|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
wlasnie chcialam wiedziec gdzie on mieszka. zreszta niewykluczone, ze moze mieszkac w londynie- ja do faceta z ktorym kiedys bylam (wlasnie w lnd), jechalam 1,5 godziny w jedna strone- z lambeth na golders green, masakra! najpierw autobusem a pozniej metrem, myslalam ze umre. najpierw splynął ze mnie caly makijaz, a potem zaczelo padac... to bylo straszne. dobrze, ze chociaz do metra po mnie wyjechal samochodem!
jenny- bedziemy trzymac kciuki a Ty daj znac co i jak.
#3842 |
Konto usunięte
|
Crawley.
musze jechac autobusem na pociag i pociag, jakos z 2 h w jedna str jak nie wiecej ale kit, mysle ze jest warty zachodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Wtajemniczenie
|
ech
![]() Smutno mi cholernie... ze nie mogę mu pomóc ![]() Że nie ma mnie TAM... ;/ Jestem w stanie pojechać do Niego... wrrr Byle mieć pewność, że nie pomyśli sobie o mnie źle. Być tam z nim... obok... nic nie mówić.... Grr... Jenny powodzenia jutro ![]()
#3845 |
Konto usunięte
|
okaze sie, zdam relacje jak wroce czyli jutro poznym wieczorem chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Ale wlasciwie to o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u mnie dzis tylko 8 minut ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... sprawa dość skomplikowana jest.
Dał mi do zrozumienia, że nie powinnam się bać ... w sensie, ze nie mam byc cicho..milczec. Tylko on taki apatyczny, smutny jakiś kurcze... unika ludzi, towarzsytwa itp. A ja tak chce byc tam przy nim... o to chodzi
#3849 |
Rozeznanie
|
wlasnie o co chodzi myszeczka? zawsze piszesz tak, ze nie wiadomo co i jak, przynajmniej ja nie rozumiem.
#3850 |
Raczkowanie
|
ja się spotkałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Raczkowanie
|
to ty się masz odzywać pierwsza? bo tak to zrozumiałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Konto usunięte
|
4 h gadalismy z przerwami hehe
![]() pytal sie co sadze o zwiazkach na odleglosc a ja ze zalezy ze raczej nie wierze a on ze ojojoj to on ma inne zdanie i cyz poczkam za nim te 4 miesiace sie pyta ![]() ![]() a jak mowilam ze z kolega pisze na gg mowil ze zazdrosny ![]() a potem do mnie mowi "wyjdziesz za mnie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
hehe może coś jednak z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mistrzowie robienia wody z mozgu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Konto usunięte
|
heheh no nie wiem
![]() mowie ze jak mnie zobaczy sie rozmysli moze bo na zdj co innego a tak co innego a on ze jak przez tel mamy o czym gadac to tak tez bedziemy miec o czym i ze do kina albo gdzies sie przejdziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Rozeznanie
|
a ja z tego wszystkiego podcięłam sobie koncówki wlosow,bo jakieś takie suche były <lol>
#3857 |
Konto usunięte
|
nie no ja wiem ze to zarty, nie biore na powaznie tego
![]() nie moglam spac ![]() wiec wstaje i se szykuje ok 9.00 wyjde z chaty to na jakos 12 dojade moze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Rozeznanie
|
no, a ja oficjalnie sobie odpuszczam.
wlasnie o tym mowilam-wszystko ok, a potem cisza. to ide spac dalej ![]()
#3859 |
Konto usunięte
|
a ja wychodze z domu 3majcie kciuki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Wtajemniczenie
|
hmm...czy ja mam sie pierwsza odezwac? i czy zawsze mam to robic? nie nie
![]() To on caly czas pierwszy był. Pierwszy dzwonił, pierwszy pisał. Nawet twierdzil, ze juz sie narzuca. Ze moze nawet nie bez powodu, bo zapewne mysle o kims innym wiec... ( bo ja nie podejmuje kontaktu sama od siebie) Teraz moja kolej...wiem to ![]() Zadzwonie jutro do niego, porozawiam z Nim. Napomknę o spotkaniu.... hehe ;pp Bosh, skad u mnie ta determinacja? Chyba stad ze dal mi zrozumienia, ze jednak nie ma mnie gdzies ( przynajmniej ja to tak odebralam) A on faktycznie .... dzieje sie u niego teraz zle. Nie bede w szczegoly wchodzic. No, to tyle ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-09-12 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie skonczylam gadac z moim ![]() ![]() ![]() ![]() A na koniec uslyszalam jeszcze... "dobra to ja ide, a ty siedz w domu i nigdzie nie wychodz"... dlaczego? ... "czekaj na mnie" oooooooooooooooooooooook. ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to ON a może nie...Myślę, że czas pokaże... Na razie piszemy maile i fajnie jest ![]() ![]() Dziwi mnie, że ciągle prosi o fotki. Już mu kilka wysłałam, ale takich zwyczajnych, neutralnych np z wakacji. A on już komplementuje mnie... Ale teraz czekam aż on napisze... Sama nie będę pytała co słychać itp. Jeszcze nie teraz..."Znamy się" tydzień ![]()
![]() |
#3863 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() trzyma kicuki oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy powinnam psuć tutaj ogolny zarys dobry informacji, kt.orymi zazwyczaj sie tu dzielimy, ale w sumie bedzie w mojej wiaodmosci i cos dobrego ..
wczoraj jechałam na spacer nad zalew z moim chłopakiem.. jechalismy powolutku bo była ładna pogoda i nigdzie nam się nie spieszyło- nagle z drogi podporządkowanej przy której stał znak STOP wyjechał z duża prędkością mercedes... nawet nie mielismy szansy zareagować - mocno uderzył w bok samochodu- dokładniej w koło po mojej stronie. wywaliło poduszki, zaczał wyć klakson- wyszlismy z samochodu a sprawca wypadku ( młody chłopak który miał prawo jazdy 4 miesiące i "zrobił" je na Ukrainie) nawet nie zapytał czy nam sie coś stało- ludzie ze wsi zaczeli zganiac wine na nas - krzyczać ze rzekomo szybko jechalismy... oczekiwanie na policje, potem zabranie mnie karetka do szpitala, masa badan itp na szczęście nic sie nikomu nie stało... ale wiecie dziewczyny w obliczu takiego zagrożenia uświaodmiłam sobie po raz kolejny, że chłopak z ktorym jestem jest własnie tym jedynym - zobaczyłam że potafi sie zachować w każdej sytuacji, że mimo szoku potrafił sie mną wczoraj zająć, uspokajał moich rodziców przez telefon, przyjechał po 24 do mojego domu, zeby sprawdzić czy nic mi nie jest i przeprosic moich rodziców, chociaz nie było w tym wypadku cienia jego winy. takie sytuacje są straszne, ale czasem pomagają nam zrozumieć pewne rzeczy ... życzę Wam, żeby ten facet poznany na necie okazał się własnie tym jedynym. p.s jenny 3mam kciuki za wesele kacha za dzisiajsze spotkanie myszeczko- za problemy Twojego wybanka- oby sie zmniejszyły ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Wtajemniczenie
|
Margo
![]() Ogromnie Ci gratuluje, ze masz GO przy sobie!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Że nic się TOBIE, WAM nie stało!!! i ŻYCZĘ chwil szczescia, zeby kazda z nich byla celebrowana jakby byla tą ostatnią!!!! Cieszcie sie ze MACIE SIEBIE ![]() Dziekuje za zyczonka ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-09-12 o 11:01 Powód: korekta |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Internet, portal randkowy nie gwarantuje, że po 5 tygodniach poznasz Tego Jedynego. Nie gwarantuje, że go w ogóle tam spotkasz. Trzeba rozmawiać, czytać 'między wierszami", słuchać i spotykać się. Myślę, że wiele dziewczyn oczekuje cudu, że w necie to się uda od razu. Trzeba być cierpliwym i nie zniechęcać się. A. I jeszcze jedno. Nie obniżać poprzeczki ![]()
![]() |
#3869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze problemem jest to, ze ja nie umiem rozmawiac z ludzmi? ale krepujace momenty ciszy byly nawet na spotkaniu z chlopakiem, ktory potem sracil dla mnie glowe... co prawda na krotko, bo spartoliłam sprawę, ale fakt pozostaje faktem. naprawde nie wiem o co chodzi, chyba mam za duzy tylek jak na polskie standardy.... albo inny przykład- naprawde fajnie gadalo mi sie z pewnym chorwatem, spotkalismy sie. bylo ekstra, ubaw po pachy. wyjechalam potem na 4 dni, dostawalam smsy, poprosil o moj nr gg. i nie odezwal sie. naprawde nie rozumiem o co chodzi. po co pisac smsy, zeby potem przestawac sie odezywac w ogole?
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.