![]() |
#361 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Nigdy przenigdy nie za³o¿ê:
- bia³ych kozaków - lakierowanych butów - z³otych i srebrnych butów - ró¿owych rzeczy - lateksowych rzeczy - leginsów w panterkê - koronkowej bluzki - ortalionowego dresu - skarpetek do sanda³ów - krótkich spodenek do rajstop - mini spódniczki - bluzki ods³aniaj±cej brzuch - butów na koturnie ( lubiê tylko espadryle) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 234
|
-pantaloniastych spodni, nie wiem jak one tam siê nazywaj± kojarz± mi siê ze spodniami Alladyna fuuuj
-lateksowych legginsów -ró¿owych fata³aszków -panterkowych czy zeberkowych legginsów -przykrótkiej spódnicy -bia³ych kozaczków -zbyt wysokich butów na platformie -nigdy te¿ siê nie ubiorê jak te blond opalone dziunie w jakich¶ po³yskuj±cych szmatach -bia³ej kurteczki -czarnej kurtki ala wiosenna skóra ze ¶ci±gaczem na dole, w których lata ca³a warszawa
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." 2014 ![]() ![]() ![]() nic mnie bardziej nie dra¿ni jak brak sk³adów w KWC oraz na blogach kosmetycznych ![]() Edytowane przez Paulinka675 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
z panterk± ;/
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 340
|
ró¿u obojêtnie co, ale je¿eli jest ró¿owe to no way
bia³ych kozaków butów na niebotycznie wysokiej platformie prawdziwego futra sztucznego futra rajstopy do sanda³ów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.