|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
zamiast zrobić głupiego i nudnego fire 45 walnęłam fire 55 i jestem z siebie dumna!
nie zasapałam się i ćwiczyłam z mega energią i uśmiechem na twarzy zrobiłam do tego 10min nogi i czuję się boooooosko! lecę pod prysznic, baaaj bś - masz rację. jest nieszcześliwa, bo nie dostała się na wymarzoną medycyne, nie ma faceta i nie potrafi go sobie znaleźć... więc lepiej siedzieć na dupie i narzekać kocham Was
|
|
#3842 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
a jak byłas ubrana? joggingowy outfit to moja zmora; myslicie ze mozna biegac w szpilkach? xD czemu wszystkie buty do biegania są takie brzydkie i zryte? gratuluje, ale i tak Ci nie wierze, ze bieglas, a spacerow nie zaliczamy do joggingu Cytat:
2. jak masz zakwasy to znaczy wlasnie ze dobrze robisz cwiczenia i ze dzialaja! choc dziwi mnie tak bardzo ekspresyjne wytezanie szyjki ale supcio, szyjka tez powinna byc szczuplutka, ja uwielbiam swoja szyjke i uwazam ja za bardzo erogenne miejsce 3. ja juz wiem o co chodzi z atlantyda, a smolensk badaja moi rodzice widzialas moj slodyczowy rozowy kuferek, ajjjć ! moj kot ktory ma udawac jorka i w nim zamieszkac przepadl zaczynam sie martwic o niego, nie wiem, porozwieszac jakies plakaty na dzielni, ze zginal mi kot? kocham fredzia gdzie on jest?!Cytat:
ja tez zre michalki jak porabana, kawowe dziwnie zalatuja jakims pieprzem czy inna przyprawa, za co je kocham Cytat:
bylam frajerem dnia, ale tata przyszedl na boisko i na wszystkich nakrzyczal, powiedz swojemu zeby tez zrobil halas! ![]() Sandej brzydalu do roboty! nie ma lipy! Cytat:
![]() 2. no 49, ale mam brzydkie nogi, niewyrobione :P 3. zartujesz?! ale ekstra! super, gdy dwoje ludzi laczy wspolne zainteresowanie! a na ananasa jutro zapoluje, dzis mialam ochote na banany, a na polce z bananami bylo.. PUSTO! ![]() Cytat:
ejjjj do ostatnich minut byla pierwsza! a o 23.55 jakas laska przyspeedowala z smsami i wskoczyla na pierwsze miejsce zniszcze ją bazuką. mniejsza z tym, iga jest druga, aktualnie lezy i chudnie do gali finalowej, bo jak cos zajmie, w co wszyscy watpia ( ) to bedzie najgrubsza miss ever 2. ejjj jak to? ma lookbooka, bloga, kanal na youtubie? jesli wywnioskowalas z jej postow to jestes mistrz. ja mysle ze Winyl nie jest hippisem, punkiem, ani sexy dziunią w kabaretkach, za to ma wyczucie, gust i w ogole jest super hiper, tylko nie wiem czemu się sobą nie chwali Winyl, skad ta skromnosc?!3. na lexusa, łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii zawsze chcialam miec, ale nie wiem czy powinnam sie cieszyc. ale tz to pala, zdenerwowalam sie. ma mnei przepraszac nastepne kilka dni, o!4. no co Ty! nie lubimy jej!
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety - obecnie jestem sina i spuchnięta Cytat:
W sumie.. Bańka ja z Tobą nie gadam przez te 49 Biegałam dwa dni z rzędu po 8km, czuję, że żyję!!
|
|
|
#3845 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
łaaa, kujooon
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to jest myśl! Aga! opracuj swój plan ćwiczeń bazując na różnych rzeczach które robisz/nauczysz się robić. Nagrywaj filmiki na YT z Twoimi ćwiczeniami radami dla osób, które chcą zrzucić po ciąży, będziesz super, bo będziesz autentyczna! Masz siostrę która jest instruktorem, ona może doradzać! A potem dawaj prywatne lekcje przez Skajpaja i świat jest Twój! bez wychodzenia z domu! Ja będę Twoim prawnikiem, mogę? ![]() Cytat:
ona jest tam piękna ![]() Cytat:
Twoja siostra wygra, bo jest meega urocza, a w jury będą mężczyźni i nie ma szans, żeby któryś nie padł na jej widok ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250228 Winyl mnie pewnie zabije za zalinkowanie tego ![]() Dokładnie tak ją sobie wyobrażam! I te loki Cytat:
Cytat:
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-04-22 o 23:21 |
|||||||
|
|
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Psyhe - nieźle, nieźle. Moim pierwszym celem jest codzienne (oprócz poniedziałków) ćwiczenie w domu. Może kiedyś dojdę do etapu biegania .Agnesuk - wow pięknie, nie wiedziałam, że aż tak intensywnie ćwiczysz, że nie opuściłaś ani jednego dnia, pięknie! No i powiedz, nie uważasz, że to jest duuuuużo ważniejsze od diety?
|
|
|
#3847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też mnie to martwi, że wszystkie buty do biegania są paskudne . Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No ba, że mam wyczucie, gust i za☠☠☠isty styl. Ale tylko w mojej głowie, gdyż do tego potrzebne jest nie wielorybie cielsko, a ładna szczupła sylwetka. Także wiesz, -14kg i dostaniesz moje słiiiit focie
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ale ja jestem turbopasztetem! Aczkolwiek to kochane, że tak mówisz . Cieszę się, że chociaż w czyimś wyobrażeniu jestem piękna .
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień/październik, ale musze wszystkie egzaminy ładnie zdać
![]() Cytat:
Nie jesteś, nie znam Cie ale na odległość wiem, że jesteś piękna, masz rewelacyjny styl, na pewno idealnie dobrany do figury i och i ach. Agnes! Mam dla Ciebie jeszcze jedną opcję na biznes ![]() Otwórz klub fitness dla mam. Na początek wynajmij salę. a właściwie dwie i poproś kogoś o pomoc. Ty będziesz ćwiczyła. a druga osoba będzie opiekowała sie dziećmi. Skutek? Kobiety przychodzą ćwiczyć i mają z kim zostawić dzieci, ale jednocześnie są blisko nich. Dzieci dobrze się ze sobą bawią A mamy dogadują się ze sobą, można robić spotkania i konsultacje z dietetykiem, z osobami zajmującymi się opieką nad dziećmi itd. Może wynająć salę w jakimś przedszkolu? Żeby były zabawki.No i mamy nie będą się bały ćwiczyć, bo będą w swoim otoczeniu, nie będzie dziwnych ludzi na siłowni, będzie fajna atmosfera, a Ty będziesz dzieliła się doświadczeniami. Wystarczy zacząć od dwóch małych sal i pomocy koleżanki. Eeej, moim zdaniem pomysł jest dobry, idę robić biznesplan i otworzę sama coś takiego
|
|
|
|
|
|
#3850 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz możesz chodzic w szalu chanel i dużych czarnych okularach i odgrywać teatr w stylu poszkodowanej kobiety , ofiary przemocy domowej. w sam raz przed maturą. super Laura, tego Ci bylo trzeba ![]() a czy na piłce uderzonej z taką siłą zdarzy odbić się puder? xD 2. wez przestan, w ogole tego nie widac , jak ostatnio zobaczylam zdjecie z tylu swoich nog, walnelam fejspalma i prawie zaczelam beczec ;p 3. 8km?! matko bosko. ile czasu Ci to zajmuje? moja siostra i tz zaczynaja od jutra, chyba tez do tego wroce. jest cieplej, wiec juz nie mam wymowek innych niz brak obuwia ;p Cytat:
kurcze, w czasach gdzie liczy się taka wielofunkcyjnosc w celu zaoszczedzenia czasu + widzoczny efekt - Aga jestes idealna osobą ktora moglaby pociagnac takie przedsiewziecie ja jestem od pr xD Cytat:
reebok klamie 2. musi, zainwestowalam w nią miliard smsow, musi mi oddac $ za doladownia Cytat:
brawa za rutkowskie podejscie do sprawy ![]() jest tez w patentach na bycie naj, my style diary i czyms o x factorze. prawdziwa gwiazda!!!!!!!!!!! własnie Winyl, jak tam x.f.? 2. on chce unikatowe szybkie i sportowe a jednoczesnie aby nie bylo ofiara tuningowego maniaka, przy okazji serwisowane, zadbane i 30290 innych wymogow. najbardziej chce is300, ale takiego jak on chce nigdzie nie ma, a to juz zaczyna rodzic frustracje. i z tym wiaze sie to co przeskrobal, bo w obliczu jakis tam jego problemow czy niepowodzen obwinia wszystkich wkolo za ☠☠☠☠☠☠☠y, i mi dzisiaj sie zgarnelo. przeprosil i obiecal to i owo w ramach przekupstwa, ale bedzie musial sie starac, zeby zapamietal, ze nie warto sie tak zachowywac wzgledem mnie.3. przegladalam bardzo szybko, ale chce poczytac co tam pisze, zaintrygowala mnie ta wizyta w polsce, na razie przeczytalam jedna strone. w polsce byla chyba anorektyczka ;P w hiszpanii jest juz grubsza, a mimo to nadal bardzo szczupla. nie wiem jak ona to robi, mysle, ze nie je ;p pozwole sobie tutal na male wtracenie, pan knappe w przepisie na zycie powiedzial pewna madrosc zyciowa, ze tylko źli ludzie nie lubia slodyczy na reszte odpisze jutro, teraz zasypiam na siedzaco ;p
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry po weekendzie
Albo mam jakiegoś meeega wirusa albo wizaz mnie nie lubi bo kasuje mi cytowane posty ![]() Agniesik strach przed studiami to normalka, chociaż ja tak jak Psyhe bałam się o maturę ale dasz radę bo jesteś os nas ![]() Loriette piłka w twarz?! Auć! Dobrze że był tam Pan Fotoreporter ![]() Agnesuk nie wiem jak to robisz, że dajesz radę? skąd w Tobie tyle siły, motywacji, samoaparcia? ale gratuluje ![]() I koniecznie pomyśl nad własnym biznesem, dziewczyny dobrze mówią Winyl nie myślałam, że lubisz taki styl. ![]() Psyhe za bieganie Bania je też chcę dołączyć do któregoś z Twoich planów szpiegowskich ![]() Ale mam plany na dziś - muszę posprzatać mieszkanie, wyprać stertę ciuchów, zrobić dobry obiadek dla TZ, pouczyć się ( ![]() Postanowiłam, że skoro już w miarę ładnie jem i ćwiczę to mogę wymagać od siebie więcej i dlatego jedzonko będę kończyć o 18 (tak wiem to nie zdrowe dla metabolizmu ), bo wieczorem czasem rzucam się w zamian kolacji na węgle, dużo węgli (
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-04-23 o 16:01 |
|
|
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
Laskiiii!! Weekend taki, że nawet nie mam za bardzo czasu Was poczytać, nadrobię wieczorkiem może
![]() Z moich wielkich zakupów wyszła klapa, bo kupiłam tylko jeansy (ale jakie Chciałam Wam się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w tym roku poszłam biegać, i przebiegłam 3,9km (sprawdzałam na runkeeper) bez najmniejszej zadyszki! Wiem że to niewielkie osiągnięcie w oczach niektórych (.... Loriette ), ale biorąc pod uwagę, że przed TJ i Ewą nie mogłam przebiec 500m bez zatrzymania się chociaż na chwilę, to jest cuuuud! Pierwszy raz w życiu chciało mi się biec dalej i jogging nie był katorgą. Yaaaaaaaaaaaaaay Idę układać killera z Ewą, muszę wyskakać weekendowe grzeszki, łącznie z wczorajszym kinowym popcornem
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-04-23 o 09:07 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna
|
|
|
|
|
|
#3854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem skąd to przekonanie, ale ja mam sexy adidaski najki biało-niebieskie i wyglądam jak Edyta Herbuś tylko z mniejszą głową... I tu już wiemy, czemu jesteś jaka jesteś... To przez ten wypadek. To nie Twoja wina! xD O ja! Super! Będzie leciała gdzieś w tv? ![]() Bidulka, Ja kiedyś byłam na boisku kościelnym i był jakiś mecz piłki nożnej... Poszłam sobie pooglądać i akurat stał przystojniak, który mi się wtedy aktualnie podobał... Iiiiii niestety dostałam piłką w głowę, zamroczyło mnie i koleżanka odprowadziła mnie do domu Koniec podrywu na pasję To są BŚ dopiero plany ![]() Ja będę w czasie sesji nieszczęśliwa i podejrzewam, że w dniu wyników ![]() Cytat:
![]() I wiesz...... Dużo zależy od właścicielki hahaha xD Nie jesteś Winylku wielorybem!!! A w Twój styl i wyczucie nigdy nie wątpiłyśmy! ![]() Nie wiem gdzie byłaś na lekcjach biologii, ale wieloryby nie mają nóg więc nie możesz mówić, że masz wielorybie uda Cytat:
No tak mi się nasunęło Bania dowiedzie co mu pociekło hahahha! xD Ja podejrzewam, że ta nauka to pozostanie tylko w sferze wielkich planów xD Karola, pjona! Też biegałam xD Pochwal się zakupami! Ja jak schudnę kupię sobie dżinsy z Zary z suwaczkiem, ale obawiam się, że jak będę skracać nogawki (nieuniknione) to akurat skrócę w miejscu gdzie się on skończy Najwyżej poproszę krawcową, żeby go wszyła wyżej! O tak! To dobra ajdija!
|
|
|
|
#3855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to ja też tak robię. Chyba poszły mi w nich jakieś cm, bo szpara między udami jest większa, ale nie mam metra - w sumie dobrze, bo okazałoby się, że bujam w obłokach. No i - piersi mi maleja....... 3. Ok. 40 minut Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Idę zaraz do dentysty naprawić moje jedyneczki, tzn nałozyć takie coś, żebym nie miała przerwy między nimi, jak już będą śliczne, to kupie te paski wybielające i już całkiem będzie wow Loriette to teraz czujesz się jak prawdziwy kibic Trzeba było zabrać tą piłkę i jeszcze wymusić autograf całej drużyny na niejPsyhe trochę lipa z tym skracaniem spodni, czasami tracą cały fason jak się je podetnie Ja staram się wystrzegać takich rzeczy |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne bieganie za mną
Dzisiaj randka. ![]() Biedroneczek, eee niekoniecznie Jak mi skraca spodnie krawcowa to późźniej zwęża nogawki i są ok
|
|
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziennikarz musi pozostać dziennikarzem. Kobiety mają gorzej, bo od razu są brane za HOT NAPALONE FANKI, więc odpuściłam Zresztą - piłka odbiła mi się od twarzy i wróciła na boisko
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, jak się tylko ma dobrą krawcową to z najgorszej szmatki zrobi wystrzałowy ciuch!
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe piła leciała 70km/h, bo mamy tam licznik. Cud, że mam pełne uzębienie
Póki co: I: Kawałek babki czekoladowej II: Barszcz zabielany + kluski z kurczakiem w sosie pieczarkowym i buraczkami
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak masz fajną krawcową to spodnie może skrócić tak, że nie będzie wiadć z kim?
|
|
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmmmm dawno nie jadłam sosu pieczarkowego ![]() Cytat:
No tak, ale zazwyczaj jak skrócę to muszę zwęzić, bo nie są dla mnie rurkami tylko prostymi spodniami... ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- A u mnie menu: I. grahamka z serem i polędwicą + 2 CLA II. jabłko (takie mega ogromniaaaaaaaste) kawa z mlekiem 7 kubek drożdży ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Noooo i w ogóle Moni nie ma
|
|
|
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
No własnie zastanawiałam się gdzie Monia?
![]() aaa.... to zrecenzuj nam potem
|
|
|
|
|
#3864 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mam 2 sukienki z wesela w których byłam tylko raz a szkoda żeby leżały i kurzyły się w szafie bo za każdą z osobna zabuliłam ponad 200 zł ![]() Cytat:
pracować niekoniecznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() badania zrób lepiej, żeby tylko wszystko dobrze wyszło Czemu popieprzona ? to mogłaby być fajna sesja Też chciałam kiedyś jakąs fajną sesje ale jestem gałgan i sie do takich nie nadaje ![]() Cytat:
było ratowanie usta usta? ![]() a za mna nikt nie tęsknił Cały weekend w szkole , uff na szczęście przyszły wolny brawa dla wszystkich za bieganie Psyhe, Loriette i ktoś chyba jeszcze
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-04-23 o 13:39 |
||||||
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
MP, dopiero koło 20 więc zrecenzuję dopiero jutro jak coś :P
|
|
|
#3866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe ciuchy wciągam na tyłek już na drugi dzień, przymusowo Cytat:
ale gorzej dla Ciebie ale może chociaż kasa będzie lepsza z nadgodzin?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeczytałam,że chyba znasz Winyla i od razu pomyślałam Ale jak to? Skąd? Jak? Ja nawet nie wiem jak Winyl wygląda, a Śmietanka ja zna! ![]() Psycholku, tęskniłaś? Przez tydzien nie włączałam laptopa,a w pracy czytałam,a nie miałam czasu odpisywać ![]() U mnie po staremu, jem jak jadłam, na ćwiczenia nie mam czasu. Może zapisze się na siłownię bo tż musi się zapisac i mnie też namawia. Nie ważyłam się w sobote bo musiałam iść do pracy. Mam zamiar zważyć się za tydzień i przeżyć pozytywny szok ![]() A poza tym jeszcze 4 dni w pracy i tydzień wolnego |
|||||
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaa, pewnie, że tak!
![]() Ja mam ważenie w czw.
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Facet mi się podoba, ale nie chce mi się iść na randkę... Chociaż w sumie to nie randka. Tylko spotkanie.
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-23 o 15:28 |
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

zaczynam sie martwic o niego, nie wiem, porozwieszac jakies plakaty na dzielni, ze zginal mi kot? kocham fredzia

) znam styl winyla
zniszcze ją bazuką. mniejsza z tym, iga jest druga, aktualnie lezy i chudnie do gali finalowej, bo jak cos zajmie, w co wszyscy watpia (
Piekarnik Laury

.
No i powiedz, nie uważasz, że to jest duuuuużo ważniejsze od diety?

BLOGUJĘ 

Ja staram się wystrzegać takich rzeczy