Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 18:30   #361
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to się dzieje, ale ostatnio na WSZYSTKO brakuje mi czasu.

Madzialenka - mam nadzieję że dojechaliście szczęśliwie i przykro mi, że pożegnaliście się z Holandią w taki smutny sposób. Teraz jest tu najpiękniejsza pora roku.

Rybulka - gratuluję prawka, a gadaniem się nie przejmuj, jakbyś miała zdać tylko dlatego, że jesteś w ciąży to byś zdała ostatnio. A tak po prostu dobrze pojechałaś i masz dokument

Gold - fajnie, że Wam spuścili - będziecie mieli w końcu swoje mieszkanie urządzone od początku do końca jak chcecie.

India - jak pieniądze będą na koncie to budowa ruszy na całego.

Daisy - ratuj!!! Pracuję w klimatyzowanym biurze od jakichś 2 tyg. i moja buzia oszalała. Jest masakrycznie przesuszona, zaczęła się łuszczyć, piec po umyciu, nawet kosmetyki dla dzieci nie pomagają. Do tej pory używałam kremu nivea nawilżającego i było ok, teraz na noc używam półtłusty i nawet to nie pomaga. Zawsze miałam cerę mieszaną (ze świecącą strefą T) ale teraz to już zgłupiałam. Jaki krem mogę stosować, żeby pomogło (do polskich nie mam dostępu tutaj, musiałaby zamawiać z Polski). Proszę ślicznie o radę.

Maja - to masz nielegalnego lokatora Wystaw mu rachunek za czynsz
Woow to rzeczywiście problem ale nie załamuj się. Zrób sobie maseczkę domową. Zalej wrzątkiem łyżkę stołową płatków owsianych , jak będą letnie dodaj łyżkę miodu i nałóż na buzię na 15 minut. Potem zmyj letnią PRZEGOTOWANĄ wodą.
Używaj płynu micelarnego do zmywania makijażu zarówno twarzy jak i oczu. Jest delikatny dla skóry a za razem bardzo skuteczny, ponieważ cząsteczki w tym płynie wyłapują zanieczyszczenia jak magnez. Bardzo dobrze nawilża. Nie trzeba wtedy stosować toniku.
Hmm a co do kremu to jest mi ciężko powiedzieć musi być jakiś długotrwale nawilżający ale nie podam Ci żadnej konkretnej nazwy bo nie wiem co jest na tamtym rynku.
Może zapytaj o coś w aptece. Jedną z najskuteczniej działających substancji aktywnych jest mocznik.
Myślę , że w kremach do twarzy stężenie nie może przekraczać 3% .
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 18:33   #362
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no gadałam z nim przez telefon i on nie wie po co dzwoniła (poza tym nie pamieta, ze bylo cos takiego) stwierdzil, ze moze jej się cos pomylilo. Poiwedziałam, że bardzo mnie ten tel zdenerwował i nastepnym razem sama z nia porozmawiam, a TZ sie ze mnie smiał. ale ze mnie zazdrosnik
tak w ogole mezus wyciaga mnie po pracy na rower, a ja taki lebiwiec nie wiem czy sie skusze

czyli marza 3,04%, malo korzystna jak na złotówki, ale w zamian macie spore dofinansowanie do odsetek i dlatego Wasz kredycik taki korzystny poza tym pewnie po 8 latach splacicie ten kredyt innym na lepszych warunkach,podejrzewam, ze duzo osob tak bedzie robic

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

bardzo wygodne, choc na razie testoiwałam je tylko w domu a obcasik niewyczuwalny, zobaczymy jak długo wytrzymaja
ze mnie też zazdrośnica i na pewno zrobiła bym z igły widły z tej sytuacji, a to przecież nie jego wina, że ona zadzwoniła. co do marży kredytowej to my mamy 6,2 razem z wiborem to wasze marże przy naszej to maleństwa. My braliśmy z dopłatami

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie

Widzę, że jednak miałyście, dzięki Marcie (), informacje co u mnie

Przede wszystkim bardzo dziękuję za trzymanie kciuków za mój egzamin i za wszelkie gratulacje

Stresowałam się bardziej niż za pierwszym razem i jak wsiadłam z egzaminatorem do auta, to brzuch i plecy tak mnie zaczęły boleć, że się wystraszyłam, że zacznę rodzić Na szczęście pogładziłam się po brzuchu i przeszło...

Mnóstwo osób wczoraj nie zdało na placyku
Ja zrobiłam go bezbłędnie, a po mieście jeździłam dokładnie 42 minuty i mój TŻ się martwił, że się coś stało. Podobno ludzie, którzy zaczynali po mnie już wrócili, a mnie ciągle nie było.

Popłakałam się z radości jak zdałam Już raczej nie zdążę pojeździć przed porodem, ale ogromnie się cieszę, że Miłoszek będzie miał od początku zmotoryzowaną mamuśkę

I TŻ w przypływie emocji powiedział mi wczoraj: "Teraz auto jest Twoje"

I jeszcze jedno:
już chyba ze dwa razy się popłakałam od wczoraj jak mi parę razy zasugerowano, że zdałam dlatego, że jestem w ciąży... Nie czułam się ulgowo traktowana przez egzaminatora, jeździłam po mieście długo itd. Po prostu uważałam, żeby nie popełnić żadnego błędu i nie popełniłam. Wiem, że zdałam, bo po prostu dobrze mi poszło, a nie dlatego, że jestem w ciąży . Naprawdę przykro się robi, jak ktoś insynuuje, że było inaczej...

Już się nie mogę doczekać, jak znowu siądę za kierownicę

Przyszedł nasz wózek- TŻ bawił się nim cały dzień

I jeszcze śmieszna sytuacja z naszej alkowy:

zawsze wieczorem kładę się spać z mokrymi włosami. Dwa dni temu miałam parę minut głowę na ramieniu TŻ i wiadomo, że rękaw miał potem mokry. Tak sobie potem leżymy, a on tonem na luzie zapytał mnie: "Myszko, odeszły Ci wody?". A ja macam się po kroczu jak głupia i mówię, że nie i pytam się czemu pyta. A on mi na to: "Bo mam cały rękaw mokry"
Myślałam, że się posikam ze śmiechu Przez parę minut nie byłam mu w stanie z tego wszystkiego wytłumaczyć czemu ma rękaw mokry
Najbardziej się śmiałam, że mi te pytanie zadał takim tonem na luzie, jakby mnie pytał czy mi herbaty nie zrobić

Madzialenka, przykro mi z powodu dziadka Zrobiliście najlepszą rzecz, wracając na pogrzeb . Ja nigdy bym sobie nie darowała, gdyby zabrakło mnie na pogrzebie dziadka lub babci...

Mona, serdeczne życzenia urodzinowe Wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie

Świetne

Dzieci z tymi swoimi tekstami są boskie

india, śliczne buty!
gratulacje z powodu zdania prawka i nie przejmuj się z powodu głupiego gadania innych, zawdzięczasz to prawko sobie i tylko sobie. Twój mąż jest rozbrajający, pewnie jak już ci odejdą te wody to nie będzie taki spokojny

Cytat:
moje butki
fajne bytki, wszystkie 3 pary mi się podobają.
no i gratuluje kredytu

A u nas znowu burze z tz. ostatnio w ogóle nie możemy się dogadać. Codziennie się kłucimy, wszystko jest nie tak jak trzeba wczoraj to trochę z mojej winy była kłótnia, bo okazało się, że znowu tz ma służbę z tą samą dziewczyną co w tamtym tygodniu. jak to usłyszałam od razu humor mi się popsuł i po kilku godzinach zaczęłam mu insynuować, że może on sobie sam tak wybrał, że akurat jest z nią i takie tam. Jestem czasami za bardzo zazdrosna a wizja spędzenia całej nocy przez niego z dziewczyną ( nawet służbowo) podsyła do mojej wyobraźni różne wizje

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:05   #363
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć Kobitki

Siedzę sobie właśnie na kanapie i sączę drina To mi się podoba
Już mam dość telewizji, ta żałoba mnie przygnębia.

Chyba wyciągnę męża na spacer, w miarę ładna pogoda na dworze.

Rybulko fajnie, że wreszcie tu zajrzałaś I nie przejmuj się gadaniem ludzi, zazdrośni zawsze znajdą dziurę w całym. Zdałaś bo na to zasłużyłaś ciężką pracą. A Miłoszka zasługa w tym taka, że trzymał za Ciebie kciuki w brzuszku Jeszcze raz gratulacje
Zaraz, zaraz... wg Wojtka Marty to dzisiaj miałaś rodzić? A jakie w ogóle masz przeczucie? Synuś już się szykuje do wyjścia czy jeszcze nie?

Mona_ja spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe! Dużo zdrówka i miłości

Ciekawe jak tam Kliwia, chyba już pojechała, co?
Stary 2010-04-17, 19:20   #364
Rybulka
Zakorzenienie

Daysy, gratuluję udanych zakupów Rzeczywiście, okazyjne ceny

atomufko, mój TŻ ciągle powtarza, że przez ten program telewizyjny moża popaść w depresję, dlatego najczęściej oglądamy Animal Planet, albo któreś Discovery

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka - gratuluję prawka, a gadaniem się nie przejmuj, jakbyś miała zdać tylko dlatego, że jesteś w ciąży to byś zdała ostatnio. A tak po prostu dobrze pojechałaś i masz dokument
(...)
Dziękuję
TŻ też mi mówi, że przecież miesiąc temu też miałam brzuch, a oblałam
Teraz się zastanawiam co będzie prędzej- prawko w portfelu, czy Miłoszek na świecie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
gratulacje z powodu zdania prawka i nie przejmuj się z powodu głupiego gadania innych, zawdzięczasz to prawko sobie i tylko sobie. Twój mąż jest rozbrajający, pewnie jak już ci odejdą te wody to nie będzie taki spokojny
(...)
A u nas znowu burze z tz. ostatnio w ogóle nie możemy się dogadać. Codziennie się kłucimy, wszystko jest nie tak jak trzeba wczoraj to trochę z mojej winy była kłótnia, bo okazało się, że znowu tz ma służbę z tą samą dziewczyną co w tamtym tygodniu. jak to usłyszałam od razu humor mi się popsuł i po kilku godzinach zaczęłam mu insynuować, że może on sobie sam tak wybrał, że akurat jest z nią i takie tam. Jestem czasami za bardzo zazdrosna a wizja spędzenia całej nocy przez niego z dziewczyną ( nawet służbowo) podsyła do mojej wyobraźni różne wizje
Dziękuję
Już widzę tą panikę, jak mi wody odejdą

I stokrotko, wdech, wydech, wdech, wydech Nie daj się podnieść zazdrości TŻ kocha Ciebie i na pewno nie myśli o żadnej zdradzie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko fajnie, że wreszcie tu zajrzałaś I nie przejmuj się gadaniem ludzi, zazdrośni zawsze znajdą dziurę w całym. Zdałaś bo na to zasłużyłaś ciężką pracą. A Miłoszka zasługa w tym taka, że trzymał za Ciebie kciuki w brzuszku Jeszcze raz gratulacje
Zaraz, zaraz... wg Wojtka Marty to dzisiaj miałaś rodzić? A jakie w ogóle masz przeczucie? Synuś już się szykuje do wyjścia czy jeszcze nie?
(...)
I tak sobie będę powtarzać
Aaaa Wojtek zmienił potem przewidywaną datę na 24 kwietnia Także jestem dziś spokojna Wolałabym też żeby ta druga się nie sprawdziła, bo właśnie wtedy mam odbierać świadectwo ze studiów podyplomowych
A co do moich przeczuć, to chyba nic nie wydarzy do końca kwietnia
Chciałabym jednak urodzić w takim terminie, żebym nie musiała potem bezczynnie w szpitalu leżeć .

kliwia coś o 18.00 miała jechać chyba
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:28   #365
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja padam na ryjek - salon pomalowany, a ja nieżywa po sprzątaniu tego brudu po skończeniu malowania

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:30   #366
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Woow to rzeczywiście problem ale nie załamuj się. Zrób sobie maseczkę domową. Zalej wrzątkiem łyżkę stołową płatków owsianych , jak będą letnie dodaj łyżkę miodu i nałóż na buzię na 15 minut. Potem zmyj letnią PRZEGOTOWANĄ wodą.
Używaj płynu micelarnego do zmywania makijażu zarówno twarzy jak i oczu. Jest delikatny dla skóry a za razem bardzo skuteczny, ponieważ cząsteczki w tym płynie wyłapują zanieczyszczenia jak magnez. Bardzo dobrze nawilża. Nie trzeba wtedy stosować toniku.
Hmm a co do kremu to jest mi ciężko powiedzieć musi być jakiś długotrwale nawilżający ale nie podam Ci żadnej konkretnej nazwy bo nie wiem co jest na tamtym rynku.
Może zapytaj o coś w aptece. Jedną z najskuteczniej działających substancji aktywnych jest mocznik.
Myślę , że w kremach do twarzy stężenie nie może przekraczać 3% .
Dziękuję Ci bardzo Już przeszukałam szafki w kuchni i znalazłam i płatki i miód - dzisiaj działam. Poszukam też płynu micelarnego. A kremu tak jak widziałam w sklepach to z: Vichy, Loreal, Nivea, Olay - te znam, reszta to głównie ich miejscowe wynalazki,

Cytat:
I stokrotko, wdech, wydech, wdech, wydech Nie daj się podnieść zazdrości TŻ kocha Ciebie i na pewno nie myśli o żadnej zdradzie
Dokładnie stokrotko, nie daj się ponieść zazdrości, co ma powiedzieć Tż - że nie będzie z nią pracował bo mu żona nie pozwala?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-04-17 o 19:32
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:37   #367
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ze mnie też zazdrośnica i na pewno zrobiła bym z igły widły z tej sytuacji, a to przecież nie jego wina, że ona zadzwoniła. co do marży kredytowej to my mamy 6,2 razem z wiborem to wasze marże przy naszej to maleństwa. My braliśmy z dopłatami

fajne bytki, wszystkie 3 pary mi się podobają.
no i gratuluje kredytu

no z powodu nocnego zdarzenia nie bede robila afery ale bede czujna hihi...

dzieki

wiesz u nas tez nie jest tak jabym chciała coraz czesciej nudze się z moim mezem, rozmowy sie nie kleja, malo sie dzieje, wkrada sie monotonia
a Ty nie badz zazdrosna... TZ jest na słuzbie, a tam czesto bywaja patrole "mieszane". Wiem co czujesz, w sumie sama nie byłam zazdrosna, ale za to bywałam obiektem do zazdrosci zupelnie bezpodstawnie
Stary 2010-04-17, 19:39   #368
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki

Siedzę sobie właśnie na kanapie i sączę drina To mi się podoba
Już mam dość telewizji, ta żałoba mnie przygnębia.

Chyba wyciągnę męża na spacer, w miarę ładna pogoda na dworze.

Mona_ja spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe! Dużo zdrówka i miłości

Ciekawe jak tam Kliwia, chyba już pojechała, co?
to miły wieczorek masz z drinkiem, tez takie lubię co do telewizji to ja też unikam już, bo się nie da patrzeć na to, zaraz sobie hausa pooglądam, bo nie widziałam nowych odcinków

Cytat:
Daysy, gratuluję udanych zakupów Rzeczywiście, okazyjne ceny

atomufko, mój TŻ ciągle powtarza, że przez ten program telewizyjny moża popaść w depresję, dlatego najczęściej oglądamy Animal Planet, albo któreś Discovery

Dziękuję
TŻ też mi mówi, że przecież miesiąc temu też miałam brzuch, a oblałam
Teraz się zastanawiam co będzie prędzej- prawko w portfelu, czy Miłoszek na świecie

Dziękuję
Już widzę tą panikę, jak mi wody odejdą

mam taką nadzieję, ale zazdrośnica jestem
do tego wczoraj mi powiedział, że w terminie co mieliśmy mieć razem urlop, w wtórym mieliśmy się przeprowadzać to on jednak go nie dostanie i będzie musiał wyjechać na jakiś kurs na czas mojego urlopu a puźniej wruci i bedzie miał urlop a ja do pracy wrócę. normalnie ryczeć mi się chce bo się przeprowadzka opuźni a jak się nie zamienię za urlopy to bez sensu bo sama będę w domu siedzieć bo on w delegacji będzie i moje piękne marzenia o wspólnym remoncie, sprzątaniu mieszkania i przeprowadzce legły w gruzach. Ech idę oglądać film na pocieszenie

india ja czuję podobnie, też się z mężem nudzę czasami, tez nic takiego się nie dzieje, on nie ma żadnej weny twórczej na robienie coś razem, tylko albo przy kompie albo na telewizji. Życie codzienne nie jest już takie ciekawe, już momenty uniesień minęły, ale jednak musimy dbać, aby zawsze było dobrze, a na pewno jeszcze wrócą miłe chwile.

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-04-17 o 19:45
Stary 2010-04-17, 19:41   #369
Daysy85
Zakorzenienie

dobra wklejam buty
Stary 2010-04-17, 19:55   #370
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

kliwia coś o 18.00 miała jechać chyba
My tez albo slucham takiego wloskiego radia w tv

kliwia chyba ok 17 z tego co pamietam,długa droga przed nimi

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
dobra wklejam buty
fajne

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:15   #371
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja padam na ryjek - salon pomalowany, a ja nieżywa po sprzątaniu tego brudu po skończeniu malowania
Ufff, nie zazdroszczę sprzątania Ale juz po malowaniu

Cytat:
(...)
mam taką nadzieję, ale zazdrośnica jestem
do tego wczoraj mi powiedział, że w terminie co mieliśmy mieć razem urlop, w wtórym mieliśmy się przeprowadzać to on jednak go nie dostanie i będzie musiał wyjechać na jakiś kurs na czas mojego urlopu a puźniej wruci i bedzie miał urlop a ja do pracy wrócę. normalnie ryczeć mi się chce bo się przeprowadzka opuźni a jak się nie zamienię za urlopy to bez sensu bo sama będę w domu siedzieć bo on w delegacji będzie i moje piękne marzenia o wspólnym remoncie, sprzątaniu mieszkania i przeprowadzce legły w gruzach. Ech idę oglądać film na pocieszenie
(...)
Ja też jestem czasem zazdrosna Ale staram się nad tym panować, bo wiem, że TŻ mnie kocha Zauważyłam, że po ślubie dużo zelżałam jeśli chodzi o zazdrość

TŻ mnie czasem próbuje sprowokować, bo, nie ukrywajmy, też czasem lubi jak jestem zazdrosna

I spróbuje przesunąć Twój urlop. Może ktoś się zamieni z Tobą, a jesli nie, to potem będziemy się martwić

Cytat:
dobra wklejam buty
Urocze
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 20:22   #372
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Taaak, po malowaniu ... jednego pokoju A jeszcze drugi i trzeci, kuchnia, łazienka i przedpokój ale to będzie rozciągniete bardzo w czasie, bo wiadomo - na wszystko od razu nie ma $, a jeszcze trzeba dokupić parę "drobiazgów" do mieszkania

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-04-17 o 20:30
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:25   #373
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dobra wklejam buty
fajne cichobiegi
Stary 2010-04-17, 20:42   #374
domi7ks
Zakorzenienie

hej

Widze, ze malo dzis piszecie wiec moze poproszeo rade w dniu slubu jestem zapisana na 8 rano do fryzjera. Na szczescie mam salon tuz obok bloku wiec nie bede musiala pokazywać się na mieście z welonem. Ale chciałam spytac czy kosmetyczke z salonu można sobie tak bez problemu do domu zamówić?
Acha..i czy może macie fotki jakichś fryzur, chodzi mi część włosów rozpuszczone a część podpietapliisss i moze jakies makijaze i z jakich stron można zamowic bizuetrie...ja nic nie wiem..a tu zostalo 1,5 miesiaca

Rybulka gratuluje prawka nie sluchaj tych, ze zdalas tylko dlatego, ze jestes w ciazy, bo kolezanka z watku zdawala owniez w bardzo zawansowanej ciazy i nie zdala i to chba dwa razy

Daysy fajne buty, ja zawsze kupuje balerinki takie ciut eleganckie, ze tak sie wyraze

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:51   #375
agus87
Zakorzenienie

dziewczyny
jak sie nazywal ten erotyk co na chomiku mozna go sciagnac? chodzi mi o ta ksiazke
Stary 2010-04-17, 20:52   #376
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też jestem czasem zazdrosna Ale staram się nad tym panować, bo wiem, że TŻ mnie kocha Zauważyłam, że po ślubie dużo zelżałam jeśli chodzi o zazdrość

TŻ mnie czasem próbuje sprowokować, bo, nie ukrywajmy, też czasem lubi jak jestem zazdrosna

I spróbuje przesunąć Twój urlop. Może ktoś się zamieni z Tobą, a jesli nie, to potem będziemy się martwić

Urocze
a ja znowu po ślubie zrobiłam się bardziej zazdrosna. Przed ślubem tz studiował dziennie na drugim końcu Polski, chodził nieraz na imprezy, mieszkał w akademiku i było dobrze, w ogóle nie byłam zazdrosna. A po ślubie raz w nocy w śnie zaczął wymawiać imię koleżanki z pracy ( nie tej co z nią dzisiaj pracuje) i powiedział, że to ona jest jego żoną a nie ja. wiem, że to tylko sen był ale od tamtej pory jakoś taka podejrzliwa jestem.

Co do urlopu to morze się uda zamienić. Dzięki za wsparcie, od razu mi lepiej

Cytat:
dobra wklejam buty
fajne butki też mi się takie cichobiegi podobają

miałam dzisiaj poprasować i mi się nie chciało. I tak już 3 tydzień nie mogę się zebrać i chodzę w tym co nie trzeba prasować może jutro się uda

Łukaszek
Stary 2010-04-17, 20:58   #377
Daysy85
Zakorzenienie

Dzięki, właśnie mi chodziło o takie wygodne do latania
Do jeansów będą a i jak się jeansowej spódniczki dorobię po 1 maja czyli po Matki Boskiej Pieniężnej to i do niej pasować będą
Stary 2010-04-17, 21:03   #378
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dobra wklejam buty
fajne
nabyłam bardzo podobne graceland, tylko czarne i na koturnie - fajny ktoś miał pomysł z takim przerabianiem takic "szkolnych" kapci
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

Widze, ze malo dzis piszecie wiec moze poproszeo rade w dniu slubu jestem zapisana na 8 rano do fryzjera. Na szczescie mam salon tuz obok bloku wiec nie bede musiala pokazywać się na mieście z welonem. Ale chciałam spytac czy kosmetyczke z salonu można sobie tak bez problemu do domu zamówić?
Acha..i czy może macie fotki jakichś fryzur, chodzi mi część włosów rozpuszczone a część podpietapliisss i moze jakies makijaze i z jakich stron można zamowic bizuetrie...ja nic nie wiem..a tu zostalo 1,5 miesiaca
ja biżuterię kupuję zwykle w normalnych sklepach, ew. na allegro zawsze coś można znaleźć
Stary 2010-04-17, 21:04   #379
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

Rybulka gratuluje prawka nie sluchaj tych, ze zdalas tylko dlatego, ze jestes w ciazy, bo kolezanka z watku zdawala owniez w bardzo zawansowanej ciazy i nie zdala i to chba dwa razy

Daysy fajne buty, ja zawsze kupuje balerinki takie ciut eleganckie, ze tak sie wyraze
co do biżuterii to ja i kilka dziewczyn zamawiałyśmy na allegro od użytkownika dodomi, fajną ma ślubną biżuterię, ja byłam zadowolona z mojej. Co do kosmetyczki to wydaje mi się, że można do domu zamawiać, chociaz nie każda chce przyjść, bo pewnie musiałaby cała torbę kosmetyków tachać ze sobą, a tak ma wszystko pod ręką. Najlepiej popytaj się jak się będziesz umawiała z konkretną osobą. Niestety nie mam zdjęć fryzur, ja kazałam wymyśleć coś mojej fryzjerce i miałam taką jak na zdjęciu. fryzura tak mi się podobała, ze nie chciałam welonu zakładać. Na tym zdjęciu mało widać, ale miałam całe włosy nakręcone na takie spiralki i i na wierzchu poupinane, a reszta wypuszczona jest luźno na jednym boku

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-04-17 o 21:10
Stary 2010-04-17, 21:09   #380
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
co do biżuterii to ja i kilka dziewczyn zamawiałyśmy na allegro od użytkownika dodomi, fajną ma ślubną biżuterię, ja byłam zadowolona z mojej. Co do kosmetyczki to wydaje mi się, że można do domu zamawiać, chociaz nie każda chce przyjść, bo pewnie musiałaby cała torbę kosmetyków tachać ze sobą, a tak ma wszystko pod ręką. Najlepiej popytaj się jak się będziesz umawiała z konkretną osobą. Niestety nie mam zdjęć fryzur, ja kazałam wymyśleć coś mojej fryzjerce i miałam taką jak na zdjęciu. fryzura tak mi się podobała, ze nie chciałam welonu zakładać

faktycznie fryzurka sliczna zwłaszcza te błyskotki we włosach- na zywo musialy extra wyglądac
co do biżuterii to kojarze ten nick, zaraz poszukam na allegro- dziekuje za odpowiedź

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:22   #381
Ana***
Zakorzenienie

A ja znowu tu nie mogę się zebrać do nauki... co trochę coś poczytam i znów gdzieś idę... jeszcze w tv leci film o papieżu... oglądałam już, ale jak dzisiaj zerknęłam to znów mnie zaczął wciągać, ale wyrwałam się i wylądowałam tu.... już uciekam...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 07:06   #382
india83
Zakorzenienie

dzien dobry
ale dzis ładniutka pogoda. szkoda, ze moj mezus w pracy
a ja znowu od rana takie dziwne bole brzucha mama z radoscia stwierdziła, że jestem w ciązy... mam nadzieje, ze dzis dostane okres!!!
Stary 2010-04-18, 07:59   #383
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
agatka myslisz ze jakies kawiarnie bedą czynne?
U nas wczoraj Galeria Mokotów była czynna...wszystkie sklepy i knajpy. Co prawda wszystko było wyludnione, ale dzień był udany. Obejrzałyśmy "Kwiat pustyni", zjadłyśmy coś i pogadałyśmy. Nie ma to jak psiapsiółka, która wysłucha wszystkich żali i doradzi. Ostatnio jakoś mi tak strasznie źle i smutno

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 08:33   #384
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak my nie mamy czasu aby czekac na inne oferty, no chyba, że chcemy przerwac budowe, a tego się wystrzegamy
dlatego rozumiem cie tez bym brala

Cytat:
Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie
witaj kochana moja mam nadzieje ze nie jestes zla ze napisalam dziewuszka, ale tak bardzo trzymaly kciuki ze chcialam je wynagrodzic
przede wszytkim jeszcze raz gratuluje! jestes swietna... a komentarzami nie przejmuj sie... raz ludzie sa zazdrosni.. a dwa.. no coz tej egzamin jest tak niesprawiedliwy i porabany jak zaden inny... zdaja ludzie ktorzy w zyciu nie powinni miec prawojazdy (widac potem jak jerzdza po miescie) a oblewaja dobrych kierowcow... wszytko zalezy od egzaminatora... wiec dla mnie ten egzamin to i tak zawsze byla loteria.. czy potrafisz czy nie kiedys i tak zdasz.. a jazde weryfikuje samochod i droga...
ja wierze ze bedziesz cudownym kierowca, nie musisz nikomu nic udowadniac ale niedowiarki szybko sie przekonaja

Cytat:
I tak sobie będę powtarzać
Aaaa Wojtek zmienił potem przewidywaną datę na 24 kwietnia Także jestem dziś spokojna Wolałabym też żeby ta druga się nie sprawdziła, bo właśnie wtedy mam odbierać świadectwo ze studiów podyplomowych
A co do moich przeczuć, to chyba nic nie wydarzy do końca kwietnia
Chciałabym jednak urodzić w takim terminie, żebym nie musiała potem bezczynnie w szpitalu leżeć .
tak tak zmienil bo myslal ze na 1 masz termin a masz na 10 maja.. wiec z 17 zmienil na 24.. ale mysle ze nie mial racji... ja po cichu trzymam kciuki za majowego Miloszka a co!

a ja sobie grzecznie pisze mgr.. nawet nie sadzilam ze jak sie w koncu zmobilizuje i zaczne pisac tak fajnie mi pojdzie... dzis (jak sie uda) zrobie to co mialam zaplanowane do srody.. wiec trzymajcie kciuki moze mi sie uda i oddam w sobote na seminarium... i zostana mi wtedy tylko poprawki wstep zakonczenie (ale to po 2 strony) no i zlozenie wszytkiego w calosc
Stary 2010-04-18, 08:39   #385
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Dziś w TV cały dzień będzie trochę przygnębiający , ze względu na te uroczystości. Idę dziś do Kościoła na 11 a potem jadę do znajomych , którzy mają taką fajną Niunię Ewunie co ma z 6 tyg teraz
Stary 2010-04-18, 09:21   #386
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ale dziś u nas pieknie - więc znowu wyciagne męża na spacer

India te twoje buty super , te pierwsze czarn widziałam u nas w sklepie i tez sie nad nimi zastanawiam. Z butów na płaskim toleruje tylko adidasy i klapki generalnie nie lubie płaskich butów . Dlatego przewaznie mam buty na obsasach ale nie jakis mega wysokich.

Domi kosmetyczke możesz bez problemów zamówić sobie do domu . Ja np byłam w studio urody bo tam miałam fryzjerke i kosmetyczke na miejscu, a ze welonu nie miałam to nie paradowałam w nim po ulicy. Pozatym wykorzystałam do tych celów taxi.
Co do bizuteri ja kupowałam tylko kolczyki i branzolete w normalnym sklepie. Ale faktycznie jaki wpiszesz sobie bizuteria slubna to ci powinny wyskoczyc różne stronki.

http://butik.bialamagia.pl/ moja kolezanka zamawiała z tej strony

http://sklep.wavellit.pl/

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
dzien dobry
ale dzis ładniutka pogoda. szkoda, ze moj mezus w pracy
a ja znowu od rana takie dziwne bole brzucha mama z radoscia stwierdziła, że jestem w ciązy... mam nadzieje, ze dzis dostane okres!!!

Czyżby mama miała nosa Nie chcesz jeszcze zostać mamusia ?

Pamietam jak mój maż sie wzbraniał a teraz sie cieszy, że codziennie uwielbiam patrzec na ten jego słodki usmiech i duze błyszczące oczka.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 09:37   #387
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
India te twoje buty super , te pierwsze czarn widziałam u nas w sklepie i tez sie nad nimi zastanawiam. Z butów na płaskim toleruje tylko adidasy i klapki generalnie nie lubie płaskich butów . Dlatego przewaznie mam buty na obsasach ale nie jakis mega wysokich.

Czyżby mama miała nosa Nie chcesz jeszcze zostać mamusia ?

Pamietam jak mój maż sie wzbraniał a teraz sie cieszy, że codziennie uwielbiam patrzec na ten jego słodki usmiech i duze błyszczące oczka.
dziekuje tez lubie buty na obcasie, ale ze wzgledu na wygode i moje czeste "bieganie" potrzebuje tez cichobiegi

wolałabym alby słowa mamy się nie sprawdziły. od zawsze powtrzałam, ze pierwsze dziecko dopiero koło 30, teraz budowa na głowie, poza tym chciałabym zmienić prace, no i w ogole nie jestem jeszcze gotowa
no gdyby sie okazało, że jednak zafasolkowałam, po pierwszym szoku przyszedłby czas na radosc hihi
Stary 2010-04-18, 09:40   #388
Ana***
Zakorzenienie

Ale u mnie piękna pogoda Zdjęcia z mojego podwórka przed chwilą zrobione :
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 09:42   #389
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale u mnie piękna pogoda Zdjęcia z mojego podwórka przed chwilą zrobione :
jak pieknie, w koncu wiosna zawitała
Stary 2010-04-18, 10:19   #390
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
U nas wczoraj Galeria Mokotów była czynna...wszystkie sklepy i knajpy. Co prawda wszystko było wyludnione, ale dzień był udany. Obejrzałyśmy "Kwiat pustyni", zjadłyśmy coś i pogadałyśmy. Nie ma to jak psiapsiółka, która wysłucha wszystkich żali i doradzi. Ostatnio jakoś mi tak strasznie źle i smutno
fajny film?
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Domi kosmetyczke możesz bez problemów zamówić sobie do domu . Ja np byłam w studio urody bo tam miałam fryzjerke i kosmetyczke na miejscu, a ze welonu nie miałam to nie paradowałam w nim po ulicy. Pozatym wykorzystałam do tych celów taxi.
Co do bizuteri ja kupowałam tylko kolczyki i branzolete w normalnym sklepie. Ale faktycznie jaki wpiszesz sobie bizuteria slubna to ci powinny wyskoczyc różne stronki.

http://butik.bialamagia.pl/ moja kolezanka zamawiała z tej strony

http://sklep.wavellit.pl/
nie wiedziałam, ze istnieje specjalna biżuteria "ślubna" . Ale to pewnie tak, jak z innymi tego typu dodatkami czy bielizną - takie same, jak inne, ale wszystko na biało i drożej
edit: oblukałam z ciekawości - ładne ale dla mnie nic nie ma

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-18 o 10:22
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości