|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Mój też ma takiego kumpla od "przeglądów" ale tak go nie znoszę że wolałabym żeby nawet ten raz w roku się nie spotykali Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie lepiej poczekać na tego pierwszego elektryka |
|||
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc nie mam potrzeby ![]() U nas to jest dość bliski przyjaciel, więc nie mam z tym problemu
|
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Super, że wszystko jest w najlepszym porzadku. Oby tak zostało a jak mdłości ? Męczą dalej ?U mnie na razie płacz- wczoraj wpadłam w czarną rozpacz, bo mąż podczas parkowania pod marketem kazal mi uważać na maly kosz na smieci przy wiacie z wózkami nie moglam się uspokoić ładnych kilkanaście minut :p poza tym piersi duże i bolące, ale tak z resztą spokoj ![]() Cytat:
wcześniej do tej myśli podchodziłam ostrożnie, teraz mogę cieszyć się na całego z mojego stanu ![]() Ja męża też zaniedbuje, ale to z racji zakazu. Na razie wytrzymuje. A jaki kochany jest chyba w przyszłości raz na jakiś czas zrobie mu taki post, bo dobrze mu służy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
Gegee - ale fajne wakacje, czekamy na fotki
![]() A ja (chyba) mogę się podzielić z Wami dobrą wiadomością - dzisiaj i ja zobaczyłam II Najpierw niedowierzanie, potem radość, łzy, a na końcu stres ![]() Byłam już na becie, bo akurat mam niedaleko pracy - wynik będę miała po 15. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspaniale, gratulacje!!!
|
|
#3727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też chcę ![]() Moja relacja: Jeszcze nie zdarzyło mi się wymiotować, ale od czasu do czasu robi mi się nie dobrze. Nie mam zachcianek. Piersi wczoraj przestały boleć Mam silne bóle brzucha i jestem ciągle zadyszana jak zrobię cokolwiek. Oby maleństwo pięknie rosło ![]() Cytat:
Gratulacje To cudowne. |
|||
|
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daj znac jak wyniki ![]() I nie stresuj się! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez patrycjja Czas edycji: 2013-07-05 o 13:21 |
|
|
|
|
#3729 | ||
|
Rozeznanie
|
Ale się rozkręciłyście z pisaniem
aż od tego nadrabiania bób mi wykipiał ja dopiero do domu dotarłam, od rana musiałam kilka spraw pozałatwiać, ale już jestem.Cytat:
![]() O tym siedzeniu w samochodzie tyle czasu, to właśnie to samo co napisałaś miałam na myśli mogłoby być ciężko i mało komfortowo Dziewczyny w PL zachwalają genetyczne, nie wiem jak tam u Was je robią. No ale chyba lepiej zrobić, przynajmniej nie będziesz się potem zastanawiać i stresować, że mogłaś a nie zrobiłaś. Dużo takie wizyty kosztują? Cytat:
Super, że na wizycie wszystko ok i z dzidzią w jak najlepszym porządku
|
|
|
#3730 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to doskonale Was rozumiem, bo nam się często też po prostu nie chce i jak widzę na wykresach te dwa razy dziennie to aż nie wiem co myśleć. U nas codziennie to już całkiem sporo. Chociaż muszę przyznać, że im częściej się kochamy tym bardziej się chce. Najgorzej jak to się człowiek zasiedzi i odzwyczai, wtedy jakoś ochoty mniejsze na przełamie. Bo jak już coś to jest dużo cudowniej ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jakoś dałam radę i na następne wakacje też tak chcemy Może spotkamy się w Chorwacji za rok? ![]() Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. Pewnie, lepiej dmuchać na zimne. Przynajmniej jesteś spokojna ![]() p.s. czy mam Cię przepisać do zafasolkowanych? Cytat:
![]() Zdjęcia będą - obiecuję. Mam nadzieję, że wytrzymacie jeszcze troszkę ![]() A mi się dzisiaj śniło, że zobaczyłam II kreseczki. I wpadłam w mega panikę... że nie dam rady, że to nie ten czas, że przecież nie nadaję się na matkę... Masakryczny sen ![]() Postanowiłam tak w ogóle, że się chyba doseplementuję jodem. TSH mam coś trochę powyżej 2, a dla staraczek wszędzie bębnią o 1 z przodu, więc może naturalny jod w wodorostach coś trochę pomoże Kupiłam już, i nie wiem teraz czy łykać
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w 10 dc miałam TSH 2,8 a w 32 dc zobaczyłam II kreski więc się tym nie zamartwiaj. Tak samo miałam za wysoką prolaktynę, dla przypomnienia ok 650 (jednostek) gdzie norma była do ok 400 Jestem dziwadłem
|
|
|
|
|
#3732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
Rozeznanie
|
To jakoś połączone jest z ovufriend czy totalnie coś innego?
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
), ale coś mnie się już dłuży... za długo nic nie wychodzi na prolaktynę biorę mastodynom, może na tsh też powinnam coś?
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiedzialam, że glupio, że po co wyje, ale to było silniejsze ode mnie ![]() Ale żeby nie wiadomo jak dziwne było to zachowanie, Wam też go życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
Nieee ovuwiew nie jest połączone z ovufriend, to upelnie coś innego. Korzystałam przez jakiś czas, ale nie podobało mi się, przerzuciłam się komputer na ovufriend i jestem b. zadowolona.. tylko czekam na ich aplikacje na smartphona, pisalam nawet do nich w tej spraawie i napiali, że intensywnie nad tym pracuja i że wkrótce bedzie
|
#3739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to w takim razie poczekam na aplikację ovufriend chociaż wolałabym się już nie doczekać ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Ag9 widzę Cię!!! dawaj znać jak wyniki
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na smartfonie używam WomanCalendarLite bo lubię za to, że jest prosty
tam nie mierzy się temp tylko wpisuje @ i przytulanki, wylicza następną @ i dni płodne- mi tyle wystarcza
|
#3741 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie znam zajrzę
co innego ale chodzi o to samo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mam beznadziejny dzień. Rano sprzeczka z mężem, potem wiadomość ze przez 2 miesiące nie będę miała prywatnego ubezpieczenia a teraz pojechałam odebrać telefon z naprawy i wróciłam bez niego bo klawisze jak nie reagowały na dotyk tak nie reagują nadal |
|||
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Gej dziewczyny ja tylko na chwile nadrobie wszystko jak bede miec wolne
![]() bylam u lekarza nie jestem w ciazy mam brac luteine 3x1 tablece przez 5 dni @ sie pojawi to mam brac clo od 5 do 9 dc i potem monitoring i dalsze strania troszke mialam jednak nadzieje,ze sie udalo ,ale moze w nastepnym cyklu sie uda. pozdrawiam |
|
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() Beta 173,5 - czyli czwarty tydzień Dziękuję za wszystkie gratulacje i za to, że tyle się naczytałyście mojego marudzenia... Udało się (tfu tfu odpukać) za 6 razem. W poniedziałek powtórka bety, trochę się boję cieszyć na całego, nie wiem czemu... Nie czuję żadnych dodatkowych objawów poza bolącymi pod dotykiem sutkami.
|
|
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! ELEO - jak tam TZ? - pozdrwienia dla niego Geege - czekamy na fotki Sylwusia nie porozumienia zdarzają się chyba w każdym malzenstwie najważniejsze aby szczerze ze sobą rozmawiać a na pewno się wyjasni patrycja -to musi być piękny widok zobaczycd male raczki )
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hurra
|
|
#3747 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I się niczego już nie bój Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z mężem przynajmniej się pogodziliście już?Dziewczynki, ja znikam do poniedziałki, bo na weekend jedziemy do teściów i raczej nie będę miała jak napisać Jak mi się uda to na bank coś skrobnę
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- A ja zamówiłam termometr owu Myślę, że w przyszłym tygodniu powinien przyjść |
|
|
|
|
#3749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poka
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego weekendu Cytat:
![]() a ja zamówiłam wiesiołek |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Z maluchem wszystko dobrze, rośnie jak na drożdżach 

), więc nie mam potrzeby 

Jestem okropna

I się niczego już nie bój