|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
nie wiem do jakiego
na bank nie do bialego ........ do ładnego ide ![]() no i zobaczymy jak jasne beda mi pasowaly bo jak nie beda, to sie porycze
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Matkoo ja 3 dni pod rzad do 19stej w szkolee
taka nie ogarnieta teraz jestem ale nic mi sie nie chce ![]() ![]() Za tydzien otwieraja u mnie Bershke , Zare , Cubusa itd ( dopiero te sklepy w mojej "metropolii " zawitaja ) orientujecie sie czy jak otwieraja nowy sklep to sa jakies promocje czy cos takiego ? musze kupic pare rzeczy na jesien / zime i chcialabym okazyjnie cos wyhaczyc
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() spokojnie tu ![]() Jestem po bardzo emocjonującym weekendzie , nie to,że uczelnia do której muszę dzisiaj jeszcze raz iśc bo rozbili nam na "raty" zajęcia to jeszcze mój Tż wczoraj miał walkę w ringu i wygląda strasznie płakać mi się chcę jak na niego patrzę. jedyna dobra wiadomość w ten weekend to ,że dzisiaj dostałam w aptece moją upragnioną biodermę sebium z pompką 500 ml za 46 zł !! ![]() Super pharm jednak ma straszne ceny bo tam ten tonik bez pompki kosztował za 500 ml 67 zł ! przesada. Lubię super pharm za to ,że te kosmetyki i leki są dostępne do ręki czyli ,że można je obmacać i poczytać a nie tylko zza lady brać ale kurde te ceny to tam mają..
|
#3664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() To rzeczywiście duża różnica cen, ja chcę wypróbować polecany krem Alantan i akurat znalazłam w gazetce aptecznej promocję na niego i będzie za 6,25 zł
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-11-06 o 12:51 |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze prawie 20 zł ! i to na dodatek z pompką a w S-pharm było bez pompki.. to bardzo duża różnica.
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
czesc
![]() Umie moze któraś z Was trochę języka niemieckiego?:P Potrzebuje odpowiedziec na pytanie...;/ Wieso sollten wir gerade ihnen die Stelle Ökonomist Buchhalter geben? Od jutro zapisuje sie na siłownie szczerze to troche sie boje bo jeszcze nigdy nie byłam, ale zawsze musi byc ten pierwszy raz, a ide ze znajomym to moze będzie troche razniej
Edytowane przez magdalll Czas edycji: 2011-11-06 o 16:00 |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaaaaaaaaaaaa
![]() ale ciiiiiiiiiisza szkoda, bo chcialabym cos ponadrabiac, a tu lipa ![]() kupilam sobie fiol,etowy szampon, bede szalec a jutro wooooooolne nareszcie |
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam dwa tygodnie na spakowanie sie i ogólne sprawy, nie ogarniam co się dzieje , od 20 listopada do września 2012 będę mieszkanką saint tropez
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na to mam za duzego lenia ![]() ale zazdrooooooszcze Ci mega |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
woow zazdroszcze
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ja już drugi miesiąc przesiadywałam w domu i załatwiałam wyjazd
olałam sobie studia na rok ! I poprawiam maturę. Jestem mega mega mega podekscytowana tym wszystkim co się będzie działo
|
|
|
|
#3674 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez musze go jeszcze kupic dzisiaj pilam za to grzane winko Cytat:
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
No hej. Widzę, że coś ruszyło
Nie mam nawet czasu ponadrabiać, bo praca zajmuje mi praktycznie każdą wolną chwilę.
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dupyyyyyyyyyyyyyyy
![]() odzywac sie, odzywac.. trza by pare stron dzisiaj napisac
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Hello
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
hejaaaaa
![]() ale sie oibzarlam golabkiem ![]() w ogole... zastanawiam sie nad cztyms takim....... http://www.godealla.pl/promocja/wroc...zczedzasz-50?t czy ktoras z was chodzila na takie cos?? |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
heeejj
wstalam rano, zjadlam sniadanko i poszlam dalej spac dopiero wstalam musze wziac kapiel i leciec na solarium, jestem w domku rodzinnym moim to musze wykorzystac ze solka pod nosem. Zastanawiam sie co z tymi ustami robic, czy w tym miesiacu czy odlozyc polowe sumy i zrobic po nastepnej wyplacie mam troche w planie ... chcialabym kupic porzadne buty skorzane na zime i torebke do kompletu
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
|
|
#3681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lepiej miec cieplo w nogi
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze tak... usta nie uciekna, a buty waaaaazna rzecz
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
heja dziewczyny
![]() agg vacum pod cisnieniem jest okej można się ujędrnić troszkę.Ja dzisiaj siedzę w domu z rodzicami i poobijanym Tżtem w środę jadę do Warszawy po wizę do usa, mam nadzieję,że dostane niby tacy wielcy przyjaciele dla Polski a musimy mieć jakąś śmieszną wizę za którą płaci się tyle pieniędzy ![]() Siwa no ja też tak z ustami się waham bo święta za niecałe 2 miesiące ,kupe kasy na prezenty pójdzie więc nie wiem ile mi zostanie pieniędzy a za usta musze wybulić 900 zł , masakra, niech to potanieje troche bo zbankrutuje jak tak dalej pojdzie.
|
#3684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja musze cos wymyslic na prezent dla TZ bo mamy rocznice niedlugo i nie mam pomyslow
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
oo jakie rozsadne dziewuszki
Star no w cholere to kasy kosztuje Ide jutro na konsultacje do pani dr zeby zorientowac sie w cenie i dobrac preparat bo juz przez tel proponowala mi Juvederm smile 0,5 za 650 zł pffff no troche poplynela z ta ceną no i wtedy zdecyduje czy robie teraz czy za miesiac ... Juvederm 4 powiedziala ze lepiej nie bo moga wyjsc parówki ...aaa zapomnialam dopisac ze w trakcie pisania postu zadzwonilam do pani dr hehe.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-11-07 o 15:18 |
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm ja nigdy nie mam pomysłów na prezenty, mój Tż pod choinkę chce gitare elektryczną Siwa no J4 to już jest ciężki wypełniać i parówki po nim mogą być bo będą twarde, tak samo jak restylane , przy nim czesto wychodza parówki przy wiekszych ilosciach. Dr wlasnie przeszedł z restylane na stylage bo stwierdzil ze restylane jest za "twardy". A Jsmile tak kosztuje niestety , on jest bodajze w pojemnosciach tylko 0,55ml a 650 zl to nie jest w sumie dużo.
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ja w sobote tak zaimprezowałam ,że do dziś mam kaca :/ ale ludzie głupi są, najpierw piją a potem zdychają. Nic, w czwartek powtórka z rozrywki oo Star wybierasz się do USA ? |
|
|
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie znajde prace albo otworze cos swojego i tez ide na usta juz postanowione ![]() moj TZ na szczescie zawsze chce jakies ✂✂✂✂✂✂✂y ode mnie
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Musze się wziąc za siebie , zrobić peeling i wydepilowac nóżki w koncu na długi weekend jade do Tż i musze być jakoś ogarnięta bo zapuscilam futerko ![]() ale śliczna ta wenezueklka co wygrała miss world 2011
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide sie wygrzac na solarium
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

na bank nie do bialego
bo jak nie beda, to sie porycze 

płakać mi się chcę jak na niego patrzę. 

nawet na to mam za duzego lenia