![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
naprawde piszemy coraz dluzsze posty
![]() dlatego zeby krotko dzisiaj bylo --to ja widzialam jeszcze jedna ruda barbie miala okulary i kubraczek w kratke cuuudo ![]() ![]() ![]() cienie przesliczne policzymy sie za te moje nowe wydatki ( tak to do Rudej Zlej Kobiety ![]() czyli jednak nie tylko ja jestem kameleonem , to dobrze ![]() konczac , zeby bylo krotko ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Hennaaaa
![]() ![]()
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
no zla henna , bardzo zla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
ja też mam problem z henną. chcę mieć rzęsy w kolorze brwi (mam naturalnie złoto-rude) i zastanawiam się, czy po ich rozjaśnieniu (tzn hennie 'blond') będę miała taki kolor czy np po prostu wyjdą żółte? a skoro ruda henna daje bordowy kolor...
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pochwalę się moim nowym lakierem do paznokci, wykonanie takie sobie bo oglądałam jednocześnie film ![]() edit: oglądam sobie redhead models i się zastanawiam skąd one tyle włosów mają??? wy też macie takie krzaczory na głowie ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-28 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
sliczny kolor
![]() ![]() ![]() no chyba , ze wolisz wylacznie drozsze lakiery wtedy zawsze pozostaje opi dragon cos tam co faktycznie strasznie przypomina ta vipere ![]() jak dla mnie nie ma sensu kupowanie drogich lakierow bo jak odstawiam nail tek na kilka dni pozbywam sie paznkokci ![]() niemniej kolorek sliczny hmm nie rozjasnialabym ciemnych rzes , ale pisalam tu o tuszu do rzes i brwi z sephory to ich wytwor i jak dla mnie bomba bo wlasnie mimo ciemnych rzes nalozony zamiast tuszu daje zloto brazowy kolor , moze sprobujesz tego?? no i jeszcze jedno rozjaniajacej henny nie wolno dawac na rzesy ![]() co do wlosow to kiedys mialam ich mnostwo i wlasnie taki efekt, kiedys ![]() lata farb chemicznych , wiekszosc jak dotad z czernia/ciemnym brazem czy rozjasniania calkiem spora ich czesc wyslalo w niebyt ![]() a potrafilam w poniedzialek byc blondynka ( popiel uzyskany po kilkunastu razach ![]() ![]() ![]() takie numery robilam swoim wlosom przez 6 lat po kilka razy w roku. nie mowiac o tym , ze kazde odrosty traktowane byly nowym kolorem , czasem czerwienia , fioletem wiec pokrycie po miesiacu to byly kolejne warstwy ![]() od ponad roku farbuje tylko rudoscia , coraz rzadzej i coraz slabszymi oksydantami , coraz blizej swojego koloru. efekt- znowu mam burze wlosow. ![]() ![]() nie sa takie jak kiedys , ale wygladaja atrakcyjnie. a co do tego jakie sa - to jest ich sporo , ale najdziwniejsze jest to , ze one sa mega grube ![]() ![]() ![]() rozpisalam sie , wybaczcie dlugasnego posta ![]() ![]() pzdr Rudzielce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
no ja miałam kiedyś grube, jak były ciemniejsze, a jak zjaśniały to stały się cieńsze, jak u blondynek:P
a lakier to sensique o wybitnej cenie 5zł ![]() drogich lakierów nie kupuję skoro tanie też są dobre, i trzymają się długo. i tak zmywam po 5 dniach bo mam odrosty paznokciowe. lubię też yoko. w ogóle wolę lakiery bez drobinek, nie perłowe, więc marzę o takiej zieleni jak ta ale bez żadnych połysków ![]() ![]()
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
henna? Robilam wiele razy na brwi - zawsze wychodzilo... Kupowalam takie tanie po 2 zlote w proszku z drogerii, do tego zawsze braz. Mieszalam z woda utleniona z butelki i trzymalam nie za dlugo (nie lubie baaardzo ciemnych brwi). Denerwowalo mnie jedynie to ze nie chwytala na jasny braz a od razu na ciemny wiec trzeba bylo uwazac. Teraz maluje pedzelkiem do brwi i cieniem w metalicznym brazie i juz kilka kolezanek mnie pytalo czym tak fajnie przyciemniam brwi. Jedyna wada - trzeba to robic codziennie.
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
moja odzywka nail tek II z kazdego polyskujacego lakieru robi cudowny mat
![]() ![]() sprobuje tych lakerow ; chociaz taka zawrotna cena ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak z innej beczki - jak to możliwe, że można mieć inny kolor brwi i rzęs (jak ja)? ![]() co do włosów - ja bez spreju amplify matrixa miałabym bardzo smętną fryzurkę, bo też mam cienkie wlosy lakiery sensique tez muszę pochwalić - nieszkodliwy skład (bez formaldehydu, toluenu i tego trzeciego, czego nazwy nie pamiętam) dobra trwałość no i powalająca cena - 3,99 w mojej Naturze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys mialam dluuuugie paznokcie, kiedys je malowalam, kiedys mialam takie problemy.... Ehhhhhhh, staro sie czuje........ ![]() Co do rzes - nie rozumiem zachwytu nad jasnymi rzesami - to pewnie dlatego ze takich nie masz. Jakbys miala cale zycie, to pewnie kochlabys ciemne. Takie to juz z nas marudy zyciowe. Baby zawsze chca to, czego nie maja! Co do rudzielcow na wybiegu - rude modelki czesto maja wieeeeeeele wiecej wlosow od nas - Polek. To taka statystyczna teoria ze rude osoby generalnie maja duzo mocnych i grubych wlosow... Tylko gdzie pytam sie (patrzac na swoje nedzne kudly)????????? co do rudych barbie - nie bede oryginalna - tez taka chce!!!! Choc osobiscie gdybym byla mama i miala sliczna ruda corunie kupilabym jej zamiast barbie i marketingowego prania mozgu cos takiego: http://www.etsy.com/view_listing.php...ng_id=33424712 lub np http://www.etsy.com/view_listing.php...ng_id=32513523 badz tez http://www.etsy.com/view_listing.php...ng_id=28488938
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-11-29 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
la songerie- bardzo fajne te lalki, aczkolwiek nie wiem czy dziecko podzielałoby twoje zachwyty
![]() ![]() nie, zdecydowanie osoby z jasnymi rzęsami nie zrozumieją takiej, co chce mieć jasne ![]() jak nie pomaluję rzęs choćby minimalnie czuję się goła, wyglądam jak alien ![]()
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2009-11-30 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
a osoby z grnatowymi brwiami nie zrozumieja zachwytu nad ciemna oprawa oczu
![]() ![]() ![]() a mowiac szczerze mimo wieku doroslego wolalabym ruda barbie ![]() jakos w ta piekna pogode mnie dopadla jesienna depresja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Offtopów to tu nie ma żadnych bo możemy pisać o wszystkim
![]() Ja tam się nie zachwycam ciemną oprawą oczu bo brwi mam jasne, w kolorze włosów właściwie i nic z nimi nie robię bo z przyciemnionymi wyglądam jakoś dziwnie staro i groźnie. Tylko rzęsy maluję bo inaczej to nie wygląda za dobrze, może jeszcze miała większe oczy ale tak to jakoś niewyraźnie. A nerwowa jestem, owszem ![]()
![]() |
#376 | |
Rozeznanie
|
ha! To ja mam nowine! Najnowsza serie America's Next Top Model wygral sliczny rudzielec o wzroscie 1,70m! Ogladam sobie wlasnie epizody na youtube... Fajna, inteligentna i artystyczna duszyczka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=s6Z53AMqvYs Cytat:
![]() ![]() Co do tych lalek to wiem w czym rzecz. Dzieci chca byc jak rowiesnicy, a wiem jak okrutni potrafia oni byc. Jesli moja cora chcialaby barbie, dostalaby barbie pewnie dlatego, ze sama taka mialam i wiem jaka frajde przezywalam bawiac sie nia. Pamietam jednak, ze wolalam drewniane klocki od lego, choc mialam i to i to. Rozwijaja kreatywnosc i nie ucza gotowych rozwiazan!
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2009-12-06 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
co tam dziewczęta mikołaj wam przyniósł? mi nic
![]() ![]()
![]() |
#378 |
Konto usunięte
|
można się przyłączyć?:d
Też jestem marchewkowym łebkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
i ja sie dołaczam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
witam nowe koleżanki, może nie będę gadać sama do siebie bo jakaś susza tu nastała mrok i zagłada. albo pouciekały do barbie albo się farbnęły na blond
![]() ![]()
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
nie no stalam ostatnio przy farbach , ale blond poki co nie jestem:P a powaznie za wylaczenie mojej skromnej osoby z watku ewidetnie winny jest moj przenosny internet;/ , ktory zaiste nie jest najlepszym
![]() wiec poki korzytsam ze stacjonarki ![]() ![]() ![]() poza tym wzbogacilam sie o nowa pare okularow ![]() ![]() ![]() ![]() no i niestety znowu mam chwilowe dylematy czy sie nie fabrnac na jakis braz , ale to przez cere , ktora potraktowana zwykla woda z kranu zafundowala mi kroste miedzy brwiami ![]() ![]() ogolnie wrr ![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie czekam na to tworzenie szafy ![]() ps prosze nie przejmowac sie moim zrzedzeniem to genetycznie uwarunkowana reacja na swieta ![]() ![]() ![]() ![]() pzdr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Hehe nie ma problemu, chyba kazdy ma taki humor przed swietami
![]() A co do tego rudzielca spod browara, jak tak mozna wlosy niszczyc, tylko nie rudy w polaczeniu z platyna! co ona chciala w ten sposob osiagnac? :O Julianna na pewno Ci ladnie w panterkowym wzorze wrrrr hehe nie farbuj na braz ![]() Ja dzisiaj za to byłam u lekarki i powiedziala mi ze ladny odcien mam wlosow i myslala ze mam farbowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
no fajnie miec takie mega seskowne wlosy
![]() ![]() ![]() wlasnie tak kombinuje bo mam ochote na zmiany , ale sie boje zostawiac rudosc bo i tak do niej wracam a potem tylko wlosy pale:brzyda rozwazam w jakim isc kierunku , myslalam o takim rudym blondzie moze jasna truskaweczka , tylko sie boje , ze do moich rysow twarzy by nie pasowal no i w nim mam takie kasztanowe odrosty a z kolei kasztan mi bordo wychodzi na glowie ![]() ![]() no w tej chwili mam takie mocno rudde , ale mnie wkurza jak ludzie mowia ze pewnie swoje mam blond albo braz ![]() a co do okularow - polecam o sa swietne jedyny minus - parowanie ![]() jesli nadal zyjecie z checia powymieniam poglady z rudowlosymi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
julianna, Ty nie kombinuj bo wyłysiejesz babo jedna. ciesz się tym co masz i dbaj o to
![]() macie tu smakowitą sesję zdjęciową http://bubblefactory.blox.pl/html coby podtrzymać ducha rudofilii ![]() ja mam ostatnio nastoje depresyjne na widok swojej twarzy ![]()
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() marchewkowe pole - kwasy potrafią zdziałać cuda, naprawdę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
trochę teraz żałuję, że nie wzięłam PHA bo mi się nie chce filtrować
![]() ![]() a kolorek ze zdjęć fajny, sama się czasem zastanawiam czy by sobie nie stuningować mojego koloru ale nie wiem w sumie. we własnym mi jest dobrze, tyle, że już się nudzi ![]() na przykład z mojego ostatniego zamówienia z edm mam piękny złoty cień oasis który pasuje idealnie do oliwki cypress ale ja w nich nie wyglądam jakoś oszałamiająco. na pewno bardzo pasują do tęczówki ale do całej mojej osoby średnio.
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Złote i oliwkowe cienie tez mi nie pasują- zauważyłam ze złota, brązy i zielenie dobrze wyglądają tylko pod warunkiem ze są złamane bielą. Takie z czerwonym połyskiem moze nie gryzą sie z karnacją, ale widac ze cos nie gra i lepiej jest bez nich niz z takimz make-upem.
Ja ostatnio dokonałam epokowego odkrycia jesli chodzi o makijaz - genialnie do ciemnozielono-niebieskich tęczówek i jasnej ciepłej karnacji ( + jasnorude włosy of kors ![]() Fajnie wszelkie syfistości na skórze leczy olejek pichtowy - smaruję odskórną gulę na noc i na drugi dzień mam piękną ropną zmianę, samaruje ponownie i znika prawie bez śladu. Normalnie magia. Z kwasów wykańczam sobie ukochane Neostraty, na zmianą 10 i 15% AHA. Tonik 6% PHA tez polecam - delikatnie złuszcza i przy okazji nawilża a efekty są.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do toniku PHA6% - BU zmieniło bazowy hydrolat rumiankowy na różany (mam alergię na różę) ![]()
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
zawsze możesz wziąć dodatkowo rumiankowy hydrolat zamiast, a różany wymienić sobie z kimś
![]() a szarej kredki nie próbowałam, mam szare cienie i są fajne. czarną kredkę lubię,brązowa mi nie podpasowała ![]()
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Dobry jest hydrolat z kocanki, cera po nim jasna i gładka jak porcelana. Byłby świetny gdyby ten nie zapach...kojarzy mi się z kilkudniową wodą z wazonu.
Tak troche w temacie - tez macie obsesję wyszukiwania blogów szafiarskich rudych dziewczyn ? Ktoś wcześniej chyba podawał linki. Dorzucam 2 niedawno znalezione : http://aema-bmg.blogspot.com/ http://scentoflavendersummer.blogspot.com/ Dziewczyny nie dość ze fajnie i gustownie ubrane to promieniują optymizmem. Ja ostatnio mocno podłamana i dodatkowo od wczoraj zakatarzona. Nie umiem się zaaklimatyzować w nowym mieście, daleko od znajomych, praca daje w kość itd. Dobrze ze jest wizaż. ( w podtekście " Niech mnie ktoś przytuli" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.