![]() |
#361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: The Lying Game
Co do tego, że Rebeca nie wie, że są dwie to trochę smieszne. Jak matka może nie widzieć, że nosi bliźniaki to raz. Poza tym w wątku z Annie Hobbs było, że ona widziała jak Rebeca rodzi i mówiła, że ich nie chce.
Ja mam tylko nadzieje, że rozwieją nasze wątpliwości. To chyba jedyny serial który oglądam z takim chaosem w fabule! ![]() Za bardzo się skupili na pierdołach zamiast o poważne rzeczy zadbać ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Co to Rebeci to ona jest siostrą matki tej ich 3 przyjaciółki, która pod koniec wyjechała bo jej matka poszła na odwyk. Jej prawdziwe imie to Annie ale ona zmieniła sobie na Rebece po tym jak wyjechała z miasta. I teraz można sobie dopowiedzieć, że ta siostra tak jej nie lubiła bo wiedziała, że urodziła dziewczynki i zrobiła taki gryps. Poza tym coś mi przyszło teraz do głowy. Możliwe, że E i S są córkami Aleca jednak.. Może Alec albo Ted bo już nie wiem którego obstawiać ja zgwałcił? I dlatego się mści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zadomowienie
|
a może Ted zdradził doktorową, ten telefon, który odebrał podczas operacji to Rebekah, która mówi, że jest w ciąży. Ted mówi Alecowi a ten zmusza ją do oddania dzieci, bo ma jakiegoś haka. Ja mam taką teorię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze tak pomieszanego serialu z wielona niewyjaśnionymi watkami że sami scenarzyści się gubią.
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
obejrzałam ten ostatni odcinek i się trochę zawiodłam
![]() nie wyobrażam sobie teraz żeby nie było kolejnego sezonu, muszą wrócić i wszystko wyjaśnić ![]() co do Rebeki to mi się wydaje że to ona zabiła Dereca i chcąc się zemścić wrobiła w to Aleca Co do S i E to na bank Ted będzie ich ojcem bo przecież Alec powiedział że Kristin jeszcze nie zna połowy prawdy ![]() i wracając jeszcze do R i A to mi się wydaje że Alec ją zmusił żeby oddała dzieci i pewnie powiedział że Ted weźmie dwójkę a później się dowiedziała że wziął jedno a drugie gdzieś się błąka, a Ted albo nie wiedział że są dwie albo Alec mu powiedział że jedno umarło ![]() zastanawia mnie jeszcze w którym momencie S dowiedziała się że R jest ich matką i czemu nie powiedziała o tym E? poza tym jak dla mnie to Emma jest głupia i naiwna, skreśliła swoje życie żeby mieszkać w domu Sutton, chodzi za nią do szkoły itp a ta ją traktuje jak nie wiadomo kogo i nie ździwię się jak na końcu S ją wywali i zostanie bez niczego Edytowane przez qeres Czas edycji: 2012-03-08 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak to było, Emma kiedyś była u rodziny (chyba w LA), facet dał Sutton zdjęcie małej Emmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Mam zamiar dziś obejrzeć najnowszy odcinek. Wasze info brzmią ciekawie.
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Aha, no i wg mnie ten pręt (w torbie od golfa) podłożyła Rebeca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mieszkanie w rodzinie zastepczej z agresywna 'matka' i wciaz molestujacym cie 'bratem' nie nazwalabym 'swoim zyciem' ![]() tym bardziej, ze oskarzyli ja o kradziec, o ile pamietam, i cos tam jej grozilo nie dziwie sie, ze zniknela z LV i raczej nie zostanie bez niczego, bo jak by nie patrzac zyskala przyjaciol, ludzi, ktorym na niej zalezy, w dodatku niektorzy z nich maja kase, wiec z pewnoscia jej pomoga w razie czego zawsze moze wyjechac z Ethanem na rancho... a tak poza tym to postac Char jest jedna z najbardziej bezsensownych postaci jakie widzialam chyba tylko po to byla wprowadzona do serialu, zeby potem moc wprowadzic Rebeke, zeby ta miala gdzie mieszkac ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
chcialam tez zauwazyc, ze Sutton byla u Dereka na chwile przed smiercia, moze planowala, ze rozdygotany Derek zadzwoni do Aleca sie poskarzyc czy cos pewnie tez ona poinformowala policje, gdzie przebywa Ethan Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-03-09 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten facet powiedział że to matka ją zabrała, zaś ta cała Annie Hobs twierdziła że zabrała ja ze szpitala, ciężko się połapać jak co chwilę zmieniają wersje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
|
Dziwny odcinek, wszystko zakręcone
![]() ![]()
![]() |
#372 | |
Zadomowienie
|
być może dowiemy co tak naprawdę knuje Sutton i Rebeka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
|
Ja jakoś nie tęsknię, ale oczywiście będę oglądać
![]()
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam cały pierwszy sezon w dwa dni i szczerze mówiąc średnio mi się podobał.. Bardzo mało się dzieje i akcja baardzo się ciągnie. Może teraz zacznie się robić ciekawiej.
Mnie coś nie pasuję z tą Annie Hobbs.. Bardzo dziwnie zakończyli jej wątek ![]() ![]() I też zastanawia mnie właśnie to kiedy Sutton poznała Rebekę itd. Wydaje mi się, że po tym wypadku w tym motelu musiało zdarzyć się coś więcej. To właśnie wtedy S zaczęła się moim zdaniem dziwnie zachowywać. Miała plany żeby się ujawnić, była taka zdesperowana i nagle jej przeszło. Co do Teda to pewnie nic nie wie, moim zdaniem nie wiem też o drugiej bliźniaczce. I dziwi mnie to, że Alec zadaje sobie tyle trudu żeby prawda wyszła na jaw. Tutaj musi chodzić o coś więcej niż o rodzinę Sutton. I muszę powiedzieć, że strasznie mnie irytuje imię Sutton ![]() O no i nie wiem bo co wprowadzają tyle bezużytecznych wątków, które trwają góra 2 odcinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
i mamy pewną wiadomość, będzie 2 sezon : http://tvline.com/2012/04/24/abc-fam...game-season-2/
ciekawe tylko czy będzie aż tak ciekawy i pełen akcji jak 1 sezon ![]() Bo pierwszy to tyle się działo że nie nadążałam, te zwroty akcji co kilka minut ![]()
![]() |
#377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
Hmm, nie cieszy mnie jakoś wiadomość o 2. sezonie. Szczerze? Zapomniałam, że oglądam ten serial
![]()
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Ja mimo, że obejrzałam 1 sezon niedawno to nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Też jakoś z radości nie skaczę bo serial mnie zraził, tyle czasu oglądałam i nic się nie dowiedziałam, więc 2 sezon pewno taki sam będzie.
Nie pamiętam co w pierwszym było a co dopiero na 2 się skupiać ![]()
![]() |
#381 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#382 | |
Zadomowienie
|
ktoś jeszcze pamięta?
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
ja pamiętam
![]()
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
już myślałam, że to koniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
A ja jakoś nie tęskniłam. Nie lubię Sutton, ale zobaczymy, co tam wymyślą...
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Nie no padnę zaraz. W pracy przy braku zajęć, przypomniało mi się, że oglądałam ten serial. Troszkę zaczęłam żałować, że już nie wróci, a tu proszę, wchodzę na wizaż, wątek odkopany i okazuje się- powrót
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
też się zastanawiałam czy wznowią, ale pamiętałam że oglądałam
![]()
![]() |
![]() |
#389 |
|
Ciekawe, co wniosą nowe odcinki...
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Ja tez pamietam
![]() ![]() Wiec pewnie i wezme sie za 2. sezon, chociaz raczej nie bedzie to jakis piorytet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.