Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 11:33   #361
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
jaki kochany
mój za to jak nagrywał mi i przyjaciółce Simsy to przerobił okładkę żeby tam była nasza para i ona i jej TŻ w stylu simsowym:
Fajne

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A ja chcę TŻ Nawet śpię z dwoma podusiami, bo jedna jest jego tylko pusta Ech
Weź mnie nawet nie denerwuj... ja od ponad 2 miesięcy śpię sama...
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Kiwi.... o ja Cię dziewczyno, chyba w dobrym momencie do nas trafiłaś, bo widzę, że jesteś taka zdesperowana, że w ogóle nie myślisz trzeźwo. Piszesz, żeś choleryczka, a reagujesz, nie obraź się, jak histeryczka... No nic, zapraszamy na zazdrośnicową terapię.... Na początek sobie przyswój wszystko co Olka napisała, bo mądrze gada dziewczyna (wyjątkowo ). I wyluzuuuuuuj......

Apropos Olki, to.... rany czadowe to foto Nazwałabym je noc poślubna
Taaaaa mądrze gada bo ostatnio sama się wkurzała na swojego chłopa a teraz widocznie nastały dni dobroci

A foto... no czadowe no
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
wystawił Cię na próbę..jak ja tego nie lubię u facetów..
Yhy u facetów, a sama mi się do mojego nie pozwoliłaś odzywać My możemy ich wystawiać na próbę a oni nas nie?
Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
wiecie dziewczyny jaki teraz jest miły mój TŻ hehehe. wczoraj to byłam w szoku, bo nigdy nie miałam przez 4 lata do czynienia z takim głupim zachowaniem z jego strony.
Kiedyś w końcu musi być ten pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Trochę później, ale się podzielę, a co!
No bo wczoraj smutno mi się zrobiło, nie no smutno to źle powiedziane wk****iłam się po prostu. Jakiś jubiler mi wyskoczył na stronie no i oczywiście zaczęłam oglądać pierścionki. I w trakcie tego podziwiania tych cudów sztuki jubilerskiej zaczęły mnie nachodzić pewne myśli:
1. Co to do cholery ma znaczyć, że to faceci decydują o naszym życiu? oni wybierają termin oświadczyn kiedy im pasuje, a my musimy cierpliwie czekać, a jak w ogóle się doczekamy to będzie dobrze Pierdziele takie coś, jestem dorosłą osobą i sama bym chciała decydować o swoim życiu i o tym kiedy pewne etapy w nim nastąpią, ale nie bo przecież to faceci w naszym życiu są Panami i Władcami
2. Co to w ogóle znaczy, że facet po 3, 4, 5, 6... latach nie jest gotowy? No ja nie mogę a nasze uczucia? Ich nikt nie bierze pod uwagę. No bo gdyby kobieta nie była gotowa i facet jej się oświadczył i ta by odrzuciła te oświadczyny to by była wielka obraza i w części wypadków pewnie skończyło by się zakończeniem związku i to kobieta by była winna w opinii innych. Ale jak facet zwleka z oświadczynami z tego samego powodu to jest wszystko dobrze, bo przecież on jeszcze NIE DOJRZAŁ (!) do takiej decyzji, ehh.

Wyżaliłam się trochę, dziś mi przeszło, ale przez pisanie tego posta znów się trochę nakręciłam
Ło matko... Nie wiem co powiedzieć no...
Mi się wydaje że chyba to lepiej, że mężczyzna decyduje o tym kiedy się oświadczyć, bo jak już któraś z dziewczyn stwierdziła- gdyby o tym decydowały kobiety, to byloby więcej małżeństw. No i co... śluby by były po kilku miesiącach związku. Liiiipaaaa.
Spoko, ja też chcę wyjść za mąż i marzy mi się pierwszy taniec z ukochanym, ale jednak wolę poczekać

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja też wolę,żeby mój TŻ oglądał Playboye,bońki i inne takie sztuczne baby niż np.właził na portale społecznościowe i tak sobie oglądał panienki
Dałam mu moje zdjęcia,zeby w chwilach samotności mógł patrzeć na moje fotki niż jakichś tam obcych panienek
To ja mojego chyba muszę zaopatrzeć w swoje foty, żeby miał na co patrzeć
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
co do szkiców to podejrzewam, że to jakieś akty mu się marzą hehe obleśny dziadyga
Eee tam... mogłaś powiedzieć "tak" i przekonałabyś się jakie to szkice... Ja np. bym chciała żeby mnie ktoś narysował...
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
no nie wiem czy mam się cieszysz... bo ja jestem babą jeszcze mi coś odwali i będą kłopoty...

http://allegro.pl/item901858555_appl...iej_f_vat.html

ten najbardziej różowy na zdjęciu.
Ipod ochydaaaaa, nienawidzę różowego koloru a już na pewno nie w takim odcieniu

Co do męskiego towarzystwa... ja jednak zawsze bardziej z chłopakami niż z dziewczynami się trzymałam. Jak nie miałam TŻa to różne akcje odchodziły, a odkąd go mam to potrafię się pohamować i kolegów stopować. Nawet jak jestem pod wpływem %.
TŻ jest, więc uroki innych nie działają

Wkurzyłam się dzisiaj. Chciałam się wyspać, ale przypomniałam sobie, że kolo 11 mam iść na odpowiedź z farmacji (ćwiczenia zaległe). No to ubrałam się, idę. Przed 11 idę do gościa a on mi drzwi przed nosem zamyka i hasło "nie ma mnie dzisiaj". I się zamknął na klucz nie raczywszy nawet powiedzieć kiedy mam przyjść, a jutro pewnie będzie miał jakieś pretensje że tego wcześniej nie załatwiłam
No i w ogóle jest nadal zimno.
Nie wiem czy pojadę do domu jutro, bo rozmawiałam z tatą no i nie da się ukryć że pogoda jest nieciekawa i nie wiadomo jak potem może być z powrotem do lublina... No ale to zobaczymy. Jesli jutro pchnę koła zaległe to chyba pojadę.

Chcę do Tża!!!!!!!!!!!!
Stary 2010-01-27, 11:40   #362
butterfly20
Zakorzenienie

Mój Tata robi wołowię po birmańsku i mam tu taaakie zapachyy
Cytat:
a mnie w tej piosence własnie drażni to rukutu tum coś grrrrrrrr

a jaki to biznes Twój Tż otwiera?

Twoja mama super odpowiedziała
Hurtownię Ale póki co więcej nie powiem

Cytat:
Pagka, łączę się z Tobą w bólu też nie cierpię, nie umiem i nie chce prasować i też robić tego nie mam zamiaru, o!

No jest nawet takie powiedzenie stare, że prawnik powinien mieć głowę w kodeksie a nie kodeks w głowie.

coś mi się ten Twój szef nie podoba Powinien zostać wysłany na szkolenie z zarządzania zasobami ludzkimi, budowania relacji w organizacji, mowy płci oraz planowania kariery podwładnym '

się wyszkoliłam i zmiatam zaraz na spotkanie
Dobrze powiedziane!
A ten szef Carmi tez mi się nie podoba. Jaja sobie robi z ludzi czy co?Są tematy,że można żartować,a jeśli chodzi o kasę to po prostu nie wypada.Ten jej szef przypomina mi szwagra TŻa i jego postępowanie z pracownikami:/

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gratulacje

Byliśmy i nam się podobało. Polecam. Teraz ciągnę tż na "Nine" Była któraś?

Motylku cieszę się, że wreszcie będziecie mieć salę. I trzymam kciuki za pracę.

Ins rzuć przepis na łososia Jak zrobiłam te cycki kurczaka z pomorami suszonymi na które zdradziłaś kiedyś przepis to TŻ był zachwycony.
Też się cieszę Teraz tylko zespół.Albo aż zespół. Znalazłam suuuperowy zespół i skontaktowałam się z jedną dziewczyną u której grali. Fajnie grają a biorą "tylko" 3400 (tylko no bo fajniejsze zespoły jednak biorą koło 5 tys). Ale co? Dzisiaj mi odpisali,że Nasz termin mają zajęty W sumie się nie dziwię,skoro nie mają bardzo wysokich cen,a fajnie grają.

Aaaa coś jeszcze miałam pisać,lecz zapomniałam.

Tak w ogóle to Lubię Was Dziopyyyy

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dziewczynki, zmywam się na egzamin ustny z retoryki ponoć nie jest trudny, ale napisałam chyba słabą pracę i boję się, że będzie ciężko, proszę o kciukanie

a później mam angielski z moimi dzieciaczkami, więc dopiero dołączę wieczorkiem do was nie piszcie zbyt dużo do tego czasu

pa
Kciukam!!!

Aaa przypomniałam sobie

Mamy chrzciny małego 14.02
I Mama zaprosiła do nas Księdza na kolędę,bo rpzecież wtedy co łaził to Rodziców nie było. A musimy go zaprosić,żeby odnotował w kajeciku,że u Nas kolęda zawsze była przyjmowana i dostawał pieniążki. I wtedy bez problemu:
a) wyda mi zaświadczenie,że mogę być chrzestną;
b) wyda mi licencję na ślubik;

Nie lubię Księży z mojej parafii,ale trzeba z nimi dobrze zyć co nie?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:44   #363
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

Ale pyszności szykujesz Ins może kiedys się skuszę na ten twój przepis kochana

Trzymam kciuki za wszystkie które mają dzis cos ważnego

A ja jutro też proszę o trzymanie kciuków od 13.00 - egzamin z Literatury powszechniej ... ehh strasznie dużo wiedzy, a to wszytko jakos z głowy powylatywało..

Właśnie zrobiłam sobie przerwę od nauki na przyjemności...
Maseczka na twarz, i na włosy mikstura z maseczki z plancetą, miodu i olejku rycynowego- na to czapka i tak się grzeję pół godziny

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:51   #364
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Yhy u facetów, a sama mi się do mojego nie pozwoliłaś odzywać My możemy ich wystawiać na próbę a oni nas nie?

Wkurzyłam się dzisiaj. Chciałam się wyspać, ale przypomniałam sobie, że kolo 11 mam iść na odpowiedź z farmacji (ćwiczenia zaległe). No to ubrałam się, idę. Przed 11 idę do gościa a on mi drzwi przed nosem zamyka i hasło "nie ma mnie dzisiaj". I się zamknął na klucz nie raczywszy nawet powiedzieć kiedy mam przyjść, a jutro pewnie będzie miał jakieś pretensje że tego wcześniej nie załatwiłam
No i w ogóle jest nadal zimno.
Nie wiem czy pojadę do domu jutro, bo rozmawiałam z tatą no i nie da się ukryć że pogoda jest nieciekawa i nie wiadomo jak potem może być z powrotem do lublina... No ale to zobaczymy. Jesli jutro pchnę koła zaległe to chyba pojadę.

Chcę do Tża!!!!!!!!!!!!
Ale Kochana Twój to ostro przegina i wiesz o tym więc należy mu się takie traktowanie . On Ciebie przecież lepiej nie traktuje. Poza tym kobiety zawsze bardziej cierpią jeśli druga osoba się nie odzywa niż na odwrót.

ja też chcę do Tżta ;(;(

no a koleś postąpił chamsko zamykając te drzwi przed Tobą bez kultury ale to o nim świadczy. żebyś zaliczyła to koło jutro

Cytat:

Hurtownię Ale póki co więcej nie powiem

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

oż Ty niedobra

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

A ja jutro też proszę o trzymanie kciuków od 13.00 - egzamin z Literatury powszechniej ... ehh strasznie dużo wiedzy, a to wszytko jakos z głowy powylatywało..

Maseczka na twarz, i na włosy mikstura z maseczki z plancetą, miodu i olejku rycynowego- na to czapka i tak się grzeję pół godziny
Cześć

Echh też bym coś z włoskami porobiła ale leżę i nie mam siły na nic

za jutro
Stary 2010-01-27, 11:54   #365
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No zobaczymy, czy TŻtowi posmakuje.... Bo ja w ogóle lubię łososia ale TŻ chyba nigdy nie jadł

No i kupiłam już winko - Golden Kaan Chardonnay
http://www.racke.pl/produkty.php?action=golden
Lubię te wina afrykańskie

I tak sobie pomyślałam, że skoro i tak będę otwierać puszke z gruszkami. A mam takie fajne, małe "baby" - to może na deser od razu zrobie gruszki w czekoladzie ?
Tak własnie uczynię!
Stary 2010-01-27, 11:59   #366
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ins, ten łosoś nie wygląda na jakiś mega trudny Może kiedyś się skuszę? Ja w ogóle chciałam zrobić zupę koperkową, mam superaśny przepis, ale nie robię, bo boję się, że popsuję A z rybami jakąś tam wprawę juz mam. A łosoś mrożony?

Ola, ależ ja lubię ludzi denerwować

Wrrr nie lubię okresu TŻ się ze mnie nabija, bo jak mi się spóźnia, to chcę mieć okres, a jak mam okres, to zawsze mu wyrzucam, że mógł mnie zapłodnić i miałabym 9 mies spokój

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:00   #367
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
No zobaczymy, czy TŻtowi posmakuje.... Bo ja w ogóle lubię łososia ale TŻ chyba nigdy nie jadł

No i kupiłam już winko - Golden Kaan Chardonnay
http://www.racke.pl/produkty.php?action=golden
Lubię te wina afrykańskie

I tak sobie pomyślałam, że skoro i tak będę otwierać puszke z gruszkami. A mam takie fajne, małe "baby" - to może na deser od razu zrobie gruszki w czekoladzie ?
Tak własnie uczynię!
Oj rozpieszczasz tego tż-ta. Mam nadzieję, że się odwdzięczy.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:03   #368
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Tak własnie uczynię!

mniam mniam mniam ale Ty kusisz !! na jego miejscu dawno bym wyszła za Ciebie
Cytat:

Wrrr nie lubię okresu TŻ się ze mnie nabija, bo jak mi się spóźnia, to chcę mieć okres, a jak mam okres, to zawsze mu wyrzucam, że mógł mnie zapłodnić i miałabym 9 mies spokój
uważaj bo jeszcze to zrobi
Stary 2010-01-27, 12:07   #369
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

madeline, no nie jest trudny
Tzn. trzeba uważac, żeby nie wysuszyć łososia. Czyli skończyć go smażyć, kiedy delikatnie zacznie bieleć. I od razu zalać go winem, żeby się dusił wysuszony łosoś nie jest najlepszy A no i łososia mam mrożonego, ale na patelnię kładę już odmrożonego
(dobrze kupić dobrego łososia, żeby naprawdę nie miał ości).
A rozmrażam po prostu wyjmując z zamrażalki i czekając, albo jakbym mikrofalę to na 30 sekund na "defrost" i później już pod ciepłą wodę. I też ostrożnie, żeby się nie zaczął ścinać

Aleks... ja lubię gotować, a TŻ lubi dobrze zjeść pod tym względem uzupełniamy się

madziamacius... no widzisz, a on jakoś nie chce
Stary 2010-01-27, 12:07   #370
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
chciał żebym się wkurzyła i żebym napisała do niego pierwsza ech. a obrączka była, tylko że zdjęcie odwrócił w inną stronę i ta ręka która była lewa tak naprawdę była prawa. mówił że i tak dostał za to karę, bo obrączka mu się wbiła w palec i krew mu leciała, za takie żarty.

ci faceci i ich pomysły ech
normalnie dzieciak wychowaj go jakoś

Cytat:
Więc zakupiłam aplikację na kom. do liczenia wydatków i od wczoraj (wczoraj przyszła styczniowa pensja) wszystko tam wrzucam. Na koniec miesiąca pierwsze statystyki
nokie mają to za darmo i mogłaś na kartce to pisać więc co to za oszczędzanie ? ale życzę powodzenia

Cytat:
Pupy są fajne Ale brzuchy mi się totalnie nie podobają.Podobają mi się płaskie brzuszki,ale bardzo delikatnie umięśnione.I nie lubię u kobiet tak bardzo umięśnionych ramion i rąk.Dla mnie kobieta ma być delikatna,a nie z tak silnie zarysowanymi mięśniami i wielkimi barkami

Aaa w ogóle.Wczorajszy wieczór,a potem noc spędziłam u TŻa.Jak przyjechał Teściu torazem z TZem wstawili moje auto do garażu i porobili mi z akumulatorem (przez te mrozy są z nim problemy). Potem TŻ zadzwonił do Mamy,że dzisiaj w nocy moje auto postoi w garażu,a ona niech zaparkuje na zewnątrz. A ona w ogóle się nie kłóciła,tylko powiedziała,że nie ma problemu Zdziwiłam się.
Potem Teściu mi powiedział: "Ania a mówiła Ci Teściowa o pracy??".Ja taka zdziwiona,ze nie.
I Teściu mi powiedział,że jakby nie wyszło to o czym póki co nie chcę mówić,to ich znajomy adwokat (którego poznałam,bo prowadzi sprawę mojego TZa) wziąłby mnie do swojej kancelarii na asystentkę Nooo i fajnie
z mięśniami się zgadzam a z pracą gratulacje

ja wstałam gdzieś przed 12, jeszcze rozmawiałam z TŻ i teraz chyba wstanę z wyra się umyć i zjeść coś. Później robię obiad a później spotykam się z przyjaciółką, która już skończyła sesję.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:07   #371
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
A to coś na włosy jakie ma wywrzeć działanie?
Cytat:
Ale Kochana Twój to ostro przegina i wiesz o tym więc należy mu się takie traktowanie . On Ciebie przecież lepiej nie traktuje. Poza tym kobiety zawsze bardziej cierpią jeśli druga osoba się nie odzywa niż na odwrót.

ja też chcę do Tżta ;(;(

no a koleś postąpił chamsko zamykając te drzwi przed Tobą bez kultury ale to o nim świadczy. żebyś zaliczyła to koło jutro
Przegina ale może nie ze swojej winy, nie wiem, więc nie będę się boczyć bo to nie ma sensu.
Jak jutro nie pojadę do domu i się z nim nie spotkam to popadnę w depresję- jestem tego pewna.
Niestety, u nas większość prowadzących się zachowuje w taki sposób, gorzej, że się z nami umawiają na konkretną godzinę a potem robią takie akcje.
Cytat:
Ola, ależ ja lubię ludzi denerwować

No to w moim przypadku możesz sobie odpuścic bo nie chcę się dołować "bez" powodu.

I wiecznir tylko tego A biednego się czepiasz. Weź sobie zrób dzieciaka i będziesz miała spokój a nie się wyżywasz na nim jak okres dostaniesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:12   #372
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Akurat dzisiaj jesteśmy razem 2 lata, 2 miesiące, 20 dni wystarczająca okazja
Stary 2010-01-27, 12:12   #373
butterfly20
Zakorzenienie

Medeline niektóre nawet w ciąży mają okres

Stary 2010-01-27, 12:16   #374
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Przegina ale może nie ze swojej winy, nie wiem, więc nie będę się boczyć bo to nie ma sensu.
Jak jutro nie pojadę do domu i się z nim nie spotkam to popadnę w depresję- jestem tego pewna.
Niestety, u nas większość prowadzących się zachowuje w taki sposób, gorzej, że się z nami umawiają na konkretną godzinę a potem robią takie akcje.
mam nadzieję ,że Twój Tż przegina nie ze swojej winy ale już chyba długo się nie widzieliście, ja nie widzę Tż od piątku i ledwo daje rade

To wykładowcy są jacyś dziwni. Jak się człowiek umawia to przychodzi :/

Cytat:
Akurat dzisiaj jesteśmy razem 2 lata, 2 miesiące, 20 dni wystarczająca okazja
no widzisz jak pięknie się ułożyło a na którą tą kolację robisz?
Stary 2010-01-27, 12:19   #375
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

no widzisz jak pięknie się ułożyło a na którą tą kolację robisz?
no TŻ będzie w domu koło 16:30-17:00
Stary 2010-01-27, 12:22   #376
madziamacius8786
Zakorzenienie

Ins to jeszcze trochę czasu Ci zostało
Stary 2010-01-27, 12:26   #377
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
No to w moim przypadku możesz sobie odpuścic bo nie chcę się dołować "bez" powodu.

I wiecznir tylko tego A biednego się czepiasz. Weź sobie zrób dzieciaka i będziesz miała spokój a nie się wyżywasz na nim jak okres dostaniesz
Widząc mój post pod tytułem "tęsknię" możesz go po prostu pominąć. I obydwie będziemy zadowolone Ja się wyżale, a ty się nie zdołujesz
No tylko, że chyba dziecko mi nie pomoże. W ciąży też się ma humorki Jak mnie będzie musiał zabrać o 1 w nocy na stację benzynową, bo mi się gorącej czekolady zechce, to zatęskni za okresami
Cytat:
Medeline niektóre nawet w ciąży mają okres
Oj, wiem wiem Nawet oglądałam programy, ze kobieta była u gina i nie rozpoznał, bo na początku ciąży schudła (zamiast przytyć)
Cytat:
madeline, no nie jest trudny
Tzn. trzeba uważac, żeby nie wysuszyć łososia. Czyli skończyć go smażyć, kiedy delikatnie zacznie bieleć. I od razu zalać go winem, żeby się dusił wysuszony łosoś nie jest najlepszy A no i łososia mam mrożonego, ale na patelnię kładę już odmrożonego
(dobrze kupić dobrego łososia, żeby naprawdę nie miał ości).
A rozmrażam po prostu wyjmując z zamrażalki i czekając, albo jakbym mikrofalę to na 30 sekund na "defrost" i później już pod ciepłą wodę. I też ostrożnie, żeby się nie zaczął ścinać

Aleks... ja lubię gotować, a TŻ lubi dobrze zjeść pod tym względem uzupełniamy się

madziamacius... no widzisz, a on jakoś nie chce
Dziękuję za wszystkie wskazówki Hm... To nic, okres nie przeszkodzi mi w zrobieniu romantycznej kolacji Mam wenę twórczą

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:26   #378
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ins to jeszcze trochę czasu Ci zostało
noo.. własnie sobie przypomniałam, że kupiłam jeszcze sztuczne rzęsy na pasku tym razem, a nie w kępkach. Jak sobie przymiarkę zrobiłam - to masakra jeśli uda mi się to zamocować w jakikolwiek sposób, to pokażę
Stary 2010-01-27, 12:27   #379
carmelova
Zakorzenienie

Motylku ale Ty jestes ostatnio tajemnicza :P

Mój szef jest wkurzający, ale bywa uroczy Np. tłumaczy mi się czemu wychodzi wcześniej z pracy No i jest z niego całkiem niezłe ciacho, mogę wrzucić fotki na pocztę :P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:28   #380
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
no co Wy prasowanie to super sprawa
j dla kogo
Cytat:
n

nokie mają to za darmo i mogłaś na kartce to pisać więc co to za oszczędzanie ? ale życzę powodzenia
No ja mam Nokię, nie widziałam darmowej aplikacji szczerze mówiąc (ale też nie szukała - tż jest odpowiedzialny za aplikacje ), a stwierdziłam szczerze mówiąc, że te dwa złote zainwestowane zorganizowanie zarządzania własnym budżetem nie spoowodują że umrę z głodu
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:29   #381
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Motylku ale Ty jestes ostatnio tajemnicza :P

Mój szef jest wkurzający, ale bywa uroczy Np. tłumaczy mi się czemu wychodzi wcześniej z pracy No i jest z niego całkiem niezłe ciacho, mogę wrzucić fotki na pocztę :P
oj możesz

Stary 2010-01-27, 12:36   #382
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi dawaj

Stary 2010-01-27, 12:39   #383
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilsa lund Pokaż wiadomość
oj możesz
done

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:39   #384
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
A to coś na włosy jakie ma wywrzeć działanie?
Nawilżyć, odżywić i upiększyć

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:39   #385
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Lo matko !!!! 13 stron od wczoraj!!!!! i znowu musze ponadrabiac wczoraj po prostu walczylam ze soba zeby wylaczyc komputer i cos porobic w domu, az w koncu mi sie zawiesil wiec to chyba znak byl zeby dac mu odpoczac. Niewyspalam sie straszliwie - wczoraj dopiero pierwszy raz spalismy na tej nowej wersalce co ja kupilismy w grudniu, bo musielismy czekac na znajomych, zeby zabrali stara.No i chyba nowe miejce, twardsza powierzchnia i cala noc sie przewalalam z boku na bok. mam nadzieje ze sie przyzwyczaje...poza tym zimno. Wiem ze u was jakies 20 stopni mniej, wiec nie powinnam narzekac, ale jak na Londyn to i tak zimno
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:45   #386
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
done
no ciacho z niego jest ale co z tego skoro dokucza

Stary 2010-01-27, 12:47   #387
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
noo.. własnie sobie przypomniałam, że kupiłam jeszcze sztuczne rzęsy na pasku tym razem, a nie w kępkach. Jak sobie przymiarkę zrobiłam - to masakra jeśli uda mi się to zamocować w jakikolwiek sposób, to pokażę
a masz klej do rzęs?
Cytat:
fajny ale nie mój typ
Stary 2010-01-27, 12:47   #388
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
no ciacho z niego jest ale co z tego skoro dokucza
Też wolałabym, żeby był szczordy niż przystojny
Stary 2010-01-27, 12:48   #389
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo..... kto się zaręcza w tej części? Robimy zakłady i porównamy na koniec??
Ja obstawiam Carmi, Justynkę i Gwizdaczka
Pozostałe również mile widziane

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Trochę później, ale się podzielę, a co!
No bo wczoraj smutno mi się zrobiło, nie no smutno to źle powiedziane wk****iłam się po prostu. Jakiś jubiler mi wyskoczył na stronie no i oczywiście zaczęłam oglądać pierścionki. I w trakcie tego podziwiania tych cudów sztuki jubilerskiej zaczęły mnie nachodzić pewne myśli:
1. Co to do cholery ma znaczyć, że to faceci decydują o naszym życiu? oni wybierają termin oświadczyn kiedy im pasuje, a my musimy cierpliwie czekać, a jak w ogóle się doczekamy to będzie dobrze Pierdziele takie coś, jestem dorosłą osobą i sama bym chciała decydować o swoim życiu i o tym kiedy pewne etapy w nim nastąpią, ale nie bo przecież to faceci w naszym życiu są Panami i Władcami
2. Co to w ogóle znaczy, że facet po 3, 4, 5, 6... latach nie jest gotowy? No ja nie mogę a nasze uczucia? Ich nikt nie bierze pod uwagę. No bo gdyby kobieta nie była gotowa i facet jej się oświadczył i ta by odrzuciła te oświadczyny to by była wielka obraza i w części wypadków pewnie skończyło by się zakończeniem związku i to kobieta by była winna w opinii innych. Ale jak facet zwleka z oświadczynami z tego samego powodu to jest wszystko dobrze, bo przecież on jeszcze NIE DOJRZAŁ (!) do takiej decyzji, ehh.

Wyżaliłam się trochę, dziś mi przeszło, ale przez pisanie tego posta znów się trochę nakręciłam
O tym pierwszym to i ja już kiedyś pisałam

Cytat:
O naszym nie decydują. To my decydujemy Decydujemy się na nich czekać, a nie musimy My możemy zadecydować, że mają się zadeklarować tu i teraz. I wtedy od nich zależy wybór co zrobić z tym. A od nas co zrobić z tą decyzją.... w każdym razie każdy decyduje o sobie, tyle, że decyzje te są ciężkie, bo emocje...
to co napisałaś z tym odrzucaniem zaręczyn to niestety prawda, ale patrz punkt 1.... nikt nie obiecywał, że będzie kolorowo....
Niby my decydujemy się na czekanie, ale ja nadal uważam, że o takich przełomowych punktach powinno się decydować razem. Nie mówię, żeby zaręczyny i śluby były po kilku miesiącach, bo to w większości przypadków byłoby niepoważne, ale też x lat czekać - bez sensu. Dlatego trzeba by znaleźć jakiś kompromis

Cytat:

Aaa w ogóle.Wczorajszy wieczór,a potem noc spędziłam u TŻa.Jak przyjechał Teściu torazem z TZem wstawili moje auto do garażu i porobili mi z akumulatorem (przez te mrozy są z nim problemy). Potem TŻ zadzwonił do Mamy,że dzisiaj w nocy moje auto postoi w garażu,a ona niech zaparkuje na zewnątrz. A ona w ogóle się nie kłóciła,tylko powiedziała,że nie ma problemu Zdziwiłam się.
Potem Teściu mi powiedział: "Ania a mówiła Ci Teściowa o pracy??".Ja taka zdziwiona,ze nie.
I Teściu mi powiedział,że jakby nie wyszło to o czym póki co nie chcę mówić,to ich znajomy adwokat (którego poznałam,bo prowadzi sprawę mojego TZa) wziąłby mnie do swojej kancelarii na asystentkę Nooo i fajnie

A potem rano Teściu pojechał po bułeczki,a Teściowa zrobiła Nam śniadanie
Najwidoczniej Twoja Teściowa ma problem tylko z Waszym weselem, dobrze, że to się nie przekłada na codzienność

Skończyłam dziś praktyki w przedszkolu. A teraz idę odsypiać ostatnie zarwane noce, później wezmę się za coś sesyjnego Zatem dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:04   #390
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No, koniec walki z rzesami. jestem średnio zadowolona.
Całe oczy mam poklejone ale to mój pierwszy raz z rzęsami na pasku
Poza tym mam takie ciężkie powieki i normalnie czuję, że coś mam na tych oczach może klej musi dobrze wyschnąć

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości