|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Cześć wszystkim. Dołączam się
![]() ![]() ![]() ![]()
#362 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Cerveza_ Witaj w naszym gronie
![]() Ty w ciagu 2 lat to i tak duzo czasu, ja potrafilam w 3 dni 3 kg przytyc bo jadlam, a praktycznie zarlam co chcialam wiec gdybym jadla tak 2 lata to nie bylo by dla mnie rozmiaru, 30 kg w miesiac o zgrozo ![]() ![]() może napisz ile wazysz obecnie, do jakiej wagi dazysz i ile masz wzrostu, tak na poczatek ![]() ![]()
#363 |
Zakorzenienie
|
agniesik ja piwa nie piję bo nie lubię więc mi aż tak brzucha nie wywala, a zresztą jak zjem fastofoofda zamiast obiadu to na jedno mi wyjdzie ;p Ale i tak bardzo rzadko jem fastfoody ;(
Eivor no to jest chore więc jesteśmy chore hihi bo ja też się codziennie ważę ;p A ta babeczka ze zdjęcia to okropna! ona ma łyski większe od ud! Jak facet ;/ Dla mnie ideał to np. Naomi Campbell ![]() Mureczko no to pewnie mnóstwo ludzi się zleciało popatrzeć ![]() ![]() Szyszolka Tobie smutno a co ja mam powiedzieć ;( mój mąż za tydzień przyjedzie na weekend i znowu pojedzie na dwa tygodnie i tak wkółko ;/ też lecę do wyrka!!! A wkleje Wam jeszcze jedną fotkę z dzisiaj ![]() Obraz 041.jpg tak, tak to tylko ja ![]() ![]() Dobranoc ;p
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-16 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() monia ja do ciebie wpadne i oddasz mi swoja figure ![]() ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-07-16 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Widzę, że zdania podzielone
![]() Monia, masz świetny makijaż ![]()
#366 |
Zakorzenienie
|
Monia, a kim jest z zawodu Twoj maz?
No w sumie fast food na obiad mi tak nie szkodzi, ale na wieczor bardzo... Potem na nast. dzien mam zaparcia, a tego samego dnia po zjedzeniu wzdecia i okropnie sie czuje. Do 17 spoko. Potem ![]() Monia, slicznie wygladasz ![]() A jesli chodzi o hipermarkety to lubie auchan. Tesco tak srednio, no ale od bidy moze byc i to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba dzisiaj się spać nie położę.. ide i ide i dojść do tego łóżka nie mogę ;p
Dorisek dziękuję ![]() ![]() Eivor dzięki ![]() ![]() Agniesik mój mąż jest z wykształcenia elektrykiem.Miał swoją firme w naszym mieście ale tutaj to nikogo nawet na elektryka nie stać więc zawiesił działalność. Teraz pracuje przy budowach wiaduktów jako kierowca busa, elektryk i jak trzeba to też pomoże przy budowie lub stawianiu konstrukcji. Praca dobrze płatna, śpi w hotelu i dodatkowo codziennie dostaje 15 zł na jedzenie od firmy. Za wszystko mu płaci firma (noclegi,dojazdy do domu na weekendy) No i sami znajomi z nim pracują łącznie z moim tatą. Teraz jest w Ciechanowie. Najlepsze jest to, że w zime będzie bardzo dużo w domu a będzie miał płacone normalnie więc nie będę już ciągle sama ![]()
#368 |
Zakorzenienie
|
monia to, monia tamto..
to i ja napisze: MOnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
58 kg Chcę 50 kg Mam ostatnio tak wielki apetyt, że cholera nie wiem czy dam radę zrzucić 8kg! Pomyśleć, że niektórym zajmuje to tylko miesiąc ![]()
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
No ja juz w łożeczku. Zrobiłam 100 brzuszkow i odrazu zglodnialam wiec napilam sie pepsi light i ide spać. Normalnie sie rozstać z wami nie moge i jeszcze musialam zajrzec tu ostatni raz :p
cerveza witaj ![]() Sweetish ale mnie rozbawilo twoje pytanie ![]() Niestety mam małe cycki ale za to większe usta ![]() ![]() No dobra ide spać. Dobranoc ![]()
#371 |
Wtajemniczenie
|
U mnie może nie widać tej nadwagi, bo mam specyficzną budowę ciała...taką drobniejszą dość. Niestety mój brzuch jest w opłakanym stanie. Chciałabym mieć płaski jak dwa lata temu. Mam dość boczków i luźnych bluzek. Niby z całą resztą jest okej, ale czuję, że muszę schudnąć dla samej siebie
![]()
#372 |
Wieczne Kutango
|
dziewczyny znacie coś na ból ucha? wczoraj już mnie pobolewało ale dziś to koszmar
![]() ![]()
![]() |
#373 |
Rozeznanie
|
meedzik i ma to owijanie jakis sens w ogole? nie wiem, jakies spektakularne efekty :P ?
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Cześć kobitki!
Ja właśnie wszamam śniadanko. Zjadłam sobie dzisiaj 2 kawałki chleba razowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mamy auta z TŻ to dzisiaj jedynie spacerek nam pozostał bo nigdzie nie pojedziemy ![]() ![]() TŻ zjadł jajeczniczkę z pomidorami. Jak ją robiłam to ślinka mi leciała ![]() Monika tak mój szef takim już jest człowiekiem. Przyzwyczaiłam się już do tego. On jest pracoholikiem i nie rozumie tego, że ludzi chociaż niedzielę chcieliby mieć wolną. Dla niego wszyscy ciągle powinno być osiągalni, nawet na urlopie. No i nie wspomnę o tym, że potrafi ludzi z urlopów nawet gdy są w górach czy gdzieindziej daleko, bo doszukał się jakiegoś błędu w ich raportach czy zleceniach i 'nie potrafi' a raczej nie chcę tego rozszyfrować. Tylko czy teraz w ogóle gdzieś są szefowie z ludzkimi sercami i odruchami? Chyba nie ma już takich. Na wadze niecałe 65kg. Czyli waga stoji w miejscu ![]() Poradźcie mi coś, żeby waga spadała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Dobry deń kochane
![]() Dziś się znowu nie wyspałam ;/ Mój młodszy synek Colin wstał o 9 i obudził mnie i starszego brata. Teraz jakoś się ogarnęłam ale wcześniej to był koszmar, nie mogłam z łóżka się podnieść. Ale jaka pogoda dzisiaj śliczna!!!! Słońce świecie na maksa a niebo błękitne bez żadnej chmurki! Za godzinkę jadę ze starszym synem nad jeziorko, młodszego oddam babci na 2 godzinki. A dziś na wadze 58,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Już coraz lepiej ;p Może jutro ujrzę te 57,9 to będę mogła zacząć od nowa i bić nowe rekordy na wadze haha, bo póki co gubię to co jedzeniem przytyłam po ostatnim weekendzie ;p Na śniadanko zjadłam 50 g Just Fitów z owocami z 3 łyżkami otrębów + szklanka mleka 2%. Na plażę wezmę sobie ogórki - teściu wczoraj mi z działki przyniósł ![]() Cerveza Ty przy 58 kilo masz nadwagę? No proszę Cie!!!!! Ale teraz dałaś!!!! ![]() Karolinko mnie często też kiedyś bolały uszy, ale to było głownie od tego, że patyczkami za mocno uszy czyściłam w środku bo strasznie mnie swędzą przez te moje zaropiałe zatoki. Kilka dni temu znowu mnie ucho strasznie bolało. Przede wszystkim kup sobie Ibuprom zatoki - jest świetny przy bólach ucha,zatok,głowy. Szybko Ci pomoże. Te leki co ja mam są na recepte ale jak poprosisz lekarza rodzinnego to Ci przepisze - Dicortineff krople tu masz opis: http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=691 to sa najlepsze krople do uszu, mi laryngolog je przepisał i zawsze mi pomagają po 1 dniu. ada te owijanie jest świetne. Można naprawdę szybko zgubić oponkę jeśli będzie Ci się brzuszek porządnie pod tą folią pocił. To wypróbowany stary sposób ![]() ![]() ![]()
#376 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Dzisiaj waga pokazała 49,9! ![]()
Edytowane przez Eivor Czas edycji: 2011-07-17 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
monia, fajne warunki ma Twoj maz w pracy w takim razie
![]() Ja jestem po sytym sniadaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Przyczajenie
|
Siemka piękne
![]() Ja dziś zaspałam śniadanko :P zamiast o 9 to o 10 zjadłąm jedną malutką ciemną kromeczke z dzemorkiem a teraz piję kawe aby mieć siłe by doprowadzić się do stanu używalności. Chyba lubie liczbe 4 :P bo codziennie mam na wadze o 4 mniej ![]() ![]() ![]() ![]() Wylookałam sobie na allegro orbitreka http://allegro.pl/profesjonalny-orbi...705716669.html - ujdzie taki?? bo to w sumie najtańszy ![]() olaoo87 ja mam takiego szefa.. ze nie dość ze sknera.. to też nie obchodzi go że ktoś ma wolne. Ja już tam pracuje rok.. i nie przypominam sobie dnia zeby ktoś z pracy do mnie nie dzwonil.. zawsze cos chca (sieroty poradzić sobie sami nie mogą :/) dziwie sie że jeszcze nikt nie dzwonił ale wszystko przede mną. Ja pracuje w klubie muzycznym jako grafik i odkad pracuje w klubie to mam wstret do alko i omijam szerokim krokiem tą ulice na ktorej pracuje zeby mnie nie zwerbowali. W sumie mam 2 szefów... jeden jest taki ze lubi nie placic faktur... i płaci dopiero dluugo po terminie... i przez to ja musze sie np tlumaczyc jak z drukarni dzwonia ze faktura jest nie zaplacona i kiedy będzie... to co mam powiedzieć ze szef w gumki leci?? albo ze wydrukują mi dopiero jak fakture przelejemy... a jak cos potrzebuje na pilnie mieć wydrukowane .. to jestem w dup-ce. :/ nastepne... szef wymyslil sobie ze kelnerki mają chodzić w kabaretkach :/ i co z tym idzie?? same muszą sobie kupować za własne pieniążki w czym takie kabaretki kosztują 20PLN?? wiec 10 dni popracują i mają 200pln mniej od wyplaty :/ zamiast chce zeby wygladały tak samo.. niech inwestuje w to.. kupije wiecej hurtowo czy cos te kabaretki zeby taniej było... a nie żeby jeszcze dokładać do klubu jakby mało pieniędzy mieli... Paranoja... naprawde czasami nie rozumiem tej polityki w tym klubie :/ najlepiej jakby wszystko dawali za darmo:/ kufli nieraz brakuje.. to nie kupi... tylko bedzie czekał az przedstawiciel przywiezie... bo... ZA DARMO. a pomoc barmańska niech się męczy i stara sie robić tak żeby za barem nie brakło.. braknie... to wielkie ALE! boże mam uczulenie na to miejsce... koniec o pracy.. bo mam wolne wiec trzeba odpocząć ![]() Monia To w sumie też przekichane ja nie wiem czy bym tak potrafiła tyle wytrzymać bez mojego, ale w sumie jakbym wiedziała ze jest z moim tata lub z kimś takim zaufanym mega to może bym była spokojna... Bo jak on pracował w klubie na nocki.. to mnie szlag trafiał, filmy nie raz sobie takie wkręcałam ze szok.. bo wiesz jak to na imprezie:/ a on ma mega problemy z odmawianiem jeśli chodzi o picie... codziennie go prosiłam zeby nie pił... ale wracał śmierdzący... boże tyle kłótni mieliśmy, tyle razy do z domu wyrzucałam bo miałam już dość tego wszytskie.. mowienia tega samego w kółko a nie było żadnych rezultatów. Ja nie wiem czy on umie wyciągać jakieś wnioski z tego jak coś zle robi... czy każdy tak facet robi że przeprasza a zaraz zrobi to samo?? ja strasznie zwracam uwage na słowa... jak mówie nie będe pić to znaczy że nie będę pić :P jakoś nie umiem być nie słowna :/
170cm START: 13.07.2011 Było - 86 ![]() Jest - 83.3 ![]() MARZĘ - 58 ale może być 60 ![]() Edytowane przez Szyszolka Czas edycji: 2011-07-17 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Ja po śniadaniu, półtorej muffinki domowej z łyżką miodu, jagodami i kawałkiem arbuza
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny ja mam już za soba 2 sniadania jedno o 7 owisanka + batonik ( zawsze jak mam ochote na cos slodkiego jem ze sniadaniem zeby spalic w ciagu dnia
![]() ![]() Metabolizm wraca powoli do normy takze sluzy mi takie jedzenie bardzo ![]() U mnie dziś piekna pogoda bardzo slonecznie i pojde z TŻ nad wislok polezec na trawce na kocyku niestety TŻ ma skrecone kolano i nie mozemy sobie pozwolic na dlugie spacery czy jakies kapieliska ![]() Wczoraj nie chcialo mi sie sprzatac wiec dzis wysprzatalam cala kuchnie ubukacje łazienke i pokoj jestem padnieta i glodna juz nie moge doczekac sie 14 zeby zjesc obiad ![]() Szyszolka co do szefostwa to ja narzekac nie moge ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim życze i słonecznej niedzieli ![]()
#381 |
Przyczajenie
|
Tinekk no pewnie że są
![]() ![]() choć większość to może z bym obszerne słowo ale jeśli chodzi o mnie to znam wiele takich przypadków :/
#382 |
Zakorzenienie
|
A ja leze na plazy i smaze dupsko
![]()
#383 |
Wieczne Kutango
|
Monia byłam po siłowni na pogotowiu lekarz wypisał mi kropelki i wzięlam lek przeciwbólowy na szczęście nie ma zapalenie a jakieś podrażnienie, możliwe, że to przez te patyczki do uszu
Szyszolka gratuluje spadku ![]() Eivor Tobie oczywiście również ale moim zdaniem i tak już jesteś chudziutka i mniej Ci nie potrzeba ![]() I musze się czymś pochwalić, wczoraj na fotka.pl bo mam tam konto dostałam propozycję na sesję zdjęciową, ten fotograf ma konto na maxmodels więc jest wiarygodny poza tym ma dużo pozytywnych komentarzy od dziewczyn. No i założyłam tam konto, dostałam kilkanaście propozycji więc może niedługo spełnie swoje marzenie o profesjonalnych zdjęciach ![]()
![]() |
#384 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() u mnie narazie na śniadanko: musli z jogurtem na II śniadanie: mały jogurt nat z malutkim jabłuszkiem na obiad planuje pół woreczka kaszy + 1 mały burak a na kolację serek wiejski ![]() u mnie zimno i pochmurno, pogoda do dupy i nic sie nie chce ![]() pozdrawiam ![]()
#386 |
Zadomowienie
|
monika01011986 myślę że była bym za chuda
![]() ![]() Piszecie jak szalone nie nadrobiłam połowy ale później doczytam ![]() macie w lodówkach pyszności ![]() I zacznę robić brzuszki dużooo brzuszków ![]() Możecie mi powiedzieć jakie macie pakiety ćwiczeń dla swoich brzuchów? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dorisek16 po ile robisz na raz i z jakimi przerwami robisz brzuszki? U Ciebie pewnie fajne efekty po takich ilościach? ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- NeverGoodEnough18 ale ja Ci zazdroszczę ajćć ![]() ![]() ![]() monika01011986 ale dobrze Ci z dupką na słoneczku ![]() ja bym tak bez M nie wytrzymała ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Wczorajsza Impezka się udała. No prawie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Pisałyście o ćwiczeniach. Ja swoje 30 kg zgubiłam prawię sama. Tylko 1 miesiąc chodziłam na fitness w grupie a karnet na aerobik wodny dopiero rozpoczęłam i wykorzystałam 1 wejście. Miałam bieżnie w dumu którą 2 razy wykończyłam i już jej nie chce ![]() ![]() Mobilizowałam się sama ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Monika w jakim wieku są Twoi synowie?
#387 |
Raczkowanie
|
piekielkoo ja robie z rana i wieczora po 600 takich ala brzuszkow, sa to raczej napiecia miesci brzucha
te 600 brzuszkow robie w 3 seriach po 200, przerwa miedzy seriami ok 5 sekund wiesz jak narazie robie przez 2 tygodnie te ala brzuszki i z 5 oponek zrobily sie 3, ale to pewnie tez zasluga diety ja zawsze jak wiecej zjem to najbardziej odklada mi sie na brzuchu niestety ![]() ![]()
#388 |
Rozeznanie
|
JA po obiedzie : taka szynka na grilla w marynarcie i sałatka, a teraz zjadłam jajecznicę na kurkach i cebulce ze szczypiorkiem i plastrami pomidorka ale dalej jestem głodna
![]()
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
no ja po obiedzie z ktorym troszke przesadzilam i nie trzymalam sie planu a wiec moj obiad: 1,5 dużego ziemniaka+2 buraki+3 łyżki groszku
![]() ![]() ![]() za duzo zjadlam i zle sie z tym czuje ![]() ![]()
#390 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=monika01011986;2818 2610]Dobry deń kochane
![]() Dziś się znowu nie wyspałam ;/ Mój młodszy synek Colin wstał o 9 i obudził mnie i starszego brata. Teraz jakoś się ogarnęłam ale wcześniej to był koszmar, nie mogłam z łóżka się podnieść. Ale jaka pogoda dzisiaj śliczna!!!! Słońce świecie na maksa a niebo błękitne bez żadnej chmurki! Za godzinkę jadę ze starszym synem nad jeziorko, młodszego oddam babci na 2 godzinki. A dziś na wadze 58,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Już coraz lepiej ;p Może jutro ujrzę te 57,9 to będę mogła zacząć od nowa i bić nowe rekordy na wadze haha, bo póki co gubię to co jedzeniem przytyłam po ostatnim weekendzie ;p Na śniadanko zjadłam 50 g Just Fitów z owocami z 3 łyżkami otrębów + szklanka mleka 2%. Na plażę wezmę sobie ogórki - teściu wczoraj mi z działki przyniósł ![]() Cerveza Ty przy 58 kilo masz nadwagę? No proszę Cie!!!!! Ale teraz dałaś!!!! ![]() No ale ja niska jestem i mimo wszystko waga jest za wysoka i to stanowczo! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.