|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Laski, dostalam odpowiedz od asystentki K. Napisala ze informuje na poczatku ze operacja bedzie mozliwa dopiero oo zakonczeniu laktacji...
...tyle to MY wiemy prawda?? 😬Zapytalam czy konsultacja tez dopiero po zakonczeniu ...
#3842 |
Raczkowanie
|
kobietkaswiss wysłałam zaproszenie
![]() co bedziesz z brzuchem robic? i ile wycenił za to LP? nie wiem jak to wychodzi w porównaniu z Pl cenami a ominęłam pytanie-co odpowiedziałam sąsiadce, no wiec tak mnie szoknęło, ze wypociłam: no co Ty!!! a za chwilę było mi głupio i jej powiedziałam, ale nie chciałabym, zeby w pracy ktos mi zadał to pytanie... ![]()
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobietkqswiss witaj!!! fajnie ze napisalas
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
Oczywiście zaraz to zrobie Co do brzucha to raczej nie temat tutaj Poprostu po bliźniakach i cesarce zostało co nieco ![]()
#3845 |
Raczkowanie
|
Ja też nie chcę, żeby w pracy się pytali... powiedziałam tylko szefowej, że będę miała zwolnienie lekarskie, bo idę na operację takiej wady wrodzonej, co jest w sumie prawdą... a reszta osób się dopytywała co za operacja itp... ciągle mnie męczyli, w końcu coś naściemniałam o bliźnie jakiejś, że idę usunąć operacyjnie, to oczywiście już jedna taka laska z mojego działu zaczęła komentować, że po co sobie w ogóle blizny usuwać, że ona nigdy tego nie zrozumie, więc same widzicie, jakby się dowiedzieli na co idę, to byłoby jeszcze gorzej. Jeden kolega też się dopytywał na jaką operację idę, to nic mu już nie powiedziałam. Trochę niekomfortowa sytuacja jak wszyscy się tak dopytują... bo serio się tego wstydzę.
Prawdę znają tylko 3 osoby, mama, która już wie od kiedy skończyłam 18 lat, ze pójdę na tą operację, bo wiedziała, że ciągle na nią zbierałam i jeszcze 2 zaufanych znajomych, których znam od ponad 7 lat, ale też oczywiście były pytania, po co implanty, jak to, przecież mogłabym zaakceptować siebie a nie sobie jakieś sztuczne coś wszczepiać itp... także ciężko żeby ktoś to zrozumiał. |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Rozeznanie
|
Kobietkaswis, witaj, jak tam twoje cycki się mają
![]() malaistotka, wiesz że im bardziej się tego wstydzisz tym większą satysfakcję dajesz plotkarzom.
#3847 |
Raczkowanie
|
mano, tzn. chodziło mi o to, że wstydzę się mówić o tym, że mam taką wadę wrodzoną jak tuberous breasts i nie mam ochoty się z tego po prostu zwierzać wszystkim, bo to jednak osobista sprawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Malaistotka, moim zdaniem powinnas uciac temat i powiedziec, ze to prywatna sprawa i tyle. Nie musisz nikomu mowic o tym jaka operacje masz, bez wzgledu na to co to za operacja.
Wspolczuje, ze u Ciebie malo kto rozumie decyzje, ale nie martw sie, najwazniejsze, zebys Ty byla szczesliwa ![]()
#3849 |
Rozeznanie
|
malaistotka, wiesz jak to jest, zazdrośnicy zawsze będą gadać.
#3850 | |
tralalinka
|
Cytat:
![]() ![]() Nieruchome - tu też wyobrazalam sobie dwa stozki, które wyglądają tak samo bez względu na pozycję - nieprawda ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem wokół anatomow nie wiedzieć czemu narosło sporo niepotrzebnych mitów, w końcu powstały po to, aby piersi wyglądały naturalniej, a nie sztuczniej ![]()
![]() |
#3851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3853 |
Rozeznanie
|
Tak, tak, przyznaje się. To jak napisałam, że anatomy to dwa kamienie ale później sprostowałam
![]() Chodziło mi wtedy bardziej o to, że doktorek nawet nie chciała słyszeć o okrągłych. Nie podał żadnych argumentów dla których powinnam zrobić anatomy a na moje pytanie o okrągłe powiedział, że okrągłych się teraz już nie robi. Wchodząc tutaj na forum dowiedziałam się, że jednak okrągłe się robi i poczułam się oszukana. A,że z natury jestem przekorna i mój mózg zaczął przetwarzać dane po swojemu to anatomy stały się dla mnie wrogiem publicznym ![]() Musiałam sobie wszystko na nowo poukładać, przeczytać kilka pozytywnych opinii na temat anatomów, obejrzeć kilka extra zdjęć . ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- palmitis ma super cycki ale jej implant wcale nie jest taki mały .
#3854 |
Zakorzenienie
|
Owszem, ale miala bardzo malo wlasnej tkanki, poza tym jej piersi nie sa zbyt duze w kontekscie calej sylwetki i to mialam na mysli.
#3855 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Doktorek pewnie nie odpisuje bo byly dni wolne od pracy ![]() Masz podobna budowe do mnie. Ja mam 164cm, talia 62cm, biodra 91 a biustnie mialam ehhh szkoda gadac (ok 79cm). Teraz mam w biuscie 91cm ![]() Cytat:
Myslalam o Tobie, co tam u Ciebie itd. Fajnie ze sie odezwalas. Czekam na nowe fotki ![]() I gratuluje decyzji o nowej operacji ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3857 | |
tralalinka
|
Cytat:
![]() Ja robiłam u siebie w Bielsku u JS Kobietkaswiss witaj ![]() ![]()
![]() |
#3858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jak z czuciem w Twoich sutkach - zaczęło powracać? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Ja mam Sebbin od L.P
#3860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie ze mozesz wziać do doktorka ![]() Lekarz wiedzial jaki chce osiagnac efekt, zasypywalam go zdjeciami o jakim efekcie marze ![]() Na konsultacji jak sie spotkalismy powiedzial ze wg niego pod miesien wejdzie max 430cc. Powiedzialam mu ze niech laduje ile wlezie, byle pod miesien, ze nawet jak wejdzie 500 to na tyle sie zgadzam. Ale zaznaczalam ze ja chce tylko i wylacznie UHP. Nawet juz lezac na sali operacyjnej, w przerwach miedzy snem a jawą krzyczalam o UHP (pewnie mieli ze mnie niezly ubaw ![]() Lekarz po operacji powiedzial ze ku swojemu zaskoczeniu udalo sie wlozyc implant 450cc. Pewnie dlatego ze mialam odpowiednie warunki, czyli piersi juz byly wczesniej rozciagniete po 2 ciazach i 2 karmieniach piersią. Co do czucia w sutkach, nadal brak. Powoli wraca czucie na dole piersi - czyli w miejscach pod cieciem pod otoczką. Absolutnie ten brak, czucia mi nie przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zadomowienie
|
#3862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Welcome back!! Wczoraj o Tobie myslalam, nawet podgladalam galerie ![]()
![]() |
#3863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Doktorek właśnie odpisał mi odnośnie rachunku do wpłaty zaliczki, tak więc za chwilę zacznę go zasypywać zdjęciami Twoich boskich piersi ![]() Ja jestem po jednej ciąży i karmieniu więc mimo deski jest trochę miejsca, może uda się upchnąć więcej ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- I ja również ładnie proszę o przyjęcie zaproszenia ![]()
![]() |
#3864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
Kobietkaswiss witaj!! Myślałam o Tobie koniecznie daj jakieś nowe fotki
![]() ![]()
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Amparito
|
Dziewczyny czy widoczne zyly na piersiach to skutek powiekszenia piersi? Wczesniej nie byly widoczne, teraz jest ich sporo. Pisalyscie wczesniej o niezmiennosci pozycji anatomow podczas lezenia, w moim przypadku to sie nie zgadza, moje rozlewaja sie na boki, robi sie lodowisko po srodku, sa miekkie a to mentory. Jak powinny zachowywac sie w pozycji kleczacej podpartej? moje robia sie stozkowate nie podoba mi sie to. Najpiekniejsze piersi wychodza z zerowej wyjsciowki jak dla mnie, zwisy to trudno juz zrobic idealnie, gdybym jeszcze raz mogla podjac decyzje to tylko z liftem, moje piersi maja rozne ksztalty, dobrze wygladaja tylko ubrane. Coz... Nie wykluczam konsultacji w tym roku i reoperacji.
#3867 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś powiedziałam teściowiej, bo tak wyszło z rozmowy jakoś. powiedziała ,że nie zrozumie jak mogę chcieć cierpieć na własne życzenie, nosić w sobie coś sztucznego. ona by oddala wszystko by mieć to co ja teraz. nie krytykowała mnie,ale absolutnie nie rozumie. A ja rozumiem ja ,jest bardzo oka leczona po mastektomii i potem ponownej operacji ,gdzie usunięto mięśnie i jest zdeformowana. wiem,że oddalaby wiele by mieć chociaż to co ja teraz
#3868 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Trochę ożyłam, ale trzeci dzień spędzam w łóżku, próbuję zbić gorączkę, bo leżę jak kupa, z resztą wszystkie wiecie jak to jest mieć gorączkę.. w dodatku chodzę i pluje ciągle ![]() ![]() ![]() Dr napisał że mam się kurować i dać znać jak będę zdrowa, zrobić badania i przyjechać. Pytanie było generalnie CO MAM POPRAWIAĆ - będziemy nacinac mięsień żeby zeszły w dół, zbliżyły do siebie, nabrały pełnego kształtu i rozmiaru ![]() ![]() Co do doboru implantów do zwisków, osobiście uważam że lepiej wyglądają anatomy, okrągłe raczej dają taki efekt buły, zamiast ładnie wyprofilowac pierś. Ewentualnie okrągła podstawa, to może być uniwersalny implant dla każdego wydaje mi się. Jeśli naprawdę ktoś nie chce robić mini liftu cy ciąć chociażby otoczek no to już lepiej wg mnie anatomy niż wielkie okragle zwisy robić, w dodatku pod gruczoł żeby nie było DB.. kurde.. szkoda ze mnie tak ścięło ![]() ![]() U mnie nie wie nikt. Z rodziny ![]() W sumie tylko przyjaciel mojego męża!!! Do niego zawsze się stroję, bo to zupełnie obcy człowiek bez kontaktu z naszą rodzina ![]() ![]() ![]() ![]() Wiedza dwie koleżanki - jedna z uczelni i ktoś tam się już jej pytał czy robiłam biust ![]() ![]() ![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() Edytowane przez szann Czas edycji: 2016-01-03 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
szann serio?a Twoje takie mięciutkie pprzecież. chociaż w push upie tez ttwardsze heh
#3870 |
Raczkowanie
|
Ja to noszę teraz takie push upy, że pewnie jakbym się do kogoś przytuliła, też by się zdziwił :P Właściwie to nawet w nich śpię.
Ja też próbuję się wykurować, bo nie chcę przekładać operacji, mi to trochę nie na rękę. Jak przełożę operację o tydzień, to już będzie tuż przed miesiączką, więc nie bardzo. Na początku marca mam ważny egzamin, więc połowa lub końcówka lutego też mi nie na rękę. Także pewnie wtedy musiałabym przełożyć na połowę marca... :/ Dlatego mam nadzieję, że w ciągu tego tygodnia mi jakoś przejdzie, bo jak nie to będę bardzo niezadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.