Zazdrośnice - część 43 ^^ - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 11:01   #3661
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
No fakt, bo wtedy jak się kochała z tym gościem w lateksowym wdzianku, to na pewno nie był jej mąż
Kochała się z lateksem, a i tak zaciążyła Po czwartym odcinku jeszcze bardziej będziesz się zastanawiała co z tym dzieckiem jest nie tak
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:02   #3662
butterfly20
Zakorzenienie

Aniołku to bardzo smutne.
Może brzydko zapytam,ale nie macie możliwości wzięcia do Babci jakiejś pielęgniarki,albo załatwić jej miejsce w domu opieki?
Wiem,że zdania na temat domów opieki są bardzo podzielone,jednak przy parafii mojego Męża działa taki dom i naprawdę jest tam bardzo fajnie.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:02   #3663
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241 przepis

tez znalazłam 4 odcinki n i podskakuje co chwile
I jesteś miszcz, bo je znalazłaś
Stary 2011-10-31, 11:04   #3664
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Ilsa kremy kremami ale czytałam gdzieś że też nie warto zaczynać za wcześnie bo wtedy skóra się rozleniwia i zamiast poprawiać to mogą wywołać odwrotny skutek póki skóra młoda powinna sama sobie radzić co nie oznacza że nie można jej delikatnie pomagać według mnie takie kremy powinno się zaczynać stosować od możliwie najsłabszych ale też raczej nie codziennie tylko na przykład co drugi - trzeci dzień ale to moje zdanie ja tak właśnie teraz robię a i tak widzę poprawę
w takim razie nic mi nie będzie bo przypominam sobie o kremiku 2-3 razy w tygodniu mam suchą skórę i następnego dnia ładniej na mnie wygląda podkład jeśli wysmarowałam buzię

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:05   #3665
justyna_dt
Zakorzenienie

A'propos kurczaka w cieście, zrobiłam wczoraj na obiad rodzinny, moja rodzina z pełną powagą zaproponowała, żebym otworzyła restaurację

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:05   #3666
BYou
MBZ♥

Grape tylko, że ja patrzę na to też z tej strony, że sama nie chciałąbym żeby TŻ do moich rodziców "skakał".insza inszość, że Oni traktują Go bardzo dobrze i czasem stają za Nim i mi się obrywa

ta sąsiadka blondi też jakaś pochrzaniona

Korni ja tutaj oglądam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/american-horror-story/

a lateksik nie miał okienka na ptaka??

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:06
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:07   #3667
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Grape tylko, że ja patrzę na to też z tej strony, że sama nie chciałąbym żeby TŻ do moich rodziców "skakał".insza inszość, że Oni traktują Go bardzo dobrze i czasem stają za Nim i mi się obrywa

Dla mnie oni wszyscy są podejrzani

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:

Ja też oglądam na tej stronie. Lateks chyba nie potrzebował nawet dziurki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 11:10   #3668
BYou
MBZ♥

Tysia a co będzie oprócz kuciaka w tej restauracji? ja chcę tatara

Aniołku mój dziadek miał lepsze i gorsze dni, potrafił być samodzielny. ale babci i Jego dzieciom chodziło o jego bezpieczeństwo, bo potrafił odkręcić gaz i zapomniał postawić wodę do gotowania albo chciał wyprasować koszulę i jak szybko wląćzył żelazko tak szybko zapomniał o koszuli. a wszyscy pracowali więc wyjścia nie było.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

to Lateksik miał armię przeszła takie zabezpieczenie

Stary 2011-10-31, 11:14   #3669
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

Aniołku mój dziadek miał lepsze i gorsze dni, potrafił być samodzielny. ale babci i Jego dzieciom chodziło o jego bezpieczeństwo, bo potrafił odkręcić gaz i zapomniał postawić wodę do gotowania albo chciał wyprasować koszulę i jak szybko wląćzył żelazko tak szybko zapomniał o koszuli. a wszyscy pracowali więc wyjścia nie było.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Nigdy nie jadłam tatara ale brzmi obrzydliwie na pewno byłaby lasagne, pizza, pierś kurczaka w pomidorach, spaghetti... dużo innych a desery to hulaj dusza

Stary 2011-10-31, 11:14   #3670
Zuzik06
Wtajemniczenie

Aniołku przykro mi z powodu babci, musi Ci być bardzo ciężko. To nie są łatwe tematy, tym bardziej jak sama mówisz, że rodzeństwo mamy nie bardzo przejawia chęć podjęcia działań... Mam nadzieję, że uda się może zorganizować rodzinną naradę i na spokojnie się zastanowić co robić. Babcia chodzi do jakiegoś lekarza?

Józia To strasznie miłe! Powiedz im teraz, że zbierasz na kapitał początkowy - może się dorzucą:P

BYou No myślę, że w innych kwestiach też się jakoś dogadamy:P Ale też mam ostatnio ciężkie przeprawy z teściami, więc ten temat mocno mnie rusza. A co do teściowych zakochanych w swoich synkach - też się na początku przejmowałam i awanturowałam i tylko mi to zaszkodziło, bo oni wszystko potrafią obrócić do góry nogami i w gruncie rzeczy to ja byłam ta zła i straszna. Teraz po jednej z większych akcji wyluzowałam i w głębi ducha się z niej śmieję, a Tż nie raz mnie przepraszał za nią mówiąc, że mu wstyd za rodziców. Ich sprawa, ja się za swoją mamę nigdy nie musiałam wstydzić, bo jest wspaniałą kobietą i Tż-ta traktuje jak swoje dziecko. Nie wiem skąd się biorą jakieś takie problem. I u mnie jest tak samo mąż siostry Tż-ta też z nimi mieszka i jest boski - no bo przecież Łukaszek zupki gotuje och i ach. Co innego, że jak ich nie ma w pobliżu to chłopakowi wystaje słoma z butów i włączają mu się dresiarskie odzywki chłopaczka spod bloku. BY wierzę w sprawiedliwość dziejową:P I powiem Ci tylko, że kiedyś te straszne teściowe będą jeszcze starsze niż są i zobaczymy czy będą takie cwane jak będzie im potrzebna pomoc.

Dostałam właśnie super zaległy przelew za bajkę i jaram się jak głupek z tych paru dych, bo mi konto świeci pustkami. A swoją drogą to mega chamskie, że jak my się spóźnimy o dzień albo dwa z przelewem to się telefony urywają, a nam ktoś może wisieć z kasą nie wiadomo ile. I tak właśnie nasz osławiony ZUS mi wisi. Ciekawe kiedy się zreflektują;/
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:17   #3671
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Nigdy nie jadłam tatara ale brzmi obrzydliwie na pewno byłaby lasagne, pizza, pierś kurczaka w pomidorach, spaghetti... dużo innych a desery to hulaj dusza
oooo to będę stałą klientką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 11:19   #3672
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Grape ale chodzi nam tylko o noc i wtedy w razie czego babcia na pewno , by jakimś sposobem obudziła brata dzięki czemu on by jej wszystko wytłumaczył i poszłaby dalej spać .
Jak babci się wytłumaczy to po chwili zaczyna rozumieć , że znowu coś jej się pomieszało ... a Rtm sposobem chociaż by nigdzie w nocy nie wyszła
a w dzień babcia nie robi takich akcji? wiem że tylko o noc ale w nocy tez się może buntować, mimo wszystko trzymam kciuki żeby wszystko było już dobrze

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
w takim razie nic mi nie będzie bo przypominam sobie o kremiku 2-3 razy w tygodniu mam suchą skórę i następnego dnia ładniej na mnie wygląda podkład jeśli wysmarowałam buzię
to może zainwestuj w dobry krem nawilżający a nie przeciwzmarszczkowy - na suchej skórze zmarchy szybciej się pojawiają

Cytat:
wiem i rozumiem fajnie że rodzice są za TŻ'tem

mam takie pytanie z innej beczki do utrwalania fryzury na krótkich włosach co lepsze żel czy guma??
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:19   #3673
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Aniołku przykro mi z powodu babci, musi Ci być bardzo ciężko. To nie są łatwe tematy, tym bardziej jak sama mówisz, że rodzeństwo mamy nie bardzo przejawia chęć podjęcia działań... Mam nadzieję, że uda się może zorganizować rodzinną naradę i na spokojnie się zastanowić co robić. Babcia chodzi do jakiegoś lekarza?

Józia To strasznie miłe! Powiedz im teraz, że zbierasz na kapitał początkowy - może się dorzucą:P

BYou No myślę, że w innych kwestiach też się jakoś dogadamy:P Ale też mam ostatnio ciężkie przeprawy z teściami, więc ten temat mocno mnie rusza. A co do teściowych zakochanych w swoich synkach - też się na początku przejmowałam i awanturowałam i tylko mi to zaszkodziło, bo oni wszystko potrafią obrócić do góry nogami i w gruncie rzeczy to ja byłam ta zła i straszna. Teraz po jednej z większych akcji wyluzowałam i w głębi ducha się z niej śmieję, a Tż nie raz mnie przepraszał za nią mówiąc, że mu wstyd za rodziców. Ich sprawa, ja się za swoją mamę nigdy nie musiałam wstydzić, bo jest wspaniałą kobietą i Tż-ta traktuje jak swoje dziecko. Nie wiem skąd się biorą jakieś takie problem. I u mnie jest tak samo mąż siostry Tż-ta też z nimi mieszka i jest boski - no bo przecież Łukaszek zupki gotuje och i ach. Co innego, że jak ich nie ma w pobliżu to chłopakowi wystaje słoma z butów i włączają mu się dresiarskie odzywki chłopaczka spod bloku. BY wierzę w sprawiedliwość dziejową:P I powiem Ci tylko, że kiedyś te straszne teściowe będą jeszcze starsze niż są i zobaczymy czy będą takie cwane jak będzie im potrzebna pomoc.

Dostałam właśnie super zaległy przelew za bajkę i jaram się jak głupek z tych paru dych, bo mi konto świeci pustkami. A swoją drogą to mega chamskie, że jak my się spóźnimy o dzień albo dwa z przelewem to się telefony urywają, a nam ktoś może wisieć z kasą nie wiadomo ile. I tak właśnie nasz osławiony ZUS mi wisi. Ciekawe kiedy się zreflektują;/
Wyślij im wezwanie do zapłaty! a kapitał to ja mam, tylko umiejętności jednak mi chyba brak

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a w dzień babcia nie robi takich akcji? wiem że tylko o noc ale w nocy tez się może buntować, mimo wszystko trzymam kciuki żeby wszystko było już dobrze

to może zainwestuj w dobry krem nawilżający a nie przeciwzmarszczkowy - na suchej skórze zmarchy szybciej się pojawiają

wiem i rozumiem fajnie że rodzice są za TŻ'tem

mam takie pytanie z innej beczki do utrwalania fryzury na krótkich włosach co lepsze żel czy guma??
Guma, ścięłaś?

Stary 2011-10-31, 11:19   #3674
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Przypomniał mi się tekst za zły dzień: Jeśli czujesz się czasem mały, smutny i bezużyteczny to pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:20   #3675
upadly_aniol00
Zakorzenienie

motylku, Byou nie wiem komu by bardziej serce pękło oddając babcie do domu opieki ... jak będzie potrzeba weźmiemy ją tu do nas . Mówiłam już o tym TŻ nawet , w końcu u nas tata w domu często jest dopóki babcia jakoś daje sobie radę jest ok .
Po prostu babcia musi coś robić bo tak to w ogóle kombinuje .
Teraz i tak tata będzie jeszcze robić dom u brata więc tam będzie od rana a potem babcia będzie u nas do wieczora aż brat wróci z pracy .
Teraz dostała nowe leki więc zobaczymy .
Na pewno sama ze sobą nie zostanie ani nigdzie jej nie oddamy .
Poza tym u nas dom opieki w ogóle nie jest za ciekawy , do tego przy samym cmentarzu jest i przy bardzo ruchliwej drodze. Tu wszyscy wiedzą, że babcia jest chora sąsiedzi w razie czego do nas dzwonią do miasta babcia też już sama nie jeździ a w razie czego gdyby chciała jechać to wszyscy wiedzą , że nie może i mają ją zatrzymać .
Stary 2011-10-31, 11:23   #3676
BYou
MBZ♥

Tysia ja kiedyś nie jadlam:no bo jak to żywe jajko+żywe mięso. no ale przekonałam się jak zrobił mi tatodobrze doprawił-mniamon twierdzi, że do tatara trzeba dorosnąć

Zuzdlatego przestałam się odzywaćbo było dokladnie tak jak piszesz. zawsze wychodziłam na tą złą
w sprawiedliwość wierzę tylko jakby teściowie potrzebowali pomocy na starość to nie będę umiała się odegrać i zbuntować TŻ.nie umiem być mściwa
piszesz bajki? można gdzieś podglądnąc?

ZUS to zusim wolno wszystko:/

Stary 2011-10-31, 11:24   #3677
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dobra, uciekam ogarnąć mieszkanie, potem siebie i jadę na mój dzień dziecka
Odezwę się później
Stary 2011-10-31, 11:25   #3678
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Zuzik tak poza tym to witam
Chodzi jest pod stałą opieką teraz była w czwartek i dostała jakieś nowe leki .
Grape w dzień po prostu babcia gada jakieś głupoty ( ale nie zawsze) i często czegoś szuka .
Ostatnio zaczęła się czegoś bać ale tak to jest w miarę ok .
Jak jest duże zamieszanie w domu to się troszkę gubi ale jak jest spokój i może być np. sama to zrobi wszystko .
Wydaję mi się , że to wszystko przez te 11 lat samotności . Po śmierci dziadka mieszkała sama do nas przyjeżdżała często ale nie było nic po niej widać .
dopiero jak brat się wprowadził zaczęliśmy wszystko zauważać no i tak od około pół roku zaczęło się wszystko sypać, babcia zaczęła zapominać .
są dni lepsze i dni gorsze . Kij gadać niech sobie gada co chcę ale niech nigdzie w nocy nie wychodzi mam nadzieję, ze takie coś drugi raz się nie wydarzy
Stary 2011-10-31, 11:26   #3679
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Guma, ścięłaś?
mam nadzieję że znajdę tutaj jakąś konkretną w normalnej cenie

we wtorek idę ściąć bo już mnie wkurzają okropnie w lipcu ścinałam do ramion a znowu są do łopatki a że Małż nie lubiący mnie w krótkich włosach wyraził na to zgodę to korzystam
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 11:26   #3680
BYou
MBZ♥

Grape moja siostra stawia na gumę

Aniołku rozumiem u nas opcja domu opieki odpadła odrazu. serce by nam pękło pomimo, że dziadek był bardzo złośliwy pod koniec
dobrze, że macie takich sąsiadów

Carmi i odrazu dzień jest lepszy

Stary 2011-10-31, 11:28   #3681
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Tysia ja kiedyś nie jadlam:no bo jak to żywe jajko+żywe mięso. no ale przekonałam się jak zrobił mi tatodobrze doprawił-mniamon twierdzi, że do tatara trzeba dorosnąć

Zuzdlatego przestałam się odzywaćbo było dokladnie tak jak piszesz. zawsze wychodziłam na tą złą
w sprawiedliwość wierzę tylko jakby teściowie potrzebowali pomocy na starość to nie będę umiała się odegrać i zbuntować TŻ.nie umiem być mściwa
piszesz bajki? można gdzieś podglądnąc?

ZUS to zusim wolno wszystko:/
Piszę różne rzeczy, akurat złapałam zlecenie na napisanie tekstów do bajek. Do końca studiów jestem freelancerem, a potem będę szukać etatu. Zbieram doświadczenie do pracy w agencji reklamowej, ale wiadomo jak jest z rynkiem pracy. Jakoś mocno wybrzydzać nie będę pewnie mogła:P A jakiś tekst bym pokazać mogła, ale nie tutaj bo prawa autorskie itepe.

Grape używałam kiedyś gumy i podobało mi się

Cześć Aniołku

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:30
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:31   #3682
BYou
MBZ♥

Grape mój nie chce słyszeć o krótkiej fryzurzedla mnie. a ja mam ochotę na odmianę tylko boję się
mi się marzy taka: http://www.pudelek.pl/artykul/22024/...hanny_zdjecia/

Stary 2011-10-31, 11:39   #3683
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape mój nie chce słyszeć o krótkiej fryzurzedla mnie. a ja mam ochotę na odmianę tylko boję się
mi się marzy taka: http://www.pudelek.pl/artykul/22024/...hanny_zdjecia/
mój też zawsze mówił: "ABSOLUTNIE NIE!!!" ale teraz stwierdził duże zmiany w życiu to i fryzurę też można mocno zmienić - sam się obciął prawie na łyso a też zawsze powtarzał że się tak nie obetnie ja się lubię raz na jakiś czas ściąć na krótko a nie ścinałam się tak już z 6-7 lat więc teraz korzystam póki zdania nie zmieni ale widzę że się trochę tym mój Małż stresuje
fajna fryzurka ale Ty masz kręcone włoski więc mogłabyś tak zaszaleć
ja planuje coś w tym stylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (18,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Short Hairstyles (4).jpg (31,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krotka_fryzura_2.jpg (23,1 KB, 4 załadowań)
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2011-10-31, 11:44   #3684
BYou
MBZ♥

fajnetaki "ogarnięty nieład no i można kombinować z ułożeniem
ja nad moim "pracuję"

Stary 2011-10-31, 11:45   #3685
raingirl
Zakorzenienie

Dostałam na fejsbuku zaproszenie do znajomych od kuzynki P. Wszystko fajnie, tylko, że ja jej nie znam i nigdy jej nie widziałam na oczy
Ludzie są dziwni
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:48   #3686
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
fajnetaki "ogarnięty nieład no i można kombinować z ułożeniem
ja nad moim "pracuję"
kombinować z ułożeniem czyli w moim przypadku - poczochrać palcami i gotowe rano nie lubię spędzać przed lustrem więcej czasu niż to konieczne
pracuj, pracuj w końcu też się zgodzi mój w sumie teraz sam zaproponował żebym się obcięła
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2011-10-31, 12:28   #3687
butterfly20
Zakorzenienie

Ja abrdzo żałuję,że musiałam ściąć włosy.Teraz zapuszczam,ale lubiłam się w tych ciemniejszych,dłuższych włosach.
Tylko szkoda,że tak je zniszczyłam ,bo najpierw chciałam rozjaśnić do blondu,potem jednak uznałam,że wyglądam mdło i przyciemniłam... W dodatku te fryzury z tonami lakieru i na sam koniec turecke słońce je dobiło.

Jak robiłam zdjęcie do dowodu z dłuższymi włosami to ładnie wyszłam. A teraz robiłam do paszportu, w dodatku to jest zdjęcie od przodu i wyglądam jak gnom...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:32   #3688
carmelova
Zakorzenienie

Motyl a jakiej długości masz teraz włosy?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:33   #3689
BYou
MBZ♥

no ale jak były zniszczone to ścięcie tylko im na dobre wyszłojeszcze będziesz się cieszyć długimi

Stary 2011-10-31, 12:48   #3690
kasia0912
Zakorzenienie

ehh TŻ czeka na wypłatę i dalej nie ma więc dopiero o 15 coś będzie widział, a bank czynny do 18.

dziś noc strachów,a ja mam ochotę pójść do kina na horror.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości