Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-03, 09:07   #3841
megamocna
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Laski, dostalam odpowiedz od asystentki K. Napisala ze informuje na poczatku ze operacja bedzie mozliwa dopiero oo zakonczeniu laktacji...
...tyle to MY wiemy prawda?? 😬Zapytalam czy konsultacja tez dopiero po zakonczeniu ...
megamocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 09:11   #3842
cygaro13
Raczkowanie

kobietkaswiss wysłałam zaproszenie przyjmiesz?
co bedziesz z brzuchem robic? i ile wycenił za to LP?
nie wiem jak to wychodzi w porównaniu z Pl cenami

a ominęłam pytanie-co odpowiedziałam sąsiadce, no wiec tak mnie szoknęło, ze wypociłam: no co Ty!!! a za chwilę było mi głupio i jej powiedziałam, ale nie chciałabym, zeby w pracy ktos mi zadał to pytanie...
Stary 2016-01-03, 09:15   #3843
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megamocna Pokaż wiadomość
Laski, dostalam odpowiedz od asystentki K. Napisala ze informuje na poczatku ze operacja bedzie mozliwa dopiero oo zakonczeniu laktacji...
...tyle to MY wiemy prawda?? 😬Zapytalam czy konsultacja tez dopiero po zakonczeniu ...
hahah no to dużo się dowiedziałas. ja tam wole zadzwonić, wtedy zadajesz pytania na bieżąco itd. zadzwoń porostu i pogadaj. ona jest bardzo miła i dokładnie odpowiada na pytania.

kobietkqswiss witaj!!! fajnie ze napisalas
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 09:20   #3844
kobietkaswiss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
kobietkaswiss wysłałam zaproszenie przyjmiesz?

:

Oczywiście zaraz to zrobie
Co do brzucha to raczej nie temat tutaj
Poprostu po bliźniakach i cesarce zostało co nieco

kobietkaswiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 09:22   #3845
malaistotka90
Raczkowanie

Ja też nie chcę, żeby w pracy się pytali... powiedziałam tylko szefowej, że będę miała zwolnienie lekarskie, bo idę na operację takiej wady wrodzonej, co jest w sumie prawdą... a reszta osób się dopytywała co za operacja itp... ciągle mnie męczyli, w końcu coś naściemniałam o bliźnie jakiejś, że idę usunąć operacyjnie, to oczywiście już jedna taka laska z mojego działu zaczęła komentować, że po co sobie w ogóle blizny usuwać, że ona nigdy tego nie zrozumie, więc same widzicie, jakby się dowiedzieli na co idę, to byłoby jeszcze gorzej. Jeden kolega też się dopytywał na jaką operację idę, to nic mu już nie powiedziałam. Trochę niekomfortowa sytuacja jak wszyscy się tak dopytują... bo serio się tego wstydzę.
Prawdę znają tylko 3 osoby, mama, która już wie od kiedy skończyłam 18 lat, ze pójdę na tą operację, bo wiedziała, że ciągle na nią zbierałam i jeszcze 2 zaufanych znajomych, których znam od ponad 7 lat, ale też oczywiście były pytania, po co implanty, jak to, przecież mogłabym zaakceptować siebie a nie sobie jakieś sztuczne coś wszczepiać itp... także ciężko żeby ktoś to zrozumiał.
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 09:31   #3846
mano3891
Rozeznanie

Kobietkaswis, witaj, jak tam twoje cycki się mają Ty miałaś pod gruczoł czy źle kojarzę ?

malaistotka, wiesz że im bardziej się tego wstydzisz tym większą satysfakcję dajesz plotkarzom.
Stary 2016-01-03, 09:38   #3847
malaistotka90
Raczkowanie

mano, tzn. chodziło mi o to, że wstydzę się mówić o tym, że mam taką wadę wrodzoną jak tuberous breasts i nie mam ochoty się z tego po prostu zwierzać wszystkim, bo to jednak osobista sprawa dlatego niekomfortowe dla mnie jest jak się pytają A jak powiedziałam jednej zaufanej koleżance, to i tak nie uwierzyła, że to mam, bo w staniku z push upem, wygląda to po prostu normalnie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 09:52   #3848
enn_
Zakorzenienie

Malaistotka, moim zdaniem powinnas uciac temat i powiedziec, ze to prywatna sprawa i tyle. Nie musisz nikomu mowic o tym jaka operacje masz, bez wzgledu na to co to za operacja.
Wspolczuje, ze u Ciebie malo kto rozumie decyzje, ale nie martw sie, najwazniejsze, zebys Ty byla szczesliwa
Stary 2016-01-03, 09:57   #3849
mano3891
Rozeznanie

malaistotka, wiesz jak to jest, zazdrośnicy zawsze będą gadać.
Stary 2016-01-03, 09:58   #3850
palmitis
tralalinka

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Hm, cholera, twardsze i nie zmieniaja pozycji? no nic, bedzie trzeba myslec...
Odniosę się twardsze - podobno z założenia tak, chociaż po opisach dziewczyn (które, uwaga, anatomow nie mają spodziewałam się "dwóch kamieni" - bzdura!

Nieruchome - tu też wyobrazalam sobie dwa stozki, które wyglądają tak samo bez względu na pozycję - nieprawda piersi są przecież ruchome tak samo jak okrągłe w pionie i poziomie, więc jak ruszasz rękami, tułowiem, kladziesz się, to one normalnie na klatce pracują, chodzi o to że pozostają kształtem anatomiczne, ale to nie są przecież takie różnice czy okrągły czy anatom swoją projekcję ma i ją zachowuje, przecież okrągły na leżąco też nie rozpływa się na klacie poza swoją średnicę i z projekcji 6 robi się 3

Moim zdaniem wokół anatomow nie wiedzieć czemu narosło sporo niepotrzebnych mitów, w końcu powstały po to, aby piersi wyglądały naturalniej, a nie sztuczniej

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 10:01   #3851
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulala6 Pokaż wiadomość
No właśnie nie mogę się doczekać informacji na jakich implantach pracuje obecnie L.P - orientuje się ktoś? Czekam na odpowiedź ponad dobę, to do doktorka niepodobne
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź!
Mam 169 cm wzrostu, obecnie nieproporcjonalną sylwetkę - od pasa w górę jestem szczupakiem z zerową wyjściówką, talią 60cm, ale z biodrami 92cm

Dokładnie tak samo pomyślałam o sobie Ty już lada dzień będziesz miała wymarzone żelki Jest stresik? )
L.P pracuje na sebbin i eurosilicon Na zerowke pewnie Ci zaproponuje Sebbiny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 10:02   #3852
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość
Odniosę się twardsze - podobno z założenia tak, chociaż po opisach dziewczyn (które, uwaga, anatomow nie mają spodziewałam się "dwóch kamieni" - bzdura!

Nieruchome - tu też wyobrazalam sobie dwa stozki, które wyglądają tak samo bez względu na pozycję - nieprawda piersi są przecież ruchome tak samo jak okrągłe w pionie i poziomie, więc jak ruszasz rękami, tułowiem, kladziesz się, to one normalnie na klatce pracują, chodzi o to że pozostają kształtem anatomiczne, ale to nie są przecież takie różnice czy okrągły czy anatom swoją projekcję ma i ją zachowuje, przecież okrągły na leżąco też nie rozpływa się na klacie poza swoją średnicę i z projekcji 6 robi się 3

Moim zdaniem wokół anatomow nie wiedzieć czemu narosło sporo niepotrzebnych mitów, w końcu powstały po to, aby piersi wyglądały naturalniej, a nie sztuczniej
Ok, dzieki wielkie, bardzo pozytywnie mnie to nastroilo. masz naprawde swietne cycki teraz. Ja tez nie chce duzych i tez zalezy mi na naturalnym wygladzie. A u kogo robilas, bo nie widze w stopce?
Stary 2016-01-03, 10:33   #3853
mano3891
Rozeznanie

Tak, tak, przyznaje się. To jak napisałam, że anatomy to dwa kamienie ale później sprostowałam
Chodziło mi wtedy bardziej o to, że doktorek nawet nie chciała słyszeć o okrągłych. Nie podał żadnych argumentów dla których powinnam zrobić anatomy a na moje pytanie o okrągłe powiedział, że okrągłych się teraz już nie robi. Wchodząc tutaj na forum dowiedziałam się, że jednak okrągłe się robi i poczułam się oszukana. A,że z natury jestem przekorna i mój mózg zaczął przetwarzać dane po swojemu to anatomy stały się dla mnie wrogiem publicznym
Musiałam sobie wszystko na nowo poukładać, przeczytać kilka pozytywnych opinii na temat anatomów, obejrzeć kilka extra zdjęć .

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Ok, dzieki wielkie, bardzo pozytywnie mnie to nastroilo. masz naprawde swietne cycki teraz. Ja tez nie chce duzych i tez zalezy mi na naturalnym wygladzie. A u kogo robilas, bo nie widze w stopce?
palmitis ma super cycki ale jej implant wcale nie jest taki mały .
Stary 2016-01-03, 10:35   #3854
enn_
Zakorzenienie

Owszem, ale miala bardzo malo wlasnej tkanki, poza tym jej piersi nie sa zbyt duze w kontekscie calej sylwetki i to mialam na mysli.
Stary 2016-01-03, 10:44   #3855
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie nie mogę się doczekać informacji na jakich implantach pracuje obecnie L.P - orientuje się ktoś? Czekam na odpowiedź ponad dobę, to do doktorka niepodobne
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź!
Mam 169 cm wzrostu, obecnie nieproporcjonalną sylwetkę - od pasa w górę jestem szczupakiem z zerową wyjściówką, talią 60cm, ale z biodrami 92cm

Dokładnie tak samo pomyślałam o sobie Ty już lada dzień będziesz miała wymarzone żelki Jest stresik? )
Implanty jakich uzywa to Eurosilicone, Sebbin i Nagor (anatomiczne).
Doktorek pewnie nie odpisuje bo byly dni wolne od pracy

Masz podobna budowe do mnie. Ja mam 164cm, talia 62cm, biodra 91 a biustnie mialam ehhh szkoda gadac (ok 79cm). Teraz mam w biuscie 91cm Implant 450cc.

Cytat:
Napisane przez kobietkaswiss Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze ??
Wogole to szczęśliwego Nowego 2016 !!

Widzę ze stary wątek juz zamknięty a w nowym pełno nowych chętnych na cycuszki

Wybaczcie ze tak długi czas milczałam ale ostatnie miesiące przed świetami to była jedna wielka masakra za równo w domu jak i w pracy
Święta spędziliśmy w Polsce
I tak jakoś czas mijał dzień za dniem a co za tym idzie to juz prawie 4 miesiące odkąd mam nowe piersi
Cycuszki doszły do siebie juz całkowicie
Nabrały takich naturalnych kształtów
Nawet juz pierwszy biustonosz zakupiony
Rozmiar z wyjściowki 85 b
Teraz 85 e
Postaram sie dzis zrobić jakieś zdjecia i wrzucić do galerii
Podsumowywujac jestem meeeeega zadowolona z pracy jaka wykonał dr. L.P i 29 lutego idę znow do niego na plastyka brzucha

Pozdrawiam
Czeeeeeeesc !!!!!!
Myslalam o Tobie, co tam u Ciebie itd. Fajnie ze sie odezwalas. Czekam na nowe fotki
I gratuluje decyzji o nowej operacji

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
L.P pracuje na sebbin i eurosilicon Na zerowke pewnie Ci zaproponuje Sebbiny
Niekoniecznie. Ja mam eurosilicone
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 11:09   #3856
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość

Ja myślę że to nie kwestia mitów tylko informacji jakie pozyskujemy od lekarzy a kto jak kto ale oni powinni wiedzieć jakie dokładnie są różnice
Stary 2016-01-03, 11:13   #3857
palmitis
tralalinka

Cytat:
Dzięki, bardzo je lubię
Ja robiłam u siebie w Bielsku u JS

Kobietkaswiss witaj ciekawa jestem Twoich nowych fotek

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:08   #3858
paulala6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Implanty jakich uzywa to Eurosilicone, Sebbin i Nagor (anatomiczne).
Doktorek pewnie nie odpisuje bo byly dni wolne od pracy

Masz podobna budowe do mnie. Ja mam 164cm, talia 62cm, biodra 91 a biustnie mialam ehhh szkoda gadac (ok 79cm). Teraz mam w biuscie 91cm Implant 450cc.
Bianeczka, właśnie wyszłam z Twojej galerii Ahhhh, czy obrazisz się, jeśli zabiorę do L.P zdjęcie Twoich piersi i powiem, że to absolutny ideał o jakim marzę? Faktycznie, budowę mamy podobną - rozmiar implantu L.P. zaproponował Ci sam, czy musiałaś trochę powalczyć? Mi doktorek na dzień dobry zaproponował 350cc, nie wiem, czy to podlega negocjacji w górę - stanęło na tym, że szczegóły ustalimy na konsultacji w dzień operacji - pytanie, czy jest sens robić sobie nadzieję na takie cuda? Spytałam się go o HP/UHP - powiedział, że "potrzebne będzie HP" - ale Twoje UHP jest boskie i zmotywowało mnie do walki o takie cuda
I jak z czuciem w Twoich sutkach - zaczęło powracać?

kurde, na Twoim miejscu wpadłabym w permanentny samozachwyt Do tej pory myslałam, że będę chciała raczej mniejsze piersi, ale po obejrzeniu Twojej galerii jestem zakochana
Stary 2016-01-03, 12:14   #3859
kobietkaswiss
Raczkowanie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Ja mam Sebbin od L.P

kobietkaswiss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 12:52   #3860
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Bianeczka, właśnie wyszłam z Twojej galerii Ahhhh, czy obrazisz się, jeśli zabiorę do L.P zdjęcie Twoich piersi i powiem, że to absolutny ideał o jakim marzę? Faktycznie, budowę mamy podobną - rozmiar implantu L.P. zaproponował Ci sam, czy musiałaś trochę powalczyć? Mi doktorek na dzień dobry zaproponował 350cc, nie wiem, czy to podlega negocjacji w górę - stanęło na tym, że szczegóły ustalimy na konsultacji w dzień operacji - pytanie, czy jest sens robić sobie nadzieję na takie cuda? Spytałam się go o HP/UHP - powiedział, że "potrzebne będzie HP" - ale Twoje UHP jest boskie i zmotywowało mnie do walki o takie cuda
I jak z czuciem w Twoich sutkach - zaczęło powracać?

kurde, na Twoim miejscu wpadłabym w permanentny samozachwyt Do tej pory myslałam, że będę chciała raczej mniejsze piersi, ale po obejrzeniu Twojej galerii jestem zakochana
Dziękuję
Pewnie ze mozesz wziać do doktorka
Lekarz wiedzial jaki chce osiagnac efekt, zasypywalam go zdjeciami o jakim efekcie marze
Na konsultacji jak sie spotkalismy powiedzial ze wg niego pod miesien wejdzie max 430cc. Powiedzialam mu ze niech laduje ile wlezie, byle pod miesien, ze nawet jak wejdzie 500 to na tyle sie zgadzam. Ale zaznaczalam ze ja chce tylko i wylacznie UHP. Nawet juz lezac na sali operacyjnej, w przerwach miedzy snem a jawą krzyczalam o UHP (pewnie mieli ze mnie niezly ubaw )
Lekarz po operacji powiedzial ze ku swojemu zaskoczeniu udalo sie wlozyc implant 450cc. Pewnie dlatego ze mialam odpowiednie warunki, czyli piersi juz byly wczesniej rozciagniete po 2 ciazach i 2 karmieniach piersią.

Co do czucia w sutkach, nadal brak. Powoli wraca czucie na dole piersi - czyli w miejscach pod cieciem pod otoczką. Absolutnie ten brak, czucia mi nie przeszkadza
Stary 2016-01-03, 12:54   #3861
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam Sebbin od L.P
Poszło zaproszenie
Stary 2016-01-03, 12:55   #3862
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze ??
Wogole to szczęśliwego Nowego 2016 !!

Widzę ze stary wątek juz zamknięty a w nowym pełno nowych chętnych na cycuszki

Wybaczcie ze tak długi czas milczałam ale ostatnie miesiące przed świetami to była jedna wielka masakra za równo w domu jak i w pracy
Święta spędziliśmy w Polsce
I tak jakoś czas mijał dzień za dniem a co za tym idzie to juz prawie 4 miesiące odkąd mam nowe piersi
Cycuszki doszły do siebie juz całkowicie
Nabrały takich naturalnych kształtów
Nawet juz pierwszy biustonosz zakupiony
Rozmiar z wyjściowki 85 b
Teraz 85 e
Postaram sie dzis zrobić jakieś zdjecia i wrzucić do galerii
Podsumowywujac jestem meeeeega zadowolona z pracy jaka wykonał dr. L.P i 29 lutego idę znow do niego na plastyka brzucha

Pozdrawiam

Welcome back!! Wczoraj o Tobie myslalam, nawet podgladalam galerie ciesze sie ze uestes zadowolona z cycorkow! Dawaj nowe foty!
Stary 2016-01-03, 13:08   #3863
paulala6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję
Pewnie ze mozesz wziać do doktorka
Lekarz wiedzial jaki chce osiagnac efekt, zasypywalam go zdjeciami o jakim efekcie marze
Na konsultacji jak sie spotkalismy powiedzial ze wg niego pod miesien wejdzie max 430cc. Powiedzialam mu ze niech laduje ile wlezie, byle pod miesien, ze nawet jak wejdzie 500 to na tyle sie zgadzam. Ale zaznaczalam ze ja chce tylko i wylacznie UHP. Nawet juz lezac na sali operacyjnej, w przerwach miedzy snem a jawą krzyczalam o UHP (pewnie mieli ze mnie niezly ubaw )
Lekarz po operacji powiedzial ze ku swojemu zaskoczeniu udalo sie wlozyc implant 450cc. Pewnie dlatego ze mialam odpowiednie warunki, czyli piersi juz byly wczesniej rozciagniete po 2 ciazach i 2 karmieniach piersią.

Co do czucia w sutkach, nadal brak. Powoli wraca czucie na dole piersi - czyli w miejscach pod cieciem pod otoczką. Absolutnie ten brak, czucia mi nie przeszkadza
grunt to stanowczość!
Doktorek właśnie odpisał mi odnośnie rachunku do wpłaty zaliczki, tak więc za chwilę zacznę go zasypywać zdjęciami Twoich boskich piersi
Ja jestem po jednej ciąży i karmieniu więc mimo deski jest trochę miejsca, może uda się upchnąć więcej ale po obejrzeniu Twoich wyjściówek nigdy bym nie pomyślała, że kamiłaś piersią dwukrotnie!

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Poszło zaproszenie
I ja również ładnie proszę o przyjęcie zaproszenia
Stary 2016-01-03, 13:12   #3864
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
grunt to stanowczość!
Doktorek właśnie odpisał mi odnośnie rachunku do wpłaty zaliczki, tak więc za chwilę zacznę go zasypywać zdjęciami Twoich boskich piersi
Ja jestem po jednej ciąży i karmieniu więc mimo deski jest trochę miejsca, może uda się upchnąć więcej ale po obejrzeniu Twoich wyjściówek nigdy bym nie pomyślała, że kamiłaś piersią dwukrotnie!

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

I ja również ładnie proszę o przyjęcie zaproszenia
W razie czego mialam operacje 12 pazdziernika, bylam jedyna wtedy pacjenta na powiekszanie piersi u niego
Stary 2016-01-03, 13:20   #3865
myszola21
Zakorzenienie

Kobietkaswiss witaj!! Myślałam o Tobie koniecznie daj jakieś nowe fotki
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 13:25   #3866
Amparito
Amparito

Dziewczyny czy widoczne zyly na piersiach to skutek powiekszenia piersi? Wczesniej nie byly widoczne, teraz jest ich sporo. Pisalyscie wczesniej o niezmiennosci pozycji anatomow podczas lezenia, w moim przypadku to sie nie zgadza, moje rozlewaja sie na boki, robi sie lodowisko po srodku, sa miekkie a to mentory. Jak powinny zachowywac sie w pozycji kleczacej podpartej? moje robia sie stozkowate nie podoba mi sie to. Najpiekniejsze piersi wychodza z zerowej wyjsciowki jak dla mnie, zwisy to trudno juz zrobic idealnie, gdybym jeszcze raz mogla podjac decyzje to tylko z liftem, moje piersi maja rozne ksztalty, dobrze wygladaja tylko ubrane. Coz... Nie wykluczam konsultacji w tym roku i reoperacji.
Stary 2016-01-03, 13:36   #3867
ismenka
Zakorzenienie

Ja dziś powiedziałam teściowiej, bo tak wyszło z rozmowy jakoś. powiedziała ,że nie zrozumie jak mogę chcieć cierpieć na własne życzenie, nosić w sobie coś sztucznego. ona by oddala wszystko by mieć to co ja teraz. nie krytykowała mnie,ale absolutnie nie rozumie. A ja rozumiem ja ,jest bardzo oka leczona po mastektomii i potem ponownej operacji ,gdzie usunięto mięśnie i jest zdeformowana. wiem,że oddalaby wiele by mieć chociaż to co ja teraz
Stary 2016-01-03, 14:30   #3868
szann
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Trochę ożyłam, ale trzeci dzień spędzam w łóżku, próbuję zbić gorączkę, bo leżę jak kupa, z resztą wszystkie wiecie jak to jest mieć gorączkę.. w dodatku chodzę i pluje ciągle fuj ochydna jestem tak teraz myślę ....
Dr napisał że mam się kurować i dać znać jak będę zdrowa, zrobić badania i przyjechać.
Pytanie było generalnie CO MAM POPRAWIAĆ - będziemy nacinac mięsień żeby zeszły w dół, zbliżyły do siebie, nabrały pełnego kształtu i rozmiaru a jak to nie pomoże to również wymiana implantów wchodzi w grę

Co do doboru implantów do zwisków, osobiście uważam że lepiej wyglądają anatomy, okrągłe raczej dają taki efekt buły, zamiast ładnie wyprofilowac pierś. Ewentualnie okrągła podstawa, to może być uniwersalny implant dla każdego wydaje mi się. Jeśli naprawdę ktoś nie chce robić mini liftu cy ciąć chociażby otoczek no to już lepiej wg mnie anatomy niż wielkie okragle zwisy robić, w dodatku pod gruczoł żeby nie było DB..

kurde.. szkoda ze mnie tak ścięło już bym miała z głowy i byłabym szczesliwsza

U mnie nie wie nikt. Z rodziny
W sumie tylko przyjaciel mojego męża!!! Do niego zawsze się stroję, bo to zupełnie obcy człowiek bez kontaktu z naszą rodzina wiecie, dekolty i te sprawy, ostatnio mnie tak jakoś chwycił, wyglulialismy sie, przytulił i MÓWI A CO TY TAM MASZ chyba poczuł że wcale nie tak miękko jak u jego Zonki hahaha pierwsza osoba chyba która mi cokolwiek na ten temat powiedziała więc jak chcecie to ukrywać czy tam nie obnosic się z tym to radzę uważać z mocnym przytulaniem ..
Wiedza dwie koleżanki - jedna z uczelni i ktoś tam się już jej pytał czy robiłam biust - dziwne, bo wtedy byłam w koronce no ale nago mnie kiedyś ta osoba na imprezce widziała hehehehe a druga jest zachwycona
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2016-01-03 o 14:39
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 14:51   #3869
ismenka
Zakorzenienie

szann serio?a Twoje takie mięciutkie pprzecież. chociaż w push upie tez ttwardsze heh
Stary 2016-01-03, 15:06   #3870
malaistotka90
Raczkowanie

Ja to noszę teraz takie push upy, że pewnie jakbym się do kogoś przytuliła, też by się zdziwił :P Właściwie to nawet w nich śpię.
Ja też próbuję się wykurować, bo nie chcę przekładać operacji, mi to trochę nie na rękę. Jak przełożę operację o tydzień, to już będzie tuż przed miesiączką, więc nie bardzo. Na początku marca mam ważny egzamin, więc połowa lub końcówka lutego też mi nie na rękę. Także pewnie wtedy musiałabym przełożyć na połowę marca... :/ Dlatego mam nadzieję, że w ciągu tego tygodnia mi jakoś przejdzie, bo jak nie to będę bardzo niezadowolona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości