Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. L - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 12:57   #3661
Mo_Nika
szamanka

Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. L

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Moze ktos Ci ja jeszcze upoluje. ..
Zostawiam swoją
ja już jej nie szukam, bo nie pasuje mi rozmiarowo
Stary 2015-01-25, 12:57   #3662
BeciaS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
JESTEŚMY TYLKO LUDZMI I RZĄDZA NAMI EMOCJE, ALE TO SĄ TYLKO CIUCHY NAPRAWDE...ALBO AŻ
Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
[/B]

Ja nie jeżdżę teraz do Zary więc nawet nie odpisuję na czyjeś prośby na forum. Po co 10 osób ma pisać nie jadę, nie było itd. Jak ktoś może pojechać to jedzie. Zresztą w natłoku wiadomości można czegoś nie zauważyć. Chyba rozstrząsasz problem. Na moje prośby na forum nikt nie reaguje i problemu nie mam, po prostu nie mam danej rzeczy. Jeszcze jak w klubie napiszę to jest jakaś reakcja. A to że jechałaś w ciąży z mdłościami do Zary to tylko Twoja wola. Chciałaś uszczęśliwić dziewczyny to Ci się udało kosztem Twojego samopoczucia. A że ktoś się nie odwdzięczył tym samym, cóż może nie miał czasu, ochoty albo możliwości
Ja też się nie obrażam,że nikt nie reaguje na moje wpisy, swoich MH nie zgłaszam, bo też nie działam w drugą stronę...
Nie ukrywam,że jak rok temu kupiłam rzeczy kilku osobom, a potem stwierdzono,że nie mogę być w klubie bo jestem ,,obca" to było mi przykro, ale nikt nas do zakupów dla innych nie zmusza...
A jest naprawdę sporo pracy przy tym - pojechać, kupić, zapakować, stać na poczcie, monitorować...
To prawda-to tylko ciuchy... kilka miesięcy i mój dzisiejszy MH trafi do worka z rzeczami do oddania...
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:58   #3663
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Nie miałam zamiaru w ogóle poruszać tego tutaj na forum ale Eleonorka mnie do tego zmusiła. I jestem tylko o to zła, że zrobiła tutaj taki syf...
Ale że nikt cię nie zauważa piszesz od paru dni.
Dla mnie na przykład milszy w odbiorze jest post: "dziewczyny, przypomnę się z czymś tam, gdyby którejś rzuciło się w oczy" niż pisanie, że nikt widocznie nie chce pomóc.
Rozumiem, że się denerwowałaś i twoje prawo pisać, jak masz ochotę
Stary 2015-01-25, 13:01   #3664
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość
Ja też się nie obrażam,że nikt nie reaguje na moje wpisy, swoich MH nie zgłaszam, bo też nie działam w drugą stronę...
Nie ukrywam,że jak rok temu kupiłam rzeczy kilku osobom, a potem stwierdzono,że nie mogę być w klubie bo jestem ,,obca" to było mi przykro, ale nikt nas do zakupów dla innych nie zmusza...
A jest naprawdę sporo pracy przy tym - pojechać, kupić, zapakować, stać na poczcie, monitorować...
To prawda-to tylko ciuchy... kilka miesięcy i mój dzisiejszy MH trafi do worka z rzeczami do oddania...

Dokładnie Ja na letniej wyprzedaży kupowałam dziewczynom ciuchy, może nie liczby hurtowe, i rok temu też, a jakoś nie mam potrzeby afiszowania się z tym. Wszystko załatwiałyśmy na priv. A w tym niestety nie mam możliwości pomocy. Moich MH też mi nikt nie upolował i pomijał w wypowiedziach na forum a się nie obrażałam jak dziecko. To tylko ciuchy, ale jednak wariujemy na ich punkcie, szczególnie na %%%%
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:02   #3665
monimyszek
Zakorzenienie

No to widzę, że sporo osób ma tu żal do siebie na wzajem..Pięknie...
Ja zauważyłam tylko tyle, że na to forum pewne osoby chyba chcą traktować jako SWÓJ PRYWATNY FOLWARK. A tak nie jest...Dodatkowo pomoc komuś, zakup czegoś nie jest przymusowy, niby z dobroci serca ma wynikac, a nie z INTERESOWNOŚCI.
Stary 2015-01-25, 13:02   #3666
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
Po ile wcześniej te koszulki były?
Regularna 39,90 ja ostatnio dorwalam za 15,90 jak masz do oddania szara to ja ją wezme chetnie
Stary 2015-01-25, 13:02   #3667
Dorjee90
Zadomowienie

Ma może któraś z was futrzaną kamizelkę z działu dziecięcego? Jak ona wypada rozmiarowo? ta na 152 jest bardzo mała?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3791703052_1_1_1.jpg (62,6 KB, 6 załadowań)
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 13:06   #3668
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Nie piszesz tylko o kopiowaniu priva ale wypominasz wszystkim że TY jechałaś do Zary z mdlościami i wydawlas po 1000zł-sorry Robiłaś to bo chciałaś , wizażnki to nie są twoje dzieci żebyś miala wobec nich obowiązki , takie wypominanie moim zdaniem jest nie na miejscu Czemu uważasz że nikt sie nie pofatygowal ? moze tych rzeczy po prostu nie było ? Jak ktoś komu kupiłaś chamsko ci odpisuje że ci nic nie kupi to rozmawiaj z tą osobą a nie wylewaj pretensje do wszystkich od razu.

Jak pisłam wyżej widizłam wczoraj wezowe killery ale rozm 41 ,na mnie takie buty w szpic wypadaja zazwyczaj wieksze wiec moze ci przypasują .
Dziękuję, ale mam czarne 40stki i pasują więc wężowe też chciałabym 40 stki...

Czułam, że moje posty będą w taki sposób odebrane ale ok. Chciałam tylko podkreślić i wytłumaczyć to co pisałam do Eleonorki, co było PRYWATNĄ wiadomością. I nie dość, że tak mnie potraktowała, to jeszcze tutaj moje posty zostały dosyć płytko potraktowane ale ok, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo nie ja pierwsza i nie ostatnia ma o coś "pretensje" ale nikogo nie oceniam w taki sposób jak Wy oceniłyście mnie w tej chwili.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:08   #3669
Marigold19
🦄

Dziewczyny, ja chora. Psychicznie i fizycznie. Ale przypominam się- wężowe czółenka 36 i jesienny naszyjnik.

Teja, dzięki za podmiankę- jestem w kontakcie z Ewcikiem, ona tam pozarządza co i jak z wysyłkami, bo ja jestem very nie w formie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (83,7 KB, 23 załadowań)

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:08   #3670
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Dokładnie Ja na letniej wyprzedaży kupowałam dziewczynom ciuchy, może nie liczby hurtowe, i rok temu też, a jakoś nie mam potrzeby afiszowania się z tym. Wszystko załatwiałyśmy na priv. A w tym niestety nie mam możliwości pomocy. Moich MH też mi nikt nie upolował i pomijał w wypowiedziach na forum a się nie obrażałam jak dziecko. To tylko ciuchy, ale jednak wariujemy na ich punkcie, szczególnie na %%%%
Uważasz, że wcześniej się tym afiszowałam? Napisałam tak Eleonorce, bo 3 osobom napisałam o rzeczach, które wypisały na forum, że są u nich w Zarach, aby mi kupiły w miarę możliwości i do teraz cisza. Nie skopiowała całości rozmowy tylko to co chciała. Więc chyba mam prawo się wytłumaczyć tak ? To nie jest afisz a wytłumaczenie tego, o co Eleonorka Was zapytała. Prowadziłyśmy rozmowę na PW w 4 wątkach a skopiwała tylko to co jej pasowało. Ale jak kilka dni temu narzekała, że nikt jej nie pochwalił zakupów a mnie na PW też pisała, że ma żal to jakoś zostawiłam to nie czułam potrzeby kopiowania tego tutaj i nie widziałam abyście na nią naskoczyły, że sie upomina po pochwalę jej zakupów.

POWTARZAM- gdyby nie to, że Eleo skopiowała PW zachowałabym sobie swój Żal i pretensje do siebie albo w odpowiednim momencie napisałabym TYM osobom co myślę o takim traktowaniu.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:14
Stary 2015-01-25, 13:10   #3671
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja chora. Psychicznie i fizycznie. Ale przypominam się- wężowe czółenka 36 i jesienny naszyjnik.

Teja, dzięki za podmiankę- jestem w kontakcie z Ewcikiem, ona tam pozarządza co i jak z wysyłkami, bo ja jestem very nie w formie.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 13:10   #3672
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, ale mam czarne 40stki i pasują więc wężowe też chciałabym 40 stki...
Acha, no to bede sie rozgladac za 40.
A w podpisie masz jakąs chuste to nadal akutualne ? Moze daj sobie do podpisu tą kurtke , kozaki itd co ostanio szkałas .
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:13   #3673
monimyszek
Zakorzenienie

Ja szczerze powiedziawszy Aniu Unikalna też odebrałam te posty bardzo roszczeniowo...kupiłam Ci to marsz do Zary i też mi kup...
Wypisywanie W KÓŁKO MACIEJU ze ta mi kupiła to, a ta tamto...po co to?
Poparłam Cie w sprawie naruszenia korespondencji, ale w tym przypadku mam podobne zdanie. Przykro mi, ale tak robisz Anka. Ptrzypiszczam, że hormony Ci szaleją...
Buźka mimo wszystko

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:14
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:14   #3674
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja jak nie mogę akurat pojechać albo z innych powodów czegoś nie kupię, to się po prostu nie odzywam, po co robić aferę i nabijać posty bez sensu. Fajnie, że sobie pomagamy, ale robię to bezinteresownie i nawet jeśli kupiłam kilku osobom rzeczy, to nie oczekuję, że rzucą się na poszukiwanie czegoś dla mnie. Może dlatego, że pojechanie po coś to akurat nie był dla mnie problem i obłożnie chora bym nie jechała
Dokładnie ja robię tak samo,niestety do tej pory byłam tylko 3 razy w zarze od początku wyprz ale jak udało mi się podjechać to notowałam sobie co ktoś szuka i jak uda mi się coś kupić to wtedy piszę a jak nie to nawet nie piszę bo po co.
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:17   #3675
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Ja szczerze powiedziawszy Aniu Unikalna też odebrałam te posty bardzo roszczeniowo...kupiłam Ci to marsz do Zary i też mi kup...
Wypisywanie W KÓŁKO MACIEJU ze ta mi kupiła to, a ta tamto...po co to?
Poparłam Cie w sprawie naruszenia korespondencji, ale w tym przypadku mam podobne zdanie. Przykro mi, ale tak robisz Anka. Ptrzypiszczam, że hormony Ci szaleją...
Buźka mimo wszystko
To nie są rozszczenia. To wytłumaczenie ostatniego skopiowanego mojego wpisu na PW. Gdyby nie Eleo nie byłoby w ogóle tematu. Czy nie widzicie w tym różnicy ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 13:17   #3676
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Marii co Ci??? Odpisalam na priwa...
Stary 2015-01-25, 13:18   #3677
anciaahk
kosmitka

Człowiek znika na 2 godziny i co tu się wyprawia

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam. Ostatnio zeszczuplałam przez stresy i basen, nie jakoś drastycznie, ale na tyle, że mieszcze się w spódnice, w których w lato się nie dopinałam. Kupowałam ostatnio spodnie z NK, standardowo 38 tak jak zawsze i są mega obcisłe, a spodziewałam się ciut luzu Dokładnie taka sama sytuacja była z innymi parami które mierzyłam
Chinki szczupleją czy jak ? W kompleksy chcą nas wpędzać>?
Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
1. Pod marynarkę fajna - widziałam ja osttanio i jest ok
2. Dla mnie zdecydowanie nie
3. Bardzo fajna
4. Paseczkowa jest fajna, podoba mi się - nie mierzyłam to nie wiem jak wygląda, bo jest dośc krótka, ale wzór mi się podoba

Torebki na nie
Jak krótka to szkoda, trudno, najwyżej oddam. Zamówiłam wszystkie 4. Nie lubisz koszul?
Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Wtrącę się, bo tylko podczytuję mam tą torebkę z Zary, ogólnie nie lubię "worków", ale ta jest bardzo fajna i ładnie trzyma kształt, tzn właśnie nie sprawia wrażenia "workowatości"
Już jej nie ma
Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Koszula fajna..sama zaluje, ze jej nie kliknelam jak wskoczyla xs na stronke
Ja swoją zwracam jednak, wczoraj pomierzylam i ma za krótkie rękawy, a ja lubię mieć normalnie nie podwinięte
Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość
Hejnadrabiam od końca

Pierwszą kupiłam i polecam, właśnie czekam aż przyjdzie tańsza na podmiankę, mierzyłam ją jak była jeszcze za 169 i podobał mi się kolor(ostatnio mam wizję pasteli na lato), w pozostałych kolorach nie podobała mi się- materiał wyglądał sztucznie, w tej ok. Wg mnie fajna nie pod marynarki, tylko solo
Druga- wg mnie tylko do pracy i to na spotkanie z szefem, albo do babci na imieniny
trzecia - b.fajna, jak wypada rozmiarówka?
torebki takie sobie, worek lepszy
Jakbym do babci wpadła w białej koszuli na imieniny, to babcia by na zawał zeszła
Wszystkie bluzki zamówiłam, jak przyjdą, to zdam relację. I wszystkie dla mnie do pracy
Cytat:
Napisane przez kanazos Pokaż wiadomość
ta w paski wisiała u nas (kilka dni temu)
Nie widziałam, albo tak ukryta, albo taka beznadziejna, że nie zwróciłam uwagi.
Cytat:
U mnie widok z okna taki:
U nas tak samo, odśnieżanie auta to porażka.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:18   #3678
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zauważyłam tylko tyle, że na to forum pewne osoby chyba chcą traktować jako SWÓJ PRYWATNY FOLWARK. A tak nie jest...Dodatkowo pomoc komuś, zakup czegoś nie jest przymusowy, niby z dobroci serca ma wynikac, a nie z INTERESOWNOŚCI.
Niestety takie afery to nie pierwszy raz na tym watku
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Regularna 39,90 ja ostatnio dorwalam za 15,90 jak masz do oddania szara to ja ją wezme chetnie
Na 100% byly po jakies 99zl, bo sama tyle za jedna zaplacilam

Unikalna u mnie sa 40stki na stronie, no ale Cie to nijak nie urzadza niestety Ty chcesz je na podmianke czy miec, bo nie masz? Bo moze spadna do bezcenu i wtedy by Ci sie oplacalo

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:22
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:20   #3679
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Podobne mam wrazenie
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 13:20   #3680
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Najpierw były po 99 zł, potem przeszły do SP na 59,90 39,90 a potem spadły na 29,90 i 15.90 bo obserwowałam czarną i nie kupiłam w końcu
Stary 2015-01-25, 13:20   #3681
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
To nie są rozszczenia. To wytłumaczenie ostatniego skopiowanego mojego wpisu na PW. Gdyby nie Eleo nie byłoby w ogóle tematu. Czy nie widzicie w tym różnicy ?
Aniu być może Ty tego nie widzisz, może się mylę, ale piszesz roszczeniowo...przypominam, ze chyba wystarczajacej ilosci osób pomogłam i oczekuje rewanżu - może nie słowo w słowo zacytowałam poprawnie, ale kontekst zdania ten sam...
Stary 2015-01-25, 13:22   #3682
anciaahk
kosmitka

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49922977]Ania, ale tych rzeczy nie ma, mówię o krakowie bo sama za nimi patrzyłam jak byłam z siatami do zwrotu, myślę że na złość nikt nie robi i to, że np ja nie pisałam, że zapisuję je sobie w tel to nie znaczy, że zostałaś olana, to samo miałam z rzeczami gabi, też tutaj nie pisałam, ale za każdym razem za nimi patrzyłam, szczególnie po pomocy jaką dostałam od gabi, więc trochę to niesprawiedliwe co piszesz
no i też trudno zawsze odpisywać na forum jak siedzi się w pracy i tylko podczytuje lub spisuje mh, nie jesteśmy tutaj 24h na dobę, a w zarze też nie codziennie...[/QUOTE]
W sumie pod tym mogę się podpisać.
Wania

Stary 2015-01-25, 13:26   #3683
monimyszek
Zakorzenienie

Nie tylko Ania tak pisała, że czeka na rewanż i to pędem...
To tak kwoli ścisłosci i sprawiedliwosći!
Ale mysle, że każdy z nas jest tylko czlowiekiem i rzadza nami emocje, sztuka jest je kontolowac po prostu...
Jestem tutaj krótko na tym forum, ale widzę ile osób ma żal do siebie za coś tam, jakieś niesnaski, pomopwienia ..ile osób juz opusciło to forum...przez to...

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:28
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:26   #3684
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

Unikalna u mnie sa 40stki na stronie, no ale Cie to nijak nie urzadza niestety Ty chcesz je na podmianke czy miec, bo nie masz? Bo moze spadna do bezcenu i wtedy by Ci sie oplacalo
A to nie jest ta?? http://m.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%...9p2129226.html
Stary 2015-01-25, 13:28   #3685
olaola1
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49922977]Ania, ale tych rzeczy nie ma, mówię o krakowie bo sama za nimi patrzyłam jak byłam z siatami do zwrotu, myślę że na złość nikt nie robi i to, że np ja nie pisałam, że zapisuję je sobie w tel to nie znaczy, że zostałaś olana, to samo miałam z rzeczami gabi, też tutaj nie pisałam, ale za każdym razem za nimi patrzyłam, szczególnie po pomocy jaką dostałam od gabi, więc trochę to niesprawiedliwe co piszesz
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ja z kolei rejstruje Wasze muszemieciowe prośby. Znacznie łatwiej je odszukać jednak w klubie.

Natomiast to,że ktoś się bezpośrednio do posta z listą poszukiwanych zarorzeczy nie odniósł nie oznacza, że go ominął.

Cytat:
(..) A jak ja raz proszę o 3 rzeczy na krzyż to prawie zero reakcji. Tak jest mi przykro i bardzo się rozczarowałam. ( Pomijam tutaj jedynie Gabi, Monicar, Kikikakę RedShine i Forget )...
Jak ktoś prosił o ref to wrzucałam w ekspresowym tempie. I nie chcę tutaj żadnych pochwał, ukłonów i podziękowań, bo nie robiłam tego po to. Przynajmniej jakiejkowiek reakcji na moje prośby, które ( prócz niebieskich killerów od Bbbeee) wypisałam pierwszy raz dopiero 2 dni temu a wyprzedaż trwa już miesiąc !!!
Ania, ja robię dokładnie tak samo -zapisuję sobie MH dziewczyn i jak jestem w sklepie to patrzę, jak coś jest to kupuję i piszę. Jeśli czegoś nie ma to po prostu nie wspominam o tym. Ale to nie znaczy, że olewam i nie szukam.
(kompletnie nie umiem podczas wyprzedaży szukać spodni i faktycznie rzadko przeglądam te stosy, więc jeśli mam jakieś uprzedzenia to do ciuchów nie do ludzi)
A tak przy okazji, ślicznie wyglądasz w spiętych włosach
Stary 2015-01-25, 13:28   #3686
anciaahk
kosmitka

Uwaga, czy ktoś szukał skóry Gabiowej brązowej rozmiar M???

Stary 2015-01-25, 13:29   #3687
honesty1983
Zadomowienie

W sumie to ja tu nowa jestem ale mam nadzieję, że nie będzie miał do mnie nikt za złe jak coś napiszę.
Jak tu weszłam to stwierdziłam, że tworzycie tak zgraną paczkę osób, które sobie nawzajem pomagają, że było mi trochę głupio, że w ogóle postanowiłam napisać i zwrócić się z prośbą a to dlatego, że ja nie jestem w stanie odwdzięczyć się tym samym. Mam ponad 80 km do Zary i w Bydgoszczy nie wiem kiedy byłam ostatni raz. Ale napisałam i 2 z Was były tak miłe, że kupiły mi sweterek siwcowy - pieniążki przelałam od razu, żeby miały pewność, że się nie rozmyślę. Pewnie, że chciałabym się odwdzięczyć tym samym ale po prostu nie mam jak. Z biedronki przecież nikt nic nie chce. Mogłam tylko podziękować.
Wbić się do Waszej paczki jest ciężko - znacie się bardzo dobrze ale z mojego doświadczenia widać, że pomagacie też "NOWYM" takim jak ja i za to bardzo dziękuję.
Też pisałam z prośbą o okulary ale pewnie ich nie ma albo po prostu szukacie rzeczy dla siebie najpierw.
Reasumując - tworzycie fajne forum, deklarujecie sobie pomoc i super - niech tak zostanie. Szkoda, żeby coś to zmieniło.
Chętnie Was czytam ale Zara to dla mnie wyższa półka i jak coś upoluję na wyprzedażach albo allegro to się cieszę. Jak nie to trudno.
honesty1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:29   #3688
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
W sumie pod tym mogę się podpisać.
Wania
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:30   #3689
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Ja mam taką białą.

Edycja - w sensie w takiej cenie kupowałam, nie widziałam ich po 99

Edytowane przez anciaahk
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:31
Stary 2015-01-25, 13:30   #3690
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Pamietam cene 10 albo 13 funtow - on nie jest z tego roku
U mnie 19 funtow
Dziękuję

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości