|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się witam lekko chorobowo, bo coś mnie zaczęło pobierać jakieś przeziębienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No a makijaż (puder, cienie, liner, tuszx2 i brwi lekko pociągnięte kredką) zajmuje mi 5 min ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ooo, suuuper ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spodenki śliczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No, w końcu Was nadrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejo ![]() Aleee masz fajnie z tymi ciuszkami! ![]() ![]() Cieszę się,że Wam wszystki humor poprawiłam ![]() Idę dzieciaki do spania ogarnąć i wrócę do Was ![]()
![]() |
#3666 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyna trochę mu dopiekła bo stwierdziła coś w stylu ze wszyscy wiemy że mężczyźni zginęli by bez nas kobiet, ale są sytuacje dzięki którym mężczyźni zachowują pozory samowystarczalności i to jest jedna z nich ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny mój tż powiedział mi dziś że on ma teorie że miałam owulke w czasie @ i temu to lh wyszło takie duże ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale polecam worki próżniowe bo w nich zmieszcze setki ciuchów w jednym worku, do odkurzacza i moge dac na szafe itp. warto zainwestować ![]() w komodzie to nie wiem czy mi sie zmieszczą ciuszki od 0-3m ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to oglądamy mecz.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() czytam systematycznie, ale kilka dni znow mialam kryzys i zero sil do udzielania sie ![]() powiem Wam, z tymi ciuszkami, ze jak bylismy na Korfu to kupilam dla maluszka body. to byl 6tc. z pieknym napisem... teraz leza gleboko w szafie i mam nadzieje, ze kiedys dzidziowej sistrzyczce albo braciszkowi bede mogla powiedziec, ze sa pamiatka po ichniejszym rodzenstwie ![]() tak samo nie mam serca wyrzucic testu, ktory wtedy wyszedl najwyrazniejszy. chyba zapakuje go i sobie bedzie gdzie w kaciku lezal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Masz racje trzymaj te rzeczy głęboko schowane ![]() Test na pamiątke a ubranko dla następnego maluszka który napewno się u Was szybko pojawi! ![]()
![]() |
#3671 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie tego TSH.Już wszystko wiem
![]()
#3672 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do ciuszków, to ja jakbym zaszła to raczej od nikogo ciuszków nie dostanę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczyny,
NIe czytałam Was chyba od wtorku,nie wiem, czy uda mi sie nadrobic, an raize się witam. MIałam testowac około 15, ale niestety juz w poniedziałek przyszła @ wredna, i nie ma po co... Pozdrawiam i lece nadrabiac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |||||
Zadomowienie
|
Brawo z a21 tydzień
![]() Cytat:
Współczuje. Nie chciałabym tak siedzieć unieruchomiona. Ja sobie kiedyś w lato na urlopie złamałam palec przy nodze, to chodziłam tak, że stawiałam ją bokiem, bo tak bardzo bolało. Czeka Cię rehabilitacja? Cytat:
Pszczółko, a skąd pewność, że trafiasz w owulkę? Ja miałam tydzień wcześniej, niż powinnam mieć, więc w sumie sama nie wiem, kiedy doszło do zapłodnienia. Jeszcze nic straconego. ![]() Cytat:
Ale chyba już się dowiedziałaś co i jak. Cytat:
![]() Ja jestem przerażona, bo choć to mój 23 lub 24 tydz, nie pamiętam, to przytyłam 8 kg i nie jestem w stanie nawet tego kontrolować. Co tydzień więcej na wadze a wcale się nie obżeram. Jem normalnie, widać tak ma być. Cytat:
![]() ![]() Jutro mamy rocznicę ślubu. Ja nic nie planuję, chyba tylko, że będę odbierać telefony z gratulacjami. Zostało trochę ponad miesiąc do Gwiazdki, a ja nie mam ani prezentów ani nawet pomysłu na prezenty. A czas leci...
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Luna już 21 tydz? A mnie się wydaje jakbyś dopiero co pisała chyba o 18stym
![]() ![]() ![]() Ja jestem za pomysłem Mokki żeby sąsiadce obciąc prześcieradła ![]() Kejthx trzymaj się i okładaj kostkę lodem ![]() Color czytałam o kukułce ![]()
#3676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||||||
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Rodzice pojechali, załatwiamy mojemu tacie opereracje biodra. We wtorek był prywatnie u opropedy i powiedział, że mamy napisac podanie o przyspieszenie operacji. Także dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro się wszytsko okaże. Wstępny termin operacji był za dwa lata i mój tato się załamał, bo to biodro cały czas go boli i jedzie na tabletach przeciwbólowych, tym bardziej, że jest aktywną osobą a jednak taki ból przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. A ja się umówiłam na NFZ do gina, który zajmuje się leczeniem niepłodności i pracuje też w prywatnej klinice, ma bardzo dobre opinie i mam nadzieję, że nam pomoże. Wizyta uwaga na 21 styczeń ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zadomowienie
|
MOKKA bardzo fajnie, ze masz takie kolezanki
![]() PRADIP to takie przesady, ze nic sie nie kupuje, bo nie wiadomo co moze sie stac. Ja tam jednak nie wierze w przesady, co ma byc to bedzie. Ale tak jak pisala LUNA jezeli ktos jest "slabszy" to moze mu przypominac o ewentualnym #. MARGOT przytulam. Zaczynam sie denerwowac. Przesylki nie ma, a ja ciagle nie mam @. Boje sie, bo juz tak mialam kiedys, ze @ trzeba bylo wywolywac lekami ;(
#3679 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane. Zajrzę po południu, w porze obiadowej sprawdzić co dziś gotujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tydzień po domniemanej owulacji (czyli musiałabyś jeszcze w tym cyklu jak się uda) - progesteron 2-3 dc: LH, FSH, estradiol (E2), testosteron. Do tego miałam już wcześniej zrobione badania (bodajże z 8dc, ale ponoć w przypadku tych badań nie ma różnicy kiedy je wykonamy): prolaktyna (lepiej na początku cyklu, bo przed @ może być wyższa), TSH, FT3, FT4 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Źle. Ostatnio z wiadomych powodów bywałam u lekarza. W piątek, w poniedziałek na badaniach krwi, więc i pracowałam w bardziej ruchomy7ch godzinach. Np. dwie godzinki, później biegiem do lekarza i po powrocie znowu dwie godzinki wieczorem (pracuję na 1/2 etatu). Jakoś nikt nigdy na to nie zwracał uwagi, ale ostatnio u mnie zaczęło się do zdarzać częściej. Mam też mdłości, więc jak się rano gorzej czuję, to dłużej poleżę i zaczynam godzinę później. Mogłyśmy tak robić w naszej pracy, to nie problem, ale ostatnio chyba stało się to problemem. Zaczęłam mieć do tego gorsze wyniki sprzedażowe niż w zeszłym miesiącu, więc zaczęto mnie sprawdzać. Godziny pracy, wykonywane połączeni itd. zarzucono mi oszustwo i kombinowanie ![]() ![]() ![]() Nie damy sobie rady bez tych moich małych, bo małych, ale zawsze jakiś pieniędzy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3687 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątpię żebym wytrzymała 3 miesiące a mąż to już w ogóle szkoda tylko że na razie nie ma o czym mówić... Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie umiem takich rzeczy wyrzucać... Cytat:
![]() Mnie ta nadchodząca gwiazdka nawet nie cieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie. To nie wchodzi w grę. Chodzi o ostatnią mniejszą systematyczność w pracy. Do lekarza dojeżdżam, wsiadam w autobus jadę, czekam, wracam i czasem robię sobie aż cztery, pięć godzin przerwy w pracy. Teoretycznie wolno nam to robić. Same planujemy sobie czas, ale widać teoria nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do gwiazdki to mam to samo... Cytat:
Witam się i ja ![]() Muszę się ogarnąć i iść coś posprzątać i obiad podszykować a nie mam chęci żadnych i brzuch okresowo boli coś:/ Ehhhh
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.