|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ![]() Aż sobie na stronę szpitala zerknęłam, tak zachwalacie... i rzeczywiście wygląda imponująco ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
A co do tego tłuszczyka.... no niestety na zdjęciach prawda wyszła na jaw
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- O św. Zofii to ja już wcześniej się nasłuchałam różnych rzeczy, które zniechęciły mnie całkowicie do tej placówki. Przereklamowana jest chyba po prostu.
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- No ja też właśnie mieszane opinie słyszałam, więc wolę nie ryzykować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Wtajemniczenie
|
Do naszej listy: Magda 27l. OM 20.06 6cs
co do tego mojego polipa, postanowiłam, że pójdę jeszcze do innego lekarza porównać i znalazłam sobie jakąś kobietę- wizyta 15.07 i zobaczymy bo chyba jak jest to niezależnie od dnia cyklu będzie go widać... ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
ja w kostiumie w tym sezonie to chyba w ogóle nie wystąpię ![]()
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki kochana, żeby wszystko było dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Wielkie pareo może się przydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
Podobno Inflacka i Karowa są godne polecenia
![]() dla mnie najbliżej Piaseczno więc zobaczymy kiedyś ![]() widziałam Maxwelka, że idziemy łeb w łeb ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- albo mały namiot ![]()
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihihi, namiocik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oszTY!;P
![]() |
#3670 |
Rozeznanie
|
Magduś - zmieniłam
![]() Patrzę na tę listę i widzę, że ja to jakaś weteranka już jestem...Ale wbrew pozorom czas strasznie szybko leci... Kiedyś jak widziałam, że dziewczyny starają się po kilka miesięcy to było to dla mnie przerażające, że tak długo trzeba czekać. Teraz nawet nie wiem kiedy ten 7 cykl się zaczął...
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nic nie mówię coby nie zapeszać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Wtajemniczenie
|
haha ja to nawet kiedyś bez namiotu na wakacjach poszalałam;P kiedy to było... Mąż do tej pory twierdzi, że go wykorzystałam brutalnie na bułgarskiej plaży przy świetle księżyca;P dużo wina pamiętam wtedy było ![]()
#3674 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pakiet z medici i akurat maja podpisaną umowę z tą przychodnia. Do czasu starań chodziłam państwowo po receptę na anty a teraz to zwiedziłam już wiele lekarzy. Najlepiej się czuje u jednego na Grochowskiej bo robi mi zawsze usg kiedy chce ale mam wrażenie że on nie do końca wie co ze mną robić Cytat:
Cytat:
Ja o św Zofii też różne opinie słyszałam a oprócz inflanckiej to jeszcze polecali mi na Karowej ale to bardziej z ust lekarzy niz pacjentek Cytat:
![]() Myślę że dobrze zdecydowałaś |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja praktycznie cała wiosnę się odchudzałam, więc teraz już koniec ![]() Fasolka będzie, cierpliwości! ![]() Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2013-07-04 o 11:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie to samo z wagą:/ bo przecież miałam zajść w styczniu według planu... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
hahaha aj low ju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też już kilka plaż tak zaliczyliśmy i maż śmiał się że musimy sobie sprawić dokładną mapę i pinezkami zaznaczać nasze miejscówki ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() O moim nie ma żadnych opinii a czemu Ty zmieniłaś lekarza skoro taki fajny? U mnie niestety będzie ciężko z fasolką ale pomimo wielkiej niecierpliwości nie tracę wiary ach te nasze plany :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Rozeznanie
|
Ja też myślałam, że trzeba by się poodchudzać, no ale przecież nie warto bo ma być dzidziuś... i tak od stycznia nic nie robię ze sobą, bo co miesiąc jestem w urojonej ciąży i jeszcze zaszkodzę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Hihihi, to takie wstydliwe wyznania, że aż się rumienię
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na terenie klasztoru?! Toż to profanacja! ![]() hihihi, dobry pomysł z tymi pinezkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- i chyba będzie trzeba powtórzyć w tym roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmieniłam, bo chciałam mieć bliżej domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiem Ci ze ani my braciszkom ani braciszkowie nam zbytnio nie przeszkadzali a i pioruny nas po tyłku nie smagały ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny kopnijcie mnie w ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Gegee - to mnie proszę przenieś z listy staraczek na mamusie. OM się nie zmieniła. TP 31.01.2014
![]() Fajne miejsca zwiedziliście. Tez zwiedziłam Ankonę i Loreto. Ach ta pogoda coraz bardziej robi się nieprzewidywalna. U was jeszcze dochodziła sprawa parkingu, paliwa itd, więc to też inny rodzaj wakacji. Może troszkę szkoda, że nie po-bookowałaś sobie wcześniej noclegów, choć z drugiej strony taki wyjazd ma swój urok -jedziesz gdzie chce i kiedy chcesz. Mi tam jeszcze musiałabyś ze 3 dni opowiadać, żeby może troszkę mnie znudzić ![]() A tak z ciekawości to ile kosztuje tam paliwo? My teraz będąc w Portugalii płaciliśmy właściwie to tyle samo jeśli nie ciut więcej niż w IE, gdzie tutaj zarobki są wyższe, ale może być jeszcze taka sytuacja, że np podatek drogowy jest wliczony w paliwo, gdzie tutaj niestety płacimy osobno. Co do waszej wagi to znając kobiety niewiele tam macie tego tłuszczyku, większość to wasze urojenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pogrubionego - "cudze chwalicie a swego nie znacie" ![]() Na razie zamierzam wkręcić się w bieganie. Potem (jak mi nie przejdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
To podaj jeszcze proszę termin II kreseczek ![]() ![]() To, że mogliśmy się tak przemieszczać okazało się najlepszym rozwiązaniem. Początkowo planowaliśmy inaczej rozłożyć sobie wyjazd, a zmiany nastąpiły przez pogodę. Więc dobrze, że nie byliśmy niczym związani. Ceny paliwa masakryczne - najdroższe w całej Europie - od 1,69 do 1,89 a nawet powyżej 1,90 za litr. Plus autostrady, ok. 10 Euro za 120 km. I parkingi: średnio 1,50 za godzinę.
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy mogę mieć do was prośbę? Zarejestrowałam się na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠, bo chcę być świadomym konsumentem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |||||
Zakorzenienie
|
Chwilę mnie nie było i już tyle napisałyście
![]() Już nadrabiam ![]() Cytat:
No i dobrze, że to nie zawał. Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam namioty! Dają wolność, której brakuje przez cały rok. Przez twoją opowieść też chcę tam pojechać. Jak to wygląda finansowo? Dużo mieliście odłożone? Moje dane na liście się nie zmieniają, ale 25.06 zobaczyłam II kreseczki ![]() Cytat:
Cytat:
Jaaa, jaa mogę. Ale co to za strona ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
hmmm. coś im się chyba skiepściło na chwilę. Ale normalnie jak usuniesz te dwie spacje, to link powinien działać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do kasy, tak jak pisałam wyszło sporo. Tak w całości na 12 dni, w tym podróż (ok. 10 dni na miejscu) wydaliśmy sporo, bo ponad 6.000 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Koziemleko - czy to oznacza, że mogę Cię przenieść do listy naszych zafasolkowanych? ![]() Malgoś - a Ty kiedy masz wizytę? Bo coś kojarzę, że niedługo chyba ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-07-04 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Zaglądnęłam tylko na chwilkę, żeby powiedzieć, że zaczynam kolejny cykl walki ![]() W tym mam w planach monitoring cyklu i poprawienie śluzu (ziółka, magnez z B6, sama B6, oeparol, siemie lniane).
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.