Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-09-09, 21:47   #3661
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

"Du¿e mam, ale to chyba nie to. Nie wiem czy pisa³am wcze¶niej, ale wysz³am za syna doktora i dyrektorowej , których dzieci zosta³y bardzo ciekawymi lud¼mi (wolê na ogóle nie pisaæ kim). A ja, biedna, bez bogatych rodziców, wykszta³cenia (teraz ju¿ mam) wlaz³am z butami w ich pouk³adane ¿ycie. Ale wiesz co, macie racjê... wiem czego mi zazdroszcz±!!! Robiê to co te¶ciowa wynios³a z domu (weki, ogródek, czysty dom, ugotowane, uprane itp.) a tego nie robi ¿adne z jej dzieci a synowe wrêcz zapuszczaj± kupione de facto przez ni± mieszkania Ps. U¶mia³am siê czytaj±c Twój wpis, a¿ mi lepiej! dziêkuje kochana!"

Arcymonku, wynika z tego, ¿e dopiero teraz ich ¿ycie zaczyna byæ pouk³adane - w koñcu to Ty wziê³a¶ siê za robotê/sprz±tanie/sprawne zarz±dzanie swoim domem. I pewnie tu le¿y problem. A mo¿e te¶ciu za bardzo Ciê pochwali³, ¿e tak± fajn± i dbaj±c± o dom jego synek znalaz³ ¿onê, a te¶ciow± to zabola³o, bo przecie¿ Ty "gorsza" jeste¶. Teraz przy najbli¿szym spotkaniu widzê tak± rozmowê:
T - tesciowa
A - arcymonek
T - mo¿e powinna¶ ograniczyæ trochê to jedzenie, bo za grubo wygl±dasz
A- skoro jeste¶my przy temacie jedzenia, to mo¿e przy okazji przyniosê Tobie, mamusiu, kilka s³oików tych pysznych ogórków/d¿emu, bo wiesz - te kupne nie s± tak smaczne. A zdajê sobie sprawê z tego, ¿e to jest do¶æ pracoch³onne i nie ka¿dej kobiecie chce siê a¿ tak rozpuszczaæ swojego mê¿a (tu lekki, wspó³czuj±cy u¶miech pos³any w stronê te¶cia).

i dalej, w zale¿no¶ci od sytuacji, udajesz milutk± synow±, ale co rusz wtr±casz zdania na temat tego, jak ³adnie kwiaty wam zakwit³y, co fajnego zrobi³a¶ na obiad itd. A je¿eli te¶ciówce puszcz± nerwy i co¶ gburowato odpowie to wtedy walisz tekstem "przepraszam, nie chcia³am Ciê mamo uraziæ, w koñcu mro¿onki i gotowe dania te¿ s± smaczne" lub" jeste¶ mamo sporo starsza, to na pewno wiesz lepiej"- o , to dzia³ jak p³achta na byka - i mina skruszona, oczka spuszczone, po prostu kwintesencja niewinno¶ci
Po takim przedstawieniu mo¿esz mieæ chwilowy sajgon, ale w koñcu przestanie siê Ciebie czepiaæ, jak i jej przy okazji bêdzie siê obrywaæ. I co najwa¿niejsze - Ty bêdziesz to robi³a niby w dobrej wierze, a ona wyjdzie na atakuj±c± harpiê

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez introgliceryna Poka¿ wiadomo¶æ
A wiêc ja przybra³am w ci±gu 3,5 roku 20 kg poniewa¿ postawi³am na tabletki antykoncepcyjne...teraz je rzuci³am i czekam a¿ woda ze mnie spadnie bo mam nadmiar 8.31 kg...ale i tak chcê zrzuciæ do 62-60.
No i zrzucaæ chcê jakim¶ racjonalnym od¿ywianiem + æwiczenia, ale sporadycznie, bo astma wysi³kowa...
Mi³o Ciê poznaæ, ja tez tu ¶wie¿ynka jestem. Tabletki??? Mam zamiar nied³ugo zacz±æ braæ, ale teraz mnie wystraszy³a¶...
Stary 2014-09-09, 22:52   #3662
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960
Ja mam implant dwa lata ponad, w lutym do wymiany ale sie zastanawiamy z ch³opakiem czy aby na pewno... mo¿e siê postaramy o dzidziusia

Ja nie s±dzê ze implant spowodowa³ przytycie, obwiniam tylko i wy³±cznie swoje obzarstwo. 30kg w 3 lata. Masakra.

Witam introgliceryna
Stary 2014-09-09, 23:29   #3663
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Witam dziewczynki

U mnie juz 12 dzieñ spó¼nia sie @. Czuje sie dziwnie. I doszukuje jakiej¶ choroby.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-10, 00:52   #3664
MonnieB
Zakorzenienie

Bierzesz tabletki albo co¶?
Stary 2014-09-10, 06:06   #3665
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Ralfioza - te Twoje u³o¿one dialogi poprawi³y mi humor na maxa s± ¶wietne, ale Ty masz rêkê do pisania

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam implant dwa lata ponad, w lutym do wymiany ale sie zastanawiamy z ch³opakiem czy aby na pewno... mo¿e siê postaramy o dzidziusia

Ja nie s±dzê ze implant spowodowa³ przytycie, obwiniam tylko i wy³±cznie swoje obzarstwo. 30kg w 3 lata. Masakra.

Witam introgliceryna
Dzidziu¶ to co¶ wspania³ego, jestem za tym aby¶ siê o niego postara³a wraz z T¯.
Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczynki

U mnie juz 12 dzieñ spó¼nia sie @. Czuje sie dziwnie. I doszukuje jakiej¶ choroby.
Jakie tabletki bierzesz?, ja np. mam takie antykoncepcyjne, ¿e czasami prawie w ogóle nie mam @ ewentualnie "kilka" kropel.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-10, 09:16   #3666
introgliceryna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 547

Ralfioza - podobno te nowej generacji nie zatrzymuj± wody i sodu w organizmie, ale ile w tym prawdy nie wie nikt. Je¶li chcesz zacz±æ braæ antykoncepcjê najpierw zrób badania hormonalne. S± drogie, nie wiem ile dok³adnie, ale najskuteczniejsze przy wyborze tabletek. Tam wychodz± Ci te wszystkie hormony, idziesz z tym do ginekologa i on przepisuje Ci tabletki, które najbardziej Ci odpowiadaj± na podstawie tych badañ. Wiem, ¿e w Katowicach ca³y wrzesieñ te badania s¶ za 50z³, nie wiem jak w innych miastach.
Nie daj sobie wcisn±æ tabletek bez badañ hormonalnych...ja ich nie zrobi³am no i co? Najpierw mia³am okropny Cilest przez ok 2 lat to od razu 15kg! Potem zmienili mi na Lesine to ju¿ mniej przyty³am bo jakie¶ 5kg w ci±gu 1,5 roku.
A z tabletkami to nie ¿arty. Zatrzymuj± wodê i sód przez co chce siê je¶æ. Z reszt± chyba to prawda, skoro ja mam 8,31 kg nadmiaru wody w sobie...

Je¶li kto¶ chcia³by poczytaæ jak wygl±da ¿ycie, decyzje, mi³o¶æ oraz inne rzeczy z którymi na codzieñ spotyka siê ka¿dy cz³owiek - okiem dwudziestolatki - zapraszam.
Nie po¿a³ujecie.
introgliceryna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-10, 09:32   #3667
BlankaSz
Zakorzenienie

Nie biorê ¿adnych tabletek. Zawsze mia³am @ co 27-28 dni. Nigdy nie by³o wiêkszych odhylen.

cel II 70 kg

24.08.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 09:46   #3668
introgliceryna
Rozeznanie

BlankaSz - nie wiem, teraz jest chyba jaki¶ okres na spó¼nianie, mojej mamie spó¼nia siê 2 tygodnie, a kole¿ance 3tyg, nawet wczoraj lecia³a do ginekologa na usg, ale jednak mam± jeszcze nie bêdzie. Nie wiem czym to spowodowane...

Je¶li kto¶ chcia³by poczytaæ jak wygl±da ¿ycie, decyzje, mi³o¶æ oraz inne rzeczy z którymi na codzieñ spotyka siê ka¿dy cz³owiek - okiem dwudziestolatki - zapraszam.
Nie po¿a³ujecie.
Stary 2014-09-10, 10:58   #3669
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Nie biorê ¿adnych tabletek. Zawsze mia³am @ co 27-28 dni. Nigdy nie by³o wiêkszych odhylen.

To nie wiem. Jedynie co przychodzi mi do g³owy to stres, utrata wagi? Moze pójd¼ do lekarza je¶li Ciê to bardzo martwi
Stary 2014-09-10, 11:19   #3670
introgliceryna
Rozeznanie

Od wczoraj 0,9 kg mniej - woda jak Ty cudownie schodzisz!

Nie po¿a³ujecie.
Stary 2014-09-10, 11:35   #3671
BlankaSz
Zakorzenienie

Biorê pod uwagê stres zwi±zany z wyjazdem do UK. Nie mniej jednak miewalam w ¿yciu wiêksze stresy niz teraz a mimo to @ sie nie sponial. Martwie sie bo nie potrzebuje problemów przed wyjazdem.

cel II 70 kg

24.08.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 11:52   #3672
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Biorê pod uwagê stres zwi±zany z wyjazdem do UK. Nie mniej jednak miewalam w ¿yciu wiêksze stresy niz teraz a mimo to @ sie nie sponial. Martwie sie bo nie potrzebuje problemów przed wyjazdem.

Blanka szoruj do lekarza biegiem! mia³am tak 3mce temu praiw zawa³a dosta³am bo a tygodnie po terminie a tu ani kropla! nie zawsze brak miesi±czki spowodowany jest jak±¶ chorob±! czasami tak porostu siê dzieje i nawet lekarz ci tego nie wyt³umaczy racjonalnie! mnie zbada³a zrobi³a usg! oczywiscie by³am juz po 2 testech ci±zowych bo chcia³am byc pewna mam dwoje dzieci i mia³am stracha! , w ka¿dym razie dosta³am dopochwowo luteine i po 5 dniach polecia³o zazwyczaj luteina pomaga a jezeli by siê okaza³o ¿e jese¶ w ci±¿y to nie zaszkodzi dzidziusiowi, bo tak± ewentualnosc przy braku miesaczki sie zak³ada.
Idz jak najpredzej i nie stresuj sie bo to nie pomo¿e, w kazdym razie myslimy ze nie denerwujemy siê ale pamietaj ¿e przesilenie jesienne jest okropne ,na mnie dzia³a tez bardzo niekorzystnie ,mimo iz jestem zodiakalna wag± i urodzi³am sie pod koniec wrzesnia nie nawidzê tego miesiaca

Tak z innej beczki mia³am chwile lecac z urzedu przelecia³am ko³o sklepu z sukienkami, zobaczy³am na wystawiê tê jedyn± z mysl± o "Moich Urodzinach" musia³am J± kupic
T¯ bêdzie zachwycony?

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2015-03-09 o 19:52
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-10, 12:04   #3673
MonnieB
Zakorzenienie

LadyDagaMilon - jak dla mnie wszystkie sukienki/bluzki z zamkiem z przodu s± bardzo sexy I mój ch³opak tak¿e je lubi. Jestem przekonana, ¿e jak Twój T¯ Ciê zobaczy w takiej kreacji to bêdzie zadowolony, wygl±dasz super i jese¶ bardzo zgrabna
Stary 2014-09-10, 12:14   #3674
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
LadyDagaMilon - jak dla mnie wszystkie sukienki/bluzki z zamkiem z przodu s± bardzo sexy I mój ch³opak tak¿e je lubi. Jestem przekonana, ¿e jak Twój T¯ Ciê zobaczy w takiej kreacji to bêdzie zadowolony, wygl±dasz super i jese¶ bardzo zgrabna
Te¿ tak myslê dziekujê za mi³e s³owa

ps: fany podpis
Stary 2014-09-10, 12:56   #3675
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290

Sukienka zar±bista, po prostu w moim stylu, uwielbiam takie grzeszne ciuszki
A tak na marginesie, jako¶ ostatnio ma³o piszemy o tym, kto co zjad³ itp. Pewnie dlatego, ¿e wszystkie siê trzymamy naszych postanowieñ, i jest gitara
U mnie bez zmian - zero s³odyczy i napojów zakazanych, ale.. wczoraj nalewaj±c Pepsi mê¿owi posmakowa³am dos³ownie pó³ ³y¿eczki tego p³ynu - i spoko - da³am radê. Wizualizujê sobie moj± now± figurê, i to pomaga
Stary 2014-09-10, 14:00   #3676
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Ja od dawna nie pijam s³odkich napojów. odzwyczai³am siê i dla mnie s± obrzydliwe. czasem cola zero, a tak glównie woda

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-10, 15:09   #3677
introgliceryna
Rozeznanie

Ja dzi¶ zjad³am trochê bia³ego ry¿u :x i marchewki chyba 4.

Nie po¿a³ujecie.
Stary 2014-09-10, 15:16   #3678
MonnieB
Zakorzenienie

A ja od dwóch lat nie mam w domu cukru ani s³odzika :p nie wypije zwyk³ej coli, jedynie zero albo pepsi max :p WYCZUWAM ROZNICE :P ka¿dy mi mowi ze nie ma
Stary 2014-09-10, 15:20   #3679
ArcymoneQ
Rozeznanie

LadyDagaMilon - sukienka boska i pasuje Ci, ¶wietnie w niej wygl±dasz

Dziewczyny ja te¿ nie pijam s³odkich napojów, jedynie wodê gazowan± lub nie z dodatkiem soku z malin (w³asnej roboty) lub z herbatami w granulkach. Cola zero do drinków je¶li ju¿!

PS. od 7 rano w aucie, padam

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 15:34   #3680
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon - sukienka boska i pasuje Ci, ¶wietnie w niej wygl±dasz

Dziewczyny ja te¿ nie pijam s³odkich napojów, jedynie wodê gazowan± lub nie z dodatkiem soku z malin (w³asnej roboty) lub z herbatami w granulkach. Cola zero do drinków je¶li ju¿!

PS. od 7 rano w aucie, padam

Dziêkujê Renatko jakas taka uradowana jestem po zakupie ciuszka

Moniee bo cie pierdzielne
cyt;
:p nie wypije zwyk³ej coli, jedynie zero albo pepsi max :p WYCZUWAM ROZNICE ---:P ka¿dy mi mowi ze nie ma

kazda cola czy pepsi zero czy nie zero to to samo scierwo
b³agam nie pijcie tego! kupcie sobie sok marchwiowy!
albo jak chcecie cole to zróbcie po domowemu
woda gazowana ,25ml podpiwku i ³yzeczke cukru
jak ktos tak bardzo siê nie mo¿e obyc bez niej to t± cole domow± mo¿esz pic smia³o bo poza kcal z ³yzeczki cukru nie ma ich
w szkladnce coli jest 50³yzeczek cukru po co pic cole nasyp 50³yzeczek cukru i nalej obok w szklance coli i odwa¿ sie wypic szklankê coli widz±c ile wizualnie cukru zawiera zapewniam ciê ze wiecej jej nie wypijesz ale zrób to
,to trzeba zobaczyc , lub przegotuj cole ok 15minut zrobi sie z niej smo³a ,gesta lepka czarna masa co¶ obrzydliwego!

Ja tam pijê wodê, a jak chcê to dolejê sobie troszkê soku z herbapolu

Ja dzis sniadanko 2 kromki chleba z szybk± i winogrona
obiad 1 krokiet z serem /wiem okropne ale nie mia³am czasu
na kolacjê planujê twaróg z pomidorem i rzodkiewk±. bez pieczywa
do tego zielona herbatka
Stary 2014-09-10, 17:00   #3681
MonnieB
Zakorzenienie

Ale ja w domu tego nie pijam :p chodzi mi do drinków, w knajpie albo co¶ :p
Stary 2014-09-10, 17:56   #3682
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Ale ja w domu tego nie pijam :p chodzi mi do drinków, w knajpie albo co¶ :p
a co to za znaczenie gdzie pijasz!? najgorsze ze wogóle
Stary 2014-09-10, 21:12   #3683
MonnieB
Zakorzenienie

WIECIE CO!!!!!
ZA KA¯DYM RAZEM GDY JU¯ MI TAK DOBRZE IDZIE KTO¦ MI TO RUJNUJE! Dzisiaj po si³owni wracam sobie do domu, i kolega z którym wieki nie gada³am pisze: jestem ko³o Ciebie, masz czas? no jakbym nie mia³a! i poszli¶my na 'jednego' drinka. wiecie jak to jest z jednym drinkiem, co nie?

i od jutra znowu muszê wszystko zaczynaæ od pocz±tku, moja siostra uzna³a, ¿e nie jest dane mi schudn±æ i po prostu muszê byæ t³u¶ciochem do koñca ¿ycia.
Stary 2014-09-10, 21:48   #3684
introgliceryna
Rozeznanie

Jasne, ja w weekendy z moim mê¿em mia³am wieczór alkoholików hahahaha to znaczy ja po 4 piwach ju¿ mia³am do¶æ, i tak by³o co sobotê a teraz jak mi siê chce alkoholu to winko jaki¶ kieliszek max dwa i tyle. Mysle ze alkoholu trzeba siê oduczyc jak slodyczy. Nie inaczej. Nastêpnym razem wypij jeden drink a nie ile¶ tam. Po prostu powiedz sobie stop i tyle.

Nie po¿a³ujecie.
Stary 2014-09-10, 22:13   #3685
MonnieB
Zakorzenienie

tu nie chodzi o fakt, ¿e mi siê chce alkoholu, a o to, ¿e dla towarzystwa
Stary 2014-09-11, 06:31   #3686
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
WIECIE CO!!!!!
ZA KA¯DYM RAZEM GDY JU¯ MI TAK DOBRZE IDZIE KTO¦ MI TO RUJNUJE! Dzisiaj po si³owni wracam sobie do domu, i kolega z którym wieki nie gada³am pisze: jestem ko³o Ciebie, masz czas? no jakbym nie mia³a! i poszli¶my na 'jednego' drinka. wiecie jak to jest z jednym drinkiem, co nie?

i od jutra znowu muszê wszystko zaczynaæ od pocz±tku, moja siostra uzna³a, ¿e nie jest dane mi schudn±æ i po prostu muszê byæ t³u¶ciochem do koñca ¿ycia.
Nie, Twoja siostra nie ma racji... nie musisz byæ t³u¶ciochem. Nikt nie powiedzia³, ¿e chudn±æ trzeba systematycznie, ja od trzech miesiêcy mo¿e z 3 kg schud³am. Pamiêtaj, ¿e choæby Ci to mia³o zaj±c rok, dwa to w koñcu dopniesz swego!

Dziewczyny mnie co¶ dopad³o, ¼le siê czujê i chêci na nic nie mam... na ¶niadanie na si³ê wrzuci³am w siebie jajecznicê To ta pogoda, od wczoraj u mnie pada...

PS. Zobaczcie co znalaz³am w sieci http://szalonyswiat.piszecomysle.pl/...w-odchudzaniu/

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-09-11 o 07:56
Stary 2014-09-11, 08:54   #3687
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Nie, Twoja siostra nie ma racji... nie musisz byæ t³u¶ciochem. Nikt nie powiedzia³, ¿e chudn±æ trzeba systematycznie, ja od trzech miesiêcy mo¿e z 3 kg schud³am. Pamiêtaj, ¿e choæby Ci to mia³o zaj±c rok, dwa to w koñcu dopniesz swego!

Dziewczyny mnie co¶ dopad³o, ¼le siê czujê i chêci na nic nie mam... na ¶niadanie na si³ê wrzuci³am w siebie jajecznicê To ta pogoda, od wczoraj u mnie pada...

PS. Zobaczcie co znalaz³am w sieci http://szalonyswiat.piszecomysle.pl/...w-odchudzaniu/
Ja man kryzys jak na razie. S±dzê ¿e nied³ugo przejdzie

popatrzylam ma t± dietê, jak dla mnie dziwactwo trochê.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 09:30   #3688
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez introgliceryna Poka¿ wiadomo¶æ
Ja dzi¶ zjad³am trochê bia³ego ry¿u :x i marchewki chyba 4.
Witam u nas!
i to by³o Twoje jedzenie na ca³y dzieñ???

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Moje wczorajsze menu:
¶: kanapka z bia³ym serem plus pomidor
II ¶: serek ziarnisty plus pomidor
o: pomidorówka z kluskami
I przek±ska : ¶ledzie
II przek±ska : parówka
¶liwki

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Wczoraj by³am te¿ na fitness - utrata pieni±¿ków za wykupiony karnet i ewentualnie nie wykorzystany w terminie mobilizuje mój ciê¿ki, t³usty zad do ruszenia. Poza tym æwiczenie w grupie motywuje do wysi³ku.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Zakup karnetu proponuje wszystkim leni± takim jak ja - dla których mruganie powiekami jest form± aktywno¶ci fizycznej.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-11, 11:41   #3689
MonnieB
Zakorzenienie

Ja mam karnet od ponad roku i jak mi sie nie chce isc to i tak nie pójdê :p na pocz±tku to mobilizuje... pozniej przesta³o :p
Stary 2014-09-11, 11:44   #3690
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam u nas!
i to by³o Twoje jedzenie na ca³y dzieñ???

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Moje wczorajsze menu:
¶: kanapka z bia³ym serem plus pomidor
II ¶: serek ziarnisty plus pomidor
o: pomidorówka z kluskami
I przek±ska : ¶ledzie
II przek±ska : parówka
¶liwki

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Wczoraj by³am te¿ na fitness - utrata pieni±¿ków za wykupiony karnet i ewentualnie nie wykorzystany w terminie mobilizuje mój ciê¿ki, t³usty zad do ruszenia. Poza tym æwiczenie w grupie motywuje do wysi³ku.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Zakup karnetu proponuje wszystkim leni± takim jak ja - dla których mruganie powiekami jest form± aktywno¶ci fizycznej.
otó¿ to ,sk±d Ja to znam
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.