|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
proszę bardzo
http://siatkicentylowe.edziecko.pl/ musisz sie tam zarejestrowac ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
słowa: "czysty dom to oznaka zmarnowanego zycia" i tego sie trzymam
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
kurde my 210 za ta 6w1
![]() ale mala kase na szczepienie dostala w prezencie jak sie urodzila,tak ze nie jest tak zlegoldika jak ja takich wizyt nie lubie,u nas sie zapowiadaja bo jakby mieli jechac do wrocka zeby klamke pocalowac to zreszta my musimy za jakis zcas jechac do tesciow na tydzien bo mala ma tam wizyte u ortopedy,mam nadzieje ze ostatnia(kontrolna tylko) bo tam zaczelismy chodzic to juz chce to tam zakonczyc,a tu ciezko dostac jakis termin szybszy niz nie w przyszlym roku
|
#3813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i łatwo ![]() ja to w ogole cycki lubie
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
Jejuniu, nie mogę was dogonić i nadrabiam i nadrabiam, od 2h
![]() Dalia gratki za ząbka Muff zdrowiejcie szybko Ja dziś na obiad mam rosołek i naleśniki, a tygrys dostał zupkę z pora, selera, marchewki, pietruszki i papryki , nie bijcie.Tak z rozpędu, a papryka od 10 mca, czy jakoś tak . Oby nic mu nie było, a jadł jak szalony. Kolor i zapach zupki mniamniuśny .Młody śpiocha to lecę wyszywać, mój tygrys też niedobry, ale walczymy , i tak, ma kołdrę na ziemi po której już całkiem sprawnie raczkuje iwychodzi poza nią, leżak w korytarzu, dywan u nas w sypialni, łóżeczko i tak mu zmieniam te atrakcje, jak mega marudził na rękach u mnie a ja nie miałam jak naleśnika przewrócić to chrupek kukurydziany w dłoń i 5min spokoju.Mamusie dzieciaków które ukończyły 6mcy, dajecie żółtko? Miłosz wpyla aż miło. Moja koleżanka 3miesięcznemu dziecku dawała polizać czekoladę , mówiła że jest wtedy szczęsliwsze i śmieje się przez godzinę .
|
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
wstala. Ja 6w1 za 180 i pneumo zamierzam ale nie wiem ile?
|
#3816 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
5w1 135PLN ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
moi tescie mieszkaja w tym samym miescie co my, ale juz sie nauczyli ze bez zapowiedzi do nas to nie bardzo, bo po prostu moze nas najzwyczajniej nie byc poza tym ja nienawidze takich nalotów nawet "na chwilke tylko" a kiedys to teść potrafil z pretensjami dzwonic, jak to, to "on czeka pod drzwiami (oczywiście niezapowiedziany
|
|
#3817 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mieszkma z rodzicami tz wiec juz wiedza ze pedantka ze mnie zadna, a moja rodzinka daleko mieszka czasem jedna sis wpadnie niezapowiedziana ale dobrze mnie zna to jej balagan nie przeszkadza
|
|
#3818 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://siatkicentylowe.edziecko.pl/ ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
trzymam kciuki za zębola... ja tam dzis dumna jak paw chodze ze takie juz dorastające dziecko mam
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem juz nawet tz cos posprzata bo mu przeszkadza a mi nie
pytalyscie o mycie podlog...jak 1xtyg mi sie zdarzy to swieto,jak mala zacznie bywac na podllodze to pewnie od mopa nie odejde
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
Moi tesciowie tez nie moga sie doczekac kiedy zaserwuja Beatce czekoladke,cukiereczki,i wszystko wszystko co im sie zamarzy(niedoczekanie) jeszcze mi smialo w twarz niby zartuja ze to tak bedzie w sekrecie przed mama haha no ubaw po pachy
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
a dalia nie pogratulowalam.brawa dla Majeczki
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- kiedys Kasia Cichopek mowila ze jej synek nie zna slodyczy i jak chciaal lizaka bo widzial u innego dziecka to mu powiedziala ze to pilka na patyku...no comment ja tam sie rekoma i nogami nie zapieram bo kiedys mala dostanie cos slodkiego na pewno wszystko z umiarem ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- moj siostrzeniec chlop 25lat a moze od roku czy dwoch nie jada juz na sniadanie kanapek z nutella wiec....
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
fatal21 ja tez sie nie zapieram bo to normale ze kiedys i tak to pozna,tylko ja sie boje o ta jej alergie
ale w sumie dzieci ponoc z tego wyrastajato moja corcia tu najmlodsza?czy jest jeszcze ktos z konca grudnia?
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-05-17 o 14:05 |
|
|
|
#3823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
warzywa tylko w hamburgerach lub pizzy a z owocem go w zyciu nie widzialam.najlepsze ze jest wyyysokim chudzielcem dodam ze antybiotyk chyba raz w zyciu bral jak mial tydz bo w szpitalu na urodzinowy prezent dostal paciorkowca
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo jakie to madre powiedzenie |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalia gratki za zabek
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie lubie ich ale te niektore zachowania. ojciec Tzta stwierdzil, ze nie musza sie zapowiadac bo przyjezdzaja do wnuka i nic nam do tego. |
|
|
|
|
#3828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadza się... moja mogłaby juz wyrosnąć z alergii na żółty ser, bo tęsknie bardzo za taką grzaneczką... mniam mniam... albo za kawą z mleczkiem
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
wg mnie ta cala otoczka zdrowego odzywiania jest ok ale wiekszosc zalezy od genow i juz.co do tej czekolady to mojej sis corce maz dal polizac jak miala 4mce i jakas okruszynka jej sie odlamala minimalna posokala posokala i poszla spac z usmiechem na twarzy
do dzis na widok czekolady usmiech od ucha do ucha
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
idem na obiadek
![]() ale ile można jeść ryż i makaron ryżowy moj tz-et wczoraj siedział z małą i jadł wafle ryzowe,dal jej do reki i mowi fajne takie dziecko,jedzenie Ci potrzyma a mala co?wafla w dziub i ani myślała go oddac
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-05-17 o 14:13 |
|
|
|
#3832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no taaaaaaak... bo wnuk sam mieszka a Wy ino goście lub pomoc domowa- przynies, wynies, pozamiataj, zarób kase, ugotuj, posprzataj, wez mnie na spacer... a to chata milorda ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- znam ten bol... ale np moje dziecie ryzu nie tknie.. kupilam jakis sloiczek ryz z warzywami i indykiem czy jakos tak i kot zjadł, bo maja po 2ch lyzeczkach zarzadała cyca i koniec |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
my mielismy isc 03.04 a poszlismy po dwudziestym, ale nikt nic nie mowil.
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Wtajemniczenie
|
goldi posprzataj u malego w lozecxku zostaw go im i wyjdz w koncu do niego przyjechali a to jego krolestwo...
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czekolady dlugo nei dam, znajac zycie dziadkowie piersi dadza...Ja zoltko jutro podam pierwszy raz. Ale jak podajesz? Na twardo, na miekko czy na surowo? ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
predzej moj Tz sprzatnie niz ja. Chociaz kuchnie ciagle ja ogarniam, on nasz pokoj i pranie robi.
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
TUSZKA mam młodsze rodzeństwo, mama nie chciała już dzieci po mnie, miała traumę ale musiała zajśc w ciążę (jakiś guz jej się robił, po ciąży zniknął)
WARIATECZKA ja jadłam tyle ryżu, że skośne oczy mi się zrobiły i mały się uczulił
|
|
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wszystkie macie fb - agnieszka wrzuciła .... http://www.....termedia.pl/Niepokoja...lat-,6252.html jesli tylko 10% jest karmionych prawidłowo to... szoook.. ale co zrobic np. POR... raz widziałam ze od 5 mca, raz od 4tego a raz od 7mego ... i bądź tu mądry ... |
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z moim też mam ten problem, że jemu przeszkadza a mi nie tego znaku (nieraz jak mnie już wkur*** tym swoim sprzątaniem i dziamotaniem jaki to balagan, to mu mowie zeby sie ze mna rozwiódl i poszedł do tej mojej kol - to beda mieć czysto jak w muzeum jak tak razem bedą zapier**** )
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

jak to zrobic?
jak nie mam czasu to nie mam, jak mam czas to mam lenia. No ale cholerka nie samym dizeckiem i sprzataniem/gotowaniem sie zyje. Trzeba oddac sie tez przyjemnosciom 
słowa: "czysty dom to oznaka zmarnowanego zycia" 

ale mala kase na szczepienie dostala w prezencie jak sie urodzila,tak ze nie jest tak zle
i łatwo
. Oby nic mu nie było, a jadł jak szalony. Kolor i zapach zupki mniamniuśny
))
moi tescie mieszkaja w tym samym miescie co my, ale juz sie nauczyli ze bez zapowiedzi do nas to nie bardzo, bo po prostu moze nas najzwyczajniej nie byc