|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 1,92% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
3 | 5,77% |
| Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci |
|
9 | 17,31% |
| Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące |
|
4 | 7,69% |
| Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie |
|
8 | 15,38% |
| Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! |
|
27 | 51,92% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
No, mnie też się wydaje niewykonalne - dlatego póki co odsuwam od siebie refleksje na ten temat
![]() Cytat:
A w ogóle co to teraz za wartościowanie - większy brzuch to "prawdziwa" ciąża a mniejszy udawana?
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
i tak samo mam z tymi ubraniami- czasem nie widać-chyba że stanę bokiem
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013
Cytat:
Ty jesteś najlesza foczka z jego Bejbikiemmój ostatnio sie przyznał, że laski sie go pytaja 'czy narzeczona nie boi się go puszczać samego za granice' kumasz? jakie dziunie głupie, teraz się nie patrza na obraczke na dziecko w drodze, a u Ciebie byl tylko klub gogo;pto mu naisalam smska ' nie daj się tym pannom, ja niedługo też będę super foczka;' haha musimy wrzucic na luzz bo co pozostalo? a ja nie moge doczekac sie naszego Syna |
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubię takich dziuń
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl jak szybko wrocisz do siebiemoj akurat jest wiekszy ale tez idzie do przodu bardziej, do tej pory mam talie zreszta KAŻDY brzuszek jest piekny bo w każdym są Dzidziusie |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X
Cytat:
ale koledzy tak zorganizowali kawalerski wiec tam byl, co nie zmienia faktu ze dziwnie w ogole to kocham.mojego tz. pisalam wam ze jest tez trenerem personalnym i duzo sportow uprawia i zdaje mi relacje z wieczoru i mowi ze najbardziej niesamowite to sa te pozycje na rurkach... tu nastepuje dlugi wywod na temat miesnie ktore pracuja, sily odsrodkowej i ze w sumie do takiej formy sie dochodzi troche potem.rozkminial czy jego miesnie pozwolilyby mu na zrobienie tego a na koncu doszedl do.wniosku ze nie, bo one sie tymi wielkimi butami zaczepiaja rozkoszne przemyslenia tz apropos wczorajszej rozmowy o poprzednich partnerach to moj tz mial baaaaaaaardzo bogate zycie przede mna i powiem wam ze to powoduje we mnie olbrzymi spokoj bo wyszalal sie, poza tym nigdy nie stworzyl zadnego powaznego zwiazku a jak mnie zobaczyl to od razu wiedzial ze na to czekal cale zycie ehhh znow wywod dlugi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść.Wstałam późno jak nigdy bo wróciliśmy po 12stej od znajomych i musiałam odespać.
W dodatku od 4 rano kot nas budził co jakieś 1,5 godziny- miauczała i drapała nam po drzwiach. A to dlatego,że ją wpuściliśmy do łóżka jak były burze-mąż się uparł to teraz ma, trzeba oduczać. Cytat:
W trakcie mojego związku z mężem miałam adoratorów, przyjaciół, którzy chcieli czegoś więcej. A ja zawsze miałam ich za kolegów i tak ich traktowałam, zwyczajnie gadałam. Dodam,że nie mam z zwyczaju przytulać się ani dawać buziaczków na przywitanie z koleżankami, a tym bardziej z kolegami ![]() Ba! Nawet na tygodniowym szkoleniu w Wawie w październiku zeszłego roku był taki, który ciągle za mną łaził-przystojny, wszystkie laski się do niego śliniły. Chłopak w dodatku prowadzi szkołę tańca,mega sympatyczny i inteligentny...Co wieczór spędzaliśmy ze sobą czas, gadaliśmy. No i co?W przeddzień wyjazdu się nieźle spiłam i nie mogłam spać, bo miałam helikoptera. Wziął mnie na spacerek i tak spacerowaliśmy od 2-5 rano. I nic się nie wydarzyło, aczkolwiek mogło...W życiu nie zrobiłabym nic takiego. A ja sam początek,że trzeba się cieszyć każdym dniem itp i zajarzyłam o czym będzie ![]() Cytat:
A w ogóle to dalej nie rozumiem czemu wszyscy tak przeżywają tę rolę chrzestnych, ja nadal twierdzę,że to rola bardziej symboliczna na dzień dzisiejszy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Co do kawalerskich to kolega nam wczoraj opowiadał,że w Krk jest taka firma, która je organizuje i wygląda to tak: Dostaja namiary na Pana Młodego, przychodzą pod jego adres i jak im otworzy to go zwijają (albo na ulicy), zakładają worek na głowę i pakują do samochodu. Jak któryś jest bardziej agresywny to dostaje paralizatorem. Zawożą go w miejsce imprezy no i tak dopiero zdejmują ten worek i gostek ma zdziwko. Podobno zdarza się,że ktoś się posiura w majty ze strachu, podobno był też jeden przypadek zawału. Czy nie uważacie tego za głupotę?
|
|
#3848 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ogólnie mierżą takie pokazy, ale zrozumiałam, że chłopy traktują to jako odmóżdżają rozrywkę. A Ty jesteś dla tż najatrakcyjniejszą foką świata, bo nosisz jego dziecko To Ty jesteś boginią seksualności ![]() Cytat:
Masz rację! Nie ma sensu się nakręcać głupimi myślami.A chłop jak usłyszał to inteligentne pytanko to pewnie pomyślał jak to super, że jesteś mądrzejsza od tych panien ![]() Cytat:
Już chłop dzielił się ze mną swoimi ambitnymi planami jak to pomoże mi wrócić do formy po ciąży i będziemy biegać w kierunku zachodzącego słońca ![]() Bieganie to rzecz, której nienawidzę bardziej od pobierania krwi - a to już coś ![]() Hihi, może mi się upiecze i tortury mnie ominą ![]() Z innej beczki, to niedługą miną dwa miechy jak mieszkamy razem z chłopem i bardzo się cieszę, bo super nam się układa współpraca, bardzo nam się umocnił związek, im więcej kontaktu, tym lepiej się dogadujemy Jesteśmy razem od blisko 3 lat, ale wspólne mieszkanie to inna bajka.Wczoraj mnie rozczulił, bo po akcji, z której normalnie jeszcze pół roku temu byłaby gruba afera z wzajemnymi wrzutami, teraz wybrnęliśmy na luzie i z poczuciem humoru - myślę, że to klucz do tego żeby nie oszaleć
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X
Cytat:
jest totalnie podjarany i opowiada jakies wzruszajace momenty po czym mowi mi ze jak na poczatku sie ze mnie smial jak plakalam ze mi stopy w ciazy urosna to teraz sie juz nie dziwi bo jemu ciezko byloby podjac decyzje zeby az tak zmienic swoje cialo, ze to takie dojrzale i ze jestem sexbomba z tym dzueciem dopiero poszedl.spac a za godzine go budze bo jedziemy na wakacje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
dobrze słyszeć, że umiecie tak wybrnąć z niefajnych sytuacji![]() po Tobie juz widać, że będziesz szybko w formie jak ja nie cierpię biegania![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() fajnie masz, z TZem trenerem a gdzie jedziecie? |
|||
|
|
|
#3851 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Tak, uważam. Uważam też, że mojemu by się to podobało ![]() ![]() Na bank szybko by się zczaił o co kaman, wszedłby w rolę i super się bawił ![]() Mnie przeraża co się będzie działo na jego kawalerskim - małe Kac Vegas Np. jak dostaliśmy ładne pierwsze zdjęcie z USG to potem - wnioskując z zadawanych mi pytań znajomych - mogłam odbudować jego trasę jaką odbył wieczorem po klubach, chwaląc się wszystkim barmanom i ludziom obecnym w budynku jakiego to ma boskiego syna ![]() Po moim pytaniu czy nie uważa, że przegiął (bo raczej nie chodzimy samopas po klubach), zapytał tylko niewinnie czy to źle, że się cieszy
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-07-14 o 09:42 |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam wczoraj nie mówiłam, że wysyłałam paczkę ze sprzetem TŻowi za granice
o*rana byłam po pachy, czy to dojedzie... całą noc się meczyłam z nerwów no i paczka o 7 dotarla superowo, ale co sie najadlam nerwow, a Ali tanczyl w brzuchu cala noc, a popoludniu myslalam ze cos spokojny...---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- tassia a ja ogladałam filmiki bodajże z facetami w Indiach albo jakiegoś egzotycznego kraju, którzy wykonuja akrobacje podobne co laski na rurze ale na takim wielkim grubym palu, czary i magia poprostu a mięśnie.... uhuuhu |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Angelku czyli taki zabawowy typ?
![]() Ja sie wczoraj uśmiałam po pachy, bo kolega, u którego byliśmy ma talent komiczny i jak coś opowiadał to po prostu było bezbłędne Mają 5-miesięczną córeczkę i ja się jej po prostu bałam Jeszcze dwóch kolegów mówiło,że oni w życiu nie zmieniali pieluchy z kupą,bo im od tego było niedobrze. Nie chciałam,żeby mój mąż to usłyszał, bo bałam się,że jeszcze by mi potem specjalnie wmawiał,że go to brzydzi. No ale oczywiście koleżanka mu to powtórzyła, a on się zaczął z nich nabijać,że są miętcy bo na nim to wrażenia nie robi, już zmieniał pieluchy okupkane. No i całe szczęście, bo np. martwię się,że ja nie będę potrafiła (na co oczywiście wszechwiedzące koleżanki uznały,że jak facet nie może to normalne, ale przecież kobieta ma instynkt i ona powinna zmieniać...co za przestarzałe poglądy). No i mój mąż nosił małą, a ja się bałam.Jestem beznadziejna
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my też dopiero wstaliśmy ![]() Cytat:
widzisz na co twój tż zwracał uwagę takie zboczenie zawodowe
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kupki to mój kolega na sam zapach jeszcze przez pieluche potrafi puścić pawia. Ale on tak ma ze wszystkim - jak razem mieszkaliśmy na studiach to potrafił puścić pawia przy zmywaniu bardzo zastarzałych i zaśmierdziałych naczyń ![]() Ja po weselu. Raczej średnio się wybawiłam bo nikogo prawie nie znałam, więc trochę nuda. Wróciłam o północy a TZ, który miał zostać jeszcze chwilke 6 h później na bardzo nielekkim rauszu Nie dałam mu pospać po weselu, oj nie..
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas z kolei to ja jestem bardziej wyczulona na zapachy, mój mąż też wie,że boję się widoku krwi,ran itp.- nawet własnych...Jest przygotowany na to,że to będzie jego brocha, ale wyjdzie w praniu.Ja sama nie wiem jak to będzie,ale oczywiście koleżanki wszystko wiedzą najlepiej (co się z nimi widzę to się przemądrzają,zwłaszcza ta, która ma 9letnie dziecko) i dla nich ja będę mieć instynkt i NA PEWNO będę mogła wszystko robić, bo jestem matką. A z kolei usprawiedliwiają swoich facetów,że czegoś tam nie robią. To dla mnie są bardzo przestarzałe poglądy, bo czasem ojciec umie się zajmować dzieckiem lepiej niż matka. Była też rozmowa o monitorach oddechu - Ci nasi znajomi mają i bardzo chwalą, z kolei Ci znajomi z 9-letnim dzieckiem pierwszy raz o czymś takim słyszeli, o śmierci łóżeczkowej też. I tak sobie myślę,że kiedyś łatwiej było wychowywać dziecko o tyle,że nie było tak wszystkiego w necie, nie było tylu rozdmuchiwanych problemów i rodzice mieli może mniejszą świadomość.
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() nie wiem co to znaczy byłam na zakupach i się zmęczyłam swoją drogą jestem zła bo kasa ucieka nie wiem gdzie ![]() a! patrzyłam w biedrze na te pieluchy Dada new born i w sumie średnio się opłaca bo jest za 14,99zł a pampers chyba 19,99zł i tu i tu chyba 28szt. jest
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Właśnie, prawie nic w koszyku a 100 zł idzie... Co do chusteczek nawilżających to koleżanka polecała fioletowe z Dady, bo są mokre (podobno wiele chusteczek jest stosunkowo sucha ). Odradzała te najmniejsze Pampki w białym opakowaniu, bardzo odparzały. A ogólnie używa pieluch z Dady i z Pampka i obie firmy fajne.
|
|
#3859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam sie z rana nudna, leniwa niedziela, tzn moj mezus dziala z zabudowa w kiblu... podobno niedzielna praca w gowno sie obraca oby nie
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-07-14 o 10:18 |
||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl to właśnie były te białe premium care (?)
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie może nic mówić
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Tak te. I pomimo,że najmniejszy rozmiar to podobno są strasznie wysokie i to problem przy pępuszku.
Ale chyba najlepiej samemu się przekonać
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie niedzielnie
plan na dziś - wspólne LENISTWO Cytat:
Cytat:
09-07-2011 ![]() 06-10-2013 Michaś 07-04-2015 Kamiś Edytowane przez Aaamelkaa Czas edycji: 2013-07-14 o 10:23 |
||
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no 120zł Cytat:
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
120 zł?Za trzy, czy za jeden komplet?
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
hm...
otworzyłam okienko i siedzę tak dwie minuty, bo nie pamiętam co miałam napisać ![]() ja mam jedną paczkę (48 czy 52 szt. nie pamiętam) Pampersów New Bron 1, mam zamiar kupić później rozm. 2 ![]() a chusteczki też chcę kupić z Pampka, jest promo na nie w TESCO
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ext=1&sort=999 a nie, te moje Pampersy to jednak New Baby
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
nie no jedne za 39,99zł
![]() a te chusteczki pampers mają dobry skład?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

ała 

a ja nie moge doczekac sie naszego Syna 
też by mi dziwnie było, na szczęście mój nie jara się takimi atrakcjami i nigdy nie był w takim klubie 
[/RIGHT]

Masz rację! Nie ma sensu się nakręcać głupimi myślami.

Nie dałam mu pospać po weselu, oj nie..