Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 22:12   #3841
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

zamiast zrobić głupiego i nudnego fire 45 walnęłam fire 55 i jestem z siebie dumna!

nie zasapałam się i ćwiczyłam z mega energią i uśmiechem na twarzy

zrobiłam do tego 10min nogi i czuję się boooooosko!

lecę pod prysznic, baaaj

- masz rację. jest nieszcześliwa, bo nie dostała się na wymarzoną medycyne, nie ma faceta i nie potrafi go sobie znaleźć... więc lepiej siedzieć na dupie i narzekać

kocham Was

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:06   #3842
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
R. jak mnie zobaczy za miesiąc to mu pocieknie po nogawce

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Moje pierwsze 20min. w tym sezonie
Psyhe słodziaku cukiereczku, az mi zrobiło się mokro jak to przeczytałam!

a jak byłas ubrana? joggingowy outfit to moja zmora; myslicie ze mozna biegac w szpilkach?
xD
czemu wszystkie buty do biegania są takie brzydkie i zryte?

gratuluje, ale i tak Ci nie wierze, ze bieglas, a spacerow nie zaliczamy do joggingu
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
te ćwiczenia są dla kosmicznych ludzi, ja nie daje rady, nawet z przerwami między poszczególnymi ćwiczeniami. Jesteś super, że dajesz rade Poza ty źle wykonuje, bo mam zakwasy na brzuchu i ... na szyi Ale będę twarda jak mięśnie Pudziana i będę je robić tak długo, aż przestane na siebie patrzec z obrzydzeniem. Ale to może od jutra bo dostałąm wczoraj @ i nie czuje się na siłach jeszcze ćwiczyć

Bania w nastepnym odcinku wyśledzisz Atlantyde, albo powody katastrofy smoleńskiej. mogę zostać Twoją asystentką?? Będę nosić za Tobą różowy kuferek
1. kosmicznu ludzie - podoba mi sie, postanawiam wdrozyc to do swojego baniowego slownika, jestes moim bohaterem wieczoru
2. jak masz zakwasy to znaczy wlasnie ze dobrze robisz cwiczenia i ze dzialaja! choc dziwi mnie tak bardzo ekspresyjne wytezanie szyjki ale supcio, szyjka tez powinna byc szczuplutka, ja uwielbiam swoja szyjke i uwazam ja za bardzo erogenne miejsce xD cwiczymy szyje
3. ja juz wiem o co chodzi z atlantyda, a smolensk badaja moi rodzice nie bede im wchodzila w parade
widzialas moj slodyczowy rozowy kuferek, ajjjć ! moj kot ktory ma udawac jorka i w nim zamieszkac przepadl zaczynam sie martwic o niego, nie wiem, porozwieszac jakies plakaty na dzielni, ze zginal mi kot? kocham fredzia gdzie on jest?!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj jestem prawdziwą miss matury 2012. Co prawda, nażarłam się michałków jak porąbana, ale zrobiłam 3 arkusze z biologii A i tak coś mam dziwne przeczucie, że się na moje studia nie dostanę (no chyba, że to normalne uczucie przed maturą? Niech mnie ktoś pocieszy).
darling pewnie że jestes! mam nadzieje, ze w kaciku swoich zabawek masz tez plastikowa korone z diamentami i berelko z puszkiem - prawdziwe atrybuty ksiezniczki!
ja tez zre michalki jak porabana, kawowe dziwnie zalatuja jakims pieprzem czy inna przyprawa, za co je kocham ale te białe........ MAGIA!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Wróciłam z meczu. Dzisiejszą kolację mam z głowy Na rozgrzewce jeden z naszych zawodników wycelował atak prosto w moją twarz. Laurę zaćmiło, była ratowana przez swojego Fotoreportera, a w ostateczności ma spuchnięty prawy policzek i obolałe zęby
ja tez kiedys dostalam, jak stalam na bramce, bo mnie postawili gdy nikt inny nie chcial tam stac bylam frajerem dnia, ale tata przyszedl na boisko i na wszystkich nakrzyczal, powiedz swojemu zeby tez zrobil halas!
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Dajcie kopas w dupas, bo już mi się nieeeee chceeee
Sandej brzydalu do roboty! nie ma lipy!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
wczoraj pierwszy raz od stycznia NIE ćwiczyłam!
byłam tak zajechana... do tego przyszła bolesna @ zakupy, gotowanie, sałatki, jajka faszerowane, a wszystko na dzisiejszy zjazd rodzinny

bańka - 49cm w udzie? nie załamuj mnie proszę! ja nie wchodziłam na wagę od 2 tygodni, ciekawa jestem co tam jutro zobaczę, hmmmm
super,że po tygodniu obżarstwa, waga nie wzrosła
a własnie, byłam wczoraj w tesco i weszłam na dział owoce, warzywa i faktycznie ananas premium jest za 9,99 a jakiś inny nie premium, mniejszy jest za 4,99

ahhh co to były za czasy... dzięki siatkówce się poznaliśmy
ja grałam 10 lat, on 11, także było o czym gadać na pierwszym spotkaniu
ale mnie wzięło na wspomnienia!
1. kto byl na zjezdzie
2. no 49, ale mam brzydkie nogi, niewyrobione :P
3. zartujesz?! ale ekstra! super, gdy dwoje ludzi laczy wspolne zainteresowanie!

a na ananasa jutro zapoluje, dzis mialam ochote na banany, a na polce z bananami bylo.. PUSTO!
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Siostra wygrała?

I chciałam się pochwalić, że ja (chyba ) znam styl winyla

na co zmieniacie?

łaaaa, faktycznie! od razu ją polubiłam
1.
ejjjj do ostatnich minut byla pierwsza! a o 23.55 jakas laska przyspeedowala z smsami i wskoczyla na pierwsze miejsce zniszcze ją bazuką. mniejsza z tym, iga jest druga, aktualnie lezy i chudnie do gali finalowej, bo jak cos zajmie, w co wszyscy watpia () to bedzie najgrubsza miss ever (ona to wie xD)
2. ejjj jak to? ma lookbooka, bloga, kanal na youtubie? jesli wywnioskowalas z jej postow to jestes mistrz.
ja mysle ze Winyl nie jest hippisem, punkiem, ani sexy dziunią w kabaretkach, za to ma wyczucie, gust i w ogole jest super hiper, tylko nie wiem czemu się sobą nie chwali Winyl, skad ta skromnosc?!
3. na lexusa, łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
zawsze chcialam miec, ale nie wiem czy powinnam sie cieszyc.ale tz to pala, zdenerwowalam sie. ma mnei przepraszac nastepne kilka dni, o!
4. no co Ty! nie lubimy jej!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:10   #3843
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
zamiast zrobić głupiego i nudnego fire 45 walnęłam fire 55 i jestem z siebie dumna!

nie zasapałam się i ćwiczyłam z mega energią i uśmiechem na twarzy

zrobiłam do tego 10min nogi i czuję się boooooosko!

lecę pod prysznic, baaaj

- masz rację. jest nieszcześliwa, bo nie dostała się na wymarzoną medycyne, nie ma faceta i nie potrafi go sobie znaleźć... więc lepiej siedzieć na dupie i narzekać

kocham Was
matkoooo Aga jak Ty to robisz?! jestem pewna, ze jak bedziesz instruktorka to zrobisz kariere! i apmietaj, ze najpierw masz cwiczyc z nami na skypie !

Stary 2012-04-22, 23:16   #3844
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja tez kiedys dostalam, jak stalam na bramce, bo mnie postawili gdy nikt inny nie chcial tam stac bylam frajerem dnia, ale tata przyszedl na boisko i na wszystkich nakrzyczal, powiedz swojemu zeby tez zrobil halas!
No niestety - na siatkarza tej klasy nie wolno Ale wysunął rękę w geście: "PRZEPRASZAM". Jak emocje ze mnie zeszły to Tomek zaczął mi dziękować, że okazałam się prawdziwym facetem, bo zasłoniłam Go własną twarzą [nie moja wina, że siedział za mną...]

Niestety - obecnie jestem sina i spuchnięta
Cytat:
matkoooo Aga jak Ty to robisz?! jestem pewna, ze jak bedziesz instruktorka to zrobisz kariere! i apmietaj, ze najpierw masz cwiczyc z nami na skypie !
Wyobraziłam to sobie
W sumie.. Bańka ja z Tobą nie gadam przez te 49

Biegałam dwa dni z rzędu po 8km, czuję, że żyję!!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:19   #3845
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
BŚ, nieeeeeee Po prostu chcę powszechną zaliczyć wcześniej
łaaa, kujooon

Cytat:

doookładnie, nie lubimy nieszczęśliwych ludzi!

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
to jest myśl!

Aga!

opracuj swój plan ćwiczeń bazując na różnych rzeczach które robisz/nauczysz się robić.

Nagrywaj filmiki na YT z Twoimi ćwiczeniami radami dla osób, które chcą zrzucić po ciąży, będziesz super, bo będziesz autentyczna! Masz siostrę która jest instruktorem, ona może doradzać!

A potem dawaj prywatne lekcje przez Skajpaja i świat jest Twój! bez wychodzenia z domu!

Ja będę Twoim prawnikiem, mogę?

Cytat:
a jak byłas ubrana? joggingowy outfit to moja zmora; myslicie ze mozna biegac w szpilkach?
xD
popatrz na Mirandę Kerr w reklamie Reeboka i nie bluźnij ona jest tam piękna A moim zdaniem masz urodę w jej stylu!

Cytat:
ejjjj do ostatnich minut byla pierwsza! a o 23.55 jakas laska przyspeedowala z smsami i wskoczyla na pierwsze miejsce zniszcze ją bazuką. mniejsza z tym, iga jest druga, aktualnie lezy i chudnie do gali finalowej, bo jak cos zajmie, w co wszyscy watpia () to bedzie najgrubsza miss ever (ona to wie xD)
ooo nie, a to bicz! zniszczymy ją
Twoja siostra wygra, bo jest meega urocza, a w jury będą mężczyźni i nie ma szans, żeby któryś nie padł na jej widok

Cytat:
2. ejjj jak to? ma lookbooka, bloga, kanal na youtubie? jesli wywnioskowalas z jej postow to jestes mistrz.
ja mysle ze Winyl nie jest hippisem, punkiem, ani sexy dziunią w kabaretkach, za to ma wyczucie, gust i w ogole jest super hiper, tylko nie wiem czemu się sobą nie chwali Winyl, skad ta skromnosc?!
pacz!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250228
Winyl mnie pewnie zabije za zalinkowanie tego Ale wpadłam kiedyś na ten wątek i pacze- winyl! I nawet się do mnie przyznała!
Dokładnie tak ją sobie wyobrażam! I te loki

Cytat:
3. na lexusa, łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
zawsze chcialam miec, ale nie wiem czy powinnam sie cieszyc.ale tz to pala, zdenerwowalam sie. ma mnei przepraszac nastepne kilka dni, o!
o taaaak na którego? uwielbiam te auta i co przeskrobał?
Cytat:
4. no co Ty! nie lubimy jej!
banna, przejrzałaś całego jej bloga? co ona zrobi żeby utrzymać figurę?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-04-22 o 23:21
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:41   #3846
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Pisz pisz! w sumie to fajnie odpręża, ja myslę, że zacznę się w tym spełniać

Trzymam moooocno kciuki za egzaminy

Siostra wygrała?

chyba tak .

Cytat:
Ta dziewczyna chyba po prostu jest sfrustrowana swoją wagą, zakompleksiona itd, skoro zaczęła być niemiła po Twoim schudnięciu. Tak jak pisała Ania, takie kobiety często źle na nas działają- obrazić się bo za dobrze wyglądasz? Chore...

aaaaa kto tu wrócił!
norma, w NL każdy tyje 10 kg po przyjeździe

Zostań zostań z nami!

nie dzieci tylko rodzice są coraz bardziej beznadziejni

Ja też widze różnicę, chyba teraz trzeba schudnąć do dobrej wagi bo będzie coraz trudniej

Na praktykach, z tym że to jest (aktualnie) 3 najlepsza kancelaria na śląsku i ich zdaniem powinnam chyba dziękować za to że tam jestem

No ale rezygnuję niedługo, musze szybko ogarnąć egzaminy przed wyjazdem na Erasmusa

na co zmieniacie?

Winyl!
Jak tam?

łaaaa, faktycznie! od razu ją polubiłam

ale już w ogóle?
BŚ, a kiedy wyjeżdżasz na tego erasmusa?

Psyhe - nieźle, nieźle. Moim pierwszym celem jest codzienne (oprócz poniedziałków) ćwiczenie w domu. Może kiedyś dojdę do etapu biegania .

Agnesuk - wow pięknie, nie wiedziałam, że aż tak intensywnie ćwiczysz, że nie opuściłaś ani jednego dnia, pięknie! No i powiedz, nie uważasz, że to jest duuuuużo ważniejsze od diety?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:41   #3847
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

xD
można, są nawet takie zawody - bieganie w szpilkach, kasę można wygrać .
Też mnie to martwi, że wszystkie buty do biegania są paskudne .
Cytat:
gratuluje, ale i tak Ci nie wierze, ze bieglas, a spacerow nie zaliczamy do joggingu

1. kosmicznu ludzie - podoba mi sie, postanawiam wdrozyc to do swojego baniowego slownika, jestes moim bohaterem wieczoru
2. jak masz zakwasy to znaczy wlasnie ze dobrze robisz cwiczenia i ze dzialaja! choc dziwi mnie tak bardzo ekspresyjne wytezanie szyjki ale supcio, szyjka tez powinna byc szczuplutka, ja uwielbiam swoja szyjke i uwazam ja za bardzo erogenne miejsce xD cwiczymy szyje
3. ja juz wiem o co chodzi z atlantyda, a smolensk badaja moi rodzice nie bede im wchodzila w parade
widzialas moj slodyczowy rozowy kuferek, ajjjć ! moj kot ktory ma udawac jorka i w nim zamieszkac przepadl zaczynam sie martwic o niego, nie wiem, porozwieszac jakies plakaty na dzielni, ze zginal mi kot? kocham fredzia gdzie on jest?!
ZGUBIŁAŚ KOTA?!
Cytat:
darling pewnie że jestes! mam nadzieje, ze w kaciku swoich zabawek masz tez plastikowa korone z diamentami i berelko z puszkiem - prawdziwe atrybuty ksiezniczki!
ja tez zre michalki jak porabana, kawowe dziwnie zalatuja jakims pieprzem czy inna przyprawa, za co je kocham ale te białe........ MAGIA!
Wszyscy zachwalali, więc kiedyś też kupiłam te białe michałki. Wpieprzyłam ich tyle za jednym razem, że już więcej nie mam ochoty ich jeść nigdy!
Cytat:

No ba, że mam wyczucie, gust i za☠☠☠isty styl. Ale tylko w mojej głowie, gdyż do tego potrzebne jest nie wielorybie cielsko, a ładna szczupła sylwetka.
Także wiesz, -14kg i dostaniesz moje słiiiit focie .

XOXO
Stary 2012-04-22, 23:42   #3848
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
łaaa, kujooon

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
to jest myśl!

Aga!

opracuj swój plan ćwiczeń bazując na różnych rzeczach które robisz/nauczysz się robić.

Nagrywaj filmiki na YT z Twoimi ćwiczeniami radami dla osób, które chcą zrzucić po ciąży, będziesz super, bo będziesz autentyczna! Masz siostrę która jest instruktorem, ona może doradzać!

A potem dawaj prywatne lekcje przez Skajpaja i świat jest Twój! bez wychodzenia z domu!

popatrz na Mirandę Kerr w reklamie Reeboka i nie bluźnij ona jest tam piękna A moim zdaniem masz urodę w jej stylu!

Twoja siostra wygra, bo jest meega urocza, a w jury będą mężczyźni i nie ma szans, żeby któryś nie padł na jej widok

pacz!
Winyl mnie pewnie zabije za zalinkowanie tego Ale wpadłam kiedyś na ten wątek i pacze- winyl! I nawet się do mnie przyznała!

Ooo Ty niedobra, nawet obczaiłaś pierwszą część, na pewno mi będzie wstyd jak przeczytam co tam pisałam, więc tego nie zrobię!
Ej, ale ja jestem turbopasztetem! Aczkolwiek to kochane, że tak mówisz . Cieszę się, że chociaż w czyimś wyobrażeniu jestem piękna .

XOXO
Stary 2012-04-23, 00:12   #3849
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
chyba tak .

BŚ, a kiedy wyjeżdżasz na tego erasmusa?
Wrzesień/październik, ale musze wszystkie egzaminy ładnie zdać

Cytat:
Ooo Ty niedobra, nawet obczaiłaś pierwszą część, na pewno mi będzie wstyd jak przeczytam co tam pisałam, więc tego nie zrobię!
Ej, ale ja jestem turbopasztetem! Aczkolwiek to kochane, że tak mówisz . Cieszę się, że chociaż w czyimś wyobrażeniu jestem piękna .
No bo chciałam dotrzeć do Ciebie jako założycielki!
Nie jesteś, nie znam Cie ale na odległość wiem, że jesteś piękna, masz rewelacyjny styl, na pewno idealnie dobrany do figury i och i ach.

Agnes! Mam dla Ciebie jeszcze jedną opcję na biznes

Otwórz klub fitness dla mam. Na początek wynajmij salę. a właściwie dwie i poproś kogoś o pomoc. Ty będziesz ćwiczyła. a druga osoba będzie opiekowała sie dziećmi. Skutek? Kobiety przychodzą ćwiczyć i mają z kim zostawić dzieci, ale jednocześnie są blisko nich. Dzieci dobrze się ze sobą bawią A mamy dogadują się ze sobą, można robić spotkania i konsultacje z dietetykiem, z osobami zajmującymi się opieką nad dziećmi itd. Może wynająć salę w jakimś przedszkolu? Żeby były zabawki.
No i mamy nie będą się bały ćwiczyć, bo będą w swoim otoczeniu, nie będzie dziwnych ludzi na siłowni, będzie fajna atmosfera, a Ty będziesz dzieliła się doświadczeniami. Wystarczy zacząć od dwóch małych sal i pomocy koleżanki.

Eeej, moim zdaniem pomysł jest dobry, idę robić biznesplan i otworzę sama coś takiego
Stary 2012-04-23, 01:00   #3850
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie.. Bańka ja z Tobą nie gadam przez te 49

Biegałam dwa dni z rzędu po 8km, czuję, że żyję!!
1. mrau
teraz możesz chodzic w szalu chanel i dużych czarnych okularach i odgrywać teatr w stylu poszkodowanej kobiety , ofiary przemocy domowej. w sam raz przed maturą. super Laura, tego Ci bylo trzeba xD mam nadzieję, że szybko zejdzie! zalamałabym się
a czy na piłce uderzonej z taką siłą zdarzy odbić się puder? xD
2. wez przestan, w ogole tego nie widac , jak ostatnio zobaczylam zdjecie z tylu swoich nog, walnelam fejspalma i prawie zaczelam beczec ;p
3. 8km?! matko bosko. ile czasu Ci to zajmuje? moja siostra i tz zaczynaja od jutra, chyba tez do tego wroce. jest cieplej, wiec juz nie mam wymowek innych niz brak obuwia ;p
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
to jest myśl!

Aga!

heheheh a wiesz, ze ja tez rozkminiam w glowie podobny biznes plas dla Agi? kurcze, w czasach gdzie liczy się taka wielofunkcyjnosc w celu zaoszczedzenia czasu + widzoczny efekt - Aga jestes idealna osobą ktora moglaby pociagnac takie przedsiewziecie
ja jestem od pr xD
Cytat:

1. zartujesz?! w sekundzie stala się moją idolka, od jutra zbieram o niej informacje i chce wiedziec wszystko!
reebok klamie
2. musi, zainwestowalam w nią miliard smsow, musi mi oddac $ za doladownia
Cytat:
pacz!

1. toooooooooo ona zalozyla ten kultowy watek?! OMG! bylam tam kiedys i ją widzialam ale nei wiedzialam ze to ona zalozyla!

brawa za rutkowskie podejscie do sprawy

jest tez w patentach na bycie naj, my style diary i czyms o x factorze. prawdziwa gwiazda!!!!!!!!!!! własnie Winyl, jak tam x.f.?

2. on chce unikatowe szybkie i sportowe a jednoczesnie aby nie bylo ofiara tuningowego maniaka, przy okazji serwisowane, zadbane i 30290 innych wymogow. najbardziej chce is300, ale takiego jak on chce nigdzie nie ma, a to juz zaczyna rodzic frustracje. i z tym wiaze sie to co przeskrobal, bo w obliczu jakis tam jego problemow czy niepowodzen obwinia wszystkich wkolo za ☠☠☠☠☠☠☠y, i mi dzisiaj sie zgarnelo. przeprosil i obiecal to i owo w ramach przekupstwa, ale bedzie musial sie starac, zeby zapamietal, ze nie warto sie tak zachowywac wzgledem mnie.

3. przegladalam bardzo szybko, ale chce poczytac co tam pisze, zaintrygowala mnie ta wizyta w polsce, na razie przeczytalam jedna strone. w polsce byla chyba anorektyczka ;P w hiszpanii jest juz grubsza, a mimo to nadal bardzo szczupla.
nie wiem jak ona to robi, mysle, ze nie je ;p

pozwole sobie tutal na male wtracenie, pan knappe w przepisie na zycie powiedzial pewna madrosc zyciowa, ze tylko źli ludzie nie lubia slodyczy czy jaos tak xD

na reszte odpisze jutro, teraz zasypiam na siedzaco ;p

Stary 2012-04-23, 08:50   #3851
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dzień dobry po weekendzie
Albo mam jakiegoś meeega wirusa albo wizaz mnie nie lubi bo kasuje mi cytowane posty

Agniesik strach przed studiami to normalka, chociaż ja tak jak Psyhe bałam się o maturę ale dasz radę bo jesteś os nas

Loriette piłka w twarz?! Auć! Dobrze że był tam Pan Fotoreporter

Agnesuk nie wiem jak to robisz, że dajesz radę? skąd w Tobie tyle siły, motywacji, samoaparcia? ale gratuluje
I koniecznie pomyśl nad własnym biznesem, dziewczyny dobrze mówią

Winyl nie myślałam, że lubisz taki styl.

Psyhe za bieganie a jak przeczytałam, że "po nogawce pocieknie" to mało co z kanapy nie spadłam

Bania je też chcę dołączyć do któregoś z Twoich planów szpiegowskich

Ale mam plany na dziś - muszę posprzatać mieszkanie, wyprać stertę ciuchów, zrobić dobry obiadek dla TZ, pouczyć się () i spedzić kolejny dietetczny dzień
Postanowiłam, że skoro już w miarę ładnie jem i ćwiczę to mogę wymagać od siebie więcej i dlatego jedzonko będę kończyć o 18 (tak wiem to nie zdrowe dla metabolizmu), bo wieczorem czasem rzucam się w zamian kolacji na węgle, dużo węgli () i chcę ćwiczyć troszkę więcej. Chcę zgubić te 1,5 kg do 55, wiem, że będę czuła się lepiej. A co z tych moich planów wyjdzie zobaczymy

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-04-23 o 16:01
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 08:56   #3852
karola_plm
Rozeznanie

Laskiiii!! Weekend taki, że nawet nie mam za bardzo czasu Was poczytać, nadrobię wieczorkiem może

Z moich wielkich zakupów wyszła klapa, bo kupiłam tylko jeansy (ale jakie ) i balerinki w top secret (świeeeetne, taakie mięciutkie). Zawsze tak mam, jak idę bez planu, to wydaję majątek, a jak wiem dokładnie co kupić, to nic nie mogę znaleźć. Ehhhh...

Chciałam Wam się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w tym roku poszłam biegać, i przebiegłam 3,9km (sprawdzałam na runkeeper) bez najmniejszej zadyszki! Wiem że to niewielkie osiągnięcie w oczach niektórych (.... Loriette ), ale biorąc pod uwagę, że przed TJ i Ewą nie mogłam przebiec 500m bez zatrzymania się chociaż na chwilę, to jest cuuuud! Pierwszy raz w życiu chciało mi się biec dalej i jogging nie był katorgą. Yaaaaaaaaaaaaaay

Idę układać killera z Ewą, muszę wyskakać weekendowe grzeszki, łącznie z wczorajszym kinowym popcornem

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-04-23 o 09:07
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 09:06   #3853
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Laskiiii!! Weekend taki, że nawet nie mam za bardzo czasu Was poczytać, nadrobię wieczorkiem może

Z moich wielkich zakupów wyszła klapa, bo kupiłam tylko jeansy (ale jakie ) i balerinki w top secret (świeeeetne, taakie mięciutkie). Zawsze tak mam, jak idę bez planu, to wydaję majątek, a jak wiem dokładnie co kupić, to nic nie mogę znaleźć. Ehhhh...

Chciałam Wam się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w tym roku poszłam biegać, i przebiegłam 3,9km (sprawdzałam na runkeeper) bez najmniejszej zadyszki! Wiem że to niewielkie osiągnięcie w oczach niektórych (.... Loriette ), ale biorąc pod uwagę, że przed TJ i Ewą nie mogłam przebiec 500cm bez zatrzymania się chociaż na chwilę, to jest cuuuud! Pierwszy raz w życiu chciało mi się biec dalej i jogging nie był katorgą. Yaaaaaaaaaaaaaay

Idę układać killera z Ewą, muszę wyskakać weekendowe grzeszki, łącznie z wczorajszym kinowym popcornem
Braaaaawoooooooooo! jestem z Ciebie dumna ja nie przebiegnę niestety nawet 200 m bo potem mdleje

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 09:47   #3854
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

xD

1.
I tu Cię zdziwię... Naprawdę biegałam!
Nie wiem skąd to przekonanie, ale ja mam sexy adidaski najki biało-niebieskie i wyglądam jak Edyta Herbuś tylko z mniejszą głową...

I tu już wiemy, czemu jesteś jaka jesteś... To przez ten wypadek. To nie Twoja wina! xD

O ja! Super! Będzie leciała gdzieś w tv?
Cytat:
Bidulka,
Ja kiedyś byłam na boisku kościelnym i był jakiś mecz piłki nożnej... Poszłam sobie pooglądać i akurat stał przystojniak, który mi się wtedy aktualnie podobał... Iiiiii niestety dostałam piłką w głowę, zamroczyło mnie i koleżanka odprowadziła mnie do domu
Koniec podrywu na pasję
Cytat:
łaaa, kujooon

To są BŚ dopiero plany
Ja będę w czasie sesji nieszczęśliwa i podejrzewam, że w dniu wyników
Cytat:
Też mnie to martwi, że wszystkie buty do biegania są paskudne .

No ba, że mam wyczucie, gust i za☠☠☠isty styl. Ale tylko w mojej głowie, gdyż do tego potrzebne jest nie wielorybie cielsko, a ładna szczupła sylwetka.
Także wiesz, -14kg i dostaniesz moje słiiiit focie .
Moje są piękne
I wiesz...... Dużo zależy od właścicielki hahaha xD
Nie jesteś Winylku wielorybem!!!
A w Twój styl i wyczucie nigdy nie wątpiłyśmy!
Nie wiem gdzie byłaś na lekcjach biologii, ale wieloryby nie mają nóg więc nie możesz mówić, że masz wielorybie uda
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

Psyhe za bieganie a jak przeczytałam, że "po nogawce pocieknie" to mało co z kanapy nie spadłam

No tak mi się nasunęło
Bania dowiedzie co mu pociekło hahahha! xD

Ja podejrzewam, że ta nauka to pozostanie tylko w sferze wielkich planów xD

Karola, pjona! Też biegałam xD Pochwal się zakupami!
Ja jak schudnę kupię sobie dżinsy z Zary z suwaczkiem, ale obawiam się, że jak będę skracać nogawki (nieuniknione) to akurat skrócę w miejscu gdzie się on skończy Cóż za niesprawiedliwość losu.
Najwyżej poproszę krawcową, żeby go wszyła wyżej! O tak! To dobra ajdija!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 10:03   #3855
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. mrau
teraz możesz chodzic w szalu chanel i dużych czarnych okularach i odgrywać teatr w stylu poszkodowanej kobiety , ofiary przemocy domowej. w sam raz przed maturą. super Laura, tego Ci bylo trzeba xD mam nadzieję, że szybko zejdzie! zalamałabym się
a czy na piłce uderzonej z taką siłą zdarzy odbić się puder? xD
2. wez przestan, w ogole tego nie widac , jak ostatnio zobaczylam zdjecie z tylu swoich nog, walnelam fejspalma i prawie zaczelam beczec ;p
3. 8km?! matko bosko. ile czasu Ci to zajmuje? moja siostra i tz zaczynaja od jutra, chyba tez do tego wroce. jest cieplej, wiec juz nie mam wymowek innych niz brak obuwia ;p
1. Opuchlizna zeszła - jednak przypływ adrenaliny w środku nocy zrobił swoje i już jestem prawie tak idealna jak przed dostaniem w pychola A co do pudru.. nie sprawdziłam! Chyba pojadę dziś na halę i poszukam tej piłki - sorry.. mam drogi puder, więc niech mi go oddadzą
2. No to ja też tak robię. Chyba poszły mi w nich jakieś cm, bo szpara między udami jest większa, ale nie mam metra - w sumie dobrze, bo okazałoby się, że bujam w obłokach. No i - piersi mi maleja.......
3. Ok. 40 minut

Cytat:
Loriette piłka w twarz?! Auć! Dobrze że był tam Pan Fotoreporter
Dobrze, że był ktokolwiek
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Chciałam Wam się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w tym roku poszłam biegać, i przebiegłam 3,9km (sprawdzałam na runkeeper) bez najmniejszej zadyszki! Wiem że to niewielkie osiągnięcie w oczach niektórych (.... Loriette ), ale biorąc pod uwagę, że przed TJ i Ewą nie mogłam przebiec 500m bez zatrzymania się chociaż na chwilę, to jest cuuuud! Pierwszy raz w życiu chciało mi się biec dalej i jogging nie był katorgą. Yaaaaaaaaaaaaaay

Stary 2012-04-23, 10:54   #3856
biedroneczek
Raczkowanie

hej
Idę zaraz do dentysty naprawić moje jedyneczki, tzn nałozyć takie coś, żebym nie miała przerwy między nimi, jak już będą śliczne, to kupie te paski wybielające i już całkiem będzie wow Jakie ja mam kompleksy na punkcie zębów to nawet sobie nie zdajecie sprawy A może stosował ktoś te paski?? co dziewczyny?? licze się z ogromną nadwrażliwością, ale wytrzymam, co to dla takiego byka jak ja przynajmniej mnie lody nie będą kusić

Loriette to teraz czujesz się jak prawdziwy kibic Trzeba było zabrać tą piłkę i jeszcze wymusić autograf całej drużyny na niej

Psyhe trochę lipa z tym skracaniem spodni, czasami tracą cały fason jak się je podetnie Ja staram się wystrzegać takich rzeczy
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 10:56   #3857
psyhe666
Zakorzenienie

Kolejne bieganie za mną
Dzisiaj randka.

Biedroneczek, eee niekoniecznie Jak mi skraca spodnie krawcowa to późźniej zwęża nogawki i są ok
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 11:54   #3858
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Biedroneczek, eee niekoniecznie Jak mi skraca spodnie krawcowa to późźniej zwęża nogawki i są ok
Kiedyś krawcowa przerobiła mi dzwony na super seksowne rurki!
Cytat:
hej

Loriette to teraz czujesz się jak prawdziwy kibic Trzeba było zabrać tą piłkę i jeszcze wymusić autograf całej drużyny na niej
Byłam w pracy, więc nie wypadało Dziennikarz musi pozostać dziennikarzem. Kobiety mają gorzej, bo od razu są brane za HOT NAPALONE FANKI, więc odpuściłam Zresztą - piłka odbiła mi się od twarzy i wróciła na boisko

Stary 2012-04-23, 12:27   #3859
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, jak się tylko ma dobrą krawcową to z najgorszej szmatki zrobi wystrzałowy ciuch!

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Zresztą - piłka odbiła mi się od twarzy i wróciła na boisko
To musiałaś zdrowo dostać
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 12:46   #3860
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe piła leciała 70km/h, bo mamy tam licznik. Cud, że mam pełne uzębienie

Póki co:
I: Kawałek babki czekoladowej
II: Barszcz zabielany + kluski z kurczakiem w sosie pieczarkowym i buraczkami

Stary 2012-04-23, 12:46   #3861
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Ja podejrzewam, że ta nauka to pozostanie tylko w sferze wielkich planów xD

Karola, pjona! Też biegałam xD Pochwal się zakupami!
Ja jak schudnę kupię sobie dżinsy z Zary z suwaczkiem, ale obawiam się, że jak będę skracać nogawki (nieuniknione) to akurat skrócę w miejscu gdzie się on skończy Cóż za niesprawiedliwość losu.
Najwyżej poproszę krawcową, żeby go wszyła wyżej! O tak! To dobra ajdija!
ej no będzę sie uczyć
A jak masz fajną krawcową to spodnie może skrócić tak, że nie będzie wiadć
Cytat:
Kolejne bieganie za mną
Dzisiaj randka.
z kim?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 13:02   #3862
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Psyhe piła leciała 70km/h, bo mamy tam licznik. Cud, że mam pełne uzębienie

Póki co:
I: Kawałek babki czekoladowej
II: Barszcz zabielany + kluski z kurczakiem w sosie pieczarkowym i buraczkami
Noo i całe oko
Mmmmm dawno nie jadłam sosu pieczarkowego
Cytat:
ej no będzę sie uczyć
A jak masz fajną krawcową to spodnie może skrócić tak, że nie będzie wiadć

z kim?
Z takim znajomym...... (dobry kolega R. )

No tak, ale zazwyczaj jak skrócę to muszę zwęzić, bo nie są dla mnie rurkami tylko prostymi spodniami...

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

A u mnie menu:
I. grahamka z serem i polędwicą + 2 CLA
II. jabłko (takie mega ogromniaaaaaaaste)
kawa z mlekiem
7 kubek drożdży

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Noooo i w ogóle Moni nie ma
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 13:18   #3863
MalaPikanteria
Zadomowienie

No własnie zastanawiałam się gdzie Monia?

aaa.... to zrecenzuj nam potem

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 13:33   #3864
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
ja kiedys sporo przeklinalam, sama nie wiem czemu. teraz praktycznie wcale nie klne smietnik w buzi! taka ladna dziewczyna, a mialaby przeklinac?! niee
ja jak byłam w liceum to też dużo przeklinałam, do tej pory Tż mi wypomina że na pierwszej randce przeklinałam jak szalona
Cytat:

ja biore sie za wyprzedaz garderoby :P taaaaaak mi sie nie chce wystawiac aukcji, no ale cos trzeba zrobic z tymi ubraniami ktorych nie nosze
też muszę pomyśleć o wystawieniu kilku rzeczy bo mi się w szafie nie mieszczą. tylko nie mam pojęcia jak się do tego zabrać ale mam 2 sukienki z wesela w których byłam tylko raz a szkoda żeby leżały i kurzyły się w szafie bo za każdą z osobna zabuliłam ponad 200 zł
Cytat:

Jadę może za 2 tygodnie, może za 3, ale tylko na miesiąc później wracam chyba do października. Fajnie będzie, teraz siedzę w domu więc będę was bombardowac postami co kilkanaści minut
a gdzie byłaś? też chciałabym gdzieś wyjechać, zobaczyć świat pracować niekoniecznie
Cytat:
ale jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy Będzie krytyka za takie nastawienie??
świetne podejście gdybym tylko ja umiała tak myślec jak Ty to już wogóle byłoby super super
Cytat:

Przez cały tydzień wcinałam tyle że szok. n o i dzisiaj myślę sobie, dobra, wejdę na wagę, zobaczę ile muszę zrzucić czuję się tak ciężko, że przewidywałam że zobaczę na niej więcej niz 60
a tam 57,9.
myślę sobie - na banka waga jest zepsuta wzięłam więc miarkę, i... w talii 64, w udzie 49 tyłek i biust bez zmian, rażąca dysproporcja - 91 i 81

zaproponowalam tzowi sesje toples i z piana everywhere przy samochodzie z ktorym sie zegnamy ale stwierdzil ze jestem rowno popieprzona
xD
o jaa ale Ci zazdroszczę u mnie po każdym obżarstwie dobywa zamiast ubywać
badania zrób lepiej, żeby tylko wszystko dobrze wyszło
Czemu popieprzona ? to mogłaby być fajna sesja
Też chciałam kiedyś jakąs fajną sesje ale jestem gałgan i sie do takich nie nadaje
Cytat:
Wróciłam z meczu. Dzisiejszą kolację mam z głowy Na rozgrzewce jeden z naszych zawodników wycelował atak prosto w moją twarz. Laurę zaćmiło, była ratowana przez swojego Fotoreportera, a w ostateczności ma spuchnięty prawy policzek i obolałe zęby

Dziękuję, dobranoc. Idę biegać
o matko współczuję
było ratowanie usta usta? nawet przy dostaniu w twarz mogłaś mieć mało powietrza

a za mna nikt nie tęsknił

Cały weekend w szkole , uff na szczęście przyszły wolny

brawa dla wszystkich za bieganie Psyhe, Loriette i ktoś chyba jeszcze

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-04-23 o 13:39
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 15:04   #3865
psyhe666
Zakorzenienie

MP, dopiero koło 20 więc zrecenzuję dopiero jutro jak coś :P
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 15:15   #3866
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
wczoraj troche poszalalm w croppie, nigdy tak nie chodze a jak juz pojde to zawsze cos wychacze!fajne promocje mają no i ogolnie mozna sobie wydrukowac z facebooka znizki i z ich strony internetowej. ja dzieki temu przy kolejnych zakupach zgarne rabat 50 zl kupilam bluzke mgielke biala i koszule niebieska. Tez tak macie ze zawsze od razu chodzicie w nowych ciuchach?
Chcę na zakupy
Nowe ciuchy wciągam na tyłek już na drugi dzień, przymusowo

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
w przyszlym tygodniu wypadaja mi dwa dni pracy od 8 - 21!!! moja genialna szefowa zaczela zapisywac klientki na maxa, bo myslala ze przyjmie kogos na staz. Ale dziewczyna zrezygnowala i zonk. Kolejny weekend nie bede mogla sie zrelaksowac!
Mądra stażystka ale gorzej dla Ciebie ale może chociaż kasa będzie lepsza z nadgodzin?

Cytat:
nic z tego nie rozumiem ;p bo gdybym jadła dużo, ale jakiś zdrowych rzeczy w miarę, to ok, ale ja jadlam czipsy, ciastka, czekolade; mialam zachcianki jak kobieta w ciazy, i postanowilam je realizowac ;p
Nienawidzę Cię

Cytat:
Bania, lubię znajomych, lubię ćwiczenia i wykłady w sumie też, ale nienawidzę wstawać o 5.30
To pomyśl,że ja codziennie wstaję o 6:00

Cytat:
O jaaa współczuję ale wyobraziłam to sobie i nie mogę przestać się śmiać

Cytat:
Przeczytałam,że chyba znasz Winyla i od razu pomyślałam Ale jak to? Skąd? Jak? Ja nawet nie wiem jak Winyl wygląda, a Śmietanka ja zna!

Psycholku, tęskniłaś?

Przez tydzien nie włączałam laptopa,a w pracy czytałam,a nie miałam czasu odpisywać

U mnie po staremu, jem jak jadłam, na ćwiczenia nie mam czasu. Może zapisze się na siłownię bo tż musi się zapisac i mnie też namawia. Nie ważyłam się w sobote bo musiałam iść do pracy. Mam zamiar zważyć się za tydzień i przeżyć pozytywny szok

A poza tym jeszcze 4 dni w pracy i tydzień wolnego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 15:16   #3867
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaa, pewnie, że tak!

Ja mam ważenie w czw. I mam nadzieję, że zobaczę mniej niż 47
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 15:20   #3868
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaaa, pewnie, że tak!

Ja mam ważenie w czw. I mam nadzieję, że zobaczę mniej niż 47
Ja też tęskniłam
Już chodziłam i przeżywałam,że przez tyle dni nie mam czasu nic napisać

Ja chcę 57kg. na wadze,ale to może w czerwcu
Stary 2012-04-23, 15:26   #3869
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co?
Facet mi się podoba, ale nie chce mi się iść na randkę... Chociaż w sumie to nie randka. Tylko spotkanie.
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-23 o 15:28
Stary 2012-04-23, 15:29   #3870
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co?
Facet mi się podoba, ale nie chce mi się iść na randkę...
Idź może chociaż piwo wypijesz za free
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości