|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
hahaha dzięki Carla, a ja tu z Najświętszą Marią Panną kombinowałam, tylko przy R miałam problem, bo jedyne słowo wpisujące się w konwencję prokreacyjną jakie mi się nasuwało było niecenzuralne
![]() Tak w ogóle miło Cię widzieć! ![]() ![]()
#3662 |
Zakorzenienie
|
Furry nie masz mnie na fejsie bo jak ja was chciałam mieć to tylko milenka się odezwała:p
Monika, jeżeli od tabsów się tyje to powiedz mi jak ja schudlam te prawie 30kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Carla Wyspy Kanaryjskie to z tego co słyszałam i widziałam na ogół pewniak ... I pewnie bym się skusiła a ja jestem z tych niezbyt podróżujących i w sumie ...tam już akurat byłam ![]() ![]() Milenko zazdroszcze przydomowego ogrodnictwa - pogrzebałabym sobie w ziemi ![]() Jeszcze w temacie antykoncepcji - to w sumie zaskoczona jestem ze ktoś faktycznie (i to z sukcesami) stosuje NMPR - bo myślałam że to taka bajka z kursów przedmałżeńskich .... Inna sprawa że żadna metoda nie daje gwarancji - wiec myśle że najlepiej zanim się z kimś prześpimy przemyśleć na ile zaakceptujemy go jako potencjalnego tatusia ![]() A juz zupełnie na marginesie - jako że jestem w temacie ostatnio - bardzo dużo par obecnie ma problemy z płodnościa (podobno z uwagi na zanieczyszczenie środowiska). Jestem doskonałym dowodem że gdybym nawet stosowała NMPR to mogłabym dowodzić ich 100 % skuteczności - bo od półtora roku nie stosuje żadnej anty i tupotu małych nóżek brak ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Furry no to rozwinęlaś skrót ![]() ![]() No ale zaliczyłąm - dziś dzień idealny dietetycznie , trening z Ewą, brzuszki i jeszcze shreda zrobiłam .... Co świadczy o mocy polskiego przemysłu farmaceutycznego - bo z uwagi na @ jade na panadolu (choc normalnie unikam )... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Rozeznanie
|
zaliczylam kolejny dzien treningu choc zaczelo sie robic ciezko.
Tez tak macie, ze w trakcie pijecie duzo? bo ja pije po jakims czasie inaczej mi nie dobrze, glowa boli, nie moge oddychac. Przerwy tez niestety dlatego musze robic, a druga sprawa to jestem z tych osob, ktorym cisnienie i tento szybko skacze w gore nagle. Odchudzac sie moge, bo im mniej mnie jest tym mniej skacze i sie trzyma blizej normy albo calkiem jest w normie.
#3665 |
Zadomowienie
|
Nadalka - ja chyba coś przegapiłam...
![]() To może tak: znajdziecie mnie na fb jako Rakieta vel Cao ![]() ![]() Asia - hasło typu "wzięłam się na Twój sposób" kierowane do mnie nie wróży dobrze ![]() ![]() Idę spać... dobrej nocy ![]()
#3666 |
Zakorzenienie
|
Furry pociesz się że moja trójka pojawiła się jak efemeryda - zaraz nastepnego dnia pojawil się okres i wróciła stara dobra 4
![]() ![]() ![]() Ostatnio ciezka u mnie sprawa ztym @ ![]() ![]() No ale walczyć trzeba - jakbym zjadła wszystko na co miałam ochote przed to teraz bym nie miła paruset gram in plus a parę kilo ![]() W każdym razie zaczęłam kolejny dzień i jestem dobrej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Furry kocham Cię za to dedukcyjne rozumowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zadomowienie
|
Hej! U mnie wczoraj dietetycznie w sumie idealnie
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Furry Perka chyba ma się dobrze, choć dawno już nie sprawdzałam bo to wiązałoby się z częstszymi wizytami u teściowej
![]() Asiu w zeszłym roku czekałam z wykupem wycieczki do ostatniej chwili i dużo przepłaciłam. Lato jak zwykle nie dopisało i cały wrzesień trzymały się wysokie ceny, bo każdy chciał wyjeżdżać. Zresztą od kilku już lat widzę że oferty maj- czerwiec wychodzą korzystniej niż wrześniowe ![]() ![]() Turcja, hotel ****, 14 dni, All inc, 1499 zł/os. Trzeba powalczyć w przyszłym roku o urlop w innym terminie ![]() P.S Dla porównania moja mama zapłaciła w zeszłym roku 3500 zł za dwie osoby w górach ( 10 dni) - pobyt + paliwo na dojazd. Jak dla mnie cena nie do przyjęcia jeśli chodzi o urlop w Polsce...
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-06-13 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem, wrzucam świeżo wysmażoną depeszę od Ewy Ch.
http://www.youtube.com/watch?v=I8Z9irT1ywg ...czyli dobre wieści dla tych, które mają problem z ćwiczeniami z książką ![]() Odnośnie PMS - mam tak zwalony początek dnia, że to się w pale nie mieści, dawno tak nie było. Okres mi się rozkręca, mam jakieś nudności, ale najgorzej z samopoczuciem... od rana taki tumiwisizm mnie ogarnął i niechciejstwo ogólne, że aż sama jestem zaskoczona.. ![]() ![]() Leżę w wyrze dogorywam. Jedyne pocieszenie, że nawet nie chce mi się wstać żeby sobie żarcie zrobić ![]()
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam z całego życia się przypomina ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz obiadek
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Rozeznanie
|
ja dalej nie mam o czym opowiadac wiec siedze cicho poza tym, ze przyszly mi ubrania i wszystkie dobre, a takze mialam wene wieczorem i sprzatalam ostro. To by bylo tyle.
![]()
#3674 |
Zakorzenienie
|
Zosia, ile będziesz musiała mieć kg by mieć nadwagę? Ja 72 i czekam na to bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Furry to jest świetna wiadomość - bo mnie to ćwiczenie z knigą do szewskiej pasji doprowadza -
![]() Na razie polece dalej z książką - juz widze ze ten program mi bardzo pasuje i ulatwia życie wiec na pewno jeszcze z raz skorzystam z całości... Ja na pójście do lodówki w czasie doła znalazłabym siły -wiec sie ciesz że Ciebie nie ciągnie aż tak. I tez mi się przypominaja faile z całej historii - w stylu niezdany egzamin na I roku studiów ![]() Właśnie zjadlam obiadek - krokiety pełnoziarniste z warzywami , teraz musze przetrawić i biorę się za ćwiczenia ... Na szczęscie mimo że ze mnie sie leje - czuje się lepiej niż wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Carla no ja nie pomyślałam ze pogoda może mieć wpływ ... Ale to logiczne - pozostaje mi liczyć na to że lato w PL bedzie cieplutkie ... Ja wczoraj widziałam 8 dni w Turcji all inclusiv za 1100 na itace ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaz ja teraz sie nie waze, bo nic mi to nie daje, bardziej daje mi cm, lustro i ubrania. Kiedys przy 70kg mialam w pasie 103-105, a teraz przy obecnej wadze mam 112cm wiec zobaczymy przy jakiej wadze tym razem bede miec 105cm waga przestala dla mnie byc wazna, a wazniejszy stal sie wyglad. Jak wspominalam z TZ bedziemy sobie robic pomiar skladu ciala ale to dopiero jak wroci i bedzie mial kilka luznych dni.
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-06-13 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
Dopiero dziś wylazła mi opalenizna z solarium i powiem Wam, że w miejscach, które słońce nigdy mnie nie widziało
![]() ![]() ![]() ![]() To znaczy nie żebym chciała dupą przed nim świecić, ale wiecie, cholerka, szczypie!!! Kupiłam dżinsy dziś, całkiem nie znam się na rozmiarach, ale o 3 cm węższe od obecnych, także jest w porządku. Ekspedientki nadal muszą mnie uświadamiać, że rozmiar 56 nie jest już dawno dla mnie. Głupio się czuję, bo potem się okazuje, że mieszczę się w 46 czy 48, a najpierw robię siarę i bełkoczę "a nie nie to sie tylko tak wydaje że ja taki mały rozmiar mam" ![]() ![]() Gardło mnie boli i sama juz nie wiem czy to na katar czy alergia jakaś. Nakupowalam tabletek, nafaszerowalam sie i w ciągu pięciu minut było okay ![]() ![]() I teraz jakos mi lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Raczkowanie
|
Cześć piękne, nic nie pisze bo źle się czuje słabo itd, a na dodatek dostałam @, więc totalnie nie mam siły na nic. Pocieszające jest tylko to ,że na wadze 88 i wreszcie pożegnałam się z otyłością.
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostalam zaproszneie na wesele, wiec trzeba poslady spinac z dieta ![]() Poza tym zauwazylam, ze odkad nie cwicze to mam bol plecow, normalnie jakbym caly czas miala spiete :/ No nic nie marudze ide sie relaksowac ![]()
![]() |
#3680 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z rowera i musiałam zjeść drugą kolację bo mi cukier spadł :/, a teraz wieczór z książką może
![]()
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Painko to super
![]() ![]() Ogólnie zakupy uzdrawiają - też tak sądzę ![]() Zosineczka ja bym bardzo chciała dorosnąć do momentu gdy powiem sobie - waga jest nieistotna (bo jest) liczy się wygląd w lustrze... Ale nie potrafie ... Wczorraj niestety poleglam - @ nie idzie u mnie w parze z dieta - choć to oczywiscie tylko nędzna wymówka ... Musze przerzucić ćwiczenia na przedpołudnie - to może mnie to zmotywuje do trzymania diety popołudniu i wieczorem... choc zostaje sama na weekend - i nie wiem czy to dobrze czy żle ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Oj tam dziewczyny, czas na akceptowanie swojej wagi miałyście, a teraz to tylko się przyzwyczajać należy do mniejszego rozmiaru
![]() have a nice day ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
Hello!
![]() Dzisiaj dietetycznie dobrze i jak zwykle mam zamiar iść na rower. A teraz obiad. Oglądałam dzisiaj fajne sukienki, ale mam wrażenie, że w każdej będę wyglądać jak kluska ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Beata jesteś piękna, kup spodenki już teraz
![]() Weekend to i wszystkich wywiało ![]() I wypiłam piwko. Takie pyszne było, zimne. A ogólnie boli mnie gardło i pewnie się tym piwkiem zimnym i coca-colą doprawiłam totalnie. Ładuję w siebie witaminy, co by się nie rozchorować i wapno w ramach "naprawy" przyjaranej skóry ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zadomowienie
|
Monia dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() No i byłam na rowerze, jakoś ciężko szło, ale zrobione 28 km ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bo to nie jest wrażenie ![]() ![]() Nachosy tam, nachosy. Raz nie zawsze ![]() Ja dziś hot doga wciągnęłam i bounty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
Hej!
Coca-cola to zło ![]() Coś tu pusto dzisiaj jest. Wszystkie gdzieś wywiało ![]() Jestem po śniadaniu i trzeba by było w końcu się za coś zabrać.
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Miłego Weekendu dziewczyny, u mnie zapowiada się dość romantycznie ![]() ![]() Dietetycznie na razie okay dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
Łał, naprawdę dzisiaj tu pusto.
Przejechałam dzisiaj rowerem 35 km ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Pustki, pustki, pusteczki
![]() Ogólnie ależ ci humor dopisuje -najwidocznie romantyzm Ci służy ![]() Mi się ostatnio nawet pisać nie chciało bo przyznaję ze ostatnie pare dni nie miały za wiele wspólnego ani z dietą, ani z ruchem ani z konstruktywnym działaniem w jakiejkolwiek dziedzinie ![]() ![]() No i posiedziałam .... Dziś już jest dobrze - za mną same dietetyczne posiłki z programu (zjedzone z przyjemnością ![]() ![]() Jestem trochę przerażona jak wielki wpływ na moje samopoczucie i ogolnie życie ma pms i @ - normalnie tydzień wyrwany z życiorysu - i co tak co miesiąc ![]() ![]() W każdym razie @ prawie za mną - weszłam w faze pt "jest super, jestem silna i całkiem ładna, mogę wszystko" (no powiedzmy ![]() Jako że właśnie wychodze odniosę tylko pokrótce: Ogolnie b. ładne zdjecie - jak było już pisane wcześniej w życiu bym ci nie dała Twojej wagi - na moje oko to max 80 (a to i tak tylko dlatego że jjesteś ode mnie wyższa) Kolejny dowód na to że wagą nie należy się przejmować za bardzo ![]() Beatko ależ oczywiście że kupuj krótkie spodnie - ja tez mam masywne nogi (teraz osiągnełam stan masywnosci z rozbudowanymi mięsniami - wiec chyba są jeszcze większe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.