|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Gosia- oj tam, ze daleko! phi! co mi to przeszkadza, wsiadam w pociag, mp3 na uszy i juz
![]() ![]() ![]() ![]() Murka- tak, mozliwe, ze to taki "nowy dzien". Jakkolwiek to sie nazywa trzeba wycisnac z tej motywacji ile sie da ![]() ![]() Poza tym... dzisiaj zarlam smieci. Po prostu smieci. Jadlam duzo, bezwartosciowe go***... i zle sie czuje. Bo wiem, ze moj organizm tak wlasciwie nic z tego nie ma. Ani nie zaspokoilam smaku, ani zapotrzebowania organizmu, nawet to jedzenie nei sprawialo mi przyjemnosci. Bo normalnie jak robie sobie posilki to wkladam w nie "serce", dokladnie je przygotowuje, jest tam wszystko czego moje cialo potrzebuje i jak jem co 3 godziny to po prostu wiem, ze to dobre dla mnie, ze bedzie smaczne i ze nie jadlam odpowiednia ilosc czasu , ze moge sobie pozwolic na porcje jedzenia= brak wyrzutow sumienia i lepszy smak posilku spowodowany glodem i czystym sumieniem. I porcja jest tak idealnie wymierzona, ze nie muli mnie. Tez tak macie? Mniej wiecej chociaz ![]() Gosia, jeszcze jedno- jak juz ogarniesz te cwiczonka [jesli chcesz] to podziel sie wrazeniami, jutro tez je sobie chyba zrobie bo na silce bylam we wt i pojde nie wiem kiedy bo splukana kompletnie jestem, mama tez nie ma, a babcie to mi az glupio pytac ![]()
#3663 |
Zadomowienie
|
Melduje się ze też odrobiłam dziś swoje zadaniee
![]() ![]() ![]() Teżż jestem fanka postów heroine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No mi juz się zimno znowu robi.... zaraz lecę pod kołderkę ![]() Królowe lodu ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3665 | ||
Zakorzenienie
|
Ja już po kąpieli
![]() ![]() Spadam zaraz do wyrka pod kołderkę pooglądać telewizję troche ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym poszła sobie na siłownię... ale cięzko jest mając dwoje dzieci i będąc bez męża ![]() Ja to w zime zawsze taka przybita chodzę.... szkoda, że ludzie nie zapadają w sen zimowy ![]()
![]() |
#3666 |
Zadomowienie
|
Tinekk żyjesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no faktycznie Ty jutro do szkoły biedaku idziesz ![]() JA też cały dzien pod kołdrą siedzę ale teraz szybko z Wami popisać chciałam i uciekam za chwilkę dalej pod kołdrę ![]() JA się już doczekać wiosny nie mogę ![]() ![]() Ojj jakby wakacje były za miesiąc to byśmy dopiero tu wszystkie pięknie diety sie trzymały!!! A tak to jeszcze czas... byle do wiosny ![]() Ja jestem straszny śpioch!!! do 11 to rzadkość bo zazwyczaj wstaje po 12 ![]() A faktycznie z tym cholesterolem powaliło mi sie ![]() ![]() ![]() A te zdjęcie z Demotywatorów to idealnie pasuje do mojego mieszkania hehehe ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale ja wolę znowu być SOWĄ - zdecydowanie ![]() ![]()
![]() |
#3668 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te fałszywe uśmiechanie się jest najgorsze! nie daj się na to nabrać! Cytat:
Zazdroszczę!!! Tez bym chciała saunę w pokoju ![]() Prześlij troche ciepła mailem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
krem do depilacji to działa tak, że smarujesz nim sobie skórę na której masz włoski które chcesz usunąć. Po kilku minutach usuwasz ten krem ze skóry za pomocą szpatułki która przeważnie jest dołączona do opakowania. Po włoskach nie ma a ni śladu ![]() Bibułki matujące to jak ktoś ma tłustą cere i się świeci. Przecierasz wtedy bibułką twarz i całe sebum zostaje wchłonięte przez bibułkę. Także nie trzeba myć twarzy i zmywać makijażu z oczu (np. w ciągu dnia). ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- laseczki ja spadam pod kołdrę bo ręcę aż mnie szczypią z zimna!!!! Są lodowate!!!! Do juterka ![]() ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-05 o 22:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to jutro będziesz ją miała na oku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tam oj tam :P to nie wyklucza jedno drugiego :P ja już jestem taką Zamarzniętą Królową Sów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noooo tak wychować TŻ-ta, szacun ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i oczywiście, że ruszamy z ćwiczeniami! będziemy kolejne pokolenie Tap Madl ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku, naprawdę?! ![]() ![]() ![]() ![]() Przepis wkleję jak go znajdę :P bo dawno gofrów nie robiłam to się zawieruszył ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja już nie mogę się doczekać ciepła!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi jakby trochę cieplej? ![]() ![]() ![]() ![]() Królowo zmykaj do łożka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no z dzieciakami i bez męża to trudno się wyrwać z domu ![]() ![]() no właśnie... jak tam nóżka? ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę i ja spać bo jutro pobudka wcześnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z moim tak mam jeśli idziemy oglądać TV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia z tą Lalką! ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już na nogach, choć ledwo żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę się szykować ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
Ufff.. Przeczytac Was masakra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajsze menu. I-zurek z jajkiem i chlebem II kawalek pizzy (na zakupach najszybsze jedzonko) III pol piersi kurczaka z rozna IV- kawalek tiramisu V kieliszek wina ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Zazdroszcze pory wstawania. Ja musze o 6,30. Na 7,30 do pracy, a wyjezdzam o 7,15. Dobrze, ze wlosy do mycia wieczorem przyzwyczailam to moge sobie pozwolic na wstanie o 6,50 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zadomowienie
|
Agunia pisałaś o tych 21 dniach, że się przyzwyczajamy do czegoś, to ja przez 21 dni nie jem słodyczy..., do końca lutego i może mi wejdzie to w krew, że ich już nie ruszę
![]() ![]() ![]() Gosia podziwiam Cię że masz taką cierpliwość do tej dziewuchy, ja już dawno bym nie wytrzymała i najpierw robiła jej na złość np całowała się z Tż przy niej do tego stroiła się w najlepsze ciuchy a jak by to nie pomogło to albo bym sobie z jej mężem pogadała albo z nią ![]() Co do tego zimna na dworze to tragedia, nie lubię zimy, zimna i wszystkiego co z tym związane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- i również z wami od dziś zaczynam trochę się ruszać ale to na rowerku bo ćwiczenia na brzuch mi nie pomogą, nic nie będzie widać bo na razie jest za duży i tłusty ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co prawda zazyczylam sobie bez paniernki zeby to jakos przelknac i do tego zjadlam buraczki ok 3 lyzek ![]() ![]() ![]() Ale wieczorem przyszla kolezanka z % i tiramisu i juz poplynelysmy obydwie w sina dal ![]() Takze ogolnie wczoraj to mialam ciekawy dzien ![]() ![]() Jak dzisiaj wstalam i ujrzalam wasze wczorajsze wyczyny bylam w szoku, niby tak pusto i cicho bylo a tu raptem tyle postow ![]() Co do a6w to ja wiem tylko tyle ze mozna sobie nadwyrezyc kregoslup i szyje jezeli jednoczesnie pozniej nie robi sie cwiczen na plecy. To jest cholernie wazne, aby miesnie z przodu czyli brzucha i z tylu czyli plecow byly jednakowo mocne. Ponoc jezeli nie ma rownowagi te cwiczenia nie daja efektow. Gdzies czytalam artykul ale nie moge sie teraz go doszukac ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- A tak pozatym... to wlasnie wstalam i sie zastanawiam czy boli mnie glowa po wczorajszym czy nie ![]() ![]() Przydaloby sie ruszyc dzisiaj palcem z czym kolwiek ale nie bedzie latwo bo zupelnie nic mi sie niechce ![]() To straszne... Mam dzisiaj wolne wiec raczej nie bede sie nawet nigdzie wynurzac w ten mroz, poprosze mame zeby kupila mi baterie ![]() Na sniadanie zjadlam kromeczke chleba z miodem, musialam sie pokrzepic ![]() Na obiad napewno zjem zupke grochowa! Ide chociaz troche ogranac caly bajzel w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
hej kruszynki moje
![]() Dziś mi synek zrobił pobudkę po 10 :/ ledwo wstałam i teraz siedzę zamulona jak piekarnik! Zjadłam płatki z mlekiem i posprzatałam troche mieszkanie. Ogarnęłam łazienkę i kuchnię w koncu! Jeszcze poodkurzać by się przydało..... ale może później :P Synek nadal mi broi.... właśnie siedzi na parapecie i bawi sie roletą i zaraz pewnie ją zerwie! Kota zrzucił z parapetu a tak sobie ładnie tam spał.... Chyba musze egzorcystę poprosić o pomoc, bo w niego to jakiś diabeł od kilku dni siedzi!!! ![]() Na dworze zimno jak na biegunie.... słonce świeci przepięknie i póki co nawet nie marznę siedząc przed kompem , ale jak słonce schowa sie za blok to pewnie znowu będę soplem lodu! Listonosza jeszcze nie było... ciekawe czy dzisiaj coś mi przyniesie ![]() Idę zrobić sobie kawkę. Od dziś dietka!! Mam zamiar się pilnować ![]() Mąz przyjedzie jednak 16stego lutego bo będzie autobusem jechał. Bilety lotnicze tak podrożały że masakra!!!! 1200 zł !!!! Szok normalnie! Szkoda, że wcześniej nie zarezerwowaliśmy jak były tansze ale wtedy kasy nie mieliśmy ![]() ![]() ![]()
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogole zapomialam Wam napisac ze z moja kolezanka mamy super plan zeby wyskoczyc sobie do Holandii na tydzien w maju ![]() Wszytsko byloby super gdyby nie to ze nie wiem czy dostane urlop,bo maj to ciezki miesiac w mojej branzy.. ![]() Mamy jeszcze plan awaryjny we wrzesniu poleciec wtedy juz bysmy braly pod uwage jakis Egipt tylko ze tam jest teraz niebezpiecznie albo Blugarie ![]() Nie wiem zobaczymy jeszcze jak to wypali ale koniecznie musze gdzies ruszyc i zmienic krajobraz, uleczyc troche dusze i cialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zadomowienie
|
Czekoladko dobry pomysł na wakacje
![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: 7.00 mleko z płatkami 10.00 jogurt owocowy 13.00 rosół, kawałek kaczki z rosołu 16.00 mały banan 19.00 2 jaja na miękko, kromka razowca ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Monia szkoda że tak wyszło z tym lotem, teraz biedak musi się w autobusie męczyć... ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |||||
Zakorzenienie
|
No w końcu mam chwilę...
![]() ![]() ![]() Melduję, że dzisiaj na siłowni było: 40 min bieżni 30 min twister 15 min rowerek stacjonarny ![]() i nie wiem czemu ale najbardziej bolą mnie plecy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ooo, to może ja dzisiaj u Ciebie byłam :P bo było właśnie szybko i bezboleśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no widzisz Ty przynajmniej jadłaś bez panierki, a ja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-02-06 o 13:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też piję kawkę :P drugą już dzisiaj, bo umieram, tak mi się spać chce ![]() ja nie mam okresu, bo jestem w połowie cyklu, a brzuch mnie napi.ernicza, że ło matko! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ehh, no i musi się biedak męczyć w tym autobusie... no ale przynajmniej jakaś przyzwoita cena, a nie 1200 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie ugotowałam zupkę pomidorową mojemu mężusiowi ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Hej lasencje moje kochane
![]() Ja dziś na nogach od 7 rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mureczko tak w ogóle to zapomniałam Ci napisać, cieszę się że wróciłaś do nas, bo brakowało mi Twoich postów ![]() A co do Twoich nóżek to są mega seksowne i nie gadaj nam tu bzdur ![]() Heroine kochana przypomnij ile ważysz i ile masz wzrostu, bo jakoś mi umknęło ![]() ![]() Monia oj to szkoda, że bilety tak podrożały ![]() A co do synka, to współczuję, że tak Ci daje popalić ![]() ![]() Napisz nam koniecznie czy był ten listonosz i jak tylko przyniesie to pokazuj nam się w ciuszkach nowych ![]() Gosia co za głupia baba ![]() ![]() Czekoladko super plany na wakacje ![]() A tak poza tym to potrzebuję kopa na rozpęd, bo WCALE nie chce mi się zaczynać od dziś ćwiczyć ![]()
#3687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie mam aparatu i żadnych aktualnych zdjęć ![]() ![]() Cytat:
![]() O nie ![]() ![]() więc na pewno nie u Ciebie ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
Heroine oj tak egzamin zbliża się dużymi krokami
![]() W takim razie czekam na zdjęcia i nie wierzę w żadne Twoje słowo ![]() ![]() ![]() Oj tak przydałoby mi się takie gonienie z tasakiem ![]() ![]() A oglądałam wczoraj zdjęcia z tej imprezy na której byliśmy ![]() ![]() ![]()
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz Cię będę gonić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.