![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Lancome, Dior, Smashbox... Jojco, Matrix... Kosmetyki i nie tylko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Lancome, Dior, Smashbox... Jojco, Matrix... Kosmetyki i nie tylko...
hopsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dior, Dior Bronze Lumieres D'or, limitowanka 2008, paleta brązer + rozświetlacz + błyszczyk do ust, bronzing powder + highlighting powder (11 g.) + lip gloss (2,5 g.), ubytek minimalny, jedynie błyszczyk mażnięty kilka razy, co widać na zdjęciu, kartonik, welur, folia zabezpieczająca, wszystko w komplecie.
nie powiem że mi się nie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Dokladka - korektor YSL touche eclat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
A czy znajdzie Pani coś u mnie w wątku za pyszną
![]() ![]() co prawda nie widze jej w kramiku, ale jestem pewna, że lasagne jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie pani spoznila, psze pani ![]() ale jak szanowna pani zamowi, to sie zrobi droga pani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Limitowankę Diora (tą z brązerem) i korektor YSL
mam min. jasny puder prasowany Versace poza watkiem mam puder Guerlain Terracotta, w najjaśniejszym odcieniu 10, 2 razy mażnięty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2075 a z pielęgnacji - przeciwzmarszczkowy, napinający krem pod oczy i na okolice ust (z ekstraktami z pestek winogron, oliwek, pszenicy, proteinami z soi) http://www.greekskincare.com/aromath...ml?cPath=66_52 - z tej samej serii mam jeszcze silnie przeciwzmarszczkowy olejek do twarzy z witaminami 30ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu) - z tej samej firmy mam jeszcze przeciwzmarszczkowe serum pod oczy 15ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu, skład - olejek pomarańczowy, cytrynowy, wyciągi z miłorzębu, białej i zielonej herbaty) wszyskie nowe, nieużywane, kartoniki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2008-11-20 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
becco, szkoda ze prasowaniec versace to wklad, bo potrzebuje czegos do torebki, do poprawek w ciagu dnia...
ale interesuje mnie pielegnacja ![]() ![]() interesuje mnie: - silnie przeciwzmarszczkowy olejek do twarzy z witaminami 30ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu) jak sie stosuje? solo? pod krem? i ktorys z preparatow pod oczy: - przeciwzmarszczkowy, napinający krem pod oczy i na okolice ust (z ekstraktami z pestek winogron, oliwek, pszenicy, proteinami z soi) http://www.greekskincare.com/aromath...ml?cPath=66_52 - z tej samej firmy mam jeszcze przeciwzmarszczkowe serum pod oczy 15ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu, skład - olejek pomarańczowy, cytrynowy, wyciągi z miłorzębu, białej i zielonej herbaty) wszyskie nowe, nieużywane, kartoniki u Ciebie w watku znalazlam jeszcze takie cudo: APIVITA AROMATHERAPY AGE MANAGEMENT SERUM, silnie przeciwzmarszczkowe serum do twarzy (z wyciągami miłorzębu, białej i zielonej herbaty, olejkami pomarańczowym i cytrynowym) z firmy specjalizującej się w produkcji kosmetyków naturalnych,nowe, nieużywane, w kartoniku, takie jak w linku http://www.greekskincare.com/aromath...cPath=66_61_83 rozumiem ze to jest cos innego niz to serum pod oczy wymienione wyzej? aha, potrzebuje generalnie czegos nawilzajacego i odzywczego dla raczej suchej cery po 30. mam nadzieje, ze mi doradzisz cos z tych preparatow w tym zakresie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Coz za YSL, korektor Touche Eclat nr 2, Helena Rubinstein, cień w kolorze 33 Aspiration, 3g.,
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Kici kici miau miau
|
ja tez po YSL
![]() ![]() bardzo dobre kremy produkuje Clarins - ja teraz zakupilam sobie Multi Active na dzien - a mialam bardzo wysuszona skore po alergii, uczucie bylo takie jakbys przesuwala reką po tarce moz enei dzialaja typowo likwidujaco zmarszczki ale raczej profilaktycznie ![]() w kazdym razie polecam - jesli tyle moge powiedziec ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-21 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
ranko, slyszalam wiele dobrego o pielegnacji clarinsa. ale... nie kusi mnie, cale szczescie
![]() przerzucilam sie na BU i jestem zadowolona. zas jesli o kremy to pielegnacja apteczna bardzo mi sluzy. szczegolnie nuxe (uzywalas?). takze w tej materii nie mam wiekszych problemow, poza pierwszymi nieuchronnymi oznakami starzenia ![]() ale dzieki za rade, moze jednak sie polasze niebawem na cos clarinsowego, skoro tyle osob chwali... za korektorek niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Kici kici miau miau
|
BU mi szkodzi
![]() Nuxe slyszalam owszem - mialam nawet balsam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Kici kici miau miau
|
a moze bys sie skusila na krem pod oczy Estee Lauder?
o taki Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-21 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
ranko, odnosnie nuxe to naprawde bardzo polecam. szkoda ze nie mam juz probek bo bym Ci podeslala na testa. ale pros w aptekach. naprawde warto
![]() polecam tez peeling aromatyczny do twarzy, sama go puscilam w swiat bo jest diabelnie wydajny i mi sie znudzil. a teraz po wyprobowaniu kilku innych tesknie na tamtym i chyba z podkulonym ogonem do niego wroce. dla mnie nuxe to nr 1 w pielegnacji twarzy ![]() z BU tez nie wszystko mi podchodzi. ale mam swoj niezbednik: serum z wit C, olejek myjacy i hydrolaty ![]() napisz cos wiecej o tym kremiku, dzialanie, sklad, stopien zuzycia... nie ma go w KWC? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Kici kici miau miau
|
po serum z wit C juz nigdy nie siegne - mialam alergie drobnowysypkowa, koszmar
ale hydrolaty super, tylko teraz mam tonik do cery suchej i hydrolaty mi niepotrzebne. krem mam z wymiany z majula, po prostu lezy bo go niepotrzebuje. nadaje sie do wrazliwych oczu i rzeczywiscie, nie szczypal, nie powodowal lzawienia.uzylam go moze ze 3 razy. na pewno została polowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Versace to wkład ale z powodzeniem nadaje się do torebki bo jest w zamykanym pudełeczku z przegródką na gąbkę no ale nie ma lusterka, ja mam taki sam wkład i noszę go w torebce bo puder jest naprawdę dobry (miałam wcześniej potrójny Shiseido i pryzmy Givenchy i ten jest lepszy)
odnośnie pielęgnacji serum z mojego wątku to silnie przeciwzmarszczkowe serum do twarzy z wyciągami roślinnymi (miłorzębu, białej i zielonej herbaty, bluszczu, z pestek słonecznika, olejkami pomarańczowym i cytrynowym) gdzie skoncentrowane składniki przenikają w głębsze warstwy skóry odżywiając ją, generalnie do cery starzejącej się, szarej, na dzień i na noc pod krem z tej samej serii tzn. przeciwzmarszczkowej (zielonej) mam krem pod oczy o podobnym składzie i działaniu mam tez inny krem pod oczy z serii ujędrniającej (różowej), o składzie: olejek z pestek winogron, oliwek, wyciągi z pszenicy, proteiny z soi, który to działa ujędrniająco na okolicę oczu i ust, do skóry starzejącej się z tej samej serii ujędrniającej mam olejek o który się pytałaś, stosuje się go pod krem na noc najlepiej sprawdzić na stronie firmy, podaje linki do produktów ujędrniający krem pod oczy http://www.greekskincare.com/aromath...ml?cPath=66_52 przeciwzmarszczkowe serum do twarzy http://www.greekskincare.com/aromath...rum-p-214.html APIVITA to jedna z moich ulubionych firm produkujących kosmetymi naturalne, a od kilku lat tylko takie kupuje, miałam już: Decleor-najlepszy, apivita-b.dobra, druga w moim rankingu, Korres - b. dobra, Weleda-dobra ale śmierdzi, Nuxe-tak średnio, Nature's- nie lubię, TBS- paskudna(naturalna tylko z nazwy) i jeszcze coś, choc nie wiem czy ma to dla Ciebie znaczenie (dla mnie ma) apivita nie testuje swoich produktow na zwierzętach a ponadto wspomaga finansowo organizację WWF powyższe kosmetyki dostałam od męża w prezencie ale nie zużyje ich (mam ok.5 innych słoików do wykończenia) no i zaczynam się kwasić http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2008-11-21 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
becca, masz tego tyle ze pogubic sie mozna
![]() a tak na szybko, czy wymiana kremu pod oczy + olejek albo serum wchodzi w ogole w gre za korektor YSL? pytam, zebym wiedziala jak sobie w glowie ukladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej nie ![]() poza tym najbardziej zależy mi na paletce Diora http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podumam i dam Ci do jutra znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Matrix, Biolage Hydratherapie, Daily Leave-In Tonic, zostało ponad 200 ml z 400 ml (stan może się odrobinę zmienić), rewelacyjne opinie na KWC.- coś u mnie?
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
-> ANGEL-A8, niestety nic mi sie obecnie nie przyda
![]() -> Becca, jednak wstzrymam sie z wymianka. zeby bylo dla Ciebie sprawiedliwie musialabym oddac palete i korektor. a jednak nie chce oddawac obu rzeczy za kosmetyki ktorych nigdy nie uzywalam... dzieki i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wprawdzie nie wiem ile jest warta paletka Diora ale ponieważ bardzo mi się podoba (maziałam się nią kiedyś na lotnisku i żałuję, że nie kupiłam wtedy) mogę oddać za nią serum z mojego wątku + któryś z kremów pod oczy (a z rzeczy bardziej znanych, aptecznych mam do wyboru nowy Vichy Novadiol liftingujący krem pod oczy i na okolice ust) plus LRP Active CXL krem do twarzy 5ml x 2, LRP Redermic pod oczy 5ml, Avene krem samoopalający do twarzy 5ml x 3, Nuxe maseczka nawiżająca 5ml lub plus Liftingujące serum Nature's połowa z 30ml w buteleczce z pompką |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
becca, serum z Twojego watku + krem pod oczy z tej samej lini byloby ok. tylko ze paleta kosztowala 200 pln wiec to nie bedzie dla Ciebie korzystna wymiana
![]() nie chcialabym abys byla poszkodowana. ale tez wolalabym nic wiecej nie dokladac, poniewaz zwyczajnie nie znam tych kosmetykow. wierze ze sa super, ale wiesz jak to jest, zawsze moga mi akurat nie posluzyc... i druga kwestia: na to serum trzeba polozyc jakis krem prawda? moze zamiast tego serum masz jakis krem wlasnie? cos samodzielnego w stosowaniu? bo ja nie bede miala co na to serum klasc... nie mam nic z tej firmy, a nie chce mieszac i klasc na nie czegos z zupelnie innej bajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak właśnie myślałam, ze coś ok.200zł ![]() ![]() odnośnie kremu z tej firmy, nie mam ![]() ![]() mam te małe kremiki LPR i moge je dodac też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az takiego silnie przeciwzmarszczkowego to nie potrzebuje ![]() najbardziej pasowaloby mi to serum z watku http://www.greekskincare.com/aromath...l?cPath=66_123 i pisalas ze masz do tego krem pod oczy z tej samej zielonej lini (podobny sklad)? wiec tak byloby chyba najlepiej. Cytat:
a jeszcze tylko spytam, czy to nie jest za silny kaliber na 30 letnia skore? (przepraszam za upierdliwosc ![]() PS nic juz nie dorzucaj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.