![]() |
#3751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Dziewczyny, to jak z tymi paznokciami?? Mówiłyście że macie jakieś namiary na kogoś sprawdzonego ![]()
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi Ci o te piankowe puzzle? u mnie już ich dawno nie ma, ostatnio były lampki nocne i budziki z Kubusiem, może i puzzle nidługo tez bedą ![]() Cytat:
u nas też urodzinki, nawet okrągłe - 30 ![]() ale bedzie bez imprezy prezentu też nie bedzie - najwyżej krem na zmarszczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie mój też, wręcz się boi znieczulenia, i nigdy nie wziął ![]() ja nie jestem w stanie tego zrozumieć... trzy sekundy trochę nie przyjemne a potem cała wizyta spokojnie i bez strachu, bez tych znieczuleń, to ja bym już chyba sztuczną szczękę miała, tak się boję ![]() co do paznokci - kurcze, nie mogę się zdecydować czy iść zrobić paznokcie, czy do fryzjera, czy do kosmetyczki he he he, na wszystko na raz nie znajdę teraz czasu - a biorę dwa dni wolne w przyszłym tygodniu i już mam ochotę zaszaleć...
![]() |
#3755 | ||
Zakorzenienie
|
Oj bez przesady, gotuję tak w ogóle od jakiegoś roku dopiero, czyli od "po ślubie". I ciągle się uczę. A teraz mam więcej czasu na to zajęcie, bo jestem na zwolnieniu, więc trochę szaleję. Prawie wykonałam plan. Jeszcze tylko 4 długie pętka kiełbachy, 6 już za mną. Reszta zrobiona!
![]() Cytat:
Ojej. ![]() Cytat:
![]() Szalej do woli! Należy Ci się!
![]() |
#3756 | |
Zadomowienie
|
Danke
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać my kobiety potrafimy więcej znieść ![]() Cytat:
![]() Zawsze możesz wolne poświęcić na upiększenie i relaks ![]() Dzięki tola, już mi lepiej ![]() A ja czekam na małża, ma być koło 23.00 ![]() Przy okazji pościeliłam łóżko nowy kompletem pościeli - dostaliśmy od teściów kołdrę 200 cm * 220 cm z poduszkami i do tego od razu komplet poszew ![]() ![]() A teraz oglądam Shreka ![]()
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
ja tam wolę każdy sobie
![]()
#3759 |
Zakorzenienie
|
No a mi się już znudziło
![]() Poza tym do dwóch kołder to musiałabym dwa takie same komplety poszew kupować, a to trochę nieekonomicznie - co wtedy z dodatkowymi 2 poszewkami na poduszki ![]() No i tak stwierdziliśmy, że będzie najlepiej po jedną dużą ![]()
#3760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3763 | |||
Zadomowienie
|
Ale się płodnie zrobiło, widać weekend idzie dużymi krokami ...
Cytat:
Cytat:
Dobre z tym kremem na zmarszczki, widocznie nie zasłużył ![]() Wyślij mi Yoolia namiar na pw to jutro się zdzwonimy, jak będzie ładna pogoda to jestem za. Cytat:
![]() A my mamy dwie i zazwyczaj z innej parafii, przydałaby mi sie taka duża, chociaż ja to zmarźluch jestem i dla męża nic by nie zostało a tak 2 kokony. ![]() A my z Krzysiem testowaliśmy nową spacerówkę, jejku ale wygoda, takie to leciutkie. Małpka znieczulenie po 3 miesiącu, a ten samochodzik akurat będzie dla dzidziusia nawet jak będzie dziewczynka, one też lubią bawić sie samochodami. A mój dyro dziś do mnie dzwonił abym od listopada wróciła do pracy, grunt mu sie pali pod nogami, bo następny ph sie zwolnił. Facet ma fantazje... ![]() Jak mu odmówiłam to mi powiedział, że niekoniecznie w styczniu będzie na mnie czekać robota. Gnój jeden, zepsuł mi tylko humor. ![]() Leję na niego a w styczniu, no cóż może będę się z nimi sądzić ![]()
![]() |
#3764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To co? Niedziela nieaktualna? A to szuja jedna! Ale nic mnie już nie zdziwi. Domyślam się, że z moim powrotem też tak będzie. Na pewno nie pozwolą mi wrócić wtedy, kiedy ja będę chciała, tylko wtedy, kiedy im będzie najwygodniej...
![]() |
#3765 |
Wtajemniczenie
|
tola, nie wiem czego szukalas w gazetce ale może tu znajdziesz:
http://www.mmlublin.pl/ no wlasnie co z niedzielą????bo ja po poludniu wolne mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | ||||
Zakorzenienie
|
niby nic, podobno najlepsze lata są po 30-tce
![]() ale tak jakos mi smutno, że czas tak szybko leci Cytat:
Cytat:
jaką kupiliście? Cytat:
olej go nie martw się bez problemu znajdziesz lepszą pracę a on niech się wypcha Cytat:
moj sobie zażyczył zestaw narzędzi profesjonalnych ![]() od czasu kiedy zaszłam w ciąże śpimy pod 2 kołderkami, jak brzuch zaczął mi przeszkadzać, wierciłam sie i kręciłam to jedna nam nie wystarczała i zostało do teraz ![]() ale nie kupuje 2 identycznych kompletów pościeli, zakładam najwyżej 2 w podobnych kolorach. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A niedziela aktualna jak najbardziej, przyniosę Ci gazetkę. Dla innych zainteresowanych godz. 12 przed głownym wejściem do Saskiego koło Rossmanna Ja będę na pewno może być zimno tylko aby nie padało i tak potem idę na 14-stą do mamy na obiadek a z Saskiego mam 10 min drogi Cytat:
Ja tez nie mam 2 identycznych, najśmieszniejsze jest to, ze zadnej z nich nie kupiłam, zazwyczaj są to prezenty, jakoś wszyscy mają manię obdarowywania nas pościelami albo ręcznikami, mam ich mnóstwo.
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mamy kilka kompletów, które dostalismy w prezencie, może ze 2 góra 3 kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zadomowienie
|
Fakt, widziałam, myślałam, że masz jescze jakąś lżejszą typu parasolkę, żle zrozumiałam, ta inna spacerówka u rodziców to z wózka wielofunkcyjnego?!
Tola zamieść zdjęcie na pufach!!!! ![]() A tak w ogóle orobiłaś sie dziewczyno a teraz wszystko Cię boli, miałaś się oszczędzać a ty całe dnie w kuchni ![]() Nie mogę, ![]() Ciekawe czy to docenia ... Kobieto opamiętaj się!
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o taki: http://www.allegro.pl/item458544252_...l_fotelik.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
a ja już z pół godziny próbuje uspić Gosię, zawsze o tej porze juz dawno spi a teraz ani mysli usnąć. Nie to nie, może zmeczy sie i sama padnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
a Gosia właśnie przed minutka wreszcie usneła
![]() ide zmywac gary EDIT Bandola popołudniu nie wiem czy dam radę, bo pewnie wybierzemy się na jakieś zakupy, zobaczę jeszcze jak mąż wróci z pracy,może samego go wyslę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się dobrymi wieściami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie robiłaś USG w Luxmedzie czy szpitalu? A ile czekałaś do Taczały, interesuje mnie jak długo się teraz czeka?
![]() |
#3777 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Yoolia, mój zestaw narzędzi zażyczyl sobie na mikołaja. Bandola! Ja postaram się jutro być. Jak nie będzie padać, to pewnie będę. Cytat:
Cytat:
My dziś w biegu kupiliśmy żyrandole wreszcie do salonu naszego wspaniałego, tak więc już praktycznie wszystko mamy. Ale na razie tylko jeden zawieszony, bo do drugiego musimy kuć sufit, bo ja chcę w innym miejscu. Chcę, żeby był nad stołem. Teraz czekamy na ten narożnik, wtedy rozłoży się dywan, wywali się stare graty i będzie lux. Strasznie się cieszę!
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
wow.... jak długie?
ja też chcę ![]() ![]()
#3779 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Dziś piękna pogoda, pewnie spotkanie będzie udane ![]() Z małżem chyba pójdziemy na spacerek z psem, bo się objedliśmy wczoraj na imieninach u teściowej ![]() Miłego dnia ![]()
#3780 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.