|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
budyn krówkowy
![]() ![]() Pola ale masz fajnie, wiosna ![]() Ciociu Hejasz ![]() ![]() ale kiedys napewno trafi sie tak , że wszytskie tu bedziemy, prawda ![]() Ja zaraz sobie zrobie zielona herbatke ![]() Silva przepisy z netu sa czasem ok, a zostawiłaś na gazie te krówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3722 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam budyń czekoladowy. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No tak, czasem są OK, zazwyczaj babki świetne wychodzą. ![]() ![]() Krówek nie zostawiłam na gazie ![]() ![]() Nacięłam się np. kiedyś na Napoleonki w krakersach zamiast ciasta. To były takie niby Napoleonki, bo nadzienie było budyniowe. ![]() Nie polecam tego przepisu, jak najdalej od niego... Ostatnio wczoraj zrobiłam też gofry z przepisu, który miał i przeciwników i zwolenników. Niestety ja zaliczam się do przeciwników. To nie były gofry do jasnej ciasnej!! tylko raczej nalesniki i w ogóle nie chrupiące. ![]() Nawet pokażę Wam przepis : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/gofry/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3723 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiosna niedługo tez do nas zawita ![]() Cytat:
![]() ![]() lody pistacjowe bym zjadła ![]() Cytat:
![]() lubie czasem noca posiedziec, jak wiem, ze jutro nigdzie nie ide. Tylko, ze ostatnimi czasy raczej nie miałam szans, dletego teraz roche nadrobiłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie polecam tego przepisu, jak najdalej od niego... Ostatnio wczoraj zrobiłam też gofry z przepisu, który miał i przeciwników i zwolenników. Niestety ja zaliczam się do przeciwników. To nie były gofry do jasnej ciasnej!! tylko raczej nalesniki i w ogóle nie chrupiące. ![]() Nawet pokażę Wam przepis : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/gofry/[/quote] a korzystasz z przepisów z Wizaza? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No widzisz ![]() ![]() Ale nie zrobię, dosyć tego. ![]() ![]() ![]() Oj ja też bym sobie zjadła. ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaglądam na 'moje gotowanie' sporadycznie, ale mam trochę przepisów z wizażu i rzeczywiście są udane. ![]() ![]() Po prostu ślinotok, polecam. ![]() ![]() A tak przy okazji to wspomnę Wam o czymś dość zabawnym, choć może i z drugiej strony takie nie jest. ![]() Wysyłałam dzisiaj paczkę do rodziny do innego miasta autobusem. No i daję kierowcy, wszystko ładnie i pięknie, już odchodzę od autobusu, a on nagle mówi "A to nie jest czasem bomba"? ![]() Wiem, że teraz jest niebezpiecznie i jego obawy wydają się być jak najbardziej uzasadnione, ale w tym momencie kiedy to powiedział zastanowiłam się czy ja wyglądam na terrorystkę i dostałam ataku śmiechu. ![]() Oczywiście zapewniłam pana, że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku, no ale cóż. Wszystkie te wydarzenia związane z zamachami zasiały ziarnko strachu i widać tego efekty, to smutne. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
ide znowu sobvie zrobic herbatke
![]()
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
E Silva on pewnie sobie żartował z tą bombą
![]() Budyń mam znaczy w proszku tylko brak mleka ![]() a lody sa dobre na ból gardła ![]() a ja dzis miałam iść szybciej spac, bo jutro musze ( a właściwie dziś) wczesnie wstac, ale ogladałam film i tak wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Konto usunięte
|
No tak, zażartował sobie-też tak sądzę, ale był przy tym jednocześnie powazny
![]() ![]() Tak lody tak działają, no bo w końcu zamrażają, tyle, że później znieczulenie mija. ![]() ![]() To lepiej idź już spać jak masz wcześnie rano wstać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lody właśnie znieczulaja. Ide spać po za chwile 3 rano, wczoraj poszłam po 4 spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
Ja w waszym wieku... kiedyś... tez mało sypialam, ale teraz?
![]() ![]() Gofry lubię i to strasznie bardzo mocno. No to dobrze, że nie mam gofrownicy, bo źle by bylo ze mną. ![]() Jeśli chodzi o "ciocię" to na ZTSie dziewczyny nazywaja mnie wizazową cioteczką. Dość dawno do tego doszło. Akcja rozegrala sie w pierwszym wątku plotkowym na ZTsie właśnie. Jak znajdę to Wam wkleję. Dość zabawne to było. Silva wysłałam sporo paczek autobusem, ale bomby też jeszcze nie wysyłalam. ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Konto usunięte
|
No nie wiem, przecież ile już gróźb było.
![]() Cytat:
![]() No widzisz, ale jeszcze nic straconego, zawsze możesz' wysłac'. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3731 |
Wtajemniczenie
|
hmm, a ja chyba przechwaliłam bo dzisiaj jakos szaro, chociaż dalej ciepło
![]() poza tym muszę sie zmotywować nareszcie i wyłaczyć ten wizaż cholerny i skończyć jedno tłumaczenie... może herbacia pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Silva znalazłam, ale to nie na plotkowym tylko w wątku osoby, od ktorej wszystko sie zaczęło, mojej bratanicy.
Zaczęło sie w poście 184 własnie i tak juz poszlo. Jak macie ochotę to poczytajcie. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=148327&page=7
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3733 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wizaz rzeczywiście zajmuje sporo czasu, lepiej w ogóle odłączyć się z sieci. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys nam tez przejdzie to siedzenie po nocach ![]() a gofry to chyba w czerwcu jadłam ![]() Cytat:
![]() A u mnie strasznie wieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
Było jeszcze gdzieś. Jak znajdę to jeszcze wkleje. A poza tym to ja chyba tam najstarsza jestem.
I w poscie 457 (jednak w plotkowym na ZTS też).http://www.wizaz.pl/forum/showthread...otkowy&page=16 potem w poście 489 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...otkowy&page=17
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-01-21 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza? Dekustacje herbat na okrągło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Czasem tak bywa w naszym Zielonym wątku.
Żmijko mialaś wkleić karteczki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
Konto usunięte
|
Wchodźcie na czata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
Konto usunięte
|
No szkoda,że nie zostaniesz dłużej.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jeszcze sprobuję, linka sobie wrzuciłam do ulubionych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Spróbuje niedługo wkleic te zdjecia.
Mi sie pic chce wiec pewnie zaraz sobie herbate zrobie. Ogolnie jestem jakas bez zycia ![]() a ja na czata wejsc nie moge, zaraz mi sie strona zawiesza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie zrobiłam grzańca-herbatkę, ale najpierw poczęstowalam znajoma i chwaliła. No to i ja sprobowalam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3745 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Ja mam problem z Javą jak próbuję cos przelać przez konto internetowe, ale na czata spokojnie weszlam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3747 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wogole jakaos myslec nie moge, pomysle o tej javie niedługo.
weeszlam na czat przez IE i działa, tylko sama jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A nie masz inne przeglądarki niż IE? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
U mnie pisało, że są blokowane wyskakujące okienka, ale moglam pisac na czacie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.