|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Cytat:
Mnie chyba najbliższa impreza czeka dopiero, gdy zrobię 18-nastkę (ale że robię skromną domówkę, to raczej się nie wytańczę, a tak bym chciała ![]() A ja dzisiaj skończyłam czytać "Ciekawe czasy"-Pratchett ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Rozeznanie
|
cytrynka, a kiedy masz 18 stkę? :P
ja tam wolę mojej nie wspominać... Pratchet to fantastyka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
No nie moja wina, że ja tyle piszę.
![]() Masakra. Laski wszystkie wytapirowane i w ogóle a ja jakbym nie wiem skąd wyszła. ![]() Dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, to fantastyka, taka dość specyficzna jak dla mnie, bo Pratchett ma charakterystyczny humor, pełen ironii, ale właśnie mi się to podoba. A lubi któraś z was Cejrowskiego? Ja przeczytałam "Gringo wśród dzikich plemion" i bardzo mi się spodobała, choć Cejrowski ogólnie budzi kontrowersje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zadomowienie
|
Woooooooooooooooooooow ile nowych twarzy! witam wszystkich serdecznie
![]() Wiem wiem... nie odzywalam sie troche ale to co mam teraz na uczelni to masakra jakas... czasu nawet nie mam zeby sie wysikac... ![]() Prooosze zliujcie sie nade mna i jakos zwiezle opowiedzcie co tu sie dzialo ![]()
#3816 |
Rozeznanie
|
hej milenka!
![]() ![]() a co do tej mojej 18stki, to od północy nie pamiętam nic ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- a co do cejrowskiego, to nie lubię go. jakoś tak, nie wzbudza mojej sympatii. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Ja również Witam wszystkie nowe osóbki
![]() ![]()
![]() |
#3818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam właśnie jakoś lubię Cejrowskiego, bo nie jest taki jak wszyscy i ma swoje zdanie, choć potrafi być perfidny, jednak nie przejmuje się tym co ktoś o nim myśli i podziwiam go za to, bo ja sama za bardzo wszystko biorę sobie do serca(szczególnie negatywną opinię, bo komplementów nie za bardzo umiem przyjmować ;P) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
HEJ WSZYSTKIM!
![]() od razu chce was przeprosic ze sie dlugo nie odzywalam ale to jest spowodowane brakiem internetu w Krakowie... :| dopiero pod koniec roku bede miala i bede piiisac jak dawniej ![]() co u was? jak tam nauka? praca? itp? ![]() u mnie wszystko ok narazie :P przyjechalam na weekend do domu i dzisiaj jade spowrotem do Krk... a pamietacie tego druzbe co z nim druhnowałam na weselu ? ![]() jestesmy razem od 2 miesiecy ;P ehh.. Madziula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja pewnie znowu odezwe sie za miesiac :| wiec nie zapominajcie o mnie ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie kochane moje ;* Edytowane przez Fame Czas edycji: 2009-11-17 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamierzam przeczytać, ale teraz aktualnie czytamjedną, dwie w kolejce i cztery wczoraj wypożyczyłam a jeszcze kilka leży i czeka. Nie mam czasu, noo ![]() A dlaczego ja? To Ty studiujesz dziennikarstwo, powinnaś umieć streszczać. ![]() Ja nie umiem. ![]() Ale mogę tylko napisać, że wiele osób właśnie jest zajętych i nie ma czasu na siedzenie na forum. Madzia nadal szuka pracy i nikt się nie zgłasza po jej pieski. Fame jak widać wpada raz na jakiś czas. Sun gdzieś wcięło. Kachaaa, też zalatana i ma TŻta. ![]() No i tak ogóle to cisza i spokój. ![]() Cytat:
![]() ![]() I chyba nikomu kogo znam. ![]() Milenka, Fame,Kali, witajcie. ![]() ![]() A Fame, Ty się chyba chwaliłaś, że jesteście razem. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O drużbie nam już mówiłaś ale super że wam się "udało" być razem i trwa już to tak "długo" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Kali, Fame
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
![]() No ale chyba nie narzekacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
A gdzie tam, mimo że były tylko dwa to były tak słodkie że nie ma na co narzekać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To masz jeszcze: ![]() ![]() ![]() ![]() Ha ha. ![]() Co tam u Was ogólnie? Ja właśnie zjadłam obiadokolację i po prostu się tak obiadłam, że chyba pęknę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci ![]() ![]() Co jadłaś dobrego że tak się objadłaś? Co u mnie ? Hmm... ciągle tylko szkoła - dom - nauka - spać i od nowa szkoła - dom ... Jutro mam luźniejszy dzień więc siedzę i się obijam (dzięki Ci Boże za jeden taki dzień w tym roku szkolnym !! ![]() Wciąż jestem z tym samym TŻ ![]() ![]() Do tego w piątek byłam w kinie na 2012 (film niczego sobie ![]() ![]() A Ty jak tam sprawy miłosne itp? ![]() No i gdzie Madzia, Kachaaa, Paula? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam tak tylko ja mam: praca, szkoła i w ogóle... Sprawy miłosne... hmmm... ![]() Singiel. A na 2012 raczej nie pójdę bo nie przepadam za takimi filmami. ![]() A dziewczynki to nie wiem gdzie się podziały. Łobuzy jedne. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- A o co się tak pokłóciliście jeśli można zapytać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię takich filmów ale TŻ mnie namówił i mi się spodobało ![]() A pokłóciliśmy się o to że jego mama powiedziała (nie dosłownie ale coś w ten sposób) "wstyd mi za nią i na żadną imprezę już nią nie pójdę" a on jeszcze jej przytaknął ... ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
O losie, to coś Ty zrobiła?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Idę spać. Dobranoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Rozeznanie
|
hej girls!
![]() kali, nie boisz się końca świata po 2012? ;P moja koleżanka tak świruje, że nie mogę... za niedługo i mnie się udzieli. alex - co do streszczania, dopiero się uczę ;P (robiłam wczoraj mój pierwszy wywiad. obecnie próbuję namówić do tego znajomego transwestytę, ale za bardzo się jeszcze boi... a szkoda. ) hej i piszmy tu dużo, żeby nasza kochana fame miała co czytać co miesiąc :PP co tam na weekendzie? imprezki? bo to za niedługo już ostatki jak się dowiedziałam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nie stało się nic strasznego ale ogólnie ja też nie lubię jak goście się rozłażą, jak przychodzi się na imprezę, jeszcze na komunię to powinno się siedzieć z gośćmi, porozmawiać itd. jak nie lubisz czegos takiego to lepiej nie chodzić ![]() Berta bez przesady z tymi schizami, jak będzie ten koniec świata to zginę i po problemie ![]() ![]() Ja mam do szkoły jutro dopieor na 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziś zaczęłam biegać i o dziwo nie dostałam po 100 metrach zadyszki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się zabierałam do biegania ale teraz to nawet nie mam czasu o tym myśleć ![]() A i co do porozmawiania z gośćmi to było to nierealne...
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tak nie masz czasu?? chyba coś przegapiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
Nauczyciele szaleją przed końcem semestru i dziennie mam po kilka kartkówek i spr
![]()
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
heeej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() - co u mnie... hmmm sprzedalam 2 pieski ![]() ![]() ![]() ![]() -ponadto zostalam jedna konsultantką Oriflame ![]() ![]() ![]() ![]() -pracy nadal nie mam ![]() ![]() ![]() - z tz ok ![]() ![]() ![]() - nadal pisze prezentacje i takie rozne prace z polskiego, lepsze to niz nic ![]() millenka szkrabie ![]() ![]() Fame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kali ![]() ![]() ![]() Alex :D ![]() berta ![]() ![]() ![]() miłego weekendu ![]() ja sama, tż w Lublinie na zjezdzie ![]()
![]() |
#3839 |
Rozeznanie
|
madzia, ja też sama. tż w pracy
![]() ![]() jej, u mnie też trochę zapieprz. muszę pisać różne komentarze, felietony i eseje. ale w większości to i tak przyjemność ;P a ty kali pocieszaj się myślą, że będziesz miała najdłuższe w życiu wakacje ;P (które szybko mijają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.