Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-16, 22:28   #3781
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a nam przyszły sandałki z all
takie firmy wojtyłko i są dokładnie jak na zdjęciu, giętkie, podeszwa skórzana jest taka jakby miękka w środku, zapiętek niby sztywny, ale nie jak w bucie narciarskim tylko jakby sprężysty.
Wiadomo, ani to bata ani ecco, ale jestem bardzo zadowolona.
Jakby ktoś szukał po taniości przyzwoitych sandałków

ja chciałam takie białe, ale ze względu na ciemny piach na całym przedszkolnym placyku wybrałam ciemniejsze
takie tez mi się podobały

dla chłopaków też mają parę fajnych modeli, niedrogich
Podobaja mi sie i cena też Kupowałaś na ich stronie czy na all ?
Stary 2013-05-16, 22:31   #3782
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
to tak jak mi te walonki co to się wszystkim podobają jak one tam się nazywają no jak widzę to mnie telepie
Ja noszę bo wygodne ,nie dlatego że mi się podobają poza dom i swoje podwórko w nich się nie wynurzam tym bardziej że czerwone
a co to
Ja to bym bardziej porównala do tych moich 5 palcowych , tez jak z dupy wyjęte a cena powala , no ale spisują sie .
Czytałam o tych crocsach zrobione są ze specjalnego materiału , i tylko ta firma( crocs) ma na niego patent, wiec chyba stad ta cena . Syf z chodników nie osiada na podeszwie, antybakteryjne i antygrzybiczne, noga sie nie poci nie slizga, układają sie pod dana stopę, lekkie itd .

Przyszło mi dziś biurko , fajne , chłopaki zadowoleni, ryk był bo klocili sie czyje jest . Skladalismy je ponad 2 h , tyle srubek .

Zamowilam zasłony , te które chciałam , szok , normalnie , nudzilo mi sie, więc weszlam z ciekawości na neta a tam zaslona , ale jaja , może jeszcze lampe doprodukuja , a jak nie to upatrzylam inna i sie zastanawiam .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 22:52   #3783
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mrowaczku dziękuje za rady. Nawet b mi do głowy nie przyszło pyszczka kociego maczac w odchodach przecież to jeden z z z domowników.
Nie bralam z hodowli.nie chce kotka rozmnażać,ani wystaw. To zglosilam się do domów tymczasowych dla kotów o małego kotka. I za 2tyg będę miała jednego z niedoszlych topielcow ,polpersa .
No i nie kupuje przyjaciela

Trochę o naroznik się martwię,ale będę pilnowała że wychodząc z domu zamykać gościnny.
bardzo proszę,koniecznie pokaż kicię jak już będzie u Was. Co do drapania narożnika to niestety przewidzieć się tu nic nie da. U mnie z 3 kotów jeden namiętnie drapał kanapę, rozwalił róg doszczętnie, inne zupełnie tego nie robią. Jeden uwielbia drapak i gdyby nie jedzenie i kuweta to chyba wcale by z niego nie schodził, a drugi sypia na wycieraczce pod drzwiami. Inny z kolei całe noce przesypia na łóżku (zimą pod kołdrą), bo jest mniej ofutrzony i mu zimno, a pozostałe są jak niedźwiedzie obrośnięte więc tam byłoby im za gorąco. Jak widzimy, że Czesław pakuje siępod kołdrę to znaczy, że idzie zimno, a gdy wczesną wiosną wypełza i sypia NA kołdrze to znak, że idzie ocieplenie. Dwa koty uwielbiają mokre jedzenie z puszek, a jeden je tylko i wyłącznie such ą karmę i nic innego nie ruszy. Zatem jak widać co kot to inne zwyczaje i nie przewidzisz czy jednym z nich będzie akurat drapanie mebli czy nie. Oby nie

Skoro już się odezwałam to powiedzcie jakie kupujecie foteliki dla dzieciaków 15-36kg? Bo ja od porównań i selekcji osiwieję jeszcze bardziej.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2013-05-16 o 22:53
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 22:59   #3784
ania p
Zakorzenienie

Mrowak ja mam dwie sztuki , jeden to 9-36 recaro

http://allegro.pl/fotelik-recaro-you...236006058.html

a drugi mam taki , w tym jeździ SZymek bo on jest wielki i ma regulację do 150 cm

http://www.google.pl/search?q=foteli...ml%3B479%3B303
Stary 2013-05-16, 23:49   #3785
Edzia400
Zakorzenienie

hejo dziewczyny ciepło siedzimy na podwórku ami zasypia w wannie tak wykonczona ze nawet nie wie ze ja w pizame ubieram nogi ma tak brdne ze trawa by wyrosła jakbym zasiała bo ona na bosaka biega

a ja nie wiem jak sie ubierac dziewczyny dajcie jakis pomysł na chude nogi poprostu parze sie w jeansach

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 00:31   #3786
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
hejo dziewczyny ciepło siedzimy na podwórku ami zasypia w wannie tak wykonczona ze nawet nie wie ze ja w pizame ubieram nogi ma tak brdne ze trawa by wyrosła jakbym zasiała bo ona na bosaka biega

a ja nie wiem jak sie ubierac dziewczyny dajcie jakis pomysł na chude nogi poprostu parze sie w jeansach
Lubię nike ten krój ( sportowy luźny ) https://www.google.co.uk/search?q=wo...6nYKxiVExxM%3A ( otwiera sie główna , więc cos takiego jak te fioletowe z pomarańczowym paskiem , czerwone z białym paskiem)

(Jak rozowe Z rozowymi getrami) https://www.google.co.uk/search?q=wo...bPcSct1OGKM%3A

http://www.allsaints.com/women/shorts/ kilka fajnych modeli , co kto lubi

http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...1&pageSize=200 co kto lubi

Spódnice

http://www.allsaints.com/women/skirts/ , ale to raczej nie na " koło domu "

http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...=1&pageSize=20 .

Konkretnych modeli nie pokaże, bo wiadomo każdy ma swój gust i w pewnych rzeczach lepiej sie czuje wyglada , ale naprawdę łatwiej jest kupić , dobrać , ubrać sie szczuplejszemu niż masywnemu , jest poprostu wiecej możliwości .
Jak nie jest mega gorąco , a cieplo to leginy na dupke , a leginy tez są rożne, sportowe, normalne, uniwersalne, eleganckie z rożnych materiałów , spodnie dresowe , a robią teraz takie rożne kroje, ze naprawdę nie wyglądają jak spodnie na silke . Jak ktos lubi to lniane . Choć dawno nie widziałam .

Albo dłuższe kiecki, przewiewne

Właśnie POP i co znalazłas w koncu ta kiecke ? Wiesz, ze ja na ślub zamawialam kiecke przez internet , ja byłam w pl , moj tz w uk, kiecke odebrał bo do uk przyszła i przyjechał z nią na nasz ślub . Normalnie stresa miałam, ze nie dojdzie , bo juz tz miał bilet wykupiony i jakoś przed przylotem jego do pl w koncu doszła .

NATASZKA halo halo ejjj

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-05-17 o 00:36
Stary 2013-05-17, 06:52   #3787
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Edzia wszystkiego rodzaju alladynki do kolan są na chude nogi, a teraz moda na długie zwiewne spódniceMi się takie bardzo podobają ale przy moim wzroście jak zakładam długą spódnice to wyglądam jak makówka tylko głowa i reszta łodygi

Mrowak to mam nadzieję że trafię na takiego co nie drapie, to będzie nam się łatwiej żyło
A jak ze smyczą dla kotka, bo czasami na wyjazdy żyby nie zwiał? To chyba taka na szelkach?

Ania ćwiczy się ciężko bo powietrze duszne, przynajmiej tak u nas.
Wczoraj po bieganiu tylko mogłam leżeć i pić piwo, aż wstyd, bo dzieci spały tz poza domem, a ja sama do serialu Przyjaciółki piwkowałam. Ale przez te łażenie na place zabaw jestem odwodniona, i jeszcze bieganie, kilogram mniej miałam wieczorem, do wagi z rana :/a to sama woda.

Przez to słońce z rana dzieci mi o 5.30 wstałymuszę wieczorem pamiętać o roletach.
Tz już w pracy a dzieci po śniadaniu

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 08:45   #3788
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Podobaja mi sie i cena też Kupowałaś na ich stronie czy na all ?
na all kupowałam
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Skoro już się odezwałam to powiedzcie jakie kupujecie foteliki dla dzieciaków 15-36kg? Bo ja od porównań i selekcji osiwieję jeszcze bardziej.
ja niedługo kupuję taki chicco, tylko jeszcze nie wiem czy z isofixem czy nie. Widziałam, oglądałam, macłam i ten właśnie kupię

a my dziś idziemy na występy do przedszkola z okazji dnia matki i ojca
Młoda wstała po 5 chwilę, i ciekawie

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 09:30   #3789
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

NATASZKA halo halo ejjj
czytam Was czytam, jakoś tak brak chęci do pisania, wybaczcie

Monka
... najlepsze życzenia urodzinowe! Masz magiczną trójeczkę z przodu Kochana, spełnienia marzeń bo sama wiesz najlepiej czego pragniesz! Samych dobrych wyborów zdrówka samych radosnych chwil, wiesz...

nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 10:15   #3790
Edzia400
Zakorzenienie

kobietki dziekuje wam musiałabym rucic zdieciem zebyscie mogły mi doradzic bo nie jest łatwo , ta kobieta na zdieciu ma patyki az takich chudych nie mam ale ja jestem hmm jakas nieproporcjonalna zawsze mówie ze mama musiała z tata wtedy kamasutre studiować i ja taka jakas wyszłam wiecie 1 dzieckiem byłam , rodzenstwu lepiej sie udało i maja prawie wszystkiego po równo

madzia fajne te gacie bo pasuja rózne rodzaje butów z moija noga tridno ubrac cos krótkiego (mam 42/43)

monka STO LAT STO LAT spełnienia marzen i duzooo kasy no i duzo tego na "s" i na "o"

tez czytałam o tej pijanj kobiecie i noworodku masakra , ja wogóle ostatnio sie zastanawiam czy nie szkrobnąc do jakies instytucji i napisac co mnie boli chociaż z drugiej strony pewno miliony ludzi tam pisze ... wkurza mnie to ze zabieraja biednym rodzinom dzieci do rodzin zastepczych ... a przecież wystarczyło by dac im połowe tej kasy co dostaja zastepcze i obie strony zadowolone ja nie wiem czym oni sie sugeruja no nie wiem nie potrafie tego zrozumieć , to wbrew jakimkolwiek prawom dziecka i matki

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
czytam Was czytam, jakoś tak brak chęci do pisania, wybaczcie
Nataszka co sie stało kochana jakies smutasy przyszły usiechnij sie kochana zycie masz jedno nie warto tracic jednego dnia na smutanie sie nie warto sie wkurzac głupota innych przypłacajac swoim zdrowiem bierz łopate i zakopąć doła

Stary 2013-05-17, 10:24   #3791
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

Jestem wykończona. Natasza wczoraj straciła głos, nie kaszle więc to chba przez ta infekcje w buzi. Za to Oliwka mi goraczkuje, ponad 39. Zabijam temperaturę i jest ok a potem znowu rośnie. .
W niedziele mam komunie u mojej siostry. Nie wiem czy jechać czy nie jechac. Jak nie pojadę to siostrze bedzie przykro bo było nie było tylko siebie mamy. Mieliśmy dzisiaj wyjechać. Normalnie do dupy.

A jeżeli chodzi o kota to. Mój dzisiaj zrobił kupę w kuwecie. Niestety kawałek mu sie przykleił do siersci. Więc kotek chcąc to zetrzeć pojechał na tyłku po całej kuchni i przedpokoju. Pięknie to gowno tam porozcierał. Tz ja wstał i to zobaczył to zwymiotowal. Potem wstał brat Tz i trochę posprzatal. Jak ja wstalam to wyszorowalam dokładnie podłogę i odkaziłam bo u na Nataszka chodzi na czterech.
To są dodatkowe uroki posiadania kota.
Jeszcze mnie czeka jego wykąpanie i wyszorowanie tylka, który jest cały w roztartej kupie..

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:00   #3792
Edzia400
Zakorzenienie

pop matko ty to masz ... masakra zdrówka dla dziewczynek to chyba takie dni bo ja od wczoraj chora katar kreci mi sie w głowie szok ...

laski jak opisac suwaczka te dwa mam opisane a ostatniego nie moge jak opisz to mi główna strona wyskoczy

Stary 2013-05-17, 11:20   #3793
monka23
Zakorzenienie

NATASZKA EDZIA dienkuje

EDZIA wow ale masz duża stopę , wysoka jesteś ? To dajesz ta fotkę czy nie , bo po twoim opisie baaardzo mnie zaciekawilas niezłe musieli szaleć z ta kamasutra . Moze wybrzymiasz i ubzduralas cos sobie , wiesz jak jest .

MADZIA widziałam dziewczynę wysoka w długiej kiecce i swietnie wyglądała , na modelkach ktore zazwyczaj sa wysokie te fajnie wygladaly .

POP no skomplikowała sie troche sytuacja . Mega do dupy .
Stary 2013-05-17, 16:23   #3794
monka23
Zakorzenienie

Niestety moj mały tez goraczkuje ,wrócił z przedszkola cały rozpalony i odrazu zasnął na kanapie , nic nie je , dobrze ze pije, zamulony strasznie od tej goraczki. Za godzinę mam wizytę u lekarza . Stawiam na ucho albo na ospe ? Dostaliśmy info ze ospa szaleje wiec ... okaże sie.
Stary 2013-05-17, 16:54   #3795
P0P70
Zakorzenienie

U nas Oliwka ma angine i dostała antybiotyk. Przynajmniej znam przyczynę tej gorączki. Jak jej zabije gorączkę to ona wcale na chra nie wygląda.
Teraz tylko muszę pilnować Nataszy aby sie nie zaraziła.

Monka - większość kobiet twierdzi ze właśnie te lata z 3 z przodu są najlepsze. Wiem ze trochę boli ta zmiana ale teraz jesteś kobita dojrzała i świadomą. wszystkiego najlepszego.
I zdrowia dla małego.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:34   #3796
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Nataszka co sie stało kochana jakies smutasy przyszły usiechnij sie kochana zycie masz jedno nie warto tracic jednego dnia na smutanie sie nie warto sie wkurzac głupota innych przypłacajac swoim zdrowiem bierz łopate i zakopąć doła
kochana
walczę z tym...
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wita
m,

Jestem wykończona. Natasza wczoraj straciła głos, nie kaszle więc to chba przez ta infekcje w buzi. Za to Oliwka mi goraczkuje, ponad 39. Zabijam temperaturę i jest ok a potem znowu rośnie. .
W niedziele mam komunie u mojej siostry. Nie wiem czy jechać czy nie jechac. Jak nie pojadę to siostrze bedzie przykro bo było nie było tylko siebie mamy. Mieliśmy dzisiaj wyjechać. Normalnie do dupy.
.
osz....

ico Wy teraz zrobicie
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
NATASZKA EDZIA dienkuje

EDZIA wow ale masz duża stopę , wysoka jesteś ? To dajesz ta fotkę czy nie , bo po twoim opisie baaardzo mnie zaciekawilas niezłe musieli szaleć z ta kamasutra . Moze wybrzymiasz i ubzduralas cos sobie , wiesz jak jest . .
jak świętujesz?
Maż zrobił jakąś niespodziankę?

Ja od rana na placach zabaw, moje dziecko oczy otworzy , słońce zobaczy i tupta że chce iść...masakra, też tak macie??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:43   #3797
Kinqaa
Zakorzenienie

My mamy dupną pogodę

Edzia to duża kobita jesteś ja mam 40 nr. buta i ubolewam,że mam "kajaki"

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:51   #3798
monka23
Zakorzenienie

POP dobrze ze macie juz antybiotyk , i co teraz nie jedziecie ? Jedziecie ? Czy sama pojedziesz ? Dzięki dola z powodu 3 nie mam , jak cos to tylko sie nabijam ze stara jeste

NATASZKA dostałam róże i kartkę i buty do biegania chce mi kupic bo wie ze musze mieć nowe , wiec na łatwiznę chce pojsc ( jutro tz pojedzie na zakupy , ale nie wiem czy znajdzie te ktore chce wiec we wtorek sama sobie kupie ) . Chciałam skoczyć dziś ze spadochronu , tak sie napalilam i to miało byc jako prezent , ale w tym tyg wyskoczyly pewne niespodziewane duze rachunki i musze przełożyć bo skok to koszt ponad 200 f .

Wrócili od lekarza , wszystko okey. Kij wie z czego to temperatura . Czekamy . Mały przyszedł z 2 bukietem kwiatów i z tortem , CZUB mi świeczki kupił to idę dmuchać , a i losy na loterie dostalam hehe - to juz wole buty
Stary 2013-05-17, 17:56   #3799
Kinqaa
Zakorzenienie

aha! monka wszystkiego najlepszego
Trzy dychy już masz na karku,
zaraz wódę wyjmę z barku.
Wnet się wszyscy uśmiejemy,
Twoje zdrowie wypijemy!

you have lost a diamond

Stary 2013-05-17, 18:27   #3800
monka23
Zakorzenienie

KINGA dzięki u nas tez kijowa pogoda , pada ale taki drobny deszczyk .
Stary 2013-05-17, 19:49   #3801
evitka21
Zakorzenienie

popik, bardzo współczuję choroby oliwki-oby szybko puściło
kocia opowieść rozkoszna
Ciężka sprawa z tą komunią...

monka,
najlepszego
i zdrówka dla młodego

edzia,
ale masz kopyto

a my już po występach przedszkolnych. Wyszło zabawnie-jak to u 3-latków można się spodziewać. Jednak pękaliśmy z dumy-nasze dziecko ładnie wszytko powiedziało, i okazało się że tylko 2 w sumie dziewczynki miały role mówione (przedstawienie sześć kucharek). Pięknie powiedziała, nic nie pomyliła.
Oczywiście były zabawne momenty jak kieckę do góry zadarła i gacie się ujawniły, czy jak dziewczynki trzymały łyżki drewniane, a ona swoją lizała . Potem dzieci śpiewały 2 piosenki, a jeszcze potem tańczyły poleczkę.
I na koniec w drugiej sali był poczęstunek.
A najlepsze było na koniec przedstawienia-Pani mówi, że teraz dzieci dadzą rodzicom upominki-to były 3 cukierki w takich serduszkach z kolorowego brystolu- i nasz wzięła te dwa serduszka najpierw a zaraz potem ni z tego ni z owego w ryk. Pani dyr ją przytuliła, starała się dowiedzieć co się stało. Wszyscy powtarzali: "tak, tak, juyż możeci9e dać rodzicom". I co się okazało? że nasze dziecko wyło, bo musiało nam dać paczuszkę podczas gdy sama chciała zjeść zawartość i szkoda jej było nam dawać.
Takie mam kochane dziecko . Jak powiedziałam pani dyr, to się mało nie posikała ze śmiechu . Tż nagrał filmik, także jak chcecie to mogę gdzieś umieścić w sieci i wam pokazać

A i jeszcze mi się przypomniało-wczoraj byliśmy u laryngologa ( w sparwie tego kaszlu-wizyta beznadziejna i pani doktor też), ale na koniec młoda:
-pani doktor, chciałam ci coś powiedzieć, mogę, mogę?
-tak
-bo ja to się kiedyś obrzygałam [nius roku, co nie? ;D ]

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2013-05-17 o 19:50
Stary 2013-05-17, 19:51   #3802
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
A jak ze smyczą dla kotka, bo czasami na wyjazdy żyby nie zwiał? To chyba taka na szelkach?
generalnie koty nie lubią wyjadów-nie są jak psy, ze najchętniej są tam, gdzie człowiek niezależnie czy w domu czy poza. Kot jest terytorialny-najlepiej czuje się z człowiekiem w domu, a jeśli już człowiek wyjeżdża to najlepiej kota zostawić w domu, bo do nowego miejsca ten przyzwyczaja się ok.tydzień, a zwykle potem znowu jest jazda z powrotem Jeśli faktycznie kot wyjechać musi to smycz ewentualna tylko taka na szelkach coby kota za szyję nie ciągnąć, a "za całość".

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

ja niedługo kupuję taki chicco, tylko jeszcze nie wiem czy z isofixem czy nie. Widziałam, oglądałam, macłam i ten właśnie kupię
oglądałam go dzisiaj, wygląda fajnie, tylko ma niskie oceny w testach i to mnie martwi
Stary 2013-05-17, 19:57   #3803
mloda1989
Zakorzenienie

Kurcze nie boicie sie tego chicco?? ja po ten ostatniej aferze nawet lookac na ta firmie nie bede....

Monka najlepszego starucho
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:04   #3804
evitka21
Zakorzenienie

wiesz co mrówcia, a mnie jakoś nie. Ma 3, a najlepsze i najdroższe mają 4.
Przy tym często wyglądają jak jakieś space shipy bulwaiste i czesc z nich mi się ani nie podoba, ani nie wygląda na wygodne.

Nie ma się co oszukiwać, to tylko fotelik, a bezpieczeństwo w sumie zapewnić muszą głównie pasy zwykłe, samochodowe. A po co mi niewygodna wielka bulwa, w której młoda nie będzie chciała jeździć (cześć fotelików tych z oceną 4 takie na mnie zrobiła wrażenie). A 1000zł na super hiper fotelik to nie mam i nie dam.

A ten wygla solidnie (9-18 mamy z chicco i sprawdził się rewelacyjnie), jest wygodny, odchyla się troszkę. Można go poszerzyć, jak się zagłówek do góry daje to wraz z tą częścią ramienną (i wtedy daje chroni ramiona, a nie tylko żebra). Tapicerka przewiewna, ściągana do prania, łatwa w czyszczeniu. No mi pasi.

Tylko nie wiem czemu wersja z isofixem mam niższą ocenę niż ta bez?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

młoda, nic a nic się ni e boję. Po tamtej aferze na pewno poprawili wszytko 2x bardziej, zresztą tamtych felernych już nie ma. A jak napisałam nasz 9-18 sprawdził się w 100%. Oczywiście wypadku nie mieliśmy, ale mam na myśli w jeździe.

Nie ma się co oszukiwać-jak będzie poważny wypadek,to i super hiper ekstra fotelik nie pomoże....niestety...

Stary 2013-05-17, 20:34   #3805
monka23
Zakorzenienie

MLODA, EVI a dzięki nom juz pruchno

Mały mi zwymiotowal , ciekawe co to , czy go ta ospa bierze , kurcze nie znam sie . W szkole u młodego i w przedszkolu u małego panuje , są to osobne budynki , a przedszkole małego, to jedna salka i jedna grupa dzieci
Taka wyrodna jeste, ze martwię sie o moja nowa wykładzine , zeby mi nie zabeltal bo będę ryczec ( oczywiście o małego tyz, zeby nie było , to priorytet , ale wykładziny szkoda ) .

EVI no jasne ze filmik zapodawaj .
zapędy po rodzicach na słodkie , oj wdala sie wdala, rośnie ci silna konkurencja
Stary 2013-05-17, 20:59   #3806
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Kurcze nie boicie sie tego chicco?? ja po ten ostatniej aferze nawet lookac na ta firmie nie bede....

Monka najlepszego starucho
no właśnie mam mieszane odczucia (przypomnij mi o co biegało w tej aferze-ich foteliki były wadliwe, tak?)

czy Wasze dzieci też Was ostatnio wk....ją? Ja nie mogę z nią ostatnio wytrzymać, jednego dnia jest OK, a potem przez kilka dni ciągłe jęki, piski, dzisiaj myślałam, że ją z samochodu na przystanku PKS wysadzę tak się darła, bo jej coś z rąk wyleciało, a ja się nie zatrzymałam, żeby poszukać! Dobrze, że siedziałam za kółkiem, nie obok niej, bo nie wiem czy bym ręki nie podniosła... Zaraz potem pożarliśmy się TZ i mamy piękny wstęp do weekendu. Niech mnie ktoś stąd zabierze.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2013-05-17 o 21:02
Stary 2013-05-17, 21:05   #3807
agnieszka09
Wtajemniczenie

MONKA wszystkiego najlepszego:r oza:

POP faktycznie nie ciekawa sytuacja.duzo zdrowia dla Was.

EVITKA Lena jest swietna zyganko wygralo

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:05   #3808
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Mrowak moja ostatnio ciągle chodzi,jęczy ,marudzi...
Najgorsze jest,ze jak jest nie po jej myśli,na spokojnie człowiek tłumaczy, a ona....wrzeszczy!

Także...łącze sie w bólu.

you have lost a diamond

Stary 2013-05-17, 21:06   #3809
mloda1989
Zakorzenienie

podczas wypadku z fotelika wyrywało pasy.... a firma chicco miała to w nosie bo fotelik ma certyfikat http://uwaga.tvn.pl/32657,news,niebe...,reportaz.html
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:21   #3810
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

Alladynki takie do kolan sobie kup .

Cytat:
apisac co mnie boli chociaż z drugiej strony pewno miliony ludzi tam pisze ... wkurza mnie to ze zabieraja biednym rodzinom dzieci do rodzin zastepczych ... a przecież wystarczyło by dac im połowe tej kasy co dostaja zastepcze i obie strony zadowolone ja nie wiem czym oni sie sugeruja no nie wiem nie
tez czytałam o tej pijanj kobiecie i noworodku masakra , ja wogóle ostatnio sie zastanawiam czy nie szkrobnąc do jakies instytucji i npotrafie tego zrozumieć , to wbrew jakimkolwiek prawom dziecka i matki [COLOR="Silver"]
Niby masz rację , ale za rozdawnictwem kasy to ja też nie jestem .
nie sztuka sobie dzieci narobić , ale je utrzymać .
Niby dlaczego ktoś ma nic nie robić i brać kasę ? Potem żyją tacy latami z zasiłków , bo przecież się da .
Za robotę by się niektórzy mogli zabrać i tyle .
Oczywiście są różne sytuacje i każda powinna być rozpatrywana indywidualnie .

Pop - ble ..

Szymek męczy madagaskar i już mu głowa spada . Olka już sama padła . Przylazła żeby ją zaprowadzić do wyra i już dziecka nie ma .

My jutro na wesele jedziemy . Mam nadzieję , że pogoda będzie fajna

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości