Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 10:43   #3751
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Dorinka miała mieć wolne az do Nowego Roku
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 10:45   #3752
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dorinka miała mieć wolne az do Nowego Roku

Tak
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 10:45   #3753
Madlen__18
Zakorzenienie

Tak kasiu. Ale normalne soczewki, nie dla osób z astygmatyzmem mozesz kupić za niecałe 40 zl, i nie musisz od razu pakietu, tylko jedną parę na miesiąc np.
Ja muszę wybulić całą kwotę na raz, bo zamawiają mi pudełko, soczewek specjalistycznych (jak np dla astygmatyków) na sztuki nie ma.
Tu są :zwykłe, cale opakowanie : 6 sztuk) , tyle, że jeśli masz różną wadę w obu oczach to wtedy dwa pudełka, (dlatego ja płace tak dużo)
http://www.szkla.com/127_acuvue-oasy...ja-cenowa.html

Ale nawet jak byś kupiła dwa pudełka, po 64 zł z groszami, to miesięczny koszt masz 24 zł z groszami.
+ płyn ( ja kupuję na all, za 29zł - starcza na 5 miesięcy)

Także jeśli nie masz astygmatyzmu, to pałcisz niewiele.

A w ogóle to cześć wszystkim.
Kawusi?

Podły nastrój mi trochę minął.
Zaczęłam czytać o typach urody i już w ogóle nic nie wiem. Test też dziwny jest..jakoś się nie zgadzam, że ja lato jestem. Dziwne to to.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-31 o 11:15 Powód: proszę nie pisać post pod postem!!
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 10:51   #3754
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Ale ziiiiiiimno

Edit:

Butter: a jak sie trzyma Twoja psinka?

Miśkowa: a czy to nie jakieś- odpukać- zapalenie spojówek? Wpisałam objawy w google i tylko to mi znalazło. A bolą Cię te oczy?
Zaro, moja psinka generalnie się trzyma, jak na ilość chorób, które posiada...i swój wiek już lekko podeszły. Ale wczoraj miał mały kryzys i mnie to zdołowało, bo szalenie go kocham...żal mi go potwornie, jak coś złego mu się dzieje. On sam nie wiedział co się z nim dzieje i widziałam przerażenie potworne w jego oczach....aż się popłakałam. Dziś już był u weta i dostał 2 zastrzyki - jest lepiej.

Ehhh...Ostatnie marudnięcie - nie kupiłam wczoraj nic na sylwestra!!
I koniec-nie marudzę już.
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 11:00   #3755
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zaro, moja psinka generalnie się trzyma, jak na ilość chorób, które posiada...i swój wiek już lekko podeszły. Ale wczoraj miał mały kryzys i mnie to zdołowało, bo szalenie go kocham...żal mi go potwornie, jak coś złego mu się dzieje. On sam nie wiedział co się z nim dzieje i widziałam przerażenie potworne w jego oczach....aż się popłakałam. Dziś już był u weta i dostał 2 zastrzyki - jest lepiej.

Marudź kochana, jeśli ci potem lepiej będzie.
Na wiek i kondycję psa raczej mało poradzimy, ale wiesz, wysłuchamy, poczytamy, pogadamy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 11:04   #3756
twin--maid
Zakorzenienie

Dzień dobry

dziś obudził mnie telefon z redakcji "Pani". Wygrałam wodę toaletową Ungaro Avon,która mi się podoba

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
To pewnie oglądasz tez kuchnie.tv?

Co do stanika bez ramiączek, to ja po prostu nie wiedzialam zupełnie jaki chcę fason, stąd założyłam stanik bez ramiączek na wszelki wypadek, gdyby przyszło mi mierzyć coś gorsetowego A skoro Ty wiesz już, jaką chcesz, to stanik Z ramiączkami jak najbardziej. Nawiasem mówiąc, bardzo ładna sukienka. Tył ma boski

Dobranoc
Oczywiście uwielbiam kuchnie.tv

Cytat:
hej.

Stokrotko poplakalam się.
Nie umiem nic Ci napisać.
Myslę o Tobie i wierzę ze wsparcie TZ i czas sprawi ze będzie mniej bolalo...a kiedys bedziecie mieli zdrowe, piękne dzieciątko.
--------------------------------------------------------------------------
Twin piękna suknia.
Sciągnęlismy wczoraj ten serial o ktorym pisalaś..ale zaczęliśmy ogladać Dr. Housa.

Ja dostalam jego książkę na panienskim od swiadkowej...w zyciu nic z niej nie ugotowalam.
Dziwne jakies ma przepisy
Co do sukni to znalazłam wczoraj 3 sztuki na allegro. 2 używane po 2-2300 i jedną nową z salonu ze Szczecina za 3000. Kupa kasy jak na jeden raz. A na e-bayu nic nie było

Ja gotuję z przepisów Jamiego. Na początku nie mogłam znieść jego programów. Miał dziwny humor itp. ale po przyzwyczajeniu się jestem jego fanką. Poza tym mam do niego wielki szacunek za to co robi w fundacji Fifteen.
Stary 2008-12-30, 11:09   #3757
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Marudź kochana, jeśli ci potem lepiej będzie.
Na wiek i kondycję psa raczej mało poradzimy, ale wiesz, wysłuchamy, poczytamy, pogadamy
No właśnie na wiek i choroby poradzić się nic nie da. Chociaż wet powiedział, że będą o niego walczyć, żeby było mu jak najlepiej. Ja też walczę o to.
Głupio się czuję, jak marudzę sama

Do której jutro pracujecie? Ja do 14:00 'tylko' na szczęście...Będę jutro sama w pracy, bo cała reszta ma urlop - przywileje nowego pracownika Mam nadzieję, że nic się nie będzie działo
Stary 2008-12-30, 11:11   #3758
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Do której jutro pracujecie? Ja do 14:00 'tylko' na szczęście...Będę jutro sama w pracy, bo cała reszta ma urlop - przywileje nowego pracownika Mam nadzieję, że nic się nie będzie działo

Nie mam pojęcia, ale jak znam nasza nowa panią dyr od kadr, to do 17
Stary 2008-12-30, 11:22   #3759
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Kawusi?

Zaczęłam czytać o typach urody i już w ogóle nic nie wiem. Test też dziwny jest..jakoś się nie zgadzam, że ja lato jestem. Dziwne to to.
Ja kawusi chętnie
Cytat:

..biedulek. Cierpiące oczy ukochanego zwierzaka to coś strasznego.
..ale wazne ze ma Was kochającą, dbająca o niego rodzinkę...bo takie biedne cierpiące pieski w schroniskach to dopiero tragedia.

Znowu mi się palkac chce.

eeeee cholera.

Cytat:
No właśnie na wiek i choroby poradzić się nic nie da. Chociaż wet powiedział, że będą o niego walczyć, żeby było mu jak najlepiej. Ja też walczę o to.

Ja do 14...a dziś tez spadam juz zaraz. Kipę mam do pasa...marze o lóżku i gorącej zupie.

Generalnie moge pomarudzić razem z Tobą

Cholerka musze ufarbowac sama wlosy...bo na fryzjera mnie nie stac a wygladam jak "zabiedzona Mańka z Czech" jak to mowi mój mąż.

A no i sie okaząło ze na Sylwestra musze iść..bo idzie z nami kuzyn z zona i kuzynka z narzeczonym....musze im dotrzymac towarzystwa
A jestem chora, nie mam się w co ubrac (TOTALNIE) no i wyglądam jak wspomniana "Mańka z Czech"
Stary 2008-12-30, 11:30   #3760
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie usiłuję się dowiedzieć, jak to jutro u mnie w pracy wygląda, ale oczywiście nikt nic nie wie. pewnie tak zostanie, szef wyjdzie i wtedy się wszyscy zwiną.
Plan na jutro mam taki, że koleżanka przyjeżdża koło 15, mój tż ma wolne, więc się razem wezmą za szykowanie jedzenia, a ja przyjdę z pracy na gotowe
Stary 2008-12-30, 11:32   #3761
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Kawusi?

Ja też nie potrafię określić swojego typu urody.Niby jasno napisane co i jak, ale część pasuje do lata część do zimy sama nie wiem

Cytat:

Moja suczka zdechła w czerwcu tym roku już troszkę staruszka była. Pamiętam, że zadzwoniłam do Tżta i buczę on się pyta "co się stało?", a ja jeszcze większy ryk (gdzieś w trakcie wydukałam, że psinka zdechła).Przykre, to jest, bo człowiek się przywiązuje.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 11:38   #3762
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie usiłuję się dowiedzieć, jak to jutro u mnie w pracy wygląda, ale oczywiście nikt nic nie wie. pewnie tak zostanie, szef wyjdzie i wtedy się wszyscy zwiną.
Plan na jutro mam taki, że koleżanka przyjeżdża koło 15, mój tż ma wolne, więc się razem wezmą za szykowanie jedzenia, a ja przyjdę z pracy na gotowe
Spryciara

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Moja suczka zdechła w czerwcu tym roku już troszkę staruszka była. Pamiętam, że zadzwoniłam do Tżta i buczę on się pyta "co się stało?", a ja jeszcze większy ryk (gdzieś w trakcie wydukałam, że psinka zdechła).Przykre, to jest, bo człowiek się przywiązuje.
Moja jamniczka umarla 5 lat temu...a ja nadal płaczę jak o niej myslę i jak widzę jej zdjęcia
Stary 2008-12-30, 11:42   #3763
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kawusi chętnie

..biedulek. Cierpiące oczy ukochanego zwierzaka to coś strasznego.
..ale wazne ze ma Was kochającą, dbająca o niego rodzinkę...bo takie biedne cierpiące pieski w schroniskach to dopiero tragedia.

Znowu mi się palkac chce.

eeeee cholera.

Ja do 14...a dziś tez spadam juz zaraz. Kipę mam do pasa...marze o lóżku i gorącej zupie.

Generalnie moge pomarudzić razem z Tobą

Cholerka musze ufarbowac sama wlosy...bo na fryzjera mnie nie stac a wygladam jak "zabiedzona Mańka z Czech" jak to mowi mój mąż.

A no i sie okaząło ze na Sylwestra musze iść..bo idzie z nami kuzyn z zona i kuzynka z narzeczonym....musze im dotrzymac towarzystwa
A jestem chora, nie mam się w co ubrac (TOTALNIE) no i wyglądam jak wspomniana "Mańka z Czech"
Haniu, to pomarudzmy razem, bo widzę, ze dokładnie to samo nas 'trapi'. Ja też jestem chora, ciągle kicham i pokasłuję... dodatkowo nie chcę iść na sylwestra...za cholerę...ale TŻ powiedział, że przyjdziemy, więc już teraz głupio odmówić - tak dzień przed. No a w ubrać się nie mam co tym bardziej. Dramat...a w sklepach psinco jedno wielkie. Miałam iść do fryzjera na podcięcię..ale się już nie wcisnę przed sylwestrem...ehhhh... chyba dziś jeszcze pojadę polować na jakąś szmatę sylwestrową
Stary 2008-12-30, 11:47   #3764
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Spryciara

Cytat:
Haniu, to pomarudzmy razem, bo widzę, ze dokładnie to samo nas 'trapi'. Ja też jestem chora, ciągle kicham i pokasłuję... dodatkowo nie chcę iść na sylwestra...za cholerę...ale TŻ powiedział, że przyjdziemy, więc już teraz głupio odmówić - tak dzień przed. No a w ubrać się nie mam co tym bardziej. Dramat...a w sklepach psinco jedno wielkie. Miałam iść do fryzjera na podcięcię..ale się już nie wcisnę przed sylwestrem...ehhhh... chyba dziś jeszcze pojadę polować na jakąś szmatę sylwestrową
Butter, może się jeszcze uda i coś znajdziesz, no i nie wiem, czy masz z doświadczenia też takie odczucia, że im bardziej ci się nie chce iść na imprezę, tym lepiej się bawisz. Ja mam tak zawsze
Stary 2008-12-30, 11:48   #3765
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz normalnie to samo.
Ja mam tyle szczęscia ze zaraz spadam do domku. Po drodze zahaczę o Rossmana kupię farbę..mąz mi na odrosty polozy...będzie się działo.

Później musze z mojej ubogiej szafy jakis zestaw sylwestrowy skompletowac .

A poźniej to lezę i jem Gripeksy do nocy

EDIT...no i Misiek ma rację...im bardziej imprezy sie nie chce tym jest fajniejsza. I tego sie trzymajmy

EDIT 2..pozatym nie przesadzajmy. Na bal z kiecami nie idziemy. Ja do klubu Ty do znajomych. Spodnie, bluzka bardziej imprezowa niz zwykal koszulka, makijaz i bedzie git

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-30 o 11:52
Stary 2008-12-30, 11:59   #3766
twin--maid
Zakorzenienie

Uciekam dziś od Was... pakuję się i wracam do Wawy. Gdybym nie miała już czasu do Was zajrzeć to życzę Wam Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia dla chorych, nadziei i siły wobec wszelkich kłód jakie życie rzuca nam pod nogi, miłości i jeszcze raz miłości a dla tych,które w 2009 zostaną żonami aby przygotowania były dla Was radością a prezłomowy dzień był tym niezapomnianym do końca życia ale tylko z pozytywnych względów
Stary 2008-12-30, 12:05   #3767
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Butter, może się jeszcze uda i coś znajdziesz, no i nie wiem, czy masz z doświadczenia też takie odczucia, że im bardziej ci się nie chce iść na imprezę, tym lepiej się bawisz. Ja mam tak zawsze
No właśnie często się tak zdarza. Może akurat będzie fajnie.

Cytat:
No widzisz normalnie to samo.
Ja mam tyle szczęscia ze zaraz spadam do domku. Po drodze zahaczę o Rossmana kupię farbę..mąz mi na odrosty polozy...będzie się działo.

Później musze z mojej ubogiej szafy jakis zestaw sylwestrowy skompletowac .

A poźniej to lezę i jem Gripeksy do nocy

EDIT...no i Misiek ma rację...im bardziej imprezy sie nie chce tym jest fajniejsza. I tego sie trzymajmy

EDIT 2..pozatym nie przesadzajmy. Na bal z kiecami nie idziemy. Ja do klubu Ty do znajomych. Spodnie, bluzka bardziej imprezowa niz zwykal koszulka, makijaz i bedzie git
Imprezowa koszulka-no właśnie... kurka... ja nie mam nic, bo wszystkie, które mam, odsłaniają trochę pleców...a nie mogę z opisywanych jakiś czas temu przyczyn. Udało mi się wcisnąć do fryzjera na jutro
Zobaczymy co będzie...TŻ obiecał, że jeszcze dziś mnie weźmie na jakieś szybkie zakupy, żebym mogła coś wyszperać.

Twin, Tobie też wszystkiego naj, naj naj w Nowym Roku, dużo szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń
Stary 2008-12-30, 12:18   #3768
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Imprezowa koszulka-no właśnie... kurka... ja nie mam nic, bo wszystkie, które mam, odsłaniają trochę pleców...a nie mogę z opisywanych jakiś czas temu przyczyn. Udało mi się wcisnąć do fryzjera na jutro
Zobaczymy co będzie...TŻ obiecał, że jeszcze dziś mnie weźmie na jakieś szybkie zakupy, żebym mogła coś wyszperać.
a może akurat coś trafisz, poza tym może da się pod te twoje koszulki założyć coś, co ci plecy zakryje? pokombinuj może w ten sposób
Stary 2008-12-30, 12:54   #3769
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak kasiu. Ale normalne soczewki, nie dla osób z astygmatyzmem mozesz kupić za niecałe 40 zl, i nie musisz od razu pakietu, tylko jedną parę na miesiąc np.
Ja muszę wybulić całą kwotę na raz, bo zamawiają mi pudełko, soczewek specjalistycznych (jak np dla astygmatyków) na sztuki nie ma.
Tu są :zwykłe, cale opakowanie : 6 sztuk) , tyle, że jeśli masz różną wadę w obu oczach to wtedy dwa pudełka, (dlatego ja płace tak dużo)
http://www.szkla.com/127_acuvue-oasy...ja-cenowa.html

Ale nawet jak byś kupiła dwa pudełka, po 64 zł z groszami, to miesięczny koszt masz 24 zł z groszami.
+ płyn ( ja kupuję na all, za 29zł - starcza na 5 miesięcy)

Także jeśli nie masz astygmatyzmu, to pałcisz niewiele.
no ja mam jedno oko -1,5 a drugie -1 więc muszę 2 opakowania, ale wtdy to mi na rok za 120zł starczy nie jest źle

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 12:57   #3770
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Uciekam dziś od Was... pakuję się i wracam do Wawy. Gdybym nie miała już czasu do Was zajrzeć to życzę Wam Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia dla chorych, nadziei i siły wobec wszelkich kłód jakie życie rzuca nam pod nogi, miłości i jeszcze raz miłości a dla tych,które w 2009 zostaną żonami aby przygotowania były dla Was radością a prezłomowy dzień był tym niezapomnianym do końca życia ale tylko z pozytywnych względów

Oo, jakie ładne zyczenia. Ja to tak nie potrafię napisac.
Stary 2008-12-30, 13:06   #3771
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja mam jedno oko -1,5 a drugie -1 więc muszę 2 opakowania, ale wtdy to mi na rok za 120zł starczy nie jest źle
jak pierwszy raz kupujesz soczewki, pójdź lepiej do lekarza, tam dostaniesz parę, którą sobie poprzymierzasz, pozakładasz, pozdejmujesz itd. Lekarz ci pomoże dobrać odpowiednie, wszystko wytłumaczy a potem będziesz mogła zamawiać przez internet tańsze.
Ja bym tak zrobiła na twoim miejscu. Przecież soczewek jest mnóstwo na rynku i może masz tendencje do wysychania, wtedy może jakieś oddychające, może np. któreś są pod jakimś innym względem dla ciebie korzystniejsze.
Chyba że już nosiłaś soczewki i wiesz to wszystko, wtedy co innego

EDIT: Twin dzięki za piękne życzenia
Stary 2008-12-30, 13:07   #3772
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jak pierwszy raz kupujesz soczewki, pójdź lepiej do lekarza, tam dostaniesz parę, którą sobie poprzymierzasz, pozakładasz, pozdejmujesz itd. Lekarz ci pomoże dobrać odpowiednie, wszystko wytłumaczy a potem będziesz mogła zamawiać przez internet tańsze.
Ja bym tak zrobiła na twoim miejscu. Przecież soczewek jest mnóstwo na rynku i może masz tendencje do wysychania, wtedy może jakieś oddychające, może np. któreś są pod jakimś innym względem dla ciebie korzystniejsze.
Chyba że już nosiłaś soczewki i wiesz to wszystko, wtedy co innego
taki mam plan

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:41   #3773
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
a może akurat coś trafisz, poza tym może da się pod te twoje koszulki założyć coś, co ci plecy zakryje? pokombinuj może w ten sposób
Już kombinowałam... niestety nic za bardzo mi do niczego nie pasuje
Ehhhh...zawsze ten sam problem

Ale bym już poszła do domu
Stary 2008-12-30, 13:45   #3774
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Już kombinowałam... niestety nic za bardzo mi do niczego nie pasuje
Ehhhh...zawsze ten sam problem

Ale bym już poszła do domu
ja też
Stary 2008-12-30, 13:51   #3775
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
i ja kurczę, a tu do 17 ponad 2 h
Stary 2008-12-30, 13:56   #3776
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
i ja kurczę, a tu do 17 ponad 2 h
O tak, wiem co czujesz. Też niestety pracuję do 17 Potem, jak wracam do domu, to mam wrażenie, że nic już nie mam z dnia. Szczególnie teraz, jak jest ciemno
Stary 2008-12-30, 13:58   #3777
Madlen__18
Zakorzenienie

Znacie jakiś fajny tlefon typu slider lub z klapką? Muszę zmienić bo mój niedługo zdechnie. Coś godnego polecenia? Kusi mnie Samsung soul.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:00   #3778
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, wiem co czujesz. Też niestety pracuję do 17 Potem, jak wracam do domu, to mam wrażenie, że nic już nie mam z dnia. Szczególnie teraz, jak jest ciemno
ja kończę na szczęście o 16, ale w sumie na niewiele się to zdaje, bo jak wychodzę, już jest prawie ciemno i zanim wrócę do domu, coś tam zjem i chwilę dojdę do siebie, to też mam wrażenie, że jest już wieczór.
Ale dziś niestety nie mam czasu na leniuchowanie, najpierw sprzątanie, potem szybki wypad do sephory, bo potrzebuję dwóch rzeczy a akurat jest zniżka do końca roku i potem mam w planach zrobić ciasto na jutro.

EDIT: Madlen, ja pracowałam kiedyś w telefonach. Musiałabyś bardziej precyzyjnie określić na czym ci zależy, z czego korzystasz w tel, ile chcesz płacić, u jakiego operatora, jakie miałaś tel. itd. Wtedy łatwiej zdecydować, co będzie dla ciebie dobre

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2008-12-30 o 14:02
Stary 2008-12-30, 14:11   #3779
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Jeszcze po pracy muszę jechać na zakupy z Tżtem, bo nie mamy się w co ubrać na sylwestra Tż kupi tylko jakąś koszulę, a ja to nie wiem... (on twierdzi, że mam pełno ubrań )
Stary 2008-12-30, 14:15   #3780
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Jeszcze po pracy muszę jechać na zakupy z Tżtem, bo nie mamy się w co ubrać na sylwestra Tż kupi tylko jakąś koszulę, a ja to nie wiem... (on twierdzi, że mam pełno ubrań )

No to widzę, że mamy taki sam plan na popołudnie. Mój TŻ na szczęście rozumie, że jak nie ubiorę się ładnie na sylwestra, to nie ma mowy o dobrej zabawie :P
Moje koleżanki są wszystkie tak ładne i szczupłe, że mam przy nich mega kompleksy. Chyba muszę znaleźć nowe grono znajomych-kaszalotów (to żart oczywiście )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości