|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, ze Ty chociaz sie przemoglas i cieszysz sie z wizytu u doktora ![]()
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu, ale masz cudowny avatar ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
masz racje Pomidorko im szybciej tym lepiej
![]() ![]() a avatarek mi sie tez podoba ![]() tez bym tak chciala swojego bobaska kiedys przytulic ![]()
#3755 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko nie no nie pozabijaja sie
![]() ![]() ![]() Teraz bedziesz gaworzyc z rodzicami bez skrepowania, skoro jest oddzielny pokoik ![]() Asiu trzymam ![]() ![]() Kachulko szkoda ciotki bo mloda byla, bo przeciez miala tylko 45 lat ![]() ![]() Wiolu hmmm wow to spora roznica bedzie miedzy dzieciakami ![]() ![]() ![]() Ja juz wszystko zrobilam co mialam zrobic, J. zakupki tez zrobilam wiec sie chlopaczyna ucieszy ![]() ![]() Hej Gusiu ![]()
![]() |
#3756 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Witam koleżaknkę Wiolę ![]() Pomidorko dobry jest Twój mąż ![]() ![]() Mężatko już niedługo będziesz czuła w swoim domku taki zapach dzidziusia. Wierze w to i trzymam kciuki aby tak było jak najszybciej ![]() Gizelciu a Twoja córcia jest prześliczna. Muszę się na nią zapatrzeć to moja też taka będzie hehe ![]() A ja dziś poszalałam i nakupowałam tyle ciuszków dla dzidzi, że już chyba wystarczy hehe. Wszystkie takie słodkie są, że już nie mogę doczekać się kiedy ubiorę w nie mojego bobaska ![]()
#3757 |
Rozeznanie
|
Zgadnij wierci to za mało powiedziane hehe. Ona chyba chce przebić mi brzuszek i wyjść przez niego
![]() ![]() Czekasz na swego J., na swego męża też. Tylko mój dopiero po 18 będzie ![]()
#3758 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe a ja zawsze sobie ciaze wyobrazalam tak, ze jest w srodku brzuszka dzidzia, rozwija sie, mija 9 miesiecy i porod... Miedzy czasie sie nei czuje wiercenia itd... Z Oliwii mala panna sie robi ![]()
![]() |
#3759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko to teraz za Was trzymam
![]() ![]() Hej Dagmaro ![]() Witam Ismenkusia ![]()
![]() |
#3761 | ||
Zakorzenienie
|
Dzis wieczorem poprosze Tzta o zrobienie zdjec, chwilka cierpliwosci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie wytrzymalam i wyszlam z domu na drugi juz dzis maly spacerek, pogoda mnie rozwala, pojezdzilabym na rowerze, albo pobiegala ehhh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
BAN stały
|
gizelcia dzieciak jest w deseczke, szczegolnie zdjecie nr 4
realcji ciag dalszy. sycko sie sie ulozylo, kresek dwoch jednak na razie nie zobacze bo mam @. wiec na razie lipa, ale przynajmniej nie rycze juz. wracam powoli do swojego super truper hiper wysokiego stanu euforii bo rodzieciele przylatuja do mnie w srode a teraz ide do banku, okulisty i sklepu, ale wroce za pare godz, to pogadamy |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiar przykro mi z powodu dziadka
![]() Agatko , Oliwka śliczna jest i widze ze w sweterku chodzi ciesze sie ![]() ![]() Wiola to rzeczywiście duża różnica wieku 15 lat, ale to wasza decyzja z syn nie może decydowac o tym. Zreszta zawsze było wszystko dla niego a teraz małe dziecko płacz itp itd i dlatego jest niezadowolony. Pomidorko a jak tam pierwszy dzien w szkole ci minął? A ja w pracy miło dzis spedziłam dzien bo szykujemy sie na targi i cos miłego i przyjemnego robiła ![]() No no Ray moze urodzic w karzdej chwili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam Kochane za słowa otuchy
![]() ![]() Gizelciu Oliwia jest słodka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Raczkowanie
|
hej babolki
Nikita co do tempki to tak tylko z czystej ciekawosci zmierzylam. Dzisiaj tez rano bylo 37,1 Co do takich odzywek to trzeba byc systematycznym wtedy efekty sa super. ja waxa nakladam i chodze z nim nawet 2 godziny (folia i czapka zeby bylo cieplo) komicznie wygladam. Oliwka wtedy papuguje i tez zklada czapke. ![]() Gusiu co do objawow to tylko ten mleczny sluz. Strasznie mnie zalewa. Piersi wgole mnie nie bola. A wogole po ciazy z Olcia wogole przed @ mnie nie bola i nie mam zadnego napiecia. Przed ciaza to nie moglam ich dotknac. Moze przez to ze sa flaczki. Misia u nas od paru dni tez wiosenna pogoda. Spacerujemy ile sie wlezie. Mezatka meliska powinna ci pomoc. Troszke sie wyciszysz. Wiadomo jak sie ma problemy to czlowiek nie usnie. Jeszcze slyszalam ze cieple mleczko pomaga (nie probowalam bo nie lubie mleka). Na mnie seksik dziala relaksujaco wtedy lulam jak dzidzia do rana. Pomidora a na jakim filmie byliscie?? bo chyba nie doczytalm. ![]() Mijalea kolorki musza byc super. My ostatnio mielismy remont kuchni. Balagan okropny ale efekt super. Na lato chcemy nasz pokoj odswierzyc. cerisecerise oj niedobry tz tak cie obudzic. przykro mi ze @ przyszla. zgadnij_MS super ze zakupki sie udaly. Gratulki za zdany egzamin kina bukiecik przecudny. Ach te przygotowania do slubu cos pieknego. I tez slyszalam zeby na I rocznice slub spalic bukiet. ja to zrobilam ![]() Ray trzymam kciuki zeby mala posiedziala jeszcze u mamusi w brzuszku. Dobrze ze lezysz w szpitalu wiem ze to dolujace ale przynajmniej jestescie bezpieczne. wiola witaj na wateczku!!! a reakcja syna nie martw sie. To juz prawie dorosly facet. Przemysli i bedzie wszystko ok. Trzymam kciuki za staranka. kasiar przytulam cie mocno. gizelcia sliczne laseczki z Was!!! ja tez chce taka mala dzidzie znowu miec. Juz zapomnialam jak Oliwka byla taka malutka. dobrze ze sa zdjecia. Za szybko ten czas leci. Niedawno zamawialam tort na roczek a tu zaraz beda 2. kachula dni szybka mina i przyjedzie Tz. U nas dzionek szybko zlecial. bylysmy na spacerku. Oliwka wyszalala sie. Potem komara przyciela na 1, 5 godziniki. Zjadla pieknie obiad sama!!!! tzn ja jej nakuwalam a ona do buzki. Wlasnie maz przyjechal z pracy to sobie odsapne. On przejmuje role ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Raczkowanie
|
a tu sa fotki olci
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Rozeznanie
|
Skorpionek nie pamiętam czy od początku miałam mleczny śluz ale teraz na pewno mam i to baaaardzo dużo. A Twoja córcia jest przesłodka
![]() ![]() ![]() ![]()
#3770 |
Zakorzenienie
|
Skorpionku, alez mialas slodki, duzy brzusio
![]() A ja sie wkurzylam, bo zapomnialam, ze tz dzis wieczorem tez pracuje. Wpadl tylko na obiad i pojechal dalej ![]() A mnie odwolali znowu lekcje, wiec sie nudze. Ale zrobilam krok do przodu i maz poszukal aparatu. Jutro przy swietle dziennym sprobuje cos stworzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
Jejciu jaki sliczny brzuszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() ja nareszcie po pracy ![]() ![]() Mezatko sprawdz meila ![]() ![]() kasiasiar mam nadzieje ze bedziesz mogla jechac na pogrzeb trzymam ![]() Pomidoro na to super ze macie nowy pokoj nauczycielski ![]() Wiola no to faktycznie duza roznica wieku,wiem po sobie bo mam 9lat mlodsza siostre ![]() ![]() skorpionek ale masz sliczna corke ![]() ![]() kachula milej pracy zycze ![]() Marcelinko no to dobrze ze masz tak ugodowego tz ![]() Nikitko a wy lecicie do Hurgady? Mijalea to czekamy na foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Woooooooooooooooow, woooooooooooooooooooooooo oooooooooww jaki ogromniasty brzuszekkk... Az mi szczeka opadla... Aaaa corcia to malutka slicznotka
![]()
![]() |
#3776 |
Raczkowanie
|
dzieki laseczki za komplemenciki
co do brzszka to jakos musialam dac rade. Bylo ciezko cala obolala i opuchnieta. Ostatnie tygodnie przelezane zeby dotrwac do konca i efekt kg szly w gore do tego rozstepy (cholery mi wyszly na 2 tygodnie przed terminem) ale teraz znowu teskni sie za brzuszkiem. Po pol roku doszlam do swojej wagi sprzed ciazy a teraz waze jeszcze mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak lecimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dagmarko to tylko pogratulowac
![]() Julio milego pobytu u okulisty ![]() Pomidorko i P. ![]() Madziu to czekamy na jutrzejsze fotki brzusia ![]() Aha a J. wrocil caly i troszke obolaly, ale za to tata zadowolony bo skonczyli w ciagu jednego dnia ![]()
![]() |
#3779 |
Wtajemniczenie
|
Nikitko a do jakiego hotelu?
Marcelinko no to sie szybko uwinal twoj tz ![]() A ja wlasnie gotuje zupe ogorkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.