![]() |
#3661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
Aniołku to bardzo smutne.
Może brzydko zapytam,ale nie macie możliwości wzięcia do Babci jakiejś pielęgniarki,albo załatwić jej miejsce w domu opieki? Wiem,że zdania na temat domów opieki są bardzo podzielone,jednak przy parafii mojego Męża działa taki dom i naprawdę jest tam bardzo fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
A'propos kurczaka w cieście, zrobiłam wczoraj na obiad rodzinny, moja rodzina z pełną powagą zaproponowała, żebym otworzyła restaurację
![]()
![]() |
#3666 |
MBZ♥
|
Grape tylko, że ja patrzę na to też z tej strony, że sama nie chciałąbym żeby TŻ do moich rodziców "skakał".insza inszość, że Oni traktują Go bardzo dobrze i czasem stają za Nim i mi się obrywa
![]() ta sąsiadka blondi też jakaś pochrzaniona ![]() Korni ja tutaj oglądam ![]() a lateksik nie miał okienka na ptaka? ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-31 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
MBZ♥
|
Tysia a co będzie oprócz kuciaka w tej restauracji?
![]() ![]() Aniołku mój dziadek miał lepsze i gorsze dni, potrafił być samodzielny. ale babci i Jego dzieciom chodziło o jego bezpieczeństwo, bo potrafił odkręcić gaz i zapomniał postawić wodę do gotowania albo chciał wyprasować koszulę i jak szybko wląćzył żelazko tak szybko zapomniał o koszuli. a wszyscy pracowali więc wyjścia nie było. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- to Lateksik miał armię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Wtajemniczenie
|
Aniołku przykro mi z powodu babci, musi Ci być bardzo ciężko. To nie są łatwe tematy, tym bardziej jak sama mówisz, że rodzeństwo mamy nie bardzo przejawia chęć podjęcia działań... Mam nadzieję, że uda się może zorganizować rodzinną naradę i na spokojnie się zastanowić co robić. Babcia chodzi do jakiegoś lekarza?
Józia To strasznie miłe! Powiedz im teraz, że zbierasz na kapitał początkowy - może się dorzucą:P BYou No myślę, że w innych kwestiach też się jakoś dogadamy:P Ale też mam ostatnio ciężkie przeprawy z teściami, więc ten temat mocno mnie rusza. A co do teściowych zakochanych w swoich synkach - też się na początku przejmowałam i awanturowałam i tylko mi to zaszkodziło, bo oni wszystko potrafią obrócić do góry nogami i w gruncie rzeczy to ja byłam ta zła i straszna. Teraz po jednej z większych akcji wyluzowałam i w głębi ducha się z niej śmieję, a Tż nie raz mnie przepraszał za nią mówiąc, że mu wstyd za rodziców. Ich sprawa, ja się za swoją mamę nigdy nie musiałam wstydzić, bo jest wspaniałą kobietą i Tż-ta traktuje jak swoje dziecko. Nie wiem skąd się biorą jakieś takie problem. I u mnie jest tak samo mąż siostry Tż-ta też z nimi mieszka i jest boski - no bo przecież Łukaszek zupki gotuje och i ach. Co innego, że jak ich nie ma w pobliżu to chłopakowi wystaje słoma z butów i włączają mu się dresiarskie odzywki chłopaczka spod bloku. BY wierzę w sprawiedliwość dziejową:P I powiem Ci tylko, że kiedyś te straszne teściowe będą jeszcze starsze niż są i zobaczymy czy będą takie cwane jak będzie im potrzebna pomoc. Dostałam właśnie super zaległy przelew za bajkę i jaram się jak głupek z tych paru dych, bo mi konto świeci pustkami. A swoją drogą to mega chamskie, że jak my się spóźnimy o dzień albo dwa z przelewem to się telefony urywają, a nam ktoś może wisieć z kasą nie wiadomo ile. I tak właśnie nasz osławiony ZUS mi wisi. Ciekawe kiedy się zreflektują;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam takie pytanie z innej beczki do utrwalania fryzury na krótkich włosach co lepsze żel czy guma?? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
motylku, Byou nie wiem komu by bardziej serce pękło oddając babcie do domu opieki ... jak będzie potrzeba weźmiemy ją tu do nas . Mówiłam już o tym TŻ nawet , w końcu u nas tata w domu często jest dopóki babcia jakoś daje sobie radę jest ok .
Po prostu babcia musi coś robić bo tak to w ogóle kombinuje . Teraz i tak tata będzie jeszcze robić dom u brata więc tam będzie od rana a potem babcia będzie u nas do wieczora aż brat wróci z pracy . Teraz dostała nowe leki więc zobaczymy . Na pewno sama ze sobą nie zostanie ani nigdzie jej nie oddamy . Poza tym u nas dom opieki w ogóle nie jest za ciekawy , do tego przy samym cmentarzu jest i przy bardzo ruchliwej drodze. Tu wszyscy wiedzą, że babcia jest chora sąsiedzi w razie czego do nas dzwonią do miasta babcia też już sama nie jeździ a w razie czego gdyby chciała jechać to wszyscy wiedzą , że nie może i mają ją zatrzymać . |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
MBZ♥
|
Tysia ja kiedyś nie jadlam:no bo jak to żywe jajko+żywe mięso. no ale przekonałam się jak zrobił mi tato
![]() ![]() ![]() Zuz ![]() ![]() ![]() w sprawiedliwość wierzę tylko jakby teściowie potrzebowali pomocy na starość to nie będę umiała się odegrać i zbuntować TŻ.nie umiem być mściwa ![]() piszesz bajki? można gdzieś podglądnąc? ![]() ZUS to zus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, uciekam ogarnąć mieszkanie, potem siebie i jadę na mój dzień dziecka
![]() Odezwę się później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Zuzik tak poza tym to witam
![]() Chodzi jest pod stałą opieką teraz była w czwartek i dostała jakieś nowe leki . Grape w dzień po prostu babcia gada jakieś głupoty ( ale nie zawsze) i często czegoś szuka . Ostatnio zaczęła się czegoś bać ale tak to jest w miarę ok . Jak jest duże zamieszanie w domu to się troszkę gubi ale jak jest spokój i może być np. sama to zrobi wszystko . Wydaję mi się , że to wszystko przez te 11 lat samotności . Po śmierci dziadka mieszkała sama do nas przyjeżdżała często ale nie było nic po niej widać . dopiero jak brat się wprowadził zaczęliśmy wszystko zauważać no i tak od około pół roku zaczęło się wszystko sypać, babcia zaczęła zapominać . są dni lepsze i dni gorsze . Kij gadać niech sobie gada co chcę ale niech nigdzie w nocy nie wychodzi mam nadzieję, ze takie coś drugi raz się nie wydarzy |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że znajdę tutaj jakąś konkretną w normalnej cenie
![]() we wtorek idę ściąć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3680 |
MBZ♥
|
Grape moja siostra stawia na gumę
![]() Aniołku rozumiem ![]() ![]() dobrze, że macie takich sąsiadów ![]() Carmi i odrazu dzień jest lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grape używałam kiedyś gumy i podobało mi się ![]() Cześć Aniołku Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-31 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
MBZ♥
|
Grape mój nie chce słyszeć o krótkiej fryzurze
![]() ![]() mi się marzy taka: http://www.pudelek.pl/artykul/22024/...hanny_zdjecia/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fajna fryzurka ale Ty masz kręcone włoski więc mogłabyś tak zaszaleć ![]() ja planuje coś w tym stylu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Dostałam na fejsbuku zaproszenie do znajomych od kuzynki P. Wszystko fajnie, tylko, że ja jej nie znam i nigdy jej nie widziałam na oczy
![]() Ludzie są dziwni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pracuj, pracuj w końcu też się zgodzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Ja abrdzo żałuję,że musiałam ściąć włosy.Teraz zapuszczam,ale lubiłam się w tych ciemniejszych,dłuższych włosach.
Tylko szkoda,że tak je zniszczyłam ,bo najpierw chciałam rozjaśnić do blondu,potem jednak uznałam,że wyglądam mdło i przyciemniłam... W dodatku te fryzury z tonami lakieru i na sam koniec turecke słońce je dobiło. Jak robiłam zdjęcie do dowodu z dłuższymi włosami to ładnie wyszłam. A teraz robiłam do paszportu, w dodatku to jest zdjęcie od przodu i wyglądam jak gnom... |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Motyl a jakiej długości masz teraz włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
ehh TŻ czeka na wypłatę i dalej nie ma
![]() dziś noc strachów,a ja mam ochotę pójść do kina na horror.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.