|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
![]() idę zaraz po zamówione bukieciki dla promotora i recenzenta i po rajstopy bo też nie mam
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina od 10 trzymam kciuki
Dzisiaj praca do 17 i weekend
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się Pani Magister Ewelina
Magister obroniona na 5!! Powiem tak... stres przed niewyobrażalny, a do tego obrona przesunięta o ponad 2,5 - wchodziłam o 14.30 ![]() ale już sama obrona - super sprawa, świetnie mi się odpowiadało. Dziękuję Wam kochane za kciuki a teraz mykam spać, wypiłam winko i czuję że stres ze mnie schodzi więc muszę zamykać oczy!
|
#3814 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako kolejny forumowy Bliźniak dopisuję się do grona ; ) 28 maj 89'
Pozdrawiam wszystkie Bliźniaczki!
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że wszystko pójdzie gładko dziś kac po winku? ![]() Cytat:
![]() Ja za godzinkę jadę na urodzinki dzieci (w tym roczek chrześniaka). |
||
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
dobry!
Goosiu nawet się dziś dobrze czuję wczoraj padłam jak zabita...właśnie posprzątałam swój pokój, miałam przez tą naukę niezły syf. teraz zajadam truskawki i zastanawiam się co będę robić wieczorem, mam ochotę na jakiś film wtulona w TŻ ![]() Goosiu baw się dobrze na imprezie
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny co u was słychać?
![]() U nas pogoda straszna. Zasnęłam wczoraj u Tżta i o 2 obudziła mnie burza i błyski Ewulinek załatwiasz lokal? ale laba bez nauki co?
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
haj!
U nas w koncu ladnie!! Namowilam Tż na działkowanie w sobotę mam nadzieje ze nie beddzie padac. Bo na dzialce bedziemy samiii, i jest altanka ![]() ![]() ![]() ![]() i mam zamiar tam jechac na pol dnia
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam nadzieję, że weekend będzie ładny nic nie planuję, ale mam już dość tego deszczu
|
|
|
|
|
#3820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie wróciłam od TŻ, leżeliśmy na ogrodzie w hamaku bo u nas pogoda ładna i mam nadzieję, że jutro u nas też tak będzie bo umówiłam na tenisa z kolegą Goosiu więc na razie cisza... w piątek mam iść podpisać do UP to dofinansowanie. jutro idę do gminy po wniosek na rozpoczęcie działalności. dla mnie te dokumenty do czarna magia Cytat:
nie wiem co z BP fiu fiu altanka... ino uważajcie ![]() ja w sobotę jadę do klubu na panieński, jutro idę poszukać jakiegoś fajnego prezentu
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Trochę tych dokumentów i załatwiania jest Cytat:
Buuu chcę już sobotę po 14 (bo do 14 pracuję).No i we wtorek wypłata, a już by się przydała ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Dzisiaj trochę zaspałam do pracy Spóźniłam się wprawdzie ok.10min, ale nie zjadłam śniadania, prawie się nie pomalowałam i nic nie zdążyłam zrobić
|
||
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
hello
to sobie pograłam w tenisa, zdążyłam dojść na boisko i zaczęło lać co do panieńskiego - prezenty kupione. kupiłam Kamasutrę i komplet bielizny (staniczek i majteczki) potem wkleję Wam zdjęcia. teraz zajadam się krajanką i myślę co będzie na obiad
|
#3823 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oo i widac ze jestemsy z tego samego roku....Cytat:
to bedzie sie dzialo w altance...hiihihWItajcie u mnie brak czasu..... praca dzieci a teraz kurs na wychowawce kolonijnego. ![]() ide lulu buzka |
||||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
dzizas znowu leje
|
|
|
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Cytat:
![]() Prezent super! Co to jest krajanka? ![]() Cytat:
czekam na przepisTo dobrze, że masz dużo zajęć Nom ![]() Wzięłam sobie w przyszłym tygodniu jeden dzień urlopu (po wypłacie) muszę pokupować sobie jakieś zwykłe bluzeczki nie mam w czym chodzić
|
||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
tam
u nas jest taka duchota a do tego pochmurno. jak ja nie lubię takiej pogody. ledwo szłam z psem na spacerze, nie wspomnę jak mój elwoo szedł... Goosiu to jest krajanka http://www.zpc-jchylak.pl/krajanka_piernikowa1.gif to taka kostka piernikowa, przełożona masą orzechową i powidłem zaraz zrobię zdjęcie bieliźnie ![]() Kiedy Gosiu wzięłaś wolne?
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-06-25 o 11:42 |
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek napalilam sie
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolne w środę albo czwartek Heh dzisiaj znajomi wylecieli do Turcji na 2 tyg., ale im zazdroszczę urlopu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie posprzątałam łazienkę .
w sobotę przyjeżdża do mnie na noc 6 dziewczyn ze studiów ![]() więc muszę trochę dom ogarnąć Goosiu też bym gdzieś pojechała... taka pogoda u nas, że aż smutno. mi się marzy chociaż jeden dzień na kocu na plaży z książką, wygrzać się na słoneczku w sobotę za tydzień jadę do Gdyni na Openera, modlę się o pogodę, może nawet będzie czas iść na plażę- fajnie by było
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() D:![]() Jak ja Ci zazdroszczę tego openera
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będzie imprezka ![]() ja przeczytałam: "ale mi się marzy jeden dzień na kacu " i sobię myślę, zwariowała ja na kacu myślę, że umieram ![]() Kliwia dzisiaj szyfrem pisze (znaczy emotikami )A ty chyba masz blisko na openera? czemu nie jedziesz? ![]() Jeszcze 2 godzinki i do domu |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
gosia z wlkp to kawalek jest
W tenczas mam egzaminy na uczelni
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
A z wlkp. to tak
![]() Fajniusio, że już piątek Kupiłam sobie fajny lakier do paznokci kolor 286: http://www.maybelline.pl/produkty/pa...85l258l366.htm |
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej Dziołchy!
jak minął weekend? mój dość intensywnie... w piątek poszłam na butelki ( nie wiem czy u Was jest taki zwyczaj a może po prostu inaczej się nazywa) polega na odwiedzeniu przyszłej Pary Młodej i stłuczeniu butelki na szczęście. u nas coraz częściej Para Młoda organizuje grille lub jakiś poczęstunek no i spiłam się konkretnie ![]() w sobotę przyjechały moje kumpele ze studiów i pojechałyśmy do klubu na panieński naszej kumpeli, no i też się spiłam ![]() także dziś czuję żołądek ![]() u nas parówa na maksa... moja kumpela z Gdyni zaprasza mnie do siebie już w piątek, bo jest Tall Ship Race. sprawdzałam pogodę i ma być ładnie i słonecznie, więc chyba skorzystam z tej propozycji Kliwia jako że wiem, że lubisz storczyki, pochwalę się moim sukcesem. rok temu na urodziny dostałam od mamy storczyka, trochę go zaniedbałam i w ogóle, w tym roku myślałam,że już jest do wyrzucenia. ale jakoś go podreperowałam wypuścił gałązkę- ja dziś patrzę a na niej kwiaty dwa rozkwitły
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały weekend pijana ![]() Najważniejsze, że dobrze się bawiłaś Mój weekend przeleciał spokojnie.W sobotę byłam w pracy, wieczorem spotkaliśmy się ze znajomymi, ale ja byłma kierowcą, więc nic nie piłam. Jutro mam wolne
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratulacje ewelinka!!
![]() W ogole to jak nie siadasz do kompa to nie mam z toba kontaktu, ubolewam. Czekam na relacje z zalatwiania spraw biznesowych, mam do Ciebei rowniez kilka pytan i informacji odnosnie wyjazdu w podroz, i innych wyjazdow :PDodatkowo czekam na zdjecia kwiata ![]() Ja wczoraj mialam plan sie pouczyc teorii do ost egzamninu, zostalyby mi jeszcze zadania do naumienia, i kicha, o 21 padlam zabita ![]() Promotorka sie nie odzywa, wiec chyba zrobie po swoejmu i postawie ja przed faktem dokonanym ![]() Wczoraj bylam na kontroli w szpitalu, wszytsko w porzadku W poniedzialek mam usg i wyniki z przesietlenia jeszcze, lekarz pogratulował mi slubu i powiedzial, ze w takim razie musimy zrobic przeswietlenie teraz poki jeszcze mozna A jak wracałam ze szpitala autobanem, to wsiadło kilku młodych ludzi z jeziora wracali, i wsiadla z nimi dziewczyna śliczna karmelowe włosy takie jak Twoje ewelina, pofalowane i upiete, do tego miala czarna mini spodniczke z dwoch falban, i zieloną bokserkę w czarne groszki, bez stanika, byla, ale jakie miala piekne piersi, i duze, jak na jej szczupla sylwetke, doslownie szok. Wszytsko bylo podkreslone przez ta bluzke, ale normlanie nie moglam od niej wzorku oderwac Generalnie była podobna do ewulinka ![]() ![]() ![]() :d |
|
|
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Goosiu nie odzywałaś się , myślałam że coś się stało dopiero włączyłam się do neta, bo u nas przeszła mega burza... jeszcze w oddali słychać grzmoty ![]() super, że masz jutro wolne... jakie plany? ja dziś się lenie, zaczęłam książkę Whartona- Spóźnieni Kochankowie. Włączyłam fajny jazz- soundtrack z Prime i siedzę patrząc w okno jak leje deszcz. w ogóle okazało się, że moja dobra znajoma jedzie na openera i mnie weźmie autem z Bydgoszczy. jadę już w piątek rano, bo jest podobno dużo fajnych rzeczy do robienia w Gdyni haha ![]() w ogóle u nas wczoraj była iście wakacyjna pogoda, stwierdziłam, że jak dziś tak będzie to pojadę do rodziców na ogród, a tu zonk no i ta burza z deszczem Cytat:
![]() jutro nareszcie idę do UP podpisać dotacje w międzyczasie muszę udać się do gminy i złożyć wniosek o rozpoczęcie działaności - i zaczynam poszukiwać partnerów do umów(czyt. biur podróży)mam nadzieję, że większość które mam na oku, przychylnie rozpatrzy moją prośbę o podpisanie umowy Kliwia ale mi nasłodziłaś z tą laską ja wczoraj kupiłam sobie krótkie szorty... chciałam jeansowe, ale w całym mieście nie znalazłam ani jednej pary... więc kupiłam niebieskie, takie kapitańskie i wczoraj latałam w krótkich gaciach, bo taki był skwar ![]() co do kwiatka, na tą chwilę mam dwa storczyki... tego rocznego dostałam od cioci na urodziny (to ten różowy) no i tego od Mami co mi wypuścił i jestem mega szczęśliwa z tego powodu, tym bardziej, że średnio o nie dbam ![]() wrzucam zdjecia.
|
|
#3839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie można oderwać oczu Kliwio, a gdzie wy sie w ogóle wybieracie na podróż poślubną, bo chyba zapomniałam ![]() Cytat:
Jutro chcę jechać na jakieś malutkie zakupy.Chcę kupić czarne eleganckie spodnie do pracy i jakieś z 2 zwykłe bluzeczki. Nie mam też zabardzo czym szastać musze odkładać na jakieś wakacje ![]() Cytat:
Teraz zaczęłam "Malowany Dom" Grishama i nie mam kiedy czytać Myślę, że ci sie uda popodpisywać umowy Storczyki śliczne Jeszcze 40min i do domciu |
|||
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej Kobiety.
Podpisałam umowę o dotację teraz czekam na pieniążki - mają być po weekendzie. w ogóle moim żyrantami była moja Mama i Babcia. No i rodzice podpisali i pojechali do Babci. a my z Babcią pojechałyśmy uczcić to. byłyśmy na lodach w kawiarni i Babcia stwierdziła że dojdzie na pieszo (bo ona mało chodzi - jest m.in po operacji biodra) ja ją namawiałam, że ją zawiozę autem do domu, ale się uparła , że pójdziemy na pieszo. no i nas dopadła taka ulewa, a my bez parasola,żadnego sklepu akurat nie było. ale zmokłyśmy ![]() ja to coś mam szczęście ostatnio do ulew i moknięcia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tak na wszelki wypadek jakby się coś opóźniło, potrzymam do 14 

(bo do 14 pracuję).No i we wtorek wypłata, a już by się przydała
Spóźniłam się wprawdzie ok.10min, ale nie zjadłam śniadania, prawie się nie pomalowałam i nic nie zdążyłam zrobić

no i ta burza z deszczem