|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
hallo hallo
Goosiu początkowo chciałabym mieć otwarte, mimo że ten facet ma zamknięte w sobotę ( to jednak dużo osób się przez miasto w sobotę przewija) tak w ogóle załatwiłam umowę o lokal ![]() i nie ma bata siadam do mgra bo wszyscy coś robią a ja nic ![]()
#3722 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kliwii-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN ![]() ![]() ![]() i ten kawaleczek pieknego ciasta dla ciebie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ewulinek kochana gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() A wiesz coś o BP ? bo jak nie to spoko loko ide do apteki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Kliwia wstrzymaj się, bo gadałam z Wojtkiem w niedzielę ( bo nam zaproszenie na wesele na lipiec przynieśli
![]() ![]()
#3725 |
Zakorzenienie
|
pamietaj ze chce dwa opakowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() A w sobotę najpierw spróbuj ![]() Motylica my razem mamy urodzinki ![]() Kliwio opowiadaj jak spędziłaś urodzinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
![]() dziś moja kumpela z grupy seminaryjnej wysłała całą pracę , dała mi do myślenia - więc od rana robiłam poprawki moich już oddanych rozdziałów. tak więc oficjalnie zostały mi dwa do zrobienia. dziś też opisałam sobie ankiety ( bo wczoraj mi wypełniły ludziska ze szkoły) plan mam taki : dziś zrobić analizę tych ankiet - nie mam pojęcia jak, czy do każdego pytania z ankiety robić wykres czy jak? ![]() jutro mam w planach iść do kobiety która działa w stowarzyszeniu rowerowym, chciałabym się z nią umówić na kawę, żeby mi jakieś materiały przyniosła ![]() w niedzielę jadę opisywać mój szlak który mam wymyślić ![]() dziś jeszcze wieczorem spróbować ogarnąć część IV . przedostatniego rozdziału - na temat szlaków istniejących. tak to wygląda, niby z górki, a ciągle pod... idę zaraz na solarium, bo jest promocja 50 % taniej, więc se idę ![]() a o 19 Mamę na kawę zabieram do kawiarni ![]()
#3728 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() W końcu kupiłam mamie ciasto w kształcie serca oblane czekoladą z napisem kochanej mamie ![]() ![]() Ewulinek widzę, że mocne postanowienie pisania ![]() Kliwio jak twoja praca? Brzydka pogoda dzisiaj.Zimno, deszcz pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie......MOja siostra tez ma z nami....urodzinki ![]() ![]() witajcie ![]() Ja sie chcialam reflektowac...i za to ze mnie tyle nie bylo to zrobilam liste naszego...wątku ![]() ![]() wklejam mam nadzieje ze sie spoodba....i ze bledow literowych nie bedzie... Lista BLIŻNIĄTJ Carolla2105-ur.21.05 Sexbody-ur.23.05 Phdwao-ur.25.05 Kliwia-ur.25.05 Kamili-ur.26.05 Atka83-ur.27.05 Aga_1981-ur.27.05 Kindzia1984-ur.27.05 Nika135-ur.27.05 Krylcia-ur.27.05 Besio-ur.27.05 Gepardziatko-ur.28.05 Kwakfa-ur.29.05 Agata85-ur.30.05 Pose passion Girl-ur.30.05 Vanessa176-ur.30.05 Ewulinka@ vp.pl-ur.30.05 JoannaDK-ur.31.05 Prymulka55-ur.??.05 Anielka-ur.02.06 Domi7ks-ur.02.06 Chli1985-ur.03.06 Makena-ur.03.06 Kriana-ur.03.06 Cathy86-ur.03.06 Motylicaja-ur.04.06 Goosia207-ur.04.06 Malenstfo24-ur.04.06 Huberta-ur.06.06 Meredith91-ur.06.06 Endorfina-ur.07.06 Tarerney-ur.07.06 Dziewczyna-ur.08.06 Alchemiczka-ur.10.06 Asiek14-ur.11.06 Modraszka-ur.11.06 Domiiniisiia-ur.12.06 Aneczka91-ur.14.06 Matinixxx-ur.14.06 Żaaaabcia-ur.15.06 Manirax1-ur.15.06 Isorere-ur.17.06 Natalka211-ur.18.06 Kasia-gnr-ur.18.06 Samasamotna-ur.19.06 Strippi-ur.19.06 Kasieńka_666-ur.20.06 Karolakep-ur.??.06 Aniko23-ur.??? Black_bubu-ur.??? Thelilia-ur.??? Cardine2324-ur??? Monifash34-ur.??? Alexandra-ur.??? Suomi-ur.??? Wybujana-ur.??? Elitte-ur.??? Kindzia2020-ur.??? Monia.1987-ur.??? Sasetka316-ur.??? Peyton949-ur???. Misia_bella-ur.??? Oliffka-ur.??? Nadin-ur.??? Nijjenka-ur.??? Makena-ur.??? Justynka91-ur??? Malawrednioszka-ur.??? TatteredAnottorn-ur??? Adzipersik-ur,??? Ziaaa-ur..??? ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- i skladam dzis zyczona dziewczną: Aga_1981 Kindzia1984 Nika135 Krylcia Besio Wszystkiego co najlesze.....buziaczki ![]() ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-06-02 o 22:59 Powód: zmiana daty urodzin Domi;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Zakorzenienie
|
wow Motylicaja
![]() niezła ściągawka ![]() Właśnie jestem w trakcie analizowania ankiety ![]() wiecie co byłam też dziś u tej Babeczki i jadę w sobotę na rajd rowerowy http://www.szlakpiastowski.com.pl/go...-rowerowy.html ![]()
#3731 |
Zakorzenienie
|
ooo fajna lista
![]() i fajny szlak ![]() amoja praca lezy i kwiczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Ale fajny rajd
![]() Kliwio ty chyba bardziej o ślubie myślisz nież o pracy ![]() Ja za 2 minutki do domciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goosiu - a co Ty dziś tak szybko? super że już mykasz do domu ![]() Kliwia nie masz ochoty na rajd ![]() muszę kogoś wziąć, co by samej nie jechać ![]() no i żeby pogoda była, bo na onecie spojrzałam a w sobotę deszcze ![]()
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
ciotka ewelina nie mam roweru
![]() ![]() ![]() Endrju wez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już jestem w domciu ![]() Cytat:
![]() ![]() Pisz pracę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja siedzę i piszę ![]()
![]() |
#3737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Głowa mi dzisiaj pęka.Przespałam pół popołudnia ![]() Później wstałam i mówię do mojego młodszego brata, że jadę na cmentarz zapalić znicze, czy jedzie ze mną, a on ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goosiu ewentualnie w koszyk ![]() trochę się martwię, ponieważ moja psiapsiółka chyba nie będzie mogła jechać ze mną na ten rajd, endriu też nie - i co , tak sama nie znając nikogo ![]() dziś od rana siedzę w pracy, dumna jestem z siebie, bo zrobiłam całą analizę ankiet ![]() ![]() jutro chcę wziąć się za opisy szlaków rowerowych, bo chciałabym się spotkać z TŻ wieczorem , bo się widzimy tylko przelotem ten tydzień. a w piątek jadę z Babcią do Centrum do Bydgoszczy na zdjęcie szwów, czyli rano już nic nie ruszę z mgrem. a ja przed chwilą pochłonęłam duży kawał placka z galaretką i truskawkami ![]()
![]() |
#3739 | |
BAN stały
|
Cytat:
fajny rajdzik....ja uwlebiam jezdzic na rowerku.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
Gepardziatko sto lat sto lat!!
![]() Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin!! ![]() ![]() ![]() ************************* ************************ P.S. co tu taka cisza??
#3741 |
Zakorzenienie
|
o, widze, ze sa dwie dziewczyny., które maja urodziny tego dnai co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Gepardziątko sto lat!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Przyczajenie
|
bardzo Wam dziękuję za życzenia kochane Dziewczynki!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3744 |
Zakorzenienie
|
Gepardziatko, ale byś się zdziwiła jakby Ci Bliźniaczki wpadły na imprezę
![]() jak Wam minął piątek? ja miałam pobudkę przed 6 rano, bo jechałam z Babcią do lekarza do Bydgoszczy i przez to byłam taka ścięta jak wróciłyśmy, że zasnęłam jak nigdy po południu. wieczorem Endriu wziął mnie na basen i do sauny. fajnie było, zrelaksowałam się trochę ![]() jutro o 10.30 ruszam na rajd! szczerze nie mam ochoty jechać, tym bardziej że pogoda do du... ![]() zobaczymy jak będzie rano, bo u nas dziś cały dzień lało porządnie. buzi ![]()
#3745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
BAN stały
|
WSZYstkiego co njalepsze...dla dziewczym co dzis maja..uroidzinki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
![]() na początek podziękuję za życzenia ![]() wczoraj byłam na tym rajdzie, bardzo mi się nie chciało jechać, a było bardzo fajnie - ogólnie to towarzystwo to sami starsi ludzie, ale nie mniej bardzo miło spędziłam czas , porobiłam fotki, a nawet na loterii jak już dojechaliśmy na rajd wygrałam paczkę krówek ![]() w pierwszą stronę pogoda super, niestety jak wracaliśmy spotkała nas ulewa.. i byłam mokra cała. ale to nie zmienia faktu, że bardzo fajnie było! jak wróciłam nie czułam tyłka... wieczorem TŻ przyszedł do mnie ze ślicznym bukietem róż i winkiem. wyszliśmy najpierw na kawkę i ciacho do kawiarni, a później głodni na pizzę. już nie mieliśmy sił wypić w domu winka ( a dostałam jakieś nowe, którego nie piłam - carlo rossi czerwone, ale jakieś musujące) padliśmy z TŻ jak kawki... on po meczu, a ja po rowerze też byłam zmęczona. TŻ śpi do tej pory, ja wstałam po 9 - jakąś wenę dostałam i napisałam rozdział z analizą SWOT - zbliżam się kochane do końca mgra ![]() idę obudzić TŻ, za długo śpi. zrobię mu śniadanie , mam nadzieje że to go obudzi a jak Wam mija weekend. ![]()
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Ewulinek sto latek
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj pamiętałam, ze masz 30, a myślałam, że 30 jest dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Też miałam wino, ale nie piłam, bo jakoś nie miałam ochoty ![]() Mydzisiaj dłuuugo spaliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a u mnie weekend masakrycznie minął.
W sobote miałam plan się pouczyc, moze popisac mgr troche, a tu po obiedzie [zrobilam grochowke na kosci wedzonej] zrobilo mi sie nie dobrze i krecilo mi sie w glowie [po ukladzie ktory cwiczylismy z tz - polowa to obroty] Ale to jest piokus od 15 tak mnie bolala glowa w jednym meijscu, zemyslalam ze mam jakis wylew czy cos myslalam ze umre, wieczorem po 22 myslalam ze juz ok - po zdrzemnieciu sie, poszlam do lazienki, no i znowu bol nie do zniesienia. Nie wiem co to bylo ale przeszlo. A w niedziele mialam gosci - wreczylismy zaproszenia rodzicom i tz rodzenstwu. ![]() ihihih buziaki w dzień dziecka. i życzenia spoznione solenizantom. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwia straszne to co Ci się przydarzyło ![]() mój Tata pojechał na wycieczkę w góry , więc z mamą rządzimy ![]() wczoraj po pracy pojechałyśmy na cały wieczór do ich domu i robiłyśmy nic. lało jak nie wiem... ja jestem na finiszu pracy mgr ![]() co u Was?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.