Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2009-01-11, 12:29   #361
envy07
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 603
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

Aggie125 thx wielkie.......spr鏏uje: ).chociaz i lotion Seboradin i ampu趾i Radical na wiecz鏎 nie wyeliminowa造 tego co czuje m鎩 nos.spr鏏uj octu
envy07 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:32   #362
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Poka wiadomo嗆
z tym, 瞠 tego octu potem nie czu a cebulk jak wida tak
To prawda, p逝kanka octowa szybko wietrzeje, z tym, 瞠 po sp逝kaniu wlos闚 woda z octem nalezy jeszcza raz wyp逝ka w這sy w wodzie, starannie i dok豉dnie. Zapach octu szybko wietrzeje. Wprawdzie wlosy szybko ch這n zapachy, ale 瞠by zapach cebuli nie ulotni si nawet po myciu w這s闚? Dziwne... Mo瞠 dodatkowo spr鏏uj zrobi peeling sk鏎y glowy.
Cytat:
Napisane przez rybenka_ Poka wiadomo嗆
dziewczyny stosuje nisim czy jednoczesnie moge pic pokrzywe i brac skrzypowite ?
Ja te bym radzi豉 jak Magdzia wybrac albo skrzypowit albo pokrzyw. Nie ma sensu dawac organizmowi zbyut du瞠j dawki zi馧.
Cytat:
Napisane przez kaskaj24 Poka wiadomo嗆
A ja w豉郾ie pije pokrzywe 3x dziennie po 2 saszetki (herbapol) plus 造km beliss a jak wiadomo tam jest najwi瘯sza dawka pokrzywy spo鈔鏚 tego radzaju suplement闚. 砰j i miewam si dobrze
Ale to sa dawki lecznicze... P鏦i co wszystko jest w porz康ku, ale z czasem mo瞠 Ci to powaznie zaszkodzi.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:37   #363
kaskaj24
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 730

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka wiadomo嗆
I przy tych dawkach nied逝go mo瞠sz si nabawi niepo膨danych dolegliwo軼i

Od ok 2tygodni tak ostro jad z t pokrzyw bo zale篡 aby w這sy jak najszybciej uros造 do studni闚ki. Ba豉m si troszk na pocz徠ku skutk闚 ale generalnie m鎩 organizm jest ma這 delkatny i nie jestm podatna na r騜norodne dolegliwo軼i (na szcz窷cie ). A swoj drog Estelle jakie mog by te niepo膨dane dolegliwo軼i?
  • UCZ SI GOTOWA
  • PRZYSZx PANI KOSMETOLOG
kaskaj24 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:40   #364
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Od ok 2tygodni tak ostro jad z t pokrzyw bo zale篡 aby w這sy jak najszybciej uros造 do studni闚ki. Ba豉m si troszk na pocz徠ku skutk闚 ale generalnie m鎩 organizm jest ma這 delkatny i nie jestm podatna na r騜norodne dolegliwo軼i (na szcz窷cie ). A swoj drog Estelle jakie mog by te niepo膨dane dolegliwo軼i?
Kasiu, to nie jest tak, 瞠 dziesi璚iokrotnie wi瘯sza dawka wp造nie na dziesi璚iokrotny porost w這s闚. Jesli nie masz farbowanych w這s闚 albo masz przynajmniej spory odrost, wypr鏏uj Nisim, on daje rezultaty bardzo szybko - dziewczyny pisa造 o widocznych efektach nawet po ok. tygodniu.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-01-11, 12:40   #365
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 535

Cytat:
Napisane przez rybenka_ Poka wiadomo嗆
dziewczyny stosuje nisim czy jednoczesnie moge pic pokrzywe i brac skrzypowite ?
Pewnie 瞠 mo瞠sz ja bior skrzypowite i pije pokrzywe ale tylko trzy razy w tygodniu

Edytowane przez kasiaczek141
Czas edycji: 2009-01-11 o 12:42
kasiaczek141 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:44   #366
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 384

Cytat:
A ja w豉郾ie pije pokrzywe 3x dziennie po 2 saszetki (herbapol) plus 造km beliss a jak wiadomo tam jest najwi瘯sza dawka pokrzywy spo鈔鏚 tego radzaju suplement闚. 砰j i miewam si dobrze
pijesz zdecydowanie za czesto, taka dawka jest dla osob chorych, w celu "wlosowym" to przesada, zgadzam sie z dziewczynami

pokrzywa dziala moczopednie, wyplukuje czesc witamin(wi捫e czesciowo je), mozesz osiagnac efekt przeciwny do oczekiwanego

btw:

belissa zawiera skrzyp, a nie pokrzywe. a to, ze producent napisal na opakowaniu, ze zawiera najwyzsza dawke skrzypu na rynku, to bujda, taki chwyt reklamowy po prostu.

z piciem ziol lepiej nie przesadzac, bardziej glosuje za metoda picia wody mineralnej w takich ilosciach, 1-2 porcje pokrzywy dziennie w zupelnosci wystarcza
truskawkowawiosna jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:47   #367
'Estelle'
The Pink Power Mo責erajtor

Wiadomo軼i: 10 745

Cytat:
Picie zwi瘯szonej dawki raczej nie przyczyni si znacz帷o do szybko軼i porostu. Tu chodzi o regularno嗆 dostarczania mikroelement闚 dzia豉j帷ych wzmacniaj帷o. A do tego nie jest powiedziane, 瞠 pokrzywa podzia豉 na Ciebie [indywidualna podatno軼 organizmu].
Co za dolegliwo軼i - poczytaj o niedoborach witamin z grupy B. Zreszt, o piciu pokrzywy jest oddzielny w徠ek. Tam znajdziesz du穎 informacji na ten temat.

EDIT: widz, 瞠 pisa造鄉y w tym samym czasie

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-01-11 o 12:49
'Estelle' jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:47   #368
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 108

Mam pytanie, bo siedzicie w temacie ju d逝go a ja dopiero od dw鏂h dni planuj zapuszcza i dba o w這sy... Wi璚, kt鏎y 鈔odek powinien by najlepszy? Belissa, Skrzypovita, Vital, Vitapil, Silica czy jeszcze co innego?
I co to ten Nisim? szuka豉m w googlach a tam pojawia si jako szampon, czy to o to chodzi?

mOna01 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:53   #369
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 656

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka wiadomo嗆
Mam pytanie, bo siedzicie w temacie ju d逝go a ja dopiero od dw鏂h dni planuj zapuszcza i dba o w這sy... Wi璚, kt鏎y 鈔odek powinien by najlepszy? Belissa, Skrzypovita, Vital, Vitapil, Silica czy jeszcze co innego?
I co to ten Nisim? szuka豉m w googlach a tam pojawia si jako szampon, czy to o to chodzi?
I szampon i ampu趾i,
Ja biore Vitapil niedawno wiec ciezko mi oceni. Wczesniej bra豉m Skrzypowite, na porost chyba nie pomog豉.
Nisim to 鈔odek kt鏎y przyspiesza porost ok 45%, ale w sumie r霩nie to bywa sprawa indywidualna. Nisim nie dzia豉 na farbowane w這sy, wiec trzeba miec jakis 3 cm odrost zeby nie wyrzucac kasy w b這to.

A wog鏊e to o Nisimie jest sporo na tym watku i efektach jego stosowania, sprawdz opcje ,,przeszukaj ten watek''

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 12:57   #370
kaskaj24
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 730

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka wiadomo嗆
Kasiu, to nie jest tak, 瞠 dziesi璚iokrotnie wi瘯sza dawka wp造nie na dziesi璚iokrotny porost w這s闚. Jesli nie masz farbowanych w這s闚 albo masz przynajmniej spory odrost, wypr鏏uj Nisim, on daje rezultaty bardzo szybko - dziewczyny pisa造 o widocznych efektach nawet po ok. tygodniu.
Tak, tak wiem 瞠 to tak nie wp造nie na porost ale zawsze troszk szybciej urosn. A na Nisim to si czaje i czaje i MUSZ go wko鎍u kupi

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka wiadomo嗆
pijesz zdecydowanie za czesto, taka dawka jest dla osob chorych, w celu "wlosowym" to przesada, zgadzam sie z dziewczynami

pokrzywa dziala moczopednie, wyplukuje czesc witamin(wi捫e czesciowo je), mozesz osiagnac efekt przeciwny do oczekiwanego

btw:

belissa zawiera skrzyp, a nie pokrzywe. a to, ze producent napisal na opakowaniu, ze zawiera najwyzsza dawke skrzypu na rynku, to bujda, taki chwyt reklamowy po prostu.

z piciem ziol lepiej nie przesadzac, bardziej glosuje za metoda picia wody mineralnej w takich ilosciach, 1-2 porcje pokrzywy dziennie w zupelnosci wystarcza
Pokrzywa w og鏊ne nie dzia豉 na mnie moczop璠nie mimo tak du瞠j dawki.
Co do Belissy to chodzi這 mi o skrzyp- pomyli豉m si. Por闚nywa豉m jej sk豉d i Skrzypowity i w Belissie jest znacznie wi璚ej skrzpu. Czy naprawd jest tak czy to chwyt reklamowy- nie wiem...

Dzi瘯i dziewczyny za rady Musz naprawd ograniczy moj megadawk pokrzywy bo si a przestraszy豉m

EDIT: Estelle znam skutki niedoboru poniewa interesuj si troszk tym Nie wiem czy to mi grozi ale 造kam od czasu do czasu tabletki z wit B2 i B6. Na w徠ku PP te si udzielam Dzi瘯i za Twoje rady ;*
  • UCZ SI GOTOWA
  • PRZYSZx PANI KOSMETOLOG

Edytowane przez kaskaj24
Czas edycji: 2009-01-11 o 13:09
kaskaj24 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 13:09   #371
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT: widz, 瞠 pisa造鄉y w tym samym czasie

Cytat:
mowimy glownie o serii Nisim Fast http://www.nisim.pl/index.php?cPath=21_36

Cytat:

Pokrzywa w og鏊ne nie dzia豉 na mnie moczop璠nie mimo tak du瞠j dawki.
Co do Belissy to chodzi這 mi o skrzyp- pomyli豉m si. Por闚nywa豉m jej sk豉d i Skrzypowity i w Belissie jest znacznie wi璚ej skrzpu. Czy naprawd jest tak czy to chwyt reklamowy- nie wiem...

Dzi瘯i dziewczyny za rady Musz naprawd ograniczy moj megadawk pokrzywy bo si a przestraszy豉m
ja swego czasu szukajac suplementu dla siebie w rozsadnej cenie w takie porownywanie sie bawilam, stad wiem, ze Belissa wcale nie ma najwiekszej dawki

moj faworyt skrzypowy w rozsadnej cenie wg mnie, ktory nie zawiera wit b12(u mnie nasila zmiany tradzikowe) to Skrzyp Max, zawiera dodatkowo aminokwasy siarkowe w takiej samej dawce jak Revalid, ktory wychodzi drozej

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 13:31   #372
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 108

Cytat:
mowimy glownie o serii Nisim Fast http://www.nisim.pl/index.php?cPath=21_36

moj faworyt skrzypowy w rozsadnej cenie wg mnie, ktory nie zawiera wit b12(u mnie nasila zmiany tradzikowe) to Skrzyp Max, zawiera dodatkowo aminokwasy siarkowe w takiej samej dawce jak Revalid, ktory wychodzi drozej
No wi璚 ten Nisim to nie dla mnie, bo farbuj co jaki czas Poza tym nie spieszy mi si tak 瞠by uros造 szybko, najwa積iejsze 瞠by by造 zdrowe, mocne i g瘰te.
A ten Skrzyp Max faktycznie daje efekty? Bo dzisiaj chc zakupi kt鏎y suplement i pr鏏uj si zdecydowa, boj si tej wit.B12 bo nie wiem jak na mnie zadzia豉 a niedawno wyleczy豉m cer i panicznie boj si powrotu... Bra豉m Skrzypovit, jedno op.80tabl i w sumie na cer nie wp造n窸a 幢e. Ale tam chyba nie ma B12

mOna01 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 13:36   #373
Carrie85
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 417
GG do Carrie85

dziewczyny! nie pijcie tyle tej pokrzywy ani nie lykajcie 10 rodzajow tabletek. rozwalicie sobie nerki, delikatnie mowiac... najlepiej jesc warzywa i owoce, wartosciowe produkty. a jesli juz to lykac suplementy co drugi, trzeci dzien.
co za duzo to nie zdrowo.

pilam i pokrzywe, i skrzyp, ale cos z nerkami sie dzialo. wiec uwazajcie
Carrie85 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 13:38   #374
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Carrie, czasem mo瞠 si zdarzy, 瞠 po piciu pokrzywy bol nerki. Pokrzywa oczyszcza, wi璚 niewykluczone, 瞠 powoduje te tymczasowe b鏊e nerek w豉snie ze wzgl璠u na efekt ich oczyszczania.

Stary 2009-01-11, 13:42   #375
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
No wi璚 ten Nisim to nie dla mnie, bo farbuj co jaki czas Poza tym nie spieszy mi si tak 瞠by uros造 szybko, najwa積iejsze 瞠by by造 zdrowe, mocne i g瘰te.
A ten Skrzyp Max faktycznie daje efekty? Bo dzisiaj chc zakupi kt鏎y suplement i pr鏏uj si zdecydowa, boj si tej wit.B12 bo nie wiem jak na mnie zadzia豉 a niedawno wyleczy豉m cer i panicznie boj si powrotu... Bra豉m Skrzypovit, jedno op.80tabl i w sumie na cer nie wp造n窸a 幢e. Ale tam chyba nie ma B12
zalezy jakich efektow oczekujesz. to tylko tabletki uzupelniajace niedobory, jezeli ktos ma w miare mocne i zdrowe wlosy i liczy, ze nagle porost wzrosnie parokrotnie, to niech sie nie nastawia.

Belissa ma B12, pamietam, ze pojawialo sie wiele opini, ze pojawily sie na policzkach, zuchwie bolesne krosty. u mnie bylo tak samo, ale wtedy jeszcze nie skojarzylam. to oczywiscie nie jest regula

preparatow z aminokwasami siarkowymi jest malo na rynku, warto zainteresowac sie tez Bio-silica Olimpu, ale ma niestety te nieszczesna B12, wiec nie testowalam

Cytat:
Napisane przez Carrie85 Poka wiadomo嗆
dziewczyny! nie pijcie tyle tej pokrzywy ani nie lykajcie 10 rodzajow tabletek. rozwalicie sobie nerki, delikatnie mowiac... najlepiej jesc warzywa i owoce, wartosciowe produkty. a jesli juz to lykac suplementy co drugi, trzeci dzien.
co za duzo to nie zdrowo.

pilam i pokrzywe, i skrzyp, ale cos z nerkami sie dzialo. wiec uwazajcie
tak masz racje, pisac, ze zdrowa dieta to podstawa.
problemow z nerkami wspolczuje, ale bez przesady, nie wierze, ze u zdrowej osoby 1-2 kubki dziennie naparu pokrzywy zrujnuja nerki, lekarze wrecz j zalecaja w problemach z ukladem moczowym
Stary 2009-01-11, 13:55   #376
'Estelle'

Cytat:
problemow z nerkami wspolczuje, ale bez przesady, nie wierze, ze u zdrowej osoby 1-2 kubki dziennie naparu pokrzywy zrujnuja nerki, lekarze wrecz j zalecaja w problemach z ukladem moczowym
Zgadzam si
By mo瞠 te problemy to utajone z這gi, piasek, o kt鏎ych do tej pory mo積a by這 nie mie poj璚ia. Po zio豉ch "co si ruszy這" i st康 ich reakcja.

Stary 2009-01-11, 13:59   #377
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Zgadzam si
By mo瞠 te problemy to utajone z這gi, piasek, o kt鏎ych do tej pory mo積a by這 nie mie poj璚ia. Po zio豉ch "co si ruszy這" i st康 ich reakcja.
Ostatnio m鎩 misiek trafi na ostry dy簑r, bo dosta tak nag貫go b鏊u nerki, 瞠 nie m鏬l z bo逝 wytrzyma. Prze鈍ietlenie wykaza這 z這gi (nie kamie) i lekarz przepisa mu jakies lekarstwa z informacj, 瞠 to nie sa kamienie i 輳 najprawdopodobniej organizm pozb璠zie sie ich "wysikuj帷 je". Zafundowa豉m miskowi popijanie pokrzywki 2-3 razy dziennie i chyba to pomog這, bo po paru dniach dolegliwo軼i usta造. Na wszelki wypadek od czasu do czasu podsuwam mu pokrzywk do picia.

Swoj droga mocno go to musia這 bolec, skoro zgodzi si pokrzywy napi...

Stary 2009-01-11, 14:10   #378
'Estelle'

Cytat:
Ostatnio m鎩 misiek trafi na ostry dy簑r, bo dosta tak nag貫go b鏊u nerki, 瞠 nie m鏬l z bo逝 wytrzyma. Prze鈍ietlenie wykaza這 z這gi (nie kamie) i lekarz przepisa mu jakies lekarstwa z informacj, 瞠 to nie sa kamienie i 輳 najprawdopodobniej organizm pozb璠zie sie ich "wysikuj帷 je". Zafundowa豉m miskowi popijanie pokrzywki 2-3 razy dziennie i chyba to pomog這, bo po paru dniach dolegliwo軼i usta造. Na wszelki wypadek od czasu do czasu podsuwam mu pokrzywk do picia.

Swoj droga mocno go to musia這 bolec, skoro zgodzi si pokrzywy napi...
Ooooo wsp馧czuj, b鏊 nerek w takich przypadkach jest nie do wytrzymania. M鎩 piekny te miewa ataki, wi璚 wiem, o czym piszesz

R闚nie "wcisn窸am" mu pokrzyw, o dziwo nawet nie protestowa i pi ca趾iem ch皻nie, teraz musimy wr鏂i do tego zwyczaju, bo co si zaniedba豉m a prewencja przedwiosenna by si przyda豉 [bo najcz窷ciej nerki bola造 go w豉郾ie na wiosn獧.

Stary 2009-01-11, 14:12   #379
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Estelle, obawiam si, 瞠 nasi ja郾ie panowie wypija pokrzywe dopiero wtedy, jak ich b鏊 nerek zacznie skr璚a. Zapobiegawczo? A po co , jak nie boli?

Stary 2009-01-11, 14:25   #380
'Estelle'

Cytat:
Estelle, obawiam si, 瞠 nasi ja郾ie panowie wypija pokrzywe dopiero wtedy, jak ich b鏊 nerek zacznie skr璚a. Zapobiegawczo? A po co , jak nie boli?
Aggie125, na w這sy [zw豉szcza, 瞠 gdzieniegdzie ju mu troch migruj ]
Tylko przypilnowa trzeba pod nos podsun望, pog豉ska

No i wcierk musz jak望 ukr璚i, zbieram si od d逝窺zego czasu, tak ze specjaln dedykacj "dla Niego"

Stary 2009-01-11, 14:27   #381
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

A, wciereczki to m鎩 lubi, bo to pieszczoch. Uwielbia jak mu 貫bek smaruj aloesowa Palom Ale w kwestii picia zi馧ek, a, to ju problem...

Stary 2009-01-11, 14:37   #382
Heroldin
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 627

Cytat:
po sp逝kaniu wlos闚 woda z octem nalezy jeszcza raz wyp逝ka w這sy w wodzie, starannie i dok豉dnie.
Dlaczego ?! Ja czasem do ostatniego p逝kania dodaj ocet, ale nigdy potem nie sp逝kuj. To taki przepis mojej Babci. Trzeba sp逝kiwa ?!
Heroldin jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-11, 14:40   #383
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Heroldin Poka wiadomo嗆
Dlaczego ?! Ja czasem do ostatniego p逝kania dodaj ocet, ale nigdy potem nie sp逝kuj. To taki przepis mojej Babci. Trzeba sp逝kiwa ?!
Ja s造sza豉m, 瞠 koniecznie nalezy sp逝ka, wyczyta豉m to gdzies dawno w ksi捫ce i ten spos鏏 - ocet, potem p逝kanie wod - bardzo sie u mnie sprawdzi. A jak Twoje w這sy reaguj na niesp逝kanie octu? Bo mo瞠 sie oka瞠, 瞠 jednak s dwie metody octowe?

Stary 2009-01-11, 15:01   #384
envy07
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 603

Aggie125..ale z這gi to pocz徠ki kamieni....piasek jest piaskiem..i sprawd prosze woreczek 鄴販iowy u mi鄂a..bo obie kamice lubi i嗆 w parze (mog si odk豉da z這gi w woreczku 鄴販iowym)..czyli te pocz徠ki kamieni....
envy07 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-12, 10:59   #385
sylvia k
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 26

Witam.Zapewne bede sie powtarzac,bo juz zadawalam pytanie dlaczego nisim nie mozna stosowac na wlosy farbowane.Ale dzisiaj przegladalam niemiecka strone o nisimie i tam jest napisane,ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow wlosow rowniez farbowanych.Wiec...?

Edytowane przez sylvia k
Czas edycji: 2009-01-12 o 11:02
sylvia k jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-12, 16:16   #386
niquolle
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 862

witam serdecznie

mam pytanie, na ile wiarygodna jest informacja o tym, 瞠 marchewka stymuluje porost w這s闚..

wklejam cytat ze strony internetowej:

http://www.naturalne-kosmetyki.net/index.html

Marchew

Nazywana jest eliksirem m這do軼i. Zawiera m.in. beta karoten, kt鏎ego cudowne dzia豉nie neutralizuje przyczyny powstawania zmarszczek, a to dzi瘯i temu, 瞠 jako silny antyoksydant likwiduje efekt wolnych rodnik闚. Chroni te sk鏎 przed szkodliwym dzia豉niem promieni UVA i zapobiega jej odwodnieniu. Beta karoten ma te znakomity wp造w na nasze w這sy. Zapobiega ich 豉mliwo軼i i reguluje funkcj wydzielnicz sk鏎y. Stymuluje porost w這s闚. Marchew to r闚nie bogate 廝鏚這 bioflawonid闚, 瞠laza, cynku, wapnia. Oddzia造wuje na sk鏎 kojaco i wyg豉dzaj帷o. Poprawia jej koloryt.

hmm..
bo jak tak, to lec do warzywniaka !!
niquolle jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-12, 16:19   #387
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 656

Cytat:
Napisane przez niquolle Poka wiadomo嗆
witam serdecznie

mam pytanie, na ile wiarygodna jest informacja o tym, 瞠 marchewka stymuluje porost w這s闚..

Wklejam cytat ze strony internetowej:

marchew

nazywana jest eliksirem m這do軼i. Zawiera m.in. Beta karoten, kt鏎ego cudowne dzia豉nie neutralizuje przyczyny powstawania zmarszczek, a to dzi瘯i temu, 瞠 jako silny antyoksydant likwiduje efekt wolnych rodnik闚. Chroni te sk鏎 przed szkodliwym dzia豉niem promieni uva i zapobiega jej odwodnieniu. Beta karoten ma te znakomity wp造w na nasze w這sy. Zapobiega ich 豉mliwo軼i i reguluje funkcj wydzielnicz sk鏎y. stymuluje porost w這s闚. Marchew to r闚nie bogate 廝鏚這 bioflawonid闚, 瞠laza, cynku, wapnia. Oddzia造wuje na sk鏎 kojaco i wyg豉dzaj帷o. Poprawia jej koloryt.

hmm..
Bo jak tak, to lec do warzywniaka !!
kup wiecej warzyw oprocz marchewki bo pomagaja hehe, na poprzedniej stronie jakos wczoraj ktos pisal jakie warzywka wspomagaja

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 16:44   #388
Chatul
ma zielone poj璚ie

Wiadomo軼i: 40 401

Cytat:
Napisane przez niquolle Poka wiadomo嗆
witam serdecznie

wklejam cytat ze strony internetowej:

Marchew

Nazywana jest eliksirem m這do軼i. Zawiera m.in. beta karoten, kt鏎ego cudowne dzia豉nie neutralizuje przyczyny powstawania zmarszczek, a to dzi瘯i temu, 瞠 jako silny antyoksydant likwiduje efekt wolnych rodnik闚. Chroni te sk鏎 przed szkodliwym dzia豉niem promieni UVA i zapobiega jej odwodnieniu. Beta karoten ma te znakomity wp造w na nasze w這sy. Zapobiega ich 豉mliwo軼i i reguluje funkcj wydzielnicz sk鏎y. Stymuluje porost w這s闚. Marchew to r闚nie bogate 廝鏚這 bioflawonid闚, 瞠laza, cynku, wapnia. Oddzia造wuje na sk鏎 kojaco i wyg豉dzaj帷o. Poprawia jej koloryt.

hmm..
bo jak tak, to lec do warzywniaka !!
Ja tam w徠pi troch w wykszta販enie osoby, kt鏎a to pisa豉, skoro zamiast "oddzia逝je", napisa豉 "oddzia造wuje"...
Tak sobie my郵, 瞠 w sumie wszystkie warzywka i owocki w jaki spos鏏 wp造waj pozytywnie na nasze zdrowie. O ka盥ym mo積a napisa co dobrego. Ale nie zaszkodzi spr鏏owa. Mog by Kotkiem do鈍iadczalnym :P Aczkolwiek boj si tego "poprawiania kolorytu sk鏎y", bo uwielbiam swoj blado嗆 <3
Stary 2009-01-12, 17:01   #389
niquolle
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 862

szczerze przyznam, 瞠 tez mnie to troch zdziwi這, 瞠 akurat marchewka..
no niby na sk鏎 ok, ale na w這sy ?? w sumie to zawsze marzy豉m o naturalnych rudych w這sach
a co do stymulacji porostu w這s闚, to jednak by豉bym sceptyczna..

to ja odrobi prac domow i poczytam o tych warzywach oraz wybior co bardziej przekonywuj帷ego i 闚cze郾iej zastosowanego..

niquolle jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:40   #390
Heroldin
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 627

Cytat:
A jak Twoje w這sy reaguj na niesp逝kanie octu? Bo mo瞠 sie oka瞠, 瞠 jednak s dwie metody octowe?
Jak ju pisa豉m : stosuj przepis mojej Babci : do ostatniego p逝kania dodaj ocet i jeszcze palucha wsadzam i .. do g瑿usi, 瞠by ta mieszanka nie zbyt kwa郾a by豉. Chodzi o efekt PH . Od cytryny w這sy robi si sztywne, od octu nie. Nie stosuj tego po ka盥ym myciu. Robi taka p逝kank np. po farbowaniu . Dawno, dawno temu te u篡wano octu do p逝kania ubra w celu utrwalenia koloru. Nie widz jakichkolwiek szk鏚 na w這sach. Kupi豉m teraz a dwie butelki i mam zamiar cz窷ciej stosowa. A co ... Ocet pozostawiam na w這sach; tzn. nie sp逝kuj.
Heroldin jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.