Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, część XI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-07, 08:43   #3811
Trusiulandia
Zakorzenienie

Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz

Jest czop jest super :-D
Ja cała noc skurcze ale to przepowiadacze i tyle starałam się spać. A masaż szyjki mnie nie bolał a miałam z 3 razy przed ostatnim porodem

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

13 września 2008
15
września 2012
04.04.2014 II

Julianek 16.12.14r. 5.05!
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:44   #3812
kattoo
Zakorzenienie

Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz

Munia te poleczki z netto to sa takie mini mini. Na telefon polozyc bo na ksiazke to zapomnij.

Ja sobie zostawie kilka plyt ze starych mebli i skrece polki takie jak chcialam i przemaluje na bialo. Bo na all to ceny z kosmosu
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:44   #3813
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Reniferek, jasne, że jest sprawdzony sposob na biodra - podród bebzun zejdzie to i biodrom lżej
Z porodem jeszcze chwilę chcę się wstrzymać! bo nie wiem jak ustawić łóżeczko i falbanki pod materacyk nie mam! No matka nie gotowa jeszcze!

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Duza poducha miedzy nogami.
jak spię w poduszce rogalu to mam ją między nogami, nie pomaga może spróbuję z jeszcze większą.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez _Inka__ Pokaż wiadomość
Mi pomaga spanie na baardzo miękkim materacu. Jak jestem u rodziców i śpie na twardszym to ból bioder mam gwarantowany. W domu super miekko i jest ok. Może podłóż sobie na materac kołdrę, powinno pomóc
o, też wypróbuję. Dziękuję

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:45   #3814
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
A w jakim mieście szukasz?

Jam Ci przepowiadam, że za wiele to tz nie pouzywasz! Sam Czop Czcigodny w zabarwieniu rychly koniec Twego blogoslawionego stanu zwiastuje i mysl o skurczach partych przywoluje!

HAHAHA Munia padłam
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:45   #3815
mezzaluna
Raczkowanie

Dziewczyny, dzien dobry idę dzisiaj z Rozalka na kontrole do lekarza sprawdzić jak przybiera i podpytam sie o te kolki. Dalam jej na własną rękę espunisan i od wczoraj glosne bąki puszcza ale brzuszek chyba odpuścil. Natomiast noc miałam z bani bo tak dala czadu. Kwilila od 1 do 5 ze chce cycka. Dostawiałam ja, jadla.,odkładałam to kwila i ssala swoje rączki, rożek, pieluszkę jak jakas sierotka smoczka wypluwała tylko cyc i cyc. W końcu o 6 z nią zasnęłam w łóżku na cycu O_O masakra.

Natomiast mam dla was rade: Butelka objawienie! Po męczarni z tomee tippee,lovi i nuk wczoraj kupiliśmy dr browns z rurka odpowietrzającą- suuuper! W końcu malej nic nie leci bokiem i nie słychać żeby lapala powietrze a wydaje mi sie ze te problemu z brzuszkiem właśnie z łapczywości wynikaly i łykania pęcherzyków. Takze dr Brownes to najlepsza inwestycja butelkowa dla małych chciwkow
mezzaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:47   #3816
kattoo
Zakorzenienie

Reniferek mi pomaga na biodra dopiero taka poducha ze jak leze na boku to kolano mam wyzej niz biodro. Unaczej tez bola
Stary 2016-07-07, 08:47   #3817
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamila chyba wywolalas mojego czopa bo wyszedl "sam czop czcigodny"

Pomaranczowy to mozna przyjac ze to podbarwiony krwia?

Przepraszam jesli ktos je
Ooo super ☺
Stary 2016-07-07, 08:48   #3818
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Z porodem jeszcze chwilę chcę się wstrzymać! bo nie wiem jak ustawić łóżeczko i falbanki pod materacyk nie mam! No matka nie gotowa jeszcze!

jak spię w poduszce rogalu to mam ją między nogami, nie pomaga może spróbuję z jeszcze większą.
Dziękuję

Rozumiem cie doskonale, mi falbanka spedzala sen z powiek tydzien czasu, zanim do ikei dojechalam
od razu mówie, że na złożone łóżeczko ciężko się zakłada a miejsce znajdziesz na pewno a z biodrami tak jak dziewczyny mówią- coś miękkiego pod tyłek, wtedy jest lepiej.
Stary 2016-07-07, 08:49   #3819
BlueSky14
Zadomowienie

Cytat:
Ja leze w lozku w szlafroku jeszcze. Zaraz Gabi ma drzemke to ide z nim spac. Spalam dzis moze z 4h i to nie w jednym ciagu.

Dziewczyny powiadam wam nie wkladajcie dziecku pluszakow do lozka. Gabi w nocy jak przychodzi mi do lozka to je wszystkie znosi. Pojedynczo kursuje tam i spowrotem az wszystkie bede miec w lozku (i przy okazji nie bedzie miejsca na spanie)
Podpisuje sie recoma i nogami. Pluszaki to zloooo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 08:51   #3820
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzien dobry idę dzisiaj z Rozalka na kontrole do lekarza sprawdzić jak przybiera i podpytam sie o te kolki. Dalam jej na własną rękę espunisan i od wczoraj glosne bąki puszcza ale brzuszek chyba odpuścil. Natomiast noc miałam z bani bo tak dala czadu. Kwilila od 1 do 5 ze chce cycka. Dostawiałam ja, jadla.,odkładałam to kwila i ssala swoje rączki, rożek, pieluszkę jak jakas sierotka smoczka wypluwała tylko cyc i cyc. W końcu o 6 z nią zasnęłam w łóżku na cycu O_O masakra.

Natomiast mam dla was rade: Butelka objawienie! Po męczarni z tomee tippee,lovi i nuk wczoraj kupiliśmy dr browns z rurka odpowietrzającą- suuuper! W końcu malej nic nie leci bokiem i nie słychać żeby lapala powietrze a wydaje mi sie ze te problemu z brzuszkiem właśnie z łapczywości wynikaly i łykania pęcherzyków. Takze dr Brownes to najlepsza inwestycja butelkowa dla małych chciwkow
Trzymamy kciuki za wizyte małego ssaka Nieźle Ci dała do wiwatu Twoja kruszynka w nocy Ciesze się, że macie już swój typ w butelkach, a cieszę się podwójnie bo mam kupione te same
Stary 2016-07-07, 08:55   #3821
BlueSky14
Zadomowienie

Cytat:
Munia te poleczki z netto to sa takie mini mini. Na telefon polozyc bo na ksiazke to zapomnij.

Ja sobie zostawie kilka plyt ze starych mebli i skrece polki takie jak chcialam i przemaluje na bialo. Bo na all to ceny z kosmosu
Tez byłam za tymi.półkamii wyszłam zawiedziona.Myślałam ze to te duże a to mikro takie ze szok

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość

Dziękuję

Włóż zwykłą poduszkę mnie pomogła

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez BlueSky14 Pokaż wiadomość
Tez byłam za tymi.półkamii wyszłam zawiedziona.Myślałam ze to te duże a to mikro takie ze szok

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Włóż zwykłą poduszkę mnie pomogła

Noge musisz miec troszkę wyżej

BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 08:56   #3822
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Beatusia, równie dobrze pomiar może być zanizony i dzieciątko będzie większe. Albo po prostu czeka cię kruszynka i taki będzie jej urok nie denerwuj się kochana. Teraz nam wszystkim już nerwy puszczają.

Misia jak tam dalej twoje skurcze?? Wyciszyly się?? W końcu coś się dzieje

Kattoo kattoooooooo jadę po pilkeeee gratuluję czcigodnego i przewiduje drugorodnego. Faktycznie mąż ci się chyba przyda na chwilę. Mam nadzieję że Szybko się uwinie z tym nowo podstawionym autobusem:/
Ja dziś nie śpie od 4. Juz was raz czytalam. Moj tz poszedł po rozum do głowy, napisał mi piękna wiadomość że będzie jak ja chcę i będzie mnie wspieral, że się po prostu stresuje. Nawet zaproponowal spychanie wieloryba razem podejmiemy decyzję co do gości itp. Kamień mi spadł z serca.
Brzuch znowu bolał rano, ale już nie tak mocno. Trzeba wstać i jeść śniadanie, a wy na porodówki zmykać niedługo

Ciekawe jak deksterowa
Ostatnio byl zawyzony, wiec sie nie nastawiam. Wiem,ze w domu szybko przybierze, ale w szpitalu bardziej sie czepiaja spadku wagi u malutkich dzieciaczkow. Nas za pierwszym razem nie chcieli za bardzo puscic. Poza tym lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz gorzko rozczarowac ☺
Super,ze do meza dotarlo! Stres niestety coraz wiekszy sie robi.
Chociaz powiem Ci,ze ja z dwojga zlego wole odwiedziny w szpitalu niz w domu. W szpitalu to chociaz nie siedza pol dnia 😉 u mnie dochodzi jeszcze kwestia tego, ze bede miec dwojke do ogarniecia w domu i na sielanke nie licze.
Stary 2016-07-07, 09:00   #3823
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Ostatnio byl zawyzony, wiec sie nie nastawiam. Wiem,ze w domu szybko przybierze, ale w szpitalu bardziej sie czepiaja spadku wagi u malutkich dzieciaczkow. Nas za pierwszym razem nie chcieli za bardzo puscic. Poza tym lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz gorzko rozczarowac ☺
Super,ze do meza dotarlo! Stres niestety coraz wiekszy sie robi.
Chociaz powiem Ci,ze ja z dwojga zlego wole odwiedziny w szpitalu niz w domu. W szpitalu to chociaz nie siedza pol dnia 😉 u mnie dochodzi jeszcze kwestia tego, ze bede miec dwojke do ogarniecia w domu i na sielanke nie licze.
Masz racje, ze lepiej sie milo rozczarowac niz zawiezc, ale trzeba myslec pozytywnie. Wiem, ze boisz sie rozstania ze starszakiem i spadku wagi, ale dacie rade ** na pewno będzie lepiej niż myślisz
Troche racji z tymi odwiedzinami jest. tylko że u mnie w szpitalu wychodzi się 24 h po. Więc dla mnie to szybko na drugi dzień odwiedziny, a w domu nie będą mi w pokoju siedzieć z małą tylko w salonie, a ja mogę uciec na karmienie A w szpitalu to wyjsciowa koszula cyc i pisia na wierzchu i imprezka z balonami hehe:p
Stary 2016-07-07, 09:07   #3824
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cala_w_kwiatkach Pokaż wiadomość
Zbieram się do lekarza. Mąż się wczoraj bardzo staral zebym do wizyty juz nie doczekała ale niestety nie udalo się. Coś mi wlazło w lewy pośladek i boli niemiłosiernie 😐
Widze,ze wczoraj byl zbiorowy sex na watku 😂 nawet ja mojego zmolestowalam po meeega dlugim czasie. Na spiocha 😂 no ale lepsze seksy w ciazy niz niedlugo po. Mnie dlugo w srodku pieklo,mimo ze przeciez mialam cc.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
Gdzie się kupuje te piłki? W dziecięcym z zabawkami czy w sportowym? ??? Jadę zaraz na to kurewskie ktg i może kupie gdzieś po drodze.
Nie jestem dziś miła. I nie będę. Wybaczcie to nie wasza wina.

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

I kolejny SMS tym razem szwagierka "jest juz dzidzia?" Wczoraj byl od mamy, brata, ksiegowej i sąsiadki 😠 a dzień się dopiero zaczął 😠

Ojjj biedna! Dzisiaj to nikt Ci nie podskoczy 😚

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Beatusia- wiem że to dla ciebie stresujące, ale te pomiary na usg to czysty szacunek. Brzuszek na pewno jest w porządku Poza tym już niedługo utulisz synka! Fajnie że tego samego dnia po zameldowaniu w szpitalu będziesz miała cc. Ja się obawiam że będą chcieli mnie przetrzymać w szpitalu i po zgłoszeniu na oddział w niedziele, będę je miała dopiero w poniedzialek

U ciebie życie na wysokich obrotach ciąg dalszy Podziwiam za energię Ja bym się po takim dniu wieczorem zapłakała z bóli Cienias ze mnie

Kciuki za wizytę
Mam nadzieje,ze bedzie tego samego dnia. Bo na ostatniej wizycie to inaczej wygladal plan 😉 no ale lekarz powiedzial, to bede egzekwowac. On ma w srode dyzur calodobowy, wiec nawet jakby byl boom cesarkowy to zrobi mi popoludniu i spokoj. Tak mysle przynajmniej..
Zeby jeszcze udalo mi sie zalatwic jedynke na polozniczym to juz w ogole byloby fajnie. No. Przynajmniej w kwestiach organizacyjnych 😉
Stary 2016-07-07, 09:07   #3825
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja leze w lozku w szlafroku jeszcze. Zaraz Gabi ma drzemke to ide z nim spac. Spalam dzis moze z 4h i to nie w jednym ciagu.

Dziewczyny powiadam wam nie wkladajcie dziecku pluszakow do lozka. Gabi w nocy jak przychodzi mi do lozka to je wszystkie znosi. Pojedynczo kursuje tam i spowrotem az wszystkie bede miec w lozku (i przy okazji nie bedzie miejsca na spanie)
A nie boisz się jak to będzie jak jeszcze Emi się urodzi?
Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
A w jakim mieście szukasz?

Jam Ci przepowiadam, że za wiele to tz nie pouzywasz! Sam Czop Czcigodny w zabarwieniu rychly koniec Twego blogoslawionego stanu zwiastuje i mysl o skurczach partych przywoluje!

Ktore poleczki?

Aglo wydaje mi się ze cos się dzieje u Ciebie )

Deksterowa się oddzywala?
Pisała na fb że to jednak wody

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:09   #3826
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Elfka na pewno przybierze skoro ladnie ssie cos czuje ze ja bede miala dwie uwieszone malpki na sobie. W tym jedna zazdrosna 😂
Ojj, ja chyba tez ☺ ostatnie dni to ciagle chce sie tulic 😍
Stary 2016-07-07, 09:10   #3827
Arida_
Zadomowienie

Mezz, piona siostro! Moj tez taki cycuch, tylko ze jak obrobi dwa cycki, to wracaamy do pierwszego, bo fajny flaczek i tylko mietoli sutka. Po dwóch zabojczych nockach, dzisiaj wziąłam go do nas i spal przy cycusiu 5 h!

Stary 2016-07-07, 09:10   #3828
olutka
Zakorzenienie

Eska, super, że tż się zreflektował

Arida, myślisz że Stasiu jest aż tak grzeczny, że czeka na wolny dzień, żeby nie przesKadzać Królowej Matce??

Munia, Mosslanda na książeczki i część zabawek
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:13   #3829
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:

Oj biedne jesteście z tymi kolkami Mam nadzieję, że pediatra coś ci podpowie. O tej butelce Dr Browns słyszałam wiele super opinii, cieszę się że i wam pomogła
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 09:18   #3830
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Boje sie ale na to juz raczej za pozno. Trzeba ogarnac
Stary 2016-07-07, 09:20   #3831
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Jednak wody? Czyli szykuje nam się kolejne lipcowe dzieciątko

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Mezz, piona siostro! Moj tez taki cycuch, tylko ze jak obrobi dwa cycki, to wracaamy do pierwszego, bo fajny flaczek i tylko mietoli sutka. Po dwóch zabojczych nockach, dzisiaj wziąłam go do nas i spal przy cycusiu 5 h!

Rozczulają mnie takie opisy

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Arida, myślisz że Stasiu jest aż tak grzeczny, że czeka na wolny dzień, żeby nie przesKadzać Królowej Matce??
Pisałaś kiedyś, że jesteście w świetnej komitywie i Staś w każdym aspekcie współpracuje z mamusią, więc ja bym się nie zdziwiła gdyby tak rzeczywiście było
Stary 2016-07-07, 09:22   #3832
olutka
Zakorzenienie

Inka, ja mu tyyyle razy tłumaczyłam, że spotkamy się między 8 a 12-tym i kto wie, może posłucha
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:31   #3833
Flowerbombka
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Wczoraj przestałam być Ikeowską dziewicą
Tak wiem, że to mało możliwe ale pierwszy raz byłam w tym sklepie hehe...rany ile tam można kasy wydać na te pierdółeczki..dobrze, że meliśmy tylko 1,5 h do zamknięcia więc lataliśmy tylko za tym co potrzebne...no ale najważniejsze, że kupiłam meble dla synka..pojechałam po białe a zrobiłam mix żółto biały..do morskich ścian będzie super mam nadzieję

Munia wyobrażasz sobie wyjmować coś z tych szuflad pod tą deską do przewijania? Ja tam chciałam ciuszki córy trzymać ale ta decha jest tak wystająca, że chyba na kolanach będę z tych szuflad je wyjmować

Kattoo no to żegnamy czcigodnego czopa
Nie wiem czy zdążycie poszaleć z mężem hłe hłe

Beatusia jak synek będzie na świecie to zaraz go podkarmisz i brzuszek urośnie

My wieczorkiem meble składamy..zostało mi tylko kupić fotelik , dywany i miękki przewijak i koniec..wszystko już będzie, wiec po weekendzie mogę rodzić
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:35   #3834
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
Gdzie się kupuje te piłki? W dziecięcym z zabawkami czy w sportowym? ??? Jadę zaraz na to kurewskie ktg i może kupie gdzieś po drodze.
Nie jestem dziś miła. I nie będę. Wybaczcie to nie wasza wina.

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

I kolejny SMS tym razem szwagierka "jest juz dzidzia?" Wczoraj byl od mamy, brata, ksiegowej i sąsiadki 😠 a dzień się dopiero zaczął 😠

Ludzie to potrafią w☠☠☠☠ic
. T mi pozwolił wyzywac na takie smsy

Cytat:
To nawet nie na granicach tylko wyrywkowo wszystkich trzepia na autostradach.

Jeszcze teraz mi dzwoni ze siedzi niedaleko jakiegos cpuna smierdziela a z drugiej strony jakis chory psychicznie z obstawa. Idealnie sie wpasowal do autobusu wariatow.

Iza ja tez mam zly humor wiec piona

Dlatego busy to zło
Zawsze sir jakiś debil trafi, smierdziel albo baba z psem :/

Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
Kattoo kur..a! Miałyśmy poczekać do weekendu a ty z czopem mi tu wyskakujesz.

Skąd mam wiedzieć czy już?
Pomóżcie bo myślenie mnie z bólu zawodzi. Jak pójdę pod prysznic ciepły to porodowe się nasilą??..?

i jak kochana? Przechodzi ?

Cytat:
Mi pomaga spanie na baardzo miękkim materacu. Jak jestem u rodziców i śpie na twardszym to ból bioder mam gwarantowany. W domu super miekko i jest ok. Może podłóż sobie na materac kołdrę, powinno pomóc

Tak!!! Bardzo miękkie materac ratuje mi życie !!!

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Dziekuje 😚 no nic, bedzie musial nadrobic. Patryk szybko przybral, wiec jakos nie rozpaczam strasznie z tego powodu. Jest mi przykro, bo ja waze przytylam najwiecej z calego watku, rozstepow w ch.., i tak musze miec cc, wiec moglby miec i 5kg i byloby dobrze, a tu dziecko zapowiada sie jeszcze mniejsze niz pierwsze. Zlosliwosc losu i tyle.
Dla mnie najgorsze jest rozstanie z synkiem to po pierwsze. Nigdy nie rozstalismy sie na dluzej niz 8h. No i pod koniec tego czasu zawsze jest juz smuteczek za mama. A tyle dni? Jestesmy razem non stop i przywiazani do siebie strasznie. Rozmawiamy kilka razy dziennie o szpitalu, ale nie wiem czy to przyniesie jakis efekt. Mam nadzieje,ze bedzie Mu latwiej niz mnie, bo ja to wiem,ze oszaleje.
No a druga sprawa to samo cc. Nie zapomnialam kompletnie nic z koszmarnego pierwszego razu. No i strasznie mnie wkurza,ze po cc to biedne dzieciatko bedzie samiusienkie w nowej rzeczywistosci tak strasznie dlugo,kiedy bedzie tak bardzo potrzebowalo mamy. Bo w moim szpitalu z pionizacja wcale sie nie spiesza. Ja lezalam prawie cala dobe.

Dacie sobie radę
Łatwo mi się mówi, ale ja to wiem

Cytat:

Ja poprosiłam T żeby mi zrobił poleczki bo szkoda mi kupę kasy wydać w sklepie.

Cytat:

Dzięki za rady
No i buziaki dla Malutkiej
Stary 2016-07-07, 09:35   #3835
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Cytat:

To nawet nei idę ich ogladać.
A tak na oko to ile mają cm dlugosci?

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:39   #3836
mezzaluna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość

Piona! Ja to się boję, że się barakuda przyzwyczai spać z nami i będzie klops :P
mezzaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:39   #3837
kamila_509
Zakorzenienie

Aglo chyba rodzi
Stary 2016-07-07, 09:44   #3838
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Aglo chyba rodzi
Serio?? Pisała coś? W końcu już czas na Wiktorka
Stary 2016-07-07, 09:44   #3839
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wczoraj przestałam być Ikeowską dziewicą
Tak wiem, że to mało możliwe ale pierwszy raz byłam w tym sklepie hehe...rany ile tam można kasy wydać na te pierdółeczki..dobrze, że meliśmy tylko 1,5 h do zamknięcia więc lataliśmy tylko za tym co potrzebne...no ale najważniejsze, że kupiłam meble dla synka..pojechałam po białe a zrobiłam mix żółto biały..do morskich ścian będzie super mam nadzieję

Munia wyobrażasz sobie wyjmować coś z tych szuflad pod tą deską do przewijania? Ja tam chciałam ciuszki córy trzymać ale ta decha jest tak wystająca, że chyba na kolanach będę z tych szuflad je wyjmować

Kattoo no to żegnamy czcigodnego czopa
Nie wiem czy zdążycie poszaleć z mężem hłe hłe

Beatusia jak synek będzie na świecie to zaraz go podkarmisz i brzuszek urośnie

My wieczorkiem meble składamy..zostało mi tylko kupić fotelik , dywany i miękki przewijak i koniec..wszystko już będzie, wiec po weekendzie mogę rodzić

To które w końcu wzielaś mebelki?
No ta decha do przewijania faktycznie jest za dluga. Ja mam tam wszelkie zapasy, to, czego nie trzeba czesto wyciągać . A jak bedę zmieniac przewijak w biurko to obetne od tyłu troche tej deski.

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 09:47   #3840
Flowerbombka
Zadomowienie

Mezzaluna śpiąc jako noworodek/niemowlak to się nie przyzwyczai do spania z wami..tylko trzeba w odpowiednim momencie przekonać do spania samemu no i duże znaczenie ma też charakter dziecka..mój pierwsze pół roku spał sam a potem zaczęłam go brać do nas, a teraz ma 4 lata i nie chce spać sam
To akurat nasza wina bo gdybyśmy byli konsekwentni to pewnie spałby sam, ale że do tej pory nie przeszkadzało nam spanie z synkiem (póki nie miałam dużego brzucha) to jest jak jest...
Teraz sam mówi że będzie spał z dzidzią w pokoiku w przystawionych do siebie łóżeczkach

Aglo do boju!
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości