Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 19:58   #3691
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Ja też się melduję
czytam codziennie, ale jakoś nie mam za bardzo o czym pisać. ale to fakt, ten wątek bardzo mnie motywuje do działania i za to Wam dziękuję

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
widziałyście 30 day challenge -> zmieniaj swoje życie? wydrukowałam sobie z któregoś z motywacyjnych blogów, spodobał się i mi i TŻtowi. akurat będziemy się przeprowadzać, a dni 1-7 to porządki i wyrzucanie bibelotów, idealnie! )))
Nie widziałam... mogę prosić jakiś link?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 00:53   #3692
Coma_
Zadomowienie

Już rok? Nieźle... Na każdym kroku przekonuję się jak to życie zapi**rza... I niby coś człowiek robi, niby konstruktywnie, a życie i tak leci jak gdyby nigdy nic Kolejna zima idzie... ehhh

Również się melduję, choć w moim przypadku przyszedł chyba czas na internetowego bana... Obowiązków więcej, czasu mniej a na Wizażu wątków przybywa No ale tego aż się nie chce opuszczać

Coma_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:19   #3693
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Coma_ Pokaż wiadomość
Już rok? Nieźle... Na każdym kroku przekonuję się jak to życie zapi**rza... I niby coś człowiek robi, niby konstruktywnie, a życie i tak leci jak gdyby nigdy nic Kolejna zima idzie... ehhh

Również się melduję, choć w moim przypadku przyszedł chyba czas na internetowego bana... Obowiązków więcej, czasu mniej a na Wizażu wątków przybywa No ale tego aż się nie chce opuszczać
Coma nie opuszczaj nas ps-jest 2 część "ambitnych" i czekamy na Ciebie
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:51   #3694
Elladorea
Rozeznanie

To ja też daję znać, że jestem
Nie zawsze mam o czym pisać, ale robię zdecydowanie więcej niż w latach poprzednich. Regularnie tu zaglądam, tak samo jak na Blogową Grupę Samorozwoju. Pisanie bloga nie jest dla mnie, ale chętnie czytam.
Pozdrawiam wszystkie ambitne dziewczyny
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:00   #3695
t_89
Zakorzenienie

Też się melduję
Ja by moze robie największe szaleństwo w moim zyciu byc moze najlepszą rzecz sama juz nie wiem xD ale wypełniam aplikacje na camp america ja nie wiem jak sie tam odnajdę!!!.
Zajeło mi to h bo mi sie skasował tekst jak chciałam zapisac jetsem przy 5o% jeszcze połowa i zdobycie kilku papierków. Zaraz zabieram sie za hiszpanski i angielski. Jakoś trzeba bedzie się dogadac. Musze odmeinic swoje zycie bo ta biernośc i nuda mnie zabiją ;/ potrzebuje zmiany ! Nie twierdze , ze sie nie boje bo bym skłamala
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:24   #3696
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Coma nie opuszczaj nas ps-jest 2 część "ambitnych" i czekamy na Ciebie
Dzięki

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Też się melduję
Ja by moze robie największe szaleństwo w moim zyciu byc moze najlepszą rzecz sama juz nie wiem xD ale wypełniam aplikacje na camp america ja nie wiem jak sie tam odnajdę!!!.
Zajeło mi to h bo mi sie skasował tekst jak chciałam zapisac jetsem przy 5o% jeszcze połowa i zdobycie kilku papierków. Zaraz zabieram sie za hiszpanski i angielski. Jakoś trzeba bedzie się dogadac. Musze odmeinic swoje zycie bo ta biernośc i nuda mnie zabiją ;/ potrzebuje zmiany ! Nie twierdze , ze sie nie boje bo bym skłamala
Super, że poszłaś na żywioł! I w końcu się zdecydowałaś Ja coraz częściej myślę o zagranicznym wyjeździe - cokolwiek, camp czy erasmus... Najgorsze jest to, że byłam skłonna z tego zrezygnować (dla mojego faceta), jednak w ostatni weekend przekonałam się, że opcja rezygnacji z czyjegoś powodu jest najgorszą z możliwych... On chce mnie zostawić i wyjechać na misję... to czemu ja mam dla niego rezygnować z 1000x bezpieczniejszych wyjazdów? Ehh... wiecie co, od paru dni mam mega doła

Stary 2011-11-04, 13:40   #3697
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Coma trzymaj sięMisja to brzmi tak strasznie...a jak chcesz jechać,jedź-nie powinno się rezygnować ze swoich planów dla innej osoby.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 13:45   #3698
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Super, że poszłaś na żywioł! I w końcu się zdecydowałaś Ja coraz częściej myślę o zagranicznym wyjeździe - cokolwiek, camp czy erasmus... Najgorsze jest to, że byłam skłonna z tego zrezygnować (dla mojego faceta), jednak w ostatni weekend przekonałam się, że opcja rezygnacji z czyjegoś powodu jest najgorszą z możliwych... On chce mnie zostawić i wyjechać na misję... to czemu ja mam dla niego rezygnować z 1000x bezpieczniejszych wyjazdów? Ehh... wiecie co, od paru dni mam mega doła
Rzeczywiście nie jest to najprzyjemniejsza wiadomość dla Ciebie... Ciężko mi się postawić w Twojej sytuacji, jako że mój TŻ z wojskiem ma tyle wspólnego, że ciut o nim czyta To pewne, że pojedzie? Cóż, wszystko ma swoje plusy i minusy, a my najczęściej musimy przyjmować te sytuacje takimi, jakimi się pojawiają. Jednak wiem, że jesteś silną babką i dasz - dacie! - sobie radę

A na doła -

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:53   #3699
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sommer Pokaż wiadomość
I ja, i ja! Obecna, przytomna, gotowa do walki o piękną przyszłość

Soline, pytasz o "Sekret"? Obstawiam, że chodzi o tą -> http://www.empik.com/sekret-byrne-rh...1110,ksiazka-p

A jeśli chodzi o film to pamiętam jedynie, że był z 2006 roku
dzięki

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:08   #3700
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Coma trzymaj sięMisja to brzmi tak strasznie...a jak chcesz jechać,jedź-nie powinno się rezygnować ze swoich planów dla innej osoby.
Właśnie do tego doszłam, późno ale zawsze... Dzięki

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Rzeczywiście nie jest to najprzyjemniejsza wiadomość dla Ciebie... Ciężko mi się postawić w Twojej sytuacji, jako że mój TŻ z wojskiem ma tyle wspólnego, że ciut o nim czyta To pewne, że pojedzie? Cóż, wszystko ma swoje plusy i minusy, a my najczęściej musimy przyjmować te sytuacje takimi, jakimi się pojawiają. Jednak wiem, że jesteś silną babką i dasz - dacie! - sobie radę

A na doła -
On nie musi, tylko CHCE jechać Bo doświadczenie, bo praktycznie znikome niebezpieczeństwo dla oficerów, bo respekt (lepsze traktowanie) później w jednostce, bo kasa, bo szlifowanie języka, bo cośtam... Spędziłam ostatnio 3 dni z wojskowymi i każdy z nich ma takie samo zdanie - wręcz się palą żeby jechać. Masakra

Powiem wam, że wszystkiego mi się odechciało. O nauce myślę tylko w kategorii zaległości i nawet nie chce mi się ich ruszać... Ładny ze mnie demotywator, co?

Stary 2011-11-04, 16:41   #3701
t_89
Zakorzenienie

Ja też mam chyba jakiegoś doła ostatnio
Nic mi się nie chce, a jak coś robię to tylko dlatego, ze muszę i nie sprawia mi to przyjemności.
Mój problem chyba tkwi w tym, że nie mam chłopaka. Chciałabym kogoś poznac, ale to nie jest tak łatwo. Moje wszytskie koleżanki mają kogoś, mężów a ja nie i to nie jest tak ze chce miec kogoś bo inni mają. Ale chciałabym mniec kogoś z kim mogłabym spedzac czas, rozmawiac podrozowac i palnowac wakacje ferie ,a nie wiecznie tzrymac sie ze znajomymi i ich chlopakami czuje sie jak 5 kolo u wozu ehhhhhhhhhhhhh

Edytowane przez t_89
Czas edycji: 2011-11-04 o 16:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 16:58   #3702
fen_
Rozeznanie

GG do fen_

Cytat:
Popieram, popieram, uważam, że wyjazd na erasmusa to jedna z moich najlepszych decyzji życiowych, chociaż strasznie dezorganizuje życie i masz dużo racji w tym, że rezygnować dla kogoś z własnych planów jest najgorszą z możliwych decyzji. Wiem, że to zabrzmi bardzo egoistycznie, ale w życiu trzeba myśleć przede wszystkim o sobie i o tym czego się chce i co byłoby dobre dla mnie.

Życie u boku wojskowego nie jest łatwe, ale dasz radę
fen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:45   #3703
angelynn
Raczkowanie

i co tam u Was dziewczyny. Ja musze przyznac, ze od 1 listopada totalne ogarniecie jest lepiej buziaki
Stary 2011-11-05, 18:05   #3704
Little brown
Raczkowanie

U mnie zapowiada się samotny miesiąc. Mój Tż ma teraz jakiś kurs a później jedzie na poligon. Pewnie będzie mi trochę ciężko, no ale- cóż mam zrobić. Pociesza mnie fakt, że jak już przyjedzie to na dniach w końcu będziemy się wprowadzać do naszego mieszkanka . I oby na tym polu nie było żadnych niespodzianek.

Coma, przykro mi z powodu decyzji Twojego Tż. Mój Tż też miał teraz możliwość misji w Afganistanie (jego jednostka 'uzupełnia' oddział z Krakowa), ale po prostu on nie chce jechać i nie jedzie. Nie da się jednak ukryć, że chętnych nie brakuje, a powodu dla których jadą to dokładnie te o których pisałaś. Co więcej, nieźle się tym niektórzy 'jarają' z tego co słyszę z relacji Tż.
Stary 2011-11-05, 18:24   #3705
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelynn Pokaż wiadomość
i co tam u Was dziewczyny. Ja musze przyznac, ze od 1 listopada totalne ogarniecie jest lepiej buziaki
U mnie zupełnie odwrotnie

Cytat:
Napisane przez Little brown Pokaż wiadomość
U mnie zapowiada się samotny miesiąc. Mój Tż ma teraz jakiś kurs a później jedzie na poligon. Pewnie będzie mi trochę ciężko, no ale- cóż mam zrobić. Pociesza mnie fakt, że jak już przyjedzie to na dniach w końcu będziemy się wprowadzać do naszego mieszkanka . I oby na tym polu nie było żadnych niespodzianek.

Coma, przykro mi z powodu decyzji Twojego Tż. Mój Tż też miał teraz możliwość misji w Afganistanie (jego jednostka 'uzupełnia' oddział z Krakowa), ale po prostu on nie chce jechać i nie jedzie. Nie da się jednak ukryć, że chętnych nie brakuje, a powodu dla których jadą to dokładnie te o których pisałaś. Co więcej, nieźle się tym niektórzy 'jarają' z tego co słyszę z relacji Tż.
Mój nie tyle się jara, ale raczej stał się bardziej ambitny (być może, że zaraził się ode mnie), szkoda tylko, że jego ambicja obróciła się akurat w tą stronę... Niby chce (razem z kolegami) wybrać jakąś bezpieczniejszą bazę, bo z tego co słyszałam są takie gdzie kompletnie nic się nie dzieje i nazywają je WDW - wojskowe domy wypoczynkowe, jak i te gdzie Talibowie atakują non stop... Aj tam

Najlepsze jest to, że NAGLE ten temat wyszedł, bo przez cały nasz związek było jasne (przynajmniej dla mnie), że on nigdzie nie będzie jeździł. Dopiero teraz, gdy skończył szkołę i trafił do jednostki na zadupiu, chyba z nudów zaczęli myśleć o misjach...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 21:11   #3706
sommer
Raczkowanie

Pewnie znacie to uczucie. Milion spraw do załatwienia, egzamin za kilka dni a Wam się tak nie chce.....

Cały dzień dziś z tym walczę. Czuję się taaak beznadziejnie...

Ale na szczęście to wszystko powoli przechodzi. Wystarczyło umyć brudne okulary ( okularnice znają tą ulgę, nagle świat staje się piękniejszy hi hi hi ), zrobić gorącą herbatę, posprzątać biurko i otworzyć okno, coby się wywietrzyło. Ufff jaka ulga ))
Stary 2011-11-06, 10:57   #3707
vatis
Raczkowanie

GG do vatis

I ja się melduję Rzadko piszę za to czytam praktycznie od początku i strasznie mnie dziewczęta motywujecie Tylko ostatnio ciężko mi cokolwiek zrobić, ale zaraz postaram się wziąć za prawo jazdy. Miłej niedzieli
Remember us and all we used to be

Próbuję się zmieniać ))
vatis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 20:38   #3708
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
widziałyście 30 day challenge -> zmieniaj swoje życie? wydrukowałam sobie z któregoś z motywacyjnych blogów, spodobał się i mi i TŻtowi. akurat będziemy się przeprowadzać, a dni 1-7 to porządki i wyrzucanie bibelotów, idealnie! )))
Ja też proszę o link.
Stary 2011-11-09, 13:49   #3709
regularkate
Zadomowienie

Czas przywrócić ten wątek do życia, chociaż w zasadzie powinnam interpretować ten zastój jako niesamowitą mobilizację i kawał dobrej roboty odwalanej przez Was

U mnie niestety robota tak nie zapiernicza, jak powinna. Listopad, a ja nie mogę się ogarnąć. Siedzę przed kompem dłużej niż zwykle...

Doszłam do wniosku, że trochę zaraziłam się lenistwem od mojego TŻ. Ma problemy z pracą, poprzedni pracodawcy zwinęli interes, kolejne podejście w innej branży nie wypaliło i skończyło się to dla niego megadołem i brakiem chęci do niczego. Wspieram go i pocieszam, ale czuję, że gdzieś przeskoczyło to w dużej mierze na mnie... Tłumaczę sobie, że jak mam się czuć, skoro non stop słyszę o niepowodzeniach i mój biedny TŻ mi brzęczy za uchem, ale jednak zdaję sobie sprawę, że w końcu będę musiała sobie dać kopa w tyłek i ruszyć z pracą.

Moje perspektywy zawodowe też wyglądają na takie raczej uciekające ode mnie, a nie zbliżające się, ale może to wynik czytania o tym za dużo w necie. Faza na dołowanie, ot co.

Żeby była równowaga, to u Was musi być wszystko świetnie

Lancia Kappa 2.0 driver.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 16:29   #3710
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Witajcie, potrzebuję jakichś zmian w sobie.

Może zacznę od początku:

Rozstałam się z chłopakiem rok temu, powodem było moje spotkanie się z byłym chłopakiem, z którym się całowałam, potem spotkałam się z kolegą z klasy a w końcu zostawiłam go dla innego, jednak po dniu wróciłam do mojego Tż'ta. Było pięknie, znowu, ale po miesiącu to On mnie zostawił Od tamtej pory spotykamy się jako "przyjaciele" chociaż nasze stosunki są nadal jak chłopak-dziewczyna, spotykamy się często, to z nim zrobiłam "to" pierwszy raz i robimy to nadal ze sobą. Jakieś 1-2 miesiące temu przyjechał i powiedział że ma kogoś - to mną wstrząsnęło. Powiedział że jej nie kocha i żebym nie pytała dlaczego z nią jest. Na tablicy korkowej miałam powieszone nasze zdjęcia, rzuciłam nimi w niego i powiedziałam że go nienawidzę. Tak strasznie go kochałam, a On mi złamał serce, jak ja mu kiedyś. Powiedziałam mu aby do mnie się odezwał kiedy nie będzie z nią. Minął tydzień. Zaczęliśmy rozmawiać, kiedy o nią zapytałam powiedział że nie czuje się w związku i nie wie sam co to jest. Powiedział, że mu mnie brakuje, że tęskni. Spotkaliśmy się, było jak zawsze, całowaliśmy się, przytulaliśmy. Powiedział że będzie dobrze. W końcu oznajmił mi, że powiedział tamtej dziewczynie ze "TO NIE MA SENSU". Zmieniłam się strasznie przez ten rok, doceniłam to co straciłam. Ja wiem, że coś do mnie czuje, że chce być ze mną, ale boi się że go znowu zranie. Czekam cierpliwie i nadal go kocham, nadal jest cudownie jak się spotykamy. Wiem, że to co zrobiłam mnie w żaden sposób nie usprawiedliwa bo okazałam się wredną, nie mającą uczuć dziewuchą, ale miedzy nami jest coś i staram się ze wszystkich sił, abym z nim znowu była, jednak z jego strony widzę upór.
Zmieniłam się, jest jedynym chłopakiem z którym piszę, którego potrzebuję. Kiedy rozmawiałam z przyjaciółką po obserwacji (która się zna na takich sprawach) powiedziała że On mnie nadal kocha tylko się boi wrócić, że jest cholernie o mnie zazdrosny, ale przez jego męską dumę nie chce wrócić. Poradziła mi abym była obojętna, abym miała "wy✂✂✂*ne" na to, a na pewno sam wróci.
Poradźcie mi co mam zrobić? Mam być obojętną na to wszystko? Udawać że On już mnie interesuje? Mówi mi, że raczej nie chce ze mną być, ale mówi, że tęskni i że mnie mu brakuje. Wiem, że czuje do mnie jeszcze dużo. Staram się bardziej zmieniać, staram się mu pokazać że można mi ufać. Co jeszcze moge zrobić/zmienić w sobie aby poczuł, że można mi znowu ufać i aby zechciał ze mną być?

jestem bezradna bo go strasznie kocham, miałyście podobną sytuację? poradźcie coś

/
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 16:51   #3711
sommer
Raczkowanie

SKOŃCZYŁAM!

Wypełniłam dziś ostatnią ankietę na szkoleniu IT ( Eurokobieta, oczywiście! ). Zrobiłam w sumie tylko 5 przedmiotów, a i tak wysłałam im maila, żeby mi przedłużyli termin. Dostałam pozytywną odpowiedź ale i tak nie znalazłam czasu by zrobić coś więcej. Myślę, że zrobiłam te przedmioty które mi się przydadzą, więc zacieszam jak głupia. Ciekawe kiedy się do mnie odezwą po sprawdzeniu raportów itp..
Stary 2011-11-09, 18:11   #3712
regularkate
Zadomowienie

@ supermenkaaaaa - ja doradzić Ci nie będę umiała, 4 lata z tym samym chłopem, bez takich zawirowań, nie uprawniają mnie do osądzania ani dawania wskazówek Żeby pozostać w duchu tego wątku, to powinnam powiedzieć Ci, żebyś wybrała się na jakieś szkolenie albo pouczyła się słówek z francuskiego wieczorkiem

A poważnie, to Twoja sprawa chyba bardziej nadawałaby się do działu Intymnie, ale oczywiście zapraszamy...

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2011-11-10, 14:24   #3713
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
@ supermenkaaaaa - ja doradzić Ci nie będę umiała, 4 lata z tym samym chłopem, bez takich zawirowań, nie uprawniają mnie do osądzania ani dawania wskazówek Żeby pozostać w duchu tego wątku, to powinnam powiedzieć Ci, żebyś wybrała się na jakieś szkolenie albo pouczyła się słówek z francuskiego wieczorkiem

A poważnie, to Twoja sprawa chyba bardziej nadawałaby się do działu Intymnie, ale oczywiście zapraszamy...
chodziło mi konkretnie o to jak mogę się zmienić aby mogło coś ruszyć w stronę znowu bycia razem. zobaczyłam temat o zmianach więc postanowiłam napisać, ale okej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-10, 16:04   #3714
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superMENKAAAAAAA Pokaż wiadomość
chodziło mi konkretnie o to jak mogę się zmienić aby mogło coś ruszyć w stronę znowu bycia razem. zobaczyłam temat o zmianach więc postanowiłam napisać, ale okej
Jeżeli bardzo Ci na nim zależy to nie byłabym obojętna. Na twoim miejscu odbyłabym z nim rozmowe i powiedziała wprost, ze mi na nim zależy. Takie jest moje zdanie. Po co bawic się w kotka i myszkę skoro można porozmawiac jak dorośli ludzie i wszystko sobie wyjaśnic
Stary 2011-11-10, 16:30   #3715
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak mówię, ciężko mi Ci doradzić, ta sytuacja wydaje mi się trochę dziwna i mam wrażenie, że oboje nie do końca wiecie, czego naprawdę chcecie, ale też chyba nie rezygnowałabym od razu, tylko spróbowała powalczyć. Musicie przekonać się, czy dalej chcecie być razem, czy umiecie jeszcze ze sobą być. Porozmawiajcie i może postanówcie sobie, że zaczynacie od nowa, bez rozpamiętywania tego, co było

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2011-11-10, 16:32   #3716
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli bardzo Ci na nim zależy to nie byłabym obojętna. Na twoim miejscu odbyłabym z nim rozmowe i powiedziała wprost, ze mi na nim zależy. Takie jest moje zdanie. Po co bawic się w kotka i myszkę skoro można porozmawiac jak dorośli ludzie i wszystko sobie wyjaśnic

wiele razy tak chciałam, jednak On zawsze kończy temat. mówi raz że nie chce ze mną być, a raz że tęskni i że mu brakuje mnie. coś tu nie gra
ale dzięki
.
Stary 2011-11-10, 16:43   #3717
t_89
Zakorzenienie

Cytat:

wiele razy tak chciałam, jednak On zawsze kończy temat. mówi raz że nie chce ze mną być, a raz że tęskni i że mu brakuje mnie. coś tu nie gra
ale dzięki
.
No coś jest nie tak bo już teraz nie wiem czy chce czy nie chce. Zbliżają się mikołajki może zrob mu jakiś miły prezent i napisz kilka słów w liściku, ale nie takich kocham cię itp tylko zeby dało mu do myślenia może jakiś cytat
Stary 2011-11-10, 16:50   #3718
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
No coś jest nie tak bo już teraz nie wiem czy chce czy nie chce. Zbliżają się mikołajki może zrob mu jakiś miły prezent i napisz kilka słów w liściku, ale nie takich kocham cię itp tylko zeby dało mu do myślenia może jakiś cytat
za 2 tygodnie ma urodziny, kupiłam prezent wymyśliłam przezabawne życzenia. co do mikołajek to też dobry pomysł ja mimo wszystko chyba wierzę, że jeszcze będę z Nim szczęśliwa.
Stary 2011-11-10, 18:04   #3719
Elladorea
Rozeznanie

luskap i emememsik, tutaj jest link do bloga z akcją 3o dni
http://lifeskillsacademy.blogspot.com/

Trzeba kliknąć na etykietę "30 days", przejść do najstarszego posta i potem po kolei czytać posty.

Cytat:
Napisane przez t_89
Ja też mam chyba jakiegoś doła ostatnio
Nic mi się nie chce, a jak coś robię to tylko dlatego, ze muszę i nie sprawia mi to przyjemności.
Mój problem chyba tkwi w tym, że nie mam chłopaka. Chciałabym kogoś poznac, ale to nie jest tak łatwo. Moje wszytskie koleżanki mają kogoś, mężów a ja nie i to nie jest tak ze chce miec kogoś bo inni mają. Ale chciałabym mniec kogoś z kim mogłabym spedzac czas, rozmawiac podrozowac i palnowac wakacje ferie ,a nie wiecznie tzrymac sie ze znajomymi i ich chlopakami czuje sie jak 5 kolo u wozu ehhhhhhhhhhhhh
Czuję się dokładnie tak samo. Nie mam faceta, a bardzo bym chciała mieć kogoś przy sobie, mieć świadomość, że jestem dla kogoś najważniejsza... ech... też popadam przez to w doła
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 21:10   #3720
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Elladorea Pokaż wiadomość
luskap i emememsik, tutaj jest link do bloga z akcją 3o dni
http://lifeskillsacademy.blogspot.com/

Trzeba kliknąć na etykietę "30 days", przejść do najstarszego posta i potem po kolei czytać posty.

Czuję się dokładnie tak samo. Nie mam faceta, a bardzo bym chciała mieć kogoś przy sobie, mieć świadomość, że jestem dla kogoś najważniejsza... ech... też popadam przez to w doła
Dzięki
Nie martw się, na pewno wkrótce spotkasz tego jedynego... nie ma co tracić czasu na pomyłki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości