Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-02, 16:09   #3661
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Guciu kochana zapomnialam Ci podziekowac za zczenia. Jestes wielkal

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 20:49   #3662
ktosia86
Zakorzenienie

Hej
Stary 2014-01-02, 21:13   #3663
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Marta wow, jaki prezent
Iwka serek mascarpone z dodatkiem musztardy francuskiej i na wszystkie musztarda francuska zmieszana z oliwą.

My też sylwka spędziliśmy we 2, bo Maja od 19.30 spała

Za to jutro jadę na studia - w tym miesiącu mam 3 zjazdy, Wzięłam sobie hotel zamówiłam, bo nie chce mi się tak jeździć, jeszcze słabe połaczenia są. Bym była w piątek na 22.30 w domu a o 6.30 bym musiała już znowu jechać. Bez sensu. Na tamtym zjeździe tak zrobiłam, jeszcze autobus mi się pół godziny spóźnił bo była zamieć.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 22:01   #3664
martucha84
Zakorzenienie

śliweńka zdrowka dla mlodej..

myszka_maj iwka ktosia Ana gucia sliwenka Madzialenka ano prezent super mam nadzieje ze uda mi sie je szybko przeczytac

ktosia
ja tez jestem mega zadowolona z sylwestra... tego mi bylo trzeba...

Gucia widziszmy niskocisnieniowce tak mamy... ja czasem pije z pol lyzeczki i 5 lyzeczek smietanki sypkiej wtedy jest ok
super ze sylwester udany ;D

Madzialenka milego studiowania to teraz maz przejmuje twoja warte

jeszcze raz wszytskiego dobrego w nowym roku

nam sylwester bardzo sie udal do poznocy ogladalismy bajki ;D mlody przed 22 zasnal niedoczekal polnoc spedzona jak to maz powiedzial w wymarzony sposob acz ryzykownie czy czasem sie mlody na fajerwerki nie obudzi ale dalismy rade a po 1 poszliscmy spac i odespalismy sobie troche..
Stary 2014-01-02, 22:10   #3665
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta tak, tak mąż w piątek i sobotę cały dzień z Mają będzie siedział. Najbardziej się boję nocy, bo on ma taki sen, ze mi się dziecko zapłacze zanim on ją usłyszy

Stary 2014-01-02, 22:43   #3666
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia ja też teraz w styczniu zjazd co tydzień praktycznie i soboty i niedziele.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 23:56   #3667
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta tak, tak mąż w piątek i sobotę cały dzień z Mają będzie siedział. Najbardziej się boję nocy, bo on ma taki sen, ze mi się dziecko zapłacze zanim on ją usłyszy
ja niestety też mam taki sen...
mąż musi się mocno natrudzić, by mnie wybudzić...

Ola ostatnimi czasy bardzo źle sypia, kilka razy w nocy się budzi, no i ląduje u nas w łóżku
za 3 miesiące ma 3 lata a my nadal nie możemy uporac się z jej spaniem...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 07:53   #3668
Gucia0987
Zakorzenienie

Magda dobrze to sobie wykombinowałaś z tym noclegiem.

Marta fajerwerki mówisz.... nie tylko na zewnątrz ?!
Cieszę sie, że wypoczęłaś!

Aguś powodzenia z Olą. A w nocy jak się obudzi nie ma szans żeby zasnęła u siebie?

PIĄTEK

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 11:27   #3669
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Marta wow, jaki prezent
Iwka serek mascarpone z dodatkiem musztardy francuskiej i na wszystkie musztarda francuska zmieszana z oliwą.

My też sylwka spędziliśmy we 2, bo Maja od 19.30 spała

Za to jutro jadę na studia - w tym miesiącu mam 3 zjazdy, Wzięłam sobie hotel zamówiłam, bo nie chce mi się tak jeździć, jeszcze słabe połaczenia są. Bym była w piątek na 22.30 w domu a o 6.30 bym musiała już znowu jechać. Bez sensu. Na tamtym zjeździe tak zrobiłam, jeszcze autobus mi się pół godziny spóźnił bo była zamieć.
Daleko masz do szkoły, że tak kiepsko z dojazdami? Autem byś nie chciała dojeżdżać?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
śliweńka zdrowka dla mlodej..

myszka_maj iwka ktosia Ana gucia sliwenka Madzialenka ano prezent super mam nadzieje ze uda mi sie je szybko przeczytac

ktosia
ja tez jestem mega zadowolona z sylwestra... tego mi bylo trzeba...

Gucia widziszmy niskocisnieniowce tak mamy... ja czasem pije z pol lyzeczki i 5 lyzeczek smietanki sypkiej wtedy jest ok
super ze sylwester udany ;D

Madzialenka milego studiowania to teraz maz przejmuje twoja warte

jeszcze raz wszytskiego dobrego w nowym roku

nam sylwester bardzo sie udal do poznocy ogladalismy bajki ;D mlody przed 22 zasnal niedoczekal polnoc spedzona jak to maz powiedzial w wymarzony sposob acz ryzykownie czy czasem sie mlody na fajerwerki nie obudzi ale dalismy rade a po 1 poszliscmy spac i odespalismy sobie troche..
Czyli Nowy Rok powitaliście w STOSUNKOWO udany sposób?

Cytat:
Jak będzie musiał czuwać sam, to będzie inaczej spać. Ja ostatnimi czasy śpię jak zabita, granat mógłby wybuchnąć obok, a bym nie słyszała, a jak mąż pojechał na szkolenie to spałam czujnie.

Hej
Stary 2014-01-03, 12:04   #3670
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
da rade, ja tez mam twardy sen ale nie ukrywajmy przyzwyczailam sie ze nie musze sluchac jak jest wu - bo on ma sen slabszy i zawsze uslyszy... wiec twoj maz pewnie tez sie nie musial w nocy wysilac bo i tak ty uslyszysz..
a jak zostanie sam to tak jak ja da rade na bank bedzie spal lzej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Marta fajerwerki mówisz.... nie tylko na zewnątrz ?!
Cieszę sie, że wypoczęłaś!
tych na zewnatrz nawet nie widzielismy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Czyli Nowy Rok powitaliście w STOSUNKOWO udany sposób?

Jak będzie musiał czuwać sam, to będzie inaczej spać. Ja ostatnimi czasy śpię jak zabita, granat mógłby wybuchnąć obok, a bym nie słyszała, a jak mąż pojechał na szkolenie to spałam czujnie.
oj stosunkowo w bardzo udany
co do bolda to jakos mnie to nie dziwi
Stary 2014-01-03, 12:23   #3671
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja myję codziennie rano bo mi się przetłuszczają w takim tempie, ze masakra....
w sumie nawet nieźle się trzymają jak na codzienne suszenie

ale powinnam je podratować trochę może WAXem ale kurczaki czasochłonne to jest...
ech ja tez musze codziennie ;/ choc jak teraz jestem u tesciowej to co dwa dni, bo tu trudniejsze warunki do mycia wlosow.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Po kawie zazwyczaj mam bardzo przyspieszone bicie serca, czuje jakby miało mi wyskoczyć i jestem strasznie rozbita, roztrzęsiona. Ból glowy ostatnio wyczaiłam ale nie skojarzyłam z kawą. W poniedziałek miałam potwierdzenie, że jednak po kawie. Takie tam uroki niskociśnieniowca

Witajcie noworocznie!
Impreza sylwestrowa super. Długo posiedzieliśmy, pośmialiśmy się bardzo fajnie było Wczoraj cały dzień czystego lenistwa. To lubię!
A no i dzisiaj czwartek, jeszcze jutro i znowu 3 dni wolnego!
A to juz rozumiem. Ja w sum ie tez niskocisnieniowiec, ale reaguje podobnie tylko po prawdziwke, ale bez bolu glowy, przynajmniej nie kojarze. Bardziej drgawki,szybkie bicie serca, bol zoladka i jest mi niedobrze. Kiedys taka zostalam poczestowana w szkole, mocna byla, myslalam, ze nie dojade do pracy.Na codzien pijam rozpuszczalna z jednej lyzeczki i pol na pol z mlekiem - taka bardzo lubie i dobrze sie czuje

Milo, ze Sylwester udany. U nas niestety nie bylo tak fajnie.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
No Tż to zauważył...tv działa co nie ni
e widać tego tak strasznie, dopiero jak człowiek wie że to tam jest to widać. No nic, dobrze że działa tv
no dobrze, ze dziala. a wy macie przynajmniej oryginalna obudowe.

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India - jakiś wirus się przyplatał, takiej gorączki dawno nie miałam.
Pamiętaj, kupuj kupuj, zawsze możesz:
a)wysłać pocztą
b)nadać busem
c)kupić dodatkową torbę

]
no tak, zawsze sa jeszcze takie rozwiazania

Cytat:
przyszla mi dzis paczka z ksiazkami w prezencie od moich rodzicow.. i co.. (pomijajac fakt ze pani niezgodnie z opisem aucji wrzucila jedna za malo o ktora bede walczyc) to brakuje mi trzech do posiadania kompletu cobenowego
a w ogole w okresie mikolajowo urodzinowo swiatecznym dostalam wysyp ksiazek poglad w zalaczniku :

Załącznik 5525169

ogolnie to mam taki w ostatnich dniach sajgon ze awaria.. a ze przed nami jeszce wiekszy i intensywny czas wiec postanowilismy z mezem pierwszy raz w zyciu spedzic tego sylwestra we dwoje, a raczej we troje z mlodym ;D
zaopatrzylismy sie w niezdrowe jedzenie bajki dla dzieci i bedziemy siedziec tak dlugo az nie padniemi
a co
a na koniec zycze wam samych sukcesow radosci i spelnienia marzen aby kazda odnalazla siebie w tym 2014 roku
wow niezla kolekacja.

Ja teraz na urlopie przeczytalam W pajeczej sieci J.Fielding. a dzis zabiore sie chyba za kolejna I gory odpowiedzialy echem. Czytalyscie ?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

Karo znow chora.Po wizycie u tesciowej kataru dostala.Czekamy na wizyte u alergologa :-( bo wziewy znow :-( i jak tu pracy szukac :'(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zdrowka dla Karo.

Nasz Sylwek byl taki sobie. Uparalam sie na impreze, bo jak wiadomo je uwielbiam, a poza tym dawno z moim Tz nie bylam. Chcialam isc do sprawdzonego klubu, w ktorym w wakacje super sie bawilismy. No i rozgrzewce w domu ze szwagrem i jego dziewczyna wyruszylismy na miasto. Niestety trzeba bylo sie przemieszczac na pieszo, bo tu zamowienie taksowki graniczy z cudem, a ja w moich nowych bucikach na 10 cm obcasach. Ale dotarlam A na miejscu ochrona informuje, ze jeszcze zamknuete, wpuszczaja od 23.15. wiec poszlismy do pubu obok. Fajnie, super muza, tani alko, ale niestety nie mozna tanczyc. O polnocy przenieslismy sie do wybranego klubu i bylo beznadziejnie. Malo ludzi, beznadziejna muzyka, tzn na poczatku dalo sie bawic, a pozniej tak zaczeli zamulac, ze wszyscy wysiedlismy. A najgorsze bylo to, ze w ogole nie bylo miejsc do siedzenia. Porazka. Po 1,5 h postanoiwlismy opuscic lokal. Przeszlismy przez centrum, wogole nie poczulam sylwestrowego klimatu zalowalismy, ze nie poszlismy na miesjka impreze pod chmurka - moze byloby ciekawiej. W ogole nie widzialam nawet fajerwerkow, nie zebym je jakois szczegolnie uwielbiala, ale bylo po prostu tak dziwnie.Najbardziej zalowalam, ze wyciagnelam pozostalysch do tego klubu, juz na pewno wiecej tam nie pojde. Wazne, ze bylismy przynajmniej w milym towarzystwie w domu bylismy chyba przed 3.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 12:40   #3672
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
da rade, ja tez mam twardy sen ale nie ukrywajmy przyzwyczailam sie ze nie musze sluchac jak jest wu - bo on ma sen slabszy i zawsze uslyszy... wiec twoj maz pewnie tez sie nie musial w nocy wysilac bo i tak ty uslyszysz..
a jak zostanie sam to tak jak ja da rade na bank bedzie spal lzej

tych na zewnatrz nawet nie widzielismy

oj stosunkowo w bardzo udany
co do bolda to jakos mnie to nie dziwi
W sensie, że dziecka nasłuchiwałam, a nie powrotu męża, żeby kochanek zdążył uciec
Stary 2014-01-03, 14:27   #3673
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:16   #3674
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a ja tez meganiskociśnieniowiec i po kawie jestem zgon... tak jak piszecie0 roztrzęsiona, drżące ręce, serce walące jak młot i niedobrze mi.... i ogólnie nie lubię nawet smaku kawy,...
ja to jestem taki ewenement ze mi wystarczy szklanka coli wieczorem i już mam problemy z zaśnięciem (po takiej ilości kofeiny ))

zamówiłam sobie kilka rzeczy na all i dzisiaj przyszła jedna sukienka ale mi się podoba

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
jak będzie miał świadomość, że jest sam to będzie spał na pewno czujnie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:27   #3675
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
a ja tez meganiskociśnieniowiec i po kawie jestem zgon... tak jak piszecie0 roztrzęsiona, drżące ręce, serce walące jak młot i niedobrze mi.... i ogólnie nie lubię nawet smaku kawy,...
ja to jestem taki ewenement ze mi wystarczy szklanka coli wieczorem i już mam problemy z zaśnięciem (po takiej ilości kofeiny ))

zamówiłam sobie kilka rzeczy na all i dzisiaj przyszła jedna sukienka ale mi się podoba

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

jak będzie miał świadomość, że jest sam to będzie spał na pewno czujnie
poka

hej wam
siedze i kombinuję jak kon pod górkę jak odzyskać zdjecia z karty z aparatu.. mąz zaczął grać w jakaś durną gre i zawirusował chyba kompa i sie karta poszła ..... a z nią zdjęcia ze świąt:/

ma może któraś program taki...
http://www.dobreprogramy.pl/EasyReco...ows,11720.html

tylko pełną wersję bo testowa nie da zapisac zdjęć ale ten program widzi wszytskie urtacone i te świateczne też

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 20:52   #3676
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
poka

hej wam
siedze i kombinuję jak kon pod górkę jak odzyskać zdjecia z karty z aparatu.. mąz zaczął grać w jakaś durną gre i zawirusował chyba kompa i sie karta poszła ..... a z nią zdjęcia ze świąt:/

ma może któraś program taki...
http://www.dobreprogramy.pl/EasyReco...ows,11720.html

tylko pełną wersję bo testowa nie da zapisac zdjęć ale ten program widzi wszytskie urtacone i te świateczne też
o kurka... ja nie pomogę ale trzymam kciuki, żeby udało się fotki odzyskać

a sukienka taka zwykła do pracy....

o taka

http://allegro.pl/sliczna-elegancka-...821757299.html
Stary 2014-01-03, 21:39   #3677
india83
Zakorzenienie

Anika ja tez nigdy nie odzyskiwalam. Mam nadzieje, ze sie uda.

Cytat:
o kurka... ja nie pomogę ale trzymam kciuki, żeby udało się fotki odzyskać

o taka

bardzo fajna. Ja ostatnio zamowilam dosc podobna. o taka: http://allegro.pl/estyl-sukienka-tra...728331900.html ale moja do pracy sie nie nadaje dla mnie dosc krotka, a wokol za duzo testosteronu przetestowalam

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2014-01-03 o 21:42
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:42   #3678
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

bardzo fajna. Ja ostatnio zamowilam dosc podobna. o taka: http://allegro.pl/estyl-sukienka-tra...728331900.html ale moja do pracy sie nie nadaje dla mnie dosc krotka, a wokol za duzo testosteronu przetestowalam
rewelacyjna szkoda, że taka krótka
Stary 2014-01-04, 09:38   #3679
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

wyszperałam program a mąz potem znalazł jakimś cudem pe lna wersję z crakiem i poodzyskiwał wszystkie zdjęcia

dziś rok minął..... nie mogłam spać....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:00   #3680
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziś rok minął..... nie mogłam spać....

Cytat:
Cytat:

o taka

super sukienki dziewczyny! ostatnio takim tęsknym wzrokiem patrzę na fajne dopasowane sukienki, na święta chciałam kupić podobną, ale się powstrzymałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:01   #3681
Ana***
Zakorzenienie

Neska, India bardzo ładne sukienki teraz na topie jest taki wzór

hej!
k.

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-01-04 o 11:28
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:08   #3682
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

padłam

madzia czyli u Was był Sylwester z dwójką

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:28   #3683
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bzyczko przynajmniej styczeń nam przez te częste zjazdy szybko zleci
Śliweńko
Aguś u nas różnie, raz prześpi całą noc, raz się przebudzi w nocy.

Miałyście rację, mąż spał czujnie. Ale Maja też cwaniara. Jak przy mnie się budzi o 6.30 tak z mężem spała od 19 do 8.00. Ja też się wyspałam. Po zajęciach padłam jak zabita i wstałam o 7. I to z @ ...
Na tym zjeździe były fajne przedmioty . W piątek wprowadzenie do logopedii a dziś kształtowanie się i rozwój mowy u dziecka. Więc mega interesujące. Ten gość, który to prowadził będzie naszym promotorem i już mówił, że mamy myśleć o tematach. Zapytał się, czy ktoś ma małe dziecko i notuje dokładnie od początku co kiedy mówiło, kiedy gaworzyło itp. Więc się zgłosiłam i mówię, ze zapisuję i mam filmiki, to powiedział, ze fajnie by było jakby moja praca dyplomowa była na temat rozwoju mowy u Mai. Jego pomysł przypadł mi do gustu

Stary 2014-01-04, 20:35   #3684
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Cześć

Bzyczko przynajmniej styczeń nam przez te częste zjazdy szybko zleci
Śliweńko
Aguś u nas różnie, raz prześpi całą noc, raz się przebudzi w nocy.

Miałyście rację, mąż spał czujnie. Ale Maja też cwaniara. Jak przy mnie się budzi o 6.30 tak z mężem spała od 19 do 8.00. Ja też się wyspałam. Po zajęciach padłam jak zabita i wstałam o 7. I to z @ ...
Na tym zjeździe były fajne przedmioty . W piątek wprowadzenie do logopedii a dziś kształtowanie się i rozwój mowy u dziecka. Więc mega interesujące. Ten gość, który to prowadził będzie naszym promotorem i już mówił, że mamy myśleć o tematach. Zapytał się, czy ktoś ma małe dziecko i notuje dokładnie od początku co kiedy mówiło, kiedy gaworzyło itp. Więc się zgłosiłam i mówię, ze zapisuję i mam filmiki, to powiedział, ze fajnie by było jakby moja praca dyplomowa była na temat rozwoju mowy u Mai. Jego pomysł przypadł mi do gustu
no to fajną będziesz miała pracę pokażesz dzieło córci za parę lat, że przyczyniła się do Twojego sukcesu
Stary 2014-01-04, 21:10   #3685
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no to fajną będziesz miała pracę pokażesz dzieło córci za parę lat, że przyczyniła się do Twojego sukcesu
hehe jeszcze jest troszkę czasu, więc temat może się zmienić, ale nie ukrywam, ze ten jak na dzień dzisiejszy bardzo mi się podoba.

Stary 2014-01-05, 12:45   #3686
Ana***
Zakorzenienie

hej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 18:47   #3687
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 21:10   #3688
śliweńka
Zakorzenienie

ale tu dziś ruch nie wszystkie na raz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-05, 21:26   #3689
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2014-01-05, 23:47   #3690
agus87
Zakorzenienie

Madzia, rewelacja taki temat
o Twoim życiu
mam nadzieję, że pisanie pójdzie gładko
3mam kciuki, bo sama przez to przechodziłam rok temu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości