Powiększanie piersi cz.7 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 15:39   #3661
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczynki, a ja tak nie na temat...
czy do depilacji woskiem wystarczą włoski 0,5 cm? (chodzi mi o pachy) ... zawsze się goliłam, ale jak teraz łykam skrzyp, to musiałabym golić się co 2 dni

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:12   #3662
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a ja tak nie na temat...
czy do depilacji woskiem wystarczą włoski 0,5 cm? (chodzi mi o pachy) ... zawsze się goliłam, ale jak teraz łykam skrzyp, to musiałabym golić się co 2 dni

Nie mam pojecia, nigdy nie stosowalam wosku...Za to, ja sie golilam cale zycie nie co 2 dni a CODZIENNIE.Masakra...Tera z zrobilam pare razy depilacje laserowa i mam swiety spokoj i poki co gole sie raz na miesiac
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:17   #3663
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Nie mam pojecia, nigdy nie stosowalam wosku...Za to, ja sie golilam cale zycie nie co 2 dni a CODZIENNIE.Masakra...Tera z zrobilam pare razy depilacje laserowa i mam swiety spokoj i poki co gole sie raz na miesiac
mi do tej pory wystarczyło 2 razy w tygodniu
a teraz postanowilam spróbować depilacji woskiem... miałam poczekać 2 tygodnie, ale nie wytrzymam i chyba pobiegnę już z 0,5 cm

Stary 2011-12-21, 16:37   #3664
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A no to zależy od nastroju. Ja generalnie nie chcialam DUZYCH. Bo to dla mnie bylo takie jakies obce, nowe i gardzilam wielkimi cyckami ale jak już sie zacyckowalam to poczulam sympatie i do swoich to i cudze duze polubilam. Zmiana sposobu patrzenia i oszukiwania się Nie wiem czy u mnie by duzo wiecej weszlo bo mimo ze drobna nie jestem to bylam plaska no i przed ciaza (ktorej co prawda nieplanuje...ale nie wszystko w zyciu musi byc planowane ...a do tego na wieksze zawsze bedzie czas... np za 10 lat albo 20 jak juz skora mi troche obwisnie...chociaz u mnie to sie trzyma pod miesniami...)
Powiem tak... Jak tu sie naogladam dziewczynek z 400-500 to takie lekkie ukucie zazdrosci Ze "ooooo fajne". Ale rozsadna jestem to i wiem, ze ich sa fajne, ale moje też... no i ja lubie kosciste dziewczyny wiec mi to nawet gra pokim mloda ze nie bede miala zbyt duzych.

aaa .ps : Moja dieta zostala porzucona, zmieniam ja na inna. Po swietach hahaha Za duzo mam ostatnio pracy i nauki, w domu mnie nie ma i nie mam czasu na przyrzadzanie posilkow ALE PO NOWYM ROKU TO ZOBACZYCIE
Juz obiecalam Myi ze ide na basenik i Zabulkowi ze na zumbe
Agata staniczek ladny

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

wizualnie to chyba spore C. W sportowym topiku wydaja sie duze. No troche cycka tam jest. Stanikowo nosze 65F. Jak ubranie jest opiete to widac ze tam co nieco jest ale wbasolutnie nie sa to cycki rzucajace sie w oczy. Jak chcesz "robic furore" i sciagac wzrok to chyba nie bylabys zadowolona

hm furore moze nie ale chce zeby w koncu cos tam bylodzieki za odpowiedzi a mozesz mi jeszcze napisac jakiej dlugosci masz blizny??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:47   #3665
mune
Raczkowanie

Nadinka, kochanie bardzo się cieszę! A tak się martwiłaś, że nic z tego nie będzie. A tu wszystko poszło po Twojej myśli. Całuski i odpoczywaj tam....wiem, że boli cholernie, ale teraz to najgorsze dni, a niedługo będziesz się już tylko cieszyć!!!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:54   #3666
gwendolinka
Zadomowienie

Horo- ciężko może być. Mogą włoski nie złapać. Troszkę krótkie

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Wlaśnie zmierzyłam choć cięzko było mi to zrobić bo już bledną i nie widzialam gdzie sie kończy gdzie zaczyna ,wyszło mi tak 7cm

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:01   #3667
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo- ciężko może być. Mogą włoski nie złapać. Troszkę krótkie

właśnie się o to bałam
ale już mnie tak wkurza "owłsienie", ze masakra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 17:02   #3668
mune
Raczkowanie

Horo kiedyś próbowałam woskiem, ale cholernie mnie bolało. Ja niestety się muszę ciachać co 2 dzień....
Stary 2011-12-21, 17:05   #3669
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Horo kiedyś próbowałam woskiem, ale cholernie mnie bolało. Ja niestety się muszę ciachać co 2 dzień....
a ja już wytrzymałam 10 dni
i dłużej chyba nie dam rady ... strasznie to wygląda

Stary 2011-12-21, 17:18   #3670
szkocica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
tez robilam laserem i jestem zadowolona kupilam na grouponie wiec nie wydalam strasznie duzo kasy a efekty widac niestety nie dla kazdej dziewczyny taki laser sie nadaje...

gratulacje dla nowych posiadaczek cycuszkow
szczesciary !!!

pochodzilam sobie tez po galeriach - kurcze co jedna to piekniejsze te biusty.... ja tez juz tak chce
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:19   #3671
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuje za komentarze pod zdjeciami stanika
Lubie te moje cycuszki no ale u mnie te blizny to raz sa paskudne a dwa jak u kasi1988 (ona miala swojego cyca identycznego jak moj) tez jeszcze stary fałd trochę widac No ale moze to sie unormuje za kilka mcy.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

A u mnie minely 3 mce (niecałe) i szwów nie mam w faldzie. A np joasi ma.
Bede plakac
A Ty to już nie wiesz co wymyślać wiedziałaś, że jak weźmiesz większy implant będzie trzeba obniżyć fałd- więc teraz nie wyszukuj kolejnych problemów bo byłaś tego świadoma . Ja też mam szwy na piersi- i do tego z pewnością są dwa razy dłuższe niż Twoje, do tego nie na własną prośbę je tak mam - a przez lekarza partacza. I jak tak czytam na co narzekasz- aż mi smutno troszkę że osoby które powinny być zadowolona- doszukują się mankamentów.
A jak sobie fraxelek zrobisz na blizenkach- za rok będą dużo ładniejsze i z pewnością mniej widoczne Więc nie zadręczaj się nimi- są , będą i musisz się z tym pogodzić Popracujesz troszkę nad nimi i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!!!
Juz jestem posiadaczka cycuszkow ale mam momenty ze zaluje podobie jak Ty Joasi.
Pobudka po operacji byla ok ale po 2 godzinach to myslalam ze dwa słonie mi na klatce usiadły i nie chcialy zejsc.I na dodatek musialam z Malinka chodzic zeby krew z drenow odsączyc.Masakra.MOJ BOL KREGOSLUPA CZASEM BYL SILNIEJSZY OD BOLU KLATKI I MOSTKA. Dziewczyny nie wspominam tego za dobrze i na dodatek musialysmy tam siedziec do 15:00 a nie do 12:00 tak jak pisał w mailu.Załamka.
Podroz powrotna to bardzo podobna jak u Malinki.Kryzys byl po godzinie od wyjscia z kliniki,ja pierdu!Zaraz zazylam tramal ale ty nic wiec wzielam co bylo pod reką ibuprom max.Moja 5 godzinna pozycja w aucie wygladala tak ze mialam glowe na masce rozdzielczej a rano obudzilam sie z takim siniorem na czole ze wszyscy maja ze mnie polewke.
Przepraszam ze tak pozno pisze ale tak strasznie mnie boli ze nie moge sie za bardzo ruszac.Chyba zaraz wysle Tz do znajomego lekarza po recepte na ten ZALIDAR bo ten tramal nie dziala za dobrze. Rwie mnie lewa piers i to na maxa.A zapomniala o najwazniejszym Doktorek włozył mi 450 w jedną i 500 w drugą nie pamietam w jaka ,bo bylam w takim bolu ze nie moglam sie skupic. Na dzien dzisiejszy jestem zalamana.
Kochane dziekuje Wam za słowa otuchy i troske.Buziaki
witam Słonko i trzymaj się dzielnie i oby dni mijały szybko
A Ty masz też 450 i 500 to wy dwie całkiem jak bliźniaczki będziecie

Cytat:
Wlaśnie zmierzyłam choć cięzko było mi to zrobić bo już bledną i nie widzialam gdzie sie kończy gdzie zaczyna ,wyszło mi tak 7cm
O rany- jakie długie ja też mam tyle ok.7,5cm - no ale przy anatomkach zawsze jest więcej. I do tego ja już takie maiłam. Ale że Ty masz 7 - to bym nie powiedziła

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-12-21 o 17:32
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 17:31   #3672
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Kochane!!!
Juz jestem posiadaczka cycuszkow ale mam momenty ze zaluje podobie jak Ty Joasi.
Pobudka po operacji byla ok ale po 2 godzinach to myslalam ze dwa słonie mi na klatce usiadły i nie chcialy zejsc.I na dodatek musialam z Malinka chodzic zeby krew z drenow odsączyc.Masakra.MOJ BOL KREGOSLUPA CZASEM BYL SILNIEJSZY OD BOLU KLATKI I MOSTKA. Dziewczyny nie wspominam tego za dobrze i na dodatek musialysmy tam siedziec do 15:00 a nie do 12:00 tak jak pisał w mailu.Załamka.
Podroz powrotna to bardzo podobna jak u Malinki.Kryzys byl po godzinie od wyjscia z kliniki,ja pierdu!Zaraz zazylam tramal ale ty nic wiec wzielam co bylo pod reką ibuprom max.Moja 5 godzinna pozycja w aucie wygladala tak ze mialam glowe na masce rozdzielczej a rano obudzilam sie z takim siniorem na czole ze wszyscy maja ze mnie polewke.
Przepraszam ze tak pozno pisze ale tak strasznie mnie boli ze nie moge sie za bardzo ruszac.Chyba zaraz wysle Tz do znajomego lekarza po recepte na ten ZALIDAR bo ten tramal nie dziala za dobrze. Rwie mnie lewa piers i to na maxa.A zapomniala o najwazniejszym Doktorek włozył mi 450 w jedną i 500 w drugą nie pamietam w jaka ,bo bylam w takim bolu ze nie moglam sie skupic. Na dzien dzisiejszy jestem zalamana.
WITAJ kochana
doktorek tak samo ci wsadził jak malinac bede przecudowne. Zamów kochana sobie ten zaldiar jest rewelacyjny ja na początku brałam dwie i bólu nie czułam lekko czułam się naćpanasuper,że już po wszystkim i masz przy sobie swoje panienki a jak hotelik ci się podobał???? BUZIACZEK LECI
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:31   #3673
gwendolinka
Zadomowienie

A MyaD Może i długie , ale nie są bardzo widoczne, zlewam te blizny. Co komu one przeszkadzają. Ciesze się ze weszły mi w fałd. Ewentualnie je potraktuje jakimś fraxelem czy coś jak będzie można dla zasady jak juz moja zakończy swoje tzw "przebudowywanie"

Co do mięśnie najbardziej mnie ciągnie jakby od spodu od środka prawego. ... hę.
Jutro zostałam zaproszona na kolacje przy winie...żebym z pod choinki prezent zabrała... Pfff. Jeszcze nie wiem czy pójdę. W ogóle na mikołaja to samo i na chonkę to samo? Czy on normalny jest Zapowiedziałam,że dla niego rózga. Skąd mam wziąć.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:38   #3674
MyaDiva
Zakorzenienie

O zaraz na polsacie w wiadomościach dr S. będzie mówił kiedy operacją może być horrorm Ale znaleźli experta w tej dziedzinie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-12-21, 17:41   #3675
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Grazia,
łobuzie ... znalazłaś mnie
najczęściej kupuję 65 I/J albo 70 H .. wszystko zależy od producenta i rozciągliwości ... ale wielkie nie są

Twoje za to powalają ...
wszystkie od Waszego Dr strasznie mi się podobają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 17:48   #3676
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Grazia,
łobuzie ... znalazłaś mnie
najczęściej kupuję 65 I/J albo 70 H .. wszystko zależy od producenta i rozciągliwości ... ale wielkie nie są

Twoje za to powalają ...
wszystkie od Waszego Dr strasznie mi się podobają
musiałam wejsc i zobaczyć twoje cudeńka są MEGA FANTASTYCZNEkoch aniutka ja ostatnio mierzyłam stniki to mam rozmiarek 70 D więc twoj rozmiarek powala na kolana

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O zaraz na polsacie w wiadomościach dr S. będzie mówił kiedy operacją może być horrorm Ale znaleźli experta w tej dziedzinie
Witaj kochana
przełączyłąm na polsacik zaraz zobaczymy i tak wogóle dziś od rana mam rewulcję z brzuszkiem aż z robótki się zwolniłm do domku Mya wczoraj doktorek nie mógł mnie przyjąć bo miał operaję idę do niego po świętach. Poawiem ci,że lewa pierś tam co doktorek mi usuwał ten strupek troszkę zaczęło mi zarastać mam nadzieję,że nic się nie stanie
Stary 2011-12-21, 17:49   #3677
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
musiałam wejsc i zobaczyć twoje cudeńka są MEGA FANTASTYCZNEkoch aniutka ja ostatnio mierzyłam stniki to mam rozmiarek 70 D więc twoj rozmiarek powala na kolana
poczekaj jeszcze, a zobaczysz jak "urosną"

Stary 2011-12-21, 18:06   #3678
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A MyaD Może i długie , ale nie są bardzo widoczne, zlewam te blizny. Co komu one przeszkadzają. Ciesze się ze weszły mi w fałd. Ewentualnie je potraktuje jakimś fraxelem czy coś jak będzie można dla zasady jak juz moja zakończy swoje tzw "przebudowywanie"

Co do mięśnie najbardziej mnie ciągnie jakby od spodu od środka prawego. ... hę.
Jutro zostałam zaproszona na kolacje przy winie...żebym z pod choinki prezent zabrała... Pfff. Jeszcze nie wiem czy pójdę. W ogóle na mikołaja to samo i na chonkę to samo? Czy on normalny jest Zapowiedziałam,że dla niego rózga. Skąd mam wziąć.
jakbyś odebrała ten mikołajkowy- to byś teraz drugi miała A rózgi w parku rosną
Ja tam też nad bliznami nie płaczę - jak muszę je schować to opaleniza z tuby i tyle. Tym bardziej jak są w fałdzie - całkiem ich nie widać.
A mięśnie - Ty masz nie cięte, więc ciągnie jeden drugi. Jak jednego jest krótko- ciągnie się następny. Jedna z nas porafiła nawet mięśniem bocznym na brzuchu ciągnąć - ruszając piersią A najlepszy na rozluźnienie jest właśnie basenik- no bo tam wszyskie mięśnie sie rozciągają.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
WITAJ kochana
doktorek tak samo ci wsadził jak malinac bede przecudowne. Zamów kochana sobie ten zaldiar jest rewelacyjny ja na początku brałam dwie i bólu nie czułam lekko czułam się naćpanasuper,że już po wszystkim i masz przy sobie swoje panienki a jak hotelik ci się podobał???? BUZIACZEK LECI
A ten Zaldiar to chyba też tramadol tylko z paracetamolem dodatkowo. Wiec jeśli tramadol na kogoś nie działa - to to też może nie działać bo oba leki są z jednej grupy, tylko ten drugi wzmocniony paracetamolem.

Stary 2011-12-21, 18:07   #3679
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny, czy długo czeka się na termin do dr Polaka?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 18:12   #3680
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj kochana
przełączyłąm na polsacik zaraz zobaczymy i tak wogóle dziś od rana mam rewulcję z brzuszkiem aż z robótki się zwolniłm do domku Mya wczoraj doktorek nie mógł mnie przyjąć bo miał operaję idę do niego po świętach. Poawiem ci,że lewa pierś tam co doktorek mi usuwał ten strupek troszkę zaczęło mi zarastać mam nadzieję,że nic się nie stanie
Ale Słonko- zarasta Ci blizną różową czy martwicą jak wcześniej?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

Z tego co wiem to nie- pisz meila do dr i się zaraz wszystkiego dowiesz

Stary 2011-12-21, 18:21   #3681
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

na razie dowiedziałam się jakie są terminy konsultacji i nawet jutro o 12, ale nie mam transportu.. chyba że idzie tam jakoś pociągiem zajechać?
Stary 2011-12-21, 18:22   #3682
mune
Raczkowanie

Mya specjalnie aż sobie włączyłam tv i go obejrzałam....ufff
Stary 2011-12-21, 18:22   #3683
tonia87
Rozeznanie

właśnie na TVN dr się wypowiadał w sprawie tych implantów PIP, a mama mi: widziiisz, widziiisz? a baby dalej se to pchają...

Stary 2011-12-21, 18:22   #3684
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nadinko gratulacjeFajnie ze jestescie juz popamietam jak niedwano mówiłas ze nie mozesz sie doczekac az 1 z przodu zniknie a tu prosze juz po operacji
Dziewczyny czekam na zdjecia waszych panienek

Właśnie skonczylam ogladac wiadomosci na temat implantów i tylko przeczytałam jedno nazwisko Kolaśiński ale wiem ze jeszcze jakas kobietka była i starszy pan. Ciekawe czy u nas w Polsce robia takie implantyrodzice panikuja ale mysle ze do wakacji im przejdzie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 18:23   #3685
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
na razie dowiedziałam się jakie są terminy konsultacji i nawet jutro o 12, ale nie mam transportu.. chyba że idzie tam jakoś pociągiem zajechać?
Toniu,
wyślij Doktorkowi fotkę mailem, na pewno szybciutko odpisze i coś zaproponuje
Pojedziesz od razu na operację... już niedługo

Stary 2011-12-21, 18:23   #3686
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny a czy komuś coś mówi nazwisko Sierociński?
Stary 2011-12-21, 18:26   #3687
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
dziewczyny a czy komuś coś mówi nazwisko Sierociński?
Ja niestety nie pomogę
i nie kojarzę, zeby którakolwiek robiła u niego piersi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 18:37   #3688
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Ale Słonko- zarasta Ci blizną różową czy martwicą jak wcześniej?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

MYA rózowe to nie jest więc zarasta mi martwica kochana zobacz w tą moją najnowszą galerię może tam coś ujrzysz????

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
kochana pisz do doktorka maila i bedzie chciał od ciebie zdjecia twojej wyjściówki

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

oglądałam na TVN w końcu na temat tych PIPów kurcze a nasz doktorek z Czech kiedyś wsadzał też te cholerstwa brrrrrrrrr dobrze,że już ma eurosilikony
Stary 2011-12-21, 19:06   #3689
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MYA rózowe to nie jest więc zarasta mi martwica kochana zobacz w tą moją najnowszą galerię może tam coś ujrzysz????

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

kochana pisz do doktorka maila i bedzie chciał od ciebie zdjecia twojej wyjściówki

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

oglądałam na TVN w końcu na temat tych PIPów kurcze a nasz doktorek z Czech kiedyś wsadzał też te cholerstwa brrrrrrrrr dobrze,że już ma eurosilikony
Mówili, że w Polsce ma Pip-y tylko 300 pacjentek - ciekawe czy te czeskie operacje policzyli? coś mi się wydaje, że ta liczba jest mocno zaniżona .
Tak Graziu- właśnie Polak je zakładał Dopiero jak dziewczyny zaczęły o tym pisac na forach zrozumiał, że tak już nie zarobi na polkach i na szczęście przerzucił się na ES-y. No a teraz już i mentorki (albo tylko, tego nie wiem) zakłada. Więc dobrze jest pisać i dyskutować- to wychodzi nam, pacjentką tylko na dobre

Różowe nie jest? a jaki kolor ma? Byłam w Twoim albumiku- focie masz niewyraźne, nic tam nie widać niestety. Zrób zbliżenie samej blizenki i na priv mi wyślij jeśli nie chcesz mieć blizenek w albumiku.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nadinko gratulacjeFajnie ze jestescie juz popamietam jak niedwano mówiłas ze nie mozesz sie doczekac az 1 z przodu zniknie a tu prosze juz po operacji
Dziewczyny czekam na zdjecia waszych panienek

Właśnie skonczylam ogladac wiadomosci na temat implantów i tylko przeczytałam jedno nazwisko Kolaśiński ale wiem ze jeszcze jakas kobietka była i starszy pan. Ciekawe czy u nas w Polsce robia takie implantyrodzice panikuja ale mysle ze do wakacji im przejdzie
Ten starszy pan to właśnie dr S. Ale pocięli jego wypowiedz to o horrorze po operacji niestety wycieli U nas już nie robią na Pipach- mówili że już w maju poszła wiadomość do wszystkich klinik żeby nie wszczepiać Pip-ów. A we Francji już ze trzy/cztery lata temu ich zabronili. Więc te wieści ,jak pamiętam , już wtedy do nas dotarły- do nas i do lekarzy. I od razu nasi lekarze nie chcieli mieć z nimi nic do czynienia.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
właśnie na TVN dr się wypowiadał w sprawie tych implantów PIP, a mama mi: widziiisz, widziiisz? a baby dalej se to pchają...

Teraz będą mieli pożywkę wszyscy przeciwnicy

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Chciałam powiedzieć, że golaski dorzuciłam do albumiku więc zapraszam . Mam jeszcze - ale to już nie dziś bo mi się plączą za plecami

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Nie ma jak konsultacja osobista - ale ostatecznie możesz focie wysłać i wymiarki Zobaczysz co dr wyliczy

Stary 2011-12-21, 19:27   #3690
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
cześć dziewczęta
piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj późno do domku wróciłam.
widzę, że Nadinki jeszcze nie było.
Wiecie co jestem trochę podłamana moim stanem. W klinice wszystko było dobrze, rawie nic nie bolało po tych lekach od pielęgniarek, śmigałam normalnie po korytarzu. Wszystko zaczęło się w drodze do domku. Tak strasznie zaczęło mnie boleć, że prawie całą drogę płakłam. Nic nie pomógł Tramal, który doktor przepisał. Później mama ( jest położną ) robiła mi zastrzyk z ketonalu i też zupełnie nic nie pomógł. Każdy ruch sprawiał mi straszny ból, nawet oddychanie. Dzisiaj jest podobnie.
Jestem załamana, nic nie pomaga na ten ból. W klinice wogóle nie wyglądałą na osobę po operacji a teraz wyglądam strasznie. I też się tak czuję.
Mam nadzieję, że Nadinka czuje się lepiej...
Znacie jakiś sposób na zmniejszenie bólu? a może powinnam zadzwonić do doktorka?
aha doktor zafundował mi 450 i 500 !
Ja tylko na chwilke
Dziendoberek wszystkim i gratulacje Malino Napewno masz piekne piersi, a bol zaraz minie i zapomnisz o tych najgorszych chwilach
Nie mam czasu nadrabiac, wiec tak z doskoku bede Co z Nadinka??? Kiedy beda fotki???:cmok :

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Od wielu lat wiadomo że to było dziadostwo Pipy we Francji wycofali już ładne pare lat temu u nas też nikt już tego nie wsadza od dawna.

Ale ciekawe co to znaczyże się odrywają kurcze mi też się oderwał ten allergan poprzedni mam nadzieję że to o co innego chodzi.
I swoją drogą - nie zazdroszczę teraz dziewczyną które pare lat temu je wmontowały A nawet u nas na forum takie były No i jest spora gromadka dziewczynek od dr. Polaka który pare lat temu masowo je wsadzał We Francji mają refundować wymiankę- ale u nas nie ma co na to liczyć

Masakra co??? Wlasnie do TZ powiedzialam, ze dobrze, ze wczesniej nie bylo mnie stac na implanty, bo pewnie tez bym miala u Polaka PIPy wmontowane Wspolczuje tym kobietom, bo to prawie tak jak amputacja piersi........... Bo przeciez te zelki sa takie nasze wyczekiwane i kochane.... A te 8 przypadkow raka na 30 tys. kobiet to raczej nie przez implanty Sporo kobiet bez implantow ma raka piersi, wiec nie mozna 8 przypadkow na tyle tysiecy podlaczac , ze to przez implanty...

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

HORO KOCHANA WITAJ No i wreszcie horo z avaterkiem:ju pi:

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Witajcie Kochane!!!
No i mam Nadinke
Gratulacje kochana To was doktorek podzielil implancikami 450 i 500 Ciesz sie, ze chodzilas po korytarzu razem z malinka Ja chodzilam sama i musialam tylek siostrzyczce zawracac, bo mi sie gadac chcialo Wracaj szybko do zdrowka i dawaj fotki mozliwie jaknajszybciej

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
właśnie się o to bałam
ale już mnie tak wkurza "owłsienie", ze masakra
Ja o wosku nic Ci nie powiem, bo mi nie odpowiada Uzywam kremu do depilacji i jestem mega szczesliwa, bo gole raz w tyg. zima i depilatorem raz na 5 tyg latem. Krem do depilacji musi byc najtanszy, nawet tesco, byle nie weet czy jakos tam, bo on jest do dupy!!!!!!!!!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości