Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-05, 20:44   #3781
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ja z kolei chciałabym, żeby już był styczeń. Albo chociaż grudzień. Mieć za sobą poród, maraton imprez rodzinnych, święta i sylwestra... Ech
ja uwielbiam swieta bozego narodzenia!
co roku na nie czekam, a w tym to już będzie nieziemsko! musimy kupic choinke!
a jak będzie Hania to mmmm

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Anuszka wiem, że chciałabyś już mieć to za sobą i przestać się czuć jak słonik, mi też często już wszystko ciąży, ale jednak zdrowie dziecka jest najważniejsze i dlatego musimy wytrzymać. No i damy radę, bo kto jak nie my dlatego kobiety rodzą dzieci, bo faceci by nie dali rady

Ja jak się przerzucam w nocy z boku na bok to się cieszę, że mnie nikt nie widzi jak się kulam No i niestety też często coś boli i ciągnie.

We wtorek odbieram mój GBS i jestem już ciekawa co tam wyjdzie.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Trzymam kciuki, żeby to jednak nie był jakiś wirus.

U mnie tata chory, mama była wcześniej, a ja narazie się trzymam i mam nadzieję, że tak zostanie.
u mnie gbs ujemny! ufff chociaż to!

oj Sloneczko uważaj na infekcje, jak moja siostrę uslyszalam przez telefon, ze chrypie, to od razu jej zapowiedziałam, ze na razie się nie widzimy! no trudno...

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Ale i tak Wam powiem, ze fajnie ze u nas na watku jakos sie wszystkie czołgamy coraz dalej, że żadna wcześniaka nie urodziła takiego z dwudziestego któregoś tygodnia ciąży... obyśmy wszystkie te porody jeszcze lajtowe miały..
oj tak, poki co trzymamy się dzielnie i odpukać! teraz to już bliżej niż dalej, wiec dalybysmy rade i nasze dzieciaczki tez by daly!
pocieszenie jest!

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
no, zacisnęłyśmy nóżki i teraz każda jedna już w miarę bezpieczna tak naprawdę...

oj weekend weekend i po weekendzie.... faaaajnie było...
w ogóle Jasiek wczoraj i dziś po bajce sam poszedł spać.... wczoraj poleciał pierwszy do pokoju i zanim jak wstałam i w ogóle, nie słyszę, żeby mnie wołał, patrzę, a on śpi.... dziś specjalnie się ociągałam, poleciał i też śpi, nie wołał fajnie by było jakby wróciły czasy samodzielnego zasypiania, po pierwsze, bo Zuzia za pasem, po drugie, bo już mi ciężko kłaść się, a co gorsze potem wstać z tego jego niziutkiego łóżeczka....

leżę już, Leszek 0% i Snickers
Ela mogę się dołączyć? zadnego alko nawet 0% nie pilam odkad dowiedziałam się o ciąży a słodyczy nie mogę, ale chętnie bym się przyłączyła!
a Jasiek jaki grzeczny! zmęczony

co do porodów, to mogę opisać co nieco o koleżance, bo zamieniłyśmy parę zdań wstała sobie rano jakby nic nie było, termin miała między 12-15 października i niedawno odstawiła podtrzymywacze. wydawało jej się, że jakoś mokro ma, ale nie było chluśnięcia. sączyło się jakiś czas, więc wzięła kąpiel, obudziła męża i zadecydowali, że jadą do szpitala. tam ich przyjęli i kazali czekać, bo skurczy nie miała, dopiero pokazały się popołudniu. do 16/17 miała małe rozwarcie, tylko 4cm, straszyli okscytocyną i w końcu ją podali. potem akcja się wzmogła. i mimo, że mały był naprawdę mały (2900g) to nacięli jej krocze lekko i wypchnęli malucha - 00:20 , 5.10.14r Mały był na świecie. dziś mówi, że już ochłonęli z lekka, ale zmęczona jest i jednak nacięcie ją pobolewa...

to nas czeka

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 20:48   #3782
pati12345678
Raczkowanie

Czytaliście? Aktorka Anna Przybylska umarła..

http://www.aniaprzybylska.com/
pati12345678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 20:59   #3783
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez pati12345678 Pokaż wiadomość

Na innym portalu pisze ze media podały nieprawdziwa informacje,zaczęło się od pudelka , informacje zaczęły znikać jak menagerka zaprzeczyła iz aktorka zmarla

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:00   #3784
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:

O jejku Miałam nadzieję że to nieprawda, już raz były jakieś fałszywe doniesienia, ale jest już na onecie i wikipedii nawet, strasznie to smutne
Stary 2014-10-05, 21:00   #3785
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

u mnie gbs ujemny! ufff chociaż to!

oj Sloneczko uważaj na infekcje, jak moja siostrę uslyszalam przez telefon, ze chrypie, to od razu jej zapowiedziałam, ze na razie się nie widzimy! no trudno...

oj tak, poki co trzymamy się dzielnie i odpukać! teraz to już bliżej niż dalej, wiec dalybysmy rade i nasze dzieciaczki tez by daly!
pocieszenie jest!

Ela mogę się dołączyć? zadnego alko nawet 0% nie pilam odkad dowiedziałam się o ciąży a słodyczy nie mogę, ale chętnie bym się przyłączyła!
a Jasiek jaki grzeczny! zmęczony

co do porodów, to mogę opisać co nieco o koleżance, bo zamieniłyśmy parę zdań wstała sobie rano jakby nic nie było, termin miała między 12-15 października i niedawno odstawiła podtrzymywacze. wydawało jej się, że jakoś mokro ma, ale nie było chluśnięcia. sączyło się jakiś czas, więc wzięła kąpiel, obudziła męża i zadecydowali, że jadą do szpitala. tam ich przyjęli i kazali czekać, bo skurczy nie miała, dopiero pokazały się popołudniu. do 16/17 miała małe rozwarcie, tylko 4cm, straszyli okscytocyną i w końcu ją podali. potem akcja się wzmogła. i mimo, że mały był naprawdę mały (2900g) to nacięli jej krocze lekko i wypchnęli malucha - 00:20 , 5.10.14r Mały był na świecie. dziś mówi, że już ochłonęli z lekka, ale zmęczona jest i jednak nacięcie ją pobolewa...

to nas czeka
zapraszam

co do Świąt, też uwielbiam

Cytat:

kurde, ja to nawet nie wiedziałam, że ona choruje...
lubiłam ją
Stary 2014-10-05, 21:03   #3786
LolaMontez
Wtajemniczenie

Właśnie sprawdziłam i informacje sa od kilku minut ze nie żyje. Pudełek juz dawno gafę pierdzielnął a teraz kilka portali juz o tym pisze
Stary 2014-10-05, 21:06   #3787
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdziłam i informacje sa od kilku minut ze nie żyje. Pudełek juz dawno gafę pierdzielnął a teraz kilka portali juz o tym pisze
O właśnie tez zauwazylam ze teraz wszędzie pisza.......czyli jednak to prawda
Taka młoda i 3 dzieci zostawiła

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:10   #3788
LolaMontez
Wtajemniczenie

Szkoda młoda, piękna ogólnie fajna kobita i ta trójka dzieci :-/ juz jakis czas chorowała ale myślałam ze wyszła z tego :-/
Stary 2014-10-05, 21:10   #3789
Monian
Zakorzenienie

Już raz była afera z tym związana, może znów to nie prawda...
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:24   #3790
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Ja też lubię, ja też. Ale już kiedyś dyskutowałyśmy tutaj na ten temat - dla mnie w tym roku Wigilia będzie kolejnym powodem do rodzinnych afer, bo chcę ją zrobić w domu - dla męża i małej, czego jego rodzicielka na pewno nie zaakceptuje

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Tym razem jest to info z oficjalnej strony - od jej otoczenia. Bardzo mi żal - zawsze lubiłam jej męża, ona też taka sympatyczna, młoda. I te dzieciaki słodkie, cała banda
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:25   #3791
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Oby nieprawda, ale wygląda to dość wiarygodnie ;(( zobaczymy jutro w tv ;( to chyba Najpiękniejsza kobieta. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czują dzieci ;( pieprzone chorobsko potrafi przyjść i zabrać wszystko ;( również wielu "zwykłych " ludzi, ale o tym wiadomo, nie mówi się...

A my tu narzekamy ze w ciązy nam ciężko chodzić ;/
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:26   #3792
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Ja od przyszłej soboty będę miała ciąże donoszoną i tak sama nie wiem, rodzic czy nie rodzić z jednej strony fajnie jakby już to za mną było i malutka z nami była a z drugiej strony lepszy dla dziecka jest podobno 38-39tc. Zobaczymy
Tak jakbyś miała w tej kwestii coś do powiedzenia

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
O matko... wrocilismy ze spaceru z nad morza niedawno... ludzi tłumy... w szoku jestem, bo nawet zaparkowac ciezko zwlaszcza w porcie i centrum, a to przeciez październik... chlopaki tak po plazy się wylatali że cali w piachu wrócili... szorowanie na całego było, mąż ich usypia teraz, a ja się położyłam w salonie i stękam tak mnie plechy bolą... ja tez sie na bok przewracam jakies 5 minut... masakra...
Co do wesela, jak bylam w pierwszej ciazy to brat rodzony meza bral slub, 9 sierpnia, a ja termin mialam na 28 sierpnia.. maz byl swiadkiem, kałdun miałam ogromny, jak ogladam plyte to oczom nie wierze... a potanczylam, poskakałam a zjadlam wszystko co bylo mozliwe gęba mi się nie zamykała no i w sumie urodzilam 4 września..
A bylam mega rozczarowana, bo myslalam ze urodze wczesniej, a tu dopiero wrzesien...
My trzy lata temu i w ubiegłym roku byliśmy w październiku w Świnoujściu i pogoda była super, może ze dwa razy padało przez dwa tygodnie, a było tak ciepło, że nawet ludzie się w morzu kąpali. Pewnie jak znów pojedziemy nad polskie morze to znów wczesną jesienią, bo jest idealnie :-D

Aha, też byliśmy na weselu jak byłam już w 9 msc i też dobrze potańczyłam. Jakieś ciotki wróżyły mi tam na sali poród potem się jeszcze dowiedziałam, że M.tak pozawijała się pepowiną, bo tańczyłam na tym weselu

Jeśli rzeczywiście p. Przybylska nie żyje to jest to bardzo smutna wiadomość. Taka piękna i młoda... :-(

Edytowane przez Frau Gizela
Czas edycji: 2014-10-05 o 21:29
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:33   #3793
magdula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Magdula, bardzo fajny kącik ja też nie mam talentu plastycznego i wolę kupić gotową ozdobę.

Na moim weselu był kuzyn z żoną w bardzo zaawansowanej ciąży, urodziła 2 tygodnie później. Przyszli tylko do kościola zlozyc życzenia, ale namowilismy ich i poszli też na wesele, spotkali rodzinę, pojedli, trochę nawet potanczyli
Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Magdula super pokoik
Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Eclariss ja liczę rozpoczęte tyg kończę dopiero w czwartek 37 tc, ale chce skończyć 38tc dla pewności. Trochę chcę już urodzić, ale z drugiej strony to mam takiego stracha, że masakra!!

Na wesele to mnie też już nikt nie zaciągnie! Nie dałabym rady napewno!

Magula fajne te dinozaury i ładny kolorek taki ciepły i przytulny
Dziękuję Dziewczyny

Smutna wiadomość o Annie Przybylskiej

Ja ubiegłej nocy też bardzo źle spałam Bolą plecy, cała miednica mnie jakby boli od nacisku, spać na bokach niewygodnie i dzieć się buntuje.
Dzisiaj już czuję, że będzie to samo, odkąd rodzinka pojechała, leżę przed kompem i czuję że plecy zaczynają boleć, chyba będę musiała przed snem się trochę poruszać.
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 21:36   #3794
szybkawolna
Rozeznanie

[*]
Stary 2014-10-05, 21:46   #3795
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
heh chociaz na porodowke sie wystroic, bo kto wie kiedy z domu wyjdziemy ;p

Ja dzisiaj sie czuje jak sloniowata kaczka ;/ Mamy jest tak nisko, ze mam wrazenie jakby zaraz mial wyjsc... Czy wam tez przewrocenie z boku na bok zajmuje tyle czasu? boli i ciagnie ;/

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 -------

Ja chce juz rodzic, koniecznie!! A do konca jeszcze tyle czasu
Tez... Dobrze ze obok naszego łóżka stoi lozeczko (jeszcze nie skręcone) oparte o ścianę i robi mi za drabinie. Dzięki niemu łatwiej jest mi się podnieść.

Sweet, jeżeli dobrze się czujesz i nic Ci nie dolega to spoko. Ja miesiąc temu tez byłam na weselu i poszlam na nie w 12 cm koturnach

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 22:01   #3796
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Esti, Zanet no niestety Tz juz zjadl ta babke cala, jemu zdecydowanie smakowalaa przy kazji, jak sam stwierdzil, docenil swoja mame za robienie mu plackow ziemniaczanych (zrozumial ile pracy w to trzba wlozyc)
no trudno...musiałam obejść się smakiem

to niech tak doceni, że będzie coś częściej sam robił :P

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Ale przynajmniej odczytalam wiadomosc,ze kolezanka urodzila po ok 15 h! W zaczynajacym.sie 38tc maly wazyl 2900 i mial 52 cm!!!! Jupi! Chociaz to!
gratulacje dla koleżanki i maluszka

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Cześć Ale dziś piękna pogoda, słońce dość mocno grzeje.
u nas było dzisiaj pięknie wygrzałam się na ogródku teściów

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
tez myślę ze to zatoki mogą być,kataru nie ma ale jak pociągnie nosem to słychać ze przytkane, zaraz inhalacje zrobi to powinno być lepiej
ja w dzieciństwie miałam często problemy z zatokami i inhalacje solą boheńską pomagały, a raz tak pomogły, że mama nie nadążyła łapać spływającego kataru ze mnie...tak ciekło...i od tamtej pory, odpukać problemów już nie było

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Martha, mi tez coraz ciężej spać. Niewygodne. Naa boku spaść nie mogę bo czuje jak mały się kręci bo mu chyba cos gniote. To przeklaadam się na tak jakby polbok lub plecy ale chwila i kręgosłup mnie boli, brzuch mi ciąży i ciężko tak z boku naa bok się przekraczać. Ciągle się budze.

Szkoda, ze nie maa łóżek z wycięciem na brzuch, ze kładzie się naa brzuchu a w miejscu brzucha dziura
o tym samym ostatnio myślałam

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
obiadam sie milka i oscypkiem ;P
ale jeszcze nie rodze :P

Indra, trza zainwestwac w ochraniarz na nos typu "claun"
ciekawe połączenie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość
Sesję ciążową miałam ale fajnie tak sie poprzebierać i popozować!
pochwal się fotkami jak będziesz już jakieś mieć
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 22:04   #3797
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
no trudno...musiałam obejść się smakiem

to niech tak doceni, że będzie coś częściej sam robił :P

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

gratulacje dla koleżanki i maluszka

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

u nas było dzisiaj pięknie wygrzałam się na ogródku teściów

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

ja w dzieciństwie miałam często problemy z zatokami i inhalacje solą boheńską pomagały, a raz tak pomogły, że mama nie nadążyła łapać spływającego kataru ze mnie...tak ciekło...i od tamtej pory, odpukać problemów już nie było

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

o tym samym ostatnio myślałam

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

ciekawe połączenie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

pochwal się fotkami jak będziesz już jakieś mieć
Worek sako daje radę. Tak się go układa, żeby właśnie dziura była na brzuch
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 22:11   #3798
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość

suszy mnie jakbym wczoraj popila conajmniej ;P
mam to samo

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

jak mi przykro z powodu A.Przybylskiej
aż coś się robi, jak się słyszy o młodych osobach.....
Stary 2014-10-05, 22:21   #3799
LolaMontez
Wtajemniczenie

dziewczyny tak sobie podczytuje październikowe mamy i będziemy chyba musiały od 15.10 rodzic, one sie rozpakowywują jak szalone i do 15.10 w takim tępie wszystkie urodzą, nie możemy pozwolić na zastój w szpitalach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-05, 22:23   #3800
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny tak sobie podczytuje październikowe mamy i będziemy chyba musiały od 15.10 rodzic, one sie rozpakowywują jak szalone i do 15.10 w takim tępie wszystkie urodzą, nie możemy pozwolić na zastój w szpitalach
no tak, nie mogą wyjść z wprawy :P
aż zerknę do październikowych
Stary 2014-10-05, 22:24   #3801
Kasia427
Wtajemniczenie

Kurcze... taka młoda dziewczyna... raczej to oficjalne, jej menadzerka wydala oficjalne oswiadczenie..
Stary 2014-10-05, 22:30   #3802
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
to i ja lece zerknąć
fakt faktem moje październikowe miały w polowie rodzic a tu początek i po sprawie

Stary 2014-10-05, 22:49   #3803
Rosalie01
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny za komenarze dotyczace pokoju

Frau zdrowka dla Ciebie i M.

Czekoladka zdrowka dla coreczki

Auc!Indra mam nadzieje, ze synkowi nic nie jest, zdart nos brzmi bolesnie

Magdulanladnie to wszystko wyglada

Zanetmoj Tz to dosc czesto gotuje obiady,co prawda ja musze mu mowic krok po kroku, co ma robic, ale jak tylko powiem, ze np. plecy mnie bola natychmiast kaze mi sie klasc na kanapie i sam zaczyna wszystko robic (absolutnie tego nie wykorzystuje...codziennie ).

Co do porodu to jednak bym chciala, zeby mala poczekala jeszcze dwa tygodnie, zdecydowalam sie zrobic test na gbs (tutaj nie jest w standardzie), dopiero wczoraj go zamowilam, wiec zanim przyjdze, zanim zrobie i odesle a pozniej jeszcze dostane wyniki to pewnie dwa tygodnie mina, a wolalabym je miec przed porodem (chociaz tutaj i tak antybiotyku podczas porodu nie daja, bo niby sa male szanse na zarazenie sie dziecka...).

Przykro mi z powodu A.Przybylskiej, co prawda jakos nigdy za nia nie przepadalam, ale jednak przykre to jest, kiedy umieraja takie mlode osoby.

Tak nam sie cywilizacji zachcialo, niby dazylismy do wydluzenia zycia a za pare lat bedziemy komus gratulowac, ze mu sie udalo 40 dozyc
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 23:20   #3804
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Ja ma wrazenie ze temu dziecku tam niewygodnie w tym brzuchu ;p ugniatane z kazdej strony... ;/ zrobil mi sie nowy rozstep pod zebrami ;/- a jednak mozna ;/
Chyba mu wygodnie skoro po urodzenia lubi jak mu ciasno i lubi być opatulone kocykiem czy becikiem hehe

Aż mnie ciarki przeszły jak usłyszaam o Annie Przybylskiej :/

Magdula, fajny pokoik. Na poczatku pomyslalam, ze to Twoje dzielo na scianie -ja mam takie dinusie na beciku dla małego

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 23:37   #3805
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

A tak teraz zauważyłam - gdzie jest Goniaaa, dawno jej nie było. I BeataMarcina. dziewczyny, do meldunku
Stary 2014-10-05, 23:39   #3806
happywoman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
A tak teraz zauważyłam - gdzie jest Goniaaa, dawno jej nie było. I BeataMarcina. dziewczyny, do meldunku
Otóż to...do tablicy!

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 23:42   #3807
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Gonia to nawet na slodziatkach nie pisala .
Oj Dziewczyny piszemy

Chcialabym,zeby mij TZ obiad ugotowal!!!
Ach...dzis wrocil,przesplal dzien i teraz chyba w czwartek rano bedzie ...albo w srode!?!
A w piatek z kumplem na wodke sie umowil jego jedyny dzien do 18go wolny smutno mi...

Stary 2014-10-05, 23:52   #3808
Zanet84
Zakorzenienie

Tak jest, Dziewczyny, do odpowiedzi !

A moj maz pojechal wlasnie do pracy na 24.00, jutro po poludniu jedzie na szkolenie i do czwartku bede sama....

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-10-05 o 23:56
Stary 2014-10-06, 00:16   #3809
ela_86
Wtajemniczenie

My tu gadugadu a Gonia moze rodzi? ??
A Beata to już dluuuugo faktycznie. ..
Czekamy dziewczyny!

Ja zasnelam o 21 i juz dwa razy sie Obudzilam. ... wroze sobie kiepska noc...
Stary 2014-10-06, 00:29   #3810
paulina119a
Zadomowienie

Nadrobiłam Was. Uuuuffff

Dziewczyny śliczne pokoiki/kąciki macie
Kasiu gratuluję
Frau zdrówka Wa, życzę !

Miniony weekend zaliczam do mega cięzkich.
Napracowałam się co nie miara
Z tego wszystkiego od wczoraj zaczęło mnie bolec lewe biodro i to nie na żarty... Tak jak na początku rwy kulszowej Oby to nie był jej nawrót !!!
Zmykam do łóżeczka bo rano muszę wstać na badanie krwi dla endo.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości