![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
"Du¿e mam, ale to chyba nie to. Nie wiem czy pisa³am wcze¶niej, ale wysz³am za syna doktora i dyrektorowej
![]() ![]() ![]() ![]() Arcymonku, wynika z tego, ¿e dopiero teraz ich ¿ycie zaczyna byæ pouk³adane ![]() T - tesciowa A - arcymonek ![]() T - mo¿e powinna¶ ograniczyæ trochê to jedzenie, bo za grubo wygl±dasz A- skoro jeste¶my przy temacie jedzenia, to mo¿e przy okazji przyniosê Tobie, mamusiu ![]() i dalej, w zale¿no¶ci od sytuacji, udajesz milutk± synow±, ale co rusz wtr±casz zdania na temat tego, jak ³adnie kwiaty wam zakwit³y, co fajnego zrobi³a¶ na obiad itd. A je¿eli te¶ciówce puszcz± nerwy i co¶ gburowato odpowie to wtedy walisz tekstem "przepraszam, nie chcia³am Ciê mamo uraziæ, w koñcu mro¿onki i gotowe dania te¿ s± smaczne" lub" jeste¶ mamo sporo starsza, to na pewno wiesz lepiej"- o , to dzia³ jak p³achta na byka - i mina skruszona, oczka spuszczone, po prostu kwintesencja niewinno¶ci ![]() Po takim przedstawieniu mo¿esz mieæ chwilowy sajgon, ale w koñcu przestanie siê Ciebie czepiaæ, jak i jej przy okazji bêdzie siê obrywaæ. I co najwa¿niejsze - Ty bêdziesz to robi³a niby w dobrej wierze, a ona wyjdzie na atakuj±c± harpiê ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Ja mam implant dwa lata ponad, w lutym do wymiany ale sie zastanawiamy z ch³opakiem czy aby na pewno... mo¿e siê postaramy o dzidziusia
![]() Ja nie s±dzê ze implant spowodowa³ przytycie, obwiniam tylko i wy³±cznie swoje obzarstwo. 30kg w 3 lata. Masakra. Witam introgliceryna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Witam dziewczynki
![]() U mnie juz 12 dzieñ spó¼nia sie @. Czuje sie dziwnie. I doszukuje jakiej¶ choroby. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Bierzesz tabletki albo co¶?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Ralfioza - te Twoje u³o¿one dialogi poprawi³y mi humor na maxa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 547
|
Ralfioza - podobno te nowej generacji nie zatrzymuj± wody i sodu w organizmie, ale ile w tym prawdy nie wie nikt. Je¶li chcesz zacz±æ braæ antykoncepcjê najpierw zrób badania hormonalne. S± drogie, nie wiem ile dok³adnie, ale najskuteczniejsze przy wyborze tabletek. Tam wychodz± Ci te wszystkie hormony, idziesz z tym do ginekologa i on przepisuje Ci tabletki, które najbardziej Ci odpowiadaj± na podstawie tych badañ. Wiem, ¿e w Katowicach ca³y wrzesieñ te badania s¶ za 50z³, nie wiem jak w innych miastach.
Nie daj sobie wcisn±æ tabletek bez badañ hormonalnych...ja ich nie zrobi³am no i co? Najpierw mia³am okropny Cilest przez ok 2 lat to od razu 15kg! Potem zmienili mi na Lesine to ju¿ mniej przyty³am bo jakie¶ 5kg w ci±gu 1,5 roku. A z tabletkami to nie ¿arty. Zatrzymuj± wodê i sód przez co chce siê je¶æ. Z reszt± chyba to prawda, skoro ja mam 8,31 kg nadmiaru wody w sobie...
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Nie biorê ¿adnych tabletek. Zawsze mia³am @ co 27-28 dni. Nigdy nie by³o wiêkszych odhylen.
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Rozeznanie
|
BlankaSz - nie wiem, teraz jest chyba jaki¶ okres na spó¼nianie, mojej mamie spó¼nia siê 2 tygodnie, a kole¿ance 3tyg, nawet wczoraj lecia³a do ginekologa na usg, ale jednak mam± jeszcze nie bêdzie. Nie wiem czym to spowodowane...
![]() |
#3669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Rozeznanie
|
Od wczoraj 0,9 kg mniej - woda jak Ty cudownie schodzisz!
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Biorê pod uwagê stres zwi±zany z wyjazdem do UK. Nie mniej jednak miewalam w ¿yciu wiêksze stresy niz teraz a mimo to @ sie nie sponial. Martwie sie bo nie potrzebuje problemów przed wyjazdem.
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() Idz jak najpredzej i nie stresuj sie bo to nie pomo¿e, w kazdym razie myslimy ze nie denerwujemy siê ale pamietaj ¿e przesilenie jesienne jest okropne ,na mnie dzia³a tez bardzo niekorzystnie ,mimo iz jestem zodiakalna wag± i urodzi³am sie pod koniec wrzesnia nie nawidzê tego miesiaca ![]() Tak z innej beczki mia³am chwile lecac z urzedu przelecia³am ko³o sklepu z sukienkami, zobaczy³am na wystawiê tê jedyn± ![]() ![]() T¯ bêdzie zachwycony? ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2015-03-09 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
LadyDagaMilon - jak dla mnie wszystkie sukienki/bluzki z zamkiem z przodu s± bardzo sexy
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ps: fany podpis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Sukienka zar±bista, po prostu w moim stylu, uwielbiam takie grzeszne ciuszki
![]() A tak na marginesie, jako¶ ostatnio ma³o piszemy o tym, kto co zjad³ itp. Pewnie dlatego, ¿e wszystkie siê trzymamy naszych postanowieñ, i jest gitara ![]() ![]() U mnie bez zmian - zero s³odyczy i napojów zakazanych, ale.. wczoraj nalewaj±c Pepsi mê¿owi posmakowa³am dos³ownie pó³ ³y¿eczki tego p³ynu - i spoko - da³am radê. Wizualizujê sobie moj± now± figurê, i to pomaga ![]()
#3676 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Ja od dawna nie pijam s³odkich napojów. odzwyczai³am siê i dla mnie s± obrzydliwe. czasem cola zero, a tak glównie woda
![]()
![]() |
#3677 |
Rozeznanie
|
Ja dzi¶ zjad³am trochê bia³ego ry¿u :x i marchewki chyba 4.
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
A ja od dwóch lat nie mam w domu cukru
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Rozeznanie
|
LadyDagaMilon - sukienka boska i pasuje Ci, ¶wietnie w niej wygl±dasz
![]() Dziewczyny ja te¿ nie pijam s³odkich napojów, jedynie wodê gazowan± lub nie z dodatkiem soku z malin (w³asnej roboty) lub z herbatami w granulkach. Cola zero do drinków je¶li ju¿! PS. od 7 rano w aucie, padam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Dziêkujê Renatko ![]() ![]() Moniee bo cie pierdzielne ![]() cyt; :p nie wypije zwyk³ej coli, jedynie zero albo pepsi max :p WYCZUWAM ROZNICE --- ![]() ![]() kazda cola czy pepsi zero czy nie zero to to samo scierwo b³agam nie pijcie tego! kupcie sobie sok marchwiowy! albo jak chcecie cole to zróbcie po domowemu ![]() woda gazowana ,25ml podpiwku i ³yzeczke cukru ![]() jak ktos tak bardzo siê nie mo¿e obyc bez niej to t± cole domow± mo¿esz pic smia³o bo poza kcal z ³yzeczki cukru nie ma ich ![]() ![]() w szkladnce coli jest 50³yzeczek cukru po co pic cole nasyp 50³yzeczek cukru i nalej obok w szklance coli ![]() ![]() ![]() ![]() ,to trzeba zobaczyc , lub przegotuj cole ok 15minut zrobi sie z niej smo³a ,gesta lepka czarna masa co¶ obrzydliwego! Ja tam pijê wodê, a jak chcê to dolejê sobie troszkê soku z herbapolu Ja dzis sniadanko 2 kromki chleba z szybk± i winogrona obiad 1 krokiet z serem /wiem okropne ale nie mia³am czasu na kolacjê planujê twaróg z pomidorem i rzodkiewk±. bez pieczywa do tego zielona herbatka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Ale ja w domu tego nie pijam :p chodzi mi do drinków, w knajpie albo co¶ :p
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
WIECIE CO!!!!!
ZA KA¯DYM RAZEM GDY JU¯ MI TAK DOBRZE IDZIE KTO¦ MI TO RUJNUJE! Dzisiaj po si³owni wracam sobie do domu, i kolega z którym wieki nie gada³am pisze: jestem ko³o Ciebie, masz czas? no jakbym nie mia³a! i poszli¶my na 'jednego' drinka. wiecie jak to jest z jednym drinkiem, co nie? i od jutra znowu muszê wszystko zaczynaæ od pocz±tku, moja siostra uzna³a, ¿e nie jest dane mi schudn±æ i po prostu muszê byæ t³u¶ciochem do koñca ¿ycia.
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Rozeznanie
|
Jasne, ja w weekendy z moim mê¿em mia³am wieczór alkoholików hahahaha to znaczy ja po 4 piwach ju¿ mia³am do¶æ, i tak by³o co sobotê a teraz jak mi siê chce alkoholu to winko jaki¶ kieliszek max dwa i tyle. Mysle ze alkoholu trzeba siê oduczyc jak slodyczy. Nie inaczej. Nastêpnym razem wypij jeden drink a nie ile¶ tam. Po prostu powiedz sobie stop i tyle.
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o fakt, ¿e mi siê chce alkoholu, a o to, ¿e dla towarzystwa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny mnie co¶ dopad³o, ¼le siê czujê i chêci na nic nie mam... na ¶niadanie na si³ê wrzuci³am w siebie jajecznicê ![]() PS. Zobaczcie co znalaz³am w sieci http://szalonyswiat.piszecomysle.pl/...w-odchudzaniu/ Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-09-11 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrzylam ma t± dietê, jak dla mnie dziwactwo trochê.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3688 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Witam u nas!
i to by³o Twoje jedzenie na ca³y dzieñ??? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Moje wczorajsze menu: ¶: kanapka z bia³ym serem plus pomidor II ¶: serek ziarnisty plus pomidor o: pomidorówka z kluskami I przek±ska : ¶ledzie II przek±ska : parówka ¶liwki ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Wczoraj by³am te¿ na fitness - utrata pieni±¿ków za wykupiony karnet i ewentualnie nie wykorzystany w terminie mobilizuje mój ciê¿ki, t³usty zad do ruszenia. Poza tym æwiczenie w grupie motywuje do wysi³ku. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Zakup karnetu proponuje wszystkim leni± takim jak ja - dla których mruganie powiekami jest form± aktywno¶ci fizycznej.
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam karnet od ponad roku i jak mi sie nie chce isc to i tak nie pójdê :p na pocz±tku to mobilizuje... pozniej przesta³o :p
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.