|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
albo faktycznie nic nie rób na własną rękę bo dadzą Ci jakieś personalizowane porady
|
|
|
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ta niedziele minie rok odkad z TZtem zamieszkalismy tutaj tylko we dwoje a czuje sie jakbysmy byli tu razem od zawsze Zrobilam sobie karmelowe latte i ide do lozka, poczytam ksiazke, moze usne ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
a nawet jesli wiedza, to maja moja poprzednia wage z wazenia u lekarza (95 kg) bo jak bylam po skierowanie to mnie nie zwazyla
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Choji Cześć
No ileż można wymiotować. Od dwóch dni się męczę ;( Poszłam na chwile się położyć i już muszę nadgonić 2 strony Xd Zwolnijcie !! )
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Simply nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale moim zdaniem jeśli chcesz zrzucić aż tyle kg, to długa droga przed Tobą i chyba warto zacząć odchudzanie od TERAZ, a nie że tu ziemniaczki, tam sosik i karmelowe latte. Nie szukaj wymówek tylko bierz się do roboty
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-03-05 o 20:56 |
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
kurde dzwonił TŻ,że jego kumpel rozstał się z dziewczyną. Byli 4 lata ze sobą. Ostatnio zamieszkali ze sobą, a teraz zerwali. Ehh
|
|
#3818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomysł z lizakiem super ![]() Cytat:
mam nadzieję że ładnie Ci wszystko wyjaśni
|
||
|
|
|
#3819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu czasami jedyne co pomaga to cos goracego, slodkiego i w lozku i nie mowie tu o TZcie ![]() Za to na jutro mam twarozek z rzodkiewka i ogorkiem na pelnoziarnistym toscie na sniadanie, do pracy mam gruszke i Activie fat free na przekaske, salatke z pelnoziarnistym makaronem, kurczakiem, selerem naciowym i salata lodowa na lunch i galaretke bez cukru na podwieczorek. Takze dzialam
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-05 o 21:05 |
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
ale cipury z was
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowity tymczasowy podatek jest obliczany dla 23.38,66 - czyli faktycznie to chyba bylby dochod albo czesc dochodu ta ktora byla opodatkowana.... potem jest cos co mi google translate tlumaczy mniej wiecej jako : Łączny pracy są przeznaczone dla ( i to jest tez wysokosc podatku A czyli 8% - bo oni tu maja 2 rozne podatki) i tu jest kwota 9 440 potem sa jakies wyliczenia i pozycja - redukcja za okres cyz cos takiego i tu jest wlasnie to 23 tys potem ta sama kwota w pozycji - laczny tymczasowy podatek - tak jakby to bnylo wsyzstko co mi odciagneli z wyplat te 23 tys potem jest to rozbite na: Zaliczka na podatek zgromadzonego jako A-podatku (stawka podatku) i itp. podatkowego B. 13. 946, 66 i Zaliczka na podatek wycofane AM-wkład (8%) pracodawców 9440 czyli te 23 tys to wszystko co mi zabrali rozbnite na podatek A i B na to wyglada ale cos mi tego za duzo wychodzi - musze to policzyc dokladnie zaraz - choc bym sie nie obrazila za taki zwrot ![]() i badz tu madry i zrozum cokolwiek
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-05 o 21:38 |
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz zobaczyłam On nic nie sądzi żyje chwilą ) Nigdy nie miał tak długo dziewczyny ![]() vicky7 w środę wracam do domku to mamusia się mną zaopiekuje xD Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-05 o 21:08 |
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam teraz 79 - schudłam kilogram bo leżąc z tą nogą przytyłam 4. Chciałabym mieć 73 ale w sumie nie ma pośpiechu bo na kwiatkach w Danii pewnie schudnę jak szalona
i w sumie nie mam ochoty na to a6w więc będę sobie spacerować z muzyką w uszach. Szkoda że nie mam psa
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
To wyspowiadaj się szybko co słodkiego dzisiaj zjadłaś
![]() Ja mam taki problem, że wszyscy mówią, że jestem szczupła i "z czego ja się chcę odchudzać", więc w chwilach załamania myślę "eee, przecież nie jest ze mną tak źle, jedno ciastko nic nie zmieni". A potem jest jeszcze jedno ciastko, i jeszcze jedno... Bleee. Ale od wczoraj skończyłam z tym Wyrzuciłam do kosza wszystkie ciastka i dzisiaj zjadłam tylko to lokum, bo mnie nowa koleżanka namówiła, przywiozła prosto ze Stambułu.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3826 |
|
Zadomowienie
|
Też by mi się pasowało odchudzić heh...
Simply mamy podobną wagę, wiem jak ciężko jest schudnąć i zdobyć motywację. Ale dasz radę! ![]() ps. jak coś możemy zacząć razem, zawsze to jakaś motywacja ![]() Ananas jak nigdy nie miał tak długo czyli to już coś znaczy
Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-03-05 o 21:10 |
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wiosnę myślę, że będzie spoko. Tylko wygląda na miękką i może się zniekształcać od nadmiaru bagażu A tego nie lubię.
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3829 |
|
MBZ♥
|
Karmelkaskąd ja to znam--też słysze: co Ty wymyślasz, nie wydziwiaj.
nie rozumieją jak tłumaczę że robię to dla siebie bo wiem że przedtem czułam się lepiej ![]() a dziś zjadłam 3 kawałki ciasta z masą niby miałam tylko jedno schrupać i nie wytrzymałam:/
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie prawie podróżna bo ja tam nosze ciuchy na przebranie kompa kosmetyki
nigdy nie wiadomo co się wydarzy kiedyś w żabce musiałam łeb umyć to i szampon miałam ze sobą
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
patka, mam nadzieję że czujesz się lepiej; mnie też by dzisiaj rozjechali bo w połowie przejścia zmieniło się światło i baby nie obchodziło że ja jeszcze tam jestem tylko mi przed nosem przejechała
(musiałam uskoczyć)potem byłam z moim lubym u laryngologa i zleciła mu testy alergiczne bo nadal kaszle, potem z mamą w Lidlu a teraz jestem z wami
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak o wadze to Wam coś powiem.
Czekam sobie do dermatologa. Na korytarzu jestem ja i jakaś pani z małą dziewczynką- taką 5-6 lat i namiętnie wciska tej dziewczynce pączka. Dziecko wygląda jak mały, różowy baleronik, mama (tak wnioskuję) wciska jej tego pączka. Dziecko się krzywi. Ja wchodzę do gabinetu a mama mówi "jedz kochanie, chyba nie chcesz wyglądać jak ta pani"......... Także tego..... jestem postrachem małych, grubych dzieci
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę rozmiar 34 xd
karoline3ek no znaczy mam nadzieję i teściowie mnie ubóstwiają xD Co im się nigdy nie zdarzyło. Ja to pamiętam jak na samym początku mój ojciec z jego ojcem już rozplanowywali kto za co na weselu płaci. Ale mój ojciec jeszcze nie przepadał za moim chłopakiem (tak mówił )
Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-05 o 21:22 |
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po raz drugi
TŻ już pojechał ...A dziś mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni i mogę powiedzieć , że byłam średnio nastawiona na tą poradnie a nawet nie było tak źle . Wielu rzeczy się z TŻ dowiedzieliśmy i w ogóle nawet miło było . |
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
16 kwietnia ide na konsultacje do dietetyka po jeszcze wiecej motywacji
|
|
#3837 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dobra, komp włączony, idę ogarniać konspekt na lekcję z dzieciakami i harmonię
![]() btw - mój kumpel, Kamil to nagrał dziś, ładne imo... http://www.youtube.com/watch?v=2ijXlnxTo38
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz jesteśmy przy diecie to powiem Wam, że ja nie wiem co ze sobą zrobić..mój problem polega na tym, że obiad jem dopiero po pracy..kończę o 17, o 18 jestem w domu i jem około 19-ktoś to musi przygotować/podgrzać..
w pracy nie jem, bo po prostu nie znoszę jedzenia odgrzewanego w mikrofali a na codzienne obiady przynoszone przez catering mnie na chwilę obecną nie stać..jedynym wyjściem jest wsuwanie gorących kubków co czasem mi się zdarza albo kanapek/bułek na obiad a np. sałatek wieczorem jak jestem w domu..z tym, że na dłuższą metę się tak nie da..chyba jestem skazana na nadprogramowe kg
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
BYou czyli mamy podobny problem. "Na szczęście" Tż uważa, że mogłabym zacząć ćwiczyć - chociażby dla zdrowia i ujędrnienia pupy. On przestrzega specjalnej diety na masę i ma trening co 2 dzień po 1-2 godziny. Ja też muszę coś ze sobą zrobić.
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale wiadomo, że przeciętny człowiek nie ma tyle czasu w ciągu dnia, żeby spędzać na ćwiczeniach . Tak czy siak na mnie ten program robi wrażenie, tzn efekty końcowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

No ja pierdziele... I co ja mam do tego czasu zrobic? Jak zaczne chudnac sama to mnie odesla z kwitkiem bo przeciez sobie radze a jak nic do tego czasu nie zrobie to sie rozrosne do ogromnych rozmiarow

albo faktycznie nic nie rób na własną rękę bo dadzą Ci jakieś personalizowane porady
13.03.2008
oczywiście, od razu powiem 

mam nadzieję że ładnie Ci wszystko wyjaśni

niby miałam tylko jedno schrupać i nie wytrzymałam:/

jakie Ty masz maleństwa
(musiałam uskoczyć)