|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Hopea - zamówienie
Dziewczyny zmieniałyście ceny na ceny z rabatami? bo już chyba osiągnęłyśmy pułap przynajmniej na drutach 999
chyba że źle rozumuję
|
|
|
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
Na druty 999 jeszcze nie, ale na 930 jak najbardziej
![]() Z tego, co zdążyłam zauważyć, to na razie są ceny bez rabatu |
|
|
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Dopisałam jeszcze te bigle : http://hopea.pl/katalog_produktow/za...g925_h_zaw-01/
Wiem, że były przedtem przez chwile i zamienione zostały na te z kulką, ale dla mnie one wydają sie bardziej delikatne. myślę że się nikt nie pogniewa ![]() a do rabatu będą się liczyć razem z tymi z kulką
|
|
|
|
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
Ślepa jak kret jestem... Jasne, że na druty 999 też już osiągnięto rabat... Jak tylko ochłonę po pracy i wleję w siebie jakąś kawkę, to pozmieniam ceny
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
no też właśnie ja podliczyłam rano 930 a tutaj źle wpisałam
albo spojrzałam zamiast na gramy to na ilości
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak to dobrze, że zasnęłam przy kawie zanim zaczęłam cokolwiek w tabelce zmieniać. Nie wiem czemu ubzdurało mi się, że rabat jest od 100g...pora zacząć więcej spać Dzięki Sun, przynajmniej ty masz wszystko pod kontrolą
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nikt nie bierze tych bigli: http://hopea.pl/katalog_produktow/za...zynka_i_kulka/ (ja je wpisałam do tabelki, ale potem E_W zrobiła reklamę tym: http://hopea.pl/katalog_produktow/za.../typ_h_zaw-02/) to może je tak usunąć?
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
E_W pytałaś o zapięcie, niestety to nie jest zapięcie, zostałam też już uświadomiona, że jest w złej kategorii, bo to po prostu rozgałeźnik.
|
|
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny do rabatu na łańcuszek fag070v brakuje nam tylko niecałych dwóch metrów... a różnica w cenie jest duża
|
|
|
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie bym go wzięła, ale już chyba za późno na dołączenie się do zamówienia
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Sun, ja się chyba wykruszę z zamówienia. Brałam tylko bigle, ale na nie i tak nie dotarliśmy do rabatu. Chodzi o to, że potrzebuję tych bigli w zasadzie na już (prezenty urodzinowe dla dwóch koleżanek i kuzynki) i muszę je zamówić z innego miejsca, skąd dotrą mi do piątku. Wstępnie rozmawiałam z Verha i napisała mi, że gdyby mogła, to zajmie moje miejsce- bo ona chce ten łańcuszek, na który Wam brakuje do rabatu.
Może tak być? Jeśli nie ma takiej możliwości to pozostanę w zamówieniu. Przepraszam za zamieszanie
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś chce się jeszcze dopisać do zamówienia to proszę pisać Na razie zamówienie jest jest tak duże jak to bywało więc znajdzie się miejsce jeszcze dla kogoś nowego
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to ja swoje zakupy wyzeruję i wpiszę w nagłówku Verhę.
Jeszcze raz bardzo przepraszam
|
|
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
Dopisałam sobie 2 metry łańcuszka fag070v i już się chyba łapiemy na rabat
Ceny nie zmieniałam, bo nie wiem czy mogę
|
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Jest już miejsce w tabelce
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, Sun.
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gorąco namawiam do brania łańcuszka M/FIRB040X - jest super i niedrogi (po osiągnięciu rabatu będzie 20,14 zł za metr) a brakuje aż ok 8 gramów (2,5 metra) ;( Ja już zmieniłam sobie z 6 na 9 metrów zakładając, że jednak zaliczymy rabat - i na więcej nie bardzo mnie stać.
Na zachętę podrzucam w załączniku wisiory na wyżej wspomnianym łańcuszku. Pasuje zarówno do delikatnych jak i bardziej konkretnych form; tak pojedynczo jak i podwójnie zastosowany.
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
przejrzałam ceny drutów które bierzecie mdz.in :999 0,4 mm; 0,8mm i 930 0,8mm i porównałam z ceną tam gdzie ja kupowałam.. mianowicie w Planetart.http://www.planetart.pl/sklep/shoppi...d=23&namiar=id i tam są ceny takie jak tutaj po upuście.. nie znam sie na tych drutach, jestem laikiem.. może to rożnica w jakości, twardości miękkości.. a może bierzecie bo za jedną przesyłką? powiedzcie mi no jak to jest czy one się czyms róznią? Aha bym zapomniała w planetart ceny drutów sa podane za pół metra
www.artsonki.blogspot.com https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433907 - moje tworki Edytowane przez soonik Czas edycji: 2011-03-14 o 21:54 |
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam jakości drutów z planetart a różnica cenowa nie jest znaczna przy takiej ilości, jaką biorę w Hopei (swoją drogą i tak raczej wszystkie druty osiągają rabat więc nie ma potrzeby - wówczas dodatkowa wysyłka z PA to bezsens). Druga sprawa, że w jednym miejscu mamy wszystkie grubości drutów i nie ma problemów z kombinowaniem kto, skąd i jaką ilość bierze, bo jak by nie patrzeć, organizacja zamówienia (finalnie) - spada na jedną osobę: Sunflower.
Po porażce z drutami Silvexowymi raczej nie zaryzykuję zakupu w ciemno ale z samej ciekawości przy kolejnym zamówieniu w PA zamówię jakiś drut.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-03-14 o 23:33 |
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Jak to jest z taśmą? Tną na dowolną szerokość? Podana jest tylko grubość. Można sobie np dwie szerokości zamówić jednej grubości? (2 kawałki).
Mój wątek Edytowane przez kageki Czas edycji: 2011-03-15 o 07:33 |
|
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Nagly ja brała m drut z PA jest dobrej jakości (brałam tylko 999) ale jest baaaardzo miękki jak makaron... i ja osobiście przyzwyczaiłam się do tego Hopeowskiego
![]() qrcze a na kolejny łańcuszek to mnie raczej nie stać... muszę looknąć do tabeli... |
|
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
no więc tak jak myślałam
nie znam jakości innych drutów ale na te z PA nie narzekam zreszta wiem że u nich zaopatruje się ktoś doświadczony z Wire także kwestia kto co woli
|
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie masz jak przeciąć tej blachy w domu na odpowiednie wielkości?
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Ja muszę zrezygnować z zamówienia - wpisałam się jak oszołom (
), ale nawet czasu nie mam, aby przejrzeć tabelkę . Przepraszam za zamieszanie i zajęcie miejsca - jeśli ktoś chętny, a Sun zezwoli, to można zajmować moje miejsce.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

chyba że źle rozumuję

albo spojrzałam zamiast na gramy to na ilości

. Przepraszam za zamieszanie i zajęcie miejsca - jeśli ktoś chętny, a Sun zezwoli, to można zajmować moje miejsce.