"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 " - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-16, 23:38   #361
Cerveza_
Wtajemniczenie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Cześć wszystkim. Dołączam się Zaczynam dietkę od poniedziałku. Nie mogę już na siebie patrzeć. Ciągle jem i jem W ciągu 2 lat z rozmiaru 36 przeszłam na 40 Moim celem jest wrócić do rozmiaru 36 i doprowadzić mój brzuch do deski
Stary 2011-07-16, 23:53   #362
Dorisek16
Raczkowanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Cerveza_ Witaj w naszym gronie

Ty w ciagu 2 lat to i tak duzo czasu, ja potrafilam w 3 dni 3 kg przytyc bo jadlam, a praktycznie zarlam co chcialam
wiec gdybym jadla tak 2 lata to nie bylo by dla mnie rozmiaru,
30 kg w miesiac o zgrozo
może napisz ile wazysz obecnie, do jakiej wagi dazysz i ile masz wzrostu, tak na poczatek
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 23:56   #363
monika01011986
Zakorzenienie

agniesik ja piwa nie piję bo nie lubię więc mi aż tak brzucha nie wywala, a zresztą jak zjem fastofoofda zamiast obiadu to na jedno mi wyjdzie ;p Ale i tak bardzo rzadko jem fastfoody ;(

Eivor no to jest chore więc jesteśmy chore hihi bo ja też się codziennie ważę ;p A ta babeczka ze zdjęcia to okropna! ona ma łyski większe od ud! Jak facet ;/ Dla mnie ideał to np. Naomi Campbell

Mureczko no to pewnie mnóstwo ludzi się zleciało popatrzeć Ja tam tez lubie takie atrakcje i jak sie coś dzieje to stoję i sie gapie ;p Ja to nie lubię a ni Tesco (choć mają tam dosyć tanio) a ni Reala! Nigdy nie mogę nic znaleźć w tych sklepach ;p za duże są A w Realu to jak niema promocji to ceny są masakryczne!

Szyszolka Tobie smutno a co ja mam powiedzieć ;( mój mąż za tydzień przyjedzie na weekend i znowu pojedzie na dwa tygodnie i tak wkółko ;/

też lecę do wyrka!!! A wkleje Wam jeszcze jedną fotkę z dzisiaj

Obraz 041.jpg

tak, tak to tylko ja
Dobranoc ;p

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-16 o 23:59
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 23:56   #364
Dorisek16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
A propos lookbooka to podobają mi się takie figury:
http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1309914302
http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1310445717
Właściwie wygląda jak facet ale i tak mi się podoba
Dla mnie nogi fajne bo takie dlugie i wogle ale ogolnie sylwetka zbyt anorektyczna i wychudzona

monia
ja do ciebie wpadne i oddasz mi swoja figure Ja tez chce taka !!!!! REWELACJA poprostu

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-07-16 o 23:59
Stary 2011-07-17, 00:05   #365
Eivor
Rozeznanie

Widzę, że zdania podzielone

Monia, masz świetny makijaż Zwłaszcza oczy. A ja się zastanawiam jakbyś wyglądała z luźno puszczonymi włosami? Z przedziałkiem równo albo tak niedbale zaczesanymi do tyłu...

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 00:13   #366
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, a kim jest z zawodu Twoj maz?

No w sumie fast food na obiad mi tak nie szkodzi, ale na wieczor bardzo... Potem na nast. dzien mam zaparcia, a tego samego dnia po zjedzeniu wzdecia i okropnie sie czuje. Do 17 spoko. Potem Lubie zapiekanki czy pizze wlasnie w porze obiadowej.

Monia, slicznie wygladasz

A jesli chodzi o hipermarkety to lubie auchan. Tesco tak srednio, no ale od bidy moze byc i to
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 00:39   #367
monika01011986
Zakorzenienie

Ja to chyba dzisiaj się spać nie położę.. ide i ide i dojść do tego łóżka nie mogę ;p

Dorisek dziękuję rewelacja to na pewno nie jeszcze ale jak zgubię te 3,5 kilo to może i będzie taka mała rewelacja ;p Ojj a zamienić się na pewno byś nie chciała gdybyś widziała moje rozstępy! Zrobię Wam niedługo fotkę i zobaczycie jaka ze mnie zebra w białe paski

Eivor dzięki Ja lubię taki ciemny makijaż, świetnie do tego nadaje się kredka z Bourjois ( http://www.gala.pl/typo3temp/pics/45c7934dfa.jpg) ale z Astora też są super i dużo tańsze. Z przedziałkiem na środku wyglądam fatalnie, ale jak są tak niedbale zaczesane do tyłu to jest nawet nawet

Agniesik
mój mąż jest z wykształcenia elektrykiem.Miał swoją firme w naszym mieście ale tutaj to nikogo nawet na elektryka nie stać więc zawiesił działalność. Teraz pracuje przy budowach wiaduktów jako kierowca busa, elektryk i jak trzeba to też pomoże przy budowie lub stawianiu konstrukcji. Praca dobrze płatna, śpi w hotelu i dodatkowo codziennie dostaje 15 zł na jedzenie od firmy. Za wszystko mu płaci firma (noclegi,dojazdy do domu na weekendy) No i sami znajomi z nim pracują łącznie z moim tatą. Teraz jest w Ciechanowie. Najlepsze jest to, że w zime będzie bardzo dużo w domu a będzie miał płacone normalnie więc nie będę już ciągle sama

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-17, 00:53   #368
sweetish
Zakorzenienie

monia to, monia tamto..
to i ja napisze: MOnia- usta masz naturalne ?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 00:56   #369
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Cerveza_ Witaj w naszym gronie

Ty w ciagu 2 lat to i tak duzo czasu, ja potrafilam w 3 dni 3 kg przytyc bo jadlam, a praktycznie zarlam co chcialam
wiec gdybym jadla tak 2 lata to nie bylo by dla mnie rozmiaru,
30 kg w miesiac o zgrozo
może napisz ile wazysz obecnie, do jakiej wagi dazysz i ile masz wzrostu, tak na poczatek
165 cm
58 kg
Chcę 50 kg
Mam ostatnio tak wielki apetyt, że cholera nie wiem czy dam radę zrzucić 8kg! Pomyśleć, że niektórym zajmuje to tylko miesiąc
Stary 2011-07-17, 01:43   #370
monika01011986
Zakorzenienie

No ja juz w łożeczku. Zrobiłam 100 brzuszkow i odrazu zglodnialam wiec napilam sie pepsi light i ide spać. Normalnie sie rozstać z wami nie moge i jeszcze musialam zajrzec tu ostatni raz :p

cerveza witaj widze, że wazysz tyle co ja. Nie dziwie Ci sie ze ta waga sie tobie nie podoba bo ja choc jestem wyzsza tez uwazam ze jeszcze musze zrzucic pare kilo. No nie ktorym wystarczy miesiac a nie ktorym pół roku, ja juz dwa misiace walcze z trzema kilogramami cholera!

Sweetish ale mnie rozbawilo twoje pytanie w ogole skąd Ci ono przyszło do głowy? No przecież nie powiekszylam sobie! Od urodzenia mam takie. Mnie to tam śmieszą takie pytania oczywiscie ale to tak jakby zapytac kobiete z dużym naturalnym biustem czy wstawila sobie silikony :p
Niestety mam małe cycki ale za to większe usta nie można mieć wszystkiego kiedyś kupiłam sobie błyszczyk i on był z jakąś mietą czy pieprzem a ja nie doczytalam tego i posmarowalam to tak mi usta napuchly ze mialam jak murzyni. Okropnie wygladalam, teraz juz czytam wszystko co kupuje z kosmetykow.

No dobra ide spać. Dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-17, 02:07   #371
Cerveza_
Wtajemniczenie

U mnie może nie widać tej nadwagi, bo mam specyficzną budowę ciała...taką drobniejszą dość. Niestety mój brzuch jest w opłakanym stanie. Chciałabym mieć płaski jak dwa lata temu. Mam dość boczków i luźnych bluzek. Niby z całą resztą jest okej, ale czuję, że muszę schudnąć dla samej siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-17, 08:13   #372
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

dziewczyny znacie coś na ból ucha? wczoraj już mnie pobolewało ale dziś to koszmar Od dzieciństwa miałam problemy z tym cholernym uchem i teraz znowu

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 08:34   #373
aada0
Rozeznanie

meedzik i ma to owijanie jakis sens w ogole? nie wiem, jakies spektakularne efekty :P ?

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 10:00   #374
olaoo87
Raczkowanie

Cześć kobitki!

Ja właśnie wszamam śniadanko. Zjadłam sobie dzisiaj 2 kawałki chleba razowego z pasztetem i z pomidorem, i z dźemem porzeczkowym . Teraz dopijam herbatę zieloną. I jestem pełna. A po tym syropie w ogóle się nie wypróżniłam . Wypiłam już 6 łyżek stołowych i nic . Dzisiaj w dodatku dostałam @. Jeszcze mnie brzuch nie boli ale już psychicznie przygotowuję się na okropny ból wieczorem .
Nie mamy auta z TŻ to dzisiaj jedynie spacerek nam pozostał bo nigdzie nie pojedziemy . A szkoda bo pogoda jest dzisiaj rewelacyjna. Moglibyśmy nad jezioro jechać ale nie mamy jak .
TŻ zjadł jajeczniczkę z pomidorami. Jak ją robiłam to ślinka mi leciała .
Monika tak mój szef takim już jest człowiekiem. Przyzwyczaiłam się już do tego. On jest pracoholikiem i nie rozumie tego, że ludzi chociaż niedzielę chcieliby mieć wolną. Dla niego wszyscy ciągle powinno być osiągalni, nawet na urlopie. No i nie wspomnę o tym, że potrafi ludzi z urlopów nawet gdy są w górach czy gdzieindziej daleko, bo doszukał się jakiegoś błędu w ich raportach czy zleceniach i 'nie potrafi' a raczej nie chcę tego rozszyfrować. Tylko czy teraz w ogóle gdzieś są szefowie z ludzkimi sercami i odruchami? Chyba nie ma już takich.

Na wadze niecałe 65kg. Czyli waga stoji w miejscu .

Poradźcie mi coś, żeby waga spadała
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 10:14   #375
monika01011986
Zakorzenienie

Dobry deń kochane
Dziś się znowu nie wyspałam ;/ Mój młodszy synek Colin wstał o 9 i obudził mnie i starszego brata. Teraz jakoś się ogarnęłam ale wcześniej to był koszmar, nie mogłam z łóżka się podnieść. Ale jaka pogoda dzisiaj śliczna!!!! Słońce świecie na maksa a niebo błękitne bez żadnej chmurki! Za godzinkę jadę ze starszym synem nad jeziorko, młodszego oddam babci na 2 godzinki. A dziś na wadze 58,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Już coraz lepiej ;p Może jutro ujrzę te 57,9 to będę mogła zacząć od nowa i bić nowe rekordy na wadze haha, bo póki co gubię to co jedzeniem przytyłam po ostatnim weekendzie ;p Na śniadanko zjadłam 50 g Just Fitów z owocami z 3 łyżkami otrębów + szklanka mleka 2%. Na plażę wezmę sobie ogórki - teściu wczoraj mi z działki przyniósł

Cerveza
Ty przy 58 kilo masz nadwagę? No proszę Cie!!!!! Ale teraz dałaś!!!!

Karolinko
mnie często też kiedyś bolały uszy, ale to było głownie od tego, że patyczkami za mocno uszy czyściłam w środku bo strasznie mnie swędzą przez te moje zaropiałe zatoki. Kilka dni temu znowu mnie ucho strasznie bolało. Przede wszystkim kup sobie Ibuprom zatoki - jest świetny przy bólach ucha,zatok,głowy. Szybko Ci pomoże. Te leki co ja mam są na recepte ale jak poprosisz lekarza rodzinnego to Ci przepisze - Dicortineff krople tu masz opis: http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=691 to sa najlepsze krople do uszu, mi laryngolog je przepisał i zawsze mi pomagają po 1 dniu.

ada te owijanie jest świetne. Można naprawdę szybko zgubić oponkę jeśli będzie Ci się brzuszek porządnie pod tą folią pocił. To wypróbowany stary sposób Mi też pomógł Do tego jakiś balsam wyszczuplająco-ujędrniający na noc sobie smaruj, trochę ruchu, kilka brzuszków dziennie, dieta i będzie brzuch jak marzenie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-17, 11:01   #376
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cerveza_ Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Dołączam się
Cześć

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Eivor dzięki Ja lubię taki ciemny makijaż, świetnie do tego nadaje się kredka z Bourjois ( http://www.gala.pl/typo3temp/pics/45c7934dfa.jpg) ale z Astora też są super i dużo tańsze.
O, jaka fajna kredka. Ja używam ciemnozielonej i czarno-szarych cieni ale już się powoli kończą, może się skuszę na Astora.

Dzisiaj waga pokazała 49,9! Już dawno tyle nie ważyłam, ze trzy lata temu...

Edytowane przez Eivor
Czas edycji: 2011-07-17 o 11:36
Stary 2011-07-17, 11:27   #377
agniesikk
Zakorzenienie

monia, fajne warunki ma Twoj maz w pracy w takim razie No i na zime będziesz go miala w domu, to bedzie mial Cie kto grzac heheheh

Ja jestem po sytym sniadaniu 5 lyzek musli (takiego bez cukru, tylko owsiana+suszone owoce) z mlekiem, lyzeczka dzemu i kapka syropu malinowego
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 11:42   #378
Szyszolka
Przyczajenie

Siemka piękne

Ja dziś zaspałam śniadanko :P zamiast o 9 to o 10 zjadłąm jedną malutką ciemną kromeczke z dzemorkiem a teraz piję kawe aby mieć siłe by doprowadzić się do stanu używalności.

Chyba lubie liczbe 4 :P bo codziennie mam na wadze o 4 mniej już 2,2 kg za mną

Wylookałam sobie na allegro orbitreka http://allegro.pl/profesjonalny-orbi...705716669.html - ujdzie taki?? bo to w sumie najtańszy

olaoo87 ja mam takiego szefa.. ze nie dość ze sknera.. to też nie obchodzi go że ktoś ma wolne. Ja już tam pracuje rok.. i nie przypominam sobie dnia zeby ktoś z pracy do mnie nie dzwonil.. zawsze cos chca (sieroty poradzić sobie sami nie mogą :/) dziwie sie że jeszcze nikt nie dzwonił ale wszystko przede mną. Ja pracuje w klubie muzycznym jako grafik i odkad pracuje w klubie to mam wstret do alko i omijam szerokim krokiem tą ulice na ktorej pracuje zeby mnie nie zwerbowali. W sumie mam 2 szefów... jeden jest taki ze lubi nie placic faktur... i płaci dopiero dluugo po terminie... i przez to ja musze sie np tlumaczyc jak z drukarni dzwonia ze faktura jest nie zaplacona i kiedy będzie... to co mam powiedzieć ze szef w gumki leci?? albo ze wydrukują mi dopiero jak fakture przelejemy... a jak cos potrzebuje na pilnie mieć wydrukowane .. to jestem w dup-ce. :/ nastepne... szef wymyslil sobie ze kelnerki mają chodzić w kabaretkach :/ i co z tym idzie?? same muszą sobie kupować za własne pieniążki w czym takie kabaretki kosztują 20PLN?? wiec 10 dni popracują i mają 200pln mniej od wyplaty :/ zamiast chce zeby wygladały tak samo.. niech inwestuje w to.. kupije wiecej hurtowo czy cos te kabaretki zeby taniej było... a nie żeby jeszcze dokładać do klubu jakby mało pieniędzy mieli... Paranoja... naprawde czasami nie rozumiem tej polityki w tym klubie :/ najlepiej jakby wszystko dawali za darmo:/ kufli nieraz brakuje.. to nie kupi... tylko bedzie czekał az przedstawiciel przywiezie... bo... ZA DARMO. a pomoc barmańska niech się męczy i stara sie robić tak żeby za barem nie brakło.. braknie... to wielkie ALE! boże mam uczulenie na to miejsce... koniec o pracy.. bo mam wolne wiec trzeba odpocząć

Monia To w sumie też przekichane ja nie wiem czy bym tak potrafiła tyle wytrzymać bez mojego, ale w sumie jakbym wiedziała ze jest z moim tata lub z kimś takim zaufanym mega to może bym była spokojna... Bo jak on pracował w klubie na nocki.. to mnie szlag trafiał, filmy nie raz sobie takie wkręcałam ze szok.. bo wiesz jak to na imprezie:/ a on ma mega problemy z odmawianiem jeśli chodzi o picie... codziennie go prosiłam zeby nie pił... ale wracał śmierdzący... boże tyle kłótni mieliśmy, tyle razy do z domu wyrzucałam bo miałam już dość tego wszytskie.. mowienia tega samego w kółko a nie było żadnych rezultatów. Ja nie wiem czy on umie wyciągać jakieś wnioski z tego jak coś zle robi... czy każdy tak facet robi że przeprasza a zaraz zrobi to samo?? ja strasznie zwracam uwage na słowa... jak mówie nie będe pić to znaczy że nie będę pić :P jakoś nie umiem być nie słowna :/
Jest - 83.3
MARZĘ - 58 ale może być 60

Edytowane przez Szyszolka
Czas edycji: 2011-07-17 o 11:54
Szyszolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 11:46   #379
aada0
Rozeznanie

Ja po śniadaniu, półtorej muffinki domowej z łyżką miodu, jagodami i kawałkiem arbuza teraz zabieram się za trening macie jakieś swoje ulubione ćwiczenia, jakieś mega skuteczne czy coś?

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2011-07-17, 12:02   #380
tinekk
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny ja mam już za soba 2 sniadania jedno o 7 owisanka + batonik ( zawsze jak mam ochote na cos slodkiego jem ze sniadaniem zeby spalic w ciagu dnia ) a o 11 troche arbuza o 14 planuje ryz z warzywami pozniej jakis owoc a na kolacje 2 kanapeczki takze ogolnie moje menu bedzie wygladac mniej wiecej jak wczoraj
Metabolizm wraca powoli do normy takze sluzy mi takie jedzenie bardzo

U mnie dziś piekna pogoda bardzo slonecznie i pojde z TŻ nad wislok polezec na trawce na kocyku niestety TŻ ma skrecone kolano i nie mozemy sobie pozwolic na dlugie spacery czy jakies kapieliska

Wczoraj nie chcialo mi sie sprzatac wiec dzis wysprzatalam cala kuchnie ubukacje łazienke i pokoj jestem padnieta i glodna juz nie moge doczekac sie 14 zeby zjesc obiad

Szyszolka co do szefostwa to ja narzekac nie moge pracuje w gabinecie stomatologicznym jestem asystentka lekarzy i nie moge narzekac na moje doktorki jak jest malo pacjentow to pozwola isc wczesniej do domu, jedzenie, picie zapewaniaja w gabinecie, na świeta jakas premie dadza same od siebie, urlop moge wziac w kazdej chwili z dnia na dzien i nikt nie robi mi jakiegos ale nie daj Boże nigdy nikt mi nie dzwoni jak odpoczywam. Także jeszcze sie zdarzaja dobrzy ludzie na tym świecie

Miłego dnia wszystkim życze i słonecznej niedzieli

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 12:13   #381
Szyszolka
Przyczajenie

Tinekk no pewnie że są nie napisałam że nie ma tylko większość ludzi jak poczuje troszkę władzy to im się kiełbasi w głowach i wyżej srają niż pupę mają :P
choć większość to może z bym obszerne słowo ale jeśli chodzi o mnie to znam wiele takich przypadków :/
Jest - 83.3
MARZĘ - 58 ale może być 60
Szyszolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 12:28   #382
monika01011986
Zakorzenienie

A ja leze na plazy i smaze dupsko synek sie bawi w piachu a leze sobie. Ale jest cudownie! Słońce grzeje i tak fajnie wieje wiec troche mnie chlodzi. Woda lodowata i prawie nikt sie nie kapie. Pozniej wam poodpisuje bo teraz ledwo cos widac w tym telefonie tak slonce swieci. Buziaki i do później.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-17, 12:36   #383
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Monia byłam po siłowni na pogotowiu lekarz wypisał mi kropelki i wzięlam lek przeciwbólowy na szczęście nie ma zapalenie a jakieś podrażnienie, możliwe, że to przez te patyczki do uszu

Szyszolka gratuluje spadku A ten orbitrek wygląda ok, dobrze, że ma regulację oporu

Eivor Tobie oczywiście również ale moim zdaniem i tak już jesteś chudziutka i mniej Ci nie potrzeba

I musze się czymś pochwalić, wczoraj na fotka.pl bo mam tam konto dostałam propozycję na sesję zdjęciową, ten fotograf ma konto na maxmodels więc jest wiarygodny poza tym ma dużo pozytywnych komentarzy od dziewczyn. No i założyłam tam konto, dostałam kilkanaście propozycji więc może niedługo spełnie swoje marzenie o profesjonalnych zdjęciach

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 13:13   #384
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szyszolka Pokaż wiadomość
boże tyle kłótni mieliśmy, tyle razy do z domu wyrzucałam bo miałam już dość tego wszytskie.. mowienia tega samego w kółko a nie było żadnych rezultatów. Ja nie wiem czy on umie wyciągać jakieś wnioski z tego jak coś zle robi... czy każdy tak facet robi że przeprasza a zaraz zrobi to samo??
Mój tak robi w mało ważnych kwestiach - bo to jest brudas i bałaganiarz - ja mu np. mówię "jak myjesz ręce to nie chlap na lustro". A i tak jest zachlapane. Ale to pierdoły więc przymykam oko.

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
I musze się czymś pochwalić, wczoraj na fotka.pl bo mam tam konto dostałam propozycję na sesję zdjęciową, ten fotograf ma konto na maxmodels więc jest wiarygodny poza tym ma dużo pozytywnych komentarzy od dziewczyn. No i założyłam tam konto, dostałam kilkanaście propozycji więc może niedługo spełnie swoje marzenie o profesjonalnych zdjęciach
Fajnie, gratuluję Też robiłam sobie kiedyś sesje z kolegą fotografem, niezła zabawa. Tylko wg mnie ten kolega nie miał "daru" żeby mnie jakoś ciekawie ustawić, ot cykał na pałę i tyle. Musiałam mu zaglądać potem, kasować i pokazywać jak ma być i co ująć

Stary 2011-07-17, 15:04   #385
Dorisek16
Raczkowanie

witajcie dziewczyny
u mnie narazie na śniadanko: musli z jogurtem
na II śniadanie: mały jogurt nat z malutkim jabłuszkiem
na obiad planuje pół woreczka kaszy + 1 mały burak
a na kolację serek wiejski

u mnie zimno i pochmurno, pogoda do dupy i nic sie nie chce
pozdrawiam
Stary 2011-07-17, 16:03   #386
piekielkoo
Zadomowienie

monika01011986 myślę że była bym za chuda Może kiedyś się o tym przekonam

Piszecie jak szalone nie nadrobiłam połowy ale później doczytam
macie w lodówkach pyszności Ja też ale postanowiłam całkowicie wrócić do diety i nawet do lodówki nie podchodzę.
I zacznę robić brzuszki dużooo brzuszków
Możecie mi powiedzieć jakie macie pakiety ćwiczeń dla swoich brzuchów?

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Dorisek16 po ile robisz na raz i z jakimi przerwami robisz brzuszki?
U Ciebie pewnie fajne efekty po takich ilościach?

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

NeverGoodEnough18 ale ja Ci zazdroszczę ajćć Też chce taką sesyjkę u profesjonalisty ochh I oczywiście gratuluję

monika01011986 ale dobrze Ci z dupką na słoneczku
ja bym tak bez M nie wytrzymała Wiem że to kwestia przyzwyczajenia. Ja mam M codziennie i jak pojechał na 2 dniowe szkolenie było mi dziwnie A tygodnie osobno sobie nie wyobrażam.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Wczorajsza Impezka się udała. No prawie Jedna panna nam odleciała i 3h próbowałam ją postawić na nogi uff udało się ale wróciłam po 3 do domu a mała o 6.00 się obudziła dobrze że rodzice się nią zajęli, ale i tak jestem pół żywa, ale zasnąć nie mogłam wrr. M pojechał na rybki a my we dwie popołudnie spędzimy Smutno, ale pogoda ładna to pójdziemy na plac zabaw

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Pisałyście o ćwiczeniach.
Ja swoje 30 kg zgubiłam prawię sama. Tylko 1 miesiąc chodziłam na fitness w grupie a karnet na aerobik wodny dopiero rozpoczęłam i wykorzystałam 1 wejście. Miałam bieżnie w dumu którą 2 razy wykończyłam i już jej nie chce Pomagało mi oczywiście hula hop, skakanka i piłka do ćwiczeń
Mobilizowałam się sama

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Monika w jakim wieku są Twoi synowie?
Stary 2011-07-17, 16:23   #387
Dorisek16
Raczkowanie

piekielkoo ja robie z rana i wieczora po 600 takich ala brzuszkow, sa to raczej napiecia miesci brzucha
te 600 brzuszkow robie w 3 seriach po 200, przerwa miedzy seriami ok 5 sekund
wiesz jak narazie robie przez 2 tygodnie te ala brzuszki i z 5 oponek zrobily sie 3, ale to pewnie tez zasluga diety

ja zawsze jak wiecej zjem to najbardziej odklada mi sie na brzuchu niestety
Stary 2011-07-17, 16:40   #388
aada0
Rozeznanie

JA po obiedzie : taka szynka na grilla w marynarcie i sałatka, a teraz zjadłam jajecznicę na kurkach i cebulce ze szczypiorkiem i plastrami pomidorka ale dalej jestem głodna chyba przegryzę arbuza

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

Stary 2011-07-17, 17:24   #389
Dorisek16
Raczkowanie

no ja po obiedzie z ktorym troszke przesadzilam i nie trzymalam sie planu a wiec moj obiad: 1,5 dużego ziemniaka+2 buraki+3 łyżki groszku
za duzo zjadlam i zle sie z tym czuje
Stary 2011-07-17, 17:45   #390
Cerveza_
Wtajemniczenie

[QUOTE=monika01011986;2818 2610]Dobry deń kochane
Dziś się znowu nie wyspałam ;/ Mój młodszy synek Colin wstał o 9 i obudził mnie i starszego brata. Teraz jakoś się ogarnęłam ale wcześniej to był koszmar, nie mogłam z łóżka się podnieść. Ale jaka pogoda dzisiaj śliczna!!!! Słońce świecie na maksa a niebo błękitne bez żadnej chmurki! Za godzinkę jadę ze starszym synem nad jeziorko, młodszego oddam babci na 2 godzinki. A dziś na wadze 58,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Już coraz lepiej ;p Może jutro ujrzę te 57,9 to będę mogła zacząć od nowa i bić nowe rekordy na wadze haha, bo póki co gubię to co jedzeniem przytyłam po ostatnim weekendzie ;p Na śniadanko zjadłam 50 g Just Fitów z owocami z 3 łyżkami otrębów + szklanka mleka 2%. Na plażę wezmę sobie ogórki - teściu wczoraj mi z działki przyniósł

Cerveza
Ty przy 58 kilo masz nadwagę? No proszę Cie!!!!! Ale teraz dałaś!!!!

No ale ja niska jestem i mimo wszystko waga jest za wysoka i to stanowczo!

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości