|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() bosh zanim zgadne to tatu sie zagoi i sama pokazesz ....no ale dobra - nadgarstek ,reka? Cytat:
no to chyba po☠☠☠alo ta babe ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
Laski- prośba (opiekujące się klubami)- w Klubach jest mnostwo osob, które się nie uziela w ogóle, bardzo rzadko albo tylko czyta. Może jakaś selekcja? Szczególnie klub foto- ktoś nie pisze z pół roku, a se czyta i ogląda.....
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoniłam do wychowawcy- po tej opinii- mam podpisane przez dyrekcje wskazówki dla nauczyciela i powiedziałam ze raz ze Pani sie nie stosuje, dwa utrudnia mi prace z dzieckiem i rzuca takie teksty, zeby z nia pogadała bo inaczej ide do dyrekcji a Oli jak Oli ( zbucała się- bo przeciez ją ochrzaniła , bo podniesionym głosem, bo przy calej klasie)
![]() |
#3665 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zal dziecka ![]()
![]() |
#3669 |
MBZ♥
|
Monika, Zosia miała coś podobnego przy spaniu na brzuchu-frida nic nie wyciagałą a Jej coś furczało i się przebudzała. Pytałam pediatry co zrobić i powiedział żeby spróbować tym--do 3 dni maks. Przeszło. Koleżanka poleca też olbas. Kropelka na pieluszkę i położyć do łóżeczka, albo do miseczki z ciepłą wodą i też postawić przy łóżeczku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nawet przyjmijcie do tego drugiego! ![]() ![]()
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a olejek eukaliptusowy? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |||
Zakorzenienie
|
ufff...
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój zaś tylko brzuch. Na przewijaku brzuch, w łóżeczku brzuch, w wanience brzuch ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś w Ross te słoiczki z żółtkiem (w ilości hurtowej z okazji promocji). Za grubo siekane dla Hrabiego... ![]() Nie wyleję kolejnego słoika ![]() w ogóle dziś zrobiłam mu z puzzli pudełko. wszedł do środka i bawił się w kuku. w końcu wywalił jednego misia i się zaklinował w otworze (po misiu - mamy puzzle w zwierzątka). prawdziwą kukułkę miałam ![]() Moderna, mam książeczkę o zajączkach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
to sucz jest i mściwa, wiec zgłosiłam wychowawcy
Cytat:
![]() Cytat:
Moja to samo, tylko brzuch co do jedzenia- mowilam ze Michaś -koneser ja ostatnio rozpakowałam kosmetyki z pudełka, odwóciłam się - patrza a pudełko na głowie i tylko nogi wystają ![]()
![]() |
#3676 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chyba jak w pierwszym wymienila to zna wiec po co w drugim to powtarzac? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ma to jak powołanie do nauczania. dobranoc, a my od jutra z Florkiem sami do niedzieli buuu
![]() |
#3677 | ||
Rozeznanie
|
Witam się nad ranem
![]() ![]() To postanowiłam, że dokończę nadrabianie i coś skrobnę bo spać to mi się już nie chce. Cytat:
Aaaaa przyłapałaś mnie ![]() JolanT super, że jesteście już w domku .... też już bym chciała być w domku po tej operacji. Jutro, a właściwie dziś jadę na wizytę. Mama mówi, że mam już jechać z torbą w razie czego ale nie pojadę. Nie było mowy, że to już do szpitala. Ja się nastawiam na poniedziałek ![]() Cytat:
![]() Aha i dziękujemy ślicznie za życzenia "półroczkowe" ![]() Dostaliśmy dziś troszkę sprawdzonych jabłuszek i porobiłam z mamą deserki dla Młodego: jabłko, jabłko dynia, jabłko marchewka. Jak wrócę ze szpitala (mam nadzieję, że wrócę .... jakieś głupie myśli mi chodzą po głowie ![]() Okejos to ja się zmywam i mam nadzieję, że usnę ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj wyjezdzamy do tesciowej - do neidzieli ![]() ![]() Panika super ![]() ![]() ![]() despa Fotoklub zostal zalozony z zalozeniem, ze do niego moze nalezec kazda z watku, ktora sie udziela czy udzielala. Tam nie prowadzimy zadnych kontrowersyjnych dyskusji i nie ma co podczytywac ![]() ![]() Jest jezcze drugi klub, i tam mozna robic selekcje ![]() ![]() ![]() Chodilo o to, by moc dodac zdjecia tak by nie widzial ich caly wizaz, a tylko nasze dziewczyny ![]() Mozemy wywolac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- JolanT ciesze sie, ze jestescie juz w domku ![]() myslalam, ze trafiliscie do szpitala z infekcja bakteryjna, dlatego dostaliscie antybiotyk. Bo na wirusy przeciez antybiotyk nie dziala - mozlkiwe, ze Ewa zarazila sie tym norowirusem juz w szpitalu?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-25 o 06:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Jakubowi z tego charczenia robi sie katar... bidulek.. najgorzej ze praktycznie nic nie da sie sciagnac a gleboko gdzies siedzi :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
przewijanie staje się coraz ciekawsze
![]() ![]() ![]() kosmetyki z pudła? duuużżoo kosmetyków? jakich? odważnie, zaczepnie, prowokacyjnie ![]() Cytat:
![]() uwielbiam Twoją "krótkowzroczność" ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też nie dziwi, że ktoś tylko i wyłącznie podczytuje, tak z doskoku. Może nie ma czasu tudzież ochoty. Jednak jak cały czas czyta a się nie udziela ![]() ![]() Dziewczęta - może napiszcie chociaż o czym chcecie czytać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry! wstaliśmy z florkiem bo tż się pakował, ale mam nadzieję że jeszcze pójdziemy spać. zamówiłam właśnie 4 książeczki dla Florka i 2 zabawki z okazji świąt w imieniu mojej mamy bo ona nie internetowa. teraz liste rzeczy trzeba reszcie rodzinki podesłać ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
kiecka mini srebrna ( oczywiście jedyna mini na studniówce ![]()
![]() |
#3682 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sierpień/wrzesień tak miałam. byłam u trzech lekarzy (u dwóch akurat kontrola była) i każdy mi mówił, że to nie katar ![]() lekarka zaleciła higienę noska wodą morską, na noc nasivin (na dzień tylko jak zobaczę gile), rano i wieczorem używać katarka. kazała kupić jakieś coś wzmacniające (ale nigdzie nie było tego preparatu). mówili, że to ślina. i że katar widać. jak nie ma kaszelku, tempki - to nic nie znaczy ![]() heh. a przeszło - jak katar - po tygodniu... ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() a jakie książeczki/zabawki? może też roześlę ![]() Cytat:
![]() mhmmmm, czyli mamy do czynienia z wyjątkową osobą ![]() Jakieś ultra-zasadowe LO? czy koleżanki takie zachowawcze?
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no dobra, to poszerze te krotkowzrocznosc ![]() Ja zawsze widze na pasku devoted, ale ona/on sie u nas nie udziela ![]() a w klubie np. takinna, booziaczek, Zaciazona, wolanin - ale one tez na watek nie zagladaja, przynajmniej ich nie widzialam tu ostatnimi czasy ![]() No to wywolalam ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- U nas przewijanie to straszne cyrki ostatnio - maly sie jeszcze mi na brzuch nie przekreca, ale strasznie marudzi i zawodzi przy ubieraniu, albo jak sie go odlozy na przewijak w nieodpowiednim momencie - mama jest na skraju wyczerpania ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-25 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | ||||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Malpka;43414041]
i co się mnie czepiasz i po nazwisku wyjeżdzasz ![]() ![]() /QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawet teraz jest ![]() devoted zapraszamy do rozmowy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jedzenia - hrabia ![]() ![]() Cytat:
![]() co do nauczycielki to slow nie mam .... mam nadzieje ze Oliwka choc wychowawce ma ok . Cytat:
![]() ![]() ale to tez tak na codzien? to wynikalo z muzyki jakiej sluchalas ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ha! to ja bylam na studnowce jedyna chyba w nie mini ![]() (mialam piekna 3/4 sukienke a'la z lat 60 jak z filmu "peggy sue wyszla za maz" coppoli) Cytat:
Trolli tez brak i OC . Cytat:
![]() no i tak w ogole to czesc ![]()
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
Witojcie
![]() Tom ma drzemkę, zmeczyl się bardzo ale muszę się pochwalić, leżał na dywanie i pociągał lewe kolano pod brzuch tak śmiesznie bokiem się czołga. Pierwszy raz ![]() ![]() Kawę wypilam, rogale zjadłam, teraz poczytać mogę co od wczoraj przybyło. ![]() Buzki ![]()
#3687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
książeczki owoce, warzywa, kształty, poznajemy zwierzaki http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q...type=basicForm http://www.smyk.com/bam-bam-moja-akt...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/smily-play-kotek...y-dla-dzieci-p to z tej listy co kiedyś wysyłałam ![]() Florek już nie lubi nic ubierać przez głowę więc ubieramy na siedząco. normalne liceum, wszystkie chciały takie weselne długie kiecki, tylko ja miałam takie pomysły ![]() Cytat:
![]() i stwierdziłam, że też chce ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3689 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sorry że się cieszę, ale już myślałam że Młody ma jakieś mini adHd ![]() no chyba że odziedziczy po Mamusi skłonności do czytania ![]() ![]() coś chciałam napisać alem zapomniałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas to samo. Młody męczy się w nocy. Już trzy razy byliśmy u lekarza. Szukam teraz nawilżacza bo może to być przez suche powietrze. Zobaczymy czy pomoże. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego pobytu u teściowej ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.