![]() |
#361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() Ja przez ten cały pęd przestałam lubić zakupy. Kupuję teraz głównie online. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Żona
|
To nie tak że niedzielne zakupy to zło. Bo naprawdę czasami nie ma opcji przyjścia innego dnia. Śmieszą mnie po prostu ludzie którzy przed otwarciem galerii stoją przed sklepami prawie 20 mi by wejść jako pierwsi (serio zdarza się) i te same osoby wychodzą z pustymi rękami a łaża po galerii jeszcze z 4h. Też nie rozumiem po co ściągać niemowlaczki po galerii bo rodzice chcą pochodzić? Co to za moda? Drze się to dziecię i drze tylko a rodzice zazeraja lody.
Edit: wakacje piękna pogoda 24 stopni delikatny wiaterek nic tylko spacerować i delektować się pogoda to już wiadomo ze bedzie tlum ludzi w galerii. Po co parki? Jest galeria. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MrsSeductive Czas edycji: 2017-09-03 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Na studiach w weekendy pracowałam w galerii, normalnie wszyscy z mniejszych miejscowości wokół się zjeżdżali, żeby zrobić zakupy życia. W weekendy zawsze był najgorszy syf na sklepie - ciuchy porozrzucane, swetry powyciągane. Dramat:P
U mnie wczoraj wjechała pizza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Żona
|
Jeszcze ostatni weekend wakacji
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
Przeraża mnie rozpoczęcie roku szkolnego. Znowu się zacznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Żona
|
Co się zacznie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja zawsze lubię sobotę spędzać aktywnie, a w niedziele zawsze się byczę tak, że aż wstyd ![]() Wlasnie gotuje lunch - robię green Thai curry z kurczakiem i ryżem (weganki i wegetarianki na wątku, mogą zastąpić kurczaka tofu). Jest bardzo fajna tajska pasta do kupienia w Tesco czy w Piotrze i Pawle - ma genialny skład i jest pyszna. Kosztuje chyba cos okolo 5 zlotych i starcza na jakies 4 razy. Jak ktos lubi pikantne, orientalne jedzenie, to bardzo polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Żona
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76844566]Wczoraj mój znajomy wrzucil filmik z placu zabaw na Instagram. Piękna pogoda (Podkarpacie), 15-ta popoludniu, a na placu zabaw tylko on ze swoją córką i ani jednej żywej duszy. Pewnie po galeriach chodzili i zajadali sie lodami
![]() Ja zawsze lubię sobotę spędzać aktywnie, a w niedziele zawsze się byczę tak, że aż wstyd ![]() Wlasnie gotuje lunch - robię green Thai curry z kurczakiem i ryżem (weganki i wegetarianki na wątku, mogą zastąpić kurczaka tofu). Jest bardzo fajna tajska pasta do kupienia w Tesco czy w Piotrze i Pawle - ma genialny skład i jest pyszna. Kosztuje chyba cos okolo 5 zlotych i starcza na jakies 4 razy. Jak ktos lubi pikantne, orientalne jedzenie, to bardzo polecam ![]() Pokaż jak wygląda i daj przepis. Mój Tż je zawsze zwykłe curry ![]() U mnie nie ma czegoś takiego jak weekend po prostu w jakiś tam dzień też mam tak że nawet nie chce mi się obiadu gotować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MrsSeductive Czas edycji: 2017-09-03 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Żona
|
To chyba dobrze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76845311]Firma Kanokwan. W Lidlu ja pierwszy raz znalazlam podczas tygodnia tajskiego. Jest tez czerwona - tez pyszna ![]() W zwykłym curry też mleczko potrzebne. Dawno nie jadłam może jutro zrobię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Haha, powodzenia dla was ! U nas się zaczyna w sierpniu rok szkolny, ale moi na szczescie jeszcze w przedszkolu. Na przyszly rok córka idzie do zerówki.
Na sniadanie dziś serek wiejski ze szczypiorkiem i ciemny chleb, obiad kasza z gulaszem. W międzyczasie kostka czeko. 70%, dwie małe kawy[bez cukru (próuję sie przyzwyczaic)] i pol szkl. jogurtu. Po tym ostatnim obzarstwie mega źle się czuje i ciężko. Moje jelita juz nie mogą... W srode lecimy na 5dni do pl więc może sie ogarne, bo nigdy nie ma kiedy jesc ;p ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
A małe dzieci mają to do siebie ze się drą ;p a rodzic tez potrzebuje troche oddechu poza domem z pieluchami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
ja się szybko melduję.
od wczoraj z Tż jesteśmy na wyjeździe poza miastem :kajaki, jeziorko, śliczny hotel itp. Dużo ruchu mamy, ale z dietą na bakier jestem. Juro znów wracam do formy ![]()
![]() |
#376 | |
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak mamy jakies zakupy do zrobienia dla wszystkich, to tez zazwyczaj jest to niedziela i tez wszyscy razem. Dzieciom często lepiej przymierzyć ubrania i buty niż potem latac wymieniać. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Za czasów liceum pracowałam w lumpexie ;p tez ludzie rozwalali, trzeba było układać i stali przed sklepem ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76844566]Wlasnie gotuje lunch - robię green Thai curry z kurczakiem i ryżem (weganki i wegetarianki na wątku, mogą zastąpić kurczaka tofu). Jest bardzo fajna tajska pasta do kupienia w Tesco czy w Piotrze i Pawle - ma genialny skład i jest pyszna. Kosztuje chyba cos okolo 5 zlotych i starcza na jakies 4 razy. Jak ktos lubi pikantne, orientalne jedzenie, to bardzo polecam
![]() Dobre są te pasty ![]() Można mięso zastąpić też ciecierzycą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76845861]Ładne menu - coraz lepsze
![]() No mogłabym się w koncu ogarnąć ;p W Szwecji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
Zazdraszczam na maksa. My byliśmy na wkacjach w lipcu, minęły 2 miesiące, a ja już zapomniałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Żona
|
Być może
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Tylko chyba my we dwie na tym wątku mamy dzieci.
![]() Prawda jest taka, że życie rodzica nie jest łatwe, ciągle coś wymyślać, gdzieś jeździć, już mi się pomysły kończą. Dobrze, że są znajomi, sąsiedzi - mogą się czasem zaopiekować starszakiem i zabrać go na jakiś wypad, my też bierzemy jakieś dzieciaki ze sobą, jak gdzieś jedziemy. No, ale z niemowlakiem to mamy przerąbane. Tutaj raczej nikt nie pomoże, na widok babci mała wybucha płaczem... Cieszcie się dziewczyny wolnością, póki możecie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
I jak wam sie żyje?
![]() ![]() Ja w maju wrocilam do Polski po 6 latach w UK. Na razie nie zaluje, ale znając zycie po roku znowu będzie mnie nosić na jakieś zmiany ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
BAN stały
|
Ale mnie przecież nie chodzi o sytuację, że rodziny idą do galerii handlowej, bo potrzebują coś kupić tylko idą, bo nie mają lepszego pomysłu na spędzenie wolnego dnia. I nie wymyślam, bo znam takie osoby z własnego otoczenia, które praktycznie co niedzielę jadą do sklepów, żeby "pochodzić" i "pooglądać", przy okazji mają nadzieję, że dzieci im się wyszaleją wśród obcych i będą mieć w domu spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76846936]
Ja się cieszę w sumie, ale w tym roku skonczylam 32 lata, na imprezy mnie juz nie ciągnie, wyszalałam sie bardzo w zyciu, spoważniałam i mam poczucie, ze czegos w zyciu mi teraz brak. Czasami mi sie wydaje, ze wlasnie dziecka... Coraz czesciej o tym mysle, wiec moze sie za to niedlugo zabiorę ![]() Kurcze, mnie to się wydaje, że ja nigdy nie spoważniałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.