|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak myśle że teraz muszę jeszcze słodka wersje omleta Ahcak zrobić Tak sobie planuje zakupy w aptece internetowej i zastanawiam się nad wynalazkiem zwanym Slim coffee. Wklejam link. Doradźcie warte to cuś? http://aptecus.pl/product/details/sl...fee-180-g.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
BAN stały
|
Cytat:
wydaje mi się że tak bo chyba nie wolno w I fazie pić mleka nawet sojowego ale o kotletach tam nic nie było w zakazanych produktach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Jqa omlety bardzo lubie ale nie umiem za bardzo ich zrobic- to ten bół
![]() ![]() Kupiłam sobie słodzik w płynie- ma dziwną butelke a teraz nie umiem go otworzyc- ech zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zadomowienie
|
Od dzisiaj zaczynam diete SB
![]() Czy moge jeść jakiś serek?(topiony lub twarożek) Czy można jeść w I fazie, warzywa na patelnie z filetem z kurczaka? Czy kurczak można robić w panierce ( z jajak i z bułki tartej?)
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3786 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zadomowienie
|
hihi-dziękuje
![]()
#3789 |
Zakorzenienie
|
Ja swój kupiłam w markecie za 7 zł- 200 ml. Tez nie zawiera tych substancji. BYł w proszku jeszcze i jakis inny ciut tanszy w płynie. Tylko jak ja mam go otworzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja właśnie w kielcach nie mogłam nigdzie dostać żadnego słodziku oprucz tego co w tabletkach jest ale takiego co zawierał tamte substancje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Rozeznanie
|
Hejo hejo!
Dziś u mnie już ok, i sobie powiedziałam, że nie mam do czego się spieszyć, jak sie organizm przyzwyczai i zechce puścić jeszcze kilka kilo to ok, przecież i tak super już się czuje ze sobą i na dodatek gdybym nie zaczęła żadnej diety to byłoby jak wcześniej i sie nie przejmowałam za bardzo, to więc czego ja jeszcze chce ![]() ![]() ![]() I tez sobie pomyślałam, że już ciągnę tą drugą fazę długo, długo, a boję sie dokładać więcej węglowodanów i jadłam raz dziennie, od dziś zmiana, dokładam, w książce napisane jest by w każdym tygodniu dokładać więcej, żeby metabolizm nie zwolnił, więc najwyższy czas... Więc dziś na śniadanie owsianka a na II wieśniak z jabłkiem i kiwi ![]() Na obiad dziś coś nowego muszę wykombinować, bo już dawno coś nowego jadłam, mam ochotę na jakąś zupę warzywną i mam pomysł, ale napisze jak mi wyjdzie. Cytat:
Ja ten słodzik co mam widzę w każdym supermarkecie i większym sklepie spożywczym. Mam w tabletkach na bazie aspartamu więc nie można go gotować, smażyć, dusić i piec, ale rozpuszczam w łyżeczce wody i dodaje. Małe pudełeczko, 100 tabletek, Sweet top, firma Sweet World.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę się przestać udzielac na tym wątku, bo wychodzą ze mnie moje zboczenia
![]() P.S. Jaka zawartość tłuszczu ma taki serek topiony light? Bo normalney to zależnie od producenta miewają 18-22% edit: właśnie poguglałam i zwykły serek topiony hochlanda ma 60% tłuszczu ![]() Light nie znalazłam jeszcze...
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2008-02-22 o 12:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serka topionego od lat nie jadłam i... tak naprawdę to nie widzę dla niego miejsca w moim jadłospisie nawet ![]()
![]() |
#3797 |
Rozeznanie
|
A to jedząc sama zdrową żywność można mieć problemy z wagą? Bo to w końcu te niezdrowe tuczą i potem na SB trzeba siedzieć
![]()
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Tak mi się teraz pomyślało - to, że jem zdrowe produkty nie musi oznaczać, że jem zdrowo (np. dwa posiłki dziennie nie są zdrowe...), rozumiesz co mam na mysli? ![]()
![]() |
#3799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czaję czaję... i masz rację ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Jejku Dziewczyny codziennie jak wchodzę na wątek to mam minium 2 strony do czytanie - ale to super, wtedy wiem, że skoro piszecie to ta nasza dieta ma sens
![]() ja dziś uzuepeniłam braki w jedzonku i kupiłam brokuły, jakieś sałaty i pieczarki, które już podsmarzyłam i teraz czekam aż wystygną i podziele je na porcyjki i pozamrazam ![]() a moja Mamusia jest nieoceniona - nie dość, że mnie wspiera w mojej diecie to jeszcze co chwila dokupuje mi jakieś przysmaki - ale zawsze zgodnie z zasadami SB. dzis mi przyniosła 6 kolorowych papryczek, pomidorki, kapustke pekińską i chudą szyneczkę z indyka ![]() a co do serka topionego to ja znalazłam jakoś ostatnio w tesco philadelfia (czy jak to sie pisze ![]() póżniej wkleje Wam kilka przepsiów, które ostatnio znalazłam i uważam, że mogą być smaczne buzka |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny wklejacie superowe przepisy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Ta dieta to coś swietnego dla tych którzy lubią gotować
![]() Wymodziłam sobie omlet. Ubiłam dwa jajka z odrobinką waniliowego aromatu. Wrzuciłam je na patelnie przykryłam pokrywką jak któraś z wizażanek radziła- sprawdizło się wyszedł śliczny ![]() ![]() Poza tym na śniadanie zjadłam dzisiaj jogurt naturalny z odrobiną miodu jakoś słodkiego potrzebowałam o 7. Pózniej serek wiejski na drugie sniadanie i kilka pistacji- bez potrzeby je jadłam no ale cóż ![]() Na podwieczorek planowałam kisiel bez cukru ale ksoro nie mozna to musi swoje przelezec w szafce ![]() ![]() Mam wrazenie ze pierwsze bum minęło- dziś piąty dzien diet. Na poczatku spadło w trzy dni jakies dwa kilo. teraz mam wrazenie ze stanelo w miejscu ale moze sie myle. Jeszcze 9 dni przede mną wie zobaczymy. W drugim tygodniu stawiam na rybki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że piszesz, przynajmniej skończę te odwieczne bezowocne poszukiwania... ale jest mi przykro, bo ja lubię galaretki, a te gotowe sa dla mnie za słodkie ![]()
![]() |
#3807 |
Zadomowienie
|
![]()
Camarilla-omlet brzmi smakowicie
![]() W mój pierwszy dzień zjadałam:rybke wędzoną z pomidorkami, ok.20 szt orzeszków, filecik z kurczaka z pieczarkami. Jeszcze przedemną jajeczka i chyba warzywa na patelnie. I znowu mam pare pytań ![]() O której powinno się jeść ostatni posiłek?O 18-ej? Czy można zjeść fasolke po bretońsku (wybierając kiełbaske i jedząc samą fasolke z sosem) ?? Czy można jeść takie zupki jak żurek( robione z torebki np. Knorra) ?? Kiedy znajdujecie czas na zrobienie tych posiłków ![]()
#3808 |
Zakorzenienie
|
3h przed snem, a jeśli to posiłek białkowy, to nawet 1h przed snem - jeśli jesz dużo wcześniej, to psujesz sobie metabolizm
![]()
#3809 |
Zakorzenienie
|
Kapka spróbuj mam nadzieje ze bedzie Ci smakować
![]() Kiedy czas? Jelsi mam go mało- idę na łatwizne chwyce serek wiejski do tego troche pomidora ogórka i jest przekąska. Dłuzej spedzam nad obiadek i kolacja bo wtedy wiecej czasu. Czasem tez robie cos na dwa dni. Albo np rano wstajesz od razu wstawisz sobie jajka niech sie gotuja cos zrobisz pozniej do tego cos sobie dodasz i masz sniadanie. nie jest tak zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Hihi dała odpowiedź ![]() 2. Ja ogólnie nie wiem jak robi sie sos do fasolki, ale chyba z mąką, nie? Więc odpada, a co do kiełbaski to gotując fasolkę po bretońsku już ta kiełbasa coś od siebie daje, więc nawet jak sie ja wybierze to i tak jest, ale kiełbasa to i tak nie najgorsza część tej potrawy, tylko ta mąka jeśli jest, i nie wiem co jeszcze dokładnie, więc nie czuje sie kompetentna... 3. Nie, to sama chemia, zawiera zagęszczacze, mąkę i cukier. 4. Tu każda z nas odpowie pewnie za siebie, ja np. zawsze robię sobie posiłki na świeżo, nie przygotowuje dzień wcześniej i w zależności od ilości czasu są to potrawy prostsze lub wymagające większego przygotowania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.