![]() |
#3661 |
szamanka
|
Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. L
ja już jej nie szukam, bo nie pasuje mi rozmiarowo
#3662 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ukrywam,że jak rok temu kupiłam rzeczy kilku osobom, a potem stwierdzono,że nie mogę być w klubie bo jestem ,,obca" to było mi przykro, ale nikt nas do zakupów dla innych nie zmusza... A jest naprawdę sporo pracy przy tym - pojechać, kupić, zapakować, stać na poczcie, monitorować... To prawda-to tylko ciuchy... kilka miesięcy i mój dzisiejszy MH trafi do worka z rzeczami do oddania... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie na przykład milszy w odbiorze jest post: "dziewczyny, przypomnę się z czymś tam, gdyby którejś rzuciło się w oczy" niż pisanie, że nikt widocznie nie chce pomóc. Rozumiem, że się denerwowałaś i twoje prawo pisać, jak masz ochotę ![]()
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
No to widzę, że sporo osób ma tu żal do siebie na wzajem..Pięknie...
Ja zauważyłam tylko tyle, że na to forum pewne osoby chyba chcą traktować jako SWÓJ PRYWATNY FOLWARK. A tak nie jest...Dodatkowo pomoc komuś, zakup czegoś nie jest przymusowy, niby z dobroci serca ma wynikac, a nie z INTERESOWNOŚCI.
#3666 |
Zakorzenienie
|
Regularna 39,90 ja ostatnio dorwalam za 15,90 jak masz do oddania szara to ja ją wezme chetnie
![]()
#3667 |
Zadomowienie
|
Ma może któraś z was futrzaną kamizelkę z działu dziecięcego? Jak ona wypada rozmiarowo? ta na 152 jest bardzo mała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Czułam, że moje posty będą w taki sposób odebrane ale ok. Chciałam tylko podkreślić i wytłumaczyć to co pisałam do Eleonorki, co było PRYWATNĄ wiadomością. I nie dość, że tak mnie potraktowała, to jeszcze tutaj moje posty zostały dosyć płytko potraktowane ale ok, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo nie ja pierwsza i nie ostatnia ma o coś "pretensje" ale nikogo nie oceniam w taki sposób jak Wy oceniłyście mnie w tej chwili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
🦄
|
Dziewczyny, ja chora. Psychicznie i fizycznie. Ale przypominam się- wężowe czółenka 36 i jesienny naszyjnik.
Teja, dzięki za podmiankę- jestem w kontakcie z Ewcikiem, ona tam pozarządza co i jak z wysyłkami, bo ja jestem very nie w formie.
#3670 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
POWTARZAM- gdyby nie to, że Eleo skopiowała PW zachowałabym sobie swój Żal i pretensje do siebie albo w odpowiednim momencie napisałabym TYM osobom co myślę o takim traktowaniu. Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2015-01-25 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w podpisie masz jakąs chuste to nadal akutualne ? Moze daj sobie do podpisu tą kurtke , kozaki itd co ostanio szkałas . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Ja szczerze powiedziawszy Aniu Unikalna też odebrałam te posty bardzo roszczeniowo...kupiłam Ci to marsz do Zary i też mi kup...
Wypisywanie W KÓŁKO MACIEJU ze ta mi kupiła to, a ta tamto...po co to? Poparłam Cie w sprawie naruszenia korespondencji, ale w tym przypadku mam podobne zdanie. Przykro mi, ale tak robisz Anka. Ptrzypiszczam, że hormony Ci szaleją... Buźka mimo wszystko ![]()
![]() Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2015-01-25 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Marii co Ci??? Odpisalam na priwa...
#3677 | |||||
kosmitka
|
Człowiek znika na 2 godziny i co tu się wyprawia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkie bluzki zamówiłam, jak przyjdą, to zdam relację. I wszystkie dla mnie do pracy ![]() Nie widziałam, albo tak ukryta, albo taka beznadziejna, że nie zwróciłam uwagi. U nas tak samo, odśnieżanie auta to porażka.
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Unikalna u mnie sa 40stki na stronie, no ale Cie to nijak nie urzadza niestety ![]() ![]()
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2015-01-25 o 13:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Aniu być może Ty tego nie widzisz, może się mylę, ale piszesz roszczeniowo...przypominam, ze chyba wystarczajacej ilosci osób pomogłam i oczekuje rewanżu - może nie słowo w słowo zacytowałam poprawnie, ale kontekst zdania ten sam...
#3682 |
kosmitka
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49922977]Ania, ale tych rzeczy nie ma, mówię o krakowie bo sama za nimi patrzyłam jak byłam z siatami do zwrotu, myślę że na złość nikt nie robi i to, że np ja nie pisałam, że zapisuję je sobie w tel to nie znaczy, że zostałaś olana, to samo miałam z rzeczami gabi, też tutaj nie pisałam, ale za każdym razem za nimi patrzyłam, szczególnie po pomocy jaką dostałam od gabi, więc trochę to niesprawiedliwe co piszesz
![]() no i też trudno zawsze odpisywać na forum jak siedzi się w pracy i tylko podczytuje lub spisuje mh, nie jesteśmy tutaj 24h na dobę, a w zarze też nie codziennie...[/QUOTE] W sumie pod tym mogę się podpisać. Wania ![]()
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ania tak pisała, że czeka na rewanż i to pędem...
To tak kwoli ścisłosci i sprawiedliwosći! Ale mysle, że każdy z nas jest tylko czlowiekiem i rzadza nami emocje, sztuka jest je kontolowac po prostu... Jestem tutaj krótko na tym forum, ale widzę ile osób ma żal do siebie za coś tam, jakieś niesnaski, pomopwienia ..ile osób juz opusciło to forum...przez to...
![]() Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2015-01-25 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3685 | ||
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49922977]Ania, ale tych rzeczy nie ma, mówię o krakowie bo sama za nimi patrzyłam jak byłam z siatami do zwrotu, myślę że na złość nikt nie robi i to, że np ja nie pisałam, że zapisuję je sobie w tel to nie znaczy, że zostałaś olana, to samo miałam z rzeczami gabi, też tutaj nie pisałam, ale za każdym razem za nimi patrzyłam, szczególnie po pomocy jaką dostałam od gabi, więc trochę to niesprawiedliwe co piszesz
![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(kompletnie nie umiem podczas wyprzedaży szukać spodni i faktycznie rzadko przeglądam te stosy, więc jeśli mam jakieś uprzedzenia to do ciuchów nie do ludzi ![]() A tak przy okazji, ślicznie wyglądasz w spiętych włosach ![]()
![]() |
#3686 |
kosmitka
|
Uwaga, czy ktoś szukał skóry Gabiowej brązowej rozmiar M???
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
W sumie to ja tu nowa jestem ale mam nadzieję, że nie będzie miał do mnie nikt za złe jak coś napiszę.
Jak tu weszłam to stwierdziłam, że tworzycie tak zgraną paczkę osób, które sobie nawzajem pomagają, że było mi trochę głupio, że w ogóle postanowiłam napisać i zwrócić się z prośbą a to dlatego, że ja nie jestem w stanie odwdzięczyć się tym samym. Mam ponad 80 km do Zary i w Bydgoszczy nie wiem kiedy byłam ostatni raz. Ale napisałam i 2 z Was były tak miłe, że kupiły mi sweterek siwcowy - pieniążki przelałam od razu, żeby miały pewność, że się nie rozmyślę. Pewnie, że chciałabym się odwdzięczyć tym samym ale po prostu nie mam jak. Z biedronki przecież nikt nic nie chce ![]() ![]() ![]() Wbić się do Waszej paczki jest ciężko - znacie się bardzo dobrze ale z mojego doświadczenia widać, że pomagacie też "NOWYM" takim jak ja i za to bardzo dziękuję. Też pisałam z prośbą o okulary ale pewnie ich nie ma albo po prostu szukacie rzeczy dla siebie najpierw ![]() Reasumując - tworzycie fajne forum, deklarujecie sobie pomoc i super - niech tak zostanie ![]() Chętnie Was czytam ale Zara to dla mnie wyższa półka i jak coś upoluję na wyprzedażach albo allegro to się cieszę. Jak nie to trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
kosmitka
|
Cytat:
Edycja - w sensie w takiej cenie kupowałam, nie widziałam ich po 99
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2015-01-25 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.