Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 10:12   #361
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam 3 Natury i 1 Rossmanna, Gler (ale nie po drodze zupełnie) (nie licze małych drogeryjek). Z bardziej ekskluzif tylko Marionaud Ale jest szansa ze będzie coś jeszcze bo budują centrum handlowe i od inwestora wiem, że bedą tam sklepy (chodzi o sieciówki) których jeszcze w NS nie ma - np. H&M, Camaieu, ale wiecej nei mógł mówić bo tajemnica handlowa Po cichutku liczę na Sephorę i może Super-pharm Czy tak wiele wymagam ??

Z YR miałam bambusa - ale jakiś taki mokry i klejący jak dla mnie.

Ok. lece do Natury
Ee tam :P w centrum bytomia nie ma nic oprocz rossmanow..na szczescie mam blisko do Katowic odkad mieszkam w czeladzi a tem jest prawie wszsytko w Rybniku tez jest sporo ale juz ponoc nie ma Natury
Wcale nie wymagasz za duzo SP to podstawa dla kosmetoholiczki
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
:
Gayenka ja mam książke i film jak robic sushi TŻ od szefa dostał, bo jego szef ma też sieć restauracji sushi 77. Film zaczyna się od rzucenia na stół 100 kilowego tuńczyka potem już jest lepiej
Cmoksia

wyobrazilam sobie siebie z tym tunczykiem
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Też mi się tak wydaje, że to paluchy są

Hosenko milych łowów; pochwal się co kupiłaś jak wrócisz

Patrzcie jakieś nowe balsamy Eveline na Inermisie i lakiery do włosów i dezodoranty Joanny http://www.inermis.pl/index.php?str=new
NIe ma to jak zrobic lakier do wlosow i dezodorant w prawie identycznym opakowaniu.Na 100 % psiknelabym sie nie tym,co trzeba jakbym miala oba jescze pol biedy dezodorantem po wlosach ale lakierem pod pachy
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 10:23   #362
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Cmoksia

wyobrazilam sobie siebie z tym tunczykiem
TŻ mi opowiadał, że widział jak obrabiali ten film. Podobno jak koleś tnie tego tuńczyka na kawałki, wszędzie tryska krew (blee), ale tak obrobili, że wszystko jest czyste, ani kropelki w filmie nie ma
Facet tam wszystko od podstaw robi. Chociaż tyle dobrze, że nie wyciąga tych wszystkich ryb żywych z akwarium, tylko już je ma, jak to mawia mój młodszy brat - deadnięte (znaczy martwe ). Ale przecież można sobie kupić gotowy filet z rybki i przejść do następnych kroków
Stary 2008-07-24, 10:32   #363
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Idę się zabrać za pranie i porządki. Potem muszę jeszcze usiąść nad listą pytań do nowych szefów, jaką mam przygotować na 30.07. Chcę jeszcze spisać kilka uwag, tak na gorąco po wczorajszym dniu. Przynajmniej się czymś zajmę i nie będę się wściekać

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 10:54   #364
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Hosenko .
No niestety nie udało się Jestem nieuleczalna
Cytat:
właśnie przez tego potwora mnie to zainteresowało myślałam, że na całym zdjęciu będzie lepiej widać wydaje mi się, że to nogi z niezbyt ładnymi kolanami założona jedna na drugą + kawałek ręki
Cytat:
EDIT: Daria w widelcu odbija się ręka trzymająca aparat, z którego pewnie robili zdjęcie , a te nieładne kolana to stawy w palcach
Też mi sie tak potem skojarzyło, ale pierwsze wrażenie - zdeformowana twarz , albo jakiś "bajkowy" pies - oczy, wykrzywiona buzia hehehe

Cytat:
Hosenko milych łowów; pochwal się co kupiłaś jak wrócisz
Moje zakupy są niebiesko-pomarańczowe
- 2 micelki Ziaji - z listy
- tusz pogrubiający Pierre Rene (w błękitnym opakowaniu) tusz, czyli z listy
- niebieski błyszczyk Essence IL - juz nie z listy
- pomarańczowy błyszczyk Essence IL - j.w.
- brązujaco-rozświetlający puder Essence SC - no co samiutki biedaczek sobie lezał, wiec Hosenka mająca dobre serduszko bez wahania podjęła sie decycji o adopcji i zaopiekowania się sierotką

I dostałam gratisowe 3 szklanki z logo Natura

Cytat:
lakiery do włosów i dezodoranty Joanny http://www.inermis.pl/index.php?str=new
To już wg. mnie lekka przesada - widze ze Joanna idzie za ciosem Mogliby już coś nowego wymyśleć ... Dezodoranty w sumie ok, ale lakier o zapachu kiwi ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 11:01   #365
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
- brązujaco-rozświetlający puder Essence SC - no co samiutki biedaczek sobie lezał, wiec Hosenka mająca dobre serduszko bez wahania podjęła sie decycji o adopcji i zaopiekowania się sierotką
Oooo...błyszczyk niebieski Essence IL, widziałam go na fotkach jednej z Wizażanek na Zbiorach kosmetycznych i też mi się podoba
Jak rzyrafka wróci z zakupów to mam nadzieję przyniesie dobre wieści o Essence w Solvayu(oby Ibiza tam była ).

Cytat:
To już wg. mnie lekka przesada - widze ze Joanna idzie za ciosem Mogliby już coś nowego wymyśleć ... Dezodoranty w sumie ok, ale lakier o zapachu kiwi ...
Też myślę, że Joanna jak się uwzięła na tą truskawkę, kiwi i pomarańczę to każdy kosmetyk jest o tych zapachach Wg. mnie peelingi i szampony oraz odżywki do włosów jeszcze mogą być, a nie tak wszystko

EDIT: Jeszcze pytanko do naszych moderatorek KWC: jak to jest ze zgłaszaniem właśnie takich kosmetyków z sezonówek(jak Essence)? Bo kilka kosmetyków z serii Beach Club jest zgłoszonych(z Ibizy czy Sun Club nie ma nic narazie), ale czy można wogóle zgłaszać takie sezonówki do KWC?
Stary 2008-07-24, 11:14   #366
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ mi opowiadał, że widział jak obrabiali ten film. Podobno jak koleś tnie tego tuńczyka na kawałki, wszędzie tryska krew (blee), ale tak obrobili, że wszystko jest czyste, ani kropelki w filmie nie ma
Facet tam wszystko od podstaw robi. Chociaż tyle dobrze, że nie wyciąga tych wszystkich ryb żywych z akwarium, tylko już je ma, jak to mawia mój młodszy brat - deadnięte (znaczy martwe ). Ale przecież można sobie kupić gotowy filet z rybki i przejść do następnych kroków
Hihi jak na folmach grozy.Tryskajaca krew i deadniete ryby
mozna ale ja tunczyka nie bardzo lubie w takiej formie.Wole lososia albo maslana
Cytat:
No niestety nie udało się Jestem nieuleczalna

Też mi sie tak potem skojarzyło, ale pierwsze wrażenie - zdeformowana twarz , albo jakiś "bajkowy" pies - oczy, wykrzywiona buzia hehehe

I dostałam gratisowe 3 szklanki z logo Natura

No taaak Hosenko bedzie bacik
A teraz mow co cie tak urzeklo w blyszczykach essence bo wczesniej chyba ci sie nie podobaly?Kurcze jak sie wkurze to sie dzis po Tz ta do pracy przejade i kupie sobie niebieski blyszczyk a co!tylko musze uwazac bo mnie ten ich duzy brazer kusi jak cholera..

ps.Hosenko napisz prosze conieco o tym niebieskim blyszczyku essence.Nie wyglada sino na ustach? mocno chlodzi? szczypie?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2008-07-24 o 12:14
Stary 2008-07-24, 12:20   #367
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie mogę
Pewnie niektóre z Was pamiętają, jak opisywałam, co zastałam w mieszkaniu TZa po wprowadzce w kwietniu. Szlag mnie przed chwilą trafił. Wybraźcie sobie, że wyniosłam właśnie 5 ogromnych worów i kartonów z "niepotzrebnymi rzeczami" wyjętymi z szafy TZa, spod łóżka, z szafki na płyty, etc.
Nawet z kosza na brudną bieliznę wyjęłam kawałki drutów, jakieś śrubki i uszczelki . Kiedy on to wszystko poupychał

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-07-24 o 12:20 Powód: lit.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 12:28   #368
Hosenka*
Zakorzenienie

Gayenko, widziałam je wczesniej i mnie przeraziły Ale w wątku o Essence dziewczyny chwaliły te błyszczyki i pisały, że tylko tak przerażająco wygladają w tubkach, więc dzisiaj popatrzyłam na nie łaskawszym okiem I rzeczywiście - testuję teraz niebieski i fajnie chłodzi - podobnie do Bourjois ale dłuzej się ten chłód urzymuje. Drobinki sa minimalne, nie ma słońca, więc może dlatego je subtelnie tylko widać?

AHA!! Pochwale sie jednak, ze kuisł mnie jeszcze lakier Pierre Rene - czerwony z drobinakmi ale odłozyłam dzielnie Bo stwierdzilam ze mam podobny :p

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-24 o 12:53
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 12:47   #369
zizou
Zakorzenienie

wyzbieralam sie i ide. sukces normalnie, bo wstalam po dziewiatej i do tej pory szwedalam sie po domu. zjadlam golabki, ugotowalam obiad i teraz moge isc. musze zahaczyc o kantor, bank, apteke, drogerie. moze wpadne do galerii krakowskiej ale nie wiem, czy mam chec odwiedzac tego molocha...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 13:00   #370
snowqueen
Zakorzenienie

A u mnie leje i jest szaro Brutalne zderzenie z rzeczywistością. W dodatku mój komputer się zepsuł, a rodzinka zabrała oba laptopy ze sobą na wyjazd

Ja dzisiaj już wyskoczyłam do banku, bo wczoraj baba w kasie w almie nie oddała mi karty, a ja byłam przymulona po locie i zorientowałam się w domu... Niestety niby jej tam nie znaleźli, więc zastrzegłam, a dzisiaj poszłam składać wniosek o nową.

Wskoczę też dzisiaj na moment do arkad wrocławskich, bo mam obok domu, a potrzebuję jakieś drobiazgi z Rossmanna i zerknę przy okazji, co tam w H&M i Roxy.

A potem idę do TŻ, wczoraj zrobliśmy (właściwie on zrobił) pyszne leczo
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 13:01   #371
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko, widziałam je wczesniej i mnie przeraziły Ale w wątku o Essence dziewczyny chwaliły te błyszczyki i pisały, że tylko tak przerażająco wygladają w tubkach, więc dzisiaj popatrzyłam na nie łaskawszym okiem I rzeczywiście - testuję teraz niebieski i fajnie chłodzi - podobnie do Bourjois ale dłuzej się ten chłód urzymuje. Drobinki sa minimalne, nie ma słońca, więc może dlatego je subtelnie tylko widać?

AHA!! Pochwale sie jednak, ze kuisł mnie jeszcze lakier Pierre Rene - czerwony z drobinakmi ale odłozyłam dzielnie Bo stwierdzilam ze mam podobny :p
musze go obadac kusisz oj kusisz kusicielko jedna

Aaa Hosenko wachalam te serie z biedronki i pachnie ladnie jak przetestujesz krem daj znac,ja chyba kupie na wyjazd ten zel chlodzacymietowo-grejpfrutowy
Widzialam tez nowe balsamy stopniowo brazujace (producent Tolpa) za 5,99 i jak mi sie brazowidla skoncza to moze sie skusze..

Wlasnie wylazlam z wanny
zrobilam sobie masaz moim ukochanym zelem peelingujacym sss z avonu (czemu go wycofali ..no czeeeeemuuuu ),wykonczylam krem do szybkiego pedikiru,peawie skonczylam szampon i zel Rijanija wisniowy (boski) i peeling do stop YR.Mam tez na wykonczeniu krem wyszczupjajacy...:j upi:

Zrobilam peeling zelem z peelingiem YR ,na glowe dalam maske gloria a potem jedwab Kallos i teraz siedze dumna i blada z maska avonu sake i ryz a potem pewnie z moja ukochana Lancome.
Nareszcie cos ze soba zrobilam..uff.
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 13:03   #372
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Miałam dziś właśnie jechać i nie jadę Leje od rana i jest tak ciepło, że mama rano zapaliła w centralnym, bo byśmy zamarzli w domu A jutro ma być podobno 28 stopni Dziwne jak to się stanie, bo dziś ledwie 15 jest.
To niech już będzie te 28 stopni, bo ja w ogóle nie funkcjonuję a taką pogodę. Jest 14, a ja siedzę w szlafroku i wsiąka we mnie balsam brązujący. W normalny dzień zrobiłabym coś sensownego.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta, powróciłam! Szczęśliwa, opalona, wypoczęta, pełna energii. Mogłabym tam siedzieć jeszcze 2 tygodnie Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.
Witaj Snow.

Cytat:
Siedzę w pracy i zdjęć nie mam Kupiłam L'eau d'Issey edt 100 ml i zestaw YSL z tuszem Effet Faux Cils, korektorem Touche Eclat i miniaturką Elle. Także nie jest ze mną tak źle
Fajne zakupy, jestem ciekawa opinii o tuszu YSL. A L'eau d'Issey chodzi mi też ostatnio po głowie.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie moj dziadzio mi powiedzial ze jego sasaid pracuje na lotnisku w pyrzowicach i czasami mu kupuje jakies alkohole na prezent w bezclowce..myslicie ze moglby mi cus kupic z kosmetykow?
Pytanie, czy w Pyrzowicach cokolwiek ciekawego w bezcłówce można znaleźć.

Cytat:
EDIT: Jeszcze pytanko do naszych moderatorek KWC: jak to jest ze zgłaszaniem właśnie takich kosmetyków z sezonówek(jak Essence)? Bo kilka kosmetyków z serii Beach Club jest zgłoszonych(z Ibizy czy Sun Club nie ma nic narazie), ale czy można wogóle zgłaszać takie sezonówki do KWC?
Można, pod warunkiem, że to aktualne kolekcje limitowane i że mozna to jeszcze kupić w sklepie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 13:08   #373
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę go mieć!

ice dzięki za wyjaśnienie sprawy z tymi sezonówkami Trzeba będzie zgłosić do KWC te błyszczyki IL i paseczki SC
Stary 2008-07-24, 13:09   #374
snowqueen
Zakorzenienie

A teraz mi się przypomniało - pisałam Wam kiedyś, że dostałam do testowania Cryform Eisenberga na cellulit. Efekty były widoczne po 2 tygodniach Jest rewelacyjny, tylko trochę wysusza

Jak będzie promocja, że jeden produkt + drugi za 1 zł, bo chyba kupię.

Aha, ogłaszam, że co najmniej do końca sierpnia nie kupuję żadnej pielęgnacji. Mam zapasy chyba do końca roku, moja szafka wygląda jak drogerio-apteka w miniaturze!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 13:50   #375
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz mi się przypomniało - pisałam Wam kiedyś, że dostałam do testowania Cryform Eisenberga na cellulit. Efekty były widoczne po 2 tygodniach Jest rewelacyjny, tylko trochę wysusza

Jak będzie promocja, że jeden produkt + drugi za 1 zł, bo chyba kupię.

Aha, ogłaszam, że co najmniej do końca sierpnia nie kupuję żadnej pielęgnacji. Mam zapasy chyba do końca roku, moja szafka wygląda jak drogerio-apteka w miniaturze!
o TYM piszesz? a gdzie go można kupić (z taką fajną promocją )?

EDIT: doczytałam, że w Sephorze
Stary 2008-07-24, 13:52   #376
zizou
Zakorzenienie

ja jeszcze nie wyszlam zjadlam jeszcze dwa golabki

cos dziwnego stalo sie z moimi rzesami. na wczasach pomalowalam je moze ze dwa razy, dzis po dlugiej przerwie pomalowalam je moja krolowa helenka i oniemialam - nigdy nie mialam takich rzes, nawet po odzwyce czarnomorskie powietrze dobrze im zrobilo, nagle tak duzo ich jest i takie dlugie. no piekne, napatrzec sie nie moge
Stary 2008-07-24, 14:19   #377
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mnie dzisiaj chyba żadna siła nie zmusi do wyjścia z domu. Paskudna pogoda. Umyłam właśnie włosy, na wypadek, żeby jutro moja fryzjerka się nie przestraszyła, jak do niej przyjdę i zastanawiam się teraz czy rozczeszę je na samym Biosilku, bo nie nałożyłam maseczki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-24, 14:48   #378
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Snow, Zizou, witajcie, brakowało Was tu

Ja po wcozrajszych urodzinach jestem dziś troszeczkę zmulona, ale jutro jade na weeekend na Mazury I okazało się, że jednak lece do Włoch do mojej przyjaciółki, na całe 16 dni Dokładnie 20 sierpnia, czyli 2 dni po tym jak Ex wyleci z Polski - idealnie na rehab

Cytat:

To witaj w klubie, bo ja kilka dni temu ogłosiłam taki sam odwyk Będziemy się wspierać, prawda?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 15:39   #379
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Spieszę donieść, że mam już swój wyczekany brązer, oryginał .
Cudny jest , duża ładna puderniczka, spory pędzelek kabuki, sam puder - super. Brązowa część ma taki herbatnikowy kolor, idelanie zlewa się z kolorem mojej opalenizny. Wytłoczony kwiatek to taki chłodny, brudny róż . Całość z mnóstwem drobniusieńkich złotych drobinek, widocznych jedynie pod światło. Daje taki mokry efekt, zero tandetnej brokacizny czy pomarańczowych placków .
Cudo

Stary 2008-07-24, 15:59   #380
zizou
Zakorzenienie

powrocilam jedynie z balsamem brazujacym ireny eris. tuszu nie kupilam, bo tam gdzie bylam go nie mieli a potem uznalam, ze zamowie glorious na all a teraz wykoncze resztke krolowej rzes

majatek zostawilam w ksiegarni a teraz ide wertowac allegro w poszukiwaniu nowego telefonu
Stary 2008-07-24, 17:37   #381
isa666
Zakorzenienie

Przejaśnia się u mnie Wreszcie widać słoneczko
A mi coś znów ciśnienie spadło, bo się źle czuję
Stary 2008-07-24, 18:09   #382
cmoksia
Zakorzenienie

no to teraz u mnie lunęło... przy okazji grzmi a mama chciała dzisiaj robić ognisko
Stary 2008-07-24, 19:49   #383
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Nie nadazam za Wami slowo daje
Ostatnie dni mam przeladowane i tylko z doskoku podczytuje Was Moje Drogie.

Widze,ze nie tylko ja mysle o odwyku bo musze sie przyznac,ze przesadzilam.....to,co mam i przyfrunie przypomina w moich szafkach drogerie/perfumerie i apteke w jednym-mini SP i zaczyna mnie to przerazac wiec nastepnym zakupom mowie STOP
Jeszcze tylko do Natury zajrze obejrzec blyszczyki i to wszystko.

A przy okazji,ktoras z Was uzywala kosmetykow Kadus?bo zastanawiam sie na pewnym zestawem,ale poki co mam tylko plyn Amulett i jest boski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 21:13   #384
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Pojawiły się dziś ostatnie wyniki, oczywiście mam nie zdane Łudziłam się, że zdam, bo cały test miałam dobrze rozwiązany, ale 3 opisówki ledwo co uciułałam i to niestety było za mało(facet właśnie na opisówki patrzy najbardziej)
Ech....nic tylko iść spać i nie myśleć dziś

Cytat:
aa zapomniałam się pochwalić... wygrałam konkurs Smakera dostanę książki kucharskie (kolejne ) i gadżety interii cieszę się jak głupia TŻ mnie wczoraj zgasił "głupia, pewnie wszystkim te nagrody rozdają"... ale nie, nie wszystkim 4 osobom
gratulacje

Cytat:
Hehehe z jednego końca Krakowa na drugi
cała mokra byłam, ale wycieczka sie udała- TŻ szoferował
Kurczę, jaki on grzeczniutki nooo
Cytat:
potem kupiłam NutriDermist Garniera - zapychał od początku, ale w sumie nie wiele zostało
Zostaw mi, z chęcią wypróbuję
Cytat:
Napisane przez Hosenka*;8334024[FONT=Georgia
EDYCJA: ruszyło sie coś u mnia na All wkońcu jupi: Kilka dni temu sprzedał sie żel Lux przywieziony z UK (kilka godz po wystawieniu) a przed chwilką paletka 3 cieni Inglot - jednka jej nie używałam, wypróbowałam 2-3 razy i leżała...[/FONT]
Mi się właśnie pomyślnie skończyły 2 aukcje a resztę na targowisko wstawię, nie mam siły już na all dawać i czekać :/
[quote=madziarra;8339188Jo kazało się, że jednak lece do Włoch do mojej przyjaciółki, na całe 16 dni Dokładnie 20 sierpnia, czyli 2 dni po tym jak Ex wyleci z Polski - idealnie na rehab [/quote] no widzisz jak ładnie Ci się układa
Cytat:
Spieszę donieść, że mam już swój wyczekany brązer, oryginał .
Cudny jest ,
foteczka, foteczka

No, i wzbogaciłam się o 3 nowe błyszczyki, aż musiałam znaleźć dodatkowy kubeczek bo się w starym nie miesciły
Vipera 419 i 2 Essence z Ibizy- genialnie chłodzą nigdy jeszcze tak długo nie czułam chłodku na ustach (burżuja nie miałam), koloru nie dają, tylko taka tafelkę mokrą delikatna ale wyraźną, śliczną 6,90 zł super zakup. Polecam tak gorąco jak duży puder SunClub

Jutro koniec praktyki, musze uzupełnić zeszyt z całego tygodnia żeby pieczątke dostać i będzie spokój
Teraz już tylko nauka do 3 egzaminów
A z praca to nie wiem jak, przeglądałam wczoraj na szybko internet pod tym kątem i tak srednio to widzę, musze jeszcze babcię odiwedzić na chociaz tydzień, więc pewnie nigdzie nie popracuję znając życie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 22:28   #385
iceflower
Przyjaciółka KWC

Podjęłam decyzję o rozstaniu z moimi Burżujkami i z jednym rozświetlaczem. Jeszcze nad kilkoma myślę, ale już chyba i tak zwariowałam.

Nie nałożyłam dzisiaj nic na włosy po myciu - ani maseczki, ani jedwabiu, ani pianki i odpuściłam sobie suszarkę. Mam fantastyczne włosy teraz, tylko szkoda, że wyglądają strasznie - przyklapnięte i powykręcane w różne strony.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-24, 22:35   #386
zizou
Zakorzenienie

ice z jakim rozswietlaczem sie rozstajesz? ja sie pozbylam ostatniego balastu, bialy maczek poleci w sina dal teraz czekam tylko na mojego chanela
Stary 2008-07-24, 22:40   #387
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice z jakim rozswietlaczem sie rozstajesz? ja sie pozbylam ostatniego balastu, bialy maczek poleci w sina dal teraz czekam tylko na mojego chanela
Boots. Myślałam jeszcze czy nie oddać sypkiego Revlona, ale żal mi się go biedaczka zrobiło. Jeszcze nad cieniami chwilę myślałam, ale też nie jestem zdolna do rozstania z jakimikolwiek z tych, które mam "w użytku" (czyli nieodłożone do szuflady).

Który odcień Chanel zamówiłaś? Mnie kusi 61 i 65, ten z drobinkami, ale na razie jeszcze nie pękam i oszczędzam.

Dobrze też, ze moja ochota na nowego paskowanego Diora została przytłumiona tym, którego kupiłam w GC.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 22:42   #388
zizou
Zakorzenienie

65 - sable d'or, z drobinkami paskowany dior tez kusi, zwlaszcza ze jest na allegro...
Stary 2008-07-24, 22:50   #389
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
65 - sable d'or, z drobinkami paskowany dior tez kusi, zwlaszcza ze jest na allegro...
To czekam na opinie. Paskowanego Diora bardzo chciałam, ale kupiłam innego paskowańca - trafiłam na wyprzedaży w GC Tropical Orchids i apetyt na róże jest chwilowo zaspokojony. Ciekawe, na jak długo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-24, 22:52   #390
zizou
Zakorzenienie

wydaje kase przeznaczona na sklepy bezclowe, troche mam juz wyrzuty sumienia i tylko to powstrzymuje mnie przed kliknieciem spicy desert ale kto wie, moze do rana mi przejdzie

ice a jak kota? przeszedl jej ten podly nastroj sprzed dwoch tygodni?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości