|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
![]() ![]() ![]() wogole gosciu z matmy jest w szoku ze jestesmy bio-chem-fiz-łac i mam jeszcze m.in matme rozszerzona i jestesmy lepsi od mat-fiz ![]() ![]() Nefre - ja jestem w 1 klasie ![]() ![]() Agus moze nie bedzie tak źle ![]() Ewus zazdroszcze Ci ze nic nie musisz robic ![]() madame bede trzymac kciuki za egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do działki to fajna sprawa;) Bo mieszkasz w miescie prawda? Zawsze mozna tam wyjsc i odpoczac:ehem: Cytat:
Jejku ale miałas przygode z tym facetem :rotfl: Ja bym chyba sie pobeczała ze smiechu :hahaha:Ja tez tak nieraz mialam...szkoda ze sie podobam starym dziadom :cool::rolleyes: A z tym dzieciakiem to w głowie mi sie nie miesci ...ale niestey takie przypadki sie zdarzaja. I to coraz czesciej. I to jest bardzo bardzo przykre:( Cytat:
Cytat:
Mercy : A to my jednak nie z tej samej miejscowosc :( A szkoda:rolleyes: Odwiedziłam dzis szkole ;D Nawet fajnei było. 5 z Wosu na koniec. Szok jakiś ! A w poniedziałek jade na pogrzeb Agaty Mróz. [*] Pozdrowionka:cmok: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
nie ma co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() własnie popijam mix zielono-czerwono herbatowy ![]() i walka z żołądkiem nadal 1-0 dla mnie ![]() a u mnie dzisiaj wiało tak fajno było ![]() ![]()
#3724 |
Wtajemniczenie
|
Jadę nad jeziorko
![]() ![]() ![]() Madame, ja Ci dam za tą latawicę!!!! ![]() ![]() ![]() milego weekendu wszystkim ![]()
#3725 |
Zakorzenienie
|
a ja zajmuję się randkowaniem na gg
![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
Witam laski!
wszytskie pewnie jeszcze śpią ;D Wiecie co.. sytuacją przybrała wiekszy obrót z tym podrywaczem-poetą. Wiersz mi napisał ![]() ![]() ![]() Już piątek yh - jeszcze tylko jutro i wolne! ![]() ![]() Miłego dnia kochane ;*
#3727 |
Zakorzenienie
|
Nefre: hehehe
![]() ![]() ![]() A pisałas ze Twoj Tzet mieszka daleko. A jak sie ogole poznaliscie? On wyjechał czy jak? (przepraszam ale nigdy nie doczytałam ![]() Ewusia_Marchew: DObre i to kochana ![]() ![]() gujana: ooo nad Jeziorko ![]() malinka: Tez czekam na burze ![]() A prpos to Dzien Dobry ![]() ![]() A jezeli mozecie to trzymajcie kciukasy za moja geografie i historie dzisiejsza ![]() Buziaki. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nefruś pocieszę Cię, jak pisałaś posta to ja już nie spałam ![]() ![]() ![]() A ja niedługo do szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
Baby - gadu, skype.. i w koncu spotkanie ^^
![]() Tamuś - ja nie zdałam prawka 2 razy i dałam sobie na razie spokoj ;D nie mam nerwów ![]()
#3730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() piatek ![]() a wieczorem mam babski ![]() buziaki i milego dnia!
![]() |
#3731 |
♥
|
uf prawie wszystkie wystawione oceny jeszcze tylko napisac spr z chemi , któy wypadało by dobrze napisac
![]() ![]() ![]() Nefre ja wstałam 5:30 bo wczoraj miałam lenia i nic sie nie uczyłam na spr z gegry choc rano tylko przeczytałam bo jakos wolałam sobie pogadac z bratem ale i tak dostałam 4 ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-06-06 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do nicnierobienia to ja owszem muszę robić "coś" czyli uczyć się do egzaminów i zaliczeń ale mi się nie chce bo jestem leniem paskudnym ![]() ![]() faaaaajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ano ![]() hehehhee, ale mam nadzieję ze w weekend się zobaczymy, więc przestanie odpadać ![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() baw się dobrze ![]() ja nadal w domu siedzę ![]() ![]() ![]() sąsiedzi nadal wiercą, to już ponad miesiąc trwa.. stanowczo tracę cierpliwość ![]() no nic, biorę się za naukę ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
♥
|
Ewus zauwazyłam heeh ale to tylko do konca roku wiec moze i byc ta greka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam ze szkoły, a zaraz lece na prawko...
![]() W szkole dziś light ![]() ![]() Agolku, a co Twój luby robi na lotnisku ? ![]() Ewuś ![]() ![]() Jak wróce to wejde ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#3735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uczę się ![]() a później TŻ przyjeżdża ![]() ![]() ![]() czyli jednak nie będzie nudny, chorobowy piątek ![]() miłego wieczorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem;
Znowuż z przepustki,znowu z Gdyni ![]() Wylądowałam w Wawce niedzielnym wieczorem, na powitanie salowa upomniała,że mam zmyć paznokcie,bo takie zasady są o_O Dali jakiś proszek rozweselający,że przez najbliższe kilka godzin miałam głupawkę z czego się da xD Rankiem kroplóweczki, zmagania ze sznurowaną szpitalną koszulą i zabrali mnie na salę operacyjną. W drodze,w windzie znaczy się zabrał sie z nami mój chirurg prowadzący , dziadzio non stop się na mnie gapił ![]() Na sali, przyznam ,że robiącej wrażenie chłodem i wyposażeniem palnął coś w stylu:przykryjcie ją bardziej,bo chuda jest jak wiór i zamarznie ;P Dali mi zastrzyk,anestezjolog coś tam,że poczuje się bardzooo przyjemnie i urwał mi się film xD Potem budzę się,pielęgniarki szarpią mnie i wołają po imieniu, leżę na czymś zwanym OIOM, z widokiem na szybę innej z operacyjnych pomieszczeń. Szybko doszłam do siebie i zabrali mnie na oddział. Potem ku ich zdziwieniu ,po niewielkim czasie przechadzałam się w pełni sił po korytarzu i mimo zakazu wciągnęłam mini-obiad. Na wyniki biopsji każą czekać do poniedziałku,stad od wczoraj wypuścili mnie na trochę. W środę była przygoda z tomografią, znowuż 'natknęłam'się w windzie na pana dr'a , tym razem 3 razy pytał się czy zjadłam śniadanie i uparcie wgapiał się w me nogi ![]() Było też parę negatywów. Kłótnie z apodyktycznym ojcem, inwigilacja pielęgniar i opsycholog czy jem,w ostateczności pogawędka z psychiatrą , recepta na psychotropy wzmagające apetyt i upośledzające metabolizm, po których przespałabym cały dzień. Toteż wylądowały w koszu ![]() Dziś co nieco ochłonęłam, 'pozwiedzałam'Galerią Bałtycką, spłukałam się doszczętnie z finansów ,a teraz odrobinę się zdrzemnę,wszak upał robi swoje ![]() Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Ewuś
![]() Schism, aj biedaczko takaś Młodziutka, a już musisz szpitanle sale odwiedzać ![]() ![]() Wogóle we wtorek miałam nie iść do szkoły, ale... jeśli chce mieć 5 z chemii to musze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na prawku pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3738 |
Wtajemniczenie
|
hahahaha polecial do Polski
![]() a ja mam wlasnie babskie party z kumpela z pracy ![]() ![]() ![]() a wszystko z szampanem, winkiem itp itd ![]() pieknie jest ![]() milego wieczora ![]()
#3739 | ||||||||
Zadomowienie
|
hejjj ho
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tobie to za dobrze chyba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziwi mnie trochę ich podejście do Twojej chudości - skoro jesz normalnie to przeciez powinni to widzieć... Co sobie nakupowałaś w Galerii Bałtyckiej, że taj się spłukałaś? ![]() Miłej drzemki, masz rację - upał robi swoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogole to widzę, że jakaś nowotelefonomania na Wizażu zapanowała - ja mam nową komórę, tamo ma i jeszcze ewusia- wszystkie w przeciągu ostatnich dni ![]() Dzień dobry wieczor tak w ogole ![]() Szalony dzień. Wstałam o 5, zjadłam śniadanko i pomknęłam na egzamin z totalną pustką w głowie. Zresztą nie tylko ja miałam pustkę - większość ludu narzekała, że nic nie umieją :P Kiedy babka rozdała nam kartki to wszyscy po kolei wybuchaliśmy śmiechem bo zauważyliśmy, że nie znamy odpowiedzi prawie na żadne pytanie... ![]() ![]() Na osłodę - inny przedmiot, ktory pisalam tydzien temu zdalam na 5-, a poniedziałkowy angielski na 4+(2.njlpszy wynik na roku ![]() Zaraz po egzaminie poszliśmy pić do lasu - jaka masakra zaczynać picie o godzinie 10rano ![]() ![]() ![]() Teraz jestem zmęczona całodniowym siedzieniem na słońcu i mam czerwone łapiska - mam nadzieję, że niedługo zbrązowieją ![]() Pewnie wcześnie się dziś położę - nadmiar tlenu i upał robią swoje... ![]() Buziaki i miłego wieczoru ![]()
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko wpadłam się przywitać,podczytywałam Was,ale jakoś nie miałam weny do pisania
![]() Już kończy się powoli ostatnie zaliczanie,jeszcze tylko 5 dni i będę miała luz ![]() Miłego wieczorku ![]() Ja zaraz obejrzę jakiś film z sis,a jutro zapowiada się fajny działeczkowo - grillowy dzień ![]() PS>. Baby - no ja w mieście mieszkam,warmińsko - mazurska dziewczyna ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Schism, biedaku, trzymam za Ciebie mocno kciuki
![]() ![]() Jabłuszko to fajnie musi być na tych studiach ![]() ![]() ![]() a u mnie jakiś taki dziwny dzień. cały czas jestem zmęczona, a jutro zawody, boję się, że zawalę. nie wiem skąd to zmęczenie, ale zdarza się ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście szkoła 'na serio' kończy się 13 - w dniu klasyfikacji. wreszcie odetchnę, choć ocen specjalnie nie poprawiam. ani mnie świadectwo matrualne za bardzo nie obchodzi, ani średnia generalnie ![]() ![]()
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() iza_wiosenna: A w co te zawody są? ![]() ![]() ![]() agness51: Zazdroszcze Ci dzisiejszego dnia ![]() ![]() madame_apple: aaaa to juz wiem gdzie sie tak tym piwem upiłas ![]() ![]() schism_: Boze... ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: to żeś odświezyla pieknieznajomosc z tym kolega ![]() nefre: kurcze ty odważna jestes ![]() ![]() ![]() ![]() gujana: to mileg wypadu nad to jeziorko ![]() Buuu ![]() ![]() Mam nadzieje ze u Was brdziej optymistycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek ;D
Achh ten piekielny upał ![]() ![]() Jutro znowu pociągiem do stolicy ![]() Nabędę czasu na pokombinowanie jak wymigać się od ćpania tych prochów vel tuczników, nawet rodzicielka jest temu przeciwna ,żebym roztyła się wzdłuż i wszerz,obżerając się jak ubezwłasnowolnione prosię, ba zdaje mi się,że powoli zaakceptowała,że wyglądam jak wyglądam ![]() Madame-ano spłukałam się na topie,bransoletce,spodnia ch i bluzce. Wciąż czuję niedosyt (także portfela ![]() Tak wogóle dzięki dziewczyny za słowa otuchy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() pisze do Was z domku rodzinnego bo rodzice rano po mnie przyjechali do Kato, co by mnie na weekend mieć mimo choroby ![]() ![]() ![]() ![]() schism - jak się cieszę że jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - ten Twój wczorajszy egzamin przypomina mi mój poniedziałkowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabi - ano ![]() ![]() Agolku - jak tam po imprezce? ![]() ![]() idę na obiadek a później do nauki włoskiego ![]() ![]() ![]() udanej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie uwierzycie ale ja w lozku ciagle ![]() ![]() Kumpela juz poszla, szalowo bylo, pogadalysmy za wsze czasy, popilysmy troszke i pojadlysmy i bylo ogolnie babsko ![]() wieczorem drogua kumpela przychodzi na noc wiec teraz sie drzemne coby sie jakos prezentowac ![]() mileog dnia kochane ![]()
![]() |
#3746 |
Zadomowienie
|
Ja tez własnie tak jak Agness narazie nie mam weny do pisania, wpadłam tylko o sobie przypomniec i poczytac troche zeby na bieżaco byc
![]() Agolku fajnie Ci ![]() ![]() Schism-kciuki trzymam za Ciebie zeby było dobrze ![]() U mnie sredniii dzien, taki troche niemrawy ale najgorszy tez nie ![]() miłego wieczorka!i w ogole weekendu ![]()
#3747 |
Zakorzenienie
|
Dzien minął mi beznadziejnie. Miałam jechac na dyskoteke- du*a, chciałam gdzieś wyjść- du*a, więc z braku laku siedziałam w domu i się nudziłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba wypisze dziś zaproszenia na 18nastke i jutro zawioze je babci i chrzestnemu. Wlaśnie ! Jutro niedziela, teoretycznie nie jeżdze do Babci, bo mnie tam drażnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to kończe ten wywód i zaraz idę poczytać jakieś pismaki, a potem w tak zwaną kimę, bo coś mnie zamula o ![]() ![]()
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
Wspominałam ze nienawidzę kompa u rodziców?
![]() ![]() dzień mi minął szybko częściowo na nauce, częściowo na oglądaniu z mamą meczu ![]() ![]() a przed chwilą zjadłam miskę truskawek (a co sobie będę żałować) i zaraz się zbieram do spania ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
TŻ w szpitalu ;( Podczas pracy coś z okiem mu się stało
![]()
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() wstałam niedawno (oczywiście miałam wstać o 9 ale nie wyszło) i jem śniadanie zaraz spadam się uczyć italiano, jakoś szybko ten tydzień zleciał i egzam już jutro ![]() kciuki będą mile widziane ![]() miłego dnia Słoneczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.