|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć
![]() Juz czwartek, ale ten tydzien leci |
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Nie napisałam, że nawiała, tylko że zniknęła, a to różnica Też mam nadzieję, że raczej po prostu coś się stało i dlatego nie ma kontaktu. Wolę tak myśleć.Cytat:
|
|
|
|
|
#3813 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie kryją idealnie, ja wybieram albo rajstopy albo przed rozpoczęciem sezonu każdego wieczora smaruję się balsamem brązującym, po kilku dniach mam nóżki jak tralala Poza tym przed wyjściem coś nabłyszczającego, typu oliwka z drobinkami i jest cacy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, zobaczcie opinie na KWC o tych rajstopkach ![]() Impreza na czarno- biało, ja ubrałabym się cała na czarno i jedynie jakieś wielkie białe ozdoby typu bransoletki, korale czy kolce ... Cześć Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-27 o 09:14 |
||||
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Dori ale mi o inne krojenie chodzi
sushi jest w rulonie i ten rulon tnie sie na "porcje" (takie jak w knajpach potem podają) i to dopiero sie jada pałeczkami czy palcami. I mi włąsnie chodziło, aby TZ pociął je sobie na te porcje a nie wziął w ręke cały rulon i wcinal jak kiełbaskę ![]() dziewczyny czy wy jestescie gdzies ubezpieczone poza zusem?? Bo mój TZ sie zastanawia nad ubezpieczeniem w PZU (z wypłaty by miał odciagane 44,50zł miesięcznie) bo to ubezpiecza pracodawca. |
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
ja kolejny dzień jestem niewyspana , mogłabym spać cały dzień i nie wiem czy to coś by mi pomogło
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ja tez od kilku dni chodze przymulona . Ale najgorzej było wczoraj, prawie zasnęłam na rehabilitacji |
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Madziu ja byłam ubezpieczona dodatkowo, ale zrezygnowałam. Dostaje się śmiesznie małe pieniądze w razie czego - wystarczy popatrzeć w warunki. Odebrałam pieniądze za urodzenie synka - 650zł, jak policzyłam ile odprowadziłam składek to więcej na tym straciłam. Oczywiście jeżeli tak się złoży, że w krótkich odstępach będzie kilka zgonów w rodzinie (odpukać!)i sporo uszczerbków na zdrowiu (odpukać!)- to tak opłaca się ![]() I najwięcej wypłacają w razie śmierci ubezpieczonego, ale to już chyba dla niego nie ma znaczenia. 44,50x12= 534zł/rok - moim zdaniem wcale nie tak mało ![]() no ale jak zakładacie, że np. niedługo pojawi się dzidzi to sobie policz kiedy się to opłaci
|
|
#3818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo firm oferuje to dodatkowe ubezpieczenie, ja akurat zrezygnowałam. Moim zdaniem nie ma sensu. Nic ci to nie daje, oprócz jakiejś kasy (odszkodowania) w razie wypadku, czy śmierci twojej - wtedy inna osoba korzysta i tylko wtedy są to jakieś znaczące kwoty. Zgadzam się, że stawki nie są znaczące, ale nawet 50zł wolę przeznaczyć w miesiącu na dodatkowe wyjście do knajpy. Po mojej śmierci to mi nie zależy, żeby ktokolwiek dostał jakąś kasę , może inaczej by było gdybym miała dzieci. Z kolei jakieś odszkodowania to strasznie dużo papierologii a za przeproszeniem g.... z tego jest. Przerabiałam to niedawno z tż - dostał 400zł za złamanie, ale papierów, wizyt lekarskich i innych spraw było tyle, że nie chciałoby mi się tego wszystkiego dla tych 400zł. To moje zdanie w tej kwestii ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci o fundusze emerytalne, III filar ? Ja na PZU jestem tak samo uczulona jak na ZUS Cytat:
edit Zuza, Miśku zgadzam sie, lepiej odkładać 50 zł. na konto oszczędnościowe niż wspierać PZU ... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-27 o 10:09 |
||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... no to teraz mam do myslenia
w sumie macie racje, jesli będzie wiele nieszczęsc to się opłaca. Ale oby tak nie było oczywiscie. ech.. TZ musi sie zdecydowac do konca tygodnia No nic będziemy myslec dalej
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Madziu co do dodatkowego ubezpieczenia to mój mąż doubezpiecza się w firmie. Kosztuje go to 50 zł/msc. Wielki wydatek to nie jest a jak coś sobie zrobił z nogą (odkruszył sobie kawałeczek kości w śródstopiu) to papierologii wcale tak dużo nie było, 1 komisja i dostał 800zł za to. Tylko on nie jest doubezpieczony w PZU tylko w innej firmie (nie wiem czy mogę nazwę podawać) ale naprawdę jest zadowolony i z warunków i z kontaktów z tą firmą.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Niu a mozesz mi na pw wysłac nazwe tej firmy??
|
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie co firma to inne warunki, szwagier za uszkodzenie kręgosłupa dostał 400zł od PZU
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Dobrze, że dziś czwartek...do weekendu coraz bliżej ![]() Mój TŻ też właśnie zastanawia się nad doubezpieczeniem się, ale oczywiście nie w PZU, bo PZU to jakaś porażka jest
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
ale ten czas pędzi. Ostatnio z niczym się nie wyrabiam a terminy gonią. Przyszła mi dziś sukienka na wesele, które mamy za tydzień w środę i jestem nią zachwycona ![]() Za godzinę idę do fryzjera i zmieniam fryzurkę
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
twin śliczna sukienka
co do ubezpieczeń - u mnie stawka jest 40 zł i warunki naprawdę niezłe. ja osobiście wolę się doubezpieczyć. w moim przypadku taki koszt to nie koszt - z mojej pensji utrzymuję tylko siebie wolę dmuchac na zimne...mam kilka foto z imprezy z lat 60 - wyszły bombowo
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się w końcu ubrałaś ?
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko masz na PW linka - na forum wolę nie umieszczać bo na fotkach nie tylko ja jestem
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie taka bardzo krótka. Ja mini nie noszę
![]() Cytat:
ale grunt, że był oczarowany ![]() Jodie ja też mogę zobaczyć fotki? Dziewczyny co do kciuków to jutro o 15:30 będą najbardziej potrzebne. Może już wtedy się wszystko wyjaśni.
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
)Ktoś mi troszkę streści co się działo?? Novo dokopałaś się do tych moich postów o uzależnieniu? Nie wiem czy pisałaś coś do mnie na wątku?... Widzę też, że temat leków się przewija. Co u was??? Zdjęcia? jakie zdjęcia? zdjęcia to ja zawsze chcę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-05-27 o 12:01 |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
W końcu w pracy ![]() ![]() Mam dość urlopów ![]() Kocham swój dom, swoje miasto, swoja pracę i moich znajomych. Nie mogę się doczekać soboty i imprezy ze wszystkimi ![]() U siostry oczywiście też było super...komunia jak wesele..i to takie mocno imprezowe, długie i wesołe....ale jednak w domu najlepiej
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to spróbuj mi narzekać na to swoje miasto, w którym nie ma porządnego CH opowiadaj, jak było, w szczegółach najlepiej
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Też mam nadzieję, że raczej po prostu coś się stało i dlatego nie ma kontaktu. Wolę tak myśleć.
ja już 3 dzien na kolację jem sushi, bo tata tyle tego naprodukował 

Ja nie jestem z tych, co to obdzielają połowę znajomych smakołykami.
Jednak w rajstopach skóra nieco lepiej się prezentuje.