|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() Zjadło mi cytaty
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariatka![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie pojechalam do Tbs ,ale krecik mi kliknal miniaturki (chcialam miniaturke AAE ale byla w takim sliczny zestawie i to 7 ml to grzech nie brac a drugi zestaw mi sam wpadl bo od tego samego sprzedawcy
|
|
#3814 | |
|
Miss Pudernica
|
Moja pamięć jeat chwilowa, potem się resetuje
![]() Cytat:
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuu, ależ napisałyście postów
![]() Ja od paru dni podczytywałam Was conieco z pracy bo w domu mi net odcięli Ale już powracam ![]() Kosmetycznie jestem grzeczna ![]() Nawet bardzo Tylko rozświetlacz z Manhattanu kupiłam i jeden beżowy cień inglota
|
#3816 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona ale nie dziwię się, mango jest przecudowne ![]() Cytat:
nie znam go z poprzedniej wersji niestety, ale bez tego nie chcę żyć natłuszcza, ale porównywać do smalcu to grzech Cytat:
![]() na myśl o pogrubionych zaczynam się ślinić Cytat:
Cytat:
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, ten nowy potrójny co ja mam? ![]() Byłam na stepie- już miesiąc nie chodziłam, czuję się zmęczona ale tak pozytywnie Wracam do nauki, jutor postaram sie nie włączac komputera, bo jak już włączę to tracę pół dnia na głupoty trzymajcie kciuki za piątek
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mi sie wydaje?bo kusza mnie bardzo,chcialam kupic na wiosne chanelki ale te sa tansze duzo..macalas?napisz cos proszem Trzymam kciuki kochanie
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Macam na każdych targach jesli się tylko można dopchać
i kiedyś tez były promocje 2 cienie za 90 zł czy jakos tak mają tak z 5 cm średnicy i są bardzo mocno napigmentowane, jedne bardziej perłowe drugie matowe, ale szlachetne takie ![]() MagJa też się nimi zachwycała swego czasu- nie wiem cyz nadal
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bym chciala na targi A co z MagJusia?czekam na jej posty ,bo tak je lubie i nic..mam ndzieje ze wszystko u niej dobrze Ja zaraz zbieram sie spac-jade jutro na 8 rano
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam beznadziejny nowy plan- znaczy jedno jest dobre, 90% wykładów jest w poniedziałek ![]() ![]() a tak to do kitu zwłaszcza środa- ranoi na 8 potem 3 godziny okienka, ze nawet do domu sie nei oplaca wracac a potem do 18.45 i nie zdążę na stepika na 19
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam spac
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Bierze mnie znowu jakieś choróbsko Po pracy ide do Natury . Wejde tez do kilku sklepów z ubraniami - moze w końcu kupie coś fajnego Chciałabym sweterek z długim rękawem, jakiś golf (dawno nie kupowałam golfów wiec te które mam już mi sie znudziły ).Dostałam maila z BU: wczoraj wysłali paczuszkę
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Witam znad kubaska kawy i sera wiejskiego ![]() Dziś koniecznie każda musi zjeść jednego pączusia chociaż ![]() Bo to wróży ponoć bogactwo i zdrowie ![]() Rzyrafko ja mam taki okrągły w czarnym opakowaniu ale składa się z kilku kolorów, bardzo jestem zadowolona z niego bo jest taki subtelny ![]() Acha Gayenko kupiłam sobie [z Twojego powodu ] piankę Welli 2-dniowa objętość - rewelacja
|
#3825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Siedzę właśnie z Waxem na włosach, zmobilizowałam się i muszę te moje piórka odżywiać. Obym tylko wytrwała w tym postanowieniu. Cytat:
Ja chciałabym malinowe( ) iiii....kurczę nie pamiętam, które mi się jeszcze podobały Cytat:
Pomyśl, że taka promocja nie zdarza się codziennie i żal było nie skorzystać, prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też coś w gardle drapie, najbardziej w pracy, bo tam jest suche powietrze.O, może ja też bym przed pracą skoczyła po balsam Happy Time hmmm.... I ciekawe jeszcze kiedy wrzucą gazetkę SP. A na paczuchę z BU też czekam. Moją wysłali przedwczoraj, więc powinna dziś być albo jutro. Cytat:
Ja zeżarłam na śniadanie 3 oponki a pączki do pracy biorę.
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie czeka pączuś
![]() Ale ja nie lubię pączków szczerze, z musu jednego zjem. Chce już jutro, ide na imprezę i mam zamiar odreagować tam wszystkie stresy
|
#3827 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też nie przepadam za pączkami. Jem jedengo na ruski rok, ale skoro jest taki przesąd to zjem z dwa
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś tylko się Waxuję(obecnie mam zagraniczny Wax dla blondynek i trochę lepiej mi służy niż ten z brązowymi napisami), ale co do pozostałej pielęgnacji to czekam na olej Monoi z BU, który podobno dobrze działa na włosy i końcówki i jak już go dostanę, to będę końcówki nim smarować. Planuję też w końcu wziąć i zrobić w któryś dzień tą słynną maseczkę z żółtka i oliwy. No i będę się starała nakładać zawsze po umyciu włosów odżywkę albo maskę na kilka minut i używać rzadziej suszarki
A jak wrócę od marca do pracy to będę musiała myć włosy wieczorem, więc po umyciu i odżywieniu nie będę ich od razu suszyć tylko dam im samym podeschnąć a ewentualnie przed pójściem spać to, co nie wyschło dosuszę suszarką. Taki mam plan pielęgnacyjny
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Hosenko łączę się w bólu Moja głowaaa Boli od wczoraj![]() Kupiłam sobie wczoraj fajne kolczyki w Orsayu a dziś z okazji Tłustego Czwartku mam ambitny plan kupienia wreszcie jeansów i jakiegoś łańcuszka z wisiorkiem, potrzebuję czymś ożywić granatowy golfik Szukałam wczoraj w Camelieu, GC, BB, Orsayu, HM itd., ale wszędzie jakiś badziew, jak nie łańcuch jak u rapera to zawieszka na pół piersi Sama sobie skompletuję, o ![]() Nosku nie było w SP w GM żurawinowego Fa Gdzie widziałaś?Ale pomarańczowy (brzoskwiniowy?) też mi się podoba Poszukam dziś w Naturze i żurawiny i Water Lily Żele mi szybko schodzą, więc mogę zrobić zapas![]() Ja tam pączki lubię, zwłaszcza te robione przez Mamę Ale takim z dobrej cukierni też nie pogardzę![]() W pracy zablokowali mi już całkiem net, nawet poczty nie mogę otworzyć
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-19 o 09:02 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Isa ja polecam jakiś dobry szampon regenerujący, ja po matrixie widzę efekty, na początku mi się nie podobał ale teraz czuję że nawilża.
No i maska - Loreal ma świetne, ja maski trzymam pod czepkiem i ręcznikiem minimum godzinę. No i warto chyba jakieś suplementy brać. Ale nie wiem jakie wsą dobre, ja używam też nafty, nacieram włosy na 15 minut przed myciem. True odżywka niestety obciąża mi włosy i szybko się przetłuszczają po niej
|
#3831 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Co do masek z oliwa to pare razy zrobiłam taką: olej z ryżu (taki kuchenny, jak do sałatek), jajko, trochę zwykłej odżywki (żeby potem było wszystko łatwiej zmyć) i zostawiłam na noc. Efekt był piękny Włosy błyszczące, miękkie. Ale że do sporo roboty to mi się tylko czasami chce tak bawić.I szukam też jakiejś dobrej odżywki bez spłukiwania. Cytat:
Szkoda, że obciąża, bo tez miałam ją zamiar kupić.
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko poka poka kolczyki
Ja chyba jutro pojadę na te zakupy i też mam zamiar się obkupić biżuteryjnie, w H&M mi się kilka rzeczy spodobało ![]() Co do wisiorków to mam podobne odczucia - albo jakiś badziew albo zawieszka składająca się z tysiącapięćset różnych bibelotów do niej przyczepionych, co mi się ani trochę nie podoba. Vibesiu właśnie myślę o zamówieniu czegoś profesjonalnego do włosów, ale poczekam z tym do marca, bo teraz będę mieć wydatki m.in. przyjdzie mi torebka z Avonu za prawie 80 zł, no i ciuszków trochę nowych mi trzeba a maski i odżywki jeszcze mam, więc akurat je zużyję dotego czasu. Z suplementów piję znów od ok. 2 tygodniu pokrzywę(2 torebki dziennie), miałam też Skrzypowitę, ale efektów brak Dobra, zbieram się do pracy Zajrzę potem.
|
#3833 |
|
Miss Pudernica
|
Isa a jaką torebkę
![]() Bo mi się podoba ta co i Hosence nie pamiętam nazwy, kosztowała 75 zł i była szara i kremowa.
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie pożarłam dwa pączki i wcala nie były takie tłuste więc przyjemnie sie jadłoJest nowa gazetka SP ale żadnych perfum dla mnie...
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też na tą torebkę się czaję
![]() Chociaż na wiosnę wolę jakąś kolorową: zieloną, fioletową lub turkusową
|
#3837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lecę oglądnąć gazetkę SP
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
chcę przetestowac nowy wynalazek na forum...
---------- Napisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- jak się napisze post pod postem w ciągu chyba dwóch godzin to zostana one automatycznie połączone ![]() o, działa
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3840 | ||||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny on jest boski, chyba wreszcie znalazlam zastepce Biopura! No prosze Cytat:
W Warszawie niet ![]() Cytat:
![]() uwielbiam Cie Cytat:
![]() Od dzisiaj jest ta gazetka? Cytat:
![]() Boje sie,ze jeszcze cos kupie w tym TBS bo oszalalam jak tam wczoraj weszlam ![]() ice kochana nie znalazlabym jednak nic nawilzajacego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

mam ochote na... 9 masel
maline, brzoskwinie, mango, roze, hemp, wisnie, oliwke, migdala i orzecha 

wariatka

i jeszcze orzech brazylijski i mango i dwie maseczki.....
trzymajcie kciuki za piątek 

czy mi sie wydaje?bo kusza mnie bardzo,chcialam kupic na wiosne chanelki ale te sa tansze duzo..macalas?napisz cos proszem
mają tak z 5 cm średnicy i są bardzo mocno napigmentowane, jedne bardziej perłowe drugie matowe, ale szlachetne takie
to ja bym chciala na targi

. Wejde tez do kilku sklepów z ubraniami - moze w końcu kupie coś fajnego
).
Ale takim z dobrej cukierni też nie pogardzę