Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 21:03   #361
moya07
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Hej, nie krzyczcie jesli już pisaliscie to duzo razy, ale suzkalma i nie mogłam znaleźc. Mogłby mi ktoś napisac jakie rabaty sa przy jakich zamowieniach?
Stary 2009-11-06, 21:21   #362
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
Prawda, ja tych dawnych, papierowych torebek używałam do pakowania drugiego śniadania Takie one były jak z papieru śniadaniowego
Myślę że lepsze opakowanie dużo daje, na pewno robi dobre wrażenie, takiej "porządności" rzeczy które się kupiło. Tylko rzeczywiście trochę te ceny za opakowania są za wysokie

Zamówiłam raz pierwszy i ostatni te papierowe dawne, wg mnie były tandentne strasznie
i całe szcęscie, ze ten bubel wycofano. Masz Australia rację - zwykły sniadaniówkowy papier.
Więc wolę zapłacić te parę groszy więcej i dac w normalnym opakowaniu, niż wstydzić się, ze daję w tandetnym

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
Hej, nie krzyczcie jesli już pisaliscie to duzo razy, ale suzkalma i nie mogłam znaleźc. Mogłby mi ktoś napisac jakie rabaty sa przy jakich zamowieniach?
A czemu pytasz?
Jeśli jesteś kk, to wiesz to na pewno, jesli nie - to nie masz po co pytac

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Mam do Was takie małe pytanko mianowicie wczoraj przegladałam stare faktury i rzuciło mi sie w oczy ze juz od 14 K mozesz zlozyc zamówienie w dowolnym miejscu w dowolnym, momencie trwania katalogu i odebrać paczxke w wybranym przez siebie miejscu. Zajrzyj do masz wiadomośc.
No i zonk weszłam i kurcze o tym ani słowa moze dlatego ze to faktura z 14K. Wiecie coś na ten temat bo na stronie przejrzałam wszystko i nic

bedzie uwolnienie kodów i dostaw, mo kurier mi powiedzial, ze zegna sie z avonem tego dnia, bo on 300km z 10cioma paczkami nie bedzie jeździł.... Racja dla niego, dla mnie z kolei bomba.
On mi jeszcze mówiła, ze 2 inne firmy beda dodatkowo rozwozić Avon
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:21   #363
aqqA
Rozeznanie

No ale mogliby wypuścić takie torebeczki jak połowa tej biodegradowalnej i było by super Akurat na 1 szmineczke. Osobiście nie wyobrażam sobie dawania klientkom kosmetyków w jakiś innych reklamówkach niż firmowe.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:28   #364
moya07
Zakorzenienie

Jetsem konsultantka, która nie zamawiala od ok. roku. Nietstey nie mam nigdzie napisane jakie sa rabaty, pamietam sowj nr konsultantki, ale na strefie tez chyba zadnej takiej informacji nie ma.
Stary 2009-11-06, 21:33   #365
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Ja mam pytanko odnośnie biżuterii Rita, czy któraś z was wie czy te perełki są szklane czy plastikowe i dlaczego w 17 jest inny naszyjnik a w 16 inny skoro ma to być ten sam komplet i z czego jest ten w 16(żyłka czy łańcuszek)
katarzyna l. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:33   #366
aaaania1989
Zakorzenienie

Czy przychodza z netto wody toaletowe te po 13,90?
Stary 2009-11-06, 21:35   #367
jabuho
Raczkowanie

GG do jabuho

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie do osób, które mają torekę Regina, szukałam ale nie znalazłam, czy do niej mieści się format A4? bo mimo krytycznych opinii na jej temat rozważam jej zakup, bo bardzo mi się kiedyś spodobała (zaraz jak weszła do katalogów) ale była stanowczo za droga, a w K1 jest kusząca oferta, więc może się załapię a jak nie do trudno się mówi
Właśnie sprawdzałam - zmieści się, ale na pewno nie w dużych ilościach...
jabuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:36   #368
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
Jetsem konsultantka, która nie zamawiala od ok. roku. Nietstey nie mam nigdzie napisane jakie sa rabaty, pamietam sowj nr konsultantki, ale na strefie tez chyba zadnej takiej informacji nie ma.
Jest Na formularzu.
Strefa-> pliki do pobrania-> formularze zamówienia

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:44   #369
moya07
Zakorzenienie

dzieki
Stary 2009-11-06, 21:45   #370
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Jest Na formularzu.
Strefa-> pliki do pobrania-> formularze zamówienia
Dokładnie - tam są te informacje

Mała dygresja - nie zamawianie od roku powoduje brak mozliwości w strefę... Hmmm...
Stary 2009-11-06, 21:52   #371
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Zamówiłam raz pierwszy i ostatni te papierowe dawne, wg mnie były tandentne strasznie
i całe szcęscie, ze ten bubel wycofano. Masz Australia rację - zwykły sniadaniówkowy papier.
Więc wolę zapłacić te parę groszy więcej i dac w normalnym opakowaniu, niż wstydzić się, ze daję w tandetnym
a uważasz, że te nowe biodegradowalne to takie cuda? dla mnie to jest większa tandeta niż te papierowe, a drogie to jak jasny gwint... nic bym nie mówiła gdyby chociaż to jakoś wyglądało, ale mnie by było wstyd dać w takiej "reklamówce" co to nawet logo ma ledwo widoczne.. jakby wyglądały jak wcześniej byłabym skłonna zapłacić za nie tyle ile żądają

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Czy przychodza z netto wody toaletowe te po 13,90?
mnie przyszły na pierwszy termin obie

Cytat:
Napisane przez jabuho Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdzałam - zmieści się, ale na pewno nie w dużych ilościach...
ok, dzięki wielkie, tzn ja chciałabym do niej ewentualnie włożyć teczkę z jakimiś materiałami, więc chyba powinna wejść
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:56   #372
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ktos mógłby napisac braki z 15...?
naprawdę warto przeczytać chociaż dwie strony wstecz i wszystko jest napisane, wystarczy się trochę wysilić:

tusz unoszący rzęsy black
biżuteria calla lilly
zestaw do manicuru (chociaż ktoś wspomniał, że przychodzi)

Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
Ja mam pytanko odnośnie biżuterii Rita, czy któraś z was wie czy te perełki są szklane czy plastikowe i dlaczego w 17 jest inny naszyjnik a w 16 inny skoro ma to być ten sam komplet i z czego jest ten w 16(żyłka czy łańcuszek)
również parę stron wcześniej razem z ashivą opisywałyśmy tą biżuterię
posty 131 i 139, Rita to są bransoletki a Aurora to jest naszyjnik i kolczyki

"bransoletki Rita - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, na pewno nie są szklane, raczej z jakiegoś tworzywa.

biżuteria Aurora - no ta żyłka, to chyba lekka przesada, perełki raczej kojarzą mi się z klasyką i elegancją a ta żyłka wszystko psuje i tak jak napisała ashiva duże nadmuchane kulki, jak dla mnie tandeta."

w katalogu 16 są tylko bransoletki Rita a w katalogu 17 dodali naszyjnik, którego nie ma w 16

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-06 o 22:12
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:11   #373
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dzisiaj od innej osoby z sekcji internetowej otrzymałam na to samo zapytanie całkiem inną odpowiedź:

Szanowna Konsultantko,
Dostępność produktu uzależniona jest od zainteresowania produktem. W przypadku produktów do wyczerpania zapasów nie planuje się ponownej produkcji.
Prosimy o zachęcenie Klientek do zakupu innego tuszu dostępnego w katalogu.

No to będzie dostępny czy nie? Wykończą mnie psychicznie, a klietkom co dwa dni mowię co innego. Fajna firma i ma bardzo rzetelnych pracownikow.

Nie przychodzi na bank ale mozna znaleśc ten tusz w kilku Cok-ach (resztki jeszcze maja) ale nie przychodzi

TAk samo z tym zestawem do manicuru

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:12   #374
malka
Rozeznanie

Cytat:
a uważasz, że te nowe biodegradowalne to takie cuda? dla mnie to jest większa tandeta niż te papierowe, a drogie to jak jasny gwint... nic bym nie mówiła gdyby chociaż to jakoś wyglądało, ale mnie by było wstyd dać w takiej "reklamówce" co to nawet logo ma ledwo widoczne.. jakby wyglądały jak wcześniej byłabym skłonna zapłacić za nie tyle ile żądają
Nie, nie cuda, ale są tanie jak się zamówi większą ilość.
I wierz mi to jakoś wygląda, logo też widać, oddajemy 5% na słuszny cel, to też jest tam napisane
Stary 2009-11-06, 22:14   #375
carrola
Zadomowienie

Wiecie, przejrzałam katalog irlandzki z wątku ze zdjęciami i stwierdzam, że nasze katalogi wyglądają o wiele lepiej. Graficznie są o wiele ciekawsze i ładniejsze. Tam jest wiele stron, na których produkty są zwyczajnie pokazane na jakimś jednokolorowym tle, bez żadnych dodatków, niefajnie. A u nas wszystko wygląda tak, że nic tylko kupować.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:20   #376
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Nie przychodzi na bank ale mozna znaleśc ten tusz w kilku Cok-ach (resztki jeszcze maja) ale nie przychodzi

TAk samo z tym zestawem do manicuru
A jednak wczoraj przychodził ten tusz - mam go na fakturze. 3 Sztuki
Stary 2009-11-06, 22:21   #377
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
naprawdę warto przeczytać chociaż dwie strony wstecz i wszystko jest napisane, wystarczy się trochę wysilić:

tusz unoszący rzęsy black
biżuteria calla lilly
zestaw do manicuru (chociaż ktoś wspomniał, że przychodzi)

również parę stron wcześniej razem z ashivą opisywałyśmy tą biżuterię
posty 131 i 139, Rita to są bransoletki a Aurora to jest naszyjnik i kolczyki

"bransoletki Rita - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, na pewno nie są szklane, raczej z jakiegoś tworzywa.

biżuteria Aurora - no ta żyłka, to chyba lekka przesada, perełki raczej kojarzą mi się z klasyką i elegancją a ta żyłka wszystko psuje i tak jak napisała ashiva duże nadmuchane kulki, jak dla mnie tandeta."

w katalogu 16 są tylko bransoletki Rita a w katalogu 17 dodali naszyjnik, którego nie ma w 16
Dzięki wielkie jakoś przeoczyłam to w tych postach, a co do nazwy to mam dostęp do katalogu 17 internetowego i jakoś słabo tam widać te opisy nawet przy powiększeniu. Jeszcze raz dzięki za pomoc
Stary 2009-11-06, 22:21   #378
jabuho
Raczkowanie

GG do jabuho

Cytat:
ok, dzięki wielkie, tzn ja chciałabym do niej ewentualnie włożyć teczkę z jakimiś materiałami, więc chyba powinna wejść
Znalazłam jakiś stary gruby zeszyt A4 i na nim sprawdzałam,więc teczka powinna się zmieścić.
jabuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:31   #379
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wielkie jakoś przeoczyłam to w tych postach, a co do nazwy to mam dostęp do katalogu 17 internetowego i jakoś słabo tam widać te opisy nawet przy powiększeniu. Jeszcze raz dzięki za pomoc
to wejdź na katalogowy, tam są linki do nowych katalogów i ściągnij sobie, będzie lepiej widać, a swoją drogą to ten naszyjnik Rita bardzo mi się podoba ale chyba najpierw muszę zobaczyć go w COKu przed zakupem bransoletki też nawet łądniutkie

Cytat:
A jednak wczoraj przychodził ten tusz - mam go na fakturze. 3 Sztuki
tusz unoszący rzęsy black ??
Stary 2009-11-06, 22:33   #380
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie cuda, ale są tanie jak się zamówi większą ilość.
I wierz mi to jakoś wygląda, logo też widać, oddajemy 5% na słuszny cel, to też jest tam napisane
na mój gust, one nie są tanie nawet w większych ilościach, wiadomo to wszystko jest rzecz gustu, według Ciebie bardziej estetyczne są nowe reklamówki, według mnie stare torebki i stare reklamówki, dlatego uważam, że powinnyśmy mieć wybór, a nie z góry narzucone, reklamówki i koniec.. do toreb papierowych nic nie mam, bo mimo, że mało "szałowe" to są porządne i raczej solidne (20 katalogów w niej niosłam nie raz i nadal "żyje") ale te biodegradowalne to dla mnie dno, no i wkładać jedną szminkę do takiej sieteczki to dla mnie marnotrastwo.. no ale cóż jak widać będę się musiała z tym jakoś uporać, bo chyba się nic nie zmieni w tym względzie niestety, dobrze, że są osoby którym odpowiada taka oferta, wiadomo nie da rady dogodzić wszystkim na raz (no ale i tak uważam, że różnorodność i możliwość wyboru by się przydała )

Cytat:
Napisane przez jabuho Pokaż wiadomość
Znalazłam jakiś stary gruby zeszyt A4 i na nim sprawdzałam,więc teczka powinna się zmieścić.
jeszcze raz dzięki

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-11-06 o 22:34
Stary 2009-11-06, 22:45   #381
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
moim zdaniem te torebki papierowe, nie dość, że tandetne nie były, to były znacznie wygodniejsze, tańsze i bardziej ekologiczne, więc tłumaczenie, że "dbajmy o środowisko, kupujmy reklamówki biodegradowalne" do mnie nie przemawia, i wycofanie tych torebek papierowych w moim odczuciu jest czystą głupotą.. choć może nie głupotą a wyrachowaniem bo przecież zdzierają z nas kasę.. ceny tych nowych siateczek są dla mnie zdecydowanie za wysokie ...
Zgadzam się w 100%
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:46   #382
andziat
Zakorzenienie

ja uważam, że skoro musimy płacić za torebki to powinnyśmy mieć możliwość wyboru, jeśli firma dawałaby nam je za darmo to musiałybyśmy brać co dają i pogodzić się z ich wyborem
Stary 2009-11-06, 22:53   #383
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
to wejdź na katalogowy, tam są linki do nowych katalogów i ściągnij sobie, będzie lepiej widać, a swoją drogą to ten naszyjnik Rita bardzo mi się podoba ale chyba najpierw muszę zobaczyć go w COKu przed zakupem bransoletki też nawet łądniutkie

tusz unoszący rzęsy black ??
Tak, ten
Stary 2009-11-06, 23:00   #384
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
ZAWSZE laski dostają ode mnie nawet pojedyńcza rzecz w opakowaniu Avonu. Male rzeczy w reklamówkach, wieksze w torbach papierowych, droższe w torbach materiałowych tych za 5zł. One są zszokowane, a mnie jest miło, że dziękują :-0

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Ale czemu??
Firma daje 3 możliwosci pakowania, do małych plastikowych, do A4 papierowych, do większych zakupowych materiałowych.
A to, że zrezygnowali z tej tandetnej "papierówki", to chyba dobrze...
Od małych? czyli 20x30 to jest mała (bo mniejszych nie widze) i ja mam tam wrzucić np tylko jedną szminkę jak tyle klientka zamówila.
Nie wnikam czy byly "tandetne" czy nie ale byly przydatne na jedną małą rzecz i tak przecież były zaraz do wywalenia.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
No ale mogliby wypuścić takie torebeczki jak połowa tej biodegradowalnej i było by super Akurat na 1 szmineczke. Osobiście nie wyobrażam sobie dawania klientkom kosmetyków w jakiś innych reklamówkach niż firmowe.
No dokladnie

Edytowane przez teteesia
Czas edycji: 2009-11-06 o 22:57
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:10   #385
malka
Rozeznanie

Cytat:
na mój gust, one nie są tanie nawet w większych ilościach, wiadomo to wszystko jest rzecz gustu, według Ciebie bardziej estetyczne są nowe reklamówki, według mnie stare torebki i stare reklamówki, dlatego uważam, że powinnyśmy mieć wybór, a nie z góry narzucone, reklamówki i koniec.. do toreb papierowych nic nie mam, bo mimo, że mało "szałowe" to są porządne i raczej solidne (20 katalogów w niej niosłam nie raz i nadal "żyje") ale te biodegradowalne to dla mnie dno, no i wkładać jedną szminkę do takiej sieteczki to dla mnie marnotrastwo.. no ale cóż jak widać będę się musiała z tym jakoś uporać, bo chyba się nic nie zmieni w tym względzie niestety, dobrze, że są osoby którym odpowiada taka oferta, wiadomo nie da rady dogodzić wszystkim na raz (no ale i tak uważam, że różnorodność i możliwość wyboru by się przydała )

One są tansze niz te tego formatu różowe Hallo Tomorrow. Aten róż był masakryczny dla mnie... Zresztą dziewczyny w pracy pytały z przekąsem - to już nie ma bardziej "oczoje..." koloru, w ktorym nam ten Avon prznosisz......

Chwała firmie, ze zmieniła ten okropny kolor na biały.

A poza tym - co myslicie o tych torbach czarnych za 5zł??
Wg mnie świetne, ja juz sprzedałam ponad 20 i na 4 kolejne mam zamówienie. Dziś słyszałam jak sobie koleżanki wymieniały o nich opinie - rewelacyjne, na zakupy super, bo mają szerokie dno, nawet znicze na 1 listopada w nich zaniosły, bo wypadało miec czarna torbę, a nie zieloną z marketu....

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Od małych? czyli 20x30 to jest mała (bo mniejszych nie widze) i ja mam tam wrzucić np tylko jedną szminkę jak tyle klientka zamówila.
Nie wnikam czy byly "tandetne" czy nie ale byly przydatne na jedną małą rzecz i tak przecież były zaraz do wywalenia.[COLOR="Silver"]
A to nie dajesz katalogu? bo w te małą biała reklamówke on się świetnie mieści.
Nie twierdzę, że masz tam wrzucić jedną szminkę, jak tyle klientka zamówiła. Ale dać bez opakowania to chyba tak troszeńkę nie halo......
Stary 2009-11-06, 23:23   #386
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
One są tansze niz te tego formatu różowe Hallo Tomorrow. Aten róż był masakryczny dla mnie... Zresztą dziewczyny w pracy pytały z przekąsem - to już nie ma bardziej "oczoje..." koloru, w ktorym nam ten Avon prznosisz......

Chwała firmie, ze zmieniła ten okropny kolor na biały.
jak tańsze??? przecież dawniej pakiet 10 małych kosztował 1zł teraz w najlepszym wypadku za 25 sztuk zapłacę 4,5zł, za pakiet 5 średnich płaciłam 1zł teraz za 1 szt 0,90zł... to jest taniej?? no chyba, że ja coś przeoczyłam to zwracam honor, ale proszę mnie uświadomić, bo ja nie widzę żadnej innej opcji

co do koloru, wszystko kwestia gustu, i dlatego między innymi przydało by się więcej opcji do wyboru
Stary 2009-11-06, 23:33   #387
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

co do torebek to mi się podobały te różowe, szkoda że już ich nie ma

Mam pytanko czy któraś z was kupowała zegarek Vivienne? Jaki on jest wart swojej ceny czy tandeta? Mam nadzieję że tym razem dobrze szukałam...
Stary 2009-11-06, 23:46   #388
malka
Rozeznanie

Cytat:
jak tańsze??? przecież dawniej pakiet 10 małych kosztował 1zł teraz w najlepszym wypadku za 25 sztuk zapłacę 4,5zł, za pakiet 5 średnich płaciłam 1zł teraz za 1 szt 0,90zł... to jest taniej?? no chyba, że ja coś przeoczyłam to zwracam honor, ale proszę mnie uświadomić, bo ja nie widzę żadnej innej opcji
Tak, za 25 sztuk 4,50, czyli po 18 gr za sztukę. Nie przeoczyłas nic procz tego, ze dawniej w sklepie nie placiłaś nic za zapakowanie czegokolwiek, a teraz płacisz za foliówkę 7 gr.
To stosunkowo do cen woreczków nawet na mięso jest taniej. Weszliśmy w prawo unijne, więc nie ma co narzekać na ceny tych torebek, one naprawdę nie są drogie
Stary 2009-11-07, 00:01   #389
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
A to nie dajesz katalogu? bo w te małą biała reklamówke on się świetnie mieści.
Nie twierdzę, że masz tam wrzucić jedną szminkę, jak tyle klientka zamówiła. Ale dać bez opakowania to chyba tak troszeńkę nie halo......
Nie zawsze daje katalog, np w sytuacji kiedy klientka nigdy nie bierze katalogu tylko jak cos chce to mówi i wtedy zamawiam, nawet jakbym jej wciskała siłą ten katalog to i tak nie wezmie bo i takie mam albo inna sytuacja: kuzynka pomaga mi i 7 koleżanek zamawia jakieś drobiazgi to nie bede kazdej dawała katalogu bo nie bede dokładac do interesu, daje 2 katalogi i sobie "biegają". Nie wiem jak Tobie ale mi sie bardzo przydawały małe torebki i jestem zła na avon ze tylko duże są No ale jak mi odpisali na maila nie będzie małych więc pozostaje kombinowanie Będę sklejać kartki z drukarki i markerem napisze AVON albo nawet wydrukuje ooooo...

Edytowane przez teteesia
Czas edycji: 2009-11-07 o 00:14
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 00:03   #390
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanko czy któraś z was kupowała zegarek Vivienne? Jaki on jest wart swojej ceny czy tandeta? Mam nadzieję że tym razem dobrze szukałam...
dobrze szukałaś przyłączam się do pytania, ja tez bardzo bym chciała się dowiedzieć jaki on jest w rzeczywistości, jak byłam w COKu to akurat go nie było.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości