![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- no cóż kto nie ryzykuje ten nie ma - zatem jutro tam na mnie nie czekaj pfff (foch) ( będę w Lidlu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
BAN stały
|
![]() Ale to prawda, Tezinku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Niech mi ten katar przejdzie w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() Fonhau może kto Queen by Queen Latifah? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na katar - maśc majerankowa kaszel zwykle trzyma dłuzej niż musi a czosnek cebula i inne Gripowity ?- cynk ( choć faceci powinni z nim uważać) mnie już milion razy łapało - gorączka, dreszcze, byłam pewna że mi kfitnie choroba i do tej pory - się nie rozwinęła - przechodizło next dej - ale żarłam czosnek, przez łzy aha i moze se łykaj tran, ten mój mały bachor co to nie choruje - łyka tran - wszystkie dzieci świata choruja - a on jeden nie ![]() no i może jaki lekarz pomoże ? lecem dobrej nocki all nie fonhauam Latifiej perfumy - no ale wygląda jak Chopard Madness z deczko, anyway - na razie mam odwyk więc bardzo mnie cieszą niewypały perfumowe oraz niedostępność Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-27 o 01:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3666 | ||
BAN stały
|
I najpierw musną się nasze dłonie... a za chwilę skrzyżują spojrzenia... Ty uśmiechniesz się i wstydliwie spuścisz wzrok... ja zaśmieję się nerwowo [:/ i nieudolnie wyjąkam "pro... proszę... pani była pierwsza... poszukam innego brokuła" (a w tle Maraja z głośników i "all i want for christmas is you")
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
iiii tam i tak nie jest to wielka podpowiedź
jak daleko od Boudoira ma leżeć ? ten deseń czy inny ? Samsara ? czy może w rejony Shalimara tudzież L'Instant Magic tylko bez migdałów? tzn dalej nie wiem co to za zapach, pomysłu nie mam ale próbuję odgadnąć czego szukasz ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() no tak to się często dzieje - nienawidzę tego też ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-27 o 01:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedaleko od Boudoira ma leżec
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
oj, to mnie cienszko będzie - ja mało tez oblatana w perfumach ejstem a już Budoirowego drugiego nie znaju - trzeba będzie empirycznie
![]() teraz już sie wyłaczam - umyta i fcale niegotowa do spania - ostatnio tez mam mega lęki zamiast się wyciszać - na chama się spróbuję wyciszyć ![]() ![]() o już wiem pomyślę se o tych brokułach - a co ![]() papaty |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |||
Zakorzenienie
|
depresji chyba nie mam, u mnie to taki dołek psycho-fizyczny,
a w nocy jak nie moge spać to mi się włacza czarnowidztwo, Cytat:
To raczej było pewne ze dostaniesz zapłatę za obraz. Spacer w szpilkach? Cytat:
OOO bedzie barowy did - jak chłopak to proponuje nazwać SByszek. Cytat:
![]() ![]() ![]() Rozterko: Rose d'Arabie Armani, Noir de Noir Tom Ford, Magnifique Lancome i RUBY La Praire (jedyne co kojarzę po róża + szafran (a może kardamon?)) . --------------------- Fitam! ![]() środek nocy, weekend a ja nie spię ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-27 o 05:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Menżu - zaprawdę powiadam ci - teraz nie czas na fasolinkę, oj nie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-27 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad kawy z mlekiem
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |||||
Zakorzenienie
|
c'nie
![]() ale tak poważnie, to łatwiej mi się odchudzać jak jeden raz w tygodniu jem to na co mam ochotę, choćby tą pizzę i piwo, a potem reszta tygodnia lekko. Dzięki temu nie czuję,że się jakoś specjalnie umartwiam, a zad nie rośnie ![]() ja nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale jakie nowatorskie podejście ![]() duporost to duporost, bez względu na nazwę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z Lidla ![]()
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dopiero wstałem macham z nad Coca-Coli ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym... O nieprzyzwoitościach też za dużo nie mam do powiedzenia. W ogóle życie towarzyskie jakoś szalenie mi nie rozkwitło, dodać do tego jesień i zimę i jest typowa zamuła, nic nowego. Chociaż muszę przyznać, że prowadzę tu bardziej aktywny tryb życia, w ogóle jest fajnie i nie wiem, czy nie zostanę na drugi semestr... Ale to już temat na cały elaborat, może jeszcze niedługo Was tym pomęczę, bo nigdy w życiu tak totalnie nie wiedziałam, co robić. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz spadam na cmentarz. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale pustki, idę smażyć placki z jabłkami
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Moge przyjść☻ na obiad
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam też pomidorową z płatkami ryżowymi, ale za dużo ich sypnęłam i teraz łychę w nich można postawić
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
ale mam lenia
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
BAN stały
|
Macham znad frytek, surówy i niedopieczonej karkówki
![]() Cytat:
![]() ![]() No ja nie wiem, nie wiem... ![]() ![]() ![]() Moja babcia też sypała cukrem ![]() Cytat:
![]() A Ty co? W solarium się zaciąłeś? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kompa nie odpalam, żeby gupiego gadania nie było ale masło maślane mi wyszło ![]() a dlaczego chcesz się znęcać nad babą? Cytat:
Cytat:
![]() tzw. kleik pomidorowy ![]() znam ![]() cze robaczki ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I fajnie, że już jest po wszystkim ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Piję drugą kawę i się nudzę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Chwilę człowieka nie ma, a tu już dmuchawce, murzyńskie uśmiechy i Marian śpiewający o brokułachy. Co za świat... ![]() Ju, dobrze, że się udało! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.