Lubelskie Żonki!! - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 17:07   #3751
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
A może pieczesz w piekarniku eklektycznym? Bo odkąd się przeprowadziłam i mam piekarnik elektryczny (a nie gazowy jak w Lublinie) to nie bardzo umiem dostosować się do niego. Ulubioną szarlotkę męża już dopracowałam ale z biszkoptem mam problem - nie wiem w jakiej temperaturze go piec i ile. Do tego niekórzy mówią jeszcze żeby wstawiać do zimnego piekanika.
To prawda z tym biszkoptem, ja piekłam wiele razy i wkładałam do nagrzanego piekarnika, NIGDY mi nie wyszedł. Babcia mnie dopiero oświeciła, że się wkłada do zimnego, a jest specjalistką od ciast, więc na pewno spróbuję upiec niedługo tak jak ona mówi. Na razie nie mam miksera...

Dziewczyny, to jak z tymi paznokciami?? Mówiłyście że macie jakieś namiary na kogoś sprawdzonego
Stary 2008-10-24, 17:25   #3752
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to jak z tymi paznokciami?? Mówiłyście że macie jakieś namiary na kogoś sprawdzonego
Wysłałam PW

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 18:30   #3753
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Jeśli sobota Ci pasuje i będzie ładna pogoda to też mogę się spotkać, a co!

Jak zobaczycie puzzle z Kubusiem Puchatkiem w tym ulubionym sklepie to dajcie znać w którym są, ostatnio miałam za mało kasy by je kupić a tam niestety nie można płacić kartą, a teraz ich nie było, podobno pojawiają sie falowo.
Będę dźwięczna!
w sobote moj mąż pracuje, więc mam czas jak najbardziej

chodzi Ci o te piankowe puzzle?
u mnie już ich dawno nie ma, ostatnio były lampki nocne i budziki z Kubusiem, może i puzzle nidługo tez bedą

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
A dziękuję, dobrze. Wczorajszy plan został wykonany w 100%. Dzisiaj kolejne etapy realizacji. Zaraz zabieram się za pierwsze ciasto... Co do tortu, to nie piekę, bo nie umiem...
o widze, ze imprezka sie szykuje
u nas też urodzinki, nawet okrągłe - 30
ale bedzie bez imprezy
prezentu też nie bedzie - najwyżej krem na zmarszczki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 18:31   #3754
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Mój małż też nie lubi znieczuleń i ich nie bierze - raz spróbowałam i zemdlał
Ja wolę mieć znieczulenie i spokojnie siedzieć na fotelu, a taki ból po wszystkim to mogę przespać jak mocno męczy

no właśnie mój też, wręcz się boi znieczulenia, i nigdy nie wziął
ja nie jestem w stanie tego zrozumieć... trzy sekundy trochę nie przyjemne a potem cała wizyta spokojnie i bez strachu, bez tych znieczuleń, to ja bym już chyba sztuczną szczękę miała, tak się boję

co do paznokci - kurcze, nie mogę się zdecydować czy iść zrobić paznokcie, czy do fryzjera, czy do kosmetyczki he he he, na wszystko na raz nie znajdę teraz czasu - a biorę dwa dni wolne w przyszłym tygodniu i już mam ochotę zaszaleć...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 19:19   #3755
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola pełen szacunek!!!!!! Wspaniała z Ciebie pani domu.
Oj bez przesady, gotuję tak w ogóle od jakiegoś roku dopiero, czyli od "po ślubie". I ciągle się uczę. A teraz mam więcej czasu na to zajęcie, bo jestem na zwolnieniu, więc trochę szaleję. Prawie wykonałam plan. Jeszcze tylko 4 długie pętka kiełbachy, 6 już za mną. Reszta zrobiona!

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
wróciłam od fryzjera - ułożyła mi włosy na szczotce - wrrrr jak ja tego nie lubie i ogólnie jestem zadowolona - tylko grzywkę zamiast prostownicą mi zrobić to ona podkreciła i troszke za krótko ciachnęła ehh
Wrzuć gdzieś jakąś fotkę albo mmsa puść.

Cytat:
Cierpię po dentyście pół buźki znieczulonej mam
Idę leżeć
Ojej.

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ale bedzie bez imprezy
Czyje? Twoje czy małża? Mój kończy 28 lat. Ja nie powiem, co swojemu kupiłam, bo aż wstyd. Zachciankę młodego chłopca miał. Męczył, męczył i wymęczył...

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
co do paznokci - kurcze, nie mogę się zdecydować czy iść zrobić paznokcie, czy do fryzjera, czy do kosmetyczki he he he, na wszystko na raz nie znajdę teraz czasu - a biorę dwa dni wolne w przyszłym tygodniu i już mam ochotę zaszaleć...
Szalej do woli! Należy Ci się!
Stary 2008-10-24, 19:28   #3756
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Wysłałam PW
Danke

Cytat:
Ja tak samo, potrzebuję metamorfozy Do fryzjera za tydzień, myślałam już o tych paznokciach ale się bałam je robić, kupię też niedługo soczewki i będzie super
Stary 2008-10-24, 19:34   #3757
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
no właśnie mój też, wręcz się boi znieczulenia, i nigdy nie wziął
ja nie jestem w stanie tego zrozumieć... trzy sekundy trochę nie przyjemne a potem cała wizyta spokojnie i bez strachu, bez tych znieczuleń, to ja bym już chyba sztuczną szczękę miała, tak się boję
Jestem tego samego zdania
Widać my kobiety potrafimy więcej znieść

Cytat:
Ooo w dwa dni to powinnaś na wszystko znaleźć czas, zależy co masz jeszcze w planach
Zawsze możesz wolne poświęcić na upiększenie i relaks

Cytat:
Ojej.
Dzięki tola, już mi lepiej

A ja czekam na małża, ma być koło 23.00
Przy okazji pościeliłam łóżko nowy kompletem pościeli - dostaliśmy od teściów kołdrę 200 cm * 220 cm z poduszkami i do tego od razu komplet poszew - bardzo jestem zadowolona, bo będziemy w końcu po jedną kołdrą spać, a nie jak dotychczas każdy sobie

A teraz oglądam Shreka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 19:38   #3758
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

ja tam wolę każdy sobie

Stary 2008-10-24, 19:46   #3759
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
ja tam wolę każdy sobie
No a mi się już znudziło
Poza tym do dwóch kołder to musiałabym dwa takie same komplety poszew kupować, a to trochę nieekonomicznie - co wtedy z dodatkowymi 2 poszewkami na poduszki
No i tak stwierdziliśmy, że będzie najlepiej po jedną dużą

Stary 2008-10-24, 19:54   #3760
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Czyje? Twoje czy małża? Mój kończy 28 lat. Ja nie powiem, co swojemu kupiłam, bo aż wstyd. Zachciankę młodego chłopca miał. Męczył, męczył i wymęczył...
moje na szczęście jeszcze nie, choć ta chwila przybliża się wielkimi krokami
Stary 2008-10-24, 20:12   #3761
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję, dobrze. Wczorajszy plan został wykonany w 100%. Dzisiaj kolejne etapy realizacji. Zaraz zabieram się za pierwsze ciasto... Co do tortu, to nie piekę, bo nie umiem...

Aha, chciałam się Was zapytać, bo oczywiście sierota jestem i zapomniałam o Bożym świecie... Zależało mi na tym, żeby zdobyć wczorajszą gazetę MM Moje Miasto, czy jak ona tam sie dokladnie nazywa. Czy któraś z Was może ma przez przypadek? I czy wiecie może czy dzisiaj ewentualnie możnaby ją jeszcze gdzieś dostać?
tola szaleje w kuchni

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
To prawda z tym biszkoptem, ja piekłam wiele razy i wkładałam do nagrzanego piekarnika, NIGDY mi nie wyszedł. Babcia mnie dopiero oświeciła, że się wkłada do zimnego, a jest specjalistką od ciast, więc na pewno spróbuję upiec niedługo tak jak ona mówi. Na razie nie mam miksera...

hmm a ja zawsze wkładam do nagrzanego i mi zawasze wychodzi

Cytat:

Szalej do woli! Należy Ci się!
zachcianka czy nie oj pochwal sie mój sobie niedawno zarzyczył samochodzik sterowany hehe

Cytat:

Ooo w dwa dni to powinnaś na wszystko znaleźć czas, zależy co masz jeszcze w planach

Przy okazji pościeliłam łóżko nowy kompletem pościeli - dostaliśmy od teściów kołdrę 200 cm * 220 cm z poduszkami i do tego od razu komplet poszew - bardzo jestem zadowolona, bo będziemy w końcu po jedną kołdrą spać, a nie jak dotychczas każdy sobie

A teraz oglądam Shreka
my też mamy taką dużą kołdrę i przynajmniej mi nogi nie wystają teraz

Cytat:
Mój małż też nie lubi znieczuleń i ich nie bierze - raz spróbowałam i zemdlał
Ja wolę mieć znieczulenie i spokojnie siedzieć na fotelu, a taki ból po wszystkim to mogę przespać jak mocno męczy
mnie tez czeka dentysta za tydzień ale chyba w moim stanie to znieczulenie niewskazane

Buziaki
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 20:25   #3762
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
No a mi się już znudziło
Poza tym do dwóch kołder to musiałabym dwa takie same komplety poszew kupować, a to trochę nieekonomicznie - co wtedy z dodatkowymi 2 poszewkami na poduszki
No i tak stwierdziliśmy, że będzie najlepiej po jedną dużą
a ja mam dwie wąskie kołdry i kupuję dwa takie same pojedyncze komplety, u nas to konieczność, bo ja robię "kokon"

Cytat:
moje na szczęście jeszcze nie, choć ta chwila przybliża się wielkimi krokami
co masz przeciwko 30-tym urodzinom? hęęęę?

Stary 2008-10-24, 20:33   #3763
bandola18
Zadomowienie

Ale się płodnie zrobiło, widać weekend idzie dużymi krokami ...

Cytat:
Bandola! Ta gazeta nie jest dzielnicowa chyba, to inna... tak mi się wydaje przynajmniej...
Jest dzielnicowa, mama mieszka na Czechowie i ma inną

Cytat:
w sobote moj mąż pracuje, więc mam czas jak najbardziej

chodzi Ci o te piankowe puzzle?
u mnie już ich dawno nie ma, ostatnio były lampki nocne i budziki z Kubusiem, może i puzzle nidługo tez bedą

ale bedzie bez imprezy
Tak chodzi mi o te piankowe.
Dobre z tym kremem na zmarszczki, widocznie nie zasłużył
Wyślij mi Yoolia namiar na pw to jutro się zdzwonimy, jak będzie ładna pogoda to jestem za.

Cytat:

A teraz oglądam Shreka
Miss.hot całuski w policzek dla ząbka
A my mamy dwie i zazwyczaj z innej parafii, przydałaby mi sie taka duża, chociaż ja to zmarźluch jestem i dla męża nic by nie zostało a tak 2 kokony.

A my z Krzysiem testowaliśmy nową spacerówkę, jejku ale wygoda, takie to leciutkie.

Małpka znieczulenie po 3 miesiącu, a ten samochodzik akurat będzie dla dzidziusia nawet jak będzie dziewczynka, one też lubią bawić sie samochodami.

A mój dyro dziś do mnie dzwonił abym od listopada wróciła do pracy, grunt mu sie pali pod nogami, bo następny ph sie zwolnił. Facet ma fantazje...
Jak mu odmówiłam to mi powiedział, że niekoniecznie w styczniu będzie na mnie czekać robota. Gnój jeden, zepsuł mi tylko humor.
Leję na niego a w styczniu, no cóż może będę się z nimi sądzić i szukać pracy ...
Stary 2008-10-24, 22:56   #3764
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
zachcianka czy nie oj pochwal sie mój sobie niedawno zarzyczył samochodzik sterowany hehe
Zażyczył sobie rangersy... no tak się uparł, jak mały chłopiec... no to dostał w końcu...

Cytat:
Jest dzielnicowa, mama mieszka na Czechowie i ma inną

Wyślij mi Yoolia namiar na pw to jutro się zdzwonimy, jak będzie ładna pogoda to jestem za.

A mój dyro dziś do mnie dzwonił abym od listopada wróciła do pracy, grunt mu sie pali pod nogami, bo następny ph sie zwolnił. Facet ma fantazje...
Jak mu odmówiłam to mi powiedział, że niekoniecznie w styczniu będzie na mnie czekać robota. Gnój jeden, zepsuł mi tylko humor.
Leję na niego a w styczniu, no cóż może będę się z nimi sądzić i szukać pracy ...
Masz rację, jest, już sprawdziłam, ale tak czy siak nie mam żadnej i nie wiem, gdzie ją można dostać...

To co? Niedziela nieaktualna?

A to szuja jedna! Ale nic mnie już nie zdziwi. Domyślam się, że z moim powrotem też tak będzie. Na pewno nie pozwolą mi wrócić wtedy, kiedy ja będę chciała, tylko wtedy, kiedy im będzie najwygodniej...
Stary 2008-10-25, 00:30   #3765
martuko
Wtajemniczenie

tola, nie wiem czego szukalas w gazetce ale może tu znajdziesz:
http://www.mmlublin.pl/

no wlasnie co z niedzielą????bo ja po poludniu wolne mam
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 08:10   #3766
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
co masz przeciwko 30-tym urodzinom? hęęęę?
niby nic, podobno najlepsze lata są po 30-tce
ale tak jakos mi smutno, że czas tak szybko leci

Cytat:
Tak chodzi mi o te piankowe.
Dobre z tym kremem na zmarszczki, widocznie nie zasłużył
zaraz Ci wyślę

Cytat:
A my z Krzysiem testowaliśmy nową spacerówkę, jejku ale wygoda, takie to leciutkie.
nasza duża spacerówka już dawno tylko u rodziców jest uzywana, mieszkaja na parterze wiec nie ma problemu z dzwiganiem i teraz tylko tej lekkiej uzywamy, chociaż w tej coraz ciężej mi wtachać Gosię na 4 pietro.
jaką kupiliście?

Cytat:
a to drań
olej go nie martw się
bez problemu znajdziesz lepszą pracę
a on niech się wypcha

Cytat:
Zażyczył sobie rangersy... no tak się uparł, jak mały chłopiec... no to dostał w końcu...
a co to są rangersy?

moj sobie zażyczył zestaw narzędzi profesjonalnych

od czasu kiedy zaszłam w ciąże śpimy pod 2 kołderkami, jak brzuch zaczął mi przeszkadzać, wierciłam sie i kręciłam to jedna nam nie wystarczała i zostało do teraz
ale nie kupuje 2 identycznych kompletów pościeli, zakładam najwyżej 2 w podobnych kolorach.
Stary 2008-10-25, 08:59   #3767
bandola18
Zadomowienie

Cytat:

Masz rację, jest, już sprawdziłam, ale tak czy siak nie mam żadnej i nie wiem, gdzie ją można dostać...

To co? Niedziela nieaktualna?

A to szuja jedna! Ale nic mnie już nie zdziwi. Domyślam się, że z moim powrotem też tak będzie. Na pewno nie pozwolą mi wrócić wtedy, kiedy ja będę chciała, tylko wtedy, kiedy im będzie najwygodniej...
No własnie co to rangersy?
A niedziela aktualna jak najbardziej, przyniosę Ci gazetkę.
Dla innych zainteresowanych godz. 12 przed głownym wejściem do Saskiego koło Rossmanna
Ja będę na pewno może być zimno tylko aby nie padało i tak potem idę na 14-stą do mamy na obiadek a z Saskiego mam 10 min drogi

Cytat:

nasza duża spacerówka już dawno tylko u rodziców jest uzywana, mieszkaja na parterze wiec nie ma problemu z dzwiganiem i teraz tylko tej lekkiej uzywamy, chociaż w tej coraz ciężej mi wtachać Gosię na 4 pietro.
jaką kupiliście?

a to drań
olej go nie martw się
bez problemu znajdziesz lepszą pracę
a on niech się wypcha

a co to są rangersy?

od czasu kiedy zaszłam w ciąże śpimy pod 2 kołderkami, jak brzuch zaczął mi przeszkadzać, wierciłam sie i kręciłam to jedna nam nie wystarczała i zostało do teraz
ale nie kupuje 2 identycznych kompletów pościeli, zakładam najwyżej 2 w podobnych kolorach.
Ja mam eurobaby safari a Ty?

Ja tez nie mam 2 identycznych, najśmieszniejsze jest to, ze zadnej z nich nie kupiłam, zazwyczaj są to prezenty, jakoś wszyscy mają manię obdarowywania nas pościelami albo ręcznikami, mam ich mnóstwo.
Stary 2008-10-25, 09:10   #3768
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Ja mam eurobaby safari a Ty?

Ja tez nie mam 2 identycznych, najśmieszniejsze jest to, ze zadnej z nich nie kupiłam, zazwyczaj są to prezenty, jakoś wszyscy mają manię obdarowywania nas pościelami albo ręcznikami, mam ich mnóstwo.
my mamy Titanium Baby Spider, a wygląda jak Quinny Zapp, zresztą chyba widziałaś

też mamy kilka kompletów, które dostalismy w prezencie, może ze 2 góra 3 kupiłam
Stary 2008-10-25, 09:19   #3769
bandola18
Zadomowienie

Fakt, widziałam, myślałam, że masz jescze jakąś lżejszą typu parasolkę, żle zrozumiałam, ta inna spacerówka u rodziców to z wózka wielofunkcyjnego?!

Tola zamieść zdjęcie na pufach!!!!
A tak w ogóle orobiłaś sie dziewczyno a teraz wszystko Cię boli, miałaś się oszczędzać a ty całe dnie w kuchni
Nie mogę, nic się nie nauczyłaś, dziwię się, że twój mąż pozwala na to.
Ciekawe czy to docenia ...
Kobieto opamiętaj się!
Stary 2008-10-25, 09:27   #3770
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Fakt, widziałam, myślałam, że masz jescze jakąś lżejszą typu parasolkę, żle zrozumiałam, ta inna spacerówka u rodziców to z wózka wielofunkcyjnego?!
tak u rodziców mamy ten duży wozek wielofunkcyjny, tez safari

o taki: http://www.allegro.pl/item458544252_...l_fotelik.html
Stary 2008-10-25, 09:38   #3771
bandola18
Zadomowienie

Też mnie czeka sprzątanko, ale jakoś mi się nie chce i wiszę na kompie, a robota nie zając ...
Jakiegoś mam lenia, jestem jeszcze w piżamie
A Krzyś śpi.
Stary 2008-10-25, 09:53   #3772
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

a ja już z pół godziny próbuje uspić Gosię, zawsze o tej porze juz dawno spi a teraz ani mysli usnąć. Nie to nie, może zmeczy sie i sama padnie
Stary 2008-10-25, 11:13   #3773
bandola18
Zadomowienie

już sprzątnęłam, zostało mi tylko odkurzanie,
może się rozpogodzi po 15-stej , bo tak mam zamiar wyjść
A Krzyś nie śpi i skutecznie mi utrudnia pisanie na klawiaturze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 11:15   #3774
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

a Gosia właśnie przed minutka wreszcie usneła
ide zmywac gary

EDIT
Bandola popołudniu nie wiem czy dam radę, bo pewnie wybierzemy się na jakieś zakupy, zobaczę jeszcze jak mąż wróci z pracy,może samego go wyslę.
Stary 2008-10-25, 12:26   #3775
sija
Zadomowienie

Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się dobrymi wieściami Zalatana troche jestem, bo remont w toku, ja co prawda prawie nic nie robie, ale i tak zmęczona jestem. W środe byłam u gina, wszystko z maluszkiem ok, nadal siedze na zwolnieniu A dziś rano pojechaliśmy na USG wszytko w jak najlepszym porządku, na 95% będzie dziewczynka troche na początku dziwnie sie z tym czułam, bo jakoś bardziej się nastawiłam, że chłopiec, ale rozczarowana nie jestem Mężuś też zadowolony hihih powiedziałam mu, że kolejkę elektryczną i tak kupimy Najbardziej się chyba teściowa ucieszyła, bo ma samych synków

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 19:53   #3776
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się dobrymi wieściami Zalatana troche jestem, bo remont w toku, ja co prawda prawie nic nie robie, ale i tak zmęczona jestem. W środe byłam u gina, wszystko z maluszkiem ok, nadal siedze na zwolnieniu A dziś rano pojechaliśmy na USG wszytko w jak najlepszym porządku, na 95% będzie dziewczynka troche na początku dziwnie sie z tym czułam, bo jakoś bardziej się nastawiłam, że chłopiec, ale rozczarowana nie jestem Mężuś też zadowolony hihih powiedziałam mu, że kolejkę elektryczną i tak kupimy Najbardziej się chyba teściowa ucieszyła, bo ma samych synków
Sija gratulacje!
A gdzie robiłaś USG w Luxmedzie czy szpitalu?
A ile czekałaś do Taczały, interesuje mnie jak długo się teraz czeka?
Stary 2008-10-25, 20:03   #3777
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
tola, nie wiem czego szukalas w gazetce ale może tu znajdziesz:
http://www.mmlublin.pl/
No właśnie tam nie znalazłam...

Cytat:
a co to są rangersy?

Cytat:
No własnie co to rangersy?
A niedziela aktualna jak najbardziej, przyniosę Ci gazetkę.
Dla innych zainteresowanych godz. 12 przed głownym wejściem do Saskiego koło Rossmanna
Ja będę na pewno może być zimno tylko aby nie padało i tak potem idę na 14-stą do mamy na obiadek a z Saskiego mam 10 min drogi
No nie! Nie wiecie, co to są rangersy?!?!?!? Glany takie długie.

Yoolia, mój zestaw narzędzi zażyczyl sobie na mikołaja.

Bandola! Ja postaram się jutro być. Jak nie będzie padać, to pewnie będę.

Cytat:
Tola zamieść zdjęcie na pufach!!!!
A tak w ogóle orobiłaś sie dziewczyno a teraz wszystko Cię boli, miałaś się oszczędzać a ty całe dnie w kuchni
Nie mogę, nic się nie nauczyłaś, dziwię się, że twój mąż pozwala na to.
Ciekawe czy to docenia ...
Kobieto opamiętaj się!
Zamieszczę, obiecuję, ale już nie dzisiaj, co? Padam na ryjka...

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Gratuluję dziewczynki! A imię już macie?

My dziś w biegu kupiliśmy żyrandole wreszcie do salonu naszego wspaniałego, tak więc już praktycznie wszystko mamy. Ale na razie tylko jeden zawieszony, bo do drugiego musimy kuć sufit, bo ja chcę w innym miejscu. Chcę, żeby był nad stołem. Teraz czekamy na ten narożnik, wtedy rozłoży się dywan, wywali się stare graty i będzie lux. Strasznie się cieszę!
Stary 2008-10-25, 21:11   #3778
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:

No nie! Nie wiecie, co to są rangersy?!?!?!? Glany takie długie.
wow.... jak długie?
ja też chcę

Stary 2008-10-26, 08:15   #3779
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dzień dobry dziewczynki

Dziś piękna pogoda, pewnie spotkanie będzie udane
Z małżem chyba pójdziemy na spacerek z psem, bo się objedliśmy wczoraj na imieninach u teściowej

Miłego dnia

Stary 2008-10-26, 08:27   #3780
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
wow.... jak długie?
ja też chcę
Na 10 dziurek.

Oto worek, puf i ja...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP0922.jpg (53,8 KB, 67 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości