![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
z tego co czytałam na forum paznokciowym to zawsze trzeba zmatowić powierzchnię paznokcia, tylko tak naprawdę wcale nie trzeba ścierać grubej warstwy pazurka, tak robią tylko kiepskie stylistki - tak naprawdę to ma być tylko zmatowienie, czyli wystarczy ciutkę przejechać - tak to zrozumiałam ![]() cóż, naprawdę waham się - bo z jednej strony to chciałabym mieć ładne paznokcie bez dużego wysiłku, i nie koniecznie króciutkie, a z drugiej strony martwię się o zniszczenie i co będzie, jak mi się odechce tych "sztucznych" albo nie daj boże zaczną odpadać, czy pękać, czy co tam jeszcze innego....
![]() |
#3722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po zdjęciu akrylu/żelu paznokcie nie wyglądają za ciekawie, ale to kwestia kilku m-cy i odrasta nowa płytka ![]() Ja raz ściągnęłam w styczniu i w kwietniu miałam swoje, nazwę to, ładne paznokcie - i powrót do łamania, rozdwajania itd ![]() ![]() Teraz to pewnie zdejmę jak się zarażę ![]() ![]() No, ale póki co lubię swoje pazurki - chyba wygodna jestem, że nie muszę ich co parę dni piłować i malować ![]()
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Tola a gdzie ten wątek martuko można znaleźć bo też bym chetnie popatrzyła na te efekty remontu ale jakos nie mogę znaleźć
![]() milej nocki ![]() sierotka zemnie ale juz znalazlam ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2008-10-23 o 20:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3726 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi głupio ja tylko tak o tej kremówce, nie żeby mi dostarczać, taka księżniczka to nie jestem ![]() Cytat:
Jak zobaczycie puzzle z Kubusiem Puchatkiem w tym ulubionym sklepie to dajcie znać w którym są, ostatnio miałam za mało kasy by je kupić a tam niestety nie można płacić kartą, a teraz ich nie było, podobno pojawiają sie falowo. Będę dźwięczna! ![]()
![]() |
#3727 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zwracam sie do Was jako do doświadczonych panien młodych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć dziewczynki!
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jak idą kulinarne przygotowania do urodzinowej imprezy? Tort już upiekłaś ? ![]() My jutro nareszcie odwiedzamy Lublin i bawimy się na weselu ![]()
#3730 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Nie bylo mnie kilka dni bo malam warsztaty w pracy, odnośnie zmienionej strategoii naszej firmy. Już mam pomału dość tłumaczenia ciąle tego samego - to straszene jak ludzie nie lubią zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, chciałam się Was zapytać, bo oczywiście sierota jestem i zapomniałam o Bożym świecie... Zależało mi na tym, żeby zdobyć wczorajszą gazetę MM Moje Miasto, czy jak ona tam sie dokladnie nazywa. Czy któraś z Was może ma przez przypadek? I czy wiecie może czy dzisiaj ewentualnie możnaby ją jeszcze gdzieś dostać?
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
Zajrzę u siebie do skrzynki i sprawdzę czy jest, bo ją jeszcze wczoraj widziałam. Co najwyżej zeskanuję ją dla Ciebie jak zdobędę.
![]() |
#3734 |
Wtajemniczenie
|
Tola - przecież tort to zwykły biszkopt - łatwo się go piecze - chyba że trudnością są masy do tortu.
Gazety nie posiadam i nie wiem czy mozna ją jeszcze dostać. A mi zblokowała sie skrzynka i czuje się zwolniona z pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przez to wszystko nie mogę sobie pozwolić na cukiernicze szaleństwa ![]() Co do tortu to proste są - piekłam głownie śmietanowce - warstwy biszkoptu przykładane bitą śmietana z owocami. Ale mam gdzieś też przepis na taką typową masę tortową jak kiedyś się robiło jakbyś chciała.
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Czasami najprostsze rzeczy są najtrudniejsze... Wiem, że można nawet kupić te biszkopty, ale jakoś nigdy nie robiłam, nie wiem, czy by mi wyszło i jak by mi wyszło. Kiedyś może spróbuję, ale tym razem i tak już nie dam rady. No dobra, zasiedziałam się, lecę do kuchni.
#3737 |
Zadomowienie
|
Witam!
A dla mnie tort to najłatwiejsza rzecz, te kupne placki mi nie smakują. A ja mam MM, tylko nie wiem czy z tej samej dzielnicy, chyba Sławinek, nie jest w mojej. Sija jak tam wizyta u ginka?
#3738 |
Wtajemniczenie
|
o, jaki ruch w piątek
![]() Ja mam weekend od piątku więc dzisiaj wreszcie zabiorę sie za sprzątanie. Czeka mnie jeszcze wizyta u ddentysty, to w przerwie. tola, biszkopt ze sklepu już nie smakuje tak samo. Moja mama jest specjalistką w torcie orzechowym, więc jeśli chcecie podam Wam jej przepis. JA go co prawda jeszcze nigdy nie piekłam, ale jest pyszny (mimo alergii na orzechy ![]() Dzięki za mile słowa na temat mojego remontu.,, Po kieszeni to nas będzie trzepać jeszcze przez parę lat, ale co tam, raz się wyrywa mieszkanie z ruiny, W końcu przynajmniej nie musieliśmy kupować mieszkania, to bylby znacznie większy wydatek. malpko- link do mojego wątku jest w podpisie ![]() aaa, suknięw JAcquline szyla annabel, może coś na ten temat napisze , pamiętam że już cos pisala, ale to dawno było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
Ja też idę dziś do dentysty
![]()
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
hmm a ja dzis idę do fryzjera
![]() wczoraj zrobiłam kolację - jak na mnie to wyczyn dlatego sie chwale ![]() a pan S. chory;( chyba przerzuciałam na niego moje wirusy ![]()
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Ta gazeta nie jest dzielnicowa chyba, to inna... tak mi się wydaje przynajmniej...
Dziewczyny! Jak najbardziej wrzucajcie te przepisy na torty z biszkoptami włącznie. Może kiedyś wypróbuję, ale nie tym razem, bo i tak dużo sobie zaplanowałam, ale jest ok. Kompocik ugotowany, zupka ugotowana (wlaśnie jem!), jedno ciasto upieczone, drugie danie podszykowane, tylko odgrzać. No więc zostaje mi jeszcze jedno ciasto, sałatka i kiełbaska do oporządzenia. Dam radę. ![]() Jodie! Co tam dobrego naszykowałaś? Chwal się! I nie roznoś zarazków! Ty niedobra! ![]() ![]()
#3742 |
Rozeznanie
|
Tola pełen szacunek!!!!!!
![]() Martuko super wątek na muratorze ![]()
#3743 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam tej gazetki
![]()
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
ale ja juz lepiej się czuję, nie bij
![]() a na kolację było risotto z szynką i pomidorami ![]() wróciłam od fryzjera - ułożyła mi włosy na szczotce - wrrrr jak ja tego nie lubie ![]()
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
Cierpię po dentyście
![]() ![]() Idę leżeć
#3746 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot
![]()
![]() |
#3747 |
Wtajemniczenie
|
missot współczuję u mnie dziś blo zakończenie z jednym ząbkiem ale jeszcze sporo zostalo
![]() Dziewczyny, czy ktoraś pamięta adres do sklepu z chodniczkami? nie wiem na jakiej stronie go szukać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podaję link http://www.chodniki.com/index.php Apropo dywanów - odebrałam dziś ten dobry wzór mojego i już leży dumnie na podłodze ![]()
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
a ja dla odmiany nie znosze znieczulenia dostawać, na widok igły uciekam
![]() ale rozumiem Wasz ból - ja w tym rok miałam łącznie 11 zębów robionych ![]()
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wolę mieć znieczulenie i spokojnie siedzieć na fotelu, a taki ból po wszystkim to mogę przespać jak mocno męczy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.