![]() |
#3841 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Newsy part 7
u mnie też MAC
![]() puder Studio Sculpt Defining Powder w kolorze Light Plus używany, jutro przy swietle wrzucę fotki ![]() i jeszcze końcóweczka kredki do brwi Bobbi Brown BrowPencil w kolorze Grey. Świetny kolor, polecam - w sam raz do przetestowania, jeśli kto nie może znaleźć odpowiednio chłodnego odcienia ![]() ten ogryzek pójdzie oczywiście gratis do większej wymiany ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-09-17 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Wtajemniczenie
|
dokładka pudru do konturowania Inglot HD Sculpting Powder nr 505
![]() |
#3843 |
Wtajemniczenie
|
u mnie włosomaniacza dokładka:
-Rene Furterer Okara Protect Color maseczka do włosów farbowanych opakowanie 200 ml nowa -Rene Furterer Carthame maseczka nawilżająco - odżywcza do włosów suchych opakowanie 200 ml, nowe -Rene Furterer Karité maseczka odżywcza do bardzo suchych i wrażliwych włosów opakowanie 200 ml, nowe -BIOXSINE serum ziołowe przeciw wypadaniu włosów 24 ampułki po 6 ml, nowe -Klorane balsam na bazie wosku mango - odżywia i ułatwia rozczesywanie dla włosów suchych, opakowanie 150 ml, nowe zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Nowy Casting mroźny kasztan,właśnie kupiony-na jasny brąz, ciemny blond, mroźne mochaccino.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
* paletka Inglot na 3 okrągłe cienie
![]() |
#3849 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
* Amber Elixir Oriflame, 30/50 ml
* Today Avon, 48/50 ml
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
Pull and Bear Boyfriend Jeans r. 32
Pasują na rozmiar 34, chyba że chce się typowe bardzo szerokie, wówczas na 32. Kupiłam kilka par, a potem przytyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam po nowość :
Ever Bloom SHiseido I inne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie w wątku bardzo dużo pełnowymiarowych minerałów o małym stopniu zużycia, które chętnie wymienię na inne minerały
![]() Zapraszam ![]() Ślę z fołna |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
dokładam:
torebka Juicy Couture Live for Juicy, (welur plus skóra naturalna) używana przeze mnie ale posłuży jeszcze nie jednej właścicielce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
- - - Avon Indian Rituals - 250ml nawilżający kremowy żel pod prysznic, nowy
- - - Avon Anew Hydro-Advance - krem nawilżający 50ml, nowy zafoliowany - - - Avon Anew Clinical Hydra Recovery - głęboko regenerujący krem-maska na noc 50ml, nowa zafoliowana |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Stella edp - Stella McCartney- 45/100ml tester |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Rozeznanie
|
Dokładka:
Nina Ricci Les Belles de Ricci Belle De Minuit 50 ml NOWA x2
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Dokładka z nowego Boxa Sephora:
zostały: błyszczyk Sephora (już drugi dwa różne kolory tym razem Bubbly Grenadine) Płyn do demakijażu Sephora (nowe) |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
lise-kotta
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka zapachowa
-Gucci by Gucci EDT ok.1,4ml -Guerlain, Shalimar 1ml -Guerlain, Mitsouko EDP 1ml -Guess, Seductive 1ml -Tomm Hilfiger, Dreaming 1ml -Yves Rocher, Voile d'Ambre Eau Fraiche ok.2ml -Tesori d'Oriente, Marrakech Patchouli e Ginger ok. 4,5ml Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-09-19 o 09:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Prada Candy ok. 75/80ml, tester.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828898
#3865 |
Zadomowienie
|
dokładam:
Moment de Bonheur Yves Rocher woda perfumowana 30 ml - kupiony wrzesień 2015 i otwarty dzisiaj, ale mnie ta róża nie do końca pasuje Źródło zdjęcia: zdjęcie katalogowe z Yves Rocher
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Hypnotic Poison EDP, 98/100ml - ale tylko na Botrytisa, ewentualnie L'Artisan Havana Vanille/Vanille Absolument. Zapraszam. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828898
![]() |
#3867 |
Wtajemniczenie
|
dokładam:
Yves Rocher Riche Creme krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący op 75 ml, nowy Pilarix krem głęboko nawilżający z 20% mocznika, op 100 ml, nowe Vlostic Light specjalistyczny płyn odżywczy do włosów i skóry głowy, op 100 ml, nowe Avene woda termalna, op 150 ml, nowe Nowość: Avene PhysioLift Your krem wygładzający na dzień do skóry wrażliwej suchej, op 30 ml, nowy zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Router TP Link TL-WR340G + zasilacz, używany, oczywiście sprawny
Kallos, maska bananowa do włosów, odleję do przysłanego pojemniczka figi rozm. xl, jedne bez metki, ale oczywiście wszystkie nowe |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Midnight Poison elixir 25/30 ml
(zdecydowałam się oddać bo jakoś nie widzę różnicy między MP a wersją elixir ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.