![]() |
#3811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Margolcia, talusiax, zabijalam nude, nie chcialo mi sie spac
![]() Anita, zdrowiej! Gornek, za chiny bym nie dala rady tyle jechac... Fizycznie bylabym bardzo zmeczona po takiej podrozy, bol plecow itp. Mohnka, buziaki urodzinowe, duzo sily i nadziei ![]() Marti, kosmos z ta baba, mam nadzieje, ze szybko sie sprawa rozwiaze. Esor, trzymaj sie w dwupaku! CamomileS, nie zgadzam sie! Mam juz dodany:p Ja tez po wizycie, nastepna z pomiarami za dwa tygodnie. Gin pobral gbs bo mowi, ze roznie moze byc i do terminu raczej nie dotrwam. Szyjka trzyma, ale systematycznie sie skraca, glowka przyparta, ale jeszcze da sie odeprzec, ale mowil, ze szyjka juz miękka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Hanię urodziłam dzień przed TP ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 36/40 Agatka ![]()
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Bunny - super, że wszystko fajnie po wizycie, a waga bardzo ładna
![]() ![]() mamaSmrfuni - ooo to jak szyjka miękka się robi to znaczy, że powoli się dzieć szykuje w bloku startowym ![]() Uskuteczniłam drzemkę! |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- A tak w ogóle, to dzień bez niespodzianek dniem straconym. ![]() Córka zażyczyła sobie pankejksy z mascarpone, no to ubrałam się i jadę do wiejskiego sklepu, bo jestem teraz u rodziców. Aktualnie moja Meguśka jest w Belgii, więc jeżdżę starym wypierdem teścia (samochód wygląda tragicznie, wstyd, ale dobrze jeździ), Nissanem Almerą z 1997r. Wyjeżdżam spod domu rodziców, wrzucam dwójkę, a ona siup, traci moc. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2017-03-25 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Wrrr... Zwróciłam ojcu uwagę bo od wczoraj tak pokręcił telewizor że wszystko było po rosyjsku, dźwięki przestrzenne włączone i wszystko poprzestawiane. Rano w ogóle telewizor nie działał. Oczywiście już są nerwy i obrażony. Jak żyć z takim człowiekiem...
![]() Wysłane za pomocą mTalk
#3817 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
U mnie maj akurat jest miesiącem imprez, chociaż jakos tego szczególnie nie świętujemy, bo mamy i rocznice ślubu i moje urodziny
![]() Aniu jeszcze troche musisz pocierpieć, chociaż dla mnie to w ogole cud ze tak długo wytrzymałas. Ja bym nie umiała juz mieszkać z kimś pod jednym dachem, chyba ze byłby to dom jednorodzinny. W nocy mamy pobudkę koło 3. Szwagierka dzisiaj nam przywozi psa, bo jutro suczka jedzie z nami do Czech na sexa bo ma cieczke xd ale za tydzień sama sobie ja odbierze. Ciekawe jaka nasza sunia sie zachowa do innej suki. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Żałuje że się odezwałam. Ale już mi brakło cierpliwości. Rano przylazł bo telewizor nie działa, poprzestawiał a teraz przylazł bo nie słyszy, jakiś dźwięk dziwny, ja patrzę a tu wszystko pokręcone. Pytam "po co kręcisz? W jakim celu?" To trzepnął drzwiami od pokoju swojego i obrażony. Mogłam się zamknąć i nic nie mówić bo od nowa będzie że jakim prawem się pytam, nie powinno mnie interesować... Tylko ku...wa ja muszę chodzić i przestawiać jak on pokręci. Za sługusa mnie chyba ma. W ciąży jeszcze bardziej to przeżywam po całej tej sytuacji ze stycznia.
Wysłane za pomocą mTalk
#3821 |
Zakorzenienie
|
Bunnyby mój w 32 ważył 1600 wiec tez gigantem nie był, ale dla mnie wiarygodna waga bedzie jak zawizytuje w piątek.
Pamiętajcie, ze dzisiaj zmiana czasu i z 2 przestawiamy godzinę na 3 ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w kinie z mężem.na 'Był sobie pies'.. ![]() ![]() Fajny film, wzruszający ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
Wy to macie przeboje z tym zamawianiem przez internet, mi się na szczęście nigdy takie coś nie zdarzyło, a często coś zamawiam, szczególnie teraz. Zawsze sprawdzam wszystkich sprzedawców, ale wiadomo, nigdy nie wiadomo co za oszust siedzi po drugiej stronie
![]() martirybka Tobie współczuję najbardziej, co za babsko ![]() esor trzymaj się w dwupaku jeszcze troszkę ![]() mamaSmerfuni coś mi się wydaje, że to Ty zaczniesz porody sn ![]()
![]() |
#3824 |
Zadomowienie
|
Super, że wizyty udane i dzieciaczki rosną
![]() ![]() Aniu, ja też mieszkam z rodzicami, ale z ojcem schodzimy sobie z drogi ![]() ![]() My dziś z tz mamy lenia, spaliśmy po obiedzie,a teraz czekamy na pizzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Rozeznanie
|
Felicity, nie chce sie za bardzo nastawiac, bo to roznie moze byc i potem jak przenosze to sie bede wkurzac
![]() Ale, uwaga - spakowalam torby! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki!
Mohnka ![]() ![]() Gornek, my jechalismy jakis miesiac temu do Polski 860km, potem dzien przerwy i znowu 860km do domu. Dla mnie juz na tym etapie bardzo ciezko, zwlaszcza, ze do Polski jechal za moim siedzeniem moj Tata, wiec mialam malo miejsca, ale za to trzymal mi glowe jak spalam ![]() Musicie sie zatrzymywac i rob sobie krotkie spacerki, zeby rozchodzic nogi i zeby Cię plecy nie bolały. My dzisiaj mieliśmy super dzień z Małżem. Rano wstałam i zjadłam owsiankę z malinami na tarasie, już lekko słonko świeciło; pogadałam z rodzicami. Później TŻ wstał i pojechaliśmy na zakupy i wykupiłam pół warzywniaka w Lidlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ skończył robić szafkę w łazience i zaraz idę ją zapełnic ![]() ![]() ![]() Wieczorem się zdrzemnęłam i wzięłam do przytulenia śpioszki Filipka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3828 |
Konto usunięte
|
Gratuluje udanych wizyt
![]() My po obiedzie poszliśmy na spacer bo było bardzo ciepło i pięknie świeciło słoneczko ![]() ![]() ![]() A jutro robimy sobie grilla we dwójkę ![]() ![]() Chyba na kolacje zrobie sobie berlinki na ciepło i do tego kanapki :p A jutro z rana mam położna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
Wy tez w ciazy bardziej cenicie czas we dwoje z Małżem niż spotkania w większym gronie? Jakoś tak rodzinne klimaty sa mi teraz o wiele bliższe niż były do tej pory
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy gości, znowu oglądaliśmy nasze wesele ![]() ![]() Miałam Wam wrzucić zdjęcie wózka w świetle dziennym. Sorki za bałagan w tle jak to przy sobocie akurat sprzątanko było i prasowanie prania. Nie umiem określić koloru, może Wy mi pomożecie ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#3832 |
Zadomowienie
|
Effpe wbijam jutro do Was na ta kielbaske
![]() ![]() Vikunia ja odkad znam sie z moim mezem to nieprzerwanie najbardziej lubie spedzac z nim czas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ania jak dla mnie to jest grafitowy ![]()
#3833 |
Zakorzenienie
|
Tzn. mi chodzilo o to, ze jakos nie chce mi sie wychodzic, tak jak dzisiaj nas znajomi wyciagali do baru i kiedys bym miala ochote pojsc, to teraz wolalam zostax tylko we dwoje-troje
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3834 |
Zadomowienie
|
Ania, też mi się wydaje, że jest to grafitowy
![]() Vikunia, jeszcze na początku ciąży częściej wychodzilismy, teraz to we dwójkę, tz rozumie, że mogę już być zmęczona i nie muszę się zmuszać do siedzenia w jakimś lokalu ze znajomymi, koleżanki, które nie mają dzieci nie rozumieją, że jestem zmęczona, bo niby czym, skoro nie pracuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3835 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojj tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Ania - ja w tym graficie jakiś fiolet jeszcze widzę
![]() Jestem gotowa do spania - Tż nakarmiony, kot wybawiony - można iść w kimę ![]() Margolcia - chyba tylko ciężarna ciężarną zrozumie ![]() ![]() Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-03-25 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też widzę i grafit i jakieś inne kolory
![]() ![]() Jutro chrzciny mamy a mi się taaaaak nie chce iść. Chyba szybko wrócę do domu. Wysłane za pomocą mTalk
#3838 |
Rozeznanie
|
Ania jakis taki miedzy grafitem, a brudnym fioletem.
Zapomnialam Wam napisac, że pytalam lekarza o te wspomagacze, to polecil mi tylko te liscie malin, ale z racji miekkiej szyjki powiedzial zebym jednak zaczela za dwa tygodnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zadomowienie
|
Dziwne, pokazuje mi wizaz że jest strona 129 do przeczytania a nie ładuje się jak w nią klikam :P zonk jakiś
Witam się dziewczyny jeszcze dzisiaj, dopiero teraz bo były kuzynki i miałam bardzo intensywny dzień. Padnięta teraz jestem ![]() Oficjalnie - koniec odwiedzin ! Czuję że już za duże obciążenie także nie nie nie ![]() Monka hapi burtsdej ![]() Esor wytrzymacie! kciuki ![]() U nas też przeboj ze ścianą, bo próbnik wychodził ładnie a jak pomalowane jest raz to bardzo jasny kolor. Oby za 2 już był taki jak powinien, a jak nie to i 3 raz chyba się pomaluje żeby efekt był. Szkoda że nie pomalowaliście najpierw podkładem albo białą farbą, byście mieli wtedy lepszy efekt. Wydaje mi się że może byście musieli właśnie też 3 warstwy położyć żeby kolor był jak najbardziej zbliżony do tego wzorcowego. Gratuluję udanych wizyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
zrobilam sobie za mocna henne na brwi i TZ sie ciagle usmiecha jak na mnie patrzy
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.