Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 15:24   #3811
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Mnie też on kusi, jest bardzo ładny i praktyczny Planowałam zainwestować w podkład Lancome Teint Mirale, a nie w kolejną torebkę, no ale jeszcze nie wiem co z tego będzie
Ja się boję tylko, że zanim go kupię to zdąży zniknąć ze sklepów i ze strony W przyszłym tygodniu planuje większe zakupy i chyba się nie powstrzymam przed zakupem
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:26   #3812
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja się boję tylko, że zanim go kupię to zdąży zniknąć ze sklepów i ze strony W przyszłym tygodniu planuje większe zakupy i chyba się nie powstrzymam przed zakupem
Nie ma się co powstrzymywać Koniecznie daj znać czy kupiłaś. No i oczywiście, nie mogę się doczekać kolejnej notki.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:49   #3813
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
chyba po poprostu miejsca które są mocno zatłoczone przez turystów trochę tracą na swoim uroku, wiadomo, że przeciskanie się w tłumie ludzi żeby cokolwiek zobaczyć nie jest najprzyjemniejsze ale to nie zmienia faktu, że warto niektóre miejsca odwiedzić i się przekonać samemu
Zgadzam się z tym. Ogrom turystów sprawił, że byłam zła, musiałam się przeciskać, chodzić "gęsiego", nie dało się robić zdjęć, stoliki pozajmowane. Ale miasto niezwykłe (tylko zaniedbane)
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:28   #3814
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ale u nas wakacyjnie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:33   #3815
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Ja już upiekłam sernik, zrobiłam krem do ciastek i je dokończyłam, poszprzątałam i zrobiłam koszyczek na jutro. Jeszcze jutro 2 sałatki i święta. Co do wakacji, to polecam Hiszpanię, Lazurowe Wybrzeże, Monako. Paryż i Barcelona, to moje ulubione miejsca. Bardzo bym chciała zwiedzić NY.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:46   #3816
anies5
Zakorzenienie

Phoebee, kiedy masz wizytę u fryzmistrza? Jesteś zdecydowana na ombre? Ja dzisiaj umówiłam się na 10 kwietnia i mam nadzieję, że nic nie stanie mi na przeszkodzie w wyjeździe do Krakowa.

Stary 2013-03-29, 18:42   #3817
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Phoebee, kiedy masz wizytę u fryzmistrza? Jesteś zdecydowana na ombre? Ja dzisiaj umówiłam się na 10 kwietnia i mam nadzieję, że nic nie stanie mi na przeszkodzie w wyjeździe do Krakowa.

Termin odległy , bo dopiero za około półtora miesiąca. Jestem zdecydowana na ombre. Kwestia do rozstrzygnięcia jest kolor, nie moge zdecydować sie na konkretny odcień blondu. Mam nadzieje uzyskać fachowa rade w tej kwestii. W miedzyczasie znalazlam troche inspicaji na Pinterest Char & the City :http://pinterest.com/charcity/brunette/. Trzymam kciuki za pomyslna realizacje planu, i koniecznie pochwal sie wrażeniami.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 20:26   #3818
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Termin odległy , bo dopiero za około półtora miesiąca. Jestem zdecydowana na ombre. Kwestia do rozstrzygnięcia jest kolor, nie moge zdecydować sie na konkretny odcień blondu. Mam nadzieje uzyskać fachowa rade w tej kwestii. W miedzyczasie znalazlam troche inspicaji na Pinterest Char & the City :http://pinterest.com/charcity/brunette/. Trzymam kciuki za pomyslna realizacje planu, i koniecznie pochwal sie wrażeniami.
Pomiędzy jakimi odcieniami się wahasz? Chłodna, czy cieplejsza tonacja? Dziękuję za inspiracje, podobają mi się wszystkie . Co prawda, ja sama nie wiem, co chcę, ale też liczę na poradę, a i jest jeszcze trochę czasu na zebranie inspiracji.

Stary 2013-03-29, 20:33   #3819
abrakatabra
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym. Ogrom turystów sprawił, że byłam zła, musiałam się przeciskać, chodzić "gęsiego", nie dało się robić zdjęć, stoliki pozajmowane. Ale miasto niezwykłe (tylko zaniedbane)
2 lata temu spontanicznie pojechaliśmy do Chorwacji na samym początku września, plaże były puste i mogliśmy wybierać w pokojach, mieliśmy parę metrów do morza("wystarczyło" przejść przez ruchliwa ulice). W tym roku robimy podobnie, na początek września zaplanowaliśmy Portugalię (po drodze zwiedzimy może Hiszpanie)

abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 21:37   #3820
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Oj tak Barcelona piękna, ale ja mam słabość do Hiszpanii

Mnie też poniekąd rozczarowała ale podejrzewam że to przez masę turystów Gdyby tak opustoszyć miasto byłoby naprawdę przyjemniej spacerować po tych wąskich uliczkach i kanałach

Ze stolic to byłam w Londynie, baardzo mi się tam podobało chociaż miałam wtedy ok. 12 lat. Architektura odmienna na tle typowo europejskich powtarzalnych miast, mnóstwo muzeów i świetnych sklepów Rzym również mi się podobał, aczkolwiek piorunującego wrażenia na mnie nie zrobił. Bardzo natomiast podobał mi się Asyż Górny, Florencja, Werona to też urocze miejsce O Strasburgu już wspominałam, Le Petite France piękne. W Hiszpanii jest mnóstwo naprawdę pięknych miasteczek, niekoniecznie dużych, ale każde z nich ma swój niepowtarzalny klimat. Odnośnie Hiszpanii to pięknie jest również na Teneryfie, ale tam to już krajobrazy można podziwiać a nie architekturę (wulkan Teide) Z bliższych nam miejsc podobała mi się również Praga i Wiedeń, lubię typowo europejską zabudowę
Do USA bym baardzo chciała pojechać, mam nadzieję, że już niedługo
Piękna. Bardzo mi się tam podobało - Toscania jest piękna.
Dla mnie bardzo urokliwa była też Siena - miała taki klimat średniowiecznego miasta. Trochę kojarzyła mi się z miastem w którym mieszkali Volturi z sagi zmierzch .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 21:39   #3821
Minia78
Raczkowanie

Dziewczyny, proszę doradźcie, które byście wybrały?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 59591_1.jpg (27,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lacoste_725SPW1126X96__1_.jpg (7,6 KB, 37 załadowań)
Minia78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 21:46   #3822
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Minia78 Pokaż wiadomość
2nd
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 22:00   #3823
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Caarolaaa też mam ten dylemat, na szczęście jadę autem więc mogę zabrać sporo ale najgorsze, że codziennie zapowiadają inną pogodę na ten świąteczny czas więc bądź tu mądra i pisz wiersze
ja w swoją maleńką torbę niewiele mogę zabrać, ale na szczęście udało mi się wybrać jakieś tam ubranka

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Dobrze, że teraz jest trochę wolnego, przynajmniej wypoczniesz
dziękuję już mi chyba dzisiaj trochę lepiej

PaulinaMigotka -
gratuluję zdania prawka !

Pogoda fatalna, tyle śniegu u mnie nie było na Boże Narodzenie, a najgorsze, że to cały czas sypie
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 22:02   #3824
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minia78 Pokaż wiadomość
dziewczyny, proszę doradźcie, które byście wybrały?
1
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 22:07   #3825
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
nr 2
Stary 2013-03-29, 22:12   #3826
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
2 lata temu spontanicznie pojechaliśmy do Chorwacji na samym początku września, plaże były puste i mogliśmy wybierać w pokojach, mieliśmy parę metrów do morza("wystarczyło" przejść przez ruchliwa ulice). W tym roku robimy podobnie, na początek września zaplanowaliśmy Portugalię (po drodze zwiedzimy może Hiszpanie)

Oj, uwielbiam Chorwacje pojechalam tam po pierwszym roku studiow, zeby zadecydowac czy zostaje na slawistyce i ...przepadlam. Cudne krajobrazy,fantastyczna pogoda i przemili ludzie, jesli tylko wykaze sie choc odrobine checi i sprobuje powiedziec cos w ich jezyku. Poza tym bez trudu mozna zaplanowac sobie samodzielnie wycieczke i dzieki temu nie tylko unikniemy tlocznych imprezowych miasteczek, ktore niespecjalnie polecam, ale tez poplywamy w czystej wodzie albo bedziemy sie budzic wsrod lasku piniowego
Innymi slowy lijepa Hrvatska

A Portugalii zazdroszcze- bardzo chcialabym sie tam wybrac
Stary 2013-03-29, 22:32   #3827
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Pomiędzy jakimi odcieniami się wahasz? Chłodna, czy cieplejsza tonacja? Dziękuję za inspiracje, podobają mi się wszystkie . Co prawda, ja sama nie wiem, co chcę, ale też liczę na poradę, a i jest jeszcze trochę czasu na zebranie inspiracji.

To prawda, przez te wszystkie zdjęcia można dostać oczopląsu!
Mam brązowe włosy i początkowo przyjęłam jedynie wersję ciepło-żółtą, np. jak u J. Alby lub L. Aldridge . Ostatnio coraz częściej pojawia się wspomniany chłodny odcień , który na ciemnych włosach również prezentuje się subtelnie - u na tym zdjęciuczy tutaj, z dolnych zdjęć,które już wstawiałam. Sama nie potrafię się zdecydować. Czasu zostało jeszcze trochę, dlatego mam nadzieję,że inspiracje pomogą.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-03-29 o 22:33
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 23:33   #3828
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Nie pamietam.
Trzeba zrobic zdjecia i mieć je w formie elektronicznej. Odpowiedni format.
Wypełnić wniosek online. Jest długi i ma wiele durnych pytań ale trzeba
Przelać kasę i mieć potwierdzenie wpłaty.
Potem dzwonisz do ambasady i umawiasz sie z konsulem na rozmowę.
Stawiasz sie w wyznaczonym terminie, mówisz po co tam jedziesz i decyzja jest od razu. Zabierają paszport i po 3 dniach odsylaja z wiza kurierem (płacisz kurierowi przy odbiorze za przesyłkę). Jak sprawnie to ogarniesz to myśle ze dwa tygodnie i wszystko załatwisz. Pytanie ile masz czasu na to.
Cytat:
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Myślałam, że to znacznie dłużej trwa, może to przyspieszyli w ostatnim czasie. O durnych pytaniach słyszałam typu - czy planowałeś kiedyś zamach bombowy
W zeszłym roku w trzeciej klasie liceum miałam okazję pojechać na wymianę do USA ale akurat pokrywało się to z maturami, także skorzystać nie mogłam

Samochód to super opcja W Turcji też na leżakowaniu byłam, tam to dopiero upały

To szybko w takim razie to trwa, jakoś mi się obiło o uszy, że znacznie dłużej, dziękuję za odpowiedź
zdjęcia, wniosek z pytaniam czy prowadzisz działalność wywrotową itd. Opłata chyba 400-500 zl, najlepiej mieć jakiś dok. Który poświadczy, że jedziesz tam w celach turystycznych i że masz do czego wracać( rozpoczęte studia, praca, firma).

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40035033]o jaaa moje marzenie
macie jakichś znajomych/rodzinę w usa? czy tak sami po prostu się tym zajęliście, jeśli można wiedzieć

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

myślę, że u mnie będzie podobnie, fascynuje mnie wszystko dotyczące ny, od taksówek i tłumów po niesamowite budynki (tak lubię wielkie szklane wieżowce ) klimat miastato zdecydowanie moje marzenie i generalnie "objazdówka" po stanach love:[/QUOTE] jeśli objazdówki Cię interesują zapraszam na stronę
http://www.alternativ-tours.pl/ organizują wycieczki dla mniejszych grup oraz indywidualne. Wszystko dopracowane, dokumenty i rewerwacje dostarczone, mapy, wynajem aut itd. Zajmuje się tym moja siostra. Wiem ile czasu temu poświęca. Ludzie wracają naprawdę zadowoleni.
Cytat:
Np pamietam ze trzeba było podac adres hotelu do którego jedziesz, opisać swoja ścieżkę zawodowa, ukończone szkoły, generalnie dużo dziwnych rzeczy.

Rozumiem, ze oni maja dużo emigrantów i próbują jakoś to kontrolować, dbają o bezpieczeństwo itp... Jednak dla mnie to jest irytujące a gdzieś tam tez ponizajace. Pamietam dzien spotkania z konsulem. Stoisz w kolejce na zewnątrz, nie ma żadnego zadaszenia. Nie ważne czy snieg, mróz, deszcz... pan ochroniarz wpuszcza pojedyncze osoby umówione... Z nami stały np rodziny z dziećmi, Pani z niemowlakiem. I stać musiała mimo, ze zimno było. Potem oddajesz rzeczy do depozytu, przechodzisz przez bramki i idziesz... I rejestrują Cię przy okienku na rozmowę, potem dostajesz numerek i czekasz na konsula.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Wszystko sami. Loty, hotele, samochód z wypożyczalni. Wyladowalismy o północy w LA, pojechaliśmy do wypożyczalni po samochód i potem dopiero do hotelu. Samochód był wcześniej zarezerwowany. Byliśmy tam dwa tygodnie, pierwszy tydzień hotel mieliśmy zarezerwowany wcześniej a potem szukaliśmy hotelu z dnia na dzien coraz wiecej wyjazdów organizujemy sobie sami.
O, to fajnie to sobie zorganizowaliście. Takie wyjazdy są najlepsze. T nie to samo co wyjazd z Tui czy Neckermana. Polecam ps. To stanie przed ambasada na dworze, niezaleznie od pogody jest żenujące!!! To poczekalni nie można zrobić???
Cytat:
Klimat, ocean, ludzie, zakupy, widoki... Tylko jedzenie fakt foodowe... Choć smaczne jak nigdzie

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

W naszym przypadku była to konieczność bo żadne biuro podróży nie dało jak oferty na taki wyjazd. Kosztowo pewnie tez korzystnie wyszło.
następnym razem zapraszam na http://www.alternativ-tours.pl/ niestety mało jest chętnych na takie wyjazdy, mam nadzieję, że świadomość Polaków się zmieni. Niemcy szturmują takie wyjazdy do bólu.

Cytat:
Racja, do Stanów to raczej ciężko o zorganizowaną wycieczkę a jeśli już to pewnie kilkanaście tysięcy trzeba wydać za taki 2 tyg. pobyt
Zapragnęłam wakacji i podróży, a tu uczyć się trzeba jeszcze pół roku
kilkanaście tyś to raczej nie, chyba że mówisz o 2 os. Przeżycia niezapomniane. Ja co prawda nie byłam, ale mój tata, "odgrażał" się wiele lat, że pojedzie do stanów. Wkręcił się w motory. Moja siostra zorganizowała wycieczkę po stanach na motorach dla grupy kilkunastu osób. Tata do tej pory to wspomina z niemałą ekscytacją. Teraz we wrześniu szykują kolejną grupę

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ogólnie muszę się Wam pożalić, bo to aż grzech z samego rana mieć tak beznadziejny humor. O tej potwornej śnieżycy już nawet nie wspominam, ale przed chwilą mierzyłam się i konfrontowałam wyniki z tymi sprzed 1,5 miesiąca. Wiem, że ciężko oczekiwać cudów bez diety, ale myślałam że skoro dodam do swojego planu dnia ćwiczenia, czasami nawet 5 razy w tygodniu, to ubędzie mi trochę ciała. Stało się odwrotnie, przybyło mi w biodrach i udach Gdzie tu sens, gdzie logika ? Po za tym rozczarowałam się nową płytą Depeche Mode
jest kiepska? Słyszałam nowe 2 utwory i były super

Cytat:

Cytat:
Mam brązowe włosy i początkowo przyjęłam jedynie wersję ciepło-żółtą, np. jak u J. Alby lub L. Aldridge . Ostatnio coraz częściej pojawia się wspomniany chłodny odcień , który na ciemnych włosach również prezentuje się subtelnie - u na tym zdjęciuczy tutaj, z dolnych zdjęć,które już wstawiałam. Sama nie potrafię się zdecydować. Czasu zostało jeszcze trochę, dlatego mam nadzieję,że inspiracje pomogą.
chyba najlepsze są chłodne odcienie, przynajmniej dla bladolicych. Moje ombre czasami wydaje mi się zbyt żółte, a czy mojej bladej twarzy wygląda to średnio :/

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-03-29 o 23:39
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 23:42   #3829
Stace
Zakorzenienie

Kto tu polecał film "Siedem dusz" ? Obejrzałam, ryczałam jak bóbr

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-30, 06:27   #3830
Elusiek
BAN stały

Cytat:

2
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:49   #3831
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Nike
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Zobacz w hipermarketach, jeśli nie zależy Ci na jakości a na niskiej cenie tylko sprawdź wymiary podręcznego bagażu
Nie wiem ile takie walizki kosztują, dostanę taką do 150zł? Najważniejsze, żeby była lekka.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:54   #3832
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Kto tu polecał film "Siedem dusz" ? Obejrzałam, ryczałam jak bóbr
Ja już dwa podejścia robiłam i dwa razy zasnęłam
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:58   #3833
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj pieknie to wyglada
http://media-cache-ec6.pinterest.com...e02d3bed7e.jpg
Tylko znalezc fryzjera, ktory to dobrze zrobi i jeszcze pozniej utrzymac taki chlodny kolor to dwie naprawde, jak mi sie wydaje trudne rzeczy... Ale efekt przepiekny, znowu bede sie zastanawiala czy warto zaryzykowac.
Stary 2013-03-30, 09:10   #3834
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Nike

Nie wiem ile takie walizki kosztują, dostanę taką do 150zł? Najważniejsze, żeby była lekka.
nie wiem czy masz gdzies w poblizu outlet, ale ja w fashion house kupilam jakis czas temu niewielka walizke na kolkach z Jansport, ktora wymiarami odpowiadala bagazowi podrecznemu Wazy mniej niz klasyczne usztywniane walizki, a jest naprawde pojemna poza tym, czesc modeli ma ukryte szelki, dzieki ktorym mozna ja rowniez nosic jako plecak- osobiscie nie probowalam, ale znam kilku zwolennikow tego rozwiazania...
No i cena- mnie udalo sie ja zakupic za okolo 170zl, a podejrzewam ,ze jakby dobrze poszukac po allegro, ewentualnie w sportowych (u mnie w miescie widzialam je w sklepie Levisa i w Outdoor Active), to mozna trafic na promocje i dostac jeszcze taniej

Ponizej kilka przykladowych zdjec tych toreb.
Mnie zalezalo,zeby walizka wyrozniala sie w samolocie/autokarze,wiec mam wersje w kolorowe kropeczki i bardzo sobie chwale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jansport2.jpg (54,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jansport1.jpg (11,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jansport3.jpg (24,6 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2013-03-30 o 09:12
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:21   #3835
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja już dwa podejścia robiłam i dwa razy zasnęłam
Hahaha Ja robiłam dwa podejścia do Pearl Harbor. Za każdym razem już na 15 minucie zalewałam się łzami, więc TŻ się denerwował i wyłączał
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:28   #3836
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
2
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:39   #3837
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
nie wiem czy masz gdzies w poblizu outlet, ale ja w fashion house kupilam jakis czas temu niewielka walizke na kolkach z Jansport, ktora wymiarami odpowiadala bagazowi podrecznemu Wazy mniej niz klasyczne usztywniane walizki, a jest naprawde pojemna poza tym, czesc modeli ma ukryte szelki, dzieki ktorym mozna ja rowniez nosic jako plecak- osobiscie nie probowalam, ale znam kilku zwolennikow tego rozwiazania...
No i cena- mnie udalo sie ja zakupic za okolo 170zl, a podejrzewam ,ze jakby dobrze poszukac po allegro, ewentualnie w sportowych (u mnie w miescie widzialam je w sklepie Levisa i w Outdoor Active), to mozna trafic na promocje i dostac jeszcze taniej

Ponizej kilka przykladowych zdjec tych toreb.
Mnie zalezalo,zeby walizka wyrozniala sie w samolocie/autokarze,wiec mam wersje w kolorowe kropeczki i bardzo sobie chwale
Świetna A wiesz ile ona waży?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:05   #3838
Adele Marie
Raczkowanie

Olcia, wrzucam zdjęcie kaloszy na nogach mamy .
Rozmiar 36.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie.jpg (115,1 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez Adele Marie
Czas edycji: 2013-03-30 o 10:10
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:29   #3839
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie obydwie się podobają, ale już mam złe doświadczenia z ciepłą tonacją, a przynajmniej wpadającą w karmel/miód. Nie pasuje do mojej oprawy, także osobiście tylko chłód , choć nie powiem, ciepłe refleksy też mi się podobają.
Jeżeli masz chłodną oprawę, to też polecałabym Ci iść w tym kierunku, ciepło może wyglądać nienaturalnie.

Wrzucam kilka inspiracji. I czekam na nowe od Ciebie .

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
chyba najlepsze są chłodne odcienie, przynajmniej dla bladolicych. Moje ombre czasami wydaje mi się zbyt żółte, a czy mojej bladej twarzy wygląda to średnio :/
Jakoś szczególnie blada nie jestem, ale też uważam, że bardziej pasują mi chłodne odcienie. Ty wyglądasz ślicznie w swoim ombre, ale sama wiem, że odcień zależy od światła. Moje miodowe włosy w sztucznym były tak rude, że miałam ochotę nosić czapkę .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2201.jpg (78,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre-hair.jpg (44,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m8sfti2tMV1rnnv9go1_1280.jpg (78,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1dgh.jpg (39,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2dyu.jpg (41,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3sfthh.jpg (46,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frontaftersff.jpg (38,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sadide2.jpg (44,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sifgde1.jpg (43,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg leather1-500x750.jpg (53,5 KB, 44 załadowań)
Stary 2013-03-30, 10:31   #3840
anies5
Zakorzenienie

.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (49,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (45,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a11.jpg (70,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frontafter.jpg (40,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hbz-Hair-Battle-dark-Miranda-Kerr-de.jpg (27,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0260.jpg (20,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2386.jpg (38,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2945.jpg (34,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3139.jpg (22,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg laldridge091009641.jpg (107,3 KB, 22 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości